Sari la conținut

Liber la discuti pentru fani Carlitei!

Vizitator carladristor

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

renesmee suna-ma sa-mi zici da pisulica sa rad de el dupa aia baga-mi-as pula in cresterea lui cu glumele lui din '95

Iar ai avut coșmaruri cu pula Sfântului părinte?

• Like 1
Postat

renesmee suna-ma sa-mi zici da pisulica sa rad de el dupa aia baga-mi-as pula in cresterea lui cu glumele lui din '95

Informația costa,da-i fetei 400 euro si iti spune tot.

Intelegi ce zic,sunt oferte la Sugivata. :laugh2

Te-n gura de orfan,sa plătești 400 euro pentru cateva sedinte de anilingus,iar banii sa-i bea Sfântul Părinte.

Cum PLM s-o sugi cu curul poti sa mai trăiești cu umilința asta?

• Like 1
Vizitator renesmee
Reputație: 0
Postat

Stai ca activez fb :))))

• Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Ba, ce sa zic de copilu' asta xoxo, e can-can sa tot cumperi conturi SP ori le primesti de la sarmala pentru scandal, dar voi sunteti prosti rau, sincer va zic.

Harley, inca nu s-a stabilt, daca esti baragladina aia de Iness ori copilul ala tembel, dylanbuc.Ori esti o sfecla de zahar umflata cu Naposim.

Prea prost, de pe toate clonele.

Pepelica e idolul izmanarilor.A primit si el ceva dulciuri de la baragladine, alea l-au pus sa minuseze/baneze useri, zi si noapte, iar el crede ca e bagabont.

Am spus, un om, care haleste franzela cu orez si bea 2 litri de Pepsi cu 100 ml de Metaxa, e clar.

Plus replici de oligofreni si fumigenre de tembel. Radea Pepelica de Miki, ca avea 15000 postari in 2 ani, dar uita ca Harley si Picon, iubitii lui, au vreo 20.000 fiecare intr-un an si ceva.

N-are rost, Gogule, cu astia, ei merg pe drumul lor.

Si abureala aia, se uita cine e pe topic, apoi sa vina... Pisa-m-as pe voi de analfabeti.

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat

:laugh2, incepe barfa

Te putem suna și pe tine :)))

Vizitator renesmee
Postat

Nu ma supar, stii ca tin la caterinca :laugh2

Știu , cum sa nu știu.

Vizitator renesmee
Postat

tii la pula mea, ti-ai luat prafurile pa azi ??

E șeful pă România

Postat

Ba, ce sa zic de copilu' asta xoxo, e can-can sa tot cumperi conturi SP ori le primesti de la sarmala pentru scandal, dar voi sunteti prosti rau, sincer va zic.

Harley, inca nu s-a stabilt, daca esti baragladina aia de Iness ori copilul ala tembel, dylanbuc.Ori esti o sfecla de zahar umflata cu Naposim.

Prea prost, de pe toate clonele.

Pepelica e idolul izmanarilor.A primit si el ceva dulciuri de la baragladine, alea l-au pus sa minuseze/baneze useri, zi si noapte, iar el crede ca e bagabont.

Am spus, un om, care haleste franzela cu orez si bea 2 litri de Pepsi cu 100 ml de Metaxa, e clar.

Plus replici de oligofreni si fumigenre de tembel. Radea Pepelica de Miki, ca avea 15000 postari in 2 ani, dar uita ca Harley si Picon, iubitii lui, au vreo 20.000 fiecare intr-un an si ceva.

N-are rost, Gogule, cu astia, ei merg pe drumul lor.

Si abureala aia, se uita cine e pe topic, apoi sa vina... Pisa-m-as pe voi de analfabeti.

esti fratele meu oricum

am foarte multi bani si 2-3-5 conturi SP pe luna pt mine e cat e la tine o friptura wagyu a5 intr-o zi de luni

• Oras:Arkham
Postat

tii la pula mea, ti-ai luat prafurile pa azi ??

Ce prafuri ma ? Vezi ca pula imi merge brici.. cauta alt scenariu

Postat

Ce prafuri ma ? Vezi ca pula imi merge brici.. cauta alt scenariu

ahhhhhhhhhhahaahha

ce iti merge brici ? pula ? ai uitat ce iei ca sa-ti mearga pula brici ? HAHAHAHA TACI IN GM MARTALOGULE CA IAR RAD DE TINE PE AICI

Vizitator renesmee
Postat

ahhhhhhhhhhahaahha

ce iti merge brici ? pula ? ai uitat ce iei ca sa-ti mearga pula brici ? HAHAHAHA TACI IN GM MARTALOGULE CA IAR RAD DE TINE PE AICI

post-273746-0-26678100-1551695101_thumb.jpeg

Postat

ahhhhhhhhhhahaahha

Ce sa iau ? Zi ma :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...