Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Chelnerii se dau cu parfum ??? :thinkingSe dā degeaba kinuitu. Tot a sarmale si ceafā de porc miroase. 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Se dā degeaba kinuitu. Tot a sarmale si ceafā de porc miroase.Asta-i tare Ahahahahahha Imi si imaginez cat de cuminte sta dupa bacsis.Iti dai seama frustrarea aia ?Frustrarea aia acumulata in atatia ani.De asta umbla pe forum nu conteaza ca e banat aici el e miskin.Acolo e un strain un ospatar la care probabil seful lui nici numele nu ii poate pronunta corect si nici un scuipat nu da pe el nimeni:))))) Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 21, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 21, 2019 Asta-i tareAhahahahahha Imi si imaginez cat de cuminte sta dupa bacsis.Iti dai seama frustrarea aia ?Frustrarea aia acumulata in atatia ani.De asta umbla pe forum nu conteaza ca e banat aici el e miskin.Acolo e un strain un ospatar la care probabil seful lui nici numele nu ii poate pronunta corect si nici un scuipat nu da pe el nimeni :)))))Bre,acum ti-ai dat seama ca Miskin isi varsă aici frustrarea acumulata la munca,acolo unde trebuie sa se poarte ca o sluga,sa îndure umilințe si jigniri scrâșnind din dinti. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Bre,acum ti-ai dat seama ca Miskin isi varsă aici frustrarea acumulata la munca,acolo unde trebuie sa se poarte ca o sluga,sa îndure umilințe si jigniri scrâșnind din dinti.Si pe vapor nici net nu prea are decat uneori :))) Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Bre,acum ti-ai dat seama ca Miskin isi varsă aici frustrarea acumulata la munca,acolo unde trebuie sa se poarte ca o sluga,sa îndure umilințe si jigniri scrâșnind din dinti. tu vb ma sclav ? =)) Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 iti mai dau 400 da euro sa simti si tu ca traiesti? Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 21, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 21, 2019 iti mai dau 400 da euro sa simti si tu ca traiesti?Si acum plângi după aia 400 de euro? Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 i-am dat ieri pe un parfum Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 21, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 21, 2019 Sa ma pis pe clonele olandeze ale sconcsului Pepelica, toate din luna "maart". @niko bellic@the last of us Probabil mai sunt vreo 3546, pe care inca nu le-am observat. Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 merg si eu o statie Link spre comentariu
jeremyfragrance Reputație: 193 Postat Martie 22, 2019 Oras:Germany Oras:Germany Autor Partajează Postat Martie 22, 2019 Allure Homme Sport Eau Extreme Chanel 6 Link spre comentariu
secretpenis Reputație: 177 Postat Martie 22, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 22, 2019 Str8 ahead cel mai sexos 😂😂😂 1 Link spre comentariu
niko bellic Reputație: 77 Postat Martie 23, 2019 Partajează Postat Martie 23, 2019 cam putina lume rafinata pe aici 1 Link spre comentariu
kingstonn Reputație: -24 Postat Martie 23, 2019 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Martie 23, 2019 cam putina lume rafinata pe aiciNoroc cu tine, vidanjor jegos ! Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 23, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 23, 2019 Ex Nihilo. Orice variantă la 100 ml. A real bargain. 1 Link spre comentariu
niko bellic Reputație: 77 Postat Martie 23, 2019 Partajează Postat Martie 23, 2019 Noroc cu tine, vidanjor jegos !sugi pula @tuicarul/@cerrone, ca esti vai mortii tai, nici de futut sau masaj nu ai bani, dar apoi de un parfum de nisa. Asa e cu comunistii din zilele noastre, epurarea ! 1 Link spre comentariu
kingstonn Reputație: -24 Postat Martie 23, 2019 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Martie 23, 2019 sugi pula @tuicarul/@cerrone, ca esti vai mortii tai, nici de futut sau masaj nu ai bani, dar apoi de un parfum de nisa. Asa e cu comunistii din zilele noastre, epurarea !Să mă cac în pizda mă-tii cu bucăți de pulă.Știi și tu de Caron, și te dai mare cunoscător. Homălăule, ți-aș da un pont despre parfumurile exclusiviste din Românica dar nu meriți, ești o scârboșenie ordinară. Habar n-ai de adevăratele case de parfumuri ! Prost ai fost, prost rămâi ! Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 23, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 23, 2019 Ytzma, de la Royal Crown. Nu prea seamănă cu nimic. Ideea de bază e că nu prea m-aș băga să cumpăr de la Aoro/Notino sau cum pula mea s-o mai numi. Sau în general, din România. Sau de oriunde din fostul bloc estic. Diferențele de calitate sunt grobiene. 1 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Ytzma, de la Royal Crown. Nu prea seamănă cu nimic. Ideea de bază e că nu prea m-aș băga să cumpăr de la Aoro/Notino sau cum pula mea s-o mai numi. Sau în general, din România. Sau de oriunde din fostul bloc estic. Diferențele de calitate sunt grobiene.pune o poza cu parfumul, cum face jeremy ! ca si eu pot sa pun sute de parfumuri de nisa.... Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 24, 2019 =)) Eu ma dau cu esenta de Yzma (de la izmenar) , uneori si de Iasomie , si de gogulist ce sunt , nu le spun la fanii mei , limbistii , ca l-am cumparat din Flora cu 20 de lei (in loc de 2000 $) fiindca semana la forma sticlutei , si ca ma duc sa dau pe spate , cu farmecele mele , o curva de 100 de lei .Asta e , am trait in blocul sovietic , dar incerc sa ma adaptez si sa aduc oarece schimbari in veata mea , iar acum ma inspir si eu de la italienii de pe Sveps Elise Era sa omit sa va spun , ca de la un timp , am schimbat mirosul de Izma de barbat , si bag doar d'alea intensive de pizdica , doar nu degeaba mi-am epilat glesnisoarele si am participat la toate evenimentele pizdificarii unui barbat , ca si pe asta am invatat-o de la paparudele mele , hindusii , in timp ce vizitam Australia sa fac o ilustrata la Piramide , ca s-o postez pe Maps , drept revyou.No fain tare a devenit internetul asta de la un timp , mai ales atunci cand isi pot etala toti potlogarii pizdificati ai planetei , cugetele lor sub forma de sosete din varful pantofului . https://cache.bzi.ro/cache/7/298/s604x0_incaltaminte_fara_sosete.jpg Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 24, 2019 =)) Eu ma dau cu esenta de Yzma (de la izmenar) , uneori si de Iasomie , si de gogulist ce sunt , nu le spun la fanii mei , limbistii , ca l-am cumparat din Flora cu 20 de lei (in loc de 2000 $) fiindca semana la forma sticlutei , si ca ma duc sa dau pe spate , cu farmecele mele , o curva de 100 de lei . Asta e , am trait in blocul sovietic , dar incerc sa ma adaptez si sa aduc oarece schimbari in veata mea , iar acum ma inspir si eu de la italienii de pe Sveps Elise Era sa omit sa va spun , ca de la un timp , am schimbat mirosul de Izma de barbat , si bag doar d'alea intensive de pizdica , doar nu degeaba mi-am epilat glesnisoarele si am participat la toate evenimentele pizdificarii unui barbat , ca si pe asta am invatat-o de la paparudele mele , hindusii , in timp ce vizitam Australia sa fac o ilustrata la Piramide , ca s-o postez pe Maps , drept revyou. No fain tare a devenit internetul asta de la un timp , mai ales atunci cand isi pot etala toti potlogarii pizdificati ai planetei , cugetele lor sub forma de sosete din varful pantofului . https://cache.bzi.ro/cache/7/298/s604x0_incaltaminte_fara_sosete.jpgTe rog sa imi permiti sa traduc eu ce ai spus! :laugh2 Iti place parfumul de pula, doar stai toata ziua cu ea in gura STIULETARE! :laugh2 :slap2 PS. Asta este parfumul care ti se potriveste, este evident si dupa hainele cu care iti acoperi oasele! :laugh2 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 24, 2019 Distrus mai esti , strutule clonat ....de cand n-ai mai dat intr-o buca ? Ca de limbi pe cocosei , nu duci lipsa , de ani de zile . Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 24, 2019 Distrus mai esti , strutule clonat ....de cand n-ai mai dat intr-o buca ? Ca de limbi pe cocosei , nu duci lipsa , de ani de zile .Te rog sa traduci ce ai scris SOBOLANE! Stie toata lumea ca esti analfabet si incoerent! :laugh2 Eu am avut o noapte plina de cu gagici misto Bulangiule, spre deosebire de tine care ai bataturi in palma si cauti pizda nespalata pe de-a moca! :slap2 :laugh2 1 2 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 cat e scorul ? :slap2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 24, 2019 cat e scorul ? :slap2Kiki mai are putin si isi termina pauza, baga capul inapoi in mediul lui natural ... in cacat! :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum