dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 DMXo , o fi el chelner , poate , ca nu ne intereseaza , atata timp cat isi desfasoara o munca corecta Dar tu esti o zdreanta de infractor santajist cu siguranta Astept sa vad ptr. asta si parerea motanului ...care e procedura in cazul intimidarilor in scop de santaj Sa vedem , aici se regasesc doar paraziti cu ocupatii infractionale sau.... ;)Nu stiu despre ce vorbesti.... ;)
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 aflii tu despre ce vorbesc...curand ;)
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 aflii tu despre ce vorbesc...curand ;)Aaaa daca aflu atunci ok. Pt moment m-am speriat ca n-o sa aflu Ahahahahhaha Pisa-m-as pe tine in papuris unde stai tu =)) 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 DMXo , o fi el chelner , poate , ca nu ne intereseaza , atata timp cat isi desfasoara o munca corecta Dar tu esti o zdreanta de infractor santajist cu siguranta Astept sa vad ptr. asta si parerea motanului ...care e procedura in cazul intimidarilor in scop de santaj Sa vedem , aici se regasesc doar paraziti cu ocupatii infractionale sau.... ;)Iar te-ai drogat SOBOLANE? Intimidari in scop de santaj???? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Boule, daca prostia ar durea, tu ai fii mort de multa vreme! :laugh2 2 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 aflii tu despre ce vorbesc...curand ;)Cea faci muion, ameninti, santajezi? Sa te futa cainii de ciupalac, iti dai muie singur SOBOLANE! :laugh2 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Tu erai cu intimidarile si santajul , avocatule nebun . Ai uitat cu ce te ocupi/hranesti pe aici de ani de zile ? Parca tot tu erai acela care se dusese , tot de nebun , peste fata aceea Randunica . Iar ai uitat , este ?
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Tu erai cu intimidarile si santajul , avocatule nebun . Ai uitat cu ce te ocupi/hranesti pe aici de ani de zile ? Parca tot tu erai acela care se dusese , tot de nebun , peste fata aceea Randunica . Iar ai uitat , este ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Cat de prost esti SOBOLANE! Vrei sa vorbesc cu Randunica sa te muiasca sa iti mearga fulgii de porumb in cur? Jegosule, hai intreab-o tu pe randunica daca este asa mitomane, ai tupeu? :laugh2 La cat de handicapat esti, intelegi greu si ... uiti repede! :laugh2 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Sau nu erai tu acela care publicai permanent adrese pe aici.., .ptr. care te asteapta o mare surpriza in ce scop faceai publice acele adrese aici ? Astept explica , zdreanta de avocat .
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Martie 20, 2019 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 20, 2019 Mia Khalifa e rated nr 1,doar ca fata s-a lăsat de ceva timp si acum vrea sa comenteze hochei,baschet,fotbal american,etc.Cica e fana si West Ham United :))).Multi-talentată.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 O problema mare cu milionarii astiaCum au facut primul milion
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Sau nu erai tu acela care publicai permanent adrese pe aici.., .ptr. care te asteapta o mare surpriza in ce scop faceai publice acele adrese aici ? Astept explica , zdreanta de avocat .Care adrese mitomane? Hai ca stiu ca ai forat forumul, toata ziua asta faci. Arata-mi o postare a mea in care am facut publica vreo adresa. Din partea ta, nu este nici o surpriza, esti cel mai handicapat SOBOLAN! :laugh2 :laugh2 :laugh2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Sunt sincer, cand afirm : nimeni de pe acest forum nu face fata cvartetului Pepelica-Alex Advanced-Laurelianebunu-Maimuta curentata. Care coarda e tenor, soprano sau bas, ramane de stabilit. Ati fost avertizati.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Coardă e mă-ta 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Cand iti spuneam sa te potolesti , ca te duci usor ,usor ,,,ce-ai zis ..."la o adica ma declar nebun (ca tot esti in pragul acesta de ani de zile) si scap cu anumite circumstante atenuante " Esti atat de prost si distrus psihic , incat nici nu-ti dai seama . ce-ai facut , este ? :)
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Coarda bas a aparut.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Mă-ta? Unde e?
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Cand iti spuneam sa te potolesti , ca te duci usor ,usor ,,,ce-ai zis ..."la o adica ma declar nebun (ca tot esti in pragul acesta de ani de zile) si scap cu anumite circumstante atenuante " Esti atat de prost si distrus psihic , incat nici nu-ti dai seama . ce-ai facut , este ? :)Ia hai sa te vad cum iti dai muie singur SOBOLANE! :laugh2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Tot aici esti, ham-ham-ule?
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Vreau să aflu mai multe despre opțiunile obligatorii, cărora nu trebuie să le diminuăm importanța
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Tot aici esti, ham-ham-ule?Sluga, mai linge-te-n cur cu SOBOLANUL de kiki! :laugh2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Sunt sincer, cand afirm : nimeni de pe acest forum nu face fata cvartetului Pepelica-Alex Advanced-Laurelianebunu-Maimuta curentata. Care coarda e tenor, soprano sau bas, ramane de stabilit. Ati fost avertizati.Neeeee ...chelnere.....nu valoreaza nimic afirmatiile tale....Ai mintit de atatia ani pe forum cine te mai crede
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Coarda bas.Coarda soprano. Coarda vocal.Mai lipseste coarda tenor.O fi la Sovata.
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Coarda bas.Coarda soprano.Coarda vocal.Mai lipseste coarda tenor.O fi la Sovata.Tu esti coarda coardelor sluga! Unde iti este SOBOLANUL jegos? :laugh2 1 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Coarda bas.Coarda soprano.Coarda vocal.Mai lipseste coarda tenor.O fi la Sovata.Echipa ta din cine se compune ? Ahahahahahahha :))))))
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Cum am ajuns sa "conversez' cu saltimbanci curentati, ai de :) mea. Farmecul din haznaua nimfomane.com
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum