Sari la conținut

Pisicuts !

Postări Recomandate

Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

Fratele nimanui, omule cu parerea bleaga sau doar-cel-ce-sta-si-pute, ca sa intelegi, eu vorbesc PENTRU CA STIU, tu esti pe dinafara! Nimic din ceea ce ai scris aici nu este adevarat. Cretinul esti tu daca nu pricepi ca fata a aratat o carte de identitate falsa. Tu ai fost cu oly la futut? Nu ma intereseaza ce posteaza si unde posteaza omul asta, aici vorbim de obsesia ta pentru el si pentru încă cateva persoane. Sunt frumoasa, dar numele meu nu este Ana!

pai vezi frumoaso cum jignesti fara sa stii adevarul si cum a fost ? mergi doar pe lucruri presupuse, si da banuiesc cum zice si Oly, ca ai fost atunci in preajma ! ;)

Postat

taci baga-ti-ai pula in ma-ta da moldovean prost

mars si mai fa o recenzie semi falsa

mai arata-ne ce-ai mai futut ca tare ne intereseaza

Vizitator samkara
Postat

Eu stiu ca nu mi a cerut, sau plm, am uitat, ca sunt batran :)

Confirm. Ai uitat si esti si batran.  Ori m-ai mintit cand mi-ai spus asta, cu recenzia  si atunci sa-ti fie rusine! 

pai vezi frumoaso cum jignesti fara sa stii adevarul si cum a fost ? mergi doar pe lucruri presupuse, si da banuiesc cum zice si Oly, ca ai fost atunci in preajma ! ;)

Explica ce ai vrut sa spui ca nu inteleg. Ca sa fiu acolo presupune sa fiu una din cele doua persoane implicate sau animalul, respectiv pisica.

Oly nu avea cum sa ma acuze ca sunt el, nu sunt tanya si nici pisica

Vizitator sarlatanu
Postat

Confirm. Ai uitat si esti si batran.  Ori m-ai mintit cand mi-ai spus asta, cu recenzia  si atunci sa-ti fie rusine! 

A aaa ?

Nu imi dau seama cine poti fi :((((

Fac calcule, dar nu imi iese.

Spune-mi ceva ce stim doar noi doi, sau scrie-mi pe mail.

Ps. Stiu sigur doar cine mi-as dori sa fii.

Vizitator basescu 2015
Postat

Explica ce ai vrut sa spui ca nu inteleg. Ca sa fiu acolo presupune sa fiu una din cele doua persoane implicate sau animalul, respectiv pisica.

Oly nu avea cum sa ma acuze ca sunt el, nu sunt tanya si nici pisica

cand o sa faci 200 postari putem vorbi in privat, pentru ca sunt unele lucruri mai sensibile care nu trebuiesc vorbite in public ;)

• Oras:Ping trei ms
Postat
Samkara are stil, e rafinată şi versată, nu e japiță de rând. Gândeşte foarte matur şi se vede de la o poştă că citeşte şi altceva decât forumul.

Aş fi în stare să pun rămăşag pe o ladă de bere că ştiu care-i este celălalt nick, cu care e la prăduială şi eclipsează cam 98 % din  breasla cadânelor ce se afișază p'acilea... ;)

Postat

Si uite,sunt CHIPES 

https://i.ytimg.com/vi/hsaLDnl_fEs/maxresdefault.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BVCHGV3CQAAzR8I.jpg

Fratelo Nacho Vidal, ce mult semeni în poza a doua cu DrDisRespect, maestru de PUBG. Știi tu, ăla cu canal video pe youtube.
Până și replicile tale sunt decupate parcă de la dilăul de DisRespect... :)))
Postat

Samkara are stil, e rafinată şi versată, nu e japiță de rând. Gândeşte foarte matur şi se vede de la o poştă că citeşte şi altceva decât forumul.

Aş fi în stare să pun rămăşag pe o ladă de bere că ştiu care-i este celălalt nick, cu care e la prăduială şi eclipsează cam 98 % din  breasla cadânelor ce se afișază p'acilea... ;)

pariu pa un space cake ca nu stii ?

Vizitator basescu 2015
Postat

ten mortii tai de sarac

Vizitator basescu 2015
Postat

luamiai dauna totala in gura =)))) acum fac o recenzie la anetv pah 350 europeni 

hahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaahahahahahahhahahahahhahahahhahaa

Vizitator basescu 2015
Postat

:x overnight :X

Vizitator sarlatanu
Postat

Stiu ma ca nu este ea. Dar uite ca...nu la ea ma refeream  :laugh2  :laugh2 samkara este o fata rea. :laugh2 Asa-i ca te-am inchis ?   :laugh2

Vizitator sarlatanu
Postat

Si eu stiu cine nu e. Am spus doar ca nu stiu cine  e, dar ca stiu cine mi-as dori sa fie. Si nu este vorba despre cine spui tu ca nu e  :laugh2  :laugh2

• Oras:Pe aci...
Postat

Si eu stiu cine nu e. Am spus doar ca nu stiu cine e, dar ca stiu cine mi-as dori sa fie. Si nu este vorba despre cine spui tu ca nu e :laugh2 :laugh2

Domnu! Nici Vis n-o spunea asa... :)

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Postat

persoana in cauza o sa fie dezamagita sa afle asta...

Cred ca nu.

Domnu! Nici Vis n-o spunea asa... :)

E cu...trei subantelesuri, e grele pentru unii  :laugh2  :laugh2

Si, pana la urma, trebuie sa invatam si noi cate ceva de la Vis  :laugh2

Postat

Si, pana la urma, trebuie sa invatam si noi cate ceva de la Vis :laugh2

=)) .... zici tu dar o sa vezi ce ...TANTRIC... va deveni forumul ăsta =))

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cand zici - cand esti prosta mai bine taci, te referi la tine, da? Esti genul de om care nu are deloc simtul umorului, orice gluma la adresa ta ti se pare un atac la augusta-ti   faptura, crezi mereu ca doar tu ai dreptate, in afara de asta te crezi prea importanta, crezi ca esti de neinlocuit pe aici si in general, tu fiind de fapt la fel de nesemnificativa ca   oricare alt muritor de  rand, cand vad proaste ca tine eu o iau din loc, nu de alta dar prostia nu se vindeca. 

Reciteste ce ai scris si incearca sa postezi un mesaj clar, dimineata cand inca nu ai consumat ce naiba bei tu acolo. 

Nu citesc aberatii.

Vizitator jack k
Postat

Dacă mai citește fata aia, mi-a venit confirmarea instant, pentru cont.

Vizitator basescu 2015
Postat

lol

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...