Sari la conținut

masaj terapeutic ??

Vizitator bara77

Postări Recomandate

Vizitator bara77
Reputație: 0
Postat

salutare, am o rugaminte ...o recomandare pentru un masaj terapeutic in oras ..nu vreau sa fie nimic sexual ..doar masaj cervical si lombar, o ora jumatate, doua ore nu conteaza  .. am incercat la Nevis si la inca 2 locuri dar totul este plin.. daca cineva cunoaste pe cineva mi-ar fi de mare ajutor.. SPER ca nu deranjez pe nimeni ca intreb despre ceva care nu are tenta sexuala pe site...Multam 

• Oras:ENISALA
Postat

Pai du-te in Felix... la President stiu ca sunt terapeuti.

Intrebi la receptie, te ajuta ei.

In oras e Florina, aproape de Fekete Butique Negru, ea face si finalizare la cerere... nu e cazul la tine.

• Like 1
  • Oras:oradea
Postat

Intra pe olx oradea sectiunea masaj , lucreaza in 1 mai la hotel , face masaj terapeutic, titlul anuntului ii: masaj la domiciliu preturi accesibile , are poza la profil imbracat in halat verde !! Succes

• Like 2
Postat

Intra pe olx oradea sectiunea masaj , lucreaza in 1 mai la hotel , face masaj terapeutic, titlul anuntului ii: masaj la domiciliu preturi accesibile , are poza cu el la profil imbracat in halat verde !! Succes

• Like 2
Postat

Bine ar fi sa mergi sa te convingi, sau sa o convingi, singur.

Daca iti spun ce face cu mine, si tie iti refuza (din varii motive subiective), o sa zici ca mint sau inventez

Citeste topicul, mergi la cateva sedinte, si o sa vezi ce si cum face

• Like 1
Vizitator bara77
Postat

multam de ajutor...in felix am gasit, foarte greu de programat ...daca va trebe asa ceva ...programarea se face cam in 10 zile ..si e bine sa va tineti de ea minim 10 sedinte pentru afectiuni la coloana.... Multam 

Vizitator jon21
Postat

Brokoli am sunato o voce placuta vorbeste frumos...am întrebat-o de masaj nu face terapeutic pt colana doar relaxare mia zis 60 de lei ora .si epilare inghinala 50ron...tie cat tia cerut cum ai procedat? .. dupa voce e lipicioasa cred ca se poate mai mult de un simplu masaj..

• Oras:Oradea
Postat

Am fost de mai multe ori, un masaj super bun iar finalizarea la cerere handjob. La mai multe nu am ajuns. Poate nu am fost eu destul de convingator? Stii cumva daca si-a mai upgradat serviciile?

• Like 1
Vizitator jon21
Postat

Salut Lucik nustiu nu am ajuns inca la ea..dar daca insisti usor poate vrea mai mult.dupa spusele colegilor..are o voce placuta te atrage ...

Postat

Eu nu am primit mai mult decat serviciile standard oferite de ea... epilare, masaj, hand-job

Pt >>bara66<< cauta pe cineva care face masaj pt drenaj limfatic.

The best. E putin mai scump decat cel normal, de relaxare sau terapeutic, dar merita cu adevarat.

Dupa 3-4 sedinte esti alt om.

Vizitator jon21
Postat

Salut lucik..nustiu eu doar am sunato.mia zis doar de epilare si masaj normal..bine la tel nu mia zis de hand job!..

Postat

Nici nu te astepta sa-ti spuna prin telefon detaliile.

Dupa ce ai ajuns la ea, cere un prosop ca sa faci dus, si cand esti deja pe masa de operatii spune-i discret ca te intorci pe spate ca sa poata continua masajul.

• Like 3
Postat

Brokoli,oare as avea parte și de un hand-job,dacă nu am mai fost la ea?se poate face dus acolo?Multumesc anticipat

Cu siguranta nu te lasa sa pleci cu pula sculata.

In timpul masajului fa o aluzie fina la partea cealalta.

Isi da seama ce vrei, si iti spune sa te intorci pentru happy-end.

Se poate face dus acolo, da.

Postat

Cu siguranta nu te lasa sa pleci cu pula sculata.

In timpul masajului fa o aluzie fina la partea cealalta.

Isi da seama ce vrei, si iti spune sa te intorci pentru happy-end.

Se poate face dus acolo, da.

Brokoli Multumesc frumos pt ajutor.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...