Sari la conținut

Postări Recomandate

Se dā degeaba kinuitu. Tot a sarmale si ceafā de porc miroase.

Asta-i tare

Ahahahahahha

Imi si imaginez cat de cuminte sta dupa bacsis.Iti dai seama frustrarea aia ?

Frustrarea aia acumulata in atatia ani.

De asta umbla pe forum nu conteaza ca e banat aici el e miskin.

Acolo e un strain un ospatar la care probabil seful lui nici numele nu ii poate pronunta corect si nici un scuipat nu da pe el nimeni

:)))))

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Asta-i tare

Ahahahahahha

Imi si imaginez cat de cuminte sta dupa bacsis.Iti dai seama frustrarea aia ?

Frustrarea aia acumulata in atatia ani.

De asta umbla pe forum nu conteaza ca e banat aici el e miskin.

Acolo e un strain un ospatar la care probabil seful lui nici numele nu ii poate pronunta corect si nici un scuipat nu da pe el nimeni

:)))))

Bre,acum ti-ai dat seama ca Miskin isi varsă aici frustrarea acumulata la munca,acolo unde trebuie sa se poarte ca o sluga,sa îndure umilințe si jigniri scrâșnind din dinti.

Link spre comentariu
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica

sugi pula @tuicarul/@cerrone, ca esti vai mortii tai, nici de futut sau masaj nu ai bani, dar apoi de un parfum de nisa. Asa e cu comunistii din zilele noastre, epurarea !

Să mă cac în pizda mă-tii cu bucăți de pulă.

Știi și tu de Caron, și te dai mare cunoscător. Homălăule, ți-aș da un pont despre parfumurile exclusiviste din Românica dar nu meriți, ești o scârboșenie ordinară. Habar n-ai de adevăratele case de parfumuri ! Prost ai fost, prost rămâi !

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Ytzma, de la Royal Crown. Nu prea seamănă cu nimic.

Ideea de bază e că nu prea m-aș băga să cumpăr de la Aoro/Notino sau cum pula mea s-o mai numi. Sau în general, din România. Sau de oriunde din fostul bloc estic. Diferențele de calitate sunt grobiene.

• Like 1
Link spre comentariu

Ytzma, de la Royal Crown. Nu prea seamănă cu nimic.

Ideea de bază e că nu prea m-aș băga să cumpăr de la Aoro/Notino sau cum pula mea s-o mai numi. Sau în general, din România. Sau de oriunde din fostul bloc estic. Diferențele de calitate sunt grobiene.

pune o poza cu parfumul, cum face jeremy ! ca si eu pot sa pun sute de parfumuri de nisa....

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

=))

Eu ma dau cu esenta de Yzma (de la izmenar) , uneori si de Iasomie , si de gogulist ce sunt , nu le spun la fanii mei , limbistii ,  ca l-am cumparat din  Flora cu 20 de lei (in loc de 2000 $) fiindca  semana la forma sticlutei  , si ca ma duc sa dau pe spate , cu farmecele mele , o curva de 100 de lei .

Asta e , am trait in blocul sovietic , dar incerc sa ma adaptez si sa aduc oarece schimbari in veata mea   , iar acum ma inspir si eu de la italienii de pe Sveps Elise  

Era sa omit sa va spun , ca de la un timp , am schimbat mirosul de Izma de barbat , si bag doar d'alea intensive de pizdica , doar nu degeaba mi-am epilat glesnisoarele si am participat la toate evenimentele pizdificarii unui barbat , ca si pe asta am invatat-o de la paparudele mele ,  hindusii , in timp ce vizitam  Australia  sa fac o ilustrata la  Piramide , ca s-o postez pe Maps ,  drept revyou.

No fain tare a devenit internetul asta de la un timp  , mai ales atunci cand isi pot etala toti potlogarii  pizdificati ai planetei , cugetele lor  sub forma de  sosete din varful pantofului .

https://cache.bzi.ro/cache/7/298/s604x0_incaltaminte_fara_sosete.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:undeva

=))

Eu ma dau cu esenta de Yzma (de la izmenar) , uneori si de Iasomie , si de gogulist ce sunt , nu le spun la fanii mei , limbistii ,  ca l-am cumparat din  Flora cu 20 de lei (in loc de 2000 $) fiindca  semana la forma sticlutei  , si ca ma duc sa dau pe spate , cu farmecele mele , o curva de 100 de lei .

Asta e , am trait in blocul sovietic , dar incerc sa ma adaptez si sa aduc oarece schimbari in veata mea   , iar acum ma inspir si eu de la italienii de pe Sveps Elise  

Era sa omit sa va spun , ca de la un timp , am schimbat mirosul de Izma de barbat , si bag doar d'alea intensive de pizdica , doar nu degeaba mi-am epilat glesnisoarele si am participat la toate evenimentele pizdificarii unui barbat , ca si pe asta am invatat-o de la paparudele mele ,  hindusii , in timp ce vizitam  Australia  sa fac o ilustrata la  Piramide , ca s-o postez pe Maps ,  drept revyou.

No fain tare a devenit internetul asta de la un timp  , mai ales atunci cand isi pot etala toti potlogarii  pizdificati ai planetei , cugetele lor  sub forma de  sosete din varful pantofului .

https://cache.bzi.ro/cache/7/298/s604x0_incaltaminte_fara_sosete.jpg

Te rog sa imi permiti sa traduc eu ce ai spus! :laugh2  Iti place parfumul de pula, doar stai toata ziua cu ea in gura STIULETARE! :laugh2  :slap2 PS. Asta este parfumul care ti se potriveste, este evident si dupa hainele cu care iti acoperi oasele! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Distrus mai esti , strutule clonat   ....de cand  n-ai mai dat  intr-o buca ? 

Ca de limbi pe cocosei  , nu duci lipsa  , de ani de zile .

Link spre comentariu

Distrus mai esti , strutule clonat   ....de cand  n-ai mai dat  intr-o buca ? 

Ca de limbi pe cocosei  , nu duci lipsa  , de ani de zile .

Te rog sa traduci ce ai scris SOBOLANE! Stie toata lumea ca esti analfabet si incoerent! :laugh2 Eu am avut o noapte plina de cu gagici misto Bulangiule, spre deosebire de tine care ai bataturi in palma si cauti pizda nespalata pe de-a moca! :slap2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...