alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 8, 2019 Da fey zdreantooo...ma oftic si io...nah !!! :)))))). Vini toati teparele...lacustele...casaloatele...vara la mare...la soare...si imi ia mii din businessu mieu ! Ma incurca pi mini sa nu moi produc io...ca inloc sa vina la mini tati ajtia...se moi gaseste cite un lache dobitoc...cari ii ie lene sa se informeze...si vini ca zebzecu la o dezechilibrata ca tini !!! Tu nai inteles ca tati ajtia cari fute in Costanta...trebe sa vina numa la mini ??? Vii tu...o dilimandroasa...la mare...si vriei sami iei mii fatza !!! Zdreantooo !!! :))))))))))Bine că recunoști .Pai daca erai valabilă nu te mai căzneau pe aici ,dar nu te caută nimeni ,fiind "jet -bejet" de aici ,te știu și de asta faci spume!!!Asta știam ,dar te-am lăsat să te dai singura in fapt ,că sa vezi cat de tuta ești!!!🤣🤣🤣
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2019 Da mah tanti...ai perfecta driptate...ie ca tini !!! :))))))) 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 8, 2019 Mah tanti...tu asta intepenita la 37 casi moi aduce aminte di tini nustu cie bou tio calcat pragu in 1974. Tu nuti dai siama cit di ridicola iejti acilea. Flacai ajtia...dila mare...citeste si se caca pi tini di ris. Sa sti ca doar tii tise pare ca astai o cearta intre 2 curve...pi locu lor pi peata...pi cleienti ! Iei...ajtia cari stu...moi tati dilimache...se amuza di cit di convinsa iejti tu...di cum chear poti sa crezi ca sti dispri cie ie vorba !!! Fey...oprestete...gindestete...si intreabate: "mah...da daca nui asea cum cred io ???". :)))))))..)Fetele care vin sunt de 10 ori mai frum că tine de asta faci spume!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2019 Bine că recunoști .Pai daca erai valabilă nu te mai căzneau pe aici ,dar nu te caută nimeni ,fiind "jet -bejet" de aici ,te știu și de asta faci spume!!!Asta știam ,dar te-am lăsat să te dai singura in fapt ,că sa vezi cat de tuta ești!!!Ma oftic ca mai dat tu in fapt...si meai stricat si cleienti aia putini pi cari ii moi aviam !!! Uiti cum din cauza ta nu moi pot io sai fraeresc sa se futa numa cu mini !!! :)))))))) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2019 Fetele care vin sunt de 10 ori mai frum că tine de asta faci spume!Poati ! Da vorbim doar di fete...nu de tirituri...cazaturi...si pensionare !!! :) Adica clar nu vorbim dispri tini...ca doar tu nu moi iejti di mult "fete" !!! :))))) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2019 ...Ce te incurca ,fa ,mizerie ce ești ,că vin [i.e. "fetele"] să facă o plajă și o baie in mare câteva zile...Fey nebunoooo... Io nus Constanteanca jet bejet...io is dila Botsani...da daca stau pi acilea di atitia ani...nah...ma intereseaza ma si pi mini di mediu ieconomic al regiunii si zonei. Ma intereseaza sa vina lume la mare...la soare...la plaja...la circiuma...la hotel...la bar si cafenele...la mall...chear si la Neversea. Poi tu crezi ca constantenilor li convini ca vin tati drogatii si aglomereaza orasu lor ? Iti zik io ca nu...ca nisi nu poti sa intri cu masina in peninsula...sa ti dusi la cina undiva. Trebe sa parchezi la kilometri si sa baji talpa...ca tati turistii ! Constanteni tolereaza turistiii pientru ca vini si cheltuie bani acilea...si toata lumea profita din treaba asta. Voi...lacustili...fetili...cum li zisi tu...cica veniti sa fasiti plaja si o baie in mare...da nu pi baniii vostri...pi banii nostriii !!! Adica noi plinbam profiturile din buzunaru sting...in ala dreptu !!! Ni furam singuri caciula !!! Daca tu vineai sa cheltui bani...la mare...la soare...naviai treba cu mini. Da tu vii sa jumulesti lumea la mare...la soare. Sa unfli preturili pi servisii di tat cacatu ! Acuma...tu crezi ca noi nu suntem satuli di jepcareala dipi litoral vara...la mare...la soare ??? Tu crezi ca moi astieptam si un roi intrieg di lacuste sa moi unfle din preturi ??? Curvele din Constanta...cu banu cari il fasi...il cheltuie tat in Constanta. La mall...la cafenele...la case si masini. Contribuie la masa impozabila !!! Local !!! Tu...mah lacustoo...vii la mare...cu servisiili tali di cacat si nebuneala din capu tau...ca asea zice toati topingurili tali...pi oriundi oi fost tu...si vriei sati platim noi plaja si baia in mare. Daca macar ierai talient...si dadeai bini cu curu...hai...treaca mearga. Da tu iejti o zdreanta, clantoasa, dilimandroasa, mincinoasa. Asea ca ci cacat sa fasim cu noi tini in afara di caterinca ??? :) 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 8, 2019 Poati ! Da vorbim doar di fete...nu de tirituri...cazaturi...si pensionare !!! :) Adica clar nu vorbim dispri tini...ca doar tu nu moi iejti di mult "fete" !!! :)))))E de înțeles dc mă faci mamaie ,fiindcă tu la 25 sau 30 ești deja fosila ,acum am înțeles mai bine!🤣🤣🤣Daca faci parte din programul "RABLA" de la tinerețe nu ne raporta pe noi la tine!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2019 Da mamaie...iar ie ca tini !!! :))))))))))) 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 8, 2019 Fey nebunoooo... Io nus Constanteanca jet bejet...io is dila Botsani...da daca stau pi acilea di atitia ani...nah...ma intereseaza ma si pi mini di mediu ieconomic al regiunii si zonei. Ma intereseaza sa vina lume la mare...la soare...la plaja...la circiuma...la hotel...la bar si cafenele...la mall...chear si la Neversea. Poi tu crezi ca constantenilor li convini ca vin tati drogatii si aglomereaza orasu lor ? Iti zik io ca nu...ca nisi nu poti sa intri cu masina in peninsula...sa ti dusi la cina undiva. Trebe sa parchezi la kilometri si sa baji talpa...ca tati turistii ! Constanteni tolereaza turistiii pientru ca vini si cheltuie bani acilea...si toata lumea profita din treaba asta. Voi...lacustili...fetili...cum li zisi tu...cica veniti sa fasiti plaja si o baie in mare...da nu pi baniii vostri...pi banii nostriii !!! Adica noi plinbam profiturile din buzunaru sting...in ala dreptu !!! Ni furam singuri caciula !!! Daca tu vineai sa cheltui bani...la mare...la soare...naviai treba cu mini. Da tu vii sa jumulesti lumea la mare...la soare. Sa unfli preturili pi servisii di tat cacatu ! Acuma...tu crezi ca noi nu suntem satuli di jepcareala dipi litoral vara...la mare...la soare ??? Tu crezi ca moi astieptam si un roi intrieg di lacuste sa moi unfle din preturi ??? Curvele din Constanta...cu banu cari il fasi...il cheltuie tat in Constanta. La mall...la cafenele...la case si masini. Contribuie la masa impozabila !!! Local !!! Tu...mah lacustoo...vii la mare...cu servisiili tali di cacat si nebuneala din capu tau...ca asea zice toati topingurili tali...pi oriundi oi fost tu...si vriei sati platim noi plaja si baia in mare. Daca macar ierai talient...si dadeai bini cu curu...hai...treaca mearga. Da tu iejti o zdreanta, clantoasa, dilimandroasa, mincinoasa. Asea ca ci cacat sa fasim cu noi tini in afara di caterinca ??? :)Fa, proasta pulii ,nu stam gratis ,vaci,plătim cazari ,consumabile etc Proasta pulii ce ești 90% rămân tot aici .Asta e problema ta ,țăranco ,nu cheltuie banii tai care vin la noi!! Taranbeto ce ești .Crezi că sunt saraci că tine Daca ai mâncat barabule la Moldova ce pretenții sa ai.Si noi plătim servicii scumpe și proaste pe care le oferiți ,mâncare veche ,cazari rupte etc.Responsabila economică a pulii ce ești🙉🙉🙉
shokeru Reputație: 25 Postat Iulie 8, 2019 Postat Iulie 8, 2019 Alina .e bărbat amalia, unul bolnav mintal si plin de frustrări, ce naiba te cobori la mintea lui nu știu, își demonstrează prostia la fiecare cuvânt pe care îl scrie....
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 8, 2019 Fey nebunoooo... Io nus Constanteanca jet bejet...io is dila Botsani...da daca stau pi acilea di atitia ani...nah...ma intereseaza ma si pi mini di mediu ieconomic al regiunii si zonei. Ma intereseaza sa vina lume la mare...la soare...la plaja...la circiuma...la hotel...la bar si cafenele...la mall...chear si la Neversea. Poi tu crezi ca constantenilor li convini ca vin tati drogatii si aglomereaza orasu lor ? Iti zik io ca nu...ca nisi nu poti sa intri cu masina in peninsula...sa ti dusi la cina undiva. Trebe sa parchezi la kilometri si sa baji talpa...ca tati turistii ! Constanteni tolereaza turistiii pientru ca vini si cheltuie bani acilea...si toata lumea profita din treaba asta. Voi...lacustili...fetili...cum li zisi tu...cica veniti sa fasiti plaja si o baie in mare...da nu pi baniii vostri...pi banii nostriii !!! Adica noi plinbam profiturile din buzunaru sting...in ala dreptu !!! Ni furam singuri caciula !!! Daca tu vineai sa cheltui bani...la mare...la soare...naviai treba cu mini. Da tu vii sa jumulesti lumea la mare...la soare. Sa unfli preturili pi servisii di tat cacatu ! Acuma...tu crezi ca noi nu suntem satuli di jepcareala dipi litoral vara...la mare...la soare ??? Tu crezi ca moi astieptam si un roi intrieg di lacuste sa moi unfle din preturi ??? Curvele din Constanta...cu banu cari il fasi...il cheltuie tat in Constanta. La mall...la cafenele...la case si masini. Contribuie la masa impozabila !!! Local !!! Tu...mah lacustoo...vii la mare...cu servisiili tali di cacat si nebuneala din capu tau...ca asea zice toati topingurili tali...pi oriundi oi fost tu...si vriei sati platim noi plaja si baia in mare. Daca macar ierai talient...si dadeai bini cu curu...hai...treaca mearga. Da tu iejti o zdreanta, clantoasa, dilimandroasa, mincinoasa. Asea ca ci cacat sa fasim cu noi tini in afara di caterinca ??? :)Pentru tine care nu ai ieșit din barabule poate sunt bani ,dar pt astea că mine ,care am mai făcut și am văzut bani la viață noastră e mai mult briza marii și vacanta
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 8, 2019 Alina .e bărbat amalia, unul bolnav mintal si plin de frustrări, ce naiba te cobori la mintea lui nu știu, își demonstrează prostia la fiecare cuvânt pe care îl scrie.... 😘😘
bitchy Reputație: 1585 Postat Iulie 8, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 8, 2019 Va rog nu mai jigniti.Mutumesc,B 1
shokeru Reputație: 25 Postat Iulie 8, 2019 Postat Iulie 8, 2019 Bitchy, noi nu jignim, încercăm chiar sa o dam la pace cu amalia ,dar e prea dobitoc pt secolul asta,nu ai cu cine...
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2019 Mamaitooo...zdreantooo...hai sa ti luminez...ca vad ca iejti prea proasta sati cada fisa. :) Pi 13 iuniie...anu asta...tu ierai la mare...la soare. Aviai locatiia pi Stefan ciel Mare...la Tomis Mall. Cum pi mini ma maninca zilnic lindicu...si imi plasi maxim sa il dau la ros...team sunat pi tini ! Inainte sa fac asta...ca io is curva nu proasta...mam informat dispri tini pi forum...acilea...pi Nimfomani !!! Acuma...cie am citit io dispri tini ie di horror...di groaza. Adica nam citit nimica sa ma lamureasca sa ti fut io pi tini...pi bani...ai miei. Da cu toate astea...ca io mai fac dastea...miam zis: "Mah...no fi dracu atit di negru...moi iegsagereaza ajtia pi acilea...ofi si ia vro tantica cari vrea sa faca un ban cistit cu curu...la mare...la soare. Hai so sun si poati daca o vizitez cadem noi la pace sa ni futem bini. Pi dreaq !!! :) Poi io...in secunda in cari am inchis telifonu cu tini...am postat asta acilea pi forum...pi Nimfomani...casa nu dea dreaq sa se moi intepe si alt fraer cari puni botu ,a vrajeala ta !!! Moooaaammmaaa...ci zdreanta !!! :) Ci atitudine di cacat la telifon. Asta zici cai pi ciclu di 3 luni...cu diariie...nasu plin di muci...si o mai doare si capu dila insolatiie !!! Ie topinguri multi cu zdrenta ta asta pi Nimfo cari zice ca fumeia ari probleme la mansarda. Clar...ie sizidili zdreanta !!! :)))))))))Poi mah mamaitooo...tu iejti dusa rau mah fumeeie !!! Tu ai probleme grave la capsoru ala batrin al tau ! La tini...anii cari sor tat adunat...teau agravat...teau acrit moi rau dicit ierai tu natural acra !!! Poi mah tanti...noi naviem nisio vina ca tu iesti pensionata pi caz di boala...casa iti toleram ineptiili si nebuneala ta !!! Si in nisiun caz...doar sa fi moi nibun ca tini...sa arunci baniii pi una ca tiniii !!! Hai zi...ai telifonu dischis...sa ti sun din nou sati cada si tiie fisa !? :))))))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2019 Mah Ienachemarius...tu crezi ca dak teai rebrenduit...si iti zici Shokeru acuma...o uitat lumea di tini ??? :) 2
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 8, 2019 😘😘😘E oligofren rău !!🙉🙉
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 8, 2019 Mah Ienachemarius...tu crezi ca dak teai rebrenduit...si iti zici Shokeru acuma...o uitat lumea di tini ??? :)Când te gândești că ăștia umbla liberi pe străzi printre noi ....
shokeru Reputație: 25 Postat Iulie 8, 2019 Postat Iulie 8, 2019 Da ma eu sunt,esti multumit acuma?mai termina o data cu boala asta mintală:))))),chiar nu te porti controla deloc?:)
bitchy Reputație: 1585 Postat Iulie 8, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 8, 2019 Mamaitooo...zdreantooo...hai sa ti luminez...ca vad ca iejti prea proasta sati cada fisa. :) Pi 13 iuniie...anu asta...tu ierai la mare...la soare. Aviai locatiia pi Stefan ciel Mare...la Tomis Mall. Cum pi mini ma maninca zilnic lindicu...si imi plasi maxim sa il dau la ros...team sunat pi tini ! Inainte sa fac asta...ca io is curva nu proasta...mam informat dispri tini pi forum...acilea...pi Nimfomani !!! Acuma...cie am citit io dispri tini ie di horror...di groaza. Adica nam citit nimica sa ma lamureasca sa ti fut io pi tini...pi bani...ai miei. Da cu toate astea...ca io mai fac dastea...miam zis: "Mah...no fi dracu atit di negru...moi iegsagereaza ajtia pi acilea...ofi si ia vro tantica cari vrea sa faca un ban cistit cu curu...la mare...la soare. Hai so sun si poati daca o vizitez cadem noi la pace sa ni futem bini. Pi dreaq !!! :) Poi io...in secunda in cari am inchis telifonu cu tini...am postat asta acilea pi forum...pi Nimfomani...casa nu dea dreaq sa se moi intepe si alt fraer cari puni botu ,a vrajeala ta !!! Poi mah mamaitooo...tu iejti dusa rau mah fumeeie !!! Tu ai probleme grave la capsoru ala batrin al tau ! La tini...anii cari sor tat adunat...teau agravat...teau acrit moi rau dicit ierai tu natural acra !!! Poi mah tanti...noi naviem nisio vina ca tu iesti pensionata pi caz di boala...casa iti toleram ineptiili si nebuneala ta !!! Si in nisiun caz...doar sa fi moi nibun ca tini...sa arunci baniii pi una ca tiniii !!! Hai zi...ai telifonu dischis...sa ti sun din nou sati cada si tiie fisa !? :))))))) Te rog mult lasa agresivitatea din posturi. Bitchy 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 8, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 8, 2019 Mamaitooo...zdreantooo...hai sa ti luminez...ca vad ca iejti prea proasta sati cada fisa. :) Pi 13 iuniie...anu asta...tu ierai la mare...la soare. Aviai locatiia pi Stefan ciel Mare...la Tomis Mall. Cum pi mini ma maninca zilnic lindicu...si imi plasi maxim sa il dau la ros...team sunat pi tini ! Inainte sa fac asta...ca io is curva nu proasta...mam informat dispri tini pi forum...acilea...pi Nimfomani !!! Acuma...cie am citit io dispri tini ie di horror...di groaza. Adica nam citit nimica sa ma lamureasca sa ti fut io pi tini...pi bani...ai miei. Da cu toate astea...ca io mai fac dastea...miam zis: "Mah...no fi dracu atit di negru...moi iegsagereaza ajtia pi acilea...ofi si ia vro tantica cari vrea sa faca un ban cistit cu curu...la mare...la soare. Hai so sun si poati daca o vizitez cadem noi la pace sa ni futem bini. Pi dreaq !!! :) Poi io...in secunda in cari am inchis telifonu cu tini...am postat asta acilea pi forum...pi Nimfomani...casa nu dea dreaq sa se moi intepe si alt fraer cari puni botu ,a vrajeala ta !!! Poi mah mamaitooo...tu iejti dusa rau mah fumeeie !!! Tu ai probleme grave la capsoru ala batrin al tau ! La tini...anii cari sor tat adunat...teau agravat...teau acrit moi rau dicit ierai tu natural acra !!! Poi mah tanti...noi naviem nisio vina ca tu iesti pensionata pi caz di boala...casa iti toleram ineptiili si nebuneala ta !!! Si in nisiun caz...doar sa fi moi nibun ca tini...sa arunci baniii pi una ca tiniii !!! Hai zi...ai telifonu dischis...sa ti sun din nou sati cada si tiie fisa !? :)))))))Suna la Socola și fă rezervare sa fii sigură că prinzi liber!🖕🖕🖕
bitchy Reputație: 1585 Postat Iulie 8, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 8, 2019 Chill toata lumea va rog.Sa avem un inceput de saptamana mai frumos.Bitchy 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 8, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 8, 2019 Chill toata lumea va rog.Sa avem un inceput de saptamana mai frumos.BitchyFii rea si baneaza-le pe amandoua! ai sange in instalatie!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2019 Va rog nu mai jigniti.Mutumesc,BGata...io am inteles si ma aliniiez !!! :) Stimati cititori ai platformei Nimfomane.com, Doresc sa va relatez o intamplare intamplatoare, care s-a produs in data de 13 iunie, anul curent, in cadrul unui contact telefonic intre mine si utilizatorul "alina.doamna37" !!! Intentia mea in dupaamiaza aceea era sa intretin relatii sexuale cu mai sus numita doamna cotra cost. Din pacate am realizat ca doamna nu este prea "doamna" in comportament si stil telefonic de comunicare, asa ca am dat crezare tuturor celor care au relatat anterior mie pe aceasta platforma ca, si citez temenul tehnic folosit de un utilizator, "are probleme la mansarda" !!! Cum nu este intentia mea de a testa propria rabdare si rezistenta nervoasa, contra cost, am decis sa nu dau prilej unei intalniri cu scop erogen cu stimata, convingerea mea fiind ca aceste cuvinte, "erogen" si "doamna", nu au ce sa caute intr-o singura fraza. Scopul acestui forum fiind unul de informare publica, am purces in a relata aici detaliile conversatiei purtate. Cu cele moi bune intentii, dar si vocabular pe masura,Amelia. :) 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum