andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 3, 2019 Deci e cu circuit inchis ce am zis si eu. De aceea te-a sunst pe tine si pe noi nu. Eu vreau la ea, se poate? Cum ajung?Da, e cu circuit închis...
cliors Reputație: 103 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Atunci ce rost mai are anuntul? Mai multe detalii ne poti da? Tarife, prestatie, poze....😘😘😘. In privat daca poti. Ms
csaba8422 Reputație: 57 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Atunci ce rost mai are anuntul? Mai multe detalii ne poti da? Tarife, prestatie, poze....😘😘😘. In privat daca poti. Msuite iară ești băgăcios și nu îți stă bine .Tu draga Andreea daca faci plasare de produse fa-o in alt fel .dar ție îți răspund personal.
csaba8422 Reputație: 57 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Da, e cu circuit închis...tot te bagi peste tot și cam tii legatura cu multe fete de pe aici .Ori încerci să atragi ori sa lămurești in felul tău lumea cu toate că nu ai mereu dreptate uneori îți dai cu părerea mult prea departe de realitate .Nu vreau sa intrăm în discuții wow dar ce știi tu și nu știu alții uneori sunt momente de plictiseala la tine și bagi lumea în derută . Astăzi am vizitat superbă doamna și da poate noroc poate altceva dar nu regret .Detalii nu o sa ofer nici note deoarece ea nu umbla pe aici așa că nu are rost cat despre colegi îmi pare RAU că nici ei nu oferă cat au pretenții să primească că și informații .Cert e că a meritat cu vârf și îndesat .
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 3, 2019 tot te bagi peste tot și cam tii legatura cu multe fete de pe aici .Ori încerci să atragi ori sa lămurești in felul tău lumea cu toate că nu ai mereu dreptate uneori îți dai cu părerea mult prea departe de realitate .Nu vreau sa intrăm în discuții wow dar ce știi tu și nu știu alții uneori sunt momente de plictiseala la tine și bagi lumea în derută . Astăzi am vizitat superbă doamna și da poate noroc poate altceva dar nu regret .Detalii nu o sa ofer nici note deoarece ea nu umbla pe aici așa că nu are rost cat despre colegi îmi pare RAU că nici ei nu oferă cat au pretenții să primească că și informații .Cert e că a meritat cu vârf și îndesat .Deci, eu am scris cât a vrut ea sa se știe !Si da, ne scriem de ieri,dar nu e problema ta asta !M-a rugat să scriu ca lucrează cu circuit închis și am facut-o!La fel cum m-a rugat să scriu ca unii au fost refuzat ca vroiau neprotejat...asta dacă citești ci atentie! Poate ar fi cazul să futi mai mult si sa te bagi mai rar în discuții dacă nu ști detaliile sau poate chiar nu ști să citești decât printre rânduri ! Cat despre clipele de plictiseală...sunt câte vreau eu 😂 Tu ești o pierdere de vreme așa că nu te obosi să îmi răspunzi! 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 3, 2019 uite iară ești băgăcios și nu îți stă bine .Tu draga Andreea daca faci plasare de produse fa-o in alt fel .dar ție îți răspund personal.Marș la labă !Ce plasare de produse?😂😂Scuze ca întreb ,dar au uitat poarta deschisă pe Eminescu?ÃŽntreb pt un prieten 😂😂 1
csaba8422 Reputație: 57 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Marș la labă !Ce plasare de produse?Scuze ca întreb ,dar au uitat poarta deschisă pe Eminescu?Întreb pt un prieten hai sa nu ne hazardăm in halul asta că văd că ești peste tot cocca cola e minciuna .Marș tu pe hotline că de mult nu ai mai pus poze cu fata și anunț cu număr scurt .Și dacă omul îți spune adevărul te aprinzi repede că ești tu buricul pământului dar nu e chiar așa .Stai pe topicul tau și nu îți mai da cu părerea în mod greșit pe unde apuci in momentele in care nu îți calca nimeni pragul că nu e frumos .Eu am vb frumos cu tine și nu incerca sa sari coarda cu mine pufoaso că nu am vorbit cu tine urat dar tu mahalagioaica din tine de ce sa nu își arate fata chiar așa ...
csaba8422 Reputație: 57 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 hai sa nu ne hazardăm in halul asta că văd că ești peste tot cocca cola e minciuna .Marș tu pe hotline că de mult nu ai mai pus poze cu fata și anunț cu număr scurt .Și dacă omul îți spune adevărul te aprinzi repede că ești tu buricul pământului dar nu e chiar așa .Stai pe topicul tau și nu îți mai da cu părerea în mod greșit pe unde apuci in momentele in care nu îți calca nimeni pragul că nu e frumos .Eu am vb frumos cu tine și nu incerca sa sari coarda cu mine pufoaso că nu am vorbit cu tine urat dar tu mahalagioaica din tine de ce sa nu își arate fata chiar așa ...o laba pe lângă câți castraveți iei tu in tine zilnic prin toate orificiile e ceva sfânt așa că treci in backgrounduri și ciocul mic neobrăzați care ești .In loc sa zici mersi că ai mai recăpătat ceva din reputație după tot spectacolul mai mai ce sa zic acuma hop ești tare in clanța .Mai jos un pic calca frana și vezi de treaba ta te rog frumos .
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 3, 2019 hai sa nu ne hazardăm in halul asta că văd că ești peste tot cocca cola e minciuna .Marș tu pe hotline că de mult nu ai mai pus poze cu fata și anunț cu număr scurt .Și dacă omul îți spune adevărul te aprinzi repede că ești tu buricul pământului dar nu e chiar așa .Stai pe topicul tau și nu îți mai da cu părerea în mod greșit pe unde apuci in momentele in care nu îți calca nimeni pragul că nu e frumos .Eu am vb frumos cu tine și nu incerca sa sari coarda cu mine pufoaso că nu am vorbit cu tine urat dar tu mahalagioaica din tine de ce sa nu își arate fata chiar așa ...Ști care e diferența ta dintre noi? Eu chiar vorbesc cu ea ,dar nu are cont să poată posta si tu visezi ca ai futut-o....Dacă ai fi un domn as fi si eu la fel,dar după cum ai început să scri , să mă acuzi de chestii pe care nu le fac nu meriti respect !Tu te certi cu toți de frustrat ce ești!Ce ar fi sa futi mai mult si sa îți vezi de treaba ?În tastatura toți sunteți tari si când mergeți la futut va ascundeți în colț ca sunteți timizi !Așa că...vorba multă sărăcia omului!Si pentru a-ti satisface curiozitatea , nu duc lipsă de clienți !Din portofelul meu nu ies molii ca din al tău dupa ce mergi la futut o dată pe lună ! 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 3, 2019 o laba pe lângă câți castraveți iei tu in tine zilnic prin toate orificiile e ceva sfânt așa că treci in backgrounduri și ciocul mic neobrăzați care ești .In loc sa zici mersi că ai mai recăpătat ceva din reputație după tot spectacolul mai mai ce sa zic acuma hop ești tare in clanța .Mai jos un pic calca frana și vezi de treaba ta te rog frumos .Tu ai început papusel😂😂Vezi-ti de treaba ta !Tu vorbești ca ultimul om fără să ști nimic și tot tu ești tare in tastatura!Cred că tu te descarci aici ca acasă nu au curaj sa dai cu pumnul în masă !De asta te voi ignora...ești un nimeni, o umbră care se plimbă degeaba printre noi fără să lase 2 rânduri inteligente ! 1
dickson Reputație: 22 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Autor Postat Aprilie 3, 2019 Andreea eu am deschis acest topic la scurt timp dupa ce am vazut anuntul bipolarei tale. In anuntul initial scria ca e din Bucuresti!Cum naiba e la circuit inchis?Din moment ce ai si tu simpatizanti le faceai lipeala cu ea si tot scapa unu' o recenzie!Nu-mi spune ca Toti vrem neprotejat!
cliors Reputație: 103 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Csaba, azi sunt prieten cu tine, ia zi-ne cum a fost, nu tine doar pt tine. Asta daca ai fost cu toate ca imi e greu sa cred ca ti-a raspuns la telefon. Sau esti tu ala norocos?
cliors Reputație: 103 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Da!Dacă cineva ajunge la ea va înțelege ce accepta sau care sunt criteriile de selecție !Eu nu îmi permit să dau explicații!De unde pana unde sa te sune ea pe tine? Va cunoasteti ? Hmmm...ceva pute la mijloc pe aici
csaba8422 Reputație: 57 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Ști care e diferența ta dintre noi? Eu chiar vorbesc cu ea ,dar nu are cont să poată posta si tu visezi ca ai futut-o....Dacă ai fi un domn as fi si eu la fel,dar după cum ai început să scri , să mă acuzi de chestii pe care nu le fac nu meriti respect !Tu te certi cu toți de frustrat ce ești!Ce ar fi sa futi mai mult si sa îți vezi de treaba ?În tastatura toți sunteți tari si când mergeți la futut va ascundeți în colț ca sunteți timizi !Așa că...vorba multă sărăcia omului!Si pentru a-ti satisface curiozitatea , nu duc lipsă de clienți !Din portofelul meu nu ies molii ca din al tău dupa ce mergi la futut o dată pe lună !eu câștig peste 1000 de euro salariu pe lună din munca păpușico nu îmi zboară nimic prin portofel .Eu nu sunt nevoit sa sug pula sa îmi câștig existența că tine că de altfel aș vrea să te văd dacă nu te-ai fute in cur pentru bani cam câți bani ai fi in stare să câștigi într-o lună .
csaba8422 Reputație: 57 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Csaba, azi sunt prieten cu tine, ia zi-ne cum a fost, nu tine doar pt tine. Asta daca ai fost cu toate ca imi e greu sa cred ca ti-a raspuns la telefon. Sau esti tu ala norocos?și tu le știi pe toate și răspunzi obraznic la toată lumea . Așa că dacă ești miștocar și comentezi aiurea toată ziua nu te aștepta să te ajute cineva pe tine .
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 4, 2019 Andreea eu am deschis acest topic la scurt timp dupa ce am vazut anuntul bipolarei tale. In anuntul initial scria ca e din Bucuresti!Cum naiba e la circuit inchis?Din moment ce ai si tu simpatizanti le faceai lipeala cu ea si tot scapa unu' o recenzie!Nu-mi spune ca Toti vrem neprotejat!O spun pentru ultima dată !După ce a văzut că au apărut bănuieli ca ar fi altcineva mi-a scris să infirme asta si m-a rugat să scriu pr forum motivul pentru care nu primește sau blochează oamenii!!Dar na, oamenii de pe forumul asta se hrănesc numai cu scandaluri și imediat s-a dat în altele! Cu asta am încheiat orice fel de discuție !
sile007ro Reputație: 404 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:brasov Oras:brasov Postat Aprilie 4, 2019 dece are anunt pe publi daca are circuit inchis ? 2
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 4, 2019 dece are anunt pe publi daca are circuit inchis ?Eu am scris cât mi-a zis!Nu stau să cer explicații ca nu e treaba mea, nu sunt eu cea care merge la futut! 1
cliors Reputație: 103 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 O spun pentru ultima dată !După ce a văzut că au apărut bănuieli ca ar fi altcineva mi-a scris să infirme asta si m-a rugat să scriu pr forum motivul pentru care nu primește sau blochează oamenii!!Dar na, oamenii de pe forumul asta se hrănesc numai cu scandaluri și imediat s-a dat în altele! Cu asta am încheiat orice fel de discuție !Deci ne citeste aceasta ika
cliors Reputație: 103 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Csaba azi nu mai sunt prieten cu tine, doar ieri am fost. Asa ca...mars la laba. Executarea 😂😂😂
cliors Reputație: 103 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Am incercat din nou sa o contactez pe celalalt nr de telefon si am primit din nou un mare block. Faza aia ca ii blocheaza pe clientii care vor neprotejat nu prea tine. Mie nici macar nu mi-a raspuns sa vada ce vreau. La mine oricim totul protejat 😀.Asa ca raman la parerea mea...femeia nu are toate tiglele pe casa.
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 4, 2019 După o discuție cu colega mea (care urmărește forumul si nu vroia să se ajungă la asemenea discuții) a decis să le ofere un mic indiciu celor care au vizitat-o în ultimele zile !Așa că v-o prezint pe minunata ,,Ika" ...cățelușa colegei 😊 Ii așteptam pe cei care au vizitat-o în ultimele zile să confirme , asta pentru a-i convinge pe ,,domnii" care se bat cu pumnul în piept că anunțul ei e real si ca eu am scris doar ce mi-a zis ea ....Sau poate acum apar alții care zic ca am intrat peste ea în casă să îi pozez câinele😂😂😂 1
sile007ro Reputație: 404 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:brasov Oras:brasov Postat Aprilie 4, 2019 IKA, IKA, IKA, ce ne faci tu IKA ? 1
csaba8422 Reputație: 57 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 După o discuție cu colega mea (care urmărește forumul si nu vroia să se ajungă la asemenea discuții) a decis să le ofere un mic indiciu celor care au vizitat-o în ultimele zile !Așa că v-o prezint pe minunata ,,Ika" ...cățelușa colegei Ii așteptam pe cei care au vizitat-o în ultimele zile să confirme , asta pentru a-i convinge pe ,,domnii" care se bat cu pumnul în piept că anunțul ei e real si ca eu am scris doar ce mi-a zis ea ....Sau poate acum apar alții care zic ca am intrat peste ea în casă să îi pozez câinelepentru bani asta pentru tine e mană cerească ...Și pe asta îl sugi că doar bani să iasă
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum