copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 7, 2019 mai bine lasa-o asa, sa nu le puna naibii pe alelalte ihi, mai pun si io, sa moare dujmanii lu` mama 2
ruzckov Reputație: 187 Postat Martie 7, 2019 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 7, 2019 Decret pentru toate curvele din tara: Daca dati peste un limburic modificat genetic la usa si il vedeti cu papion la gat, cu un buchet de flori, sticla de vin ieftin la 20 lei si cutie de bomboane rafaello la 10 lei , iata cum procedati fetelor. Ii luati apoi cadourile din mana, , ii aruncati sticla cu vin ieftin pe scara sa se sparga, iar florile si bomboanele i le aruncati pe fata.Si ii trantiti usa in nas cat mai tare si zgomotos incat sa-i vina sa planga si sa-l vada toti vecinii cum se face de ras. Cum isi permit ei sa va aduca ieftinituri?Sa vina dracu cu diamante, bijuterii de aur, blanuri, masina, sau macar daca se simte, cu o caserola cu mititei si cefe de porc si sampanie scumpa de la 100 lei in sus. Ca doar sunteti DOAMNE, ce pula voastra
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Replici de cartier :slap2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 7, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 7, 2019 da mosulesa nu ma mai lingi pe coaie cum ma linge tania, sa ma lingi original pe diagonala cum o faci doar tufgm =))Sa te linga le coaie SIDA,buba neagra si sifilisul.
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Martie 7, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Postat Martie 7, 2019 Se holbează Gomoku cu jind la Tanya, ca un câine vagabond la ușa măcelăriei... :)))
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Sa te linga le coaie SIDA,buba neagra si sifilisul. lasa ca ma lingi tu cu ma-ta si tania se uita si dupa aia imi dau drumu pe ochii ei, la herculane la namoale =))
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Se holbează Gomoku cu jind la Tanya, ca un câine vagabond la ușa măcelăriei... :)))Buna ziua! Ce e aia "Gomoku"? :)
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 7, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 7, 2019 lasa ca ma lingi tu cu ma-ta si tania se uita si dupa aia imi dau drumu pe ochii ei, la herculane la namoale =))Dormi linistit,aici sunt banii dumneavoastra 1
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Martie 7, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Postat Martie 7, 2019 Buna ziua! Ce e aia "Gomoku"? :) Five in a row, varianta pe hârtie.GO înseamnă 5 în japoneză, parcă. XOXOXOXOXOXOOOOO
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Five in a row, varianta pe hârtie.GO înseamnă 5 în japoneză, parcă. XOXOXOXOXOXOOOOOMulțumesc!
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 7, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 7, 2019 Orfanule,ai fost la Ines,ai dat banul si ai primit un ovul anti candida,la care ai mestecat 3 zileAi fost la Symona,ai dat banul si ai primit o pereche de chiloți plini de căcat sa dormi cu ei sub pernaAi fost la Tanya si te-a făcut de 400 euro ca sa avem bani de SPAIn concluzie,esti un limburic anal modificat genetic incredibil de prost.
csocsociba Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Baaa stati ca nici nu am citit articolu si acuma mi-a picat fisa, asta s-a futut cu baitu lui ca il chema la fel ca pe tasu ahahahah astuia i-ai dat jet si l-ai amenintat cu bataia prin Nicu? te putea face o printesa dar tu ai crezut ca te cauta in timisoara! ahahahah baaa ce otrepe proateee vb lu pisulica https://i.imgur.com/r7b8Koq.jpg
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 7, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 7, 2019 Qwerty opreste-te .Nu te cheamă Sandor KissTe cheamă Alexandru , am poza cu foaia cand ai trimis banii, cu tot cu adresa ta , o pun?
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 7, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 7, 2019 Ma fa tu pe aici filme și mai postează tu mult de mine ca postez și eu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 7, 2019 Ba, ce saracii sunt astia, Gogule...
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Qwerty opreste-te .Nu te cheamă Sandor KissTe cheamă Alexandru , am poza cu foaia cand ai trimis banii, cu tot cu adresa ta , o pun?Nu te cobori la nivel, draga mea! Pup. :)
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 7, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 7, 2019 Pana la urma ma cobor la nivelul tuturor sa le arat cate știu eu despre ei
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 7, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 7, 2019 Alex, tu esti un barbat alfa.Cum poti sa accepti jignirile din partea unei tarfulite de cartier?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Pana la urma ma cobor la nivelul tuturor sa le arat cate știu eu despre eiN-o sa exagerezi, nu-i asa? Pup, draga mia. :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2019 Mizerie de topic.
holdup Reputație: 470 Postat Martie 7, 2019 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Martie 7, 2019 Mizerie de topic.Li s o sculat hormonul...e perioada rutului :laugh2
nobel_a Reputație: 731 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Si atunci pana la urma cum ramane?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Va rugam sa va exprimați anatomo - fiziologic corect :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum