biancasexyhot Reputație: 112 Postat Martie 7, 2019 Oras:București Decebal sector 3 Oras:București Decebal sector 3 Partajează Postat Martie 7, 2019 Da mulțumesc frumos dl- geo da eu am încercat sa mai pun și poze cât mai reale na nu numai dezbracata ca deja am foarte multe ori cum îți mulțumesc Link spre comentariu
kinley Reputație: 254 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2019 Sun pregătită de o seara fierbinte și nebunatica sunama și nu vei regreta 😘😘😘😘Ce comentariu tampit, dar nu ma pot abtine: ce fata superba !!! Link spre comentariu
marius556 Reputație: 8 Postat Martie 8, 2019 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Martie 8, 2019 Esti rudareasa? Link spre comentariu
biancasexyhot Reputație: 112 Postat Martie 8, 2019 Oras:București Decebal sector 3 Oras:București Decebal sector 3 Partajează Postat Martie 8, 2019 😘🌹â¤ï¸ðŸ¤— 3 Link spre comentariu
36dragos36 Reputație: -13 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 cand imi intra pensia iti fac si eu o vizita sa vedem ce si cum:D Link spre comentariu
biancasexyhot Reputație: 112 Postat Martie 8, 2019 Oras:București Decebal sector 3 Oras:București Decebal sector 3 Partajează Postat Martie 8, 2019 Te aștept la mine sa petrecem tot ce este mai frumos si tot ce îți dorești eu sa îți pot satisface tote fanteziile și tote plăcerile sunama și vei fi uitam de serviciile mele 😘😘😘â¤ï¸ðŸ¤— 8 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Martie 8, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Martie 8, 2019 Te aștept la mine sa petrecem tot ce este mai frumos si tot ce îți dorești eu sa îți pot satisface tote fanteziile și tote plăcerile sunama și vei fi uitam de serviciile mele 😘😘😘â¤ï¸ðŸ¤—Ptuu drace,cat esti de buna si frumoasa,dar sa moara GIBILAN daca inteleg ceva din ce ai scris!!Ps:te-am trecut pe lista!!😘😘 3 Link spre comentariu
pustiu80 Reputație: 68 Postat Martie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2019 numar de telefon? Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Martie 8, 2019 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Martie 8, 2019 La multi ani ! Link spre comentariu
evantai Reputație: 1823 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 numar de telefon?0730009957 Link spre comentariu
damian25 Reputație: 36 Postat Martie 9, 2019 Oras:ÃŽn livada cu mere Oras:ÃŽn livada cu mere Partajează Postat Martie 9, 2019 Te aștept la mine sa petrecem tot ce este mai frumos si tot ce îți dorești eu sa îți pot satisface tote fanteziile și tote plăcerile sunama și vei fi uitam de serviciile mele 😘😘😘â¤ï¸ðŸ¤—Momentul acela când atât curva cât și peștele sunt analfabeți 8 Link spre comentariu
bcr1a Reputație: 14 Postat Martie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2019 Te aștept la mine sa petrecem tot ce este mai frumos si tot ce îți dorești eu sa îți pot satisface tote fanteziile și tote plăcerile sunama și vei fi uitam de serviciile mele ❤ Ce pizda buna!Maine vin! Link spre comentariu
biancasexyhot Reputație: 112 Postat Martie 10, 2019 Oras:București Decebal sector 3 Oras:București Decebal sector 3 Partajează Postat Martie 10, 2019 â¤ï¸â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜ Link spre comentariu
biancasexyhot Reputație: 112 Postat Martie 10, 2019 Oras:București Decebal sector 3 Oras:București Decebal sector 3 Partajează Postat Martie 10, 2019 FAC SI DEPLASARI LA HOTEL! doresti sa petreci o ora doua sau poate chiar mai multe in compania unei tinere domnisoare care sa te răsfete si sa-ti ofere tot ceea ce-ti doresti cauti aventura ceva nou pasiune adevarata sexy eleganta discreta deosebita sunt o tipa care stie sa se bucure de momentele de intimitate. sunt disponibila la locatia mea kiss suna-ma daca doresti sa iti petreci timpul alaturi de mine fotografiile imi apartin.te pup si astept sa ne vedem. 3 Link spre comentariu
biancasexyhot Reputație: 112 Postat Martie 11, 2019 Oras:București Decebal sector 3 Oras:București Decebal sector 3 Partajează Postat Martie 11, 2019 FAC SI DEPLASARI LA HOTEL! doresti sa petreci o ora doua sau poate chiar mai multe in compania unei tinere domnisoare care sa te răsfete si sa-ti ofere tot ceea ce-ti doresti cauti aventura ceva nou pasiune adevarata sexy eleganta discreta deosebita sunt o tipa care stie sa se bucure de momentele de intimitate. sunt disponibila la locatia mea kiss suna-ma daca doresti sa iti petreci timpul alaturi de mine fotografiile imi apartin.te pup si astept sa ne vedem. 2 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Martie 11, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Martie 11, 2019 Momentul acela când atât curva cât și peștele sunt analfabeți Care nu e? Link spre comentariu
biancasexyhot Reputație: 112 Postat Martie 11, 2019 Oras:București Decebal sector 3 Oras:București Decebal sector 3 Partajează Postat Martie 11, 2019 Sunatima pentru mai multe detali va sărut 😘😘😘😘😘😘😘 3 Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 xoxo fmm de chelios oparit, unde e recenzia ???? Link spre comentariu
biancasexyhot Reputație: 112 Postat Martie 12, 2019 Oras:București Decebal sector 3 Oras:București Decebal sector 3 Partajează Postat Martie 12, 2019 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 3 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2019 xoxo fmm de chelios oparit, unde e recenzia ????Da' a ta unde e măh eunucule ? 1 Link spre comentariu
biancasexyhot Reputație: 112 Postat Martie 13, 2019 Oras:București Decebal sector 3 Oras:București Decebal sector 3 Partajează Postat Martie 13, 2019 Buna băieți va sarut aștept sa ma sunați Pentru cele mai bune servici și relaxare totala va aștept in locația mea 073009957 3 Link spre comentariu
steliannn Reputație: 204 Postat Martie 13, 2019 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Martie 13, 2019 Stimati colegi,vorba multa recenzii putine...Fac eu putina lumina in cazul d-rei..Așadar:Pozele o avantajeaza ENORMMMMM,sunt prelucrate cu maxim profesionalism,in realitate este de etnie si fardata puternic.Nu e din aia neagra,e frumușică,merge...Fundul e bestial.Partea nasoala este ca se comporta frumos si dragastos pana ai dai banii.Din serviciile cu care se lauda,nu face nici jumate din ele,incepe sa te ia cu vrajeli ieftne tipice **spam editat**ităților conlocuitoare.Se pare ca activează de ceva vreme in acest job,a fost si prin UK.Mai jos aveti cateva poze si recenzii(bineînțeles negative) ale confutaciosilor englezihttps://www.puntingwiki.com/wiki/AdultWork:4929169https://www.ukpunting.com/index.php?topic=229027.0Si un anunt in lb turca(cu poze false)https://tr.adultlook.com/p/3004529Ce-i mai important acum urmeaza:are in lista de servicii si NORMAL NEPROTEJATAtenție mare,cine stie ce boli aduse din UK are,negri din Africa care au futut-o fara prezervativ.Rog adminul sa ia in seama postarea maea si sa o treaca la "de evitat".Sper că am fost de ajutor. 5 1 Link spre comentariu
codered Reputație: 3190 Postat Martie 13, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 13, 2019 Pt codered am Io una la 150eur outcall de da moarte în bibilici. Să.si mai șteargă din pm urile, nu știe cât pierde.Gata, am sters, astept cu nerabdareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :bow Link spre comentariu
biancasexyhot Reputație: 112 Postat Martie 13, 2019 Oras:București Decebal sector 3 Oras:București Decebal sector 3 Partajează Postat Martie 13, 2019 esti Un prost și in tâmpit Steliann ce crezi ca ai făcut cu asta tantalaule nu făcut Nimica ești un bădăran și un prost care scri numai porcari in primul rând alea nici nu sunt conturile mele prostule cu P mare și dacă vrei sa STI eu nu fac sex fără prezervativ ori cum nu dau explicați la prosti ca tine Link spre comentariu
steliannn Reputație: 204 Postat Martie 13, 2019 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Martie 13, 2019 esti Un prost și in tâmpit Steliann ce crezi ca ai făcut cu asta tantalaule nu făcut Nimica ești un bădăran și un prost care scri numai porcari in primul rând alea nici nu sunt conturile mele prostule cu P mare și dacă vrei sa STI eu nu fac sex fără prezervativ ori cum nu dau explicați la prosti ca tineDeci rog un administrator sa ia măsuri.Mulțumesc. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum