Sari la conținut

Foarte important !!!!!

Postări Recomandate

Postat

Cum bine stiti, sau daca nu stiti am sa va informez eu acum, avem o aplicatie care descopera automat membrii care au conturi facute si nu au postat pe ele de loc. Aceasta aplicatie va bana automat conturile inactive. Fiind vorba despre o aplicatie automata ea nu va putea face diferenta intre membrii care nu pot posta din cauze plauzibile si anume o detasare in strainatate, sau o internare pe timp indelungat sau cum este specificul zonei noastre userii care sint marinari.

De aceea am rugamintea la toti userii nostri care vor pleca in voiaje sau in strainatate si nu pot avea acces la internet sa posteze aici pentru a preintampina eventualele neplaceri cauzate de aplicatie.

Deci aplicatia depisteaza userii care timp de doua luni nu au nici o postare si va face o informare pe e-mail catre acel user care va avea termen de o luna de la e-mail ca sa ne arate ca are cont valid. Dupa trecerea celor 3 luni de zile ( doua fara postare plus una cu avertizare pe e-mail) daca se constata ca acel membru nu a postat nici macar un cuvant, contul va fi banat automat.

Rugamintea mea ar fi urmatoarea. Membrii care stiu ca pleaca in deplasari mai mari de 3 luni de zile si nu au posibilitatea sa aiba acces la internet sa posteze aici ca sa putem evita o banare automata. Daca se intampla ca totusi contul sa fie banat prin postarea userului pe acest topic vom putea face debanarea lui si recapatarea tuturor drepturilor capatate inaintea banarii.

Foarte important postarea userului trebuie sa fie facuta inainte de banare si nu dupa banarea contului.

• Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta
  • Telefon: omul.idee
Postat

Avand in vedere ca este "o aplicatie care descopera automat membrii care au conturi facute si nu au postat pe ele de loc" ar trebui ca o persoana care a postat in trecut, dar timp de 3 luni nu scrie nimic, sa nu fie banata. Desi din ce ai spus mai departe inteleg ca oricat a postat, dupa 3 luni isi ia ban daca nu scrie nimic.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

am avut destul de rar acces la internet pana zilele trecute cand am ajuns acasa...dar daca o sa fiu banat asta este

Postat

Salut

Si eu ma aflu in situatia descisa de tine in primul post dupa cum declaram si in mesajul meu de prezentare.

Sper sa ajung cat mai curand acasa totusi

Postat

Si eu sunt plecat in strainatate, nu stiu cand u sa mai postez pe forum. As aprecia sa nu fie contul meu banned.

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Si eu sunt plecat in strainatate, nu stiu cand u sa mai postez pe forum. As aprecia sa nu fie contul meu banned.

Cu siguranta nu vei fi banat nici si nici alti utilizatori pentru ca acea setare a fost dezactivata definitiv.

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

eu am fost plecat din tara o perioada de timp sper ca la sfarsitul acestei luni sa revin in cta si sa ma reapuc pe recenzat domnisoare :)

• Administrator
Postat

Si cat timp o sa tineti aplicatia asta activata?

a fost dezactivata de mult timp.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...