Sari la conținut

Alina - mereu 37 ani - 0729668399

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:bucures
Postat

Lasa fatah...ca doar ie timpu mieu...si fac ci vria pula mia cu iel...si ma amuza sa scriu asa cum scriu io...si sa postez pi acilea ! Pina una alta...io zic ca printre risete...si lacrimi...pina la banari...mai ie uni cari ceteste acilea si baga informatiia la cap !!! Ca doar io fac di civa vreme treba asta...si cine stiie cunoaste cie am io di zis.

Asa ca tineti sfaturili tali pientru timpu ala cind nuti moi suna telifonu ! ;)

Viezi tu atuncea ciei di facut ! :)

Cini dreaq stiie...poati iti schimba doctoru reteta di antidepresive, ti moi calmezi si tu oleaca...si ti apusi la batrinete di futut pi bune...ca acusea iejti doar o zdreanta daia DI IEVITAT !!!

:)))))))))))

Du-te ,fa și impusca-te de leșinată!Lasă că iei tu toți cioflingarii și cucuruzii că ține!Ai tai sunt !Ai înțeles ceva de aici?Nu cred ,că procesezi greu!
Postat

Du-te ,fa și impusca-te de leșinată!Lasă că iei tu toți cioflingarii și cucuruzii că ține!Ai tai sunt !Ai înțeles ceva de aici?Nu cred ,că procesezi greu!

Tot ce refuză alții iei tu până faci clăbuci !Petarda
Postat

Sa scoți limba de un metru și să-ți dea până nu mai poți!Hai ,bafta la cucuruz!
Postat

:))))))

Fatăh...ci proasta iejti !!!

:))))))

Te-am văzut în oraș când te plmbai 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

post-137448-0-71384300-1560774070_thumb.jpg

Postat

Am o slabiciune pt mature. Am cautat detalii despre aceasta doamna dar nimic bun. Nu tu recenzie, nu tu servicii, umblata prin Buc. Samd. Insa nu imi explic cum rezista pe piata daca are toate calitatile sa fi la “de evitat”. Ceva nu se leaga!

• Oras:Constanta
Postat

Poi din cind in cind...moi agata cite un prost, doi...prin orasele prin cari fasi ia caravana. Ia clar nu merje pi aia cari ceteste Nimfomani...ca sar apuca di crosetat. Ia mizeaza pi prosti aia cari nuse informeaza...nu ceteste...nisi macar printre rinduri !!!

Printre noi moi ie si dajtia ambetiosi...cari li zici: "Mah baete...stai in banca ta...ca astai dusa cu pluta...nai ci sa gasesti bun di futut la ia !!!. Da iei nu...Betmen...las ca stu io ca ajtia ma minte pi forum. Las ca ma duc io si sa viezi futaiu dreaq ciemi da coarda !

Porma...di rusinea lor...ca nor stat cuminti in banca lor...si io mincat linbricii in cur sa se duca la rapandula asta...or tacut ca cacatii !!! Nor scris un singur cuvintel acilea...casa nuse faca di cacat ca sor incapatinat fix dijaba...si or loat teapa ca ultimu lache !!!

;)

• Like 2
Postat

Poi din cind in cind...moi agata cite un prost, doi...prin orasele prin cari fasi ia caravana. Ia clar nu merje pi aia cari ceteste Nimfomani...ca sar apuca di crosetat. Ia mizeaza pi prosti aia cari nuse informeaza...nu ceteste...nisi macar printre rinduri !!!

Printre noi moi ie si dajtia ambetiosi...cari li zici: "Mah baete...stai in banca ta...ca astai dusa cu pluta...nai ci sa gasesti bun di futut la ia !!!. Da iei nu...Betmen...las ca stu io ca ajtia ma minte pi forum. Las ca ma duc io si sa viezi futaiu dreaq ciemi da coarda !

Porma...di rusinea lor...ca nor stat cuminti in banca lor...si io mincat linbricii in cur sa se duca la rapandula asta...or tacut ca cacatii !!! Nor scris un singur cuvintel acilea...casa nuse faca di cacat ca sor incapatinat fix dijaba...si or loat teapa ca ultimu lache !!!

;)

Rapandula analfabeta și împuțită care nu ai ce face ,se vede că ești o frustrata dobitoaca și limitata ,că scrii pe toate topicele la toate fetele care vin în oraș.Ce te incurca ,fa ,mizerie ce ești ,că vin să facă o plajă și o baie in mare câteva zile.Crezi că dacă scrii o sa vina toți la tine că toți vor o imbecila agramata și care miroase a gunoi că tine.Mars ,fa ,schuzofrenico! Se duc unde vor ei doar nu fac coada la o epava că tine!!
Postat

Am o slabiciune pt mature. Am cautat detalii despre aceasta doamna dar nimic bun. Nu tu recenzie, nu tu servicii, umblata prin Buc. Samd. Insa nu imi explic cum rezista pe piata daca are toate calitatile sa fi la “de evitat”. Ceva nu se leaga!

Nu sunt umblata prin Buc ,sunt din Buc.E o diferență.Daca citești recenzii agramate și făcute de epave și ratați nu ai decât să rămâi cu ei Spor!
Postat

Da fey zdreantooo...ma oftic si io...nah !!! :)))))).

Vini toati teparele...lacustele...casaloatele...vara la mare...la soare...si imi ia mii din businessu mieu ! Ma incurca pi mini sa nu moi produc io...ca inloc sa vina la mini tati ajtia...se moi gaseste cite un lache dobitoc...cari ii ie lene sa se informeze...si vini ca zebzecu la o dezechilibrata ca tini !!!

Tu nai inteles ca tati ajtia cari fute in Costanta...trebe sa vina numa la mini ???

Vii tu...o dilimandroasa...la mare...si vriei sami iei mii fatza !!! Zdreantooo !!!

:))))))))))

• Like 1
Postat

Rapandula analfabeta și împuțită care nu ai ce face ,se vede că ești o frustrata dobitoaca și limitata ,că scrii pe toate topicele la toate fetele care vin în oraș.Ce te incurca ,fa ,mizerie ce ești ,că vin să facă o plajă și o baie in mare câteva zile.Crezi că dacă scrii o sa vina toți la tine că toți vor o imbecila agramata și care miroase a gunoi că tine.Mars ,fa ,schuzofrenico! Se duc unde vor ei doar nu fac coada la o epava că tine!!

Fa dati dreaq...ca iei tati trebe sa faca coada doar la mini !!! :))))))))))

• Like 1
Postat

Fa dati dreaq...ca iei tati trebe sa faca coada doar la mini !!! :))))))))))

Ai făcut viermi la cur de cât stai la calculator sa scrii.Cand te speli ,când te fuți?!! Că toată ziua scrii ,cine crezi că te ia în seamă ? Păduchioase din astea că tine și băgători de seamă am mai întâlnit pe aici.Se vede că te roade foarte tare ,că dacă aveai treabă nu erai pe aici.Hai du-te tare!
Postat

Draji cititori...

Asea se intimpla mireu pi Nimfomani !!! Ie niste lume pi acilea...cari crede ca stapineste adivaru...da tat adivaru...si bate toba si latra in gura mare ca asea ie...cum zice iei. Nisi macar nuse opresc din nebuneala si disperarea din capu lor...sa se intrebe macar un lucru sinplu...lojic: "mah...da daca nui asea cum zic...si io bat cimpiii grav di tat ?".

:)

Tanti Alina...cari so intepenit di muulti ani la 37...crede cai ca ia !!!

Ie convinsa saraca !!! :))))))))))

• Like 1
Postat

Draji cititori...

Asea se intimpla mireu pi Nimfomani !!! Ie niste lume pi acilea...cari crede ca stapineste adivaru...da tat adivaru...si bate toba si latra in gura mare ca asea ie...cum zice iei. Nisi macar nuse opresc din nebuneala si disperarea din capu lor...sa se intrebe macar un lucru sinplu...lojic: "mah...da daca nui asea cum zic...si io bat cimpiii grav di tat ?".

Nu s -a înțepenit ,vezi că nu te duce capul? Așa te găsesc și cei care au mai fost mai ușor .Că la câte poze furați nu mai știe omul ce sa creadă!!
Postat

Ai făcut viermi la cur de cât stai la calculator sa scrii.Cand te speli ,când te fuți?!! Că toată ziua scrii ,cine crezi că te ia în seamă ? Păduchioase din astea că tine și băgători de seamă am mai întâlnit pe aici.Se vede că te roade foarte tare ,că dacă aveai treabă nu erai pe aici.Hai du-te tare!

Fey...io nu stau la calculator sa scriu...io scriu dipi telifon...ca sint smart...si am smartphone. Fey...pi mini ma ia in seama aia 50.000 cari sor uitat la profilu mieu. Fey...nu unu...doi...50.000 !!! Pi mini numa roade fey nimika...ca io am treba mireu...tat timpu...chear si acuma ! Uiti...in secunda asta io am lindicu la ros...da io stau simi bat joc di tini in acielasi timp ! Cause I got it like that !!!

Viezi fey ci talent sint ???

:)))))))))

• Like 1
Postat

Nu s -a înțepenit ,vezi că nu te duce capul? Așa te găsesc și cei care au mai fost mai ușor .Că la câte poze furați nu mai știe omul ce sa creadă!!

Mah tanti...io mireu am zis...moi bini sa furi poze...dicit curent !!! ;)

• Like 1
Postat

Draji cititori...

Lasă că stăpânești tu ,că lumea care gândește se lămurește singura 🖕🖕🖕
Postat

Poi creca sor lamurit tati dipi acilea: tu clar furi curent !!! :)))))))))

• Like 1
Postat

Fey...io nu stau la calculator sa scriu...io scriu dipi telifon...ca sint smart...si am smartphone. Fey...pi mini ma ia in seama aia 50.000 cari sor uitat la profilu mieu. Fey...nu unu...doi...50.000 !!! Pi mini numa roade fey nimika...ca io am treba mireu...tat timpu...chear si acuma ! Uiti...in secunda asta io am lindicu la ros...da io stau simi bat joc di tini in acielasi timp ! Cause I got it like that !!!

Viezi fey ci talent sint ???

:)))))))))

Săracă de tine ,ai probleme grave .E păcat să râd de omul bolnav 😱😱😱
Postat

Poi creca sor lamurit tati dipi acilea: tu clar furi curent !!! :)))))))))

Pai daca "s -a lămurit " ce mai insiști? Dar dacă ești limitata ,săracă de tine ,te înțeleg că ești duuuusaaaa👽👻👻☠ï¸Du -te la circ că au nevoie că tine

Postat

Mah tanti...tu asta intepenita la 37 casi moi aduce aminte di tini nustu cie bou tio calcat pragu in 1974. Tu nuti dai siama cit di ridicola iejti acilea.

Flacai ajtia...dila mare...citeste si se caca pi tini di ris. Sa sti ca doar tii tise pare ca astai o cearta intre 2 curve...pi locu lor pi peata...pi cleienti ! Iei...ajtia cari stu...moi tati dilimache...se amuza di cit di convinsa iejti tu...di cum chear poti sa crezi ca sti dispri cie ie vorba !!!

Fey...oprestete...gindestete...si intreabate: "mah...da daca nui asea cum cred io ???".

:)))))))..)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...