Sari la conținut

Alina - mereu 37 ani - 0729668399

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:bucures
Postat

A nu are mereu 37 de ani, din 2011 :D

A,nu ,are 60 de atunci!Daca se demachiază seara și dimineața,daca nu -si fierbe parul cu placa,nu folosește toate mizeriile expirate pe fata,nu -si desenează sprâncenele,nu-și pune 3 rânduri de buze,2 de tare,1 de buci,nu se prăjește pe la solar,nu se rade cu lama și nu -si pune antene parabolice pe la ochi ,nu mănâncă shaorma cu de toate sosurile etc ...poate să rămână la 37!
Postat

A nu are mereu 37 de ani, din 2011 :D

Daca are setările din fabrică ,nu cauciuc in loc de tate și nu miroase a tomberon ,daca face cu grijă și atenție ce face poate să fi găsit elixirul tinereții ðŸ˜ðŸ˜
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Alina nu ne cunoastem, urasc sa mi se spuna "daca vrei sa sti cum sunt atunci vino si convinge-te", eu sunt fix pe invers, adica daca vrei sa vin trebuie sa ma onvingi, cam asa sunt astia de-o varsta cu tine.

Aici daca ai un limbaj trivial, ca la usa cortului clar nu ai cum sa convingi pe nimeni sa te sune.

Si daca cineva a spus ca la telefon ai o atitudine de cacat, cu voce plictisita si obosita apoi sa sti ca eu cred si nici nu ma mai obosesc sa sun.

• Like 2
Postat

Alina nu ne cunoastem, urasc sa mi se spuna "daca vrei sa sti cum sunt atunci vino si convinge-te", eu sunt fix pe invers, adica daca vrei sa vin trebuie sa ma onvingi, cam asa sunt astia de-o varsta cu tine.

Aici daca ai un limbaj trivial, ca la usa cortului clar nu ai cum sa convingi pe nimeni sa te sune.

Si daca cineva a spus ca la telefon ai o atitudine de cacat, cu voce plictisita si obosita apoi sa sti ca eu cred si nici nu ma mai obosesc sa sun.

Înainte sa emiteți concluzii ,mai bine v-ați ocupa de toți sezonierii pe care-i țineți în soare de dimineața până seara sa vă facă profit ,pe care-l cheltuiți pe la toate tălpile nespalate și gurile cu miros de atâta lipsa de protecție ,pe la tanti de la coafor care te zgârie pe scalp când te clătește de vopsea ,pe la magazine unde se vinde salata clocită și alte insecte prin manc,pe la dentistul care-ți bagă mana in gura fără mănușă,pe la alta tanti care-ți ia și pielea odată cu ceara .Profitul din canapele rupte și chiuvete cu baterii ruginite pe care le oferiți că și cazare ...Cât despre trivial ,crede -ma că atâta carne și ouă în telefoane că aici nu am mai servit!!!
Postat

Faptul că ți-am zis să citești pe verticală sau orizontală nu înseamnă că te-am invitat la mn,e alegerea dumitale unde te duci ,a fost o gluma ,iar daca nu știi s-o gusti ,e alta poveste.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Jur că am avut așa o strângere de inimă, după cum scrie, că e "navromu'" nostru.

;)

Postat

Poi mămăița clar sufera di aceiasi boala ka Navrom !!!

:)))))))[/quote Ai intrat sa ne arăți că ai rămas repetenta in clasa zero!

• Oras:Constanta
Postat

Mămăiţooo...

Foaiie vierde cucuruz...

Io postez si ma amuz...

Cui nui plasi si nu vria...

Sa se duca'n pula mia !!!

Ai prinso mămăitooo ??? :)))))))))

• Like 3
Postat

Mămăiţooo...

Foaiie vierde cucuruz...

Io postez si ma amuz...

Decât o sută de pocnitori nereușite ,mai bn o mămăița bn conservata ,daca știi despre ce e vorba,dar mă îndoiesc la IQ-ul tau !
  • Oras:madagascar
  • Oras:madagascar
Postat

Mămăiţooo...

Foaiie vierde cucuruz...

Io postez si ma amuz...

la asa atitudine....nu prea o prinde....alearga dupa ea....ii este dor!

• Like 2
Postat

Mămăiţooo...

Foaiie vierde cucuruz...

Io postez si ma amuz...

Ai prins-o?
Postat

Mah mamaitoo...

Uiti cari ii treba cu IQiu mieu...:)

Io cind am postat acilea...pi topingu asta di cacat...am avut un singur scop. Io creca scopu mieu o fost atins pi deplin. Io creca tu mai ajutat mult sami ating scopu.

Acuma...dupe tini...dupe tat ci or cetit lumili acilea...tu kear crezi ca moi iegzista un singur prost cari sa cotizeze...vrodata...la o dilimandroasa ofilita ca tini ???

Ia zi...pasta ai prinso ???

:)))))))))

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Este că aduce puțin și cu "Foca" ?!

Narcisism, negativism, superioritate, îngâmfare ... dorința de a fi cineva .. gen dacă tot am tzatze mici strâmbe și nașpa rău tare, măcar tare in gură pe forum.

Hai să lăsăm asta .. treburi mai serioase acum ..

Am auzit că e groasă cu parcările în Mamaia anul ăsta. Vreo șansă de eliberare permise de parcare free pentru get-beget ?! Sau metoda SmS pentru toată lumea ?!

Postat

Narcisism, negativism, superioritate, îngâmfare ... dorința de a fi cineva .. gen dacă tot am tzatze mici strâmbe și nașpa rău tare, măcar tare in gură pe forum.

Am auzit că e groasă cu parcările în Mamaia anul ăsta. Vreo șansă de eliberare permise de parcare free pentru get-beget ?! Sau metoda SmS pentru toată lumea ?!

Mici și strâmbe sunt alte tale ,figurantule !

post-137448-0-33616600-1560599545_thumb.jpg

Postat

Mah mamaitoo...

Io cind am postat acilea...pi topingu asta di cacat...am avut un singur scop. Io creca scopu mieu o fost atins pi deplin. Io creca tu mai ajutat mult sami ating scopu.

Acuma...dupe tini...dupe tat ci or cetit lumili acilea...tu kear crezi ca moi iegzista un singur prost cari sa cotizeze...vrodata...la o dilimandroasa ofilita ca tini ???

Știu ,ai crescut producția de cucuruz la hectar !
  • Minus 1
Postat

Tu vorbești acum despre tine cu narcisismul și îngâmfarea ,Ct!
  • Like 1

Postat

Mah mamaitoo...

Daca arăți și prestezi la fel cum scrii o să faci producție mare de cucuruz 🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...