jeremyfragrance Reputație: 193 Postat Martie 3, 2019 Oras:Germany Oras:Germany Postat Martie 3, 2019 Care sunt parfumurile voastre preferate ? 7
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Iatyo, BaGo si A'MCash. Astea sunt preferatele mele! 9 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Mie-mi place ăla de femeie excitata :D 3
avocatudeavolului Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 tom ford oud minerale :)) vezi ca e moldoveanu pe topic cum a auzit de parfumuri sa vezi panarama! https://i.imgur.com/1ypVehS.jpg
avocatudeavolului Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Hai ba moldovene spune-ne tu ce parfumuri cumperi la curve mai ales la alea din timisoara pa nume karinaa ca sa iti zica dupa ce le dai parfume da lucs contrafacute luate de acolo de la Alpaca de la magazinu ala de parfumuri false: MULTUMESC DANIEL! 1
avocatudeavolului Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 da rusine a iesit =))) I-a intrat pula aia mare la apa bagami-as pula in curu lui da moldovean prost in timp ce karinna se da cu parfum... ah stai nu ma cheama prostitution sa il fut in cur pe moldovean in timp ce ma fute si pe mine in cur...Ca sa antelegi ce zic, am desenat acest desen descriptiv: https://i.imgur.com/cMOCS9S.jpg
avocatudeavolului Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 https://i.imgur.com/MR1psru.jpg
avocatudeavolului Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 iar am gresit ortografia ca schimbul doi, bagami-as pola an taste ca nu ne da seful nostru tastatura ca lumea! FMM DANIEL!
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Nu te mai ascunde sub clone dolores, precum o prostituata ^_^ 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Martie 3, 2019 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Martie 3, 2019 eu am aqua di gio de la armani, imi place mult , il recomand , de asemenea si armani code imi place 6
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 3, 2019 Mie-mi place ăla de femeie excitata :D Dă vanilie cum ar veni
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Dă vanilie cum ar veniunele, da :)))Altele.... Oooooleoooo.... Îți mută nasu' :)))) 1
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 tom ford oud mineraleesti forta ! TOM FORD rulezz ! 2
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 eram ironic la adresa lu catelu daniel si slugile lui =))
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 3, 2019 unele, da :)))Altele.... Oooooleoooo.... Îți mută nasu' :)))) La ălea cu multi cp le mai moare cate unu pă drum, ncsf, le transmiti condoleante =))
pidsadera Reputație: 41577 Postat Martie 3, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Martie 3, 2019 eu am aqua di gio de la armani, imi place mult , il recomand , de asemenea si armani code imi placeprima varianta e foarte ok :) 19
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 3, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 3, 2019 Bun Aqua di Gio.Se asorteaza cu camasa superslim de culoare ciclamen, eventual borseta peste brau, ochelari de soare Ray Ban luati de pe la hoti cu 30 €. Ma pis pe voi de stilati. 1 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Martie 3, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Martie 3, 2019 - Tom Ford (Noir Extreme, Oud Minerale, Tabacco oud, Tabacco Vanille, Oud Wood intense, Fucking Fabulous, Tuscan Leather)- Armani Acqua Di Gio Profumo- Paco Rabanne Invictus / Lucky- Ultra Male Jean Paul Gaultier- Sauvage Dior- Amoauge Jubilation XXV- Killian Intoxicated- Aventus Creed- Hugo Boss Intense- Bleu du Chanel / Egoiste / Allure Homme Sport Extreme- Muggler Pure Havane- Versace Eros 21
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 3, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 3, 2019 Prima data ai vazut Amouage, cand l-am postat pe al meu, bai sfecla de zahar. 1 2
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 La ălea cu multi cp le mai moare cate unu pă drum, ncsf, le transmiti condoleante =))d-aia e recomandata centura, e posibil sa adoarmă de la miros și să nu cadă sub basculanta :)))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum