miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 25, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 25, 2019 Cred ca este a lu' ma-ta ...dar du-te personal sa vezi ce mai face , poate ii e dor de un boschetar
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 25, 2019 Hai, baga capul in cacat ....te-ai trezit ca prostul! :laugh2În afară de a jigni pe unul și pe altul mai știi ceva, avocate ?Cristescule mergi la fazan,fa-ti un bine si nu o incerca cu mineDe ce te deranjează adevărul. Că ai apelat primul la mine pentru ajutor. Asta că tot veni vorba ”despre” milogeală. Ca să te citez. 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Februarie 25, 2019 Serios, acum, @advanced asta chiar e absolvent de Drept? Este incomprehensibil, cum un nebun ca asta primeste, in medie, 3 puncte de reputatie pozitiva la fiecare postare. Daca fiinta asta este pusa sa cantareasca balanta in Justitie, Dumnezeu cu mila.
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 In prostia lui, a spus-o el!Este atat de retardat incat il mananca in anus si vrea sa-i posteze astia toate datele,nume,poze cu familia,adresa,SRL-ul falimentar....... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 25, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 25, 2019 la seral...dar nu mai profeseaza de ceva timp , ca s-au lipsit aia de el la cat este de dement si oligofren =))
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 Serios, acum, @advanced asta chiar e absolvent de Drept? Este incomprehensibil, cum un nebun ca asta primeste, in medie, 3 puncte de reputatie pozitiva la fiecare postare. Daca fiinta asta este pusa sa cantareasca balanta in Justitie, Dumnezeu cu mila.Mai da-mi o limba in cur si vei afla adevarul! Tocmai, stiu sa discern intre handicapati ca tine si oameni ok! KIKI, esti bine pe clona SOBOLANE! :laugh2 1 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 În afară de a jigni pe unul și pe altul mai știi ceva, avocate ?De ce te deranjează adevărul. Că ai apelat primul la mine pentru ajutor. Asta că tot veni vorba ”despre” milogeală. Ca să te citez.Ba saracie,pleaca in PLM la fazan. 3
el cule miskin Reputație: -59 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Februarie 25, 2019 Ai de :) mea.
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 la seral...dar nu mai profeseaza de ceva timp , ca s-au lipsit aia de el la cat este de dement si oligofren =))Ai stat tu cu nasul in curul meu mitomane! Minti ca o jigodie ce esti! UN om limitat ca tine, nu are alte optiuni!
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 Ai de :) mea.Tu nu ai pula mah bulangiule! 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 În afară de a jigni pe unul și pe altul mai știi ceva, avocate ?De ce te deranjează adevărul. Că ai apelat primul la mine pentru ajutor. Asta că tot veni vorba ”despre” milogeală. Ca să te citez.Tu meriti sa fii jignit FAZANULE! :laugh2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 Cica nu e casa lui dar a cerut Motanului de 3 ori pana acum sa stearga poza :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Autor Postat Februarie 25, 2019 Vreau si eu poza de la nunta, gratarul din fier beton cu ciocanelele si orice alte detalii aveti despre miky si trecutul lui, ca viitorul e oricum in sant. Le voi folosi cu cap, promit. Cristescule, din partea mea esti baiat bun, nu stiu de ce pune toiagu parintele pe matale. 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 Vreau si eu poza de la nunta, gratarul din fier beton cu ciocanelele si orice alte detalii aveti despre miky si trecutul lui, ca viitorul e oricum in sant. Le voi folosi cu cap, promit. Cristescule, din partea mea esti baiat bun, nu stiu de ce pune toiagu parintele pe matale.O sa-ti dau eu zilele viitoare ca acum am treaba.Cristescu e baiat bun cat postează la fazan,acolo părerea lui este importanta. 4
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2019 Cica nu e casa lui dar a cerut Motanului de 3 ori pana acum sa stearga poza :laugh2 :laugh2 :laugh2 Era cat pe ce sa dau eu raport sa o stearga, dar nu cred ca e casa lui. :no2 Oricum, cat am ras... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nu sunteti sanatosi! :laugh2Sta la tavaleala. ;)
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2019 Saracul Miky,iar l-a mâncat in rect iar a fost exorcizat. 3
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 25, 2019 AI DREPTATE, ARFE PREA PUTINE ... ACOPERISE PENTRU EL! :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 Iar a chiulit Pechineza mea de la munca , luandu-si angajamentul sa pazeasca forumul toata ziua , poate ii iese si ei de un scurt ? În afară de a jigni pe unul și pe altul mai știi ceva, avocate ?De ce te deranjează adevărul. Că ai apelat primul la mine pentru ajutor. Asta că tot veni vorba ”despre” milogeală. Ca să te citez.Tu ai pretentia la sociopatii acestia de comportament normal ? Sunt siamezi in ultima perioada . Era cat pe ce sa dau eu raport sa o stearga, dar nu cred ca e casa lui. :no2 Oricum, cat am ras... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Banano , parca nu-ti placea cearta M-am si mutat , fai , acolo ...luxean ce draq , fata de pivnita unde locuiesti tu acuma .
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2019 Banano , parca nu-ti placea cearta M-am si mutat , fai , acolo ...luxean ce draq , fata de pivnita unde locuiesti tu acuma . Are cine sa-ti dea de papa, nu ma trage de strapon ca nu-l stric cu tine. 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 Niciodata nu am dus lipsa si am avut tot ce mi-am dorit . Cat priveste straponul , ingrijeste-te mai bine de batraneii si rotofeii tai , poate astfel nu-ti iesi din mana
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 26, 2019 Iar a chiulit Pechineza mea de la munca , luandu-si angajamentul sa pazeasca forumul toata ziua , poate ii iese si ei de un scurt ? Tu ai pretentia la sociopatii acestia de comportament normal ? Sunt siamezi in ultima perioada . Banano , parca nu-ti placea cearta M-am si mutat , fai , acolo ...luxean ce draq , fata de pivnita unde locuiesti tu acuma . Te-ai trezit mah SOBOLANE jegos? :laugh2 :laugh2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 26, 2019 Saracul Miky,iar l-a mâncat in rect iar a fost exorcizat. da ce boala are ? 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 Pai eu ma scol Nebuno la 5-6 si ma prezint aici ? Sau ma culc la 1-2 , dupa o prezenta non-stop pe aici , timp in care ma parfumez bine prin distilerie , in singuratate ? Care e ratia ta de odihna/somn , ca ai ajuns in ultima perioada mai rau ca o prostituata disperata ?
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 26, 2019 Pai eu ma scol Nebuno la 5-6 si ma prezint aici ? Sau ma culc la 1-2 , dupa o prezenta non-stop pe aici , timp in care ma parfumez bine prin distilerie , in singuratate ? Care e ratia ta de odihna/somn , ca ai ajuns in ultima perioada mai rau ca o prostituata disperata ?Ce-ti mai place sa mananci cacat mitomane! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Stai linistit, nu te-am depasit pe tine la numarul de ore pe care il petreci aici. Dovada cea mai concludenta este faptul ca ai "timp" sa citesti forumul asta din scoarta in scoarta. Esti un bolnav psihic SOBOLANE. Iti promit ca imi fac timp pentru tine mai pe seara! 3 1
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2019 @croco , esti pus pe fapte mari.Dar nu iti pierde timpul cu trecute vremuri....sa revenim la tema topicului.Deja topicul a ajuns ceva de " foc si para "De ce oare , de ce atatea pasiuni clocotitoare si exacerbate pentru ceea ce a fost ?In rest ramane asa cum am vorbit...☺ 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum