Sari la conținut

roxana 0732225724

Postări Recomandate

• Oras:buzau
Postat

roxana este o domnisoara care sta "la treaba" undeva la intrarea la avicola impreuna cu o colega(am incercat-o si pe ea nu merita topic)o gasiti aproape in fiecare zi de pe la 10 pana nush exact cand ca eu de obicei o luam pe la 12 cand aveam trecere pe acolo!

ultima data am avut-o acum vreo 2 sapt deci cred ca e inca activa...

e inalta cam 175...bruneta ,sani mari ,la fata e ok !

actiunea se intampla in masina ...merge si la hotel(nu am incercat)

e placuta vorbeste frumos mai ales daca o iei de mai multe ori si prinde incredere in client

nu e genul slim dar nici grasa e copanoasa si eu zic ca merita

face finalizare orala dar nu de prima data si nici neprotejat(oral) nu face din prima

note:

fizic 8 (cel mai bine dintre fetele din slobozia)

normal:nu am incercat

anal:nici atat

oral am ajuns la 9 ...ma repet daca o iei de mai multe ori face din ce in ce mai bine!!

FK:nu am incercat

atitudine:7-8

halatul:40 doar oral(ceea ce eu mereu cer la ea)

50 oral +normal

la hotel 100 ron/45 min 2fin

Eu revin sigur ptr ca p-acolo trec mereu si mi se pare ok

p.s. poze nu am dar ii voi propune sa facem cateva poate ii si povestesc despre forum sa vedem ce zice!!

• Like 6
  • Oras:romania
Postat

tin sa precizez ca nu este vorba de intrarea la avicola (care este spre Amara) ci de intrarea la abator. Sa nu facem trafic inutil.....Busila in legatura cu curatenia, ceva mirosuri, este curata, dupa oral ti-a aparut ceva. Toate prestatoarele de la abator stau in Bora si sunt de etnie.... (de aceea intreb!)

Postat

la roxana nu am simtit nici un miros ciudat ,de etnie nu pare sa fie poate o urma acolo...ea a prestat in mai multe localitati de vreun an sa apreciez ca este la slobozia ...nu am patit nimic dupa oral ca e LOGIC ca as fi precizat aici poate ca nici nu as fi mai adus aminte de ea sau i-as fi deschis un topic negativ...este ok la nivelul la care vorbim aici...eu nu am avut parte de normal cu dansa niciodata!!!

Postat

Busila, daca te mai intalnesti cu Roxana sa ne dea telefonul corect. Telefonul din titlu este inchis tot timpul. Nu pot sa ma opresc la ea pentru ca masina mea este foarte cunoscuta in Slobozia si ar fi o mare problema..... Mersi si scuze de off-topic

• Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Cum treceam eu prin Slobozia saptamana trecuta, ce-mi vad ochii?  Cateva caprioare, si anume 3, exact unde a spus colegul Busila, adica la iesirea spre Harsova ( zona Avicola). Doua dintre ele, clar de etnie, dar bucata nr.3, de o cu totul alta clasa...Nu rezist, opresc auto, ...pac...geamul jos...si vine chiar bucata nr. 3 „Cum te cheama?”, „Roxana”, „Ia lumineaza-ma ce executi tu aici”. Si, mai stimati confrati, se apleaca  fata spre interior, mai-mai sa intre in masina o.... pereche de sani de nota 11!!! M-a dat gata instant faza asta!

Si asa m-am decis sa n-o iert.„ Mai spre seara, cand revin pe-aici, asa-i ca nu esti ocupata ?”, „ poate da, poate nu, depinde de ce vrei sa fac”, „ pai vreau sa ocupam vreo ora un pat intr-o camera pe care o stii tu, asa-i?”, „Asa-i”, Bun, atunci ia zi-mi telefonul, ca te sun inainte cu ½ ora, ok?”, „ok”

Si-mi da nr. de tel din titlu, imi zice ca se intituleaza Roxana.Vreau sa zic ca toata ziua numai la pectoralii ei m-am gandit :slap2 Spre seara, o apelez la  telefon. Zice sa ne vedem in parcarea de la Kaufland in 10 minute. Ceea ce se si intampla. Ma indruma spre o locatie la nici 500 de metri: pe drumul spre Urziceni, imediat dupa prima benzinarie, se face o stradutza la stanga, pietruita. Dupa 30 de metri apare o pensiune ( sincer n-am retinut numele, dar e foarte usor de ajuns...se vede si din strada principala), cu camere intr-un corp de cladire, cu o terasa rustica in curte. Roxana se cunostea cu cei de pe-acolo. Am achitat 40 lei pentru 2 ore, mi-au dat o cheie si am intrat. O camera clasica, nota 8, cu tot ce trebuie-baie, ok....  Despre Roxana:

Achitat 80 de lei un nr. O prestatie „obisnuita”, ca sa zic asa..nimic iesit din comun. ON, NP. Fata isi stie meseria, nu se grabeste, dar..nici nu se implica( cine stie, o fi fost obosita, al catelea pe ziua aia oi fi fost habar n-am), totusi il face pe om sa se simta bine.  Igiena 10, a facut dus inainte si dupa, epilata, smell good. Bruneta, dar nu gipsy, vorbareata..ce poti sa ceri mai mult, tinand cont de locul unde presteaza in mod normal?. Corp:9. GFE: 8,5 (sani marime 3-4). FK-nu face. Spor !

• Like 3
Postat

"Si-mi da nr. de tel din titlu, imi zice ca se intituleaza Roxana."

• Oras:ialomita
Postat

"Si-mi da nr. de tel din titlu, imi zice ca se intituleaza Roxana."

q
  • Minus 1
Postat

Nu rsp la tel asta , este mereu inchis.... Poate ne dai nr corect frate....???

Postat

da, ai dreptate...am mai sunat si eu in zile diferite sa vad ce se intampla...si e inchis......inseamna ca am avut eu bafta..sincer, imi pare rau ... asta e...

Vizitator daniel99
Reputație: 0
Postat

Sunt tipe mișto sus la combinat

un nr de tel?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu e vorba despre Roxana, insa am avut ocazia sa testez o tipa micuta, 18-19 ani.

Locatia unde o gasim este in aceiasi zona dar putin mai inspre oras, prin fata la cimitir. Desfasurarea actiunii are loc in aceiasi zona, pe o strada in spate, spre camp.

O suge dementil, perfecta pentru o descărcare rapida. Ca tarife: 40/50 lei, protejat, 70 lei oral neprotejat.

La normal nu am apucat sa o testez, urmeaza.

Vizitator daniel99
Postat

Nu e vorba despre Roxana, insa am avut ocazia sa testez o tipa micuta, 18-19 ani.

Locatia unde o gasim este in aceiasi zona dar putin mai inspre oras, prin fata la cimitir. Desfasurarea actiunii are loc in aceiasi zona, pe o strada in spate, spre camp.

O suge dementil, perfecta pentru o descărcare rapida. Ca tarife: 40/50 lei, protejat, 70 lei oral neprotejat.

La normal nu am apucat sa o testez, urmeaza.

un nr de tei?la ce ora ai dat de ea?

Vizitator daniel99
Postat

ia si tu un nr daca se poate?

Vizitator daniel99
Postat

am trecut pe la bora pe acolo la cimitir la 10:30 azi si nu am gasito pe aia....pe la ce ora ai luato yabb?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.