nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 17, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 17, 2013 Gaby, din pacate am avut multa treaba in ultima vreme si nu am apucat sa trec pe la Anda sau Camy. (Ce-i drept ca intre timp am vizitat si niste prospaturi). Dar promit ca in cel mai scurt timp ma voi edifica. Iar daca nu pot sa le pozez, macar un desen mic acolo, tot fac . Asta daca se pune (se accepta). Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 17, 2013 Nellu merge si cu desenul dar daca ies mai mari la Anda te acuz de promovare de labii :laugh2 Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 17, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 17, 2013 Pai atunci o sa ma plang instantelor superioare pentru cenzura. Daca e cazul, voi ajunge si la CEDO. Daca Nastase nu vrea sa merga la CEDO, eu vreau. Hai ca m-ai ambitionat Gaby. O sa fac tot posibilul sa trec astazi pe la ele si sa iau o ora cu amandoua. Si evident, imi iau si sublerul cu mine sa le masor labiile . Si o sa va dau diminesiunile cu o precizie de cativa mm (asta in cazul in care mai stiu sa folosesc sublerul). Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 17, 2013 Pai atunci o sa ma plang instantelor superioare pentru cenzura. Daca e cazul, voi ajunge si la CEDO. Daca Nastase nu vrea sa merga la CEDO, eu vreau. Hai ca m-ai ambitionat Gaby. O sa fac tot posibilul sa trec astazi pe la ele si sa iau o ora cu amandoua. Si evident, imi iau si sublerul cu mine sa le masor labiile . Si o sa va dau diminesiunile cu o precizie de cativa mm (asta in cazul in care mai stiu sa folosesc sublerul).Nu cred ca e cazul sa folosesti sublerul la masurarea unor labii ... este suficient doar o ruleta este flexibila si pe langa asta nu duci in eroare fetele daca o pui in buzunarul pantalonilor ) Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 17, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 17, 2013 anonna, am zis sa folosesc sublerul pentru a fi cat mai exact si pentru a nu avea vorbe la un eventual proces. Pe care ma gandesc sa i-l intentez lui Gaby in cazul in care isi va duce demersul pana la capat. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 17, 2013 CEDO ? Adica Comisia Europeana De Olfactometrie ? :laugh2 Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 17, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Mai 17, 2013 Fratele meu, dar de unde le scoti? Sa se si potrivesca la fix. Mi-e ciuda ca eu nu sunt asa inspirat ca unii, dar cresc eu mare si vedeti voi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum