machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Echipa ta din cine se compune ? Ahahahahahahha :))))))Echipa lui se numește Știuleții Happy Joy 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Adica vrei sa zici Condition , ca esti smecher , este ? Nu esti decat o zdreanta de avocat , fara ocupatie si atat Iti arat zilele acestea ceva frumos , ca ptr. tine , un santajist , infractor si curist , care isi face rondul toata ziua pe aici sub diverse clone , alaturi de alti infractori de teapa ta .
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Cum am ajuns sa "conversez' cu saltimbanci curentati, ai de :) mea. Farmecul din haznaua nimfomane.comHai nu te sfii....spune -ne cine e in echipa ta chelnerule Hai spuneeeeee :)))))))
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Ba, pe langa faptul, ca voi sunteti haterii mei cei mai loiali, voi mai muriti si de dragul punctelor, daca bine imi amintesc.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Pfoai, eu acum am observat, ca ingrosesti cuvantul chelner, da-te-n amarul tau de amarastean. Nu-mi dau seama, incerci cumva sa ma superi?
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Ba, pe langa faptul, ca voi sunteti haterii mei cei mai loiali, voi mai muriti si de dragul punctelor, daca bine imi amintesc.Ia lecitina muion! :laugh2 1 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Ba, pe langa faptul, ca voi sunteti haterii mei cei mai loiali, voi mai muriti si de dragul punctelor, daca bine imi amintesc.Așeaa, coae! P-asta n-o mai băgaseși de ceva vreme. Mai zi, că poate mere. O știam pă una care a băgat găozu-n tarif, că nu mai mergea prea bine doar cu pizda. Nu știu dacă sesizezi “antologia”, ca să-l citez pe iubitu’ tău, Șhtiulete. 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Așeaa, coae! P-asta n-o mai băgaseși de ceva vreme. Mai zi, că poate mere. O știam pă una care a băgat găozu-n tarif, că nu mai mergea prea bine doar cu pizda. Nu știu dacă sesizezi “antologia”, ca să-l citez pe iubitu’ tău, Șhtiulete. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Tot aici esti, ham-ham-ule?
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Tot aici esti, ham-ham-ule?Da’ tu “unde” ești?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Si am incheiat discutia Condition , ca un nebun ca tine o va tine langa pe a lui ore in sir fara a ajunge la o concluzie serioasa in privinta anumitor fapte de natura penala , despre care se face ca a uitat chiar a doua zi , uitand pana si ce a studiat prin cartile acelea de drept , la o facultate frecventata la seral
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Era pt Advanced. Inception.Daca cumva intelegi antologia. Nici pe asta nu am mai bagat-o demult.
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Tot aici esti, ham-ham-ule?Coaie fripte, daca citesc mai bine postarile tale seamana foarte bine cu ale handicapatului mitoman kiki, acelasi stil, aceiasi prostie! Ce o insemna asta? :laugh2 :laugh2 :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Era pt Advanced. Inception.Daca cumva intelegi antologia. Nici pe asta nu am mai bagat-o demult.Sa-ti moara ... servetul pe brat sluga? :laugh2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Tot aici esti, ham-ham-ule? Ce ne recomanzi seara asta CHELNERE
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Si am incheiat discutia Condition , ca un nebun ca tine o va tine langa pe a lui ore in sir fara a ajunge la o concluzie serioasa in privinta anumitor fapte de natura penala , despre care se face ca a uitat chiar a doua zi , uitand pana si ce a studiat prin cartile acelea de drept , la o facultate frecventata la seralCum spui tu coaie, hai fa-mi plangere penala pe asa zisele infractiuni inventate in mintea ta bolnava. Sigur tu esti cel care o sa ajunga la parnaie mitomane! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Sa te futa cainii de SOBOLAN jegos!
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2019 Era pt Advanced. Inception.Daca cumva intelegi antologia. Nici pe asta nu am mai bagat-o demult.Păi zi, bă, pyzdoyule, așa, mă faci să irosesc o caterincă mișto dăgeaba?
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Program de hatereala. Scrie cu rosu sa se vada. Poate ma si supar.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Program de hatereala. Scrie cu rosu sa se vada. Poate ma si supar.Era si miskin asta mai amuzant pe vremea cand nu se stia despre el ce lucreaza
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 20, 2019 Bebelusele, dans.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Bebelusele, dans.Asa te striga seful tau? Dar acum vorbind la modul serios. Fa si tu o scoala ca majoritatea de aici si nu mai trebuie sa servesti la mese.
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2019 Vei vedea nebuno surpriza , nu te curenta dinainte sa vezi ce cadou ti-am pregatit Vezi atunci daca iti mai trebuie multiclonare pe Nimfomane , in loc sa-ti practici corect meseria ta de avocat . Dar cine sa mai apeleze la un infractor/santajist jegos ?
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2019 Vei vedea nebuno surpriza , nu te curenta dinainte sa vezi ce cadou ti-am pregatit Vezi atunci daca iti mai trebuie multiclonare pe Nimfomane , in loc sa-ti practici corect meseria ta de avocat . Dar cine sa mai apeleze la un infractor/santajist jegos ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Esti atat de bolnav incat sunt convins ca esti in stare sa ti-o tragi singur SOBOLANE! Eu nu ma curentez deloc, stiu ca esti un mitoman! :laugh2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 22, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 22, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Esti atat de bolnav incat sunt convins ca esti in stare sa ti-o tragi singur SOBOLANE! Eu nu ma curentez deloc, stiu ca esti un mitoman! :laugh2Io am auzit ca Miky bagă in el steroizi si trage de fiare,si-a făcut "brigada" clanul muciulusi.Nu este de gluma,io zic sa te ascunzi ca vine cu interlopii peste tine. 2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 22, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 22, 2019 Io am auzit ca Miky bagă in el steroizi si trage de fiare,si-a făcut "brigada" clanul muciulusi.Nu este de gluma,io zic sa te ascunzi ca vine cu interlopii peste tine. :laugh2 :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum