crisme Reputație: 38 Postat Martie 13, 2019 Postat Martie 13, 2019 E o problema cand ti-ai uitat contul si dai pe ,,Parola uitata,,.Nu iti arata codul CAPTCHA, e din cauza ca trebuie actualizat.Am observat asta cu ceva luni inainte, dar mereu mi-am ghicit parola. Tura asta am zis sa nu uit sa scriu. Multumesc! 1 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 14, 2019 Postat Martie 14, 2019 Poti sa scrii parola aici, sa nu o mai uiti :laugh2
Administrator pisicuts Reputație: 114521 Postat Martie 14, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 14, 2019 E o problema cand ti-ai uitat contul si dai pe ,,Parola uitata,,.Nu iti arata codul CAPTCHA, e din cauza ca trebuie actualizat.Am observat asta cu ceva luni inainte, dar mereu mi-am ghicit parola. Tura asta am zis sa nu uit sa scriu. Multumesc! https://nimfomane.com/inscriere/login?sendpass
crisme Reputație: 38 Postat Martie 14, 2019 Autor Postat Martie 14, 2019 Astia fac conturi doar sa dea -1?Gen xoxomdma ?
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 21, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 21, 2019 Astia fac conturi doar sa dea -1?Gen xoxomdma ? :habarnam :wink2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum