xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 pisulica e sub orice critica 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 24, 2019 Uite, nebunu', e atat de surescitat, incat nu stie, cum sa dea quote.Iatr ti-a murit la intrare jigodie? :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 24, 2019 Hahahah ...imi bag pula si am iesit de aici , ca neamuzantul asta incepe sa-si copieze replicile spuse cu o zi in urma E ranga , nu surescitat . Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 24, 2019 Hahahah ...imi bag pula si am iesit de aici , ca neamuzantul asta incepe sa-si copieze replicile spuse cu o zi in urma E ranga , nu surescitat .Ce ai facut stafide, ai prins curaj? Te-n gura de SOBOLAN analfabet si mitoman! :laugh2 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 mai futeti si voi ceva ? toata ziua la hatereala Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 24, 2019 Un medic psihiatru avea nevoie de fonduri de la conducerea Spitalului, pentru a renova sectia.Ii invita pe cativa insi din management la el pe sectie, sa le explice, ce si cum, sa-i intrebe, unde sunt banii. Ii plimba prin curtea sectiei, iar la un moment dat, o doamna din grupul celor invitati il intreaba :"Domnule doctor, cum ati aprecia dialogul Dumneavoastra cu conducerea Spitalului?" Acesta cheama pe un pacient si il intreaba ceva foarte banal, la care pacientul raspunde :"Reptilienii au invadat tara, iar noi nu mai avem paine cu Nutella." "Asta este dialogul meu cu Spitalul, doamna". Cam asa si cu sconcsii, mai ales Advanced. Ai replcat, ei...:) Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 :))))))))))) Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 24, 2019 Cu siguranta....la cat duce beregata ta. Sarac !? :laugh2 Parca nu eu eram acela (avocatele mincinos , batranel si santajist) care atarna la o bucata de pizda ieftina pe aici sa-si infiga limba ...si aceea scofalcita si expirata . :no2Pe ce data se certa cu tine țăranul bășit si afumat?Aaaaaaaaa.....? Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 24, 2019 Sa imi zica mie cineva, "amic sau dusman" in haznaua asta, daca nu aceasta este impresia, pe care o lasa saltimbancul asta cu tulburari evidente de personalitate, Advanced? Link spre comentariu
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 N-am văzut așa înverșunare, nicăieri. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 24, 2019 Inversunarea presupune un dram de logica.Asta e nebun.Nu mint, azi dimineata, dupa ce am postat, citisem postarea lui Miki, in secunda urmatoare Advanced era pe topic, esti nebun, Gogule? Nici macar Laurelian nu era asa de prompt. Link spre comentariu
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Eu, nu, Gogule.Dar dacă atât ai văzut, ești în urmă. Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 24, 2019 Sa imi zica mie cineva, "amic sau dusman" in haznaua asta, daca nu aceasta este impresia, pe care o lasa saltimbancul asta cu tulburari evidente de personalitate, Advanced?Muistule, haznaua este mediul in care traieste prietenul tau kiki! Tu besi in pula calui vaporene! 2 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 24, 2019 Inversunarea presupune un dram de logica.Asta e nebun.Nu mint, azi dimineata, dupa ce am postat, citisem postarea lui Miki, in secunda urmatoare Advanced era pe topic, esti nebun, Gogule?Nici macar Laurelian nu era asa de prompt.Iar sugi pula? :laugh2 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 24, 2019 Mai are ceva de demonstrat? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 24, 2019 Mai are ceva de demonstrat?Vad ca tu mai ai de demonstrat guitatorule! Ii sugi pula lui kiki la grru, pacat de tine! Link spre comentariu
inforvif Reputație: 5 Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Barbati adevarati se duc la curve cu miros de petrol , otel, motor si friptura ! Aia care se parfumeaza sunt pularai si muieri.Daca curva le-ar zice sa vina imbracati in rochite roz , rujati si fardati ca sa-i primeasca, ei chiar asta ar face.Pentru ca s-au nascut sclavi. Un barbat adevarat da comenzi la curva , nu invers! Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Inversunarea presupune un dram de logica.Asta e nebun.Nu mint, azi dimineata, dupa ce am postat, citisem postarea lui Miki, in secunda urmatoare Advanced era pe topic, esti nebun, Gogule?Nici macar Laurelian nu era asa de prompt. same shit here Iar sugi pula? :laugh2 auzi tu pe la doctor cand dai ? Hai bag-o pe aia cu miky kyky/sobolan/etc. Inca ai cosmaruri cu miky77 ? ce ti-a facut ? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 25, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 25, 2019 Barbati adevarati se duc la curve cu miros de petrol , otel, motor si friptura ! Aia care se parfumeaza sunt pularai si muieri.Daca curva le-ar zice sa vina imbracati in rochite roz , rujati si fardati ca sa-i primeasca, ei chiar asta ar face.Pentru ca s-au nascut sclavi. Un barbat adevarat da comenzi la curva , nu invers! De feminizatii aceia epilati total , purtatori (in schimb) de barbi , nu zici nimic ? Treziti-va din cripta !!! :) 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 25, 2019 same shit here auzi tu pe la doctor cand dai ? Hai bag-o pe aia cu miky kyky/sobolan/etc. Inca ai cosmaruri cu miky77 ? ce ti-a facut ?Pe tine te-a bagat cineva in seama Bobita? 1 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 25, 2019 Un medic psihiatru avea nevoie de fonduri de la conducerea Spitalului, pentru a renova sectia.Ii invita pe cativa insi din management la el pe sectie, sa le explice, ce si cum, sa-i intrebe, unde sunt banii.Ii plimba prin curtea sectiei, iar la un moment dat, o doamna din grupul celor invitati il intreaba :"Domnule doctor, cum ati aprecia dialogul Dumneavoastra cu conducerea Spitalului?"Acesta cheama pe un pacient si il intreaba ceva foarte banal, la care pacientul raspunde :"Reptilienii au invadat tara, iar noi nu mai avem paine cu Nutella." "Asta este dialogul meu cu Spitalul, doamna". Cam asa si cu sconcsii, mai ales Advanced.Ai replcat, ei... :)Kiskine, nu am avut niciodata nimic cu tine pana sa te iei gratuit de mine. Ceea ce spui despre mine este total eronat, nu am nimc cu nimeni in afara de kiki77 care este un mitoman notoriu, se ia de toti cei care nu ii impartasesc ideile bolnave si foloseste foarte mult datele personale. Ceea ce am facut eu cu bolnavul asta nu a fost decat un raspuns la aciunile lui! 1 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 25, 2019 De feminizatii aceia epilati total , purtatori (in schimb) de barbi , nu zici nimic ? Treziti-va din cripta !!! :)Esti bolnav SOBOLANE! Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 25, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 25, 2019 Lega-te-ar de calorifer, nebunule, la cat ai latrat p-acilea, ca un bezmetic, ai uitat, pe cine ai injurat in fel si chip. Stai dreaqu in banca ta si nu ma mai cita. Bolnav psihic, ce esti. 1 1 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Pe tine te-a bagat cineva in seama Bobita?nu vezi ca esti plecat de'acasa de ceva vreme ? mergi bah la doctor pana nu o iei razna de tot 2 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 #salvatilpelabus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum