adelinavip1 Reputație: 3 Postat Martie 14, 2019 Postat Martie 14, 2019 Nascuta sa fiu amanta , nebunatica din fire , eu sunt ca prima iubire ce nu o poți uita vreodată . Îmi poți mărturisii deschis fanteziile tale , iar eu v-oi ști ce sa fac mai departe . Îmi selectez clientela și sunt disponibilă atât la locația mea cât și la hotel sau pensiune. 0729374044 !!! 2
ibor-lemon Reputație: 190 Postat Martie 15, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 15, 2019 Cred ca si dumneavoastra ati gresit locatia topicului, este o rubrica de intrebari/raspunsuri.Pana ce nu va recenzeaza o pula cu buletin de Cluj sau in trecere prin Cluj, esti netestata la Cluj, indiferent ca te-au bifat nspe mii in alte orase/tari. Colericul imediat e pe tine si pe buna dreptate. Oricum, spor.
Vizitator anymu_ Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Cred ca si dumneavoastra ati gresit locatia topicului, este o rubrica de intrebari/raspunsuri.Pana ce nu va recenzeaza o pula cu buletin de Cluj sau in trecere prin Cluj, esti netestata la Cluj, indiferent ca te-au bifat nspe mii in alte orase/tari. Colericul imediat e pe tine si pe buna dreptate. Oricum, spor.Ar trebui apreciat că și-a anunțat prezenta, nu a deschis unde trebuie, asta e, explica-i frumos și pe viitor va deschide unde trebuie. Eu pot să îți spun că e reală, locația Viva City, colega cu Cinderella.
ibor-lemon Reputație: 190 Postat Martie 15, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 15, 2019 Nu am contestat ca e reala sau nu si nici calitatile sale, ci reclama care din cate stiu, nu iti are locul chiar pe acest topic, ci dincolo. Altele platesc pentru ea. E ca si cum ma urc in autobus, anunt ca nu am bilet si controlorul ar trebui sa aprecieze. Apreciez bunul simt in schimb, nicidecum smecheria sau neatentia/prostia. Nu am vrut sa fiu rautacios, ci asa, putin mai apasat, ca e clar ca e reclama. Dupamasa placuta
baboui Reputație: 29 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Astea venite din Constanta au comandat acelasi outfit de pe Aliexpress ca se dadea reducere la mai multe bucati?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum