Sari la conținut

Anunt retragere moderator

Postări Recomandate

• Oras:xxx
Postat

SIMPLU..........STIAM :laugh2

Stiai ce? De Ciocan sau ca isi ia Obse' BAN?

Oricum...cum le stii tu pe toate....

@Chris, probabil si atunci erai o domnisoara si normal ca nu ai satisfacut  stagiul militar.

PS Nu-mi mai dati puncte, nu vreau sa fiu pe plus, prefer 8 puncte negre sub (lipsa) avatar.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bine ca esti tu barbat fatal cu trei ooo sa ai sa mai dai si la altii la schimb cu ce-ti lipseste

Postat

Dragule, imi place de tine ca ai ridicat 2 degete cand ai vrut sa zici ceva. Fatal e Brad Pitt, eu sunt doar veninos.

• Oras:...
Postat

Obse frate .... welcome back (chiar si banat) ca amu vaz si io, plus Ovii (la fel de banat) weyy motane, da cu omu nostru de la Cluj ce avusi bre ??? :slap2 ... no sigur urmam si restul trupei. Si asa nu ne are motanu la suflet ... asta o stim demult si culmea ca o stie si el ...  :rax2 .

Daca treaba cu moderatorul Ciocan este reala, atunci ma colegilor se impute treaba rau di tat pe acest forum, ascultati la taica Scrat care stie ce spune. Degeaba ne anunta domnul g2bri3l ca nu-i asa, asta sunt simple vorbe. Io il cred pe Obsedatu, este printre putinii membrii (sau fosti) care mereu a spus adevarul si informatiile lui au fost corecte.

Motane, vrei sa mai banezi un troll ? Liber nene ... si asa forumul a luat-o intr-o directie gresita (si tu stii deja asta bine, poate mai bine decat toti). Noua nu ne este permis off topicul sau chipurile trollingul, dar altora care fac acest lucru de mai bine de cateva luni, imparatia nu le zice nimic. Oare de ce ?

In alta ordine de idei, celor care nu fac recenzii complete l-i se dau puncte minus sau va luati de ei, dar de trollii de mai devreme si off topicari nu se ia nimeni, nu le zice nimeni nimic .... ciudat, nu ?

..... urmeaza raspuns ?

I-a mai baga o manea vere !!! ... ceva de parizer, ca de cand te urmaresc, au incepurt sa-mi placa vere !

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Motane ... si inca ceva (ca nu pot edita).

Vezi ca este epidemie pe forum, ma refer la banarea userilor cu adevarat de calitate, plus ca au inceput sa paraseasca forumul multi alti membrii foarte valorosi. Cred ca este timpul sa-ti pui niste intrebari referito la acest aspect. Nu cumva deveniti prea discretionari si prea categorici in ceea ce priveste banarea lor ?

intreb nu dau cu parul. In ritmul asta, forumul va fi deveni neinteresant, poate raman guvizii unor fete si cativa voyeuristi. Sper sa te gandesti serios la acest aspect si sa iei hotararile care trebuie ... PENTRU FORUM !!!

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

Stiai ce? De Ciocan sau ca isi ia Obse' BAN?

Oricum...cum le stii tu pe toate....

Stiam ca este o `gluma` euflo frate...lamurit??? :laugh2 Nu-l mai baga pe Obse` in discutie...stii foarte bine parerea mea despre el :bow ca se cearta,cu cine se cearta...e treaba lui frate,nicidecum a mea....in rest cum am mai spus...RESPECT MAXIM! :bow

ca un om batran...este??? :laugh2 

Postat

Obse frate .... welcome back (chiar si banat) ca amu vaz si io, plus Ovii (la fel de banat) weyy motane, da cu omu nostru de la Cluj ce avusi bre ??? :slap2 ... no sigur urmam si restul trupei. Si asa nu ne are motanu la suflet ... asta o stim demult si culmea ca o stie si el ...  :rax2 .

Daca treaba cu moderatorul Ciocan este reala, atunci ma colegilor se impute treaba rau di tat pe acest forum, ascultati la taica Scrat care stie ce spune. Degeaba ne anunta domnul g2bri3l ca nu-i asa, asta sunt simple vorbe. Io il cred pe Obsedatu, este printre putinii membrii (sau fosti) care mereu a spus adevarul si informatiile lui au fost corecte.

Motane, vrei sa mai banezi un troll ? Liber nene ... si asa forumul a luat-o intr-o directie gresita (si tu stii deja asta bine, poate mai bine decat toti). Noua nu ne este permis off topicul sau chipurile trollingul, dar altora care fac acest lucru de mai bine de cateva luni, imparatia nu le zice nimic. Oare de ce ?

In alta ordine de idei, celor care nu fac recenzii complete l-i se dau puncte minus sau va luati de ei, dar de trollii de mai devreme si off topicari nu se ia nimeni, nu le zice nimeni nimic .... ciudat, nu ?

..... urmeaza raspuns ?

I-a mai baga o manea vere !!! ... ceva de parizer, ca de cand te urmaresc, au incepurt sa-mi placa vere !

D-le  Dubby  eu nu am facut o declaratie in nume propriu referitoare la colegul nostru Ciocan ci am comunicat catre membrii site-ului pozitia intregii echipe de moderare fata de zvonul ca se doreste indepartarea colegului nostru. Ca sa fiu mai explicit nu s-a pus nici o clipa in discutie plecarea colegului nostru din pozitia de moderator. Cine a lansat acest zvon a facut-o pe proprie raspundere.

• Administrator
Reputație: 114621
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

..... urmeaza raspuns ?

troll = ban

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...