Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Hahahah ...imi bag pula si am iesit de aici   , ca  neamuzantul asta  incepe sa-si copieze replicile spuse cu o zi in urma

E ranga , nu surescitat .

Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Hahahah ...imi bag pula si am iesit de aici   , ca  neamuzantul asta  incepe sa-si copieze replicile spuse cu o zi in urma

E ranga , nu surescitat .

Ce ai facut stafide, ai prins curaj? Te-n gura de SOBOLAN analfabet si mitoman! :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Malmö
  • Oras:Malmö

Un medic psihiatru avea nevoie de fonduri de la conducerea Spitalului, pentru a renova sectia.

Ii invita pe cativa insi din management la el pe sectie, sa le explice, ce si cum, sa-i intrebe, unde sunt banii.

Ii plimba prin curtea sectiei, iar la un moment dat, o doamna din grupul celor invitati il intreaba :"Domnule doctor, cum ati aprecia dialogul Dumneavoastra cu conducerea Spitalului?"

Acesta cheama pe un pacient si il intreaba ceva foarte banal, la care pacientul raspunde :"Reptilienii au invadat tara, iar noi nu mai avem paine cu Nutella."

"Asta este dialogul meu cu Spitalul, doamna".

Cam asa si cu sconcsii, mai ales Advanced.

Ai replcat, ei...:)

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Cu siguranta....la cat duce beregata ta. Sarac !? :laugh2  Parca nu eu eram acela (avocatele mincinos , batranel si santajist) care atarna la o bucata de pizda ieftina pe aici sa-si infiga limba  ...si aceea scofalcita si expirata  . :no2

Pe ce data se certa cu tine țăranul bășit si afumat?

Aaaaaaaaa.....?

Link spre comentariu

Sa imi zica mie cineva, "amic sau dusman" in haznaua asta, daca nu aceasta este impresia, pe care o lasa saltimbancul asta cu tulburari evidente de personalitate, Advanced?

Muistule, haznaua este mediul in  care traieste  prietenul tau kiki! Tu besi in pula calui vaporene!

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Inversunarea presupune un dram de logica.

Asta e nebun.

Nu mint, azi dimineata, dupa ce am postat, citisem postarea lui Miki, in secunda urmatoare Advanced era pe topic, esti nebun, Gogule?

Nici macar Laurelian nu era asa de prompt.

Iar sugi pula? :laugh2

Link spre comentariu

Barbati adevarati  se duc la curve  cu miros de    petrol ,  otel, motor   si friptura ! 

Aia care se parfumeaza sunt pularai si muieri.

Daca curva le-ar zice sa vina imbracati in rochite roz , rujati  si fardati  ca sa-i primeasca, ei chiar asta ar face.

Pentru ca s-au nascut sclavi.  

Un barbat adevarat da comenzi la curva , nu invers! 

Link spre comentariu

Inversunarea presupune un dram de logica.

Asta e nebun.

Nu mint, azi dimineata, dupa ce am postat, citisem postarea lui Miki, in secunda urmatoare Advanced era pe topic, esti nebun, Gogule?

Nici macar Laurelian nu era asa de prompt.

same shit here

Iar sugi pula? :laugh2

auzi tu pe la doctor cand dai ? Hai bag-o pe aia cu miky kyky/sobolan/etc.  Inca ai cosmaruri cu miky77 ? ce ti-a facut ?

Link spre comentariu

Barbati adevarati  se duc la curve  cu miros de    petrol ,  otel, motor   si friptura ! 

Aia care se parfumeaza sunt pularai si muieri.

Daca curva le-ar zice sa vina imbracati in rochite roz , rujati  si fardati  ca sa-i primeasca, ei chiar asta ar face.

Pentru ca s-au nascut sclavi.  

Un barbat adevarat da comenzi la curva , nu invers! 

De feminizatii aceia epilati total , purtatori (in schimb) de barbi , nu zici nimic ? 

Treziti-va din cripta !!!  :)

• Like 1
Link spre comentariu

Un medic psihiatru avea nevoie de fonduri de la conducerea Spitalului, pentru a renova sectia.

Ii invita pe cativa insi din management la el pe sectie, sa le explice, ce si cum, sa-i intrebe, unde sunt banii.

Ii plimba prin curtea sectiei, iar la un moment dat, o doamna din grupul celor invitati il intreaba :"Domnule doctor, cum ati aprecia dialogul Dumneavoastra cu conducerea Spitalului?"

Acesta cheama pe un pacient si il intreaba ceva foarte banal, la care pacientul raspunde :"Reptilienii au invadat tara, iar noi nu mai avem paine cu Nutella."

"Asta este dialogul meu cu Spitalul, doamna".

Cam asa si cu sconcsii, mai ales Advanced.

Ai replcat, ei... :)

Kiskine, nu am avut niciodata nimic cu tine pana sa te iei gratuit de mine. Ceea ce spui despre mine este total eronat, nu am nimc cu nimeni in afara de kiki77 care este un mitoman notoriu, se ia de toti cei care nu ii impartasesc ideile bolnave si foloseste foarte mult datele personale. Ceea ce am facut eu cu bolnavul asta nu a fost decat un raspuns la aciunile lui!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...