Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Martie 9, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 9, 2019 o zi frumoasa si insorita Amandino :X , e frumos afara, nu sta in casa, lasa nimfomane.com :X dar dusmanii te sacaie pe forum si cand e soare afara 3
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 9, 2019 =))
tudor07 Reputație: 900 Postat Martie 9, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Martie 9, 2019 Luasem si floricele sa urmaresc cum se termina =))
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Vaaaai, ce m-ai suparat! :laugh2Cand esti proasta, mai bine taci.Am si lucrat cu barbati, pe langa nevestele carora imputiti peisajul, dar alergau dupa orice fusta...Impresii de diva ai, nimic mai mult. Cand zici - cand esti prosta mai bine taci, te referi la tine, da? Esti genul de om care nu are deloc simtul umorului, orice gluma la adresa ta ti se pare un atac la augusta-ti faptura, crezi mereu ca doar tu ai dreptate, in afara de asta te crezi prea importanta, crezi ca esti de neinlocuit pe aici si in general, tu fiind de fapt la fel de nesemnificativa ca oricare alt muritor de rand, cand vad proaste ca tine eu o iau din loc, nu de alta dar prostia nu se vindeca. Reciteste ce ai scris si incearca sa postezi un mesaj clar, dimineata cand inca nu ai consumat ce naiba bei tu acolo.
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Oly am auzit ca esti mare somelier de **spam editat**e, ai ceva recomandari si pentru mine ? Ca de cand Tanyia a devenit majora :cry2 nu mai stiu in ce puiet sa lovesc.Daca iti este rusine Oly, zi-mi pe PM ce **spam editat**e ai mai futut, raman dator :X Tie sa-ti fie rusine! Tot insisti cu chestia asta, la fel ca oricare alt membru de aici habar nu a avut care este varsta reala a fetei. Chiar tanya a spus ca a rugat, a se citi a manipulat, niste membri credibili de aici sa ii scrie cate o recenzie. Pot sa pun pariu ca le-a aratat cartea de identitate falsa multora de aici fara ca macar sa i se ceara. Asta e o chestie inteligenta pentru ca fiecare se gandeste - doamne, cat de naiva e fatuca asta! Naivii au fost ei - nu tanya. Nu te mai lua de oly ca e nevinovat! E falsa problema asta, cei care au fost atunci in 2017 si 2018 habar nu aveau ca se uitau la o carte de identitate masluita.
secretpenis Reputație: 185 Postat Martie 11, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 11, 2019 Trebuie sa astepti 15 min, si sa verifici in folderul spam
vreausaplatescpentrusex Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Oras:B Oras:B Postat Martie 11, 2019 Revine tanya?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Tie sa-ti fie rusine! Tot insisti cu chestia asta, la fel ca oricare alt membru de aici habar nu a avut care este varsta reala a fetei. Chiar tanya a spus ca a rugat, a se citi a manipulat, niste membri credibili de aici sa ii scrie cate o recenzie. Pot sa pun pariu ca le-a aratat cartea de identitate falsa multora de aici fara ca macar sa i se ceara. Asta e o chestie inteligenta pentru ca fiecare se gandeste - doamne, cat de naiva e fatuca asta! Naivii au fost ei - nu tanya. Nu te mai lua de oly ca e nevinovat! E falsa problema asta, cei care au fost atunci in 2017 si 2018 habar nu aveau ca se uitau la o carte de identitate masluita. O....samkara, multumesc frumos, nu trebuie sa-mi iei apararea.Iti raman dator cu o cafea de la Mc. Lasa-l pe basescu, e si de-al nostru :laugh2 , sta si el pe langa baieti :laugh2 .De fapt, ar fi vrut si el la Tania, dar nu s-a putut, "din cauza de $$$ ".In fine, eu cred ca Tania nu a cerut la nimeni sa-i faca recenzie, pentru ca in cazul asta mie mi-ar fi cerut primul sa-i fac, dar nici macar nu a adus vorba, a fost doar bucuroasa ca ne-am vazut, atat.Cat despre cartea de identitate, Tania statea cu ea "in piept", sa o vada toti, nu trebuia sa o ceri :laugh2 :laugh2 2
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Tie sa-ti fie rusine! Tot insisti cu chestia asta, la fel ca oricare alt membru de aici habar nu a avut care este varsta reala a fetei. Chiar tanya a spus ca a rugat, a se citi a manipulat, niste membri credibili de aici sa ii scrie cate o recenzie. Pot sa pun pariu ca le-a aratat cartea de identitate falsa multora de aici fara ca macar sa i se ceara. Asta e o chestie inteligenta pentru ca fiecare se gandeste - doamne, cat de naiva e fatuca asta! Naivii au fost ei - nu tanya. Nu te mai lua de oly ca e nevinovat! E falsa problema asta, cei care au fost atunci in 2017 si 2018 habar nu aveau ca se uitau la o carte de identitate masluita. frumoaso, Oly e la fel de nevinovat ca toti noi barbatii, omul e un cretin, daca il cunosti personal binenteles :) . Vezi ce posteaza, unde posteaza, ce trolleaza (n-are toate calitatile ca e tembel) , ca in rest e la fel de prost ca multi de aici. Dar sa revenim la lucruri mai seriose, tu ce faci Ana ? :X
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 11, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 11, 2019 @Basescule !!! ....l-ai simtit pe travestit ? =)) Revin mai tarziu asupra ideii (postarii) acestuia
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 hahahaha, sa vina xoxo cu pagubele , 400 cocos =)))))))))))))))
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 11, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 11, 2019 Amanda cred ca e Zodia Berbec :))) 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Martie 11, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Martie 11, 2019 Amanda cred ca e Zodia Berbec :))) Berbeaca ;) 2
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 11, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 11, 2019 hmmmm....si cu tine draguto as face dragoste cu pula mea de 30 nu mai visa ! Eu sunt prea “mică” pentru 30 cmMaxim 20! Peste 20 cm îmi dau lacrimile și nu vreau sa sufăr :)))
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 11, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 11, 2019 Berbeaca ;) ce tare sunt , adică am ghicit !? :)))
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 12, 2019 Lasa vrajeala ca te-am vazut cum o sugeai la unu cu pula de 26. O sa-ti placa acadeaua Unchiului Trevor m-ai văzut tu ??!! Hahaha :)))) o lingeam , ca de supt nu am putut , era prea lunga și am esofagul mic
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 12, 2019 Îmi place doar sa privesc penisurile exagerat de mari (peste 18 cm) și sa ma joc cu ele :))) pentru mine e distractivÎnsă sexul cu ele nu mi se mai pare chiar atât de Funny , mai degrabă dureros :))))
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 12, 2019 Orice bestie poate fi îmblânzită prin iubire :))) nu ma sperie nimic
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 12, 2019 Adică tu ești pisicutss ? :)))
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 12, 2019 Yaks , ce mușchi urâți are la picioare cel din poza !! :)) de fapt nu are nimic frumy in afara de p... și coițe :))))) :)) :))))))
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 frumoaso, Oly e la fel de nevinovat ca toti noi barbatii, omul e un cretin, daca il cunosti personal binenteles :) . Vezi ce posteaza, unde posteaza, ce trolleaza (n-are toate calitatile ca e tembel) , ca in rest e la fel de prost ca multi de aici. Dar sa revenim la lucruri mai seriose, tu ce faci Ana ? :X Fratele nimanui, omule cu parerea bleaga sau doar-cel-ce-sta-si-pute, ca sa intelegi, eu vorbesc PENTRU CA STIU, tu esti pe dinafara! Nimic din ceea ce ai scris aici nu este adevarat. Cretinul esti tu daca nu pricepi ca fata a aratat o carte de identitate falsa. Tu ai fost cu oly la futut? Nu ma intereseaza ce posteaza si unde posteaza omul asta, aici vorbim de obsesia ta pentru el si pentru încă cateva persoane. Sunt frumoasa, dar numele meu nu este Ana!
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 O....samkara, multumesc frumos, nu trebuie sa-mi iei apararea.Iti raman dator cu o cafea de la Mc. Lasa-l pe basescu, e si de-al nostru :laugh2 , sta si el pe langa baieti :laugh2 .De fapt, ar fi vrut si el la Tania, dar nu s-a putut, "din cauza de $$$ ".In fine, eu cred ca Tania nu a cerut la nimeni sa-i faca recenzie, pentru ca in cazul asta mie mi-ar fi cerut primul sa-i fac, dar nici macar nu a adus vorba, a fost doar bucuroasa ca ne-am vazut, atat.Cat despre cartea de identitate, Tania statea cu ea "in piept", sa o vada toti, nu trebuia sa o ceri :laugh2 :laugh2 Nu comentez ce ai scris pentru ca stiu ca ti-a cerut recenzie. Nu beau cafea. Nu ma intalnesc cu tine.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Nu comentez ce ai scris pentru ca stiu ca ti-a cerut recenzie. Nu beau cafea. Nu ma intalnesc cu tine.Inseamna ca ai fost cu mine la tania, daca esti asa de sigura :)))Eu stiu ca nu mi a cerut, sau plm, am uitat, ca sunt batran :) Rea, foarte rea :) :) :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum