alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 :laugh2 :icecream :bye :ras :P Sa cureți creierul de impurități 🤣🤣🤣🤣🤣
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 Sa cureți creierul de impurități 🤣🤣🤣🤣🤣Și pe corp e f eficient 😂
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 Și pe corp e f eficient 😂Ia -l la plaja că la ghetou nu știu dacă ai apa ,am uitat sa te întreb ;daca nu știi să- l folosești te învățăm .🤣🤣🤣Hai ,"succesuri" multe
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 22, 2019 Tanti...io gata...meam facut treaba cu tini ! :snap Di acuma inainti...zau di nu ma plictisesti ! :laugh2 Asea ca...pensionare linistita tanticooo !!! :bye
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Postat Iulie 22, 2019 Mai bine punem cate 5 lei sa luam niște cărți pentru unii de pe aici sa învețe să scrie și 10 lei pt educație civică.Ce ziceți ?Sa puie dracu mana sa citeasca niste carti sau niste almanahe si dupe aia sa vorbeasca 😂 1
shokeru Reputație: 25 Postat Iulie 22, 2019 Postat Iulie 22, 2019 Alina inainte sa ne faci pe noi analfabeti, uita-te la tine prima oară 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 Alina inainte sa ne faci pe noi analfabeti, uita-te la tine prima oară
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 Alina inainte sa ne faci pe noi analfabeti, uita-te la tine prima oară🤣🤣🤣🤣Nu
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 Alina inainte sa ne faci pe noi analfabeti, uita-te la tine prima oarăUitati-va la voi cum scrieți înainte ...pffff👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎Rusine
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 Alina inainte sa ne faci pe noi analfabeti, uita-te la tine prima oară
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 Sa puie dracu mana sa citeasca niste carti sau niste almanahe si dupe aia sa vorbeasca 😂🤣🤣🤣
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 Sa puie dracu mana sa citeasca niste carti sau niste almanahe si dupe aia sa vorbeasca 😂🤣🤣🤣
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 Mamaitooo...zdreantooo...hai sa ti luminez...ca vad ca iejti prea proasta sati cada fisa. :) Pi 13 iuniie...anu asta...tu ierai la mare...la soare. Aviai locatiia pi Stefan ciel Mare...la Tomis Mall. Cum pi mini ma maninca zilnic lindicu...si imi plasi maxim sa il dau la ros...team sunat pi tini ! Inainte sa fac asta...ca io is curva nu proasta...mam informat dispri tini pi forum...acilea...pi Nimfomani !!! Acuma...cie am citit io dispri tini ie di horror...di groaza. Adica nam citit nimica sa ma lamureasca sa ti fut io pi tini...pi bani...ai miei. Da cu toate astea...ca io mai fac dastea...miam zis: "Mah...no fi dracu atit di negru...moi iegsagereaza ajtia pi acilea...ofi si ia vro tantica cari vrea sa faca un ban cistit cu curu...la mare...la soare. Hai so sun si poati daca o vizitez cadem noi la pace sa ni futem bini. Pi dreaq !!! :) Poi io...in secunda in cari am inchis telifonu cu tini...am postat asta acilea pi forum...pi Nimfomani...casa nu dea dreaq sa se moi intepe si alt fraer cari puni botu ,a vrajeala ta !!! Poi mah mamaitooo...tu iejti dusa rau mah fumeeie !!! Tu ai probleme grave la capsoru ala batrin al tau ! La tini...anii cari sor tat adunat...teau agravat...teau acrit moi rau dicit ierai tu natural acra !!! Poi mah tanti...noi naviem nisio vina ca tu iesti pensionata pi caz di boala...casa iti toleram ineptiili si nebuneala ta !!! Si in nisiun caz...doar sa fi moi nibun ca tini...sa arunci baniii pi una ca tiniii !!! Hai zi...ai telifonu dischis...sa ti sun din nou sati cada si tiie fisa !? :)))))))pi 13 sâmbătă nu am fost acasă ,poate ai vrb cu pereții ,clar ești "pa"
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 pi 13 sâmbătă nu am fost acasă ,poate ai vrb cu pereții ,clar ești "pa"Scârbă ce esti
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 Si io o propun pe "Doamna" Alina la Di Evitat !!! - Conportament super agresiv...di troll !- Jicniri repetate si progresiv hostile...di spamer !- Continuarea atacului in ciuda directiilor moderatoarei !- Recenzii care confirma proastea calitate a servişiilor !- Propria mia iegsperienta cu ia !!!- Conportament antisoşiial dintatdeauna...ani di zile !- Apsolut nimanui dipi.forum ii va parea rau ! Astept riactiile voastre publice !!! ;)scarba
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Postat Iulie 22, 2019 Scârbă ce estiAi citat ce trebuia? 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 22, 2019 :) Tanti Alinaaa... Viezi ca folosesti linbaj agresiv !!! :))))))))))
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Postat Iulie 22, 2019 :) Tanti Alinaaa... Viezi ca folosesti linbaj agresiv !!! :))))))))))Dar nu a jignit pe nimeni!:)
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 22, 2019 Dar nu a jignit pe nimeni!:)Da nisi nimeni no so mai jicneasca pi ia ! ;) Ever !!! :)
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 22, 2019 @Bitchy... Draguta mia...ti rog io frumos...da frumos di tat...sa nui dai warn lu tantica asta. Sa nu cari cumva sa o banezi pientru linbaj agresiv repetat. Nisi macar sa nui atraji atentia din punctu mieu di vedere. Laso sa se desfasoare in pace acilea. Sasi arate toata splendoarea iei di "doamna"...ca asea...sigur...da sigur sigur...no mai suna so futa nisi dreaq !!! ;) Multumesc antisipat pientru colaborare.O zi senina,Amelia. 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 @Bitchy... Draguta mia...ti rog io frumos...da frumos di tat...sa nui dai warn lu tantica asta. Sa nu cari cumva sa o banezi pientru linbaj agresiv repetat. Nisi macar sa nui atraji atentia din punctu mieu di vedere. Laso sa se desfasoare in pace acilea. Sasi arate toata splendoarea iei di "doamna"...ca asea...sigur...da sigur sigur...no mai suna so futa nisi dreaq !!! ;) Multumesc antisipat pientru colaborare.O zi senina,Amelia.😂😂😂Ție ți s a urat cu binele cred .Mai provoci mult lumea nerodule
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 @Bitchy... Draguta mia...ti rog io frumos...da frumos di tat...sa nui dai warn lu tantica asta. Sa nu cari cumva sa o banezi pientru linbaj agresiv repetat. Nisi macar sa nui atraji atentia din punctu mieu di vedere. Laso sa se desfasoare in pace acilea. Sasi arate toata splendoarea iei di "doamna"...ca asea...sigur...da sigur sigur...no mai suna so futa nisi dreaq !!! ;) Multumesc antisipat pientru colaborare.O zi senina,Amelia.Lipsa de orizont,de ocupație ,nebunie totala 🤕🤕🤕
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 22, 2019 😂😂😂Ție ți s a urat cu binele cred .Mai provoci mult lumea nerodulemai
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 22, 2019 ...Ție ți s a urat cu binele cred...Asea...si ? Dak mii mie bine tu dice ti oftici ? Si cioi sa fasi ân privinta asta ? :) ...Mai provoci mult lumea nerodule...Neah ! Io is gata ! Meam facut treaba...nu mai am ci sa provoc...ca nu moi contezi !!! ;) 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 23, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 23, 2019 Asea...si ? Dak mii mie bine tu dice ti oftici ? Si cioi sa fasi ân privinta asta ? :) Neah ! Io is gata ! Meam facut treaba...nu mai am ci sa provoc...ca nu moi contezi !!! ;)Ai făcut pe ma-ta de prost sau proastă ce ești
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum