fuckro13 Reputație: 8 Postat Mai 13, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Mai 13, 2013 BRUNETA,ofer companie intima si masaj relaxare intr-o ambianta selecta. Oral neprotejat cu finalizare, normal protejat, 69, mici fantezii. Vitan Real 0762.409.999 http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/bruneta-ofer-companie-intima-si-masaj-relaxare-intr-o-ambianta-selecta-oral_6350191.html Noua pe site. Am sunat si eu sa incerc. Mi-a raspuns la telefon cu o voce calda. Am intrebat daca sunt pozele reale si a zis ca da. Vroiam sa ma conving daca locatia e in Real Vitan sau pozele sunt reale. A zis ca ofera sex oral neprotejat si doua finalizari la 100 Ron ora. Am zis sa incerc desi nu imi faceam prea mari sperante la banii astia. Cind am ajuns la locatie, apartamentul era super ok, curat si simplu. Fata era cea dim poze numai ca are parul natural super lung pana la fund (in poze e prins). Finalizarea e corporala in anunt dar i-am dat in plus 100 Ron si a acceptat sa imi dau drumu' in gura ei. Asa ca GFE se comporta super ok cred ca o sa devin client permanent regulat . Are sanii mici si dragalasi, aprox 170 cm si aprox 50 kg (are aspect zvelt, inalta si slaba). Nu m-a grabit si pare ca face sex cu placere.La urmatoare vizita am sa mai revin cu detalii. 2
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 13, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2013 Asteptam si niste note... nu numai pentru ca asa se cere la regulament ci si pentru ca in felul asta ne vom putea da seama de prestatie... Bafta!
zelea Reputație: 98 Postat Mai 27, 2013 Postat Mai 27, 2013 Salut confutaciosiVineri 24.05 am mers si eu la domnisoara Alexandra, o fatuca foarte simpatico care stie sa se faca placuta.Anuntul l-am gasit pe biblia AT dupa care am constatat ca are si aici o mica descriere.Caprioara are 24 de ani, cam 1.68 m, 50 kg, ten alb, piele catifelata, sani putin cam micuti dar placuti la atingere, piersicuta destul de stramta, epilate corespunzator dar putin iritata, picioare lungi si un fundulet foarte apetisant. La fata are trasaturi asiatice, foarte simpatica si comunicativa.M-a asteptat in pragul usii nu dupa usa cum fac altele, imbracata casual si sincer mi-a placut din prima clipa.Ostilitatile se desfasoara intr-un apartament cu doua camera decomandate, curat, nu foarte modern si destul de simplist mobilat. Camera de joaca are un pat de mijloc dar plasat langa un perete desi in camera se mai afla si un sifonier cu oglinzi chiar indicandui caprioarei sa mute patul in dreptul oglinzilor pentru placerea noastra. Lenjeria curate dar din pacate genul ala sintetica care nu sta pe pat. Am primit prosop curat si am purces la baie care e foarte spatioasa, curata, cu sapun lichid in dotare, per total ok.Ostilitatile au inceput cu un oral neprotejat, foarte bine executat, cu incercari de DT, ruperi de ritm, folosita putin si manuta dar nu excesiv si mai ales pentru a da ceva atentie si zonelor adiacente(bilute). Am incercat si eu piersicuta caprioarei care nu prezenta mirosuri suspecte decat un iz de lotiune de corp caci caprioara se pare ca folosise o lotiune sau crema de corp dupa dus si mirosea foarte bine. I-am introdus si un degetel in piersicuta si nici de data asta nici un miros suspect asa ca am continuat intr-un 69, moment in care caprioara a inceput sa se incalzeasca nitel si sa-mi stranga degetul zdravan in piersicuta ei numai ca se cam abtine sa dea frau liber placerilor. Dupa incalzirea de rigoare am trecut si la normal numai ca aici s-a cam rupt filmul putin eu avand o problema cu prezervativele mici si stramta si a trebuit sa am o discutie cu Gogu ca avea de gand sa ma cam lase balta, dar am asezat caprioara pe pozitia cu acelasi nume si la vederea funduletului apetisant Gogu a inceput sa dea semen de viata asa ca am continuat vreo 5 min in pozitia asta dupa care am trecut iar la proba orala si la momentul potrivit mi-a scos balonasul si am finalizat pe sanii ei micuti(fatuca nu accepta CIM si nici COF). Am mers la un dus de improspatare dupa care am stat putin la povesti cu caprioara ca deja ne intinsesem cam mult la primul numar si nu as mai fi avut timp si de un al doilea dar voi reveni cat de curand sa incerc si alte placer cu caprioara caci m-a amenintat cu niste pozitii interesante si nu vreau sa ratez placerea.NOTE:LOCATIE: 8-9CAPRIOARA: 10ORAL: 9NORMAL: 8(probabil voi nota mai bine dupa o noua incercare)CONCLUZIE:Merita vizitata si se pare ca daca e tratata frumos stie sa-ti ofere placer.SERVICII:ORAL protejat/neprotejat(functie de igiena)NORMALCOBAccepta jocul cu degetul in piersicuta.Decartat 100 ron/h la inceput. 1
zelea Reputație: 98 Postat Mai 27, 2013 Postat Mai 27, 2013 Astazi am vizitat iar caprioara si vin cu noutati.Ostilitatile au decurs mult mai placut ca deja ne cunosteam asa ca au aparut si usoare urme de GFE, am inceput sa ne si sarutam nu chiar FK dar asa ca doi adolescent. La oral mi-a demonstrat ca e profesionista si a trecut deja la tertipuri grele cu lins si pupat zone adiacente, DT la greu, ruperi de ritm si supt mai ceva ca un aspirator dar nici eu nu m-am lasat si i-am oferit un cunilingus ca la carte si-mi pare ca am reusit sa o aduc pe culmile placerii. Dar tot la nota 9 raman, dadeam 10 doar daca accepta si CIM. La normal in schimb sau schimbat datele problemei, avand parte de o actiune in cateva pozitii de m-a facut fata praf, cel putin cand sta ea deasupra te rupe avand o elasticitate si un joc din bazin de zici ca e la rodeo, asa ca de data asta dau nota 10. Ce ar mai fi despus doar ca accepta si o finalizare in 30 de min. la 60 de ron, dar eu am platit tot o ora desi am avut doar o finalizare dar mai prelungita. Asta e, nu-mi place sa ma grabeasca cineva, imi plac partidele mai lungi si mai intense. Ca si concluzie cred ca o sa devin client fidel al caprioarei asa ca vinerea sa nu o deranjati ca e rezervata pentru mine 2
fuckro13 Reputație: 8 Postat Mai 28, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Mai 28, 2013 Am vizitat-o dinnou astazi luni 28/05/2013.Probabil ca o sa devin client regulat.Revin cu citeva precizari si note cum mi sa cerut.Fata este inalta si slaba cu par lung natural (nu extensii, gene lungi naturale). Are trasaturi asiatice, este romanca 100% nu tiganca. Mi sa parut deosebit sa gasesc trasaturi asiatice la o romanca care mai e si inalta (asiaticile sunt pitice de obicei). Are sanii micuti (masura 3) (fara implanturi de silicon). NOTE:LOCATIE: 9 (e modern dar nu ultra si este curat)CAPRIOARA: 10ORAL: 10 (suge foarte adinc (desi am 20 cm a luato in gura pana jos la coaie) (a disparut toata in gura ei) deep troathNORMAL: 10(a doua oara a fost si mai prietenoasa, si deasupra se unduieste tare sa rupa pula in ea, da foarte tare)CONCLUZIE:Stie sa-ti ofere placer, adica intelege ca clientul trebuie sa simta placere nu doar sa bage pula in pizda si sa ii iei banii.SERVICII:ORAL protejat/neprotejat(functie de igiena si/sau dorinta clientului)NORMALCOBAccepta jocul cu degetul in pasarica. Program L-S 12:00-21:00Duminica liberTelefon: 0762.409.999 3
mario1000 Reputație: 738 Postat Mai 28, 2013 Oras:satu lu Bucur Oras:satu lu Bucur Postat Mai 28, 2013 confrate @fuckro13 felicitari de descoperire! Spune-mi rogu-te cum e cu CIM-ul? Am inteles ca face pentru ceva extra - e ceva standard sau la aprecierea clientului?Multam fain! P.S. vezi ca astazi 28.05 e marti! Nu de alta da sa nu te trezesti sambata sa te duci la serviciu
fuckro13 Reputație: 8 Postat Mai 28, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Mai 28, 2013 Ahh. Sa imi aduc aminte sa nu mai scriu sub influenta sexului (daca de baut nu beau si substante doar rar ). AI dreptate am fost azi marti 28-05-2013. (deci nu luni). Acum nu a mai vrut CIM. Am intrebat de ce da a raspuns ca nu face. Deci e fara. In rest e beton se fute belea. 1
mutualex80 Reputație: -10 Postat Mai 28, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2013 Sal tuturor e primul post.am fost ieri la domnisoara si mie mi se pare ceva ciudat in postarile de mai sus prin faptul ca fata chiar e naspha rau (din punctul meu de vedere) si aici ma refer fizic.o prezenta care nu m a incantat deloc ! Locatia este undeva vis a vis de real vitan un apartam cu 3 camere cred iar in bucatarie cred ca era seful adik minunatul peste si am dedus asta deoarece cand am ajuns la scara si am sunat pe fundal s a auzit o voce de magraon! Ca si note locatie 4 un dormitor murdar! Aspect fizic 4cat despre servicii nu am ramas deci nu am ce nota sa dau! Cat despre poze.....in nici un caz nu e fata din poze 1
zelea Reputație: 98 Postat Mai 28, 2013 Postat Mai 28, 2013 Prietene fuckro13 la urmatorul post incearca sa fii mai original si sa nu copii/inspiri din postarile altora.Prietene mutualex80 iti garantez 110% ca fata e cea din poze si apartamentul are doar doua camere iar dormitorul este simplu mobilat dar in nici un caz murdar.Fata cand e singura sta in sufragerie cu televizorul deschis sa nu se plictisesca asa ca e posibil sa mai auzi si alte sunete prin casa.
Vizitator xtravagant Reputație: 0 Postat Mai 28, 2013 Postat Mai 28, 2013 da- vis-a-vis de real et.EDITAT merita one time deep throat ! se ducea adanc bineatenta la feedback nu stiu de ce dar isi sugea stomacul f mult ..probabil ca asa era mai stramta si iti da senzatii extra..probabil ca si rezisti mai putin ... de data asta pe mine m-a tinut fizic - 8 sani mici (spre medii) tari altfel cam slaba pt gustul meu ..fara solduri/fund . Par superb ! f f lung ..ceva deosebitfata ... comuna ..nimic special nota 8oral 9 spre 10 !normal ...8 ..s-a umezit greu spre sfarsitlocatia ... ok ...8-9 mi s-a parut curat mai era cineva in apartament ( a dat singura informatia ...probabil ca masura de siguranta ?...oricum nu s-a simtit prezenta absolut deloc) 100ron o ora ...merita nu e conlocuitoare ; sustine ca s-a apucat abia de 2 saptamani ... posibil !!
mutualex80 Reputație: -10 Postat Mai 29, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 29, 2013 Prietene fuckro13 la urmatorul post incearca sa fii mai original si sa nu copii/inspiri din postarile altora.Prietene mutualex80 iti garantez 110% ca fata e cea din poze si apartamentul are doar doua camere iar dormitorul este simplu mobilat dar in nici un caz murdar.Fata cand e singura sta in sufragerie cu televizorul deschis sa nu se plictisesca asa ca e posibil sa mai auzi si alte sunete prin casa.
mutualex80 Reputație: -10 Postat Mai 29, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 29, 2013 Prietene fuckro13 la urmatorul post incearca sa fii mai original si sa nu copii/inspiri din postarile altora.Prietene mutualex80 iti garantez 110% ca fata e cea din poze si apartamentul are doar doua camere iar dormitorul este simplu mobilat dar in nici un caz murdar.Fata cand e singura sta in sufragerie cu televizorul deschis sa nu se plictisesca asa ca e posibil sa mai auzi si alte sunete prin casa.imi cer scz pt off topics dar inseamna ca eu sunt mult prea pretentios! Cu toate astea indiferent ce servicii presteaZa eu nu pot face sex cu un copac! Nu mi a inspirat nimic! E genul tarancutei care nu stie sa se imbrace si chiar e urata frate ce sa mai vb te sperii pur si simplu de ea! Cand am intrat in apartament am crezut ca e colega celei din poze si am intrebat o daca mai are o prietena dar mi a raspuns ca nu! Deci ea e fata pe care o lauzi u! Nu sincer cred ca daca o vezi la colt de strada noaptea nici 20 lei nu ii oferi pt un oral 1
mutualex80 Reputație: -10 Postat Mai 29, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 29, 2013 Prietene fuckro13 la urmatorul post incearca sa fii mai original si sa nu copii/inspiri din postarile altora.Prietene mutualex80 iti garantez 110% ca fata e cea din poze si apartamentul are doar doua camere iar dormitorul este simplu mobilat dar in nici un caz murdar.Fata cand e singura sta in sufragerie cu televizorul deschis sa nu se plictisesca asa ca e posibil sa mai auzi si alte sunete prin casa.imi cer scz pt off topics dar inseamna ca eu sunt mult prea pretentios! Cu toate astea indiferent ce servicii presteaZa eu nu pot face sex cu un copac! Nu mi a inspirat nimic! E genul tarancutei care nu stie sa se imbrace si chiar e urata frate ce sa mai vb te sperii pur si simplu de ea! Cand am intrat in apartament am crezut ca e colega celei din poze si am intrebat o daca mai are o prietena dar mi a raspuns ca nu! Deci ea e fata pe care o lauzi u! Nu sincer cred ca daca o vezi la colt de strada noaptea nici 20 lei nu ii oferi pt un oral
zagato Reputație: 0 Postat Mai 29, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2013 E primil meu post asa ca nu dati cu pietre daca e ceva gresit.Am fost ieri la dameza titulara.sun in jur de ora 2 si imi spune ca e ok sa ajung la 3,dar cu un tel de comfiemare la 14.45. Toate bund si frumoase pana cand sjung la locatie si numai raspunde la tel timp de vreo ora.foarte sictirit imi vad de treaba mea,dar am mai facut o incercare.Raspunde si imi arunca o poveste legata de jn client care a stat mai mult bla bla.Ne intelegem ca acum totul e ok si pot merge.Ajung si in locul fetei din poze a aparut o tanara foarte skinny,parul lung,pistrui etc nicidecum ma asteptam dupa pozele de mai sus.la cat de incarcat eram hotarasc totusi sa raman.locatia e cam greu de descris deoarece era cam bezna.am obs 2 camere(cea de lucru si sufrageria care avea usa inchisa si in care s-a dus sa duca banii dati inainte).partea ciudata e ca a zis ca e singura dar tind sa cred ca mai era cineva pt ca am auzit niste zgomote.Actiunea in sine s-a rezumat doar la oral si nu mai mult ,pt ca am primit un tel si am fost nevoit sa plec. Oral ok fata cu deep executat ok,lins oo etc.Note: oral 8 fata 5 corp 6 normal nu am stat. Am intrebat si de CIM si nu face. Recomand celor care prefera skinny si fast fuck .halatul a fost 100/h dar pt ca nu sm stat decat o finalizare fata m-a taxat doar 60 ron. Un mare plus aici
maradona Reputație: 11 Postat Mai 29, 2013 Postat Mai 29, 2013 Salutare, acum am plecat si eu de la ea, deci este recenzie la cald. Nu mai are rost sa va spun de locatie pt ca deja au vb ceilalti colegi si nu cred ca as mai putea spune ceva extra. Initial cand am ajuns si i-am vazut fata era cat pe ce sa plec dar am zis hai ma sa vedem ce si cum, fie ce-o fi si nu-mi pare rau ca am ramas. Dupa dusul de rigoare facut de mine, din pacate ea nu a facut nici innaintea mea nici dupa ceea ce nu mi-a comvenit, am testat patul destul de ok dar asa cum s-a mai zis mai sus lenjeria este f alunecoasa. Se dezbraca fata si a ramas doar in chiloti, m-a cam speriat si trece la oral, sincer chiar mi-a placut, cu lins pe oo cu DT la greu am fost f incantat si cred ca din acest motiv am lasat-o cam 10 min. La normal din pacate nu am incercat decat o singura pozitie (ea deasupra), ea deasupra si m-a terminat. La normal nu pot spune ca este la fel de buna ca la oral cu toate ca poate daca ar fi durat mai mult alta ar fi fost impresia.Ca note:Oral 8.5 (chiar merita banii)Normal 7 (din pacate nu am putut sa o testez prea mult)Fata 5-6Corp 8Ca bonus 60 finalizarea (eu atat am vrut) si 100 ora. Eu zic ca merita incercata macar o data tinand cont de pret, dar asta este valabil pt cei care nu sunt f pretentiosi la aspectul fetei. Am uitat ceva si mai imp. Ieri am sunat-o si mi-a spus ca 100 numarul si 150 ora iar la scorul asta am zis pas si bine am facut.Sper ca am fost cat mai complet cu recenzia, chiar nu sunt un bun scriitor si ceea ce am scris sa va fie de folos. 3
fuckro13 Reputație: 8 Postat Iunie 1, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 1, 2013 Salutare. Mie mutualex80mi se pare rau intentionat ca sa fiu civilizat mai ales ca ceea ce scrie ele nu are nici o legatura cu realitatea. Apartamentul are 2 camere si nu 3. Pozele sunt garantat ale ei si sunt facute in locatie. Adica daca va place fata din poze mergeti cu incredere ca ea este, sunt pozele ei facute in locate si needitate. Daca nu va plac pozele nu are rost sa va deplasati degeaba. Adica mutualex se vede de la o posta ca e specializat pe negative si probabil ca nici nu a trecut pe la ea dar sa gindit sa inventeze el un review negativ. In legatura cu cealalta magarie a lui eu cred ca e cel mai bine daca se incearca o standardizare a evaluarior adica faptul ca mai multi acorda calificative pentru aceleasi aspecte ale prestatiei nu poate fi un lucru bun NOTE:LOCATIE: 9 (e modern dar nu ultra si este curat)CAPRIOARA: 10ORAL: 10 (suge foarte adinc (desi am 20 cm a luato in gura pana jos la coaie) (a disparut toata in gura ei) deep troathNORMAL: 10(a doua oara a fost si mai prietenoasa, si deasupra se unduieste tare sa rupa pula in ea, da foarte tare)CONCLUZIE:Stie sa-ti ofere placer, adica intelege ca clientul trebuie sa simta placere nu doar sa bage pula in pizda si sa ii iei banii.SERVICII:ORAL protejat/neprotejat(functie de igiena si/sau dorinta clientului)NORMALCOBAccepta jocul cu degetul in pasarica. Program L-S 12:00-21:00Duminica liberTelefon: 0762.409.999 Adica faptul ca acorzi o nota pentru aspect fizic, una pentru locatie si una pentru prestatie nu inseamna ca copiezi sau te inspiri ci inseamna ca respecti cititori forumului ca sa poata sa compare mai multe pareri referitoare la acelasi lucru. Am vizitato ieri 31.05.2013 dinnou. I-am spus ca voi mai scrie un review si din vorba in vorba mi sa plans ca a trecut pe la ea un tigan borat care a vorbit urat, a avut un comortament de jagraon pestelau de centura si a amenintat ca daca nu se culca cu el pt 20 RON va scrie un review negativ, ca e urata ca are peste, ca e murdara, si ea si locatia... ca nu o sa mai vina nimeni la ea..... etc...etc si a plecat fara sa mearga pe camera. La descriere mie mi se pare exact mutualex80 probabil de unde vine si aprecierea lui de 20 RON (si cellalte aspecte fictive invocate de el). Cred ca trecuse tocmai cu putin timp in urma pentru ca parea suparat si au trecut citeva minute bune pana sa calmat.Oricum desprea alti sa fie sanatosi hai sa trecem la treaba noastra. Deci revin. Am facut o noua vizita si am ramas placut surprins.Alexandra a mutat sifonierul cu oglinzi mari in dreptul patului ca sa ne putem bucura de o priveliste inbunatatita. Eu am testat deja noua aranjare si e super. Poti vedea tot in oglinda..mmmmmmmmm.La notele pentru prestatie raman la calificativele de data trecuta, adica fata face o treaba buna si te face sa te simti bine. Eu unul sunt foarte multumit, raman client fidel si sigur voi reveni. Recomand, mergeti cu incredere pozele sunt absolut reale si ii apartin fara nici o urma de indoiala. 2
fuckro13 Reputație: 8 Postat Iunie 1, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 1, 2013 Revin si cu niste imagini fullHD reclama editata
strong Reputație: 1138 Postat Iunie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2013 Fata e ok , umbrelea deranjaza. Am fost la ea si nu are trasaturi de asiatica. Ochii sunt alungiti insa nu oblici ca la asiatice. O fata placuta si putin timida. Povestea : O sun, ma programez seara tarziu si fata imi spune ca daca sunt serios sta si dupa program (voce dulce si placuta). Stabilim ora ramane sa ne auzim inainte . Caut mereu caprioare noi lipsite de experienta ( defect profesional). Cu 5 min inainte de ora programata ma suna Alexandra si spune ca ma asteapta. Eeee asta mi-a placut mult. Punctuala. Am intrat usor in locatia de vis a vis de real vitan, interfon comunicat de ea. Apartament cu 2 camere. Ma asteptat imbracata in blugi si tricou. Clar incepatoare. Mici discutii de socializare, eu la dus ea nu. In fine intram pe actiune si parca cerea sa o dezbrac eu, usor si fara graba. Am descoperit un corp slim si atitudine GFE. Actiunea: A luat fata p..la in gurita ei mica de la inceput, deep ca la carte, orientare din partea mea spre oo si mai jos, spun fetii sa o scuipe, ea o scuipa delicat si stie sa scoata limba a.i. sa intre toata daca e mai mare un pic. O iau in 69 ea peste mine si se supune, chiar pare ca place pozitia. Pasa tanara, placuta, cu labii mari. Atmosfera se degajeaza si o intorc invers cu ea sub mine . Incep cu un mouth fuck la care se preteaza si place fetei. Iesim sa punem caciula si intram intr-un misionar cu muuult FK la initiativa mea. Gurita ca si pasa erau curate. Explodez in balonas si fata inbujorata si chitaind se bucura ca a scapat de "tortura". Merg la dus, ea nu.Ma intorc si dupa ceva discutii hotaram sa mai stam . La fel de hotarata incearca sa o scoale si reuseste insa dupa 10-15 min. renunt eu. Gigi avea coloana vertebrala dar nu mai putea sa scuipe nimic. Un pic la duc eu, ea nu si aici recomand igiena mai multa din partea ei. Acum note: Oral - 9+ Normal - 9 cu FK si limbi adevarate in gurita ca o iubita adevarata Anal - este stamta dar degetul meu a intrat GFE - 9 Recomandari: igiena in zona funduletzului (acneea) , pistruii sunt mici si placuti dar poti scapa de ei si umbrela mai discreta. O experienta placuta la 100 lei o ora si ceva. 11 5
kristi2222 Reputație: 453 Postat Iunie 3, 2013 Postat Iunie 3, 2013 ce umbrela,omule? te referi la guvizi?le ai simtit prezenta?detaliaza,te rog
fuckro13 Reputație: 8 Postat Iunie 6, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 6, 2013 Am revenit dinnou ieri la ea. Asa cum m-a obisnuit atmosfera intima, calda, locatie ok curata si un normal si oral de calitate. O pastrez in lista. Tine-o tot asa. 1
enco Reputație: 418 Postat Iunie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2013 It was a pleasant 1 hour together with Alexandra! My compliments! Location: Across the Real Vita a large clean appartment. Fresh towel and badsoap is there (7/10). Sheets of bed seem the be clean. Girl: The lady is 24 years old, is about 1,70 tall and the pictures are real. She has a friendly face and cute body (8/10). She is first a little shy, but we connected very well. Action: She made longlasting, deep oral nep. It was very joyfull, she went deep and played also with the balls which is quite exciting (9/10). We had a long lasting 69 as well which was very exciting (9/10). Normal: In the first action she came on me and rided me like a wild wild merry. We shifted to missionary also in the second round (9/10). Between the 2 rounds we had some small talk....the gfe is very high (9/10) Overal: I return and can recommand. Very nice lady with pretty hair as you can see on the pictures (8/10)! ---------- A fost o placuta o oră, împreună cu Alexandra! Complimentele mele! Locație: Peste Vita Real un apartament mare curată. Prosop și badsoap proaspete este acolo (7/10). Foi de pat par să fie curat. Fata: Doamna este de 24 de ani, este de aproximativ 1,70 înălțime, iar imaginile sunt reale. Ea are o față prietenoasă și corp drăguț (8/10). Ea este în primul rând un pic timid, dar am conectat foarte bine. Acțiune: Ea a făcut lunga durata, NEP oral adânc. A fost foarte Joyfull, ea a mers adânc și a jucat, de asemenea, cu bile care este destul de interesant (9/10). Am avut 69 de lungă durată, precum și care a fost foarte interesant (9/10). Normal: În prima acțiune a venit la mine și mi-rided ca un sălbatic vesel sălbatic. Am mutat la misionar, de asemenea, în runda a doua (9/10). Între cele 2 runde am avut unele mici vorbesc .... GFE este foarte mare (9/10) Overal: mă întorc și să recomand. Doamnă foarte frumos, cu părul destul de cum puteți vedea pe imagini (8/10)! 5
apocalipsus Reputație: 341 Postat Iunie 12, 2013 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 12, 2013 Salutare tuturor , Revin cu o recenzie dupa ceva timp de absenta pe acest site. Ieri , neavand mare lucru de facut la pranz iau AT-ul la puricat si dau de tipa asta . Intru aici , verific numarul de telefon si vazand ca a primit multe laude o sun si stabilesc o intalnire Fiind prin zona pe la Mall Vitan nu mi-a luat mai mult de 5 minute sa ajung in fata la Real Vitan. Am parcat chiar la Real Vitan si am traversat strada catre blocul ei ( este chiar vis-a vis ). Tin sa precizez ca tipa este foarte amabila la telefon , zambareata si destul de destupata la minte . Ajung la locatie , un apartament cu 2 camere , mobilat modern si foarte curat si luminat. Tin sa mai adaug si eu ca intr-adevar ea este fata din poze si... poate ca arata mult mai binein realitate ( trasaturile asiatice ). Bun... intru in camera stam putin de vorba si recapitulam inca o data detaliile anuntului apoi imi deschide usa de la dulap si ma pune sa aleg unul din cele 10 prosoape curate de mici/mari dimensiuni din el . Ma duc , ma dusez ( baia foarte curata , frumos mirositoare,2 geluri de dus), intra si ea la dus , revine in camera si isi prezinta corpul superb in fata mea... Tipa este bronzata ( solar ) si are o piele foarte catifelata si frumos mirositoare. Sanii sunt micuti dar foarte placuti la atingere.Camera in care am stat cu ea are o oglinda mare de-a lungul patului , fapt ce m-a incitat chiar si mai tare in momentul cand s-a intins in pat langa mine. Actiunea in sine: Sex oral neprotejat , atentie mare la zonele adiacente , atins oo de nu stiu cate ori , DT foarte ok .La un moment dat ma intreaba daca vreau sa termin asa ( la oral ) sau sa punem prezervativul. In fine , am zis ca nu ar strica sa privesc funduletul ei superb si din alt unghi asa ca am ales varianta punerii prezervativului. Pozitia mea de baza este , asa ca purcedem la treaba si .... privind in acelasi timp actul sexual in oglinda din fata patului mai aveam putin si explodam... ( Tipa chiar se umezeste ok si geme foarte natural si placut )Numai ca... in sinea mea am spus " Tot face bine DT-ul asa ca de ce sa nu termin asa " Zis si facut , imi scot prezervativul , incepe tipa un DT cat mai puternic in timp ce-mi tinea bilele intr-o mana mangaindu-le , iar nu dupa mult timp am explodat partial in gurita ei... De ce spun partial? Fiindca tipa intr-adevar nu face CIM , si nu am avertizat-o ca uma sa termin si s-a scos cam la 1 secunda dupa ce am zvancit prima oara : Restul fiind colectat frumusel in palma ei . De final , imi intinde servetele umede , isi ia si ea si ma indrept spre un dus rapid . Mai schimb cateva glumite cu ea , ii las cadoul pe noptiera ( De mentionat ca nu a mentionat de cadou deloc pe parcursul sedintei ) , ne pupam de plecare si ies . In concluzie , o tipa foarte amabila , destul de inteligenta, foarte curata , romanca 100% care nu te grabeste si iti face sederea cat mai placuta. Notele: Oral: 10+++Normal: 10 ( desi am aplicat doar doggy , pt mine a fost de ajuns )Anal: Nu faceCIM: Nu faceLocatie: 10GFE: 9 ( NU am incercat Fk dar cred ca ar fi acceptat , in rest , repet , are toate calitatile sa te faca sa te simti bine ) Pret: 100ron/ora , eu am stat numai o finalizare fiindca trebuia sa ma intalnesc cu cineva dupa. In concluzie o recomand cu caldura! Al vostru, Apo :bye Daca m-as intoarce: Cu siguranta 7 1
apocalipsus Reputație: 341 Postat Iunie 12, 2013 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 12, 2013 On topic: Propun sa mutam tipa la top escorte fiindca intr-adevar isi merita laudele... Parerea mea...
maveric Reputație: 30 Postat Iunie 14, 2013 Oras:Chitila Oras:Chitila Postat Iunie 14, 2013 Am ajuns si eu la duduie saptamana trecuta.Mi-a raspuns destul de greu la telefon dar pana la urma am dat de ea. Locatie : langa Real Vitan 8/10 curat dar patul cam subred de la uzura probabil . Am ramas o finalizare fiind in graba.Cu toate astea tot au trecut 30 de minute . Dus eu dupa care ea si ne-am apucat de treaba .Ce sa zic muie de top a ascuns-o toata in gura cu pricepere si dexteritate.Am pus prezervativul dupa ceva vreme si am luat-o in pozitia clasica . Mi s-a parut un pic ciudat ca isi tragea burta cumva nu am inteles de ce ca fata e skinnyCurata fara mirosuri chiar daca avea ceva cosuri Notele :Oral: 9.5Normal: 8Anal: -CIM: -Locatie: 8GFE: 8 Mi se pare cunoscuta de undeva , cred ca am vazut-o la strada prestand dar nu bag mana in foc Per total e de revenit , in special pt cei care sunt amatori de slabute.La fata nu mi s-a parut chiar frumoasa dar nici urata 60 de roni dati fara sa regret , nu o treceti la escorte de top ca i se urca la cap si mareste pretul 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum