Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Am avut o noapte plina "de cu"  pule misto  ...rujatule   ...una mai batoasa  ca alta   =))

Asta a dat-o grav in mintea copiilor ...gagicute , auzi la el ...dupa ce le inghitise  cu tot cu  sfrijitele acelea de coaie  Sa ne spui ce bautura folosesti , de-ti da asemenea halucinatii incat vezi pizde , in loc de pule. 

Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Am avut o noapte plina "de cu"  pule misto  ...rujatule   ...una mai batoasa  ca alta   =))

Asta a dat-o grav in mintea copiilor ...gagicute , auzi la el ...dupa ce le inghitise  cu tot cu  sfrijitele acelea de coaie  Sa ne spui ce bautura folosesti , de-ti da asemenea halucinatii incat vezi pizde , in loc de pule. 

Inchide gura ca miroase a cacat SOBOLANE! Tu trebuie sa stii mai bine ce am baut pizda, doar m-ai servit la masa. :laugh2  Prelucrez putin pozele si le postez SLUGA! :slap2  :laugh2

PESEU.  :laugh2  Cui sa"ne spui" SOBOLANE?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Tie si clonelor tale jegosule? :slap2

Link spre comentariu

Inca nu sunt ospatar ,  dar si de-as fi  , nu cred ca ar fi ceva atat de indecent/injositor  si de luat in ras , plus ca  si in conditiile acestea as avea salariul (plus bonificatia) mult mai mare decat al unui slugoi pe care nu-l mai baga nimeni in seama 

Link spre comentariu

Inca nu sunt ospatar ,  dar si de-as fi  , nu cred ca ar fi ceva atat de indecent/injositor  si de luat in ras , plus ca  si in conditiile acestea as avea salariul (plus bonificatia) mult mai mare decat al unui slugoi pe care nu-l mai baga nimeni in seama 

Bine ca ai recunoscut, nici macar nu esti! Debarasezi mesele jigodie? Nu este nici o rusine SOBOLANE, rusine este cand esti un mitoman ca tine javra jegoasa! :laugh2  Boule, te-ai nascut, esti ceea ce esti. Nu este nici o rusine sa fii om. Rusine trebuie sa iti fie tie ca incerci sa pozezi in altcineva decat ce esti in realitate! :slap2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Cand ai peste 100 de parfumuri de toate tipurile (stil/sezon/facut special pentru tine la comanda - pt cei care au calcat prin Dubai, nu glumesc aici) este foarte foarte greu sa alegi cu ce sa te dai. Cand ai prea multe optiuni nu e bine

Du-te, bă! Âmi dau lacrimile.

• Like 1
Link spre comentariu

Esti la fel de agitat , Maciulie , ca si celalalt  ...stai potolit  , ca stiu despre ce este vorba.

De mitoman ce sunt , am debarasat aseara o masa de rujati , plina de farfurii , cu maciulii roase de coaie  de catre o pizda  Cine  o fi stat oare la aceasta ?

Link spre comentariu

Esti la fel de agitat , Maciulie , ca si celalalt  ...stai potolit  , ca stiu despre ce este vorba.

De mitoman ce sunt , am debarasat aseara o masa de rujati , plina de farfurii , cu maciulii roase de coaie  de catre o pizda  Cine  o fi stat oare la aceasta ?

Ia uite SOBOLANE ce scriu oamenii despre tine:

"Salutare mister condition ,

Tocmai am aflat de ce Miky s-a dezumflat ca un balon de balci.

Poate ii ia cineva urma si il ia la bani marunti pentru magariile lui.

El mi-a facut faza cu uro.

Impreuna cu Symona si Betty d.d. = curve penale, de evitat total.

Iar SMS ul lui de amenintare pe numarul meu la cartela a pus capac ,m-a amenintat pe mine , pe sotie si pe copil.

A depasit orice limita.

Vorba lui bubutz , este nebun si prost !

Am mai vazut eu tacaniti , dar asta este seful lor."

Link spre comentariu

Adica aseara la cina ai avut oase de ros SOBOLANE! :laugh2

Link spre comentariu

Nebunule ,  bine ar fi sa te apuci de scris o carte de fictiune , asta dupa ce razi 2-3 sticle de tarie d'aia ieftina  care iti ofera de obicei confortul zilnic , daca tot ai atata timp la dispozitie .

Ala e mesajul mironositului celalalt de @Gelu ? Ce se mai victimizeaza si ala prin mesagerie (cum o faceai si tu  de altfel) , in loc sa se duca sa depuna o reclamatie prin care se poate afla foarte usor adevarul  . De ce oare ?  =))

(hahahha ...ala  o facea pe Symona curva penala , dar se plangea zilnic la ea  in mesagerie , ca sa citeasca/vada si altii...apoi se intorcea  la @Advanced  sa-l apere ...vai de pizdele voastre , ce-ati ajuns  la batranete  )

Link spre comentariu

Nebunule ,  bine ar fi sa te apuci de o carte de fictiuni , asta dupa ce razi 2-3 sticle de tarie d'aia ieftina  care iti ofera de obicei confortul zilnic , daca tot ai atata timp la dispozitie .

Ala e mesajul mironositului celalalt de Gelu ? Ce se mai victimizeaza si ala prin mesagerie (cum o faceai si tu  de altfel) , in loc sa se duca sa depuna o reclamatie prin care se poate afla foarte usor adevarul  . De ce oare ?  =))

(hahahha ...ala  o facea pe Symona curva penala , dar se plangea zilnic la ea  in mesagerie , ca sa citeasca/vada si altii...apoi se intorcea  la @Advanced  sa-l apere ...vai de pizdele voastre , ce-ati ajuns  la batranete  )

SOBOLANE, cine se scuza se acuza! :slap2  Baiiiii, esti atat de prost si de analfabet, incat nu iti dai seama ca te dai singur de ....gollll?! :laugh2  Te-n gura de SOBOLAN jegos, te victimizezi tu tarane nespalat, nici macar chelner nu esti muistule! Sa ma pish pe firma ta de vandut chiloti si trente la mana a doua. Nici macar pentru cununuia ta nu i dat bani pentru un costum nou, sa te ingrijesti si tu?  MITOMANE, nu mai incerca sa pari altcineva decat ceea ce esti ... mizerie umana! :laugh2  Tu intelegi greu si uiti repede needucatule! :slap2

PESEU. Hai depune tu recamatie SOBOLANE, abia astept sa te bag cu capul in cacat, acolo iti este locul! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Nebunule ,  bine ar fi sa te apuci de scris o carte de fictiune , asta dupa ce razi 2-3 sticle de tarie d'aia ieftina  care iti ofera de obicei confortul zilnic , daca tot ai atata timp la dispozitie .

Ala e mesajul mironositului celalalt de @Gelu ? Ce se mai victimizeaza si ala prin mesagerie (cum o faceai si tu  de altfel) , in loc sa se duca sa depuna o reclamatie prin care se poate afla foarte usor adevarul  . De ce oare ?  =))

De unde stii ca se plangea in mesageri Simonei SOBOLANE? erai tu sau doar un pesteai?! :laugh2  BOU esti incapabilule! :slap2 Deja incepi sa mirosi a parfum de peste imputit! :laugh2

Link spre comentariu

Da-te in plm de strut oparit . Cu fata aia a ta , nu-mi este de mirare de ce nu te mai accepta nici femeile  sa le futi (la limba , ca altceva  de unde ) si atarni non-stop pe aici la scandal . Plus ca sa fi fost in locul acelor fete , la care ai fost tu , ti-as fi cerut dublu , pe post de  daune morale . Ai vazut ce zicea aia " Normal ca ai platit...." - 100 de lei , ca mucea , adica  un fel de " sa zici mersi , cine draq vroiai sa se incurce cu tine "

VVVand chiloti si izmene , ptr. prosti ca tine. Mereu ajung  pe la mine (fiindca intotdeauna exista cerere) si se plang ca sunt juliti in fund , si nu sunt in stare sa scrie o postare corecta , fara editare . Plus ca innoada pastilele cu bautura , de ajung sa rada ca ultimele proaste din targ

Link spre comentariu

Da-te in plm de strut oparit . Cu fata aia a ta , nu-mi este de mirare de ce nu te mai accepta nici femeile  sa le futi (la limba , ca altceva  de unde ) si atarni non-stop pe aici la scandal . Plus ca sa fi fost in locul acelor fete , la care ai fost tu , ti-as fi cerut dublu , pe post de  daune morale . Ai vazut ce zicea aia " Normal ca ai platit...." - 100 de lei , ca mucea , adica  un fel de " sa zici mersi , cine draq vroiai sa se incurce cu tine "

VVVand chiloti si izmene , ptr. prosti ca tine. Mereu ajung  pe la mine (fiindca intotdeauna exista cerere) si se plang ca sunt juliti in fund , si nu sunt in stare sa scrie o postare corecta , fara editare . Plus ca innoada pastilele cu bautura , de ajung sa rada ca ultimele proaste din targ

Campionu’ la postările corecte, CEL MAI TÂMPIT DINTRE PĂMÂNTENI.

Bineanteles

• Like 3
Link spre comentariu

SOBOLANE, ai idei putine si crete! Spre deosebire de tine, eu iti cunosc muia, o stie un forum intreg. Tu nu stii cum arat, chiar daca ai mute alte date despre mine, dobandite de la alti handicapati ca si tine si pe care continui sA LE FACI PUBLICE.  Spre deosebire de tine, eu am tupeul sa sustin numai realitatea, tu, in incercarea ta de a  iesii din cacat, minti ca un gunoi uman ce sti! Tine-o asa si iti voi arunca chiftele cu prastia la parnaie! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...