condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 O salvez si mi-o pun la avatar sa moara Pichineza mea de ciudaMai ai ceva de salvat SOBOLANE!? :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 Miki, eu zic, sa te muti la Sovata.pe fundul lacului ursu! :laugh2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Februarie 25, 2019 Sincer, acum, de unde ura asta viscerala a izmanarilor pe Miki 4 acopeRISE?Ce dracu' ai facut, ma? 1
miky patronul nostru Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 Parca erau 7 acoperise.sau le-ai pus la socoteala si pe alea de la cotet? bugetul de austeritate, nu a mers bine chilotareala, am vandut doar calvin klein in piata centrala din Sinaia :pimp . Ma ajutat si xoxo pentru ca e mare somelier in materie de chiloti, degustator de renume la noi 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 25, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 25, 2019 Al cui e Renaul-tul acela ? Ai de pizda voastra . =))
miky patronul nostru Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 http://tb.ziareromania.ro/Oprescu-a-desfiintat-tarabele-cu-sutiene--ciorapi-si-chiloti-de-la-Unirii/5cc7b10899bf0c2b9d/327/0/1/70/Oprescu-a-desfiintat-tarabele-cu-sutiene--ciorapi-si-chiloti-de-la-Unirii.jpg 3
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 bugetul de austeritate, nu a mers bine chilotareala, am vandut doar calvin klein in piata centrala din Sinaia :pimp . Ma ajutat si xoxo pentru ca e mare somelier in materie de chiloti, degustator de renume la noiStai linistit,Xoxo nu vinde chilotii lui Symona nici mort,e singura lui bucurie,iar izul de căcat e mai tare ca drogul pe care il trage pe anus.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Februarie 25, 2019 Pepelica, pune poze de la Sovata, cand te-ai pisat la luxury.
miky patronul nostru Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 avem promotie pana pe 28 februarie ! https://stiri.acasa.ro/uploads/photos/225x169/225x169_078193-violente-la-brasov-intre-inspectorii-opc-si-vanzatori-de-haine-second-hand.jpg 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 Al cui e Renaul-tul acela ? Ai de pizda voastra . =))al vecinului de la etajul unu,ala care a vândut apartamentul 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 Pepelica, pune poze de la Sovata, cand te-ai pisat la luxury.asta?
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 Al cui e Renaul-tul acela ? Ai de pizda voastra . =))al tau NU, nu iti permiti asa ceva SOBOLANE! :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 25, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 25, 2019 Ba izmenarilor am vandut chiloti toata ziua astazi , voi ati latrat de foame si la final v-ati uitat pe stomacul gol la o casa care nici macar nu este a mea Ba , dar prosti mai sunteti . Daca vreti sa va arat Boss Life , va arat doar personal ...dati-va in plm de amarasteni constipati
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 25, 2019 Bre,nu te supara pe Cristescu,omul ala e demn de mila.Imi este scarba cand imi aduc aminte cum se milogea de mine pentru niste amărâte de puncte.Părinte, vezi că nu șterg PMurilePoate vezi să îți arăt ce rugăminte am primit prin septembrie anul trecut de la un prieten comun - banat între timp - care te privea.Se pare că, pe atunci, te prigonea unul Mikyduță.Am ajutat - atât cât am putut - pe unii așa cum m-au ajutat și ei pe mine.Și nu le-am scos ochii.Așa că las-o mai moale. 2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 Părinte, vezi că nu șterg PMurilePoate vezi să îți arăt ce rugăminte am primit prin septembrie anul trecut de la un prieten comun - banat între timp - care te privea.Se pare că, pe atunci, te prigonea unul Mikyduță.Am ajutat - atât cât am putut - pe unii așa cum m-au ajutat și ei pe mine.Și nu le-am scos ochii.Așa că las-o mai moale.Hai, baga capul in cacat ....te-ai trezit ca prostul! :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 Ba izmenarilor am vandut chiloti toata ziua astazi , voi ati latrat de foame si la final v-ati uitat pe stomacul gol la o casa care nici macar nu este a mea Ba , dar prosti mai sunteti . Daca vreti sa va arat Boss Life , va arat doar personal ...dati-va in plm de amarasteni constipati Se vede, esti plin de cacat! :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 25, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 25, 2019 Da-te in plm de clona , ca te-ai facut de kkt cu pozele tale din colectie =))
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 Ba izmenarilor am vandut chiloti toata ziua astazi , voi ati latrat de foame si la final v-ati uitat pe stomacul gol la o casa care nici macar nu este a mea Ba , dar prosti mai sunteti . Daca vreti sa va arat Boss Life , va arat doar personal ...dati-va in plm de amarasteni constipati STIULETE LIFE, besi in pula calului de mitoman!
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 25, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 25, 2019 Hai noapte buna amarastenilor , . Sa nu va lingeti toata noaptea in cur ca spre dimineta faceti buba
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 Părinte, vezi că nu șterg PMurilePoate vezi să îți arăt ce rugăminte am primit prin septembrie anul trecut de la un prieten comun - banat între timp - care te privea.Se pare că, pe atunci, te prigonea unul Mikyduță.Am ajutat - atât cât am putut - pe unii așa cum m-au ajutat și ei pe mine.Și nu le-am scos ochii.Așa că las-o mai moale.Cristescule mergi la fazan,fa-ti un bine si nu o incerca cu mine 2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 Da-te in plm de clona , ca te-ai facut de kkt cu pozele tale din colectie =))Ai o problema stiuletare ... tu nu ai pula eunucule! :laugh2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 Ba izmenarilor am vandut chiloti toata ziua astazi , voi ati latrat de foame si la final v-ati uitat pe stomacul gol la o casa care nici macar nu este a mea Ba , dar prosti mai sunteti . Daca vreti sa va arat Boss Life , va arat doar personal ...dati-va in plm de amarasteni constipati Cine a zis ba tantalaule ca este casa ta??E casa lui ma-ta 2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 Hai noapte buna amarastenilor , . Sa nu va lingeti toata noaptea in cur ca spre dimineta faceti buba Incearca sa mai consumi si cu gura porumbul stiuletare, nu te duce la culcare nemancat! Stie un forum ca preferi stiuletii in cur, mai fa-ti si o mamaliga mitomane! :laugh2 2 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 Hai noapte buna amarastenilor , . Sa nu va lingeti toata noaptea in cur ca spre dimineta faceti buba Gata ai cedat psihic?? :laugh2 :laugh2Mai dispari in PLM vreo 3 luni ca vor astia sa puna si poza cu aschilopata si atunci iti faci hara kiri 2
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 Cine a zis ba tantalaule ca este casa ta??E casa lui ma-taIn prostia lui, a spus-o el! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum