Sari la conținut

Diferența genetică dintre un țigan și un român

Postări Recomandate

• Oras:undeva
Postat

Adica pula mea.... nici pula de jidan nu e asa tocita ca pula lui miky de la atata supt din partea ta, peste tot te vad cu pula lui de taranus basit in gura, mai poti? cum te hidratezi in timp ce iti curg balele alea de la atata molfaiala?

Sau o sa faci precum pishulica si o sa ii bei pishatu lui miky in timp ce ii sugi pula ca sa ramai hidratat?

Hai ca asta imi place!!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2 Din nik-ul tau sa inteleg ca esti un deprimat care te consideri un reprimat? :laugh2  KIKI, subconstientul tau vorbeste, asta este consecinta lipsei de educatie SOBOLANE!

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Lol .. .peste 3200 de felatii la activ , ca e tare in clanta

Ca-mi permit (uneori) BABANO  ...dar Iti mai dau cu painica mai pe seara ...timp in care te poti screme cat doresti pe aici . Nu e interzis .

Postat

Lol .. .peste 3200 de felatii la activ , ca e tare in clanta

Ca-mi permit (uneori) BABANO  ...dar Iti mai dau cu painica mai pe seara ...timp in care te poti screme cat doresti pe aici . Nu e interzis .

SOBOLANE, nu iti poti face clone pe care sa nu isi puna amprenta prostia si lipsa ta de educatie! :laugh2

PESEU, nu stiu cine ti-a postat aseara mecla aseara dar, uitandu-ma la ea am observar iarasi ca ai o privira pierduta de sociopat!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Record absolut... sa vorbesti adesea  , tu cu tine insuti .

Sa ai si fobia clonelor  , e si mai tragic  si trist 

Analfabetule cu seral , cam matinal   sa te exprimi atat de incoerent . Am spus ca noapte de noapte ,  ai un somn linistit si odihnitor , adica singur in distilerie . Am mintit cu ceva ?

Postat

Record absolut... sa vorbesti adesea  , tu cu tine insuti .

Sa ai si fobia clonelor  , e si mai tragic  si trist 

Analfabetule cu seral , cam matinal   sa te exprimi atat de incoerent . Am spus ca noapte de noapte ,  ai un somn linistit si odihnitor , adica singur in distilerie . Am mintit cu ceva ?

Ai  dreptate, ai doborat toate recordurile! :laugh2  Bah da prost esti! Care matinal SOBOLANE, in plin sezon la munte, in loc sa ai grija de asa zisa ta afecere, tustai toata ziua aici, postezi zi lumina, te certi cu toti si iti versi frustrarile. SOBOLANE!

PESEU, de cand esti aici ai mai invatat cuvinte noi, pacat pentru tine ca nu le intelegi semnificatia si le folosesti in defavoarea ta STIULETARE!

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Lol...de exersat 

Postat

Lol...de exersat 

Ai dreptate SOBOLANE, de data asta sunt de acord cu tine, esti cel mai analfabet sociopatule! :laugh2  Astia sunt mici copii pe langa tine! :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Nu i-am promis la niciuna ca ma duc sa o "capacesc".

Abereaza, dragule, abereaza! De parca nu te vede lumea deja suficient de imbecil...

Sau ai zis ca nu mai intru si era momentul potrivit pentru mizeriile tale? :)

amada aproape mi se facuse dor sa te vad nervoasa din nou

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Ping trei ms
Postat

Ui bă Gomoku ce-au făcut cârcotașii din topicul ăsta, cum le-ai permis așa ceva?

Zi-le te rog că româna e la origine limbă indo-europeană. Nu aia pe care o vorbești tu, româna, în general.

• Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

tot pe droguri homalaule ?! de ce razi de Daria ? te-a refuzat cand ti-a vazut chelia ? :giggle: . Ti-am dat de rontait pentru 3 zile, start !

Postat

zi ba martalogule ce prafuri mai bagi

Aripel, când o mai dai pe MDMA, fă cumva să nu mai fii singur, ești neinițiat, ptr că e ''love drug'' și începi să te iubești singur dacă n-ai pe nimeni prin preajmă. Cum să-ți explic, începi să-ți iubești postările și să te joci impur cu trupușorul tău gingaș de arac de-ăla de care se spriJenează fasolea și vița de vie...

LOL
Postat

Aripel, când o mai dai pe MDMA, fă cumva să nu mai fii singur, ești neinițiat, ptr că e ''love drug'' și începi să te iubești singur dacă n-ai pe nimeni prin preajmă. Cum să-ți explic, începi să-ți iubești postările și să te joci impur cu trupușorul tău gingaș de arac de-ăla de care se spriJenează fasolea și vița de vie...

LOL

Ping de 3 ms e ok.Lucrezi la rds? :)))))

• Like 1
Postat

Ba, nebunule, ce zici?

Ai sute de conturi active pe forum. Esti cel mai prost din curtea scolii.Folosesti cuvintele si replicile celor care se pisa pe tine. Unde ai mai vazut asa ceva?

Stai dreaq in banca ta de saracie agramata.

kiki, ti-ai facut o noua clona muistule? :laugh2

Postat

amada aproape mi se facuse dor sa te vad nervoasa din nou

motane, kiki77 se lauda ca negociaza direct cu tine! Esti atat de prost? :laugh2

Postat

Ping de 3 ms e ok.Lucrezi la rds? :)))))

Nu. La ONU ( Organizația Nimfomanelor Unite) :-)))

Citeam undeva că la NASA ating pe intranet şi 90 Gb/sec la orice transfer de date. Aia da viteză...

Postat

Nu. La ONU ( Organizația Nimfomanelor Unite) :-)))

Citeam undeva că la NASA ating pe intranet şi 90 Gb/sec la orice transfer de date. Aia da viteză...

Nu vorbim de NASA aici.

AAici injuri si zici ca esti prost,altfel nu te integrezi.

Daca nu sigur va aparea unu s-o faca... :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Peste tot in UE
Postat

nici bani de mizel nu mai are, adio palizer :laugh2

are tuica de la mine tantalaule si o tin pa fructe de mare  =))

Postat

esti genial sa moara bunicu, da` nu mai scrie chestii asa elaborate ca risti o comotie cerebrala

prostule, am avut deja ,  tu cate ai avut cerebralule ? Iti recomand celebrex  =))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...