eusuntmaidestept Reputație: 13 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Bun Aqua di Gio.Se asorteaza cu camasa superslim de culoare ciclamen, eventual borseta peste brau, ochelari de soare Ray Ban luati de pe la hoti cu 30 €. Ma pis pe voi de stilati. da bine ca esti tu mai non-cocalar, vorbea cocalaru din tine te dreq 4
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Black Phantom By Kilian 6 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 Ma dau cu chestii mai eftine, dar, "ce dulce esti"
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 sa-i spuna cineva lu pizdadera ca si daca asi toarna pa el amouage to a prost miroase =))) 1 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 3, 2019 TOT A PROSTXoxonel,cât ai chiloții lui Symona te pisi pe toate parfumurile din lume 5
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 ma pis si pe ma-ta cu tot cu chilotii lu vara ta simona
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 - Tom Ford (Noir Extreme, Oud Minerale, Tabacco oud, Tabacco Vanille, Oud Wood intense, Fucking Fabulous, Tuscan Leather)- Armani Acqua Di Gio Profumo- Paco Rabanne Invictus / Lucky- Ultra Male Jean Paul Gaultier- Sauvage Dior- Amoauge Jubilation XXV- Killian Intoxicated- Aventus Creed- Hugo Boss Intense- Bleu du Chanel / Egoiste / Allure Homme Sport Extreme- Muggler Pure Havane- Versace Eros Prima data ai vazut Amouage, cand l-am postat pe al meu, bai sfecla de zahar. mai lasa-l putin ca inca n-a invatat sa-l scrie =))
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 3, 2019 ma pis si pe ma-ta cu tot cu chilotii lu vara ta simonaCata ipocrizie,pe pis pe chilotii Symonei,dar dormi cu ei pe cap.Cand plangeai in poala ei nu mai aveai curaj sa vorbesti asa urat. 1 1
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 mai du-te ba in pula mea de taran basit cu glumele tale din 99 nu vezi in pula mea ca n-ai niciun haz ?ma pis pe simona si pe ma-ta si tu te uitiplangeam in poala la ma-ta ca nu inteleg de ce te-a fatat :(
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 3, 2019 mai du-te ba in pula mea de taran basit cu glumele tale din 99 nu vezi in pula mea ca n-ai niciun haz ?ma pis pe simona si pe ma-ta si tu te uitiplangeam in poala la ma-ta ca nu inteleg de ce te-a fatat :(Sa recapitulam;Ai fost la ea,ti-ai plâns amarul in poala ei,ai cerut-o de soție si ai fost refuzat.Ahaa.......am înțeles,dragostea s-a transformat in disperare si disperarea in ura.dar la chilotii ei tot nu renunti. 2
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 sa nu-mi aud vorbe dupa aia ca ma dau cu malitzia cu aroma de pisat cum se da pisulica asta de mai sus
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 11z01 ala face cat toate tom fordurile lu catelu daniel =)) 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 3, 2019 11z01 ala face cat toate tom fordurile lu catelu daniel =))Pune pe masa chilotii lui Symona sa te credem ca nu ai furat iar poze de pe net 2
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 sa moara ma-ta in chin si in cancer ca am eu chilotii lu laica aia sa-i pun pe masa ??iesi in rasa ma-tii da pa toping ca malitzia nu e parfum 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 3, 2019 sa moara ma-ta in chin si in cancer ca am eu chilotii lu laica aia sa-i pun pe masa ??iesi in rasa ma-tii da pa toping ca malitzia nu e parfumCalmeaza-te,trage adanc aer in plămâni si apoi cauta sub perna,vezi ca sunt chiloții roz bombon cu picatele verzi si o pata maronie. 3
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 aia sunt a lu ma ta sa vii sa ti i iei inapoi ca sunt plini de cacat
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 3, 2019 aia sunt a lu ma ta sa vii sa ti i iei inapoi ca sunt plini de cacatBine ma orfanule,hai sa presupunem cu nu mai ai chiloții Symonei,ca ai făcut ciorba din ei,dar OB-urile pe care ti le-a dat sa-ti faci ceai din ele unde sunt? 3
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Postat Martie 3, 2019 1-Thierry Mugler Alien2-Yves Saint Laurent Black Opium3-Thierry Mugler Angel4-Versace Crystal Noir
tuicarul Reputație: -222 Postat Martie 3, 2019 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Postat Martie 3, 2019 Dă vanilie cum ar veni Daaa, de fistic cu ceva la patiserie... prostalaule :laugh2 . Acum am haz... hmm =))
indragostitul Reputație: 672 Postat Martie 3, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Martie 3, 2019 Vad numai fitze pe aici. Daca folosesc Jean Paul Gaultier si Bvlgari Aqva inseamna ca sunt fraier?
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 4, 2019 Sa recapitulam;Ai fost la ea,ti-ai plâns amarul in poala ei,ai cerut-o de soție si ai fost refuzat.Ahaa.......am înțeles,dragostea s-a transformat in disperare si disperarea in ura.dar la chilotii ei tot nu renunti.=))))) 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 4, 2019 Pune pe masa chilotii lui Symona sa te credem ca nu ai furat iar poze de pe netNumai poze de pe net furate pune, turbeaza de furie cand aude ca nu o poate avea pe Symona =))) sa incerce si alti chilotei cu miros floral =))))) 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Martie 4, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Martie 4, 2019 mai lasa-l putin ca inca n-a invatat sa-l scrie =)) ai o suferinta maxima cand vine vorba de persoana mea, tu si cu fanii tai, trist omule, trist de tot :) sa nu-mi aud vorbe dupa aia ca ma dau cu malitzia cu aroma de pisat cum se da pisulica asta de mai sus numai falsuri :))) 18
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum