Sari la conținut

0723132951 blonda fierbinte

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Programat prin telefon,am intrebat daca accepta oral neprotejat(mi a zis ca depinde de igiena si aspectul meu) si daca pozele sunt recente,locatia la client.Dupa 40 de min ajunge la mine,e o tipa de etnie dar "spalacita" cu un corp trasnet.Dupa 10 min de tigara,stabilim ce vreau si decartez 600 ron,taxiul inclus.La initiativa ei ma intreaba unde este baia pt un dus,si daca vreau sa o insotesc.

Trecut la actiune cu un oral neprotejat,adanc,futut in gura ce sa mai.Dupa 10 min,am pus caciula in cap,schimbat cateva pozitii si terminat in prez.

Dupa o pauza,i-am zis ca vreau o finalizare orala dar cu anilingus de data asta,dar mi-a cerut 250 ron,fapt pt care am refuzat.In fine,incepe cu acelasi oral bun,o singura pozitie,finalizat oral.

aspect : 9-tipa e reala,sani mari siliconati si fund micut dar bombat.

oral : 9,5- in top 5 testate de mine

normal : 8-accepta pozitii,geme,dar fara prea multa implicare

gfe : 7- cat sa nu fie o intalnire ciudata

Concluzii:

PRO:

-femeia e "calita" prin strainatate,stie ce trb sa faca ca sa te simti bine.mi-a dat impresia de altfel ca daca stai bine pe dreapta,poti sa faci aproape ce vrei cu ea,extra cost.anyway,n am intrebat de o lista de servicii.

CONS:

-preturi prea mari,femeia trb sa se adapteze la scorurile din romania,chiar daca are servicii ok.la bani mai putini o poti vizita pe sabrina,care ofera mai multe servicii

-am recomandat-o unui coleg de munca,si lui i-a luat 700 ron cam pe aceleasi servicii de am avut si eu parte...deci si aici niste semne de intrebare...parerea mea e ca nu merita,eu unul nu o s-o mai contactez.

• Like 5
  • Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tot ce pot sa zic, e ca la deepthroat se pricepe, daca i zici ca asta iti place. Se implica mult acolo.

• Telefon: 1234567890
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai stie cineva ceva de ea?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...