Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2019 Postat Octombrie 4, 2019 Buna dragilor !!! ❤❤❤ disponibilă de la ora 12:00 pana la ora 00:00 1
samsungvsiphone Reputație: -74 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Siberia Oras:Siberia Postat Octombrie 7, 2019 Vizita în seara asta, pentru început țin sa menționez ca pozele sunt reale, locația ok curata, în spate la pizza grande, fata e curata, vorbareata, ai ce discuta cu ea,ca aspect fizic,e drăguțica, blonda, înaltă, sâni mari, mie îmi place ca ai pe ce pune mana, nu e nici slăbuța dar nici grasuta, e cum trebuie,poate putina burtica dar nu deranjează (eu nu sunt pretențios) oricum aici gusturile difera...Nu m-am simțit grăbit deloc, m-am simțit bine în compania ei, atitudine pro-client, tarif 100 ron/finalizare și 200/ora. De revenit da, o sa mai revin. Note nu dau pentru ca nu ma pricep. Seara făină sa aveți! 2 1
Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 Vizita în seara asta, pentru început țin sa menționez ca pozele sunt reale, locația ok curata, în spate la pizza grande, fata e curata, vorbareata, ai ce discuta cu ea,ca aspect fizic,e drăguțica, blonda, înaltă, sâni mari, mie îmi place ca ai pe ce pune mana, nu e nici slăbuța dar nici grasuta, e cum trebuie,poate putina burtica dar nu deranjează (eu nu sunt pretențios) oricum aici gusturile difera...Nu m-am simțit grăbit deloc, m-am simțit bine în compania ei, atitudine pro-client, tarif 100 ron/finalizare și 200/ora. De revenit da, o sa mai revin. Note nu dau pentru ca nu ma pricep. Seara făină sa aveți! multumesccc dragule , te astept cu mare drag te pupp
robytm Reputație: 992 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 13, 2019 Salut băieți! ÃŽntr-o seara, butonând telefonul și neavând stare, dau peste topicul Elenei. O sun, îmi fac o programare și repede pregătirea de plecare. Mi-a explicat unde trebuie să vin, ajuns în fața blocului, o sun, îmi da detaliile necesare și urc la domnișoara Elena.ÃŽmi deschide ușa o blondă înaltă, numai buna de... strâns în brațe ðŸ˜ðŸ˜.Foarte comunicativa fata, vorbareață și amabila. După puține discuții, ca să ne mai destindem puțin, primesc prosop curat și purced la dușul de dinaintea acțiunii. Revenit de la baie, începem acțiunea, eu primul, ca doar eu sunt musafirul 😉, după care facem schimb de tascuri și preia ea controlul. Pot spune ca este foarte curată domnișoara și cu o savarina de nu te mai saturi de ea. Face un oral neprotejat foarte bun, o scuipă, o linge, o savurează de zici ca ii acadea 😆😆. Ii place sa se joace cu ea, ca dacă o lași, atâta da la manivela de nu se mai satură. 😂😂După oral punem caciulita, ii penetram piersicuța domnișoarei ðŸ˜, schimbam doua poziții și termin relaxat în balonaș.Per total mie mi-a plăcut cum s-a desfășurat acțiunea, i-aș da nota 9, singurul minus pe care îl are din partea mea, este, că nu te lasă să o săruți pe buze, în rest ne-am înțeles perfect.Halatul a fost 200 RON, deși am petrecut mai mult de o ora cu ea, nu am fost grăbit deloc și nici măcar nu s-a uitat la ceas. Mulțumesc frumos, Elena! 🤗 2
Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Postat Octombrie 13, 2019 Salut băieți! Într-o seara, butonând telefonul și neavând stare, dau peste topicul Elenei. O sun, îmi fac o programare și repede pregătirea de plecare. Mi-a explicat unde trebuie să vin, ajuns în fața blocului, o sun, îmi da detaliile necesare și urc la domnișoara Elena.Îmi deschide ușa o blondă înaltă, numai buna de... strâns în brațe .Foarte comunicativa fata, vorbareață și amabila. După puține discuții, ca să ne mai destindem puțin, primesc prosop curat și purced la dușul de dinaintea acțiunii. Revenit de la baie, începem acțiunea, eu primul, ca doar eu sunt musafirul , după care facem schimb de tascuri și preia ea controlul. Pot spune ca este foarte curată domnișoara și cu o savarina de nu te mai saturi de ea. Face un oral neprotejat foarte bun, o scuipă, o linge, o savurează de zici ca ii acadea . Ii place sa se joace cu ea, ca dacă o lași, atâta da la manivela de nu se mai satură. După oral punem caciulita, ii penetram piersicuța domnișoarei , schimbam doua poziții și termin relaxat în balonaș.Per total mie mi-a plăcut cum s-a desfășurat acțiunea, i-aș da nota 9, singurul minus pe care îl are din partea mea, este, că nu te lasă să o săruți pe buze, în rest ne-am înțeles perfect.Halatul a fost 200 RON, deși am petrecut mai mult de o ora cu ea, nu am fost grăbit deloc și nici măcar nu s-a uitat la ceas. Mulțumesc frumos, Elena! hmmm te puppp❤❤ " dau la manivela haa " aiss cat am ras ma bucur ca ți-a placut si sper sa ne revedem o zi frumoasa să ai dragulee
Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Postat Octombrie 13, 2019 Elena mai esti in Deva? momentan sunt la Alba Iulia , revin joi la Deva
neros Reputație: 520 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 13, 2019 in timisoara ai fi interesata sa vii?
robytm Reputație: 992 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 13, 2019 hmmm te pupppâ¤â¤ " dau la manivela haa " aiss cat am ras ma bucur ca ți-a placut si sper sa ne revedem o zi frumoasa să ai draguleeNe vom revedea cu siguranță! 🤗😘 1
Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Postat Octombrie 14, 2019 Ne vom revedea cu siguranță! te puppp
Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Postat Octombrie 14, 2019 in timisoara ai fi interesata sa vii? bunaaa o sa trec si pe la timișoara poate pe la sfârșitul luni te pupp
neros Reputație: 520 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 14, 2019 te astept si cred ca si alti useri din TM ar fi interesati
cosmin220 Reputație: 17 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Buna. Se poate la ora aceasta?. Ms
Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2019 Postat Octombrie 18, 2019 te astept si cred ca si alti useri din TM ar fi interesati posibil te pupp 1
Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2019 Postat Octombrie 26, 2019 Ultimele 3 zile la deva dragii mei â¤â¤â¤ va pupppp😘😘😘😘 4
evileye Reputație: 14 Postat Octombrie 26, 2019 Telefon: 0740290751 Oras:Alba Iuiua Telefon: 0740290751 Oras:Alba Iuiua Postat Octombrie 26, 2019 Ultimele 3 zile la deva dragii mei ❤❤❤ va puppppBuna Elena. Lucrezi si duminica?
Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2019 Postat Octombrie 26, 2019 Buna Elena. Lucrezi si duminica? imi pare foarte rau .. dar mai sunt numai astazi , a intervenit ceva și trebuie sa plec de la deva ... anunț aici cand revin, poate pe 2 noiembrie sau mai tarziu un pic ❤❤❤ te puppp
wladut21 Reputație: 28 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 14, 2019 Buna deaguta. Ne-am nimerit ca dracu,unu vine altu pleaca 😂😂😂. Te astept sa revi. Te pup pe veverita. Ai grija de tine.
Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Postat Decembrie 10, 2019 Am revenit dragilor 😘😘 ( doar pentru 3 zile). Va pup 💕😘😘
evileye Reputație: 14 Postat Decembrie 10, 2019 Telefon: 0740290751 Oras:Alba Iuiua Telefon: 0740290751 Oras:Alba Iuiua Postat Decembrie 10, 2019 Am revenit dragilor ( doar pentru 3 zile). Va pup Buna Elena. Bine ai revenit :)
Vizitator elena1307 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2019 Postat Decembrie 10, 2019 Mulțumesc, bine v-am regăsit 😘😘😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
discret86 Reputație: 1 Postat Decembrie 12, 2019 Postat Decembrie 12, 2019 Buna Elena,prin Alba cand ajungi?
evileye Reputație: 14 Postat Decembrie 12, 2019 Telefon: 0740290751 Oras:Alba Iuiua Telefon: 0740290751 Oras:Alba Iuiua Postat Decembrie 12, 2019 Buna. Pana cand vei sta la Deva? Sper de data aceasta sa ne intersectam (ultima data am ratat intalnirea cu o zi)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum