Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Chelnerii se dau cu parfum ??? :thinking

Se dā degeaba kinuitu. Tot a sarmale si ceafā de porc miroase.

• Like 1
Postat

Se dā degeaba kinuitu. Tot a sarmale si ceafā de porc miroase.

Asta-i tare

Ahahahahahha

Imi si imaginez cat de cuminte sta dupa bacsis.Iti dai seama frustrarea aia ?

Frustrarea aia acumulata in atatia ani.

De asta umbla pe forum nu conteaza ca e banat aici el e miskin.

Acolo e un strain un ospatar la care probabil seful lui nici numele nu ii poate pronunta corect si nici un scuipat nu da pe el nimeni

:)))))

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Asta-i tare

Ahahahahahha

Imi si imaginez cat de cuminte sta dupa bacsis.Iti dai seama frustrarea aia ?

Frustrarea aia acumulata in atatia ani.

De asta umbla pe forum nu conteaza ca e banat aici el e miskin.

Acolo e un strain un ospatar la care probabil seful lui nici numele nu ii poate pronunta corect si nici un scuipat nu da pe el nimeni

:)))))

Bre,acum ti-ai dat seama ca Miskin isi varsă aici frustrarea acumulata la munca,acolo unde trebuie sa se poarte ca o sluga,sa îndure umilințe si jigniri scrâșnind din dinti.

Postat

Bre,acum ti-ai dat seama ca Miskin isi varsă aici frustrarea acumulata la munca,acolo unde trebuie sa se poarte ca o sluga,sa îndure umilințe si jigniri scrâșnind din dinti.

Si pe vapor nici net nu prea are decat uneori :)))

Postat

tu vb ma sclav ? =))

• Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Sa ma pis pe clonele olandeze ale sconcsului Pepelica, toate din luna "maart".

@niko bellic

@the last of us

Probabil mai sunt vreo 3546, pe care inca nu le-am observat.

Postat

Noroc cu tine, vidanjor jegos !

sugi pula @tuicarul/@cerrone, ca esti vai mortii tai, nici de futut sau masaj nu ai bani, dar apoi de un parfum de nisa. Asa e cu comunistii din zilele noastre, epurarea !

• Like 1
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

sugi pula @tuicarul/@cerrone, ca esti vai mortii tai, nici de futut sau masaj nu ai bani, dar apoi de un parfum de nisa. Asa e cu comunistii din zilele noastre, epurarea !

Să mă cac în pizda mă-tii cu bucăți de pulă.

Știi și tu de Caron, și te dai mare cunoscător. Homălăule, ți-aș da un pont despre parfumurile exclusiviste din Românica dar nu meriți, ești o scârboșenie ordinară. Habar n-ai de adevăratele case de parfumuri ! Prost ai fost, prost rămâi !

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ytzma, de la Royal Crown. Nu prea seamănă cu nimic.

Ideea de bază e că nu prea m-aș băga să cumpăr de la Aoro/Notino sau cum pula mea s-o mai numi. Sau în general, din România. Sau de oriunde din fostul bloc estic. Diferențele de calitate sunt grobiene.

Postat

Ytzma, de la Royal Crown. Nu prea seamănă cu nimic.

Ideea de bază e că nu prea m-aș băga să cumpăr de la Aoro/Notino sau cum pula mea s-o mai numi. Sau în general, din România. Sau de oriunde din fostul bloc estic. Diferențele de calitate sunt grobiene.

pune o poza cu parfumul, cum face jeremy ! ca si eu pot sa pun sute de parfumuri de nisa....

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

=))

Eu ma dau cu esenta de Yzma (de la izmenar) , uneori si de Iasomie , si de gogulist ce sunt , nu le spun la fanii mei , limbistii ,  ca l-am cumparat din  Flora cu 20 de lei (in loc de 2000 $) fiindca  semana la forma sticlutei  , si ca ma duc sa dau pe spate , cu farmecele mele , o curva de 100 de lei .

Asta e , am trait in blocul sovietic , dar incerc sa ma adaptez si sa aduc oarece schimbari in veata mea   , iar acum ma inspir si eu de la italienii de pe Sveps Elise  

Era sa omit sa va spun , ca de la un timp , am schimbat mirosul de Izma de barbat , si bag doar d'alea intensive de pizdica , doar nu degeaba mi-am epilat glesnisoarele si am participat la toate evenimentele pizdificarii unui barbat , ca si pe asta am invatat-o de la paparudele mele ,  hindusii , in timp ce vizitam  Australia  sa fac o ilustrata la  Piramide , ca s-o postez pe Maps ,  drept revyou.

No fain tare a devenit internetul asta de la un timp  , mai ales atunci cand isi pot etala toti potlogarii  pizdificati ai planetei , cugetele lor  sub forma de  sosete din varful pantofului .

https://cache.bzi.ro/cache/7/298/s604x0_incaltaminte_fara_sosete.jpg

• Oras:undeva
Postat

=))

Eu ma dau cu esenta de Yzma (de la izmenar) , uneori si de Iasomie , si de gogulist ce sunt , nu le spun la fanii mei , limbistii ,  ca l-am cumparat din  Flora cu 20 de lei (in loc de 2000 $) fiindca  semana la forma sticlutei  , si ca ma duc sa dau pe spate , cu farmecele mele , o curva de 100 de lei .

Asta e , am trait in blocul sovietic , dar incerc sa ma adaptez si sa aduc oarece schimbari in veata mea   , iar acum ma inspir si eu de la italienii de pe Sveps Elise  

Era sa omit sa va spun , ca de la un timp , am schimbat mirosul de Izma de barbat , si bag doar d'alea intensive de pizdica , doar nu degeaba mi-am epilat glesnisoarele si am participat la toate evenimentele pizdificarii unui barbat , ca si pe asta am invatat-o de la paparudele mele ,  hindusii , in timp ce vizitam  Australia  sa fac o ilustrata la  Piramide , ca s-o postez pe Maps ,  drept revyou.

No fain tare a devenit internetul asta de la un timp  , mai ales atunci cand isi pot etala toti potlogarii  pizdificati ai planetei , cugetele lor  sub forma de  sosete din varful pantofului .

https://cache.bzi.ro/cache/7/298/s604x0_incaltaminte_fara_sosete.jpg

Te rog sa imi permiti sa traduc eu ce ai spus! :laugh2  Iti place parfumul de pula, doar stai toata ziua cu ea in gura STIULETARE! :laugh2  :slap2 PS. Asta este parfumul care ti se potriveste, este evident si dupa hainele cu care iti acoperi oasele! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Distrus mai esti , strutule clonat   ....de cand  n-ai mai dat  intr-o buca ? 

Ca de limbi pe cocosei  , nu duci lipsa  , de ani de zile .

Postat

Distrus mai esti , strutule clonat   ....de cand  n-ai mai dat  intr-o buca ? 

Ca de limbi pe cocosei  , nu duci lipsa  , de ani de zile .

Te rog sa traduci ce ai scris SOBOLANE! Stie toata lumea ca esti analfabet si incoerent! :laugh2 Eu am avut o noapte plina de cu gagici misto Bulangiule, spre deosebire de tine care ai bataturi in palma si cauti pizda nespalata pe de-a moca! :slap2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2

Postat

cat e scorul ? :slap2

Kiki mai are putin si isi termina pauza, baga capul inapoi in mediul lui natural ... in cacat! :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...