alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 20, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Mai 20, 2013 Creierul meu e bine mersi domnul MM si nu necesita reset. Cat despre cererile de linsaj v-as ruga sa va abineti si sa va revizuiti limbajul nitel. Daca ce am scris eu a fost general si s-au suparat unii sau altii imi asum raspunderea pt ce am spus si nu dau inapoi daca se vor sanctiuni pe userul meu. In schimb, postul tau e nitel cam personal si nu iti sade bine. Hai mersi frumos pt input-ul tau. Data viitoare foloseste cu incredere functia "report". O zi faina, M.
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 Ca sa ma fac inteles...`iesclus`...sunt aici doar de `dragul` celora ca tine Simplu frate...ii place in `haita` dar nu stie cum sa ne-o spuna...ii place sa ne ia prin invaluire. Te tzuc Annita ...si inca un sfat,ca tot sunt eu sfatos....vezi ca si `oftica` e o boala...stai atenta si nu mai pune totul la suflet.pentru mine esti doar sofistica-t cu un adaus de Ca+ - e necesar in cazul tau -asta personal- in mod public eu nu as accepta useri de genul tau,fara nici un scop decit acela de a p....cur pe altii si reciproc!
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 Creierul meu e bine mersi domnul MM si nu necesita reset. Cat despre cererile de linsaj v-as ruga sa va abineti si sa va revizuiti limbajul nitel. Daca ce am scris eu a fost general si s-au suparat unii sau altii imi asum raspunderea pt ce am spus si nu dau inapoi daca se vor sanctiuni pe userul meu. In schimb, postul tau e nitel cam personal si nu iti sade bine. Hai mersi frumos pt input-ul tau. Data viitoare foloseste cu incredere functia "report". O zi faina, M.Sincer,dl MM a gresit cu ceva,tu deja esti linsat,in gindirea si in aroganta ta de prost gust.....apropo tu la grajdul camillelor le zici birouri?ca sa explicitez,tinind cont de faptul ca in replici folosesti doar ceea ce iti convine.....intr-un post anterior scriai ca esti la birou...si te plictisesti...parerea mea este ca ai confundat biroul cu grajdul...si munca de birou cu argateala !Si eu te tzuc!
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 20, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 20, 2013 @ANNITA, cu tot respectul pe care ti-l port, cred ca gresesti in ceea ce-l priveste pe @sofisticat. Nu ii iau apararea, nu am si nu are de ce, poate s-o faca singur. Vreau sa spun ca mie imi e chiar simpatic (uneori pot spune ca-l iubesc ). Da o pata de culoare forumului. Daca toti am fi niste masini de scris (recenzat), s-ar duce dracului tot farmecul forumului. Bun, nu sunt adeptul scandalurilor, balacarelilor (uneori chiar al atacurilor), insa o discutie in contradictoriu, mai merge.
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 @ANNITA, cu tot respectul pe care ti-l port, cred ca gresesti in ceea ce-l priveste pe @sofisticat. Nu ii iau apararea, nu am si nu are de ce, poate s-o faca singur. Vreau sa spun ca mie imi e chiar simpatic (uneori pot spune ca-l iubesc ). Da o pata de culoare forumului. Daca toti am fi niste masini de scris (recenzat), s-ar duce dracului tot farmecul forumului. Bun, nu sunt adeptul scandalurilor, balacarelilor (uneori chiar al atacurilor), insa o discutie in contradictoriu, mai merge.Dl Nellu,despre respect,se poate discuta,eventual dupa ce ne cunoastem,doi pata de culoare nu trebuie confundata cu o pata de noroi,si... poate sint un pic mai acida dar mitocanismul si prostia ma irita,sinteti membru CNA acum(ma refer la culoarea dvs),luati masuri(impotriva mea) si iubiti-l ,pe mine asta nu ma deranjeaza!
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 20, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 20, 2013 Annita, pentru ca nu imi place sa intru in dispute cu nimeni, iti voi raspunde foarte pasnic. Cu rugamintea de a nu astepta de la mine o eventuala replica. NU vad unde am gresit in legatura cu respectul. Poti respecta pe cineva dupa felul in care scrie, vorbeste, in general, se manifesta. Nu trebuie sa il cunosti personal. Ii respect pe Petre Tutea, pe Corneliu Coposu, pe Adrian Paunescu si lista ar putea continua pana maine dimineata, desi doar pe ultimul l-am cunoscut personal. Nu m-am transformat intr-un membru CNA (o institutie care, in paranteza fie spus, mie mi se pare, dupa felul in care actioneaza, degeaba), mi-am exprimat doar un punct de vedere. Am voie sa scriu ce gandesc, sper. N-am ce masuri sa iau impotriva ta (dupa cum m-ai indrumat), iar culoarea e una care imi place, de ce sa nu recunosc. Desi albastrul e culoarea mea preferata. Observ insa, cu tristete ce-i drept, ca porti prea multe razboaie pe forumul asta. Oricine nu e cu tine, e impotriva ta. Mai lasa si tu de la tine. Nu ti-a bagat nimeni mana in poseta, nu ti-a facut nimeni niciun rau. Cu atat mai mult eu, care am inceput cat se poate de pasnic postarea mea. Si ca sa fie CLAR, va iubesc pe amandoi, si pe tine si pe @sofisticatu.P.S. Sper sa ajung sa te si cunosc intr-o zi, sa lamurim problema cu respectul.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 20, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 20, 2013 Las-o domle' sa se martirizeze ca nici pana acum nu a inteles ca nu are nimeni nimic cu ea, ci din contra...
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 Annita, pentru ca nu imi place sa intru in dispute cu nimeni, iti voi raspunde foarte pasnic. Cu rugamintea de a nu astepta de la mine o eventuala replica. NU vad unde am gresit in legatura cu respectul. Poti respecta pe cineva dupa felul in care scrie, vorbeste, in general, se manifesta. Nu trebuie sa il cunosti personal. Ii respect pe Petre Tutea, pe Corneliu Coposu, pe Adrian Paunescu si lista ar putea continua pana maine dimineata, desi doar pe ultimul l-am cunoscut personal. Nu m-am transformat intr-un membru CNA (o institutie care, in paranteza fie spus, mie mi se pare, dupa felul in care actioneaza, degeaba), mi-am exprimat doar un punct de vedere. Am voie sa scriu ce gandesc, sper. N-am ce masuri sa iau impotriva ta (dupa cum m-ai indrumat), iar culoarea e una care imi place, de ce sa nu recunosc. Desi albastrul e culoarea mea preferata. Observ insa, cu tristete ce-i drept, ca porti prea multe razboaie pe forumul asta. Oricine nu e cu tine, e impotriva ta. Mai lasa si tu de la tine. Nu ti-a bagat nimeni mana in poseta, nu ti-a facut nimeni niciun rau. Cu atat mai mult eu, care am inceput cat se poate de pasnic postarea mea. Si ca sa fie CLAR, va iubesc pe amandoi, si pe tine si pe @sofisticatu.P.S. Sper sa ajung sa te si cunosc intr-o zi, sa lamurim problema cu respectul.Daca cineva ma jigneste,nu sint datoare sa accept,daca dvs considerati ca dl Sofi....atu are un comportament decent,sau poate e prea mult pentru un site de "curve"cuvintul decent,referitor la a lasa de al tine...lasi atunci cind consideri ca e cazul cind sint oameni care chiar au experiente au ceva de spus au o activitate concreta aici(tot respectul pentru activitatea dvs),nu pentru niste bufoni de gen Sofisticatu si amicul care rolul lor aici e de a jigni si de a incinge spirite!
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 Las-o domle' sa se martirizeze ca nici pana acum nu a inteles ca nu are nimeni nimic cu ea, ci din contra...Martira esti tu.....ca trebuie sa sustii atitea OO ...in rest...nu-mi purta tu de grija...ma repet...fa un efort...si fa-ma sa-mi fie dor de postarile tale la adresa mea!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 20, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 20, 2013 martira dar cu trofee pfff...vai de oo -le mele sau ale lor ca nici nu mai stiu
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 martira dar cu trofee pfff...vai de oo -le mele sau ale lor ca nici nu mai stiuparca te rugasem ceva....admira-ma in tacere...te rog !
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 20, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 20, 2013 te admir in toata splendoarea ta...apropo daca asta se vrea strategie de marketing ...interesanta abordare , dar cred ca poti sa iei niste lectii de la Irinuca...macar sa mai evoluam putin din stadiul acesta
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2013
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 20, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 20, 2013 @ANNITA, cu tot respectul pe care ti-l port, cred ca gresesti in ceea ce-l priveste pe @sofisticat. Nu ii iau apararea, nu am si nu are de ce, poate s-o faca singur. Vreau sa spun ca mie imi e chiar simpatic (uneori pot spune ca-l iubesc ). Da o pata de culoare forumului. Daca toti am fi niste masini de scris (recenzat), s-ar duce dracului tot farmecul forumului. Bun, nu sunt adeptul scandalurilor, balacarelilor (uneori chiar al atacurilor), insa o discutie in contradictoriu, mai merge.Frate Nellu76...in primul rand tin sa-ti multumesc pt cuvintele frumoase si apreciabile la adresa mea Asa cum ma consideri pe mine ca si o pata de culoare a forumului,exact asa il consider si eu la randul meu pe alt_nume...omul are un stil inconfundabil pe care pe mine ma gadila in cel mai placut mod pe retina...si exact cum frumos ai specificat si mata`,orice discutie in contradictoriu purtata in limitele bunului simt,nu poate fi decat constructiva...plm...nu toti gandim si nu toti vedem lucrurile cu aceeasi ochi...dar de aici si pana a ne lasa insultati la orice pas de o domnisoara,care nu stie cum sa iasa din anonimat...hmmm...deja mi se pare...dar deja nu mai mi se pare,sunt sigur suta la suta...cred ca atat eu cat si alt_nume,deja am dat dovada de o rabdare si o `domnie` mai mult decat iesita din comun. Annito...fa-ti de cap soro si etaleaza-ti intelectul in cel mai caracteristic mod....eu unul,promit cu mana pe pwla(drepturile de autor ii revin lui alt_nume)ca de cate ori scrii ceva la adresa noastra,am sa-mi fac o laba cu cel mai inversunat mod de raspundere in cinstea ta. Nici nu te salut...........................................haidi pa!
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 Frate Nellu76...in primul rand tin sa-ti multumesc pt cuvintele frumoase si apreciabile la adresa mea Asa cum ma consideri pe mine ca si o pata de culoare a forumului,exact asa il consider si eu la randul meu pe alt_nume...omul are un stil inconfundabil pe care pe mine ma gadila in cel mai placut mod pe retina...si exact cum frumos ai specificat si mata`,orice discutie in contradictoriu purtata in limitele bunului simt,nu poate fi decat constructiva...plm...nu toti gandim si nu toti vedem lucrurile cu aceeasi ochi...dar de aici si pana a ne lasa insultati la orice pas de o domnisoara,care nu stie cum sa iasa din anonimat...hmmm...deja mi se pare...dar deja nu mai mi se pare,sunt sigur suta la suta...cred ca atat eu cat si alt_nume,deja am dat dovada de o rabdare si o `domnie` mai mult decat iesita din comun. Annito...fa-ti de cap soro si etaleaza-ti intelectul in cel mai caracteristic mod....eu unul,promit cu mana pe pwla(drepturile de autor ii revin lui alt_nume)ca de cate ori scrii ceva la adresa noastra,am sa-mi fac o laba cu cel mai inversunat mod de raspundere in cinstea ta. Nici nu te salut...........................................haidi pa!poate ai vrut sa spui cu mina pe cap....dar te inteleg la tine au aceeasi rezonanta cele 2 capete!Eu nu am scris nimic la adresa dvs eu am raspuns la cele scride de dvs la adresa mea!referitor la masturbare,avind in vedere recenziile tale pe forum cred ca e singura modalitate de manifestare sexuala!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 20, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 20, 2013 referitor la masturbare,avind in vedere recenziile tale pe forum cred ca e singura modalitate de manifestare sexuala!ca sa fiu in ton cu MARIA TA....cred ca n-ai zile de vacanta cate pasarici au trecut prin cucul meu...dar stii ceva?...chiar nu este problema ta asta si nici motiv de lauda pt mine nu este...dar am vrut sa spun...ATAT,nimic mai mult Acum chiar ca te tzuc
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2013
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 20, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2013 Cred ca am numai vacante cita scoala ai tu adunata...!Apropo...mitocania si prostia te insotesc mereu sau numai pe aici te dai in barci? Nu cumva se scrie câtă adica cu â din a ? Eu asa stiu si crede-ma am terminat liceul cand tu poate erai pe teava. Hai, sa spunem ca nu aveai diacriticele la tine ,dar puteai scrie cata si intelegeam noi. Asa ,intelegem ca ai stat numai in vacanta, pe la scoala nu prea ai dat . PS- Nu te supi Annita...!!!Te pup si eu ca si ceilalti sa vezi ca nu are nimeni nimic cu tine, doar ne amuzam putin. oly mic
darkness Reputație: 111 Postat Mai 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2013 Aoleu! Ce-i cu gilceava asta pe-aici?Annito, lasa-i ca-i omori!Alt_Nume&Sofisticatul, aidi la bere, ca se incalzeste! Oly, cred ca fata foloseste vechea ortografie. Mai stiu si eu pe unu'... Cu stima si cu bere, Darkness
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 ca sa fiu in ton cu MARIA TA....cred ca n-ai zile de vacanta cate pasarici au trecut prin cucul meu...dar stii ceva?...chiar nu este problema ta asta si nici motiv de lauda pt mine nu este...dar am vrut sa spun...ATAT,nimic mai mult Acum chiar ca te tzuc Apropos pasaracile sint din Playboy sau ai surse proprii?Si eu te tzuc!
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 Aoleu! Ce-i cu gilceava asta pe-aici?Annito, lasa-i ca-i omori!Alt_Nume&Sofisticatul, aidi la bere, ca se incalzeste! Oly, cred ca fata foloseste vechea ortografie. Mai stiu si eu pe unu'... Cu stima si cu bere, DarknessNu-i gilseava ii amuzamient....va rog nu ii luati....ca ma simt pierduta fara ei....dar daca aveti nevoie de dinsii nu ma opun !Sa ii comandati si amicului meu drag Oli o halba cu diacritice...vad ca de ele s-a impiedicat in seara asta!
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 Nu cumva se scrie câtă adica cu â din a ? Eu asa stiu si crede-ma am terminat liceul cand tu poate erai pe teava. Hai, sa spunem ca nu aveai diacriticele la tine ,dar puteai scrie cata si intelegeam noi. Asa ,intelegem ca ai stat numai in vacanta, pe la scoala nu prea ai dat . PS- Nu te supi Annita...!!!Te pup si eu ca si ceilalti sa vezi ca nu are nimeni nimic cu tine, doar ne amuzam putin. oly micNu a spus nimeni ca nu ati terminal liceul,sau ca eu nu trebuia sa folosesc diacriticele,problema e ALTA de ele v-ati impiedicat acum,asta va framinta,nu va lasa sa dormiti...off imi pare rau sincer dar na va multumesc de grija...referitor la cit am fost fiecare la scoala mai avem de discutat...dar iara nu e asta problema unii au fost...ani multi dar degeaba,,,gata ca e tirziu spor la dia_critice !
iobagul Reputație: 374 Postat Mai 20, 2013 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Mai 20, 2013 Eu zic sa fumati ceva si sa va linistit dracu', prea o dam in diverse cu totii. Annita. Calma fatuca, ce patisi? Ai nevoie de atentie? Gizas fucking Craist...
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Mai 21, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 21, 2013
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 21, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 21, 2013 Mie imi place de annita. Dar sincer...nu as da bani sa o fut ! Imi place doar sa stam de vorba.Si poate sa bem o...votca:)))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum