futdes Reputație: 65 Postat Martie 4, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Martie 4, 2019 Buna, se pare ca ai inceput cu dreptul. Sper totusi sa nu pleci asa repede:)o lista cu servicii se poate?Gen..oferi fk? ON/OP? pret pe finalizare(150), dar pentru o ora..?
alicesandra99 Reputație: 24 Postat Martie 4, 2019 Postat Martie 4, 2019 Bineinteles,in topic scrie tot ce trebuie sa stii despre mine Am avut destul de mulți clienți de pe nimfo.. nu pot obliga la recenzie pe toată lumea..poate vor mai apărea și alte recenzii.
alicesandra99 Reputație: 24 Postat Martie 4, 2019 Postat Martie 4, 2019 Nu pot rămâne mai mult,deoarece trebuie sa ajung acasa iar după voi pleca în Olanda. MULȚUMESC ANTICIPAT TUTUROR!❤ 1
man@work Reputație: -2075 Postat Martie 4, 2019 Oras:. Oras:. Postat Martie 4, 2019 La 02.03.2019 la 15:20, chikosan a spus: fratilor, fata e frumoasa la chip , n-am vizitat-o dar am vazut-o.....nu ma intrebati cum :blushing2cichiceane m-ai dat gata.. 1 2
macgyver Reputație: 168 Postat Martie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2019 Salutari, Tocmai am iesit de la domnisoara dupa o ora. O sa scriu mai multe asap Ciocane placute la toti
macgyver Reputație: 168 Postat Martie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2019 Buna dimineata, Proaspat revenit in Romania, am fost ieri seara la domnisoara titulara acestui topic. Am sunat-o la 11 seara, voce placuta am intrebat-o doar de program, chemat un Uber si ajuns in fata locatiei pe Decebal la 11 jumate. Urc la etaj si imi deschide usa incaltata fix cu tocurile care se pot vedea in poze. Surpriza, are un chip foarte frumos si se vede ca e abia iesita din adolescenta, lejere urme de cosuri, nimic rau. Are un machiaj facut extraordinar de bine, cu gust. M-a poftit in bucatarie la tigara unde am intalnit-o si pe colega ei Sandra. Si de la o tigara s-a ales o discutie de vreo 45 minute unde au vorbit frumos si mi-au explicat de ce sunt aici, de ce pleaca si multe alte lucruri. Fetele sunt foarte ok ca purtare, le dau nota 10 din punctul asta de vedere, am vorbit deschis si relaxat ca si cum ne-am fi stiut de mai multa vreme. Locatia din pacate nu este de aceeasi calibru, mobilierul fiind cam vechi dar era curat. Nota 7. Baia este ok dar fiind la etaj mare fara centrala apa vine greu si nu am avut deptul la prosop curat insa era un sul mare de hartie de sters maini (gen business) cu care mi-am facut treaba. Recomand dus acasa inainte/dupa. Nota 5 pt baie. Am ales sa raman o ora, pretul cerut era 250 am lasat din propria initiativa 300 ceea ce a facut-o destul de bucuroasa. I-am explicat ca eu am o problema cu sexul oral (imi cam moare in general, nu stiu de ce, am un blocaj psihic la asta din cauza fostelor iubite) insa am decis totusi sa incerc acest serviciu. Am asezat-o in partea mea stanga sa o tin in brate dupa 2 min de mangaiat si de jucat cu mana s-a trezit cum trebuie armamentul dupa care am cerut prezervativul. M-a intrebat daca este o problema daca e cu menta ca doar din asta are. Nu incercasem niciodata, am fost deschis la idee si mi-a fost chiar placut sincer. S-ar putea ca altii sa nu aprecieze deci daca nu suportati din astea veniti cu durexurile voastre (sau intrebati la telefon poate a facut rost de altele). Pe mine nu m-a deranjat. Dupa 5 minute de oral facut destul de frumos (ma abtin de la nota din cauza problemei mele de mai sus) am decis sa o iau, am schimbat cateva pozitii care mi-au placut tare. Fata s-a umezit natural si a inceput imediat sa alunece bine fix cum trebuie si sa participe la miscari, se vede ca ii place sexul sau cel putin a facut click cu mine. Dupa vreo 10 minute de normal gafaiam de oboseala si am cerut pauza de tigara. Am mers am mai stat la tacleala vreo 15 minute dupa care i-am zis sa isi ia tocurile sa i-o trag in picioare. S-a executat fara sa comenteze, a stat fix in ce pozitie am vrut, m-a lasat sa am controlul fix cum voiam eu, am mutat-o in pat, schimbat inca 2 pozitii si am finalizat glorios in caciula cum voiam. Nota 9 pentru normal, mi-as fi dorit sa fie mai cu scantei dar era pe sfarsit de program. De apreciat eforturile ei, bunavointa si lipsa de comentarii sau fite. Sta fix cum vrei si daca i-o dai bine totul se intampla dupa asteptari. Pielea ei e perfecta, epilare impecabila, doua tatuaje de bun gust, unul cu scris putin mai mare si unul micut. Nu e gipsy, romanca get beget din provincie. Dupa actiune am decis sa ii fac o poza din lateral fix la locul actiunii (atasata mai jos), apoi am stat din nou la vorba in bucatarie multa vreme, ele au mancat si mi-au povestit in continuare chestii. GFE 9, nu am cerut FK, nu stiu daca ofera sau nu insa la cat de relaxat m-am simtit e ca si cum mi-am tras-o cu o pustoaica de la liceu deci chiar si fara acel serviciu imi permit sa acord nota asta. Apoi mi-am luat ramas bun si am plecat. Colega ei Sandra e simpatica, cred ca o sa ii fac o vizita pana pleaca. De mentionat ca in tot timpul intalnirii cand eram in bucatarie telefoanele nu au sunat deloc, si nu erau pe silent. Deci fetele acestea nu prea au clienti sau noaptea de luni inspre marti este o perioada goala. No idea why. Poate problema de marketing :-) Daca am uitat ceva scuze din avans, n-am mai facut recenzii aici din 2014, nu stiu daca s-au schimbat regulile asa ca nu ezitati sa ma intrebati. Numai bine, bafta la ciocanit. 4
macgyver Reputație: 168 Postat Martie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2019 Btw, ar trebui fuzionat topicul cu https://nimfomane.com/forum/topic/129653-alice-18-ani-0734478769/
alicesandra99 Reputație: 24 Postat Martie 5, 2019 Postat Martie 5, 2019 La 05.03.2019 la 6:18, macgyver a spus: Btw, ar trebui fuzionat topicul cu https://nimfomane.com/forum/topic/129653-alice-18-ani-0734478769/ Iti multumesc pentru recenzie și pt timpul petrecut împreună! Te pup cu drag! Zi bună TUTUROR! Pupici disponibilă program 08:30-01:00 ! Pana JOI! KISSSSS
alicesandra99 Reputație: 24 Postat Martie 5, 2019 Postat Martie 5, 2019 Confirm cu buletin. Tipicul asta e făcut de cineva sa ma ajute nu e tipicul meu bun. Pe care postez intrati sa vedeti acolo recenzii baieti. Pup
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Martie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2019 Nu e tipicul ei, ce nu intelegeti?
laury Reputație: 24077 Postat Martie 5, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 5, 2019 La 04.03.2019 la 21:35, alicesandra99 a spus: Nu pot rămâne mai mult,deoarece trebuie sa ajung acasa iar după voi pleca în Olanda. MULȚUMESC ANTICIPAT TUTUROR!❤Ei na! Sa vezi cat de repede revii din Olanda aici pe Nimfo.
kovacs_ Reputație: 706 Postat Martie 5, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Martie 5, 2019 Sper sa fie asa ca nu am cum s-o prind până joi. Hmmm.... chiar s-ar putea sa-mi placa rau micuța asta :)
alicesandra99 Reputație: 24 Postat Martie 5, 2019 Postat Martie 5, 2019 Nu pot spune ca nu ma voi intoarce niciodată! Nici nu am spus asta. Chestia este ca joi plec acasa..dupa voi vedea. Ideea e simpla.
pidsadera Reputație: 41577 Postat Martie 7, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Martie 7, 2019 RECENZIE:Locatie: 8 (Bd. Decebal, referinta Loka Lounge)Aspect: 7.75 (domnisoara simpatica undeva la 1.60 cm, ochi caprui, par lung pana la fund, sani maricei, fund rotund, tatuaje discrete, cu forme, urme de acnee si o cicatrice, nederanjante)Oral: 6 (neprotejat, bunicel, lins, fara atentie la bijuterii, slow, o singura viteza, fara deep)Normal: 7 (protejat, accepta pozitii, lipsa de implicare)Gfe: 6.5 (FK da, dar nu din propie inititiva si absenta uneori)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (nimic suspect)Halat: 150 RON (pentru o finalizare)Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada. Locatia este usor de gasit, Bd Decebal, referinta Loka Lounge, detaliile fiind furnizate ulterior tot telefonic. In locatie am fost intampinat de o domnisoara simpatica undeva la 1.60 cm, ochi caprui, par lung pana la fund, sani maricei, fund rotund, tatuaje discrete, cu forme, urme de acnee si o cicatrice in zona stomacului/burtii, nederanjante. Domnisoara s-a prezentat ca fiind Alice, 19 ani. Oralul a fost asa si asa cat sa scoale soldatul, nu exceleaza. La normal am schimbat mai multe pozitii, nu am vazut implicare din partea ei, dar accepta si nu refuza nici o pozitie. Pozitia care o avantajeaza este clar doggy, este destul de stramta si se uda natural.Notite1)Te intreaba cum preferi oralul: protejat/neprotejat2)Un minus ar fi ca nu avea prosop curat si am folosit servetele umede3)Pozele o avantajeaza foarte mult :) 26
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum