Sari la conținut

Nicole !

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Patagonia

stai ca trebui sa te luminez nitel, 1. lucrez doar noaptea (administrez niste servere) am timp de forum. 2. eu nu am basini de vest handicapatule eu am trait in vest in total 30 de ani asa ca practic sunt strain, dar fac pariu ca tu ai stagnat doar in granitele romanieii si te framanta treaba asta, vreau sa te linistesc ca nu pierzi nimic nu este nicaieri mai bine decat acasa. eu 30 de ani mi am dorit sa pasesc granita puli spre tara dar nu am avut voie, imi scria cu rosu in act ca pasaportul meu era valid oriunde in afara de romania, tu esti prea mic sa pricepi valoarea pasaportului tau, esti prea mic pentru lumea asta, stai unde esti ca esti in siguranta

ignorati-l pe chiftelarul asta,in afara de faptul ca apare si umple topicele numai noaptea,nu scrie corect romaneste si fara niciun inteles. totul e raportat la cum trebuie sa fie pentru el,foarte subiectiv.un laudaros,cu basini de vest pe el si fara niciun aport adus,dar care se considera mare macho.intelect 0,asemanare stridenta cu ''desteptii'' de la guvernare.

• Like 1
Link spre comentariu

da sunt fete cu ambitii pentru ranking-ul in top

betty = da sigur, cea mai curata fata in cta (poti sa servesti dinnerul cu si pe ea)

maya = probabil

ana celinne = nu cunosc (un link te rog)

delia si andrea = bune fete au tot ce vrei pacat ca nu fac fk!!!

denisa = cam neserioasa te cheama si nu mai raspunde la tel

noemi = greu de gasit

anamaria = nu cunosc (un link te rog)

lorenna = buna da

ionella = nu mersi

roxana 19 = the beauty sau care? daca da este si ea fb

andreeajasmine = nu am vizitat-o de la conflictul cu cenzuratu

aliss = superba fata are poza frumoasa pe whatsapp

alice = armata pana la dintii

luminita = fb, sper ca sa mai linistit copilul

raluca = pericol social

am remarcat-o pe oana ce mult timp in urma , poate a trecut un an de atunci si am fost foarte incintat de multe aspecte dupa vizita la ea.

dupa a  doua vizita insa a scazut mult in ochii mei , mai ales dupa ce am observat progresul celolralte fete din "generatia "ei , aparute in aceeasi perioada sau dupa ea , cum ar fi Betty , maya , ana celinne, delia si colega ei , denisa ursulet, noemi , anamaria ,lorena ,ionela , roxana 19,andreeajasmine ,aliss aliss, alice , luminita , raluka silicon, etc

• Like 1
Link spre comentariu

stai ca trebui sa te luminez nitel, 1. lucrez doar noaptea (administrez niste servere) am timp de forum. 2. eu nu am basini de vest handicapatule eu am trait in vest in total 30 de ani asa ca practic sunt strain, dar fac pariu ca tu ai stagnat doar in granitele romanieii si te framanta treaba asta, vreau sa te linistesc ca nu pierzi nimic nu este nicaieri mai bine decat acasa. eu 30 de ani mi am dorit sa pasesc granita puli spre tara dar nu am avut voie, imi scria cu rosu in act ca pasaportul meu era valid oriunde in afara de romania, tu esti prea mic sa pricepi valoarea pasaportului tau, esti prea mic pentru lumea asta, stai unde esti ca esti in siguranta

in comparatie cu tine,eu nu o sa imi evidentiez realizarile vietii,pentru ca nu intereseaza pe nimeni. ar trebui sa te uiti in oglinda si sa te intrebi ca ai o varsta si esti un prost,un incult,un pseudosmecheras cum se gasesc cu miile in tara asta.. eu cred ca iti scrie cu rosu nu numai in pasaport ci si in alt document. daca vroiai mai mult de la viata asta,aveai si tu un serviciu decent,nu sa pazesti servere si sa stresezi lumea.

Link spre comentariu

uite asa am aflat ca bimbo stie sa numere pana la 2

Link spre comentariu

da ca tine popa :D

in comparatie cu tine,eu nu o sa imi evidentiez realizarile vietii,pentru ca nu intereseaza pe nimeni. ar trebui sa te uiti in oglinda si sa te intrebi ca ai o varsta si esti un prost,un incult,un pseudosmecheras cum se gasesc cu miile in tara asta.. eu cred ca iti scrie cu rosu nu numai in pasaport ci si in alt document. daca vroiai mai mult de la viata asta,aveai si tu un serviciu decent,nu sa pazesti servere si sa stresezi lumea.

Link spre comentariu

jur ca am vrut sa sun astazi dar mi am amintit tarifele si minutele si am sunat cu drag la aliss ca ea ofera momentan servicii superlative la acelas pret o ora chiar are o ora si jumatate, jumatate. :hug1 si gfe maximal inclus

Link spre comentariu
Vizitator ilarion
Reputație: 0
D̢̨̡̡̨̨̢̨̹̳͙̤̻̘̣̫̱̗̺̘̯̫͕̯̟̭͙̥̠͍͚̬̤̲̱͉̝̞̹̖̳̲̥̖̅̓̊̃͐̅̏̀̏͑̍̔̆̏͒͌͊̈́̇̎̐̈́̿̇̓̀́̽͛̑̀̾̆̔̌͊̉̂̈́̕̚͘͘͜ȩ̨̛̮̭̼̳̰͎̭̰͎̬̪͕̙̪̱͙̺̟̘̤̜̮͈͇̠̻̯̝̘̗̲̤̫̻͔̼̬͚̥̮̼̯̇̍͗̆͒̓́̈́̃̀̅̿̅̽̀͋̇̏̏͑̿͋̇̉̿̈́̋̍̊̄̂͊͗̊͆̍͒̚͘̕͜͝͝ͅş̢̢̡̢͇͙̹̲̗͍̬̖̖̞̻͉̠̦̱̪̱̹͓̝͉͚̩̫͉͚̞̜͔͇̝͇̝̮̠̑̍̂̓̾̓̈́͋̈́̎̒́̾͊̓̅̎́̾̈́̏͆̑͆͂̓̉̏̈́̀͂̊̓̏̆̋̐̇̕̕̕͝͠͝ͅc̨̡̢̛̦̺̺̳͖͓̱̯̗̯͚̝̻͔̖͉͖̼̩͚̙̟̦͚̪͕̭̞̩̙͇̜̪̳͍̲̽̓̀̂͊̈́͑͑͂͌̇̒̀͒͌̍̅̀̓̊͗̉̐͛́́̀̽̈́͂͋̃̀́͊̾͋̚͜͝͠͠ͅr̨̡̢̞̯̗̰̙̩͙͕͇̦͖̺͈͙̣͙͇̠͎̰̦̜̺̱͖̺̺̝̫̪͎̙̠̠̭̝̞̀͑̒́͂͛̓̾͛̈̐͒̆̆̈́̄͌̃̄̐̔͆̄̇̽͂͋̏̾̒͛̊͂̉̎̀͆͐̕̚̚͘͠͠͠i͚̱̯̫̹͇̻̭̬̹̥̘̩̺̭̜̙͓̞͕̼̟͈̯̱̺͖͇̪͇̩͕̞̫̘̬̹̯̜̝͈̫̤̐͒̑̅̉̒̀̏̋̀͂̍̀͂̈́̄̃̽̓̇͛͐̒́̽̈́͒̂͋̓̎̿̈́̅̉̈́̎̂͗̕̚̕͠͠͝ͅͅe̢̡̨̨̨̛̝̱͚̫̺̮͚̻̲͕͔͖͖̝̣̟̰̝͙͙̩̝̼̠͔̹̱̮͚͈̠̭͙̞̺̲̣̿̔̐̏͊̑̉̎͐̆̏͛̌̋́͊͗̈́̄̑͋͛̋̎̆̀̇͑́̒̈̂͘̕̕͝͝ͅͅr̡̨̜̞̗̪̹̠͇̱̱̩͈̩̮̙͈͇̹̬̲̰̺̲͕̖͍͚͖͚̖̞̩̔̿̄̈́̓̂̄̅̋͗̍̅́̅̽͗̓͊̋͗̍͋̄̆́̒̿͋͐̌̐̏̇͌̊̾̈́̒̓̐̐̍̕͘͜͜͜͜͠͝ͅe̢̧̨̢̧̡̨̢̪̞̪͍̙̥̦͓̙̱̻̳̖͎̖̼̣͎̱͍̞̣̯̰̞̮̗̘͈̩̦̟̘̊̒̿͌̈́̔̏̒̍̐̋̿̅̉̔̌̏̓̊͗̏̆͐́͂̽̽̏̈̊̒́̋̒̕̚̕͠͝͝͠͝ͅͅ ̢̡̨̢̨̨̡̢̛̥̫̖̭͙͓̠͔̫̗̥̣̭̖̱̹͉͙͙͙̘̝̰͓̗͉̩̥͑͌͛̓̍̽́̑̾͂͋̋͒̎͛̇̿́́̄̽͋́̍̽͑͑̓̄̂̓́͂́̎̈́͂͜͝͠ͅͅM̡̨̧̧͓̺͎̖͖̦̟͚̬͙̟̱̫̣͇̺͙͙̯̟͈̤̼̻͔͇̬̥̣͍̲̟̯̣͈͌͒̈́͋̑̀̈́̽͂͗̾̏́̓̍̇̉͛̽́͒͋̇̈̉̑͋̀̑̆̇̔̐̓̾͛͑̑̓͜͝͠͝a̧̢̧̨̨̦̫̣̰̹̫͇̥̻͓͖̣͔̺͕̯̙̘͖͔̙̗͚̮̬̳̩͔͍̰͚̞̬͈̽̎͐̈́̐̂͂̒̌̏̍̃̊͑̒̌̎̓͌̇̑́̐̆̋̂̐̾̉̇̉̌͐̇͐̀̕͝͝͝͝͠͝ͅt̢̢̛̛͎̺͕͉͈͇̟̫̠̙̝̰̥͔̮͍̹͉̗̩̘̪̳̝̥̤̹͖͉̙͙͙̬̬̗̼͚̻͉̪̼́͋͋̓̐̿͋̉͗͛̓̉̍͐́̓̀̽͌̆̽̆̈̆͊̌̀̀̌͗̿́̋͌̈́̇̈́̃͝͝͝͝͝͝r̢̛͉̭̥̱̤̤̼͚̭͓̘̠͉̯̹̘̥͉̜͇͕̱̳̖͈̘̭͔̥̬̪̘̻͍̲̺͓͇̤̣͈̦͕͛̾̾͑̊̆̂͊̈́̓́͑̑̅̈͒̿̓̅͆̈́̆̂̎̀̋̀̆̈̎̒͐̕̚̚̚̚͝͠͠i̧̧̧̛̬̥̲͕̞̳̘̞͚͔͔͚͍̙̯̹̥̺̳̗̥̪̤̟̦̦̭̼̻̺̱͓̼̼͖̪͈̻̘̥̇̈́̃̂̎̍̊̉̈͌̒̍̀̅̀͐̉̔͋̑́̊̈́͊̒̐̒͛̍͆̂̎̄̎̀̕͘͘͘̕͜͜͝͝͝͝ͅm̧̨̡̡̛̛̳͍͚͈͈̙̦̳͉̹̱̙͓̟̱̟̠̯͈̥̦͇̞̣̗̞̞̱̻̰̯̗̖̭̦̣̳̻̞̳̈́̏̽̏̂́̔̀̀͋̊̋̽͂̈́́̑̐̿͛̇̄̉̈̀́͋̾̐͒̅͘̚͜͝͠͠͠ö̧̨̡̧̧̧̢̺̼͍͍͕̻͙͇̹̻̻̦̬͇̦͚̻̼͇̞̣͇͓̟̼͔̥̙̟͆̉̆͂͋̀̆͂̋̈́̄̈́̈́̂̇͋̀̒͆̇̀̏͌̓̒́̍̉̈́̽̽̈́̾́̈́̋͘̕̕͝͠͝ͅͅͅn̡̛̠̬͍͓̝̗̤̘͙̩̻͔͇͚̼̭̗͔̰͖̹͙̲͚̲͉͎̖̭͍̗̙͖͔̼̥̦̻͕̠͈͙̟̑̆͂̄̂̄̀̓̄̏͐͊̑̑̎̄̓̋̔͂̽̆͗̈͂̈́̌̌̏͂̋̀̕̚͘̕̕͜͝͝͝ͅį̨̨̧̧̧̢̢͖̠̻̣͈̯͖̞͎̯̖̤͔̮̠̙̞̭̦̻͔͉̞͚̮̳̗͙̱̲̮̰̐̋̎̌͛̋͗̏̒̏̿̓͆̋̎̀͋̍̄̐̈̈́͋͂͛̽̈́̓̔̂̅̽͑̔͌̒̈̿̕̕̚͘͜͝͝͝a̡̡̛̛̰͔͇̺͚̬̺̹͖͇̫̦̼͚̣̬̬̜̘̠̞̟͎̦̠͕̘͎̖̦̹̜̺͕̫̱̳̩̜̞̫̞͋̈́̄͗̅́̒̈́͒̿́̓̃͋͗̏̽̈́͋̀̄͗͗̆̉̅̂́̊͗̀͋͘̕̚͜͠͝ļ̨̧̤͇̦̱͚̤̟͖̲̙̝̼̳͔͍̼̝͙̟̻̼̗̟̰͍̖͉̘͉͇̼̞̹̼̔͋̅̽̋̈́̓͊́͒̎̒̌͗̍̌̈́͊͌̽̒̒́͛̿̌̈́͋̐̏͒̆́̀̆̓̕̚̚͘͜͜͜͝͝͝͝͝͝ͅȩ̢̧̡̛̰̳̳̥̥̤͖̮͚͙̺̱̟̳̼͔̺̰̣̝̗̘͚̩̘̯̺̤̤̙̪͙̬̀̅̾̑͊̆́̊̎̂̔̆̋̇͌̏̉̃͒̂̋̑́͊̉̓̎̒̂̈́͌̿͂̉̀̚̚̕͜͠͝͝ͅͅͅṈ̢̨̢̡̛̗͚͎̼̼̫̹̜̜̟̥̺̻̦̗̹̣͍̼̘̲̳̭̗̹͓̪͍͖̣̪̩̗̠̼̝̦̄̒̏̒̊͛̅̂͒̑̆͆͐͐̌͒̉̽́̀́̉̿̀̓̃͛͂̀̏̑̏̈́̊̎́́̕̕̚͠͠͠ͅͅḯ̡̨̢̢̛̠͖̣̘̮̯͙̠͉̥͈̗̙͕̣̻͚̯͉̲̖͓͕̭̥̯̘͉̞̥̮̘̯̬̍̾͛̒́͒̎͊̓̄̈͛̂̅̓͛̌̄͋͌̿̅͐͒̌̀̍̀͐̈̚̚͝͝͝͝͝ͅͅk̡̧̛̮̲̮̹̺͈̙̝̼͉̤̤̜̩͉͇̥͚̳̥͓̲̹̥̘̺̮̥͚͚̯̬͉̳͚̩̙̽̐̽̂̆̈́͊̽͊́͐͆͛͒̑̐͌̾̽̔̑́͑̓̆̔̄̔̈́̿̓̉͒͘̕͘̚͝͝͝ͅͅǫ̡̡̛͙͕̣̱͙͈̝̭̘̣͈͙̯͓̤̯̜̩͉̟̙̻̘̹̬̲̳̲̗̖͓̖̖͖̩̯͓̣̠̏̅̒̈́͆̋͂̍̉̀͋͆͂͊̾̈̽̈́̃̃͗͒̈͋̄̅͐͋̾͒̊̉͘͘͘͠͝ͅͅ,̢̢̡̢̨̛̛̞̙͇̙̳̤̗̜͉͍̘̙͔͙͔̰͓͕͕͉͔̪̳̤͉̰̠̺͍̠̤̼͖̮̘̙̼̺͖̞̈͐̆̿̿̈͆͑̂͋́̈́̂̆̆̽̍̀̆̍̍̂͗͆̒͂̅͋͆̐̍͌̿̊̎̀̕͘̚͜͠͝͝͠ ̡̡̡̧̛̤̫͇͔̱̩̳̤͙̙̪͔̫͇̥̭͕̠͈̘̼̤̖̼̖͇̳̭̣̻̪͉̪̲̿̑͒͛̏̓̈́̅̐̍̋̽̅̋̒̍͐̓̓̃̄̇̔̾̀̾̂̇̔͐̇̈́͋̍̕̕͜͜͝Ỷ̡̢̡̛͖̩̮̹͕̣̱̼̲̪̪͍͚̼̩̝̻͚̖͎̝̗͙̘͈̙͇͎̰̼̯̼̝̂̈́̂̈́̀̔̇̽̂͋̇̔̈́́́̑̇͒̃͋̉̈͋͑̽̈͗̏̽̈́̍̽́̈̓̃͊͊͘̕͜ͅĔ̢̧̢͈̖̟̭̥̙͉̼̪̱̤̲͕͍͎͍̠̠͕̞͓̟̼̲̪̱̩̘̩͚̝̪͉͇̺̲͛̋̉̅̂̾̿̄̔̔̆̆̏͗̌́͂̽̾̅͑̾̏͛̅̐́̐͗̀̇̌̓͌̒̿̒͂̕̚̕͘͜͜͜͠͝͝ͅͅͅŞ̧̛̛͖̹͖̞̦̮̯̪̱͕̲̪̜̱̝͙̮͉̼͎͎̲̦̥̖̻̟̼͇̬̻͉͔̐͗̂̽̀͆́͒̾͋̓̍̉̓͗̇͆͋̎̒̃̾̈́̂̀̉̅͐̓͑̾̄̑͘̕͜͝͝ͅͅ ̡̧̡͓͈̗̥͎̮̗͉͈̱͙̹͖͚͇̟͓̫͓͉̟͔̣͉̞̳̹̣̞̟̥̳͇̻̳̥̯̽̋̂͗͗̌̐̒̆̉̆͐͗̅̈̃́͆͑̀̔͋͛̑͒́́̉̑̂͗̎̔̐̓̋́͋͊͘̚̚̕̚̚͜ͅͅE̡̢̡̨̡̛̛̛̛̺͎̱̫͈͍͎̹̻͎͍͍̲͈̦̻͔̮̱̥̞̼͔͎̜̼̝̘͍͎̻̟͚̤̙͊̾̓̏̋̐̎̐̔̎́̍̂̾́̃́̒̊̆̍̆̌̒̈̀̌́̋͌͌̚̚͜͠ͅͅN̨̧̡̧̡̛̜̤͚̬̞̗̗̣͇̙̙̼̹̰̟̯̫̱̣̮̖̝͍͚̱͇͍̤͔̼͕͙̤̗̏̏͊̉̏͂̓́̇̔̐̈̎̈́̀͂̀͂̊̐̐̓̓̐̈̈́̆̈́̾͂̽̓̕͘͘̚̚͜͜͜͜͜͝͝ͅͅ ̧̨̛̣̩͉̝̼̞̞̹̼̼̥͓͔̦͕͕̺̹̘̝̦̼̝͕͙̝̜̦̹͇͇̹͔̦͙͇͛̄̀̋͂̓͋́̄͆͆̇̀́̒̒͊͛͑͆́͗̆̑̓́̓̀́̌͒̓͘͘̚̚̚͝͝͝͝-̨̯͖͖̟͎̙̼̬̥͓͎̲̯̜̱͓̯̟̤͎̝͕͖̜̱͈̦͙̘̟̯̗̣̼̪̙̇̽́͗̎̃̔̍͗̄̋̈̌̿̾̎͗̿͐̅̆̔͛́̏͗̋͌̏͐̒̀́͊̈́̏͒͑͋̕͘͘͠͝ͅ ̨̢̧̡̧̧̳̱̥͕̺̰̦̖̯͙̱̫̘̣̠̟̼̱̳͉̻͓̜͍̺͕̮̜̗͍̏͛̐͒̄̀͒̈́̈͂͐̌͑̽̔͋̃͂̓͋̌̆̍̐́́̆̀̐̈́̈́̂͛̾̕̕͜͜͝͠͝͝͝͝ͅI̡̧̡̡̨̧̧̦̜͎͔͍̮͚͇̦̫͙̩̬̩̠̘͎̟̦̥̩̥̭̝̥͇̱͓̜͈̦̲͕͖͓̻̳͔̍͌͆̓̄͌̓̈́͂̌͛̈́̐̐̃̽̊̐͊̏̓̐̊́̀̒͒̅̃̏̈́̉̽͊̈́̉̆̈̈̓̐̚̕͝͝ņ̨̧̨̝̫̳̻̪͈̰̰̱̟̭͓̭̙̟͔̰̘̺̩̣̗̻͇̝̻̩̭͙̮̟͖̮͆̒͒̈́̈́̐͑̐̍̓̊͂͐͋͒̎̀̔͗͒̒͆́͊͌̑̏̅̽̀͊̅́͋̀̈́̏͑̔̿̽͘̚͜͝͠c͓̪̪͇̭̠̮̖͇̜̩̬̻̩̻͎͎͕̭̞̮̣͕̰̝̜̣̺̮̹͖͔͔̤̝̬̠̘̤͖̺͊̌̀͌̇͆̂͊̽̅̊̀͐̄̌̔̀̅̓̀̒̏̇̆̾̔̔̒͛͘͘̚͘͜͝͠͠͝͠ạ̡̧̧̨̛̜̟̭̻̯̬͙͈̣̮̘͙̜̯̮̼̳̹̞̖̭̜͖̦̥̩̪͚̰͙͎̬̼̤̟̄̓̄̑͒͂͊̈́̅͊̈́̅́̔͐̑̊͊̉̊̾͒̀̀̽̆̇̐̈́͋͊͋̾̇͘͜͜͝͠͠ͅͅļ̛̘̺̞̠͍̘̮̰̦̲̥̣̮͖̙̭̮̦̖̩̖͔͎̳̰̝̰͖̦̮̙̟͓̟̠͍̲͎́͋̓̄͒̒̊̑͐̄̈́̄͊̀́̏͐̾̇̀̈̀̀̍͒́̍̑͂̓̏͒̎̉̕̚̚̕̕͜͝͝͠ͅͅͅl̡̧̢̡̛̺̘̮͇̪̼̥͉̰͖͔͎͉͕͇̲͕̙̖͕̰̪͓͎̱̻̭̲̞͈͇͙̟̝̠̪͖͖͚͚͔̍̂͌̂̇͋͑̉́̏͌̐̒̃͆̍͊̈́́́̈́̊͒͐͛͌̑̌̇̃̈̂̏̃͛̾̏͂̓̋̅̚ ̨̛͈͖̞͈̭̘̹͔͖͙͍͖̙̲̘͚̝̦̩̩̠̥͔̰̞͎̙͈̘̻̘̼̖̦̣̳͚̺̞̳̠̥̙͉͂̄̉̎̀̀̉͆͑̈͂̈́̎͛͆͛̈́̉̀̃́̅̀͐̒̃͐̀̔̀͒̓̕̕̚͝͠͝-̨̧̨̡̛̛̹̖̰̠̰̪̯͕͉̹͓̝̼͈͖̠͇͔͚̞̥̮̳̦̤̳̰̤͈̯̙̖̥̖̥̳̭͌̏̒̏͛̌̈̊̀͒̆͂̅̔̅̽̍͋̇̀̀͑̇̈̀̃̂͂͒̆̍̂̚̕͘͝͝͝ͅ ̧̢̛̛͍̬̺̟̭͎͙̲̯͙̪̺͉̜͇̻̗̙̮͓̙̯̬͍̙͍̥͉̰̰̣͇̟͓͖̪̭̳̦̥̣̅̊̄͗͑͌̆̈͆̀̀̆̾͗͛̏͐̂͆̂͑̊̃̅̄̋̒̌̑̔̾̓̔̇͑̚̕͜͜͝ǫ̡̧̪̯̗͎̯͉͎͔̳̣̪̤͔̲̝̣̤̙̘̰̦̗͈̟̤͉̪̮͓͈̩̳̪̠̫̜͗́́͊͌̿̔̓̾͑͌͌̏̑̓͛͑̈̒̊̅̈͊̾̒͆̅͐̒̒́̓͂̕̚̕̕͘̚͝͠͠ͅͅͅų̧̨̛̗̟̫̲͓̘̞̥̥̱̹͇̠̖͕̩͕̝̮̘̫̼̫͎̫̱̣̙̮̖̭̼̹̻̰͎͎̣̼͎͍͎̐͑̀̑̊̀͒̋̓͌̑̇͗̿͋̔͛̓́̀̒͊̄̉̽̅͐͒̌͗͌̌̋͗̅͑͗̿̇̃̆͘̕͠͝ͅt̨̨̢̢̨̡̛̯͎̭̜͈̰̖̼̤̞̪̞̼͍̞̙͉̻̗̜̼̲̙̲̜͔͈̼̙̲̻̙̥̲́̑̋̓̓͑̓̾͆̌͂̿̃̅͆͑̄͂̀̅͊͛͗͂̑̔̒͌̇͌̔͑͒͐͘̚͜͠ͅc̢̡̡͚̼̜̟̮̻̲̗͎̻̼̘̖̭̖̩͉̲͓͙̣͇͎̥͇̤͖͈̻̺͙͙̏̃͛͋͛͑̋͌̾͒͛̀̍̀͗͗̄̅̄̈́͒̈́̄̐̄̅̿̉̈́̂̂̍̓̈́̂̚͘̚̚̚͘̕͘͜͜͠͝ͅą̧̨̢̧̛̛̼͖̪̼̹̯͔̘̮̩̥̠̪͓̰̮̹̬͎̲̺̼̰̖̹͈̹͉̗͕̜̹̓̒́̈́͛̈́̆̂̾̄̑̋̎̋͌͂̀̌́̉͋͒́̍̇̈́̐́̿͒͒̍̊̅̏̚͜͝͠͝͝͠ļ̨̛̛̛̙̰͈̬̲͓͓̙̱̳͉̻̜͙̩̤̮̘͈͓̦̙̰̱̭̹̻̣̠͙͈̮̪̠͓͔̑̊̽̾̄̎͆͆̇̀̃̓̀̈́̋̀̌͌̅͌̈́͛͌̇͒͐͐̒̆̃̑́̆̔̅̐͜͠ͅl̢̨͈͚̥̳͎̭̜̗̱̞͙̟̝̦̣̼̙̰͚̺͔͖̖̗̣̪͚̦͖̪̭͙̙͓̩͉̱̞͕̈̈́́̌̐̌̐̆̽̒̓͗͆̌̌͊̓̀̑̿͆͒͒̏̅̈̈́̈́̑̿̾̓̈́̀̆̓͆̔̚̚̚̚̚͜͜͜.̨̡̨̧̛̮̝̼̜͙̝͉̖̻͇͙͉͓̝͕̗̻͕̳̫̯̯̮͔̞͕̮̣̟͈̟̖͖̯̟̭̜͖͖̊̋̑͗̈́̑̏̇̔̋̍̑͌̽̈́̓̏̽̈́̋͒̈̒̿̍̃̄̆̽́̌͂̄͘̚̚͠͠ͅͅ ̡̢̧̛͉̱̹̮̻̳͖̮̻͈̩̻͎̲͎̱̜̘͔͕̮͈̗̝͈̮͉͙̻͔̰̟͓̩͚̊̈́̌̓̋̎̓͑̽̈́̊̉̃̓̇̈́͋͛̾͛̍̄͐̔̉͛͗̈̎̎͒̒͒̈́́̍̕͘̚͜͠͝͝F̢̧̢̢̨̨̡͈͚̯̖̜̗̣̫̖͍̜̠̠͕̖͙̯͚̱͇̳͕̰͔̭͖̗͇̲͕̩̲̺͚̲̐̈́͗̀̒͛̌͂͒̇̾̃̈̒̈̆̏̆͆̃́̑̇̏́͗͐̎̾͐̇́͊͒̾̕͜͠͝͝͝ͅų̡̧̛͚̘̩̝͔͇͔͍̘̥̻̞͉̥̰͖͖̞͙̬̠͇̖̤̦̞̝̱̰̤̞̱̞͚̝̺̤͓̜̻̈́̐̍̅̉͛́́̍̀̍̇̀̔̂͛́͐̾̓̾́͛̒͗́͌̾̏͒̒̂͘̕͘͘̚͜͠͠͝͝ͅl̢̧̛̛̫̦̥̞̖̰̦̖̠͚̩̮̬̳̦̫̮̻̖͓̠̺̺͉̞̮̣̬̮̠͍̼̹̮̲̫̬̬͎͓̈́̋̿̏̅̈́̈́́̒̆͂̂̑̎̄̅͋̀̀̇̓͑̈́̇̃̾͒͂̃̄̈́̇͆̃̊͑̿̚͘͘̚̕͜͝͠l̨̨̨̢̛̮̮̪̬̦̥̟̘̥̖͖̯̗̩̼͓͎͓͔̭̝̠͙̱̼͍̝̬̱̼̼͙̙̠͉̘̺̗̈́̿͌̔̅͊̈̌̎̉̌͊̈́́͗̏̍̅̓̈́̀̆͊̂̉̿̈́̂̉̃͊͑͋̃̈́͐͗̇͘̚̚͝͠ͅ ̧̢̝̫͉̲̘̫̻̜̳̙̞̻̤̱̠̜̹͚̮̟̟̫̰̟̱͖̺̙̝̻̜͓̝̮̳̫͆̇͛̂͊̈́̎̍̓͆͊́̔̈̓͊̌͌͂̈́̈́̀̂͂̂̍́̆̾͂̉̈̊̾̈́̓̉͐̀̂̚͜͝͝͠͝͠ͅs̡̫̣̬̥̗̰̝̹͇͙͎̗̝̞̯̞̗̩̯̬̹̳͔̱̺̤̤̰͉̫̤̮̣͙̘̗͍̺̪̾̌̐̅̊̓̎̑̈̏͛̒̓͗̒̓͊̃̂̈́̈́͌͛̄͗͂̓̽̉̊͋͋̄͆͘͘̚̚͘͝͝ͅͅͅȩ̫͎͉̬̪͔̖̫͖̙̮̳̱͓̠͇̲̼̞̪̙̙̥͖͙͎̫̦͔͙̖̪̭͍͈̲̠̲̟̮̬̩̿͂̓́̑́̊́̔̒̔̎͑̌̔͌͒̄̀͌̆͂̇̓̃̒̂̏̿̌̔̈́̂̚͘͘͝͠͝ͅͅr̡̡̡̢̭̳͔̤̥̹̱̱̜̗͇̝̤͈̱̟̖̮̞̰͎̗͇̭̲͉̱̭̮̳̝̝̥̫̜̓̏̒̀͌͊͛̐̋̃́̈̏͆̏̈̇̄͒͗͌͒̋̈́͋͗̑̃̄̋̇̉́̔̏̂͌̅̄̈̋͊͘͘͠͝ͅͅv̢̧̡̛̬̻͔̠̥̯̫̩̭͙͈̗̰͕̠̮̳̗̖͈̩̭̗̮̜̼̗̪̹̯̝͎̖͔̲̺̳͕̪̠͈̄͌͒̃̾̔̈̿̿͗͒͒̾͑͐̄́̏̏̋͂͆̃̇̊̋̈́̿̇̄̽̾̋̾̈́͋̈́̈͘̕̕̚̚͜͝͠ï̧̢̡̧̖̫̟̥̮̤͈̜̮̤̭̟̗͙͇̺̯̟̬̮̖̻̟̬͈̯͙͎͉̱̝̖̠̮̪͚̼͎̏̑̈͑̾̿͂̾̑̀̀̅̀͑̄̅͒̾̒͗̍́͐̉̈́̍̈́̊̂́̏̀́̈́̚̕̕̕͜͜͠͠͝͠͠c̢̨̢̢̡̢̹̩̲̪͓͔̞͈̜͈̳͈͚̻̝̣͖͕͚̻͕̪̜͉̜͙̬͔̼͚̳̗̖̖̿̓͋̎̆̎̈́̅̿̈́̌͐̃̎͂̓̎̎̑̍̉̔͂̃̉̈́̌̎̐͂̆͆̍̓̅͘̚̕͜͝͝͝͝͝ḛ̡̡̢̧̛̝̦̗̰̙̩̹͔̹̹̦̣̱̼̹̤͖͙̣̭̼̺͔͚̩̳̯̩̟͍̝͉̩͓̭̑̍͆́̐̌̓̿̑̊͂̊̔̌̈̓̃̑͑͑̎͂̐͛̇͐͌̉͂̒̎̑͂͐̍̀̍̈́̈̚̕̚͘͜͠ͅş̢̢̛̫̻̤̼͈̞̞̫̹̮̰̙̦̩̭͖͚̦͔͕̟͎̰̤͇̫̺͎̤̮͚̽̈́̆̒̿͌̿̀̉̽͛̈́̽̓̽͛̾̈́̐̆̎̂͗̈͛̈̇̓̽́̿̈́̚͘̕͜͜͜͝͠͠ͅ ̡̨̧̡̛̲̟̮̻̰̩̝̙̞͓͙̜̜̦͉̥̰̠͕͖̘͙̲̹̙̘̙̯̫̙̹̮̱͑͐̌̓̉͛̒̄̿̎̆̿̾̏͐̉̇͆̇͋͛͐̌̋͆̑̉̂̈́͛̀̀̌̔̔̂͋̒͜͝͠͝͠ͅ/̢̨̧̣̼̱̙̤͎̝̙̼̘͔͉̖̯̦̠̘̗̳͔̮̹͈͖̞̘̦̻̪̝̻̰͈̮̯̙̞͍͈̜͙̙̓̊͌̆̔̄́̾̀͋̀̐̌͊̄̂̓͌̂͗̒̾̈́̈́̅͆́͐̎͊̽̚͘͘̕̕̕̚̚͝ͅ ̧̢̛̤̯̼̻͔̝̜͕̲̘̯̻̭̪͓͓̜̠̳̗̦͙͍͇͎̦̺̳̜̟̖̦̯̱͍̜̦͊͒̽̈́̄͛̊̍̊͑̒̈́̅̋͂͐͒̅̈́̈́̽́͛͗͗̀͛̾̌̾̓͋̚͘͘̚͘͘͝͝b̨̧̢̛͙̺͎͚̳̯̣͙̘̫̪̞̻̗̠̻̳͕͙̲̘͚̺͔͎͓̹͖̰͙̜͙̩̤͙̜̝̪̯͕̑̾̓̒̀̓͊͊̉͑͒̈͊̍̑̑͒̃̋͑̽̈́͂̈́̂́̐̈́̃̓͊̎̈̃̓̈͘̕̕̕͜͝͝d̡̡͖̭͍̦̟̥͍̯̟͈͚̬̳̦̯̯̜̙̥̘̱̟̘̲̯̳͙̹͙̞͍̻̈́̄̏̇̎̏̀͒̎͗̃́̊̇̉̆̀̐̒̃̐̉̾͆̀̂͂̆̾̽̄̓͂̈̀̽͘̚̚͜͜͝͠͝͠ͅͅs̢̧̰̼̭̪̗͓̮̯͓͇̦̭̘͔͕͔̪̜̤͙͈̼͖̻͙̩̜̹͍̜͖̥̰̺̲̳̱̮͉͙͔̓̏̈́̈͂̓̆̌̾̐̌͑̑͋̏͌̈́͌̓̿͌̆́̀͐͆̈̐̇̏́̈́̀̔́͘̚͘͝͝m̢̧̢̡̛͔̟̬͔͈͎̯̬̼̫̤̻̳̰̼̲͈̘̯̹̠̗̠͈̼̮͇͔̳̜͕̬͍̞̓́̈́͌̒̈́̋̃̔̀̾̌͊͊͒͆̈́͒͛̀̉̑͗̄̌̓̒́́̑̍̄̀̚͘͝͝͠ ̧̨̧̧̨̝͔̙͚̣̦̬̭͍͓̫̳̗̘̞̥̣̦͕̜̠͓̙̲̲̜͙̠̹͖͈̬̣̖̠̯̩̜̇̇͐̈́̌̿͌͒̇̔͐̍̅̍̀̀̎̓̀̎̈͛̄͛͋̎̎̃͑͛͂͂̄̚̚͘͠͠͠͠ͅͅ-̨̨̲̘̞̫͕̠̜̤̝̮̠͖͉͍̙̯̟̼̺̯̟̯̱͙̭̦͖̙͈̼̹̭̻͇̘̰̣̳̫͛̔̽̈́̍̐̽̇̀̒͗͊͆̾́̍̾̇̀̀̅̈͒͛̍̀͑̇̒̃̈́̂̄͘̚̕̚͠͠͠͝͠ͅ ̨̡̛̛̳̱̰̜̖̙̺̺̟̰͔͕̳̺̠̰̤͙̤̫̘̦̻̹̱̙̥̠̱̗̭̼̐̈̀̊̇͒̒̾̿̃̈́̍̈́̂̃̃̌̄͂̋̿́̎́̾̑̏̿͌͌̄̚̕̕̕͜͜͝͝͠ͅͅͅi̡̨̢̢̨̼̪̻̟̟̯̝̣̜̝̗͙̖̬̣̘̰̝̯͍̼̤͔̬̠̦̝̹̟̺̝̟̳̳͖̞̬͂͛͆͆̿̊̆́̑̓͊̂̈́͗͂͊̀̔̀̓̊̆͑̊̓̈́͆̊͂̾̒̈̽̀̿̈͘͜͜͝͝ͅn̨̧̢͎̝̞̥̳̰̪̮͍͚̟̮̞̗̳̪̱͓̲͕̝̰̦͖͖̺̰͕͙͔̦̦͍̰̘͙͉͉̘͓͇͉͌͋̈̍̐̏͂̓͋̏̈̌̍̊͛̀̊́͌̂̋̉̎̓̐̉͒̏̾̒̌͌͛̈̍̍̍̿̍̕̚͝͝͝ͅc̡̡̡̢̧̛̛̛͎͙̬͙̣̲̟̫̝̦͔͉̹̮͖̻͍̮̹̟̩͔̬͖̪͇̻̗̳̯̬̞̼̤̯̩̗͛̅̊̇̾̄͂̓̄͌͋̐͐̃̆̿̿͌̓̏̾̋̉̀́̂̒́͆̅͋̽͝͝͝͝͝ͅͅḝ̧̛̛̙̰̯̳̬̬̟̥̼̦͖͕̻͙̳͖̺̹̥̤͇̼̳͔͎͕͓̬̜͉͍͉͔̬̭̓̑̈́̄̈́̀̉̑̾̅̄̆͂̊͌̿̀̿̒͋̌͆̎̄̀̐̎̕͘̕͘͘͝͠͝͝ͅp̨̛͓̺̺͇̯̫̞͔͙͖̪̤̫͇̜̻̲͎̫̻̺͖̺̺̠͙͉͖̘̺͓̭͖̙͉͓͇̰̉͆́̀͊̊̀̌̔̇̀̃̇̀̇͊́̉̓̑̅̔̄̅̽̒͑̀͛͋͊͐̐̉́̂̂̕̚̕͘͝͠ͅͅá̡̧̧̧̨̧̢͍̖͕̰̜͚̘͙̖̠̰̣̹̳͓̭̦̲͔̟̼͔͖̻͈̩̟͓̩̝̟̱̮̊͂̀͛̏̈́̎̃̂͗̊̐̑͗̑͒̈̎̓̔͊̽̄͊͑̄́̇̍͂͌̀͒̒̂̔̂̅͝ͅt̢̧̡̧̛̝̱̻͖͉̬̲͖͚͎̬̳̱̺̩̣͔͖̻̬̬̟͚̦̞̦͚̣͇̮̱̪̘̳̣̊̋̒͂̈́͐̀̎̔͋̈̃͌̒̆͑́̓͐͑̈̇́̍̈́̋͛̽̊̔͋̇̀̿̌̆͜͝ǫ̡̡̮̙̖͙̼̘̤͈͚̟̞̻̮̫̭̤̟̲̥͇̻̯̟̜̞̜͙̦͈͉̣̲̝͓͎̉̎̄̅͗̇͊̾̽͒͒̌̂͑͆̈́̈́̒̇͆̔͒̄̅͗̏̏̾͂̒̔̾̍͗̕̚͝͠͝͝ͅͅa̢̧̨̛̛̟̬̜̺͇̮̝͓̖̝̞̻͈̲̻͕͉̼͙̟͉͈̻̳̺̜͍̙̥͎̮̳͓͇͇̖̠̍̅̒̃͗̍͆̀̐̓̓̀́̑̾̒͌͑̾͑̐̉͋̆̆͛͊͑̀̊̓͛͐͑͊̐͘̕̚͜͜͜͝͠͠͝ŗ̧̧̝̣̱̭͔̝̪͓͎̦͓̬̜̬̩̗͚̙̰̣̫̟͇̩̲̩͖͔̹͙̞̳̜̺͓̙̦̦͍̄̌̑́̇̾̉̐̈̂̾͊͋̓̍̍͋͒̅̇̉̉̿̆̐̓̀̐̈̿̏̑̎̒͗̎̋͂͘͘̚̚͜͜͝͝e̡̢̯̞̱̼͓̦̯̮̙̥̻͇̮͔̭̯̥͕̮̬̻̜̙͚̬͈͎̥͉̳̠͙̟͇̥̘̣͖͓͖̾̊́͂̀̃̈́̐̅̈́̓̇͂̀͊̈̆͊̇̑̍́͛͑̂́͐̀͛̃͂̏̆͂̽͛̈́̕̕̚͜͠͠͝͝ͅ!̧̧̡̹͙̲̥̱͇̰̙͍̞̮̮̭̖͎̹̯̞̻͓̖͓̫̤̝̖̩͎̝̰̼̤͔̖̟̺͍̬̩͉̱͊͛̄͒̏̀̊̅̇͆̀̀̉͒̒̏̎̉̾̂̀͑͑͛͛͌̈́̏͋̈́̏́̌͘̕͘͘͜͝͝͝͝!̢̢̧̯͚̮͎̪̙̤̬͎̤͍͖̪̣̘̼̭̮̘̝̘̙̣̠̫̘͈̱͙̳̩͈̣̥̫̾͋̿͒̎́̇̽͂̂͗͗̀̃̃̈́̆̎͂͊̓̑̋́̿̀̒̍̾̍̈́̿͊̾̅͘̚͜͠͠͝ͅ!̢̧̨̨̢̛̛̛͓̠̰͔̰̺̯̫̗͉͈̫̰̩̣̫̹͚̥͉͖͓̱͖͕͙̯͈̬̩̩̩͇̪͓̻̅̑̀̾̾́͌̓̈́̐̑̃̄̆̽̆̅̽͌̏͑̾̋̈̒̋̀͋͒͘͘̚̚͜͠͝ͅ ̧̧̨̛͎̻̜̦͇͎̖̗͉̝͇̱͍̺̖͓͇̥̣̝̜̻̣̺̞͎̦̟̞̫̥̣̪̪͇̃͌̉̒̂͑̂̋̿͌̾̏̇̾̈́̇̂̋͊̿̍̄̋́͛̎͑̄̏͆͑̔͘̕͜͠͠͝͠

̡̧̧̧̡̡̨̛̛̩̜̪̜͇̣͕̹͎͖̜̺̝͓̗̤͚͉͎͓͕̟͈̠̬͈̘͉͔̗̤͇̞̖̹͒͌͐̍̎̽̓̒͒́̾̿̽̈̄̃̓́̽͆̀͆̒̄̓̍̾͒̀́̉̑̈̈́͋̀̐̆͊̾̀́̓͜ͅ

̨̢̡̨̛͉̥͚̹̠͚̣͎̦͎̞̫̺̳̣͉̺̟̘̟̠͓̳͎̜̹̰̟̦̬̩̜͇̝͍͕͙̉̑͌͊̄̾̌͊̐̅͆̍̇̎̍̏̄͑̏̔̍̉̋̐̈́̊͑͛̏͋̀̅͐̇͘̕̕̕̚̕͝͠͝ͅͅͅ-̢̧̨̨̛̱̫̲͙͈͕̼̟̣̦̠͇͎̟͎̤͚͕̖̯̜̳͇̗͇̤̬͕͎̼͓̲̱̗̤̘̜̙͍̆̇́̎̐̾̿̊͌̿̅̇͆̍̂́͑̈̌̎̐̐͌͌̐̑͆̆̌̏͐͋́͌͌͘̚̕͠ͅͅ ̨̨̛̹̣̦̜̲͕̫͖̣͈̣̖̠̟̞͓͖̗̭̮̞̦̻̝̙̖̘͇̮̱̘̜̻͍͓̝̺̦͙̘̾͋̈́̄̾͂̄̍͊̆͂̑̄͆̍̓̏̏͂̒͐̊̏̃̿͒̎̈̏̎̉͌̇̇̚̕̕͘̕̚͜͝͠l̨̨̧̧̨̛̛͍̤̠̹̲͉͉̭̠͍̼̤̗̲̖̬̣̼͍̞̹̦̥͕͉͈̝͙̱̟̮̜̰̳͉̟̩̆͆̂̋͆̓̽̋͑̽̑̌̃͐̓̏̒̑͛͊̐̆͑͆̏̌͛̈̌̆̆̽̚͘͘͝͠͝ͅą̢̧̨̢̡̘̰͖̞̣̪̺̬̞̼̞̭̼̖͈̝̞̙̫̝̘̹̹̣̻̮̥̞͔̹̖̬̪͍͕̜̖̇̑̋̄̏͋̐́͑̔́̀̔̐̽͋́͛̾͗́̆̾͆̈́̋̈̿̀̾́̈̇͊͋͋͜͜͠͠͝ͅ ̨̧̧̢̛̛̤̮̯̗̻̮̲̼͎̮̗̳̜̘̹͈͉̣̲̞͈͕̰͉͚͕̖͕͙͎̬̩͕̜͙̥͇̘̩̼̣͖̈́͋͑͗͂̏̉͆̿̍̿̈̑͋̊̈́͛̈̓́̿͗̅̑̔͐͆̓̋͑̒̈̃̕̚̚͠m̡̢̨̼̱͉̪͈̰͇̙̗͙̞̫̮͔̪̝̠͕̟̜̥̜̪̖͍̳̪̫̘̳̳͔̘̥̯̲̟̼̘̣̪̑̑̏̔͐̔́̽̍͐̎̇̈́̄̆̿̉̈́͊̅̒́̈̏̈́̎͆̂͋̃̈́̈́̃̔̉̕͘̕̚͜͠͠͠͝ḭ̢̢̛̼̹̝̝̻͙̹͍͈̣̤̟̫͚̤͈͖̝̜̮̤͇̘̯̤̥̞̪̦̯̣̓͑͌̈́̽͐́̈́̍̒̓͑͆̂̐̃̍͊̈́͐̐̇̈̍͒̈́̉̍͆͑̽͛̓͗͒̀̏͛̔͜͠͝ͅͅͅṇ̢̢̨̖̰̝̬̞͍͉̭̬͚͚̩̫̬̫͉̬͔̹͔͎̝̯͓͓͕̥̪̼̺͉͓͚͈̳̥̘̋̓̾̈̈́̐͛̓̀̃̒̽̋̈̅̾̽̎̌̒̋̉̆͊͋̾͐̽̋̐̕̚͘̕̚͘͜͠͝͝ͅę̨̡̧̧̛͕̗̙̥̖͉͕̠̥̝̞̼̯̙͙̞̼͓̟̟̪̟̬̟͓̖̝̭̤̫͇̎̽̋͆̿̓̎̔̋̄̇́́̋͂̈́̀̾̌͋͛́̂̀̀̆̒̓̅̐̍͋̿̀́̀͊̾̕͜͜͠͠ͅͅͅ ̨̨̛̮̮̪͍̘̰̰̗͖͇̲̙͍͕̘͔̮̦̬̗͇̖͕͕̩̼̮̮͙̯̱͕̘͍̼̝̬͓̻̪̜́̅̓͊͆͐̉͊́́̊͋̈́̅͗̅̓̏̿̔̈̊͂̋̽̂̾̾̏́̀͘̕͘̚͘͠/̧̨̨̡̼̤̘̰̱̬̣̱̤͎̗̣̥͙͓̱̠̖͎͎̻͎͍̹͙͍͚̮̗̖̟̖̦̤̫̙͇̟̞̱̟̭̊̌̍̈́̎̋͆̃́̄̿̌́̋̄́̓̈͒̿̌̑̑͗̈́̀̈́̊̉̌͑́̃͝͝͝͝͠ ̡̡̧̛̘̥̤͇̮͉̳̬̻͉͍̤̥̙͖̠͎̲̱̬̹̭̳̳̳̫͚̤̜͚̬̮̗̲̤̟͈͐͊̌̓̾̑̆͐́̌͑̔̑̿̾͂̓͒̀͐͐́̀̃͋͊̓̄̅̚͘̕͘͘͜͜͝͝͠ͅp̡̢͚̙̬̞̲̦̤̲͈͕̱̹̼̥̺̗͙̮͎̟͖͖̖̥̖͉̥̗͕͓͉̥̲͓̩͙̱̮͚̣̐̓̈́͋͗̈̄̐̎̄͑̅̇̽̆̓̓̀̃̏̀́̀͒̈́͆̂̊̑̇̏̃̾͌͗͗̀̀̚̚̚͠ơ̧̧̨̢̡̨̧̬̗̪̦̣͕͙͍̠̪͓̰̬̜͙̯͚̟̹̼͍̖̮̞̭̠̘̫̦͉͙͕̯͐̅̈͌͑̐̇̉̄̂̀̋̇̌͋̓͐̓̐̂̈͗͐́̎͊̈́̿́̔̍̿̇͘͝͝͝͠ͅą̧̡̧̧̢̢͍̺̪̳̝̠̹̥̭̫̰̮̰̲̱͔̻͇͉̖̮̘͚̰̝͉̭̜̦̞͍̑́͒̈́͊͒͒̆̌͒̆̓̽͂̾̍͗̃̆̓̇̒̌̋͋͂͑̄̌̒̃͘̚͠͝͝͝͝͝͠ŗ̛̞͓̱͓̘̰̟͉̣̖̬̭̳͓͖͎̻̹͍̖̘͓͍̪̤̗͍̥̺̮̙̬̜͇̲̗̎͌͌͑̿̐͑̄͐͒́̇̒̐̾̊̑̇͗̀̾͂́̎̈́̀̔̃́̓͗̌́̒̈́͘̚̕̕͜͜͝ͅt̡̡̨̛̻͉̖͕̼͚̯̹̼̟̬͎̝̮͉̜̥̠̻̮͍̬̠̱̬̼̰̜̻͈͖̦̞̱͔͒͑̓͋͂́̅̔̋͑̌̈́̂̉̓̏̒̄͋̈̌͊̋̿͆͐̈͐̀̒̒̓̚̕͘͘̕͝͝͠ͅͅa̡̨̧̨̛͉̘͕̪̘̩̘̰͍̥̼͚͍̫͉͍͔̳̮̘̘̻͓̲̗̳͙̫̳̭̝͕͎͕͕͉͎͙͍͋̆͌̓͛̎̀́͋̔̄̈͋͗̑̐̌͛̓̍͗̎͋̽́͐̓̑̌̽̒̈̇̂̈̈́̿͘͘͜͠͝ͅ ̨̧̧̧̛͍͔͔̥̹̺̜̜̤̳͖̞̼̙͇̱͍̯͎̹͓̱̩̜͉̪̰̙̰͙͚̲̰̳̾͑͌͂̀̾͑̉̿̓͒̈́͑͌̏͋̇͐̆̊̒̆̾͆̑͗̀͆́̈̋͑̈͋̃̚͝͠ͅ6̧̡̛̞̩̦͓̦͚̪̼͙̥͙̭̺̳̫̘̫̲͚̯̝̝̟͉͚̜͈͙̪̺̻̹̹͙͖̮̟̜͕̈́͛͑͌́͑̾͒̔͆̅̐̈͆̍͛̅͂͒́̒̈́͂̄̍͛̀̓̈́̓̒̐̆̍̉͂̕͝͝͝ͅ,̧̢̢̡̡̝͖̣̯̣̠̦̻̘̫̭̗͚̘̰̯̞͚̤̯͈̪͕̪͎̗̞͍̪̱͚̻̺̣̟͂̍̽̊͗̂̌̉̿̈́̎̏͆̏̀͂̀̈͂̇̿̈̆̋͗̂͌̔͆͆̉͋̃̽͒̓̎̉̔̕̕͜͠͝ͅͅͅ ̡̧̡̛͓͚̝͕͙̹̞͕͕͍͇̦̳̝̼̞͔̹̫͇̻̱͈͖̟͕͔̤͈̼̠̖͖͓̱͖͋̈́͊̈́͗̏̃̔̉̔́̎͋̾̉͂̂̃̿̏̑͊̍̀̈́̈́͐͐͂͆̐̕͘̚̕͘͝͠͠͝͝͝͝͝l̡̡̢̛̬̪͇̹̲̮͚̺̲͎͈̲̪̪̰͖̹͓͈͈̟̫̬͈̭̠̘̻̳̤̘͓̼̺̈́̑̔́̽́̿͌̈́̄͐̈́̾̀̉̆̀͊̓̌͗͗̆̽̋̄̌͋̓͑̋̑̅͋͊̋̓͌͘̚̚͘͜͠͝ơ̢̧̢̧̢̢̢̖̭͙̘̤̹̠͙̹͍̲̞͖̱̩͔͎̯̲̦̹̟̰̭̖̜͓̜̫̥̬̳̲̈̀̂̆́̑͆͂̑̿͆̎̃́̔̊͊̉̈́͂͑̆̀̀̑̽͒̆̆̀̑͐̐̀̚̕̚͜͜͝͝͝͝͝͝c̨̨̨̞̻͇̬̭͖̰̲̳̹̼̻̞̱̰̟̭̹̦͇̜̠͎̖̭͖̼͇̗̠̬͚̿̈̃̈͂̾̌́̍͆͛͑͐̃̍̌̉̑̎̓̅̒̑̿̇͑̇͒͘͘͘͘̕̕͜͜͜͠͝͠͝ͅã̢͉̺̮̪̟̗̗͈͈͕͙̘̜͇͇̮̯̫̹̥͇̣͎͇̰̙̝̪̲̗̻͎̻̘̐̋̐̒͐̽͋̄̀̏̂͛̇́̒͋̄̽̆͛̐͑̎͊͑́̓̂̈́͗̒̅̊̎͂̓̈́̒̓̅̚̕͜͠ͅͅͅt̡̢̧̛̟̹̰̖̦̺̪̼̬͉̞͙̝͔̺̜̳͈͎̣̙̖͕̩͍͉̩͙͕̲̖̲̓͑͆̇͛͑̑̈̓̓́̋̿͑͊̎́͐̆́́́́͋̋̈́͊̃̏͋̈͆͛͘̕̚̚͜͜͝͝͝͠ͅͅͅi̧̢̡̡̡̛̛͉̹̙̙̤̲̪̮̦̙̪̠̙̱͓̬͓̝̫̭͍͍̭͔͇͔͓̝͎̜̝̼̻͎̪͈̬͎̐͐͊̉̌͆̾̋̉͗͐̀̉̃̌̈́̈́͒̈́͋̃̀̑̍̄͌͗̑̓̔̅̀͘̕̚̚͘͜͠͠͝͠͝͠͠ͅͅe̢̧̧̨̼̣̭̭̬̟͙̝̻̹͓͍̳͉̭̱̝̝̞̭̦̬̖̥͓̫̙̼̳͔̫̳̘͚̼̞̖͗̅̎́̄̃̃́͑̈́̆͑̓̅̌͌̿́́̃̔̄̽͋̆͗̓̇͌͛̔́̓̓̅̎̇͌͂̿̚̚͘͜ͅ ̡̧̘̦̟̹̻̠͕̖̩͖͉̫̮̫͉̩͕̯͈̫̻̥̘̦̲͚̞̫̭̫̣̰̺̪͉̥̳̣̖̱̬̳͇̓̐͑̃͒̀̆̄́̅̋̌͐͗͌̊͐͋̏̍̊͌̌̿͌̀̓͂̔̿̋̾͛́͋͐̊̊̍̈́̌͛͝͝͝ͅḑ̢̧̢̛̺̬̱̩̼̖̯͚̩̰̦͙̯͇̯̞̣̭̘̳̤̹̠̣̠͈͔̰̭͙͍̭͖͎̇͌̿̓̋͂͋̾̽̓̀̌̎͋͂͒̓͆̈́̈́̓͐͊͗̂̈̾̿́̔̍͛͂̃̄̚͘͠͝ĕ̢̢̢̡̨̛̱̼̫͍̰͍̪̝̭̘̻̱̟͍̥̦̘̰͚̥̬̩̘͎̝̖̮̘͇̹̙͎̬͇̺̇͑̀͂̑̅̐͋͂̀̅͒̄͒͗͋̈́̉̓̋́̂̿̀̄̀̂̃̈̍͋͘̚̚͜͠͠͝͝ͅ ̧̨̧̲̹̰̺͉͕̺̮͇̪̣̘̪̼̠̬̣̖̺̱͈̮̖̜͈͙̞̝͉̰̹̠̰͍̠̝̝̭͍̪̺̓̿͆͆̃̈́̃̎̆͐̽͌͛̋̿̂̐̈͛̈̋́́̂͂́̄̃̅̀̏̕̚͘̕͘̕͜͝͝͝͝l̢̢̨̨̧̢̦̩̣̼̺̦̦̝̲̠̰̖͔̻̩̫̟͈͇̲̥̰̥̻̜̠͕̟̰̻̜̙͈̫͇̗̇̃̑̏͋̉̇̈̈́̔̎͌̇̅̍͒̌͛̂̉̾͐̽͆͂̈́̈́̾͋̾̑̒͗́̓́̃̒͜͝ư̡̨̧̖͙̼̯̗͈͔̯͓͚͔̫͍͕̳͈̱͕̩͚̳͈̹̣͓̙̟̺͙̳̗̹̤͖̭͙̲̦͆̍̽̐̓̽̑̊̅̉̀̓̔̍͂͛̆͆̈́̈́̽́̈́̓̈́̾̈́͒̄̎͊̐͑͌̽̕͘̕͜͝͝͝͝ͅͅx̨̨̢̧̧̧̨̳̦̺̖̙̟̪̱̦̮̖̥̜̘͖̥̮̝̬͍͍̼̘̖̮͍̗̯̪̤̯̥̥̫̀̈̾̋̐̆̿̆̈̾̽̀̈͒͂͑̇̈́͑̔̾͗͆͊̽̿̃͂̽̓̽̔̒̈́͆̇̎̅̇̎̕̚̕̕͝͠,̧͉͕̥͔̦̫̤̱̺̱̗̙͎̟̮̪̭̘͕̰̳̬̰̱̤̗̼̮̞̫̙̭̯̭̤̼̮̬̱̟̤̈̆̋͗̿͒̊̈̂͋͛͆͗͛͌̋͂̀̽̐͆̓͊̈́͛́͐̇͊̈́̃͗̃̌́̈̕͜͝ ̢̨̨̢̛̱̦͚̖͉̣̙̣̜͉͎̝͇̬̱͓̳̗̞̭͍̭͉̘̦̙͉̺̯̼͙̠͇̺̯̱̣͓̺̺̉̏̃͋͒͐͆̓́̑̔̍̃̆̈́͆̎̂̃͊̊͂̃͊̐̎̉̍̋͌̆̽̓̉̊̈́̏͒̚̚͘͘̕͝͝z̡̡̧͇̩̤̬͉̲̹̙̺̞̮̠̖̣̝̱̺̟̖̪̜̺̪͔̗͙̭̺̠͇̰͕̯̻͓̒̌͌͒̀́̅̍͂̓̎̉̈̑̀̎͐̾̏̊̉͆̀̔̌͂̀̓͛̀̽̍̐̄̾̌͒̾̋̔͊͂̊̕̚͜͝ͅͅơ̡̢̢̡̨̡̟̦͈̬̯̝̞̗̺̘͈̝̳̘̠͍̜̮̙̮͇̦̺̫̬͓͖̼̖͎̪̻̱͎̇̈̃͛́̈́͂͆͗̈́̃̓͆̆̊̈́̅̏̃̑͋͗̉̒̍̀̋̆̓̌̆͗́̎̋͗́͊̚͘͜͠͝͠͝ͅn̨̧͙̘̦̜̲̥̖̣̭͕̞̺̥͕͉͎̦͓̮͖̥͇̻͇̜̮̜̩̯̤͚͚͚̪̪̗͈͙͕̬̒̆͊̿͂̆̏͂̉̒̾̅̔̐̎̽͒̊̋͋̍̿̔̇̔̍͌̃̓̆̆̐͆̏̈́̔̍̚͘͘͝a̧̨̧̨̨̛̛͍̭̙͔͖̫̬͎͙̠̱̗̝̠̼̝͍͈̠̥̲͔͎̺̗̫͔̲̭͎̹̝̐̈̽̾̔͑͐̑̓̆̎̋̈́̒̊͊̋̌͌̈́̀̈́̐̍̓̎͛́̔̉̂͗́͗̈́͘͘̕͝͠͝ͅͅ ̧̢̡̙͇̱̣̱̣̻̳̗̺̣̹̱̗̺͙̘͓̗̝̮̻̝̦̱͙͉̙̳̩̦͇̙̓̓́̐̾̓̃̌̓͊̄͌̂̓́̿͐͊̾͗̇͆̀̂̌̂̾̌̌̎͂̀͊̕̚̕̕͜͜͝͝͝l̢̨̛̘̝̘̦͙͎͔̜̯̝̦̱̲̰̤͚͓̫̺̤̟̞͚̮̣͎̠̪̣͈̘̗̦͎̫̩͚͚̠͕͖̝̉͐̈́̀̊̌̃̏̒͌̐̊̎͒̒̀͛̀̊́̐͑̐̐̈́́̋͋̅̒̈́͒̍̐͑̈́̚̚̕͘͜ȋ̡̡̢̛̼̠͕̱̬̹̻͍̥̗̘͕̱̹̗͚͍͚̝̹̞̤̳͓̙̳̺̮̩͇̞͉̫͕̾̍̈̾̀͊̑̔̄̔͋͂̌͊̑̑̿̂̀̽̓̅̅̌̏́̈́̽̃̇̽̄͆̔̈̌̂͆̕͘͘͜͜͜͜͝͠ͅn̢̧̢̧̞̖̩̻̺̝̜͍̘̞͇͎̦̟̗͓̲̤͍͓͈̣͖̳̩͖̥̮̜̖̞̪͈͈͚̱̩̦̄̓͌̀̄͆̈́͋͂͌̈́͐͌̉̉͐̀̈́̀̊͌̐̓̌̓̈́͒͗͂̈́̀̋͂̚̕̚̕̚͜͜͜͝i̡̢̛̛̝̫̭̯̩̪̻͉̙͉͎̪̟̟̼̗͚̜̞̝̙̗͙̣̫̙̜̮̖̟̺̝̦̹̳̊̉̾̃̎́̅͊͋̅͑̒̃͌̏̆̂̒͐͂̒̔̉͌̀̉̂̍̂̓̾̽̔͌̐̈͜͜͝s̨̢̛̲̘̼͕͎̜͉̟̳͙̬̥̖͈̝͇̘̯͕̦̱̲͔̼͓̱̬͈̹̙̟̘͉͍̖͇̯̎́̈͊̈́̐̓̾̀͒̀͆̎̄́̾̋̈́̄̏̈́̒͂̌͆̊̋̄̇̌̄̓̾͗̔̀̔͋̕̚̕͝͝͝ţ̡̛̹͇̰̮̘̠̼̳̲͚̫̘͔̻̦̳̼̮̘̱̟̼̞̪̼͖͉̞̖̣̮̼̯̳̻̞̾̅͐̅̇̆͊̃͒̄̿̈́̿̀͑͑̃͊͑͛̿̓̎̿̊͐́̈́̍͆͗́̄͆̈̚͘̕͜͝i̧̛̱̘͎̯̬̮̜̺̯͈̙̖̹͇͙͖̘͈͍͍͙͎͖̬͓̝̭̣̮̩͉̜̝̪̞̗̿́̽̀̽̀͛̈̔̔̽̓͋̐̎͌̇̊̍̈̍̉̅̀͗͐͊͒́͆͒̏̈́̋̐͑̏͘͜t̢̢̢̡̧̪̰̰̞̲̜̪̰̯͚̭͖̭̹̖̪͕͉͈̳̫͈̙̲̘̯͚̭͇̩͖̫͕͙̦̼̼̉̑̏̏̌̓̄̊̊̈́̍̈́́͐̏̈́̒̓̊͗͑̂̉̓̄̑́́̓̓̓͌̋̀̓̄̿̏͆̕͜͝͠͝ͅͅȃ̛̦͍͖̗̹̘͇͔̗̜̯̲̟͙͈̮̫̤̖͇͇̹̥͔̜̯͙̹͔͔̝͖̖̺̫͉͇̭̊͐͛̆̽́͑͑̿͗̀̄̂̓̇̀̈̾̇̊̒̆̿̓͌̿͌͒͐̀̾͛̔̓̾̾͌͂͑̒̍̚̚ͅ,̢̨̡̨̡̡̧̢̛̺̦̥̳̪̱͙̜̻͉͔̞̥̙̭͚̦͓̫͈͈͍̲̞̪̣̼̰̪̮̻̺̝̮͛̀̄̄̃͌̿̈́̂̉̈͌͗̋̀̿͗͛̔́̾͒̍̈́̇̾̃̎̊̌͌̍́͘͜͠͠͝͝͝͝ ̡̢̨̛̮͔̺̼̱̥̦̪̺̙̼͉͉͖͇̦͖̟͓̭̫̬̘̳̪̤̺͖̙̗̟͍̞͕̫̮̝͛̆̀̒̏͆͗̀͆̏́̓̅̈́͐̓̃͒͛̐̽͛̿̈̓͆̋͐̓̆͌̅̆̋͆̅̈́̏̆̽͘̚͜͜͝͠͝ͅp̡̨̡̢̡̨͉̼̻̜̙̣̹͉̺̘̘̺͕̼̳̟̫͉̳̟̪͔̺̬͓̪͎̳͎̥̺̠̿̎́̉̅͐͌́͐͆̍̇̋̉̀̒́͗̍͊̈́̅͑̀̒̽̓̈̒͋̇̓́̈́̈́̕̚͜͜͝͝͝͝͝ͅͅͅä̢̧̧̧̭̤̯̫̻̪̱͈̖̳͔̹̭͔͕̟̫͙̻͙͉̠̱̬̥̺͔͖͍̤̪̝̼́̍͂̈́̀͆̈́̄͐́̓̓̈́̐̐͊͗͛͂̃͒̂͛̓̋̔̃̿̾̅̀̂̀́̅͘̚͘͠͝͠ͅͅṛ̡̨̧̧̤̠̘̜̲̬̜͎͔̩̟̪̖̮̟̪̯̤̹̲̞̠̙̤̙͕̙̻̩̗̠͓͇̮͉͗̐̊̈́̿̆̒̍̍͛̄͛͂͋̀͌͋̏̇̒͗͆̃̐͑̈̿̈̏̃̈́́̚̚͜͠͝͠͠͠c̡̡̢̢̛̙̘̩̫̳͕̲̰̟̦̮̱̯͇̩̩̙͉̻̬̥̠̺̹̰̯͎̮͙̦̥̳̙̣̥͐̒̐̈́̏͛̎̾̾̆̂̅͆͗̅̒̊̋̒͐̈́̓́́͛̓̒̎̈̓̐̽̕̕̕͜͝͠ͅͅͅͅa̢̡̡̨̤̯̗͉̮̼̯̲͓͕̰̪̯͔͈̪̖̘̺̟̥͕͎̪̫̖̣̱̥̬̪͚̫͓͍̲͎͎̦̅̔̓͒̈́̀͌͆̈́͊̂̏͗͗̾̍̿̏́̿̽͊͛͂̒̈̓͋͑͆̄́͘̕̕͝͝͝ͅͅṟ̨̛̩̱̜̩̪͎͔̫̠͍̠̞͓̫̤̺̖̺̞͎̺̳̠̥̞͈̺̰̗̤̦̗͇̥͕̣̤̮͓͐̑̋̄̀̉̃̀̈͒̾̀͌́͑̎̓̐̑̄̍͐͂̈́͗̀́̏͋́̑́̊̐̊͗̓̚̕͠͝͠ͅę̧̨̛͎̲̯̙̘͈̪̱͚̭̲͖̹̘̪̲̳̦̜̹̳̳̹̜̞͔̮̯̥̺̫̬̠̹͍̺̭̠̳̰͍̈́̐̄̐͛̐͆͒͑̉̂̄́̈́̒͛̃̀̅̅̿̈́͊̉̀͑͆̆̏͗̑͐̅̈̕̚̚͜͝͝͝ ̡̨̛̲̪̣̝̳̥̹̥̯̜͉͖̻͍̦͇̩̩͕̝̩͕͈͎̳̯̭̻̥͔͍̦̰̯͎̙͔̪͔͈̫͚̐̏͐̌́̇̈́͐̒͐̀̂̾̋̉͋̑͋̄͌̀̀̈́̈̑͌̂͛͗͋̽̿̓̚̚̚̕͜͠͝͠ͅş̧͚͔̼͕̻̻͙̠̱͍͙̜̤͉̭̩̺̠̠̖͚̯̼̥̖̠̭̺͎̖̗̥͍̤͖̼̞͉̝̞͈̣̔͛̆̒̋͗͊̿͒̓̓̍͗̅͂̏̓̄̇̇̈́́̄̏͐̋͒̽̂̀̈́̑̓̂̓̾͗̉̄̿͠͠͠ͅi̡̨̛̛͕̰͕̲͈͎̮̪̳̺͔̲̳̬̭͖̠͈̬̙͖̟̙̞̱̣̦̗̘̩͖̮͖̘͇̪͑͆̀̅̀̑̉̅̋́͛͑͐̇́̎͗̈́̎͌̏̋̍͆̐̑̓̒̍͊̅̓́̍̕̕̕͜͝͝͠͝͠ͅͅͅ ̨̨̡̧̡̨̢̧͖͔̣͍͚̬̜̬̻̩̟͓̣̤̺͕͈͙͚̬͍͉̠͕͕͓̬̬̫̣͚͇̲̺͈̠͖͛̃͑͊́̾̅̔́̄͑̊̂̀͋̃͒̍͊͂́́̈́͊̒̑́̌͌̓̅̚̕͠͝͝͝͝͠ͅţ̛̛̩͓̼̬̦͎̗͙̣̮̣̫̫͎͔̻̯̲̱͙̠̘̯̰͓̰͕͈̣͉̠̦̖̬͓͎͓̰̲͛͆̔͒̋̀́̓̆̇̄̈́̒͗͆̒̈́̌̌͑̿͒̆̈́̿̉̊̎͊͛͗̾̀̃͌̒̕͘͜͜͝͠͝͝ͅo̡̡̡̡͔̹̹̠͉͍̪̙͕̤̯̗̣̹̠̙̝͎̬̭͍͇̥͖̥͍͔̥̰̟̻̪͓̪̜̥̹̒̓͊̿̿̓̀̄͑́̎̓͗̈́̑͆͑̄͌͗͑̌̀̈͒̋̒̊̽̽̏̋̂̄́̈́̿͐͊̆̋̈́̕͘͜͜͠͠ą̢̡̛̛͉̣̝̪͇̲̰͍͕̹̻̦̱̞͓̥̟̞̲̣̤̰̺̰̱͖͉̩͍̫͈̮̙͚̜̺̽͋͗͌̉͌̍̈́̃͑̀̃͑̐͆̔̿̔̊͑̔̂̀̾̋̎̈́͂̑̑̉̒̕͘͝͝͠͝ͅţ̡̢̡̨̛̛͕͎̜̰̟̞̤̙̖̤̦̝̰̘̰̠̗̮̹̤̥̭̬̦͔̘̻̯̟͙͇̲͍͕̯͓̓̽͒̿̎̓̐͐̒͐̍̈́͊̊̑́̔̒͌͐̋̍̏̀̆͗͐̏͐͒̉̐̚̕̚͜͝͠͝͠͝͝͠ͅͅę̧̨̡̛̪͚͓͙̼̥̱̥̯͖̝̭̲̼̭̤͉̞̼̮̱̫͓̫̖̟̳͈̺̪͇̭̯̘̪͔͍̋̂̊̄͐͆̀͛̒̂̆͐̀͆͗͐̇̂̓̄͂͑̂̃̔̃̃̌͊̔̈͗̈̑͗̌̋̔̀̕͝͠͝͠ͅ ̧̨̡̛̛̙͖̤̼̭̮̳̱͚̠̥̻̭̬̺̙̖̖͍̹̤̻͖̖̣͈̫͈̻̩̻̬͍͉̰̜̿̿̎͂̊͌̃̌̌̈́́̄̔͊́͌̎͊̓̈́͛̀̐̎̌̃̆́̓̑̓̔̍̉͘͜͠͝ͅf̨̡̡̣̮͎̫̥̫̥̰̖͚̥͖̫͓̖̥͙̗͍̯̹̖͙̝͓̘̮̠͇̰̦͈̣͋̃̏̍̄̈́͑̿̋̎̏͑̓͌͌̓́͋͂̐̏̐̌̋͆̽͆̊͒͂̑̃̎̃͑̚̚͜͜͜͜͝á̡̢̨̨̛͖̻̳͎̺̮̫͖̱̪̝͎̼̱̤̺̫̜̥͎̱̯͍̙̯̜͍̱̼̩̮̘̥̗͙̩̭̮̑̈̉̀̋͆̾͐̈́̀̄̓̓͛̋̂̍̇̑̾͑̈́̈́͛̂̿̔̄̎̓͊́͛̐̂̏̚͜c̢̧̖̣͉͖̭̯̺͍̠̳̗̥̭͈̜̺͓̰͓̩̹̗͚̲̩̞͔̬̝̺͚̭͍͍̠̹̦͉̦̹͕̃̒͑́͊̃͌̑͑̿́̊͗̇͑͑̾͗͆̓̀̀̈̈́̾̽́̍̿͋̍̈́̄̌̓̀́͐̇̾͘͘̕͠͠͝ì̧̡̧̧̛͚͍͙͈̻̼͓̮͇̦͈͓̪͈̳͖̼͙̹̞̪̰͙̯̻͓͍͈͙̲̹̲̎͒͐̒̾͒͐̃̀̑̉̾̊̐̄̇̈́̄̈̑̃́͆̒̋̾͂̎̅͊̓̕̚͜͜͠͝͝ļ̧̡̮͍͓̼̤̪̜͔̳͇͕͙̤̬̲̹̩̰̳̮̞̮͚͖̥̦̗̘̘͈̥͖̼̖̙̪̄͛̋̇͗͗̊̿̅́͊̉̒̇̉͌̌͌̋͐͒͆̄͌̽̈́̄̋̆̐͐͌̋͑͘͘̕̕͝͝͠ͅĭ̢̨̡̛̛̛̟̹̯̜̩̦̥̻͙͓̺͕̺̝͇͚̦̦̟̗̦̮̫͇̟̮̥̬͚̯͕̼͍̺̦̿̓͛̈́͆̅̒̈́̓̔͂̌̄̀̓̑̉̔̔͐̆̒̊̊͛̀͂̀̋̚̕̕͜͝͠͠͝͝ͅẗ̢̢̧̨̳̲̻͈̦͔͇̝̭̫̤̱̯͇͉͈̖͔̘̮͍͈̩͓̰͙͓̻̣͍͕̟͍̯̟́͒̒͑̓͛̊͛̒́̾̑͛͒́̆́͆̑̎̿̉̓̓͂̈́̃̽͂̇̍̒̚̕̚͝͠͝͠͠͝ͅͅͅą̨̛̛̘̪̰̳͎̝͖͈̣̟̳͈̳̭̳͓̲̥̩͇̜̰̺̹̫̰̮͖͔͓͙͖̖̱͇̖̪̬͖̱̯̖̎̈́̂̆̀̃͊̇̀̈́͒̈́͂͊̈̍̎̇͂̆̃̈̀̀̈́̈́͑́̀̀̑̓͋̈̆̔̀̄̽̚̚̚͜t̨̨̧̛͖̩̘̘̳͈̘͈͙̖̯̲̰͖̥͖̼͕̤͇͉̞̭͔̣̦̟̻̳̹̩̫̮͚̊̌̏̆̑̀̓̉̈̏̀̅̆̈́̑́̄͆̍̏͗͗̉́̽͌̉́̈́̆̔̒̅̍̓̎̈̒̕̕͜͝ͅͅͅi̡̢̧̢̯̼̳͍͕̻̫̤̜͉͉̩̗̭͍̥͍̪͔͈̩̟͙̗̩̩̹̼͎̹͔͇͎͉̎̄͑͆͐͐̓̋̓̃̊͆͑͑̾̊̅͗͌̋̏͆̍͗̂̋̀̒̈́̑̎̚̚͘̕̕͠͝l̳͓͉͎͕̣̪̙̩͔͎̳͔̱̝̳̖̥͖̭͔͖̝̦̟̟͖̳͈̟̫̟̰͖͎̗͓͖͖̽̔͑̐̂̃́̂̏̈̈́̋͐̍̇̃̍͋̈́̀̄̔̈́̑̊͗̓̈́̉̃̒͗͒̎̅̒͂̊̐̀̃̎̚̚͝͝e̢̡̢̩͖̮̖̮̻̜̺̖̠̥̣͔̫̣̠̭̥͉̱̻̖̼͚͙͖͓̫̦̩̥̮̜̦͉̗̦͆̉̎̀͒͒͐̏͒̀̄͌͌̽̅̒̈̏̊̏͐̌̾̾̉̉́͐̄͛̉̏̿̑͊͘̕͠ͅ.̧̧̢̢̛̥̳̣̝̘̣̭̱̣̲̲̝̥̤͔͉͍̳̦͉̣̜̭̻͎͓͕̗̞̟̗̤͙͓̄͌͌͑̌̋́̓̎̇̑̿̍͐͗̈͒̀̄̃̑̑̔̾̃̏̅̄̅̿̐͛̈́̃̽̿́̓́̍͘͘͝͠ ̡̢̧̲̝̰͓̠̬̹̩̝̣̤͙̜͚͚̘̺͚̯̰̝̯̥̪̟͎̙̙͓̫̙͇͎̭̟̲͖̤͕͆͋̎͂͗͐̀̓̄̂̇̇̍̎̃͛̽̉͌͊̅̂̏̓̀͆͐̌̅̏̓̓̑̂̏̎̿̏͊̕͜͜͝͝͝ͅs̡͇͇͓͓͖͉̘̙̳̩͍̱̯̳̘͖̮͙͎̰̬̜̗̪͉̹͓̙̗̮̦͉̥͚̳̲̆̿͛͒̋͌́̉̅̽̈̽̈́̍̒̎́̀̄͌̂͆̀̒͋̈́̈͐̆͑́̐̍́̚̕̚̕͜͜͜͝͝͠͝͝ͅͅá̧̢̧̢̡̧̧̛͚̟̠̺͖͈̳̙̭̤̥͎͉̤͚̠̘̳̖̗̯̝̰̙̠̥͕̱͖͈̪̻̗̥̉̓̀̍̑̋̄̆͌̔̌͒̽͒̽̔̈̌̅͗̄̒̏̍̉̉̈́̿̔͗̚̕͠͝͝͠͝ͅu̡̢̠̺̹̪̪͈̜̦͕̝̝̲̼̫̩̪͖̳͍͇͕̺̻̹̪͚̪̟̥͓͇͎͖͎̠̠̯̝͕̿͂̈́͆̈́͑̇́̒́̊̿̏̾̌̌͒͑̽́̔̇̆̑̀̄̒̔̆̐͛̌̅̅͊̿̀́͗̐͘͝͝͝͝ͅ ̢̡̛̛͇̻̖̰̻̭̯͙̯̗͔̲̳̯̦̟̖̭̹̞̯̪͙̩̠̘̞͕̗̭̘̣̮̟̼͍̞͖̟̥̈̂̊̔͌̽̀̐͂̑́̏͋̽́̂̓̉̀͂̆̈́̇̈́̔̉̑̑́́̌̓̏̍̍̆̋͗̀̕̕̕͜͜͝ͅl̢̢̡̜̣̬͈̱͇̪͕̟̟͓̗͕͍̘͇͔͎̮̫͇͇̥̖̙̞̜̖͚͚͍̞̩͕̣̰̖̙͛̽͐̔̆͗̉̉͛̇̅̇͑͌͂͒̓͌̋̐̀̑̽̋̎͌̿̌̋̈́̅́̎̄̚͘͘͜͝͠͠͠͝͝͠ą̡̡̢̧̨̛̲̠̠̯̗̘̜͇͚̩̻̦̟͙̪̮͔̼̥͉̗͚̫̥̳̙̼̯̼̠̯̬̠̖̈́̍̈́̔̂̅̅̓͆͗̄͗̈́͊̓̌̏̒̌̀̆͊̿͂̆̂̋́̀͂́̏̓̓̚̕͘̕ͅͅ ̨̡̨̡̧̛̫̰̖̤̺̪͈̟̮̙̣̮̘̯͚̜̘̣̙̮̳̲͉͚̳̜̳͍̰̖̳͍̪̞̼͛͛͒̓͆̓̈̒̾̀̀̏͛͛̋͂̌̑̆̿̊̒̑̉́̀̀̾́̇͐͊̈̒̌̕̚̚̚͘͘̕͝͠ͅͅţ̧̨̢̛̛̤͖͍̼̦̥͉̹̥̺̙͉̮̣͕͖͈͓̘̲̜͍͍͚̬̟͙͉̰͍̹̪̘̱̰̭͖̬̫̑̔̍̾͋͗̒͐͗̈́͌̍̉́̈́́̅̋͊͆͑͐̿̋̔͒́̓̒͋̒̌̀̀͘͝͝͠î̧̨̢̢̼̱͓̫͈̭̦̹̠̪̖͙̩̠͖̣̣̬̭͔͚̠͕̤͎̹̱̼̬̼̹̹̻̥͖̻͚̺̤̱̹̽̈́̿̎́̍̍́͐͐̀͗̽̄̄̔̃͆́̄̀̆͛͐̉̍̓̌̓͂͆͊̓̅̌̈̑̉̈́̕͝͝͝͝ͅn̢̡̧̛̛̠̫͖̬͙͔̘̼͔̗̠̣̭̰̻͔̠̖͎̹̻̥̤̼̥͓̞̦̘͖̥̣̪͎͕̳̥̐̀́̿̀̿́͐̋̇̓̋͒̽̍̔̔͆̇͌̓̅̃̀̌̎̽͛̒͒́͂̚̕̕̚̚͘͜͜͝ͅe̢̧̛͙̙̻̘̹̪͕͔͔̖̰̘̞͎͎̻̩͎̝̩̞̙̱̳͕͕̳̻̖̬͔̞̮̞̟̦̱̞̮̍̏́̎̑͗̈̊̓͆̉̀́͑͛̋̍̉̾̌͗́̈́̐̔͗̊̑̑͂̅͛͛̄͊͋͛̎̔̚͘͘͜͝ͅͅͅ ̨̨̢̡̢̧͎͇̬̩̟̠̞̱̰̟͈̳͎͔̜͎̠̘̞̳̬̙̘̰͓̝̝͎̮̭̥̠̝̖̱̣̋̀̓̓͗̄͂́̆̋̾̽͌́̽̈́̇̽̒͋̃̇͛̋͂͆͋́̾̀̀̿̍̌̍̀̿̃̎͒̾̕͘̕͝͠ͅ-̧̨̨̧̛̠̜̙̝̰̞̠̮̝͙̝͎̜͈͍͖̯̗͙̭͔̦͇̻̳̝͔͚̠͔͚͐̃̀́̐̿̒̀̅͛̈́̄̽̾͋̈́̽̀̇͐̈͊̒̍̎̈́̾͊̀́̓͛͘̚̚͜͜͜͜͝͠͝͝͝͠ͅ ̡̢̢̛̞̹̱̰͔̖͙̭͓͍͔̩̼͇͈̮͉̼͕̹̪̭̼̳̩͖̱͈͍̖̼͚͙̗͛͛̏̽̍͒̓̈̍́̒̊̏͛̒̍̌͌̌̑̎̇͊̄̇̍͋͂̎̀̒̃̌͒̀̾͜͜͝͝ͅͅd̡̡̲̩͎͙͎̭̗̳̟͎̙̝̹̘̭͔̙͕̹̣̟̙̠͈̭̬̰̤̱͍̜̗͔͉̜̩̩͈̓͒̈́́̒͑̆̂̓̓̔̿͂̅̍̎͂̾́͌́̓̈̾̒̄̐̅̀̏̊̂̏̐̕̚͝͝͠͠͝e̡̡̜̰͕̤͕̞͈̺̬͉̬̮̜̘̳̘͕͍̟̻̙̬̭͉̥͓̹͉͖̳̳̫̤̰͓͉͈̊̒̔̅̆̇̅̿͌͂͛̿͑͗̌̔̒̈̈̿̉̆͐̊͌̎̊̆̀̄̄̄̂̄̈̾͊̿͑̾̕͜͠ͅp̨̨̡̛͈͓̳̥̫͚̹̣͇̟̱̭͍̪͎͔͎̫̳̻̮͓̩̗̘̟͇͕̥̙̹̰̟̘̜̼̎̀͑̏̍̆̇͋͊̈́͐͐͌́͆͊͋̿̔̀̓̒̂͌̈́̋͛́̐̐̄̋̀͒̇́͗̆͊͂͘̚̚͜͝l̹̮̤̯̩̦̤̹̱̝̻̤͓̪̪̞̺͍̟̖͔̘͓̳̬͈̜̯͉̞̣͈̟̱͎̀́̔̇̒̅̑̐̑̒͌̂̀̂́̑̒͐̅͑̎́͐̃͛̈́͆̿͂̐̇̏̃͘̚͘͜͜͝͠ͅā̡̢̡̧̹̗̫̘̞͖̮̮̰̱͎͇̲̠̪̬͇͎͈͖͖̼̗̰̞̳̙͍̖̳̠̥̪̝̘̣̩̃̎̿̒̅̾͐̾͊̂͂̑͗̈́͗́̓̂̀̑̈͒̋́͑͌͒͛͑̈͑̾̆͋̚͜͜͜͝͠͝ͅs̨̧̡̧̛̛̭͈̻̱̜͖͇͚͔͔̰̣̬̥̘͔͇̬̠̪̭̬͍̼̼̬͉̠̱͇̗̗͙͓͔̤͆̒̒̇̋̀͛͛̉͂̊̋̂̽̇̎͑̊͑͋̊̑̈́͂̀́̈͗̓́̈́̕͘͘̕̕͜͝͝͝͝͠ͅà̢̢̢̧̨̢̛̳̭͖̱̬̘̖̥̰̹̗̜̻̠̮͔̗̮̙͕̞͉̹̼̺͓̼̭̗̳͕͓͉̬͌̉͛͑̎̋̊͋͐̄̈́̉̽͊͗͋̍̿̏̑̋́͋͆͆͌̍͛̏̍̚͜͝͠͝͠͠ͅr̨̢̡̦̝̖̰͉̦̫͉͇̥͙̮̖̱̱̼͇̱͙̻̻̹͉̬̝͓̝̻̺̩̯̳̤̪͇̝̽̃̎̓̈́̊̓͆͒́͋͒́͛̀̈́́̑̔͋̽̄͗̾̀̈́̊̏̆̀̆͊̉̓͂̕̕͝͝͝͝͝ḯ̡̧̧̛͇̖̹̭̘̻͍͕͚͔͇̻̙͇̪͇̜̰͓̞̦̮̻̞͕͓͉̖̟̤̙͉̜̥̫̺͓̯̀͗̌̿̔̇͊̊́̇̄̌͂̋͌͒̈́͗́̃͛̾̍̀͒͋̂̓̔̽̓͆͗͘͘͘͜͜͠͠ ̡̢̢̡̢̨̙̹̺̥̪͍̦̘̙̫͕̰͍͙̝̫͎̗̖̳̝͚̖̯̼̯̯̼͉̻͚͍̯̇͊̂͌͒͐͂̐͋͑̽̇̒͂͐͆̐͗͐̎̌́̀̓̋̓̎̈́͑̑̆̒͂͗̇͐͂͘͘͝ͅỉ̧̢̨̧̡͔͎͎̭̘͈̩̙̦̙̣̥̩̳̞̣̗̝̮͍͔̟͕̟̺̣͔̦͚̣̥͕̘͉̪̞̫̃́̀̒͂̐̐͋̾̾̓̊̇̾̅̊̔̑̇̓̉͂̉̑̒̒͑̈́̆̄̃́̎́͘̕͜͝͝ͅͅn̨̡̨̯̰̭̯̱͍̝̰̙̻̬̜̖͕͔̻̺͖̻͉̮͙͙̦͖̟̣͉͙̥̲̯̱̩̘̙͛̎̀̃̒̌̀̔͋̑̊̊͑̐̋͒͑̓͐͂̇̎̔̌͊̌͒̂̾̀͛̉͋͆́̕̕̚͘͜͝ͅͅ ̧̢̡̨̡͕̻̼̱̪̜̝͉̞͔̫͇̖͎̠̘̺̫̯̣͖̪͖͍͓͚̟̠̝͈͈̬͔̭̟̻́̾̽̍̾̉͂̀͋͑̈́͊͛̓͒̒̓͂̓͆̉̀̓͌̃̇͋̑̈́͂̎́̂̉̇̎̑̓̔̚̚̕͜͜͜͝ͅS̨̧̧̨̡̧̛̛̯̱͕̻͈͎͍̼̹̲̞̟̩̤͔͚͉͇̘͔̜̻̘͓̰̫̺͎͖̻̞̝̪͓͚̳͕̭͇̄͑̎͂̐̅̅̔̆͒̋̊̀̈̒̃̄̒̆̾̒̀̆̈́͑̉̒͛̄̒̍̽̿̒̓̚̚͘͜͠͝͠͠͝͠t̢̧̨̢͓͇̟͖̫̫̠͕̫͕̭͖̹̪̩͇͙̘̮̭͕̞̫̳̤̤̗͓̻̦͙̯̦̙͈͕̟͎͇̪͛̓͆̌̓̉̎̐́̌͂̔͒̓̈́̿͌̽̓̔̿͒̑͊̑̿̌̆͂̽̇͛̕̕͘͘͜͝͝͠͝ͅa̧̧̡̨̛̛̟̤̖͉̥͎͇̮̰̟͖̥̰̗̱͖̜̩̤̞̰͕͖͔̱̝̞͍̠̬̠̖͕͑̽̈́͆̈́͒̾̾͗͌͛͆̐̊̄̋̄͛̎̇̈̿̇̉̏́̑̇̀̉̀͂̉̀̿̚̚͜͜͝͝ͅt̢̡̧̡̡̗̻͔̥̻͍͉̺̠͓̩̬̗̦̠͔̗̻͉͚̳̥͇̹̠̳͈̲͓̭̗͔͙͕̬̳̤́̉̇́͑̌͊̐̃͑̃̒͂̆͋͂͌́͋͆̎̔̄̅̐̽͗͂͂̀͛̒̃̍͑̐̅͛͒̉͛͑͑͝ͅͅī̢̢̛͎͓̙̩͖̻̲̳̹̖̲̳͓̰̘͎̮̖̺̹̘̺̦̳͖̖̳̤̺͕͙̣̣̠͍͖͔̟̟̟̊̌̉̓̀͗͊̈́͆̈́̈̉̈̓̀̇̅̍̉̄͆̈́͗̓̏̂̎̐͆̓̊͑̇́̕͘͝͝͠͝ͅư̢̧̡̢̘̼̤͇͙̞͕̳͎̟͓̼͉̩͚̟̣͇͕͍̝̟̘̝̣̼̯̠̯͇͎̖̟̟͉̤̌͛̊̽̃̽̾̈́̋͌́̈́̈͊͌̈͐̿̈̒̑̈͆͂̏̀̒͆̅͆̈́̂́͗̓̚͘̚̕͜͝͝͠͝ņ̡̛͔̖̩̜͎̜͚̹̬̖͙̲̯̮̪͎͍̱̫̗̜̝͇̹̯̺̼̲̱̱̲̗̬̫̬̺͍̐̐̾͑̀̄̀͛͊̍̍͐́́͒̌͋̀̄̃͂̾̎̿̈́̃̐̍̇̈̍̏̀̊̌̚̕͜͝͠ͅͅį̨̧̢͎͎̦̼̭͍̼̖̭͈̬͚͎͈̖͈̦̜̞͇̙̪͉͓̺̠͚͎͉̣̬͈͙̘̹̻̣͈̈̉̀̃̿͛̓͌̎̇͒͐͊̄̅̂̀̓́̊̈͛̽͐͛͌̊̓̓̐̿͌̃̄͊͌̽̕͘͝.̡̨̧̨̧̢̼̖̣͙̺͎͇̯̥͙̹̞̜͍͓̝͚͕̺̲̲̮͔̹͍͓͓͔̮̰̬̑̾͂̿͛͛͂̍̈̓̉̿̈̅̇͊͋̅̎̆̔̂̂̀̽̀́̈́̀̋̌̎͌͛̑̾̈́̓̊̈́̑́̒̍͜͝͠ͅͅ ̨̧̰̹̦̦̬͚̻̼͎̪̱̖̺̗͎̱̺͔̬͚̙̪̳̝̦͚͙̟̜̬͚̯̮̈̽̈̓̋̃̌͊̽̏̔̒̈͒͊̌̒͐͆̑͑̓̓̈́̋̒̌̇̏̂̔͆͒̈́̊͒̆̒͑̔̌̚̕̚͘͜͜͝ͅͅÍ̧̧̛̛̥̳͓̹̜͍̩̬̖̜̖̣̮̳̗̙̠͎͉̟̪̟̤̦͖̤̮̘̥̪̗͍̲͎̥̗̭̝̼̆͆̅͛̾̈́͊̓̅͋̂̆͑̔͗̅̀̂̄́͑̍̏̀͒̐̅̃̆̍̇͐̓̒̾͌̓̕͜͜͠͝͝ͅm̧̡̡̨̧̢̫̞͚͕̟͍̙̼̩̤̹͇̮͉͙̯͙̤̱͕̟̫̣̦̗̻̳͎͕̰̟͕͍̤̳͓̘͚͍̏̆̽̽̓̈̽͐̆̓̇́͐͛̾͛̆͐̎͛̏̈́̾́͆͊̄͊̇̅̿̐͗͒̍̈́̆̔́̈̚̕̚̕͠͠ͅį̢̧̡̧̨̡̨̨̜̹̭̦̦͉̼̳͇̰͙̭̦̱̩̲̹͙̗̬̹̱̺͕̰̗͎̖̠̻̦͓̓̃͐̀͗̀̍͆̄̿̈́̓̎́̇̔̃͆͛̑̇̓̋̔͗͑̿̌̆̊̈̇̇̈͋́̈̊͘͘̕͜͜͝͝͠ ̨̡̛̛̤̲͉̦̞̤̥̤͕͖̫̜̰̣̝͇̼͕̝̹͕̪̞̪̯̠̰̤͈͉̗̼̗̎̀̓̄͋̈́̓͆̐̐̋͆̀̉̆̃͊̽́́̃̎̓̔̎͂͐͊́̔̌̑̏̒͘̚̚͠͝ͅͅͅĉ̨̛̯̥̜͉̮͖͔̜̣̗͇̘̬͍̗̦̗͙̳̜̮̹̫̜̱̘͓̤̱̺͕̟͓̺̫̦͉͎̍̿̀͒̀̅̾̀͌̀̎̔̋̈́̂̿͐̒͋̽̈̆̓̉̀̓͐̓̈́̇̒̅̋͊̾͘͘̕͝͝ȩ̞̬͙̩̬̭̥͈̟͙͕̝̙̥͇̭͈̞̣̟̦̲̙̺͕̯͍̳̹̯̮̪̞͚͕̦̹͔̈̄͐͌̌͒̇̾̀̑̏́͂͒̂́́̋̈́̽͊̅͛̈́́́̄̀̌̌̎̅͒̒̄̂́͘̚͠͝͝͝ņ̨̡̛̩͔̩̺͎͍̼̘̥̫̖͔̯͖͔͕̫̲̝̟̦̣̲̤̜̗͔̤̻͚̩͎̣̣͉̼̲̘̩͂̓̆͊̇͌̒̍̾̓̒̇̂͒̉̊̊̾̑̒̋̋͊͗̆͆̓̅̐͂̃̇̒̐̓̎̚̕͘̕͘̕͠ͅz̡̨̨̛̛̛̛̛͚͖̗̞͍̮̠̞̞̣͔͉͕̙̠͖͉͉̦͖͚̳̠͕̩̦̻̮̠̥̼̗̼͍̱̭̘͊͊̄̆̂̅̀͆̽́̓̾͑̅̈́́́̉̋̈̀͒͛͆̔͛̎͌̃͗͘̕̕̚͜͠ͅͅų̨̢̨̛̛̪̩̥̳̟̯̰̬̱̝̪͖͕̘͈̦͓͓̩͙̹̘͈̱̦̳̙͉̻̳͉̘̝̭͈̲͇͙̼̾̄̈͆̐͗̋̌́̆̊̏͐̓̋̓̐͛͛̽̈́͋̒̈́͛̑̆̈̀̄̓́͘͝͝͝͠ͅr̡̧̡̧͎̘̖̜͔̲̣̭̰̘̻͈̥͉̰̖͚͕̙̪̥̥̬͎̮̜̞̜̯̹͇̰̗͈̼̓̏̌̒̔͐̀̇̉̅̑̄͛̏͌͌̎͐̓́̒͒̆͗̊̏̆͋̓͒̕̕͘͘̚̕̚͜͠ͅȩ̧̢̢̛̪̖̙̫̠̼̳̞̘͓̰̠̼͓̻̹̫͉̦̠͙̙̪̲̝̳̭̳̻͇̗̗̩̥̺̂͒́̅̉͑͛͐͑̀́̽̒̾͑̆̎͌́͊̓͌̇̇̀́̉̓͌̋͐̀̄̅͛̚̕͝͝͠ͅͅz̡̢̢̨̛̺̱͍̞͕̖̼͎̭̜͔̖͚̞͇͙͖͖̮͈̙̟̩̹̭̞̖̞͇̘̱̠͖͙̱̋̓́̀̿̍̔̀͗͑͛̑͛̈͂̈̔͌͋͋̒̈̌̀͋͑͒̓̒̍̈́̌̍̕̚͜͠͠͠͝ ̨̡̢̛̛͓̹̙̙̤̹͕̞͍̺̬̭̟̺̙͎̗̦̹̮͎̰̘̟̪͚̺̞̠̩̲̳̳̝̪͍̱̯̻̩͛̒͋̇̾̑̏́̏̔͊̽̌͑͑̈́̀͋̉͌̓̊̒̈́̈͂̀̏̒̌̎̽́͆̂̇̃́͂̚͝ͅf̢̡̢̢̡͇͉͍͚̬͖̥͖͍̲̟̰̦͖̣͙̹̫̺͙̜̪͍͙͓̭̘͔̰̥̠͔͎̞͍̃̐̔̆̿̿͒̈́̄̅̈͊͆͊̓̓́͒͆͊̔̾͊̔̿̄̽̆̋͌̊̐͐̀̉͆̏͘̚̚̕͘͝a̢̡̢̛̛̫̖͓̥͔͉̤͔͕̝̖̠̝̪͕͍̠̤̝͈̗̣͎̜̱̼͍͇̮̞͎͔̙͈͈̖̠͂̉͐̉̾̈́́̅͊̈̏͒͋̔̔̉̄͒̎̓̔̀̈́͑͊͛̀̒͌̀̕̚̕͘͜͜͝͝͠͝͠͠ͅͅț̢̧̡̢̖̲͙̘̳͚̖̠̪̖̺͙̝͎͍̫̹̭̲̹͓̟̬̝͈̹̠͔̭̩͉̞͉͓̣̒͑͒̏̾͑̈́̏̌̈́͊̑̈͋̀̂̓̓̒̂̑̒̈́̀̑̿̃̌͐̉̑̀̑̓̎͘̚͠ͅâ̡̡̢̛̫̳̣̖̪̪̬̤̲̙͉̺̣̟̞͓̱̠͚̲̠̠̱̺̙̩̖̪̥̫̫̬͙̳͔̯̽͊͒̀̌̊͛͗̀̾̃̅̋̔͗̆͂̔̀͌͒̈́̅̿̉̊̔̿̇̒́́̓̈̿̕̕̚͠͝ ̢̨̧̨̡̛̛̛̛͈͔͈̣͕̼̯̞̖̝̠͔̝̬͇̞̜̠̤̥̱͚̟̘͚͈̺͔̪͇̮̤̳̖̮̥͉̈̓̒̓̾̓̋̈́͋̈́̄̽̑̌͒͛̉̈̔͋̑̌̃̀͒͌͛͆͐̕̕͜͜͝͝͝͠͝d̢̡̧̛̛̛̛̰̫̳̥̭̟̤͖͇̠̫̞̣̰̙͎̻͓̗͉͇͖̹͚͔̗͇͓̠̮̦̗̠̻̤̺̞̻͎͕͈̐̑̋̇̓̀̓̇̈́͛͗̓̄̑̐̍̀͆̾̈́̈́̏̾̑̂̽͂̽̊͐͐̈͐̇̆́̒͜͝ͅį̢̢̧̛̯̞͍̳͚̘̭͕̩͇̖̘͉͖̜̻̤̲̫͈͖̹̰͓͎̟̝̩̫̣̫͖̯̥̬̖̪̺͐͒̎̎̿̈́͑̈́̿̈́̓́̊̍̊̾͗̿̉̾͊͛̇̉̑̐͛̉̈́̇̈̊̇̌̇̀̀̄͌̐͐̄͜͠͝ͅͅņ̡̧̧̖͈̱̺̭̞͓̘͎͍͕̜̪̠̪̗̫̘̩̪̻̩̰͇͚̠̬̲̭͖̬̦͖͓̤͈̗̐̈́̎̇̽́̆̉͛̍͊̋́̊̾̿̄͐̂̊̀̌̑̈́̆́͑̍̅̑͗̾̃̈̄͛̑̚͜͠ͅ ̨̢̡̩̮̞̳̖̗̙̙͔̩̺̪̺̱̹̖̤͓͍̺̯̪͎͍̝͉̗̩̜̦̪̜̗̬͓͑̀͌̿̂̃̊̄̉̋͂̍́̄̃̌̀͆̐͆̀̆̆̇̏͒͊̆̀̀͗́͂̇̔͐͘͜͜͜͠͠͝͝͠m̢̛̛̙̣̰̼̣̺͍̩̹̰̞̦͔̻͖͕̳̼̠͉̬̱̮͖̳̤̦̯̟̭͈̖͙̟̤̙̫̖͔̗̈͆̔͛́̉͒̑̐̋̌̒̍̈́͒̓͌̽̌͊̇̆͂̍̾̊͐̂̒̂͒̑͘͘̚͘͝͝͝͝ͅơ̧̨̨̢̨̛̼͎̝̳̭̙̣̝̼̘̙̯̟̗̱̰̦͕͎̩̼̻͖̬̪̜̘̘̳̲̤̫͑̈̐̈́̓͑̀͌̊͐͛̾̿̑̐̊̍̓̓͆̿̒͋͋͌́̇́͐͗̏̎́͂͐͛̿̈́̋́̾́̚͘͜͜ͅͅṭ̨̨̧̢̢̨̡̨̛̰͙̱̼̝̤̹̼̱̯̞̬̝͇̣̰͙̦̺̬̥̮̟͙̟̤̲̞̜̬̜͖̲͇̂͛͋̍̏̉̒̄͋́͑̾̉̎͐̀́̀̂̓͌̎̃͌̑̅͆͂̐́̽̒̿͂̔̔͋͊͛̑͘̚̕͘͜͜͝ͅi̡̢̨̢̢̛̛͓̭̟̼̖̫̹̠͈͔͚͍̘̙̪̬̪̰̯̖͚̭͉̥̟̰̮̩̝̹̜̜̙̩̩͆́̐̽̎͆̈̂̒͛̀̍̅̓̓̇̎̈́͆͑̓̈́̊̋̅̓̈́̄͐̑́͑̊̓̚͝͝͝͠ͅv̧̧̤͎̜̖͔̥̞̠̠̟͓̗͈̭̰͎̖̯͙̘͓̱̤̟͇͉̼̪̞̱̙̮̱̳̫̳̫̘̮̲̩̒̒̀̀̈́͒͑̍̀̄̆͛͊̔̓̾͛̀̈̊͑̈́̇̈́̐̆͐͊͆̐͗͂̐͑̓͒̆͛͘͘̚͜͜͝ę̨̹͇͎̣̪̹̲̟̖̜͇̗̣̬̺̫̠͇͙̫̼̯̘͔͎̯͇͖̗̻͇̮̳͉̱̐̊̿̌͌̅̂̇̔̎̽́̀͐̒̏̆̋́̌͌͐̈̈́̄͒̐̂̿͂́̽͋̓̍͘̚͜͠͠ ̧̨̧̡̢̺̤̞̗͙̗̼̝̹̦͕̫̰̜͍̟͙͇͖̻̖̰͖̼̝̤̥̼̠̙̻̙̗̱͛́̌͌̃̓̋͛͌̃͂͆̓̑͋̀̇͆̽̇̇̐̿̓͊̓̀̓̍̆͘̕͘͜͜͜͠͠͝͝͝͝ͅͅṕ̢̢̡̧̨̧̛̯̫̬̘̞͉̝̭͍̟̤̞͕̭̻͕̗̹̬̗͙̱͙̬̲̞̝̥̞͚͖̭̔͌̆̽̌͐̂̌͗̈́̐̓͂̄̋̐̑́̉̀͒̓́͊̓͌̎̂̓́̃͛̆̀̌̂̆͛̚͜͠͝͝͝ȩ̧̖̰̘̦̱̬̠̥̙̥̗͔̘͕͕͖̖͕͙̘̖̹̞̱̗̞̯̘̫̞͈̘͙̹̹̿́̾͂̊̈́̋́͊̌͗͋̈́̋̐́̈̄͗̀̅̊͒͗̈́̌̈́͂̄̐̅̀͐̀̅͂͒̉͆͘͘͜͜͝͝͝͝r̨̨̧̨̡̬̣̱̘̥̬͈̙̟͎͇̘͚͈̪̪̼̘̤͍̥͓̞̮̲͎̟̻̟͎̟͔̻͌͐̈͗̾͗͐̑͗̅̓͒̌͆͑̈́̉̓̊̃̌́̀̑̊͛͆̀̋͐̾̎̏̀̈̎̚̚̕͘͜͝͝ş̢̧̨͈̭͇̳̬̫̳̠̼̘̠̝̖̦̼̖̳̣͔͙̼̖̦̘̘͕̯͈͖̜͕͖̰͕̍͒͗̓͆̉̈͒̾̌̀̉̿̾͐̔̑̋̿̾́̊̀̎͌̑̉̓̂̃̄̀͒̏̋́̇̚͜͜͝͠͝͝͠͝o̢̧̧̡̙̖̭̹̲͍̯̺̪̬̖̻̩͔̘͔͉̟̖͕̮̻̠̫̫̟͎̘̼͎̰̟͍͖̳͙̫̍͊̈́͂͛̑́́͊̅̏̈͛̽̓͛̓́̍̈́̽̇͆͆͑̀̾̉̈͑͛̎̇̓̑́̕̚͘͘͠͠a̢̨̧̢̡̡̨̡̡̛͕̮̣͔̯͓̦̥̹͓̹̰̗̩̤͉͇̩͇̙̦̳͈̠̝̰̳̫͇̗̙̾̋̍̈́̀̅͐͑̂̀͑̀̍̍̆̊̎̓͋͋̓̏̃̄̒̉͗̋̈̀̓́̀̊̚̚̕͜͜͠n̡̖̥̱͓͖̪̱͈̹̪̮̫̰̯̱̳͓̻̬̮̪̩͖͕̠̭̫̲̯̯̗̩͉͎͈̲͕̻̺̝͑͆̈́͒̃͌̀̏̋͂̃̀̄͋̽́̾̾́̇̈́͌͑͗͋͌̆̍̊̇͊̑̋̏̄͝͝͝ͅͅe̢̢̧̨̖̱͙̯͓͙͇̘̟͔̬̜͖̘͈̝̖̼̻͙̤͕̼͙̰̘̦̺͖̲͚͓͚̭͖̱̫͉̰̖̊̎̒͗̀̀̉̎͂̀͛͒̑̓̇̀̀͋̏̌̈́̀̓͌̊̅̎̿̃̅̏̀̄̅̔͒̐̊͗͗̓̚͘͜͝͝͝ͅḽ̨̨̢̡̡̡̛̛̛͈͇͕̗͇͇̭̗̥̩̠̝̼̠̘͇͖̳̜̪̯͙͙͔̦̣̝̺̝̓̊̑͒̄̇͗̔͗͐̐̎̽͊̑̓̀̈́͌̐̊́͛̂̔͌̓̐̓́̃͜͠͝͠͝ͅe̢̡̮̗͚͚̹̞̠͈̻̲͎͈̤̦͎̺͓̼̺̺̥̪͓͍̳͕̥͔̮̻̟͉̜̘̻͍͕̙͚̭̊́̐̓̈́̀̓̋͐̓̈́̽̊̀͒͗̎̈́͑͐̾̂̊̾̈͛̉͒͐̇̾͌̈͑̈́͛̒̋̓͊͛͘͝͝ͅ!̡̢̢̛̳͚̗̲̤̫̭̤̰̗̥̹̟̘̜̟͍̩̟̙̹̙̭͉̘̟͇͚̪͕̮̦̮̭͙̖̱̙̬̍͂͌̄̂̀͒͗̔̈̐̈́͋̍̉͒̂̎̑͒̈̈́̂̈́̀̑̈́͌́̔͛́̒͂̍͆͘͘̕̚͜͜͝͝͠͝͝!̡̡̢̡̨̛̛̛̜̙̘͔̳̫̜͕̣̰͍̣͎͉͎̼̮̙͈̘̻̞͙͇̰̞̻͕͇̩̜̰̬̞̼̳̑͒̓̈̓͆͑́̑̽̂͂͒̾̅̈́̓̓͂̊͒͗̿͐̀́͐̎͊́̚̚̚͠͝ͅ!̡̨̩͔̰̫̣͍̥̮̠̤̲̭̪̺̣̹̞̖̺͍̯̻̺̭̞̻͔̲̮̘̭̞̦͉͎͉̤̀̌̓̎̓͑̑̌̈͋̒̀͛͂̌̋̆̊̉̑͐͛̋̈́̒̉̾̓̾̐̃̎̉͑̊̉͂̕͘͝͝͝ͅͅͅ ̡̢̧̡̡̧̛̛͙̗̘͓͇͇̹͍̬̙̫̦̗̗̝̱̳̭͚̝̤̙͎̰̘̯̭̞͈͚̳̳̹͉̺͌̔͌̑͆̀̀͐͊̄͛͗́͐̄̍̈́̎̅̌̀͛̏̈́͛͛̉́͛̓̏͂̾͜͠͠͝͝͝ͅG̨̢̢̡̛̹̘̲̺͈͙͉̩͈͙̫̥͓̹͕̜̮̻͓͎̻̰͉̹̝͈͖͉̝̮̰͎̞͈̞̦̩̻͚͚͑̄̋̓̍͑̈́͋̌̐̀͂̀͋̅̀̆́̈́͂͂̄̄̀͂̋́̂̾̅͆̓̐́̌̾͒̿̕̕͝͝͝͝ͅã̢̧̨̨̨̡̛̭̜̤͍͚̤̘͙̲̣̪̖͇̝̦͉̠͔̝̥̖̥̟͇͇͉͍̬͙̥̮͚̲̻͓͖͇̥̀͐͗͗̇̈͂̐͐̅̈́͗̂̾̓́̈́̐͌̑͋͋͊͛̓̅̏̏͆̏̓̽̾̾̈̀̆̂̀̾̕͘͜͜͝r̨̡̧̡̡̧̛̛̛̝͉͉̩̙̦̗̺͔͔͔̺͎͈̤̦̜̹͙̣̣̮̹̝̼̪͔̺̗̘̗̥̝̣̤̳̗͎̉̂̆̇̇̀̋̂̓̎̀͂̆̀̆̾͛͋͋͐͑̈́̅̈́̿̾͊̓̐̏͊̃̐̄̒͋̚͝ͅa̢̡̢̧̧̻͚̮̖̗̗̳͖̘͔̖̘̬̠͔͇̫̪̤̥͎̩͈̰̬̜̳͈̥̥̰̺̰̭̥̋̃̍̽͛̉̓͛̈́̇͌̈̆͑͆̾̄̌͊̀̋̿̅͋̈͗͒̀̂͂͛̏̾͋̍̄̃͘̚͘̕͜͝ņ̢̨̨̧̧̛͔̲̦͓͔̤̳̖̹̰̮͍̲͉̩̥͕̭̦̻̥̺͇̙͎͚͉͈͖̞̪̝͙̯͚̼͖̙̭̰̋̀͒̽͆̀͐̿̓̐͒̈́̇̾̔͆̈́̀̎̆́̒̾̍͆̿͗̇͗͌́͋̕͘͘͘͘͠ţ̢̢̨̡̢̧̢̡̟̭̝̜̣̳͙̜̤̟̩̻̪̝͕̲͎̻̫͖̙̯̤̼͔̹͈͍͚̈́̈́̃̐̄̅̀̍̒̒͂̐͐̍͆̊̈́͒̏̔̒̈́̀̓̑̎̋̀͒̽̑́́̕̚͘̚͜͜͝͝ȩ̢̛̛͕̹̻̜͚̟̯̲̭̲͓͓͖̟̣͖̝̙̝̬̭͇̳̲̰̦͔̖̘͍͈̩͇̬̘̲̠̩͋̂̋̌̂͒̓̿̇̄͂͛̊̉̈́̏̇̀͗̉͂̃̈́̂̈́̍͆͛́͑̾͂̈̕̕̕̚͝͠͝͠͝ͅͅz̡͕̠̖̖̫͓͙͔͕̳̪͈͓̹̤̻̮̭̜̹̼̝̺̙͍̲̬̭̼̖̩͙̲̟̩̟̜̗̓͛̈́͆͌̆̈̊̅͛̂̎̂̋̏̂̾̆̽͒̋͒͐̌͑̾͒̽̆̀̀̓͋̄̈́͒̽̚͘̚̕̕͜ͅ ̨̧̧̨̧̧̨̹͕͕̼̗̰̺̪̙̻̹͓̪͔͕͎̞͙̥̠̩̠̺̞͎̹̖̮̥̬̝̝̮̪̣̖̇̎͌͑͋͂̈́̎̽̆̓́́̽̍͛̇́͊̾̈̿̈́̌̓͆̀͒͐́̿̒̈̔͊̕͘͜͜͝͠͠͝f̨̢̧͙͔̼̟̹̻̟̯̟̬͚̮̫̙͎̮͈̣̖̥̣̳͇̣͚̺̝̙͓̣͕̜̫̪̮̭̼̝͇̳̌̃̊̓̓̇̌́̿̍́̾̐́̔̊̾͛̀̽̾̓̎̂̊͋͌̏̈̅̄̕̕̕̕̚̕͝ͅͅr̡̢̨̢̛̛̛̛̛̹̝͍͖͔̦͇̥̳͙̙̝̭̤̼͓͕͔͕̗̮̣͔̝͈̩̥̬̺̖̟̣̪̱͚̝͗̈́̈̉́̆̿̈́́̊́͗͂́͌̓͗̽̈́̓̈́͆̑͌́̐̉̊̓͑͒̿͘͜͝ͅū̡̢̡̡̫̭̠̘͙̹̩̮͔̺̯͔̞̮̫̗̻̤̙̫͔̻̰͈̙̦̖̫̭̰͔̦̳̟̬̝̼̪̺͈̌͐͋͂͗̎̔͋̉͗͆̓͌̽͑͂̂̈͆̇̓͊̐̄̾̓̀̊͆͛̒̈́͆͐̎̈̎̂͘̚͜͠ṃ̨̢̛̮͖̼͙͔͚̱̠̝̙̩͎͓̤̳͖͓̮̥̤͉̰͙̼̩̺̪͉̳͕̣͙͓͓̠̗̟̩̯̠͒̉͋̂͊̀͌́̀̋̇̈́͛͗̈͛̈́́͐͑̔̓̿͊̎̂̄͗̌̽̈̔͘̚͜͝͝͠ͅͅư̧̡̡̛̟̤͕͉̙̳͚̜̩͉̘̖̬̟̻̱͕̹̹͖̱̳̞̩͙̖͔̱͍̱̻̲̪̱̟̺͛̅̏̈́̓͂̇͑͛͋̐̌̒̀͆͊͗̃̓͐́̆̐̈́̃͒̈̈́̈͗̓͂̈́̐̂̂̏͛̕̕̕͜͝͝͠ś̡̢̨̡̡̢̨̛̛̛̖̟̖̼̪̻̻͓̘̺̘̥͉̩̭̻̥͎̣͉͚̹̯̳̝͕̺̪̦̮͔̺̲͒́̒̀̂́̉̏̏̔̉́͑̑͊̈́̊̈́̔̃̋̓̿͗̄̌́̿̓͘̕͜͜͝͠͠ę̡̨̢̛̞̰̮̯̟̝̪͎͔̟͕̱̲͈̘̭̺̠͕̱͎̗̯͖̟͎͇͕̹̦͍̲͈̩͖̙̒̄̿͑̍̀̈̊̂͑̑͑̽̂͒͂͋̎͒͐͊̎̒̄́͗͆͑̈́̐̇̏͗̃̎̔̑̾͑̈́̚͜͠͠͝ẗ̨̡̢̢̢̡̻̱̖͕̭̱̭̦̪̳͔̙̙̱̠̫̦̰̱̹͇̠̱̲͔̯̭̲̘̩̟̤̹͎̠͖͈̳̐̈́̽͗̈́̃͛̊̏̔͂̇̐͗́̀̒̈́͌̈̽̆̀̈́̈͐͗̃̀͋͘̚͘͘̚͜͝͝͝͝e̢̢̛̛̬̜̜̰̗̱̞͓̬̖̪̙͇̖̥̟͚̲̮̝͉̖͔̫̲̣͓̻̘͓̖̝̺̞̺̤̥̒̌̒͐̊͑̅͋̀̀͛͆̋͌̽̃̈́͛̅̇͒̔̓͑̂̓̈́̑̌͌͆̎͋̀͒͑̾͋̕͜͜͝͝͝͝͠ǎ̧̢̢̧̨̛̯͇̪̖̯̦̬̣̝̥̖̞̺̻͎̜͖̣̲̘̼̰̘̺̝͇̬̗͍̳͉̻͚̘̰̞̠̍̐̓̓͗̈̋̊̄̓͌͋̑̀͛̈́͊̑͊̍͊̒̂̔̌̐̊͐̈́̀̀͆̃̊͐̃̒̏̚̚͠ͅ ̨̢̧̲̭̞͙̣͎͍̣͙̖͇̠͇̠͕͚̖͔͖̫̘̣͚̹̝͙̗̮͎͕̩̙͇̳̮͍̻͇͑́̈́̍́̋͒̆̊͛͋̂̉͋̎̆̍͋̋̇̉́̃̈̔̀̓̎͑̿̓̐̎̒̋̔̿̚͘̕͜͜͝͝͠ͅų̡̧̢̢̡̛̜̗͇̮͕̹̞̣̳̼̼̳͍͇͖͖̥̣̣̺̼͉̬̮̭̲̠͇̘̟̼͎̜̆̄̂̽͗̈́͊͆̈́̀̑̆̈́͊̾̐̌̓̅͒̄̾̉͆͛̍͒͌̍̑̉͐͆́̅̌͘͘̕̚͝͝͠͝͝ń̢̧̧͖̖͈͇̺̹͙̳͚̰͇̭̟͍̯̮̗͍͉͇̯̫̣̭͇̦̬̺̭̤͖̯̯̝͎̠͗͊͐̎̂̊̂͐́̿̌͋͂̏́͒̄͂̋̔̿͂͒̽̎̅̊́͛̓̔̄̄͘͘̚̚͘̕̚̕͝͝͝ͅé̢̢̢̧̛̛̙̘̮͚͈̥̗̣͎̫̭͚͕̝̳̯̰̮̦̭̥̦͓̻͙͈͙̰͕̠̗̺̭͍̙̠͔̻̥̒́́̋̓͆͆̿̔̊͆̀̅̑̓̐̄̍͆̆̐͂̏̿̑̓̀͆͛̇͗̋̀͂̃̉̕͘͜͠͝͝ͅi̢̡̢̢̢̢̡̛̛̝̱̬̞̺̣͕̰͓̳̖̺̥͇̤͇̠̹̠̟̺͇̼̖̻̗͖̼͉̬͖̮̯͓͔̲̯̮̊͂͂̅̅̐̔̐̋̀̒̈͒̎̿̏̀͂͛̿͋̿̉̂͒́̓̽̿͐̆̎̆̇̓͌̚̕͘͜͝͠ ̡̨̧̡̡̛͉̼͇̬͈͈͚̜̻̖̲̫̤̘͚͚͍̱̠͚̭͚̺̖̠̳̙͚̭͉͇̘̯͎͔̼̠͛̀̓̿̽́̂̀̎̈̂̄́̀̆͐̆̏̇̐̿̅͐̊͌͆̋̈͊̾̒̀͌́̀̔́̚͜͜͜͝͠͝ͅd̨̛͉͖̱̙̹̤̱̙͉͓͎̟͚̪̮͓̦̼͉̞͇̙͕̙̹̥̘̘̱̤̠̣͓̦̟͖͙̹͉̹̖̪͇͗̀̅̄̿͐͛̓̅̈́̏̏͗͛̉͑͆̋̈͑̀̈́͑͐̂͒̀̾̔̔͑̑̑̓̅̃͗͘̕͘͘̕͜͜͠͝ơ̢̨̥̫͓͕͉̘̠̳̞̫̗̫̳̦̘̙͎̱͕͕͍̱̬͕̝̫͇͚̥̯̥̪̯͇̹̰̤̘͔̱͗̅̈͊̂̐͆̐̊̉̒̍̅̋̔̈́̉̈̏̍̈͒̓͆͒̑̈̓̄̎͆̈́́̌̈́̉̚͘̕͘̕͠͠ͅͅm̨̢̧͓̦̺̼͍̩̲͎̪͍̞̝̜̣̥͖̣̜͉̘̗͕̝͙̗͔̠̟̦͓͉̱͚̼̻̬̺͌̑͑̂̀͂̋͛̀̿̇̈̉̓̃̌̃̋̏̏͋̾̿̉̓̈́̓͑̀̅̾̋̈́͋́̀̓́̈́̕͘̕͘͘̚͝ͅń̢̧̢̢̨̨̨̢̡̛̛̜̮̪̻̣͎̝̠̼̯͚̩͍̺̝̭̘̬̤̙͖̮͇͕̰̭̱̹͍̥͚̳̍͆͌͊̅͆͗͗̎͒͂̂̆̈́̐̎̆̀̈́̾̏͑̓̃̐̄̂̊͒̽̅̃̕̕͘̚͜͜͝͝ͅi̧̡̢̢̧̘̼̻͔̼͖̥͉͓̫͖̦̬̗͔̭̺̬̹͎̩͓̗̮̪̰̱̼̲͈̖̘̯̹̤̹̭͍̐̈́̋̉̿͗̆̏̓̍͂̔̈́͂̈́̐̄͑͌̃͑̒̄̃̓̄̓͛͌̄̋͆̌̿̈́̀͌̽͘̚͜͠͝͝ͅs̡̢̡̧̧̥̼̜̘̜͇̖̘̙͙̯̠̺̹̩̜͎̤͍̥͔͓̬̩͓̬̱̩͙̫̗͓͈̺̩̳̰̘͗̆̔̅̂̈͋̐͗͂̈̉͂̃̽̾̽́̒̋̿̌͋̉̈͛͛̎̉͂͒̽͂̃̈́͑̚͜͠͠͠͠ͅͅơ̧̨͉̩̻̯͈͇̹͓̱͔̦̬̞͇̩̘̖̝̯̩͇͈͕̪̜͎̥̭͕̫̜̹̪̹͓̫̄̊̅͋̒̽͊̅̌͒͒̋̈̑̋͆̓͛͋͗̓͆͗͐̉̅̿͑͘̚̕͘͘͜͜͝͝͝͠͠ą̧̧̢̨̡̛̻̖̘͈̰̠̟̯̭̲̳͎͖͈̗̮̺̝̙͙̺̤͚̱͙̬̯̣͚̲͍͉̯̑̎̓͗̈́͒̿͛̽͐̏̽̅̾̌͋́̔̀͊͛́̐̈́̌͋̀̈́̀̆͒̃̽̕̕͘͜͜͜͠͝͝r̢̛̮̺̦̺͎͖͉̭̦͉͈͓̩͓̹͈̟̣͔̻͕͈̤̦̪̼̤͖̯͕̪͕̬̣̳͈̘̯̖̝̺̜̯̄̅̇̈́͒͐̋̒̽͛͛̈́̉̏̐͌͒̀̉̑̈́͒͆̈͊̊̈́͑̈́̒̚̚͘͝͝͝͝ê̡̡̨̨̛̛͔͇̘̲̻̙͚̯̭̳̲͓͍̠̪̻̙̙̜͙͚̫̖̭̯͈̱̺̼̳͈̙̝͓̱͈̪͚̊́͌́̾̂̇̓̇́̏̿̉͒͆̉͊̈́̈́͑̽́̄͗͊̓̽̌̆͆̊̓̈̕̚͝͝ͅͅͅ ̢̧̧̢̛̛͍̯̥͚͔̙̞͇̹̪͎̟̼͕̱͕͔̦̖̘̘̣̯̠͔̱̲̼͈͕͎̻̼̪̦͙͚̯̺̇̈́͛̅͆͑͆̉̓͆͌̓̓́̏́͌̈́̉̑̀̏̈́͒̄̅́͛͐̾͊̇̀̇͆͘̕͜͠͝͝͝͝ş̡̛̹̖͍̳͇̘̺͔̥͈͓̞̣̳͚͔̤̤̗͓̥̲̘̖̩̭̰̳̥̺̖͈͕̹̜͎̣̤̔̄́̀̊̆̔̈́̇̐̏̆̈́̏̅́͐̐̒̂͂͐̑̈̌̋̀̑͒̀͑̆̍̚̚̕͜͝͝͠ͅļ̧̡̢̡̧̛̛͈̳͎͎̬̲̲̰̺̰̗̣̹̗̝̼̫̻̟̟͇̻̺̤̦͓͙̬̲̖̤̤̫̹͕̻̟̈̿͆̽̊̐̽͂̓̿̌̈̈̀̄̓̀͌̓̉̈̀͊̒̈̐́͐̓̉̌͒̽̈͂͘̕̕̕̚͜͠i̢̧̡̱̭͇͕̞̮͉̹̝͓̳͎̦͈̳͓̬̬̪̰̠̞̠̯̤͈͔͔̘̙̮̺̹͙͕̣̽́̊̋̑̓͐͒͂̌̈́̂̆̉́̂̌͆̃̅̽̊̒̔̿̍̄̀̍͌́̾́͛̏́̍̃͘͜͜͝͠͝͠ͅͅͅm̨̧̡̛̺̥͙̪̪͇̠̦̺̮͙̭͖͖̩̞̟̰̭͚͉̰̜̯̬͓̝͉̠̻̦͚̤̙͖͚͕̭͎͓̍͛̎̆̽̎͊̿̽́̌͌̇̅͛̀̽̾̈́̀̾͆̀͂͗̏̊̇̿͐̌̉͂͆́̚̕̕̚͜͜͜͝͝ ̨̛̛̯̺̪̗͉͎̯̙̳̤̻͔̩̯͍̫̱̙͕̪̠̗͖̘̲̼͔̫̥̤̠̪̝̭͖͓̰̅̍̊̾͋̓͑̈́̏͒͒́̔͛̔̏̈́̄̈́̈́̓̿̀͑̉͑̀͂̀̿͒̂̓̿̄͑͂́̓̚̕͘̕͜ͅͅş̨̛̗̭̮̜̗̬̮̻̪͔̝̻̩̬͈̯̰̬̖̟͇̖͉͚̙̩̼̼̝̤͔̱̭̤̙̭̯͋̾̈̂̓̀̓͋̄́̑̆̑͐̍́̏͒̀̏̍̂̈̊̑͌͆̀̊̅̅̇̕̚͜͠͝͠͠í̧̨̡̡̛̛͙͓̲͈̦̝̮̺̱̼͎̻̣̹̜̬͕̫͔̰̪̠̯͔͎͕͍̳̟̦̮̦̹̃͒̎̇̈̎͑̈̈́͗̈́̀̊̍̽̓̈́̇̉̓̽̓̇̓͗́̉̂̀̾̒͛̀̍͒̈́͘̚̚͝͠͝ͅ ̢̢̡̧̧̼͕̥͓̮̜̩̦̦̩̱̼̜̺̻͖͙͍̦͕̺͓̟͉̱̟͇̝̫̲̠̗͈̱͚̮̗͎̏̆̇̇͊̈̄͂͛̌̈́̈́̈͂͊̉͊̓̉̑͋͋̏̾͋̂͑̑̀͌̃͊̔̏̋̑́͜͝͠͠ȩ̢̢̳̯̘͉̠̪̳͍̩̭̰̮̰͖̠͍͇̭̜͎̜̝͕̞̻̖͎̳͕̖̯̥̫͎͈̟̭͇̊̄̆͐́̽̊̇͊̆̿͊͛̂̊͂̑̓̅̌̈̿͒͊̔̔̋͐͑̓͛̏͑͑͑́͘͜͜͠͠͝͝ͅͅͅļ̨̢̨̖̫͈̞̰͍̠͖̹̮̪͙͉͇̜̦͎̤͙͚͖̫̩͍͇̰̞̩̲͍͓̯̖̱̘͌̉͌̒̍̊̾͒̅̑̒͑̎͒̂͑̈́̓́̈̇̉͑̒̋̑͆̃̆̑̇̑̌̕͘̕̕̚̚͠͝͝͠͝͠ͅé̢̧̡̧̜̬͈̜̤͕̣̼̝͇͕̣̤̪̤̘͎̠̬̬͙̻̠̼͍̣̙̤̯̯̳̤͙̳̲͉̤̍̑̅̂́͗̃͌͌̄͒̐͒̓̇̈́̍͛̈́̒̆͋̆́̈͆́̓̓͂̓̑̊̀͒̊̈́̚͝g̨̨̢̢̛̘̦̮͎̖̟̺͇̦̫͚̼̥͉͈͖̠̪̻͓̥̦͎͚̞̺͎͖͕̭̥̰̞̖̺͐̓̈́͗͌̋́͊̈́̓̈̅͊̂̀̔͋̅́̎͋̓͐̅̏̏͌́̅̾͒͛́̈̋͛̈́̚̕͘͜͝͠͝ǎ̧̧̛̛̘̟̟̞̱̙̜̫̠͙̣̳̹̝͔͔̗̪͇̠̹̭͚̥̤̝̯̦̟̙̙̤͚̲͓̱̩̣̹͚̀̎͛͗̋͛̔̈̾̈́̐̔͛̃͋̽̊̎́̾̇̋͌̔̈̂̍͐̀́̌́̔̀̚͝ͅn̢̢̡̢̛͍͈̬͕͎͖͙̫̺̻̤̞͓̘̭̗̬̺͙͓̻͚̮̺͇̼̹̰͎̘̝̰̠͈͚̯̪̺̥̍͊͒̆͊͌̓̏̏͐̃̓̆̑͛̉̆͛́́̈̾̑̇̇̋͐̾͗͒́̓̓́̋̑̀̃̕̚͘͜͠͠͝ͅt̨̧̨̢̛̯͕͖̟͇̥̳̻̣̪̯̻̰̟͓̠̗̭̹̰̙͓̪̥̹̠̱͚͚͈͉͎͎̦̝̆̓͛̉́̀͒͛̔͌̎̉̈́͋̏̍̌̌́̋͑̅̀̅͊̀͛̈́̊̋̾͒̓͌͒͘͘̚͝͝ę̨̨̧͎͙͔̘͙͎̳̰̣̰̥̜̩̹̟̘̙̙͇͙͓̬̥͔̼̣̼̹͕̺̦͖̮͙͈͍̙̣̳̩̹̔̾͂̿͗̔͐̒͒̉̆̑̽͛̓͗̒́͂̄͑̆͛̀̐̾̊͛̀̒͑̾̅̿̿̋̅̎̅͗̚̚͝͝ͅ.̢̨̢̛̛̺̲͚̤͔̫͇̖̙̞̱͕̺̮̰̬̮͙̬̱͇͈͕̼̟̣̠̹̝̼̮̹̻͎̲͑̽̈́̌̾̌̀̌̿͛̈́̓̎͐̔̓̂̍́͑̎͛͗̾͑͌́͊̌͑̓̕̚̚̚͘͜͜͜͝͠͠͝ͅ

̢̨̢̨̛͕̗̲̯̲̦̠̲̱̙̞͓̻̫̼͙̖̩̯̻̟̩͖͕̟̲͕̯͖͓͎̥͎̥̘̮̜̯̞̤̬̅͛̔̇̈́̀̑̊́̽͊̋̄͂̃͋̓̃̿̎̓̀̄̆̓̑̽̀̄̔̈́̒̆͊̅͐̈́͘͜͝͝C̡̧̧̧̨̛̩̱̬͈̞̥̙̹̘͔͉͍͚̱̪̺͉͎̘̝̺̪͉͕̺̲͕̟̰̝͍͋̽̈́̄̈́̈́̋̋̉̌͗̉̃̓͗̋̔̃̇͊͆̒̌̋̋̈́̑̋̎͛͋̅͛̐͑̍̿̕̚͝͠͝ͅͅͅå̡̛̤̤̩̱̳̬̠̻͚̺͎̼̗̜̘̝̮̫̗̼̥̙̮̞̠̺̼͔̦̻͍͙̲͉̭̇͑̊̑̒̎̐̑̀̇͒̐̈̀̈́̽̊́̉̏͐̏͐͗́͋̈́̀̐͆̏̈́̀̓̕͘̕̚͜͝͝͝͝͠ͅ ̨̨̨̨̛͖͔͚̮̺͓̯͓̩̞̪̠̘̳͚̹̘̺͍̯͙̫̥̘͕͖̩͉̰͖̻̲̖̔͑̏̂̉̏̆͐̔͐̀̀͐̔̂̾̉̈̐͗́̀͑͑̈́͆̋͒́͋̉̄̾͂̀͒̇̅̋́̚͘͜͠͠ͅͅͅṡ̨̨̛̮͉̮̯̩̯̪̠̖̬͖̭̝̭̺͚͇͍͍̣̭̜̪̱̥͈̥̼͉̙̩̻͉͚́̋̇͒̉͗̽͆͗͛̌͛̀́̈́͛̍̾͛̅̀͆̋̐̓̌̈́́͂̈͑̂̒͘̚͘̚͜͜͝ͅȩ̡̨̨̧̨̛̙͇̙͖̩͍̱̦̯͔̘̬̪̗͚̫̱̠͔̠̱̘̪̘͚͈̺̝̩͔̱̦͔͐̃̿̎͆̃̿͌̏͆̊̌͆̓̓̒͂̀̏́̀̋̌̓̅̑̓̋͑͐̈́́̄̀̍̈́̅̌̅̏̌̅͜͝͝ͅř̢̨̡̢̧̡̘̹͎͈̣̫̰̳͕̯̤͉̙͓̭̻̞̻̻͚̫̝͇̥̗͓̯̳͚͍̗̪̭̻̒̿̂̽͗̎̊́̏̾͑͛̋̊͒̀̀̈͊́̋̒̌̒̈́̉͗̈́͊̂͐̑̓̇̄̿̅͑̓̕͘̕͜͜͝v̡̧̛͖͇̠̱͔̦̲͔̼̱͎͍̬͇̬͇͈̟͖̱͍̖̳̖͔̲͍̖̲̭͈͙̲̩̮̱̟̤̳̥́̑͛͗̏̽͗̾̇͛́̓̽̽̆̀̀̈́͌̔̐̿̒͑̾̈́̈͑̅͋͗͂͑͒͊̌̿͋̄̃͊̚͜͜͜͝͝ͅī̧̨̢͕̺͈̗̰̥͓̣̘̜̤̬͍͎̟̝͈͙̰͈̖̭̲͉̳̺̲̗͚̠̼̦́͗͋̈͗̎̈́͊̾͒̌̇̑͂̿͒͗̑̐̀́̒́̿͛̑͛̀̀̽̀͛͌̎̓͂͜͝͝ͅͅͅc̨̡̧̡͖̠̗̫̹̗̰̪̦̟̰̬̥̲͍͍͙̯͓̭̬̞̲̝̳̮̻̫͈̮̖͙̼̠̯̝͗̎͊͑̐͊̃̃͆͐̂̈́̓̀̍̉̒̾̐̃̈́̒̃̏̈̋̂̍͆̎̃̐̋̈́̚͘̚̚͠͠͝͝ͅͅi̢̨̧̢̢̡̢̢̧̛̛͙̪̙̳͔̻̫̞͎̣̠̝͇͉͔̪̹̝̩̦̟͚͎̤̗͉̼̼̙͈̣̝̰̼̒̏͗̈́͂̓̔̃͂̃̀͋̍̿̍̐̍̌̋̄͂̅̏̇̔̉̈́̍̓̑̑̂̿͘̕̚̚͝͝͝͝͠͝ͅͅȉ̢̧̧̧̲̻̦̼̤̘̣͇̰̹͈̺̯͔̠̮̻̙̘͕͚̘̼̬͚̰͙̦̭̦͎͔̞̪̝̟͖̯̅̆͂̑͑͗͋̾̎̆̌̏͊̀̈́̀̿̌̈̐̉̂̋̂͌̌̌̍̋̈̉̊̆͊͗̈́̚̕͘͠͝͝ͅͅ ̡̢̢̨̡̨̢͍͕̩̮̥̙̰̬͔͓͈͇͓͎̻̬̼̦̩͍̝̟̭͙̘̞̮̥͕̩͈̘͚̯͍̃͛̎̄̿̋̎̍̅̐̉͆̔̈̈́̓̇̎̿̀͛̈́̈́͗͂̓́̏͑̓̑͒́̂́͛͘̚͝f̡̧̡̨̧̡̛̛̛̣̺̼͇͕̩̗͖͈̤̝̠͎̘̯̪͇͍̜͓̞͍͈̯̯̯̬͚̭̞͚̬̙̝̫̯̀̋̒̎̓̂͋̀̀̔͑̓̄͊̿̈́́̍̂̍̎͐̈́͊̈́̉̇̈́̈́̿͊̓̾̈́̑̀̌̚̕͘͜͝a̢̨̛̮͕͖͈̩̙̪̠͉̞̭̮͓̤̗͕̮͔̱̥̲͎͍͖̳̣̥͚͖͍̠̯̜͍̩̪̜͌̄̏̅̄̿̓̈́͂̆̾̀̇̏̿͌̿̇̾́̀͆̎͐̊͐͐͋̉̑̄̅̉̽̽̈́̌̚͝͝͝ͅc̨̡̡̨̨̢̛̛͈͇̜͍̞͉͇̱̹̼͖̮͈̠͎̗̺͇͙̰̱̦̙̳̯̯̬̞̙̼͖̏̽͒̄̆͌͐̒̿̐̈́͛͌̒̓̾̾͊͌͂́̽̑̒̿̾͋̆̾̌͗̏͒͛̒͛̈́̒̎̇͗̕̕͝ͅ ̡̡̧̡̨̡͔̜̘̯̗̤̩̦͉̦͓͓͈̜͓͚̫̼̩̼͚̞̱̩̼̥̗͚͇͈̖͍̦̳̤̫̐̒͂͆̂͗͋͌̇̒͌̈̓̉͑̽̀́̄̾͊̒̋̅̈́̿͑̂̎̇̈́̂̿̈́͗̀̒̃͛͘̕̚͜͠͠ͅơ̧̧̱͍͖͍͖̩̙̟͖̹͕͎͚̣̞͚̤͓͖̝͇̹̺̣̬͕̼̜̺͕̳̰̪͉̮͖̫̽̈͂̈́̋̀͊̎͌͋̀̾́̋͂̆̔̽͆̈̍̉̀͐̈̿̐̓͑͆̅͑̊͘͠͝͠͝͝r̢̨͎̤̳̺̲͕̺͈̮͎̠̫͍̜̟̙̜̠̟̤̗͎͇̙͖͔͚̮͈̦̲̱̜͍̩̻͈̼͙̬̓̌̃̆͑̎̂̀̊̃̆̒̍̌͒̂̈́̀̈́͊̀̎̃̔̓͒͋̃͂͋̒̾́̈́̔̃̾̅͛͜͠į̡̢̛̰̲͎͚͙̬̜̝̤̮͇̙͓̗͙̮̣͕͎̞̝̠̟̯͖͇̜͓̭̪̘͔̟̤͍̰̪̜͖̽͆̽̾̇̃̍̄́̔̌͆̎̄̄̃̋̓͂͗̍͛̓͒͆́̋̋̀̆̇̈̚̕͜͜͜͝͝͝͝͝c̡̨̨̡̨̨̛͉͖̹͙̖͓̮̩͍̝̰̳͓͕͙̱͚͙͓͍̰͈̮̪̳̯͙̟̩̭̹͙̘̘͕̋̽̇̉͊̈́̿̉̓͗̏̈́̓̓̌̋̄̄̀̃̒͌̐̓̅̉͛̆̍̋̄́́̃̊̋͐͗̚̚͘͜͜͝͝͝ę̨̢̡̧̛̟͎͇̩̝̣̠̻̖̗͓̥͈͈̻̦̻̝̯̬̭̦̖̥̗͓͕̺͙̩̮̯̞̻̏́̿͆̊̓̈́̿͋̈̐̍̃͆͊̈́͐̇̽̍̇́́̐͂̾̋̽̌̇̋̍̏̉̅̈̎̀͋͘̚͠ ̨̢̡̨̺̮͕̠̰̳̺͓̜̺͖̣̘̜̹͍͚͙̘͉̖̝̺͔̗̟̳͈̗̗̰̖̱̼̞̬͓͓̳̎́̀̉́̍̀͒̅͋̓̅̐̏̓̅̏̒̿̃̋̓͗͆̇̋́̏͑̐́̔̐̉͌͌͑̂͗̏͑͜͝͝͝-̧̧̧̡̪̗̩̙̤͈̻̭͍͇̹̰̼̰͙̩̠͓͖͎̦̳̟̜̰̗̙̰̠͈̜͎̱̣͇͔̻͆͋̅̏̋̈͂̄̿̏̔̑̽̈́̅̽͋̈́́̐̑͑̄̏̌̊͒̌̾̓̓̔̕̕̚̕͘̕͜͝͝ ̢̧̡̡̛̛͚͉̼̯̯̟̝̭̤͓̘̳̰̻͈̪̣̝̯͇̥̭̬̖̳̳̫͓̱͙̮̻͙̰̠̩͗̔͂̒̅͗̌̽̒̽̽̔̓̽̊͗́̌̀͑̈́̈́͌̽̀͊̌́̀͂̒̀̿̿̚̚͝͝͠ͅp̨̙̙̟̻͈̬͚̞̣̦̺̲͇͕̠͍͈̰̺̬̭̭̖͙̥̫̟̘̟͖̦̥͕̰̩͎͆̎̀̏̐͆͛͂̌́̓̇͊̐͂̋̔͑̽̍͊̏̏̉̍̒̊̐̿͒̐͗̄̍̕͘̕̕̕̕̕͜͠͝͝͠͠ư̧̨̨̨̧̨̤̤͈̬̥͚̼̙͈͙̲͔͕͖͉̟̻̞̙͇̬̯̳̮̤͍̬̱̬͕̦̫͇̥̰͕͍̑̊̀̾͌̾́̑̊̒̐̋̃̾́̀̎̏̓́͂̈́̌͂̅̔̈́̋̑͊̈̈́̚̕͝͝͝t̡̡̢̧̲̘͎̳̹͔͇̩͚̩̫̻̥̱̘̯̺͍͇͔͓̥̥̗̳̩͇̼͎͍̖̔͆͑̀̍̀̈̂͂̊̍̃̿̇͗͗̎͌͆̀͛͒̊̌̊̅͛̂͛͋͋͒̉̈́̈́͐̈́͋̚̕͜͜͜͠͝͝͝͠͠ë̢̧̡̨̡̤͔͙̮̞̖̭̻͙̬̗̤̖̦̙̲̱̫̪̩̪̪̤̥̳͍̖͍̼̜̹̜̳͕̘͚͇́̄̈́̈́̿́̒̋̋̄̓̇̀͐̽̃̊̋̈́̀͂̒́͋͒͊̐̋̓̉͑̑̂͂̈́̒͜͜͠͝͝͝͝͝ḿ̨̨̨̡̧̢̛̞̙̪͈̠̬͚̬̮̤̣̩̺͚̰̺̥̟̩̝̣̝̪͔͇̹̟̗̟̯͙͙̭̩̱͋̅̈̀̾̇͋̎̏͐̊̀͐̈̌̈̏́̀͑͂̅̄̆̇͒͆͒̎̀̇̔͆̍̐͘̚͜͜͝ͅ ̡̡̧̨̧̘͇̮̭̺̞͎̘͓̙̩̗̹̻͉̥͙͎̲̳̲̳̳̠̬͕̼̰̤̹̙͍͉̭̠͗͂̄̈͛̎͑̾̽̔͗̄̄͐͛̾̓̀̀̑͆͆͆̄̂̓̄̆̉͒̇̔̔͌̆̀̕͘͜͠͠͝͝͠͝͠͠i̡̡̨̢̧̨̛̛̦̣͔̳̣͈̦̝̺̠͉̝̮̘̣̟̖͎̯̣̹̟̫̺̭͚̻̖͕̳̩͉̙͛͑̌͒̇̆̄͑̉͑̋̇̀̈́̑͒̓̇͊̍̅͋́̃̈̑̆̒͛̚̕̕̚͜͠͝͠͝͠ͅn̡̨̡̛̛͍̣͚̥̜̼̦̳͎̲̥̜̣͉͖͔̤͔̳̲̜̭̭͖̘̝̬̘̭͓̙̩̲̳͍̠͊̈́͛͆̆̅̆̓̎̍͆̆̓̏͒͌́͆́͒̂͂̐́̑̆̋̃̔̐̌̏̽̋̃̾̐͑̾̐̚̕͘͜͜c̢̡̧͓̮̗̪̖̯̠͎͚̙͎̹͓̙̪̰̥͍͈͉̰̯̘̻͕͈̳͈̙̙̖̫̝̲̥̼̖̟̗̬͐̄͋͒͌̇̍͌́̽͋͐͐̔̒̈́̀͌͌͐̓̾̀͋̐̄̈́́̆͆̆̀̓͘̕̕̚̚͝ͅę̛͙̙͖͉̱̭̻̜͎̱͇̤̭̝͔̱̖̙̣̩̰͕̗̝͍͍̮̭̼̘̥̹͈͔̼̠̞̪̗͋̀́̽̇͊̽̆͂̍̀̈̈̑̑̿̇̌̅͒͆̿̀͒̋̓̇̂͐̓̉͑̾̂͘͜͜͜͝͠r̢̡̨̢̡̨̥͇̜͍̼̬̱͚̫̲̫̻̥͙̖̝̭̘̹̝̩̲̤͔̮̥̼̣̜̳̩̻͈̲̗̬̥̔̆͊̃̀̔̈͒͐̆͆̾̋͌̀͛̔̏̀̈́̉͛̌̀͐̽̐̿̑͑̉̚̕͘͘͜͜͠͠͝͠ͅç̨̨̨͍̩̫̘̙̘̞̤̯̳̪̮͔̯̹͙̠̮̮̼̣̮̩̫̖̱͈̬̦͉̹̬̺̗̬̋͊̍̿̏̀̄͋̃̀͂͌̿̈́̑͑̆̀͋͛̈́̽̈̽͌̆̉̈̀̏́̏̒̈̾͘̕͝ͅͅa̧̧̢̢̡̡̛̛̰̟̹̳̮͙̟͔̞̻͕̥̻̯̹̼̱͙̜̱̲̝̞̰̘̖̦͎͈̩̻͎̟͔̓̌̀̃́̆́̎̍͒͌̎̓͂́͆̀̍̿́̃̓͑͑̔̑̒̑̇̓́̑͌̒͒͆͋̌̊̕̚͠͝ ̡̨̨̧̧̛͈̝̯͓̩͚͙̠̣͇̬͙̭̫̺͓̲̪͇͚̣͖̯͍͚̱̫̹̟͂̍̄̿̎͋̎͋̈́̿̔͛̈́́̀̆̉́͒́̄̄̉̉̈́̈́͊̿̉̓̾̕̚͘̕̕͜͜͝͠͝ͅͅo̢̡̧̢̦̯̠̗̳̘͉̹̼͎̠̲͎͉̮̬̺̣͕̲͉̖̩̱̠̫̺̤̠̠̠̰͖͓͙͕̪͚͖͈̐̿̾͋̄̏͌̈́̐́̽̓͐̏̾̒͆̓́̍̈́͛̓͆́̍̂̑̈́̈̉̀̂͊̈́̅̽̇̉̌̿̄͠͝͠͠ŗ̨̢̛̲͈̻̙̰̪̗͖̜̯̲̗͕̯̭̻̼͙͓̖̬̩̭͍͎̻̮̖̠̰̼̥̲͇̰̲̪̟̹̽̓͛̒̎͂̋̿̋̂̎̔̀̀͊̉̒̄͌̈́̓̒̉̈́̊̑̇̔͗̈̍̀̍̀̕̚͘͜͜͠͝i̢̨̨̨͚̳̠͙͎̝̬͉̝͇͇̜͖̘͓͔͚͍͓̬̤̥͙͕̰͍̞͍̺̦̩͍̼͑̒̊͌̐̓̀̏͐͋̄̿͛͌́̇̄̓̍͐͊͗̿̾̿́̇̆̋̉̎͑̈́̃͌̐͋͘̕̕͜͝͝͠͠ç̧̨̨̧̢̛̛̛̩͍̫̙̯͉̗̤̭̬͖͕̬̖͇̩͕̻̘̯̖͚͈͍͚̙͙̝͓̦̼͕̤͍̱̺̫͛̋͊̾͛̋͂̀͗̏͑̐̀̅͌̔̍̀͒̇̍̈́͐̌̇̋́̾́̒̓͑͆̊̅̑͆̕͠͝͝͝͝e̢̢̢̢̛̝̺̦̘͈̞̤̗̯͙̳̙̯̗̙̘͖̟̮̱̥̱͙̗͙͍̞̟͖͈͖̻̘̘̤̬̓͗͐̇̔͗́̄̿͐̈́͐̔̔̊͌́̏͊̅͛̓̔̀̀̍̾͒͒̌͗̍͛̈́̽̀͂͑͘̕̕͜͜͜͝͝͝ͅͅ ̡̛̤̹̬͖͔̗͈̬̟͎̪̯͓̙͔͎̣̹͓͉̗̪͎̤̮̤͉̥̬̤͇̹͖̥̖͔̌̂̇͑̅̐̀̀̊̾͌̓̏̈͛͂̋̏̾͌̌̌̏̓̀̀͋̈́̏̋̎̉̉̀͌̚͘̕̕͜͝͝͝͝͝ͅͅ!̡̧̢̧̢̨̨̛̙͉̠͔͓̠͈̮͍̫̭͍̪͓̫̤̪̬̹̻͖̗̘̗̺͎͖̭̩͙̳̦̼̞̋̈́̈́̽̑͐̍͋͗̄͂̓͗̇̔̒͗̽̌̎͗͑̎̈́̅̋͒̊̌͒̀̿̊͗̐̚̚͘͜͝ͅ!̡̧̧͙̬̹̮̱̹̖͕̙̣̤̲͚̰̙̣̰͔͈̳̳̺̖̰̻̬̻̦̝͎͇̺̯͖̝͗̅͂͛͌͊͒̽̈̎̿̔̇̈́̒̽̋́̓̈́̏̇̄̇̍̈̃͌̾̓͋̍̔͌̈́̔̾́̄͗̅̕̚͝͠!̨̧̨̧̛̛̝̬̳̬̻̻̤͈̱̺̰̼̪̮̫̗̳̭͎̦̮̖͕̤͚̦͔̣͈͎͖̭̦͉̞̙̼̪̙̣͉̑̄́̐͗̇͋̈́̑͆̑́͑̄̉̇̉͂̓͑̿͆̀̅̀͂͋̓̒̋͋͑̊̽̀̏̅̕̕̕̚͠͠ͅ ̨̢̨̛̛͓̩͔͈̹̳̘̬̭̙̰͖̯̤̥̺̮̞̯̝̗̘̯͙̜̥̜͉̭̫̣͕̫̰̗̦̬̈́̋͂͒͐̅̈́́̀̏̉̍̈́͋̂͋͊̋̃́͗͒͛̽͋̎̑̀̀̂͋̊͑̀͘͜͜͜͠(̡̡̢̳̠͚̹͓̩͈̖͔̫̯͙̠͔͖̪͉̯̳̩͎̱͍̰̙͇̱͓͚̼͖̬̲͈̯̟̘̪̱͍̱̉͊̿̉̌́̋̃͌́̐̈́̂͊̂̅̐̎͂̐͐̇̇̿̈͒̾̽̉̈́̍̈̉̒͑̔̓̕͘͠͝͝͝ͅͅḍ̨̢̨̧̛̛̛̠̯̻̮̰̥̪̲̹͈͖̥̣̟̗̣̰̙̼̳͙̗̱̼̞̞̼̲͓͓̥̳̱̳̩̥̿̐͂̔̿́̓̑͑̍͂́̓̈́͌̒͊̐̀͐̈͗́͗̌͆͊̈̌̒̀̅̃͛͛̌͋͝͠ͅͅę̧̨̧̝̰̝̰͚͍̳̱̯̫͍̥̘̟͉͈̖͇͍̲̭͍̻͎̼̯̟̪̹̤̩̝̝̟͓̣̾̏͌̾̒͛̀̄̓͒̾̇͑̈̽̈́͒̿̐́̓̽́͐̆̀̃̓͂͛͊̀̔̈́̀̈́͊̚̕̚̚͘͜͠͝͝ͅͅp̧̡̛̯̰͎̺̞̻̯̝͇͕̯̹͇̘̫͚̖̟͇͍̟̺͕̱̠͖̫̘͇͇͇̙͍͇̳̩̗͓͓͉̣̺̗̌̂͊̈́͒̅̓͑͑̀̄̑̌̏̊͛͑̇̋̀̑̄͆̆̍́̇̀̄̑̂̓̚͘̚͜͝͝į̨̡̧̧̘̻̥̜͎̣̼̥͚̮̳̜̰͎̝̟̱̦͈͖̞͕̦̱̜̫̖͙̯͈̦͕̱̬͈̓̇̍̌͗̂͐̒̆̌̀̓̎̎̎̑̆̌͐̄̈́͋̃̔̇̇̒̐̈́̓̂̈́͋̈́̔͊͘̕͘͜͝͠n̡̧̨̡̧̛̯̯̞̯̠̯̞̝̫̺͉͚̙̲̗̞͕̦͖̱̞̤̭̻͍͚̺̫͔͔̻̬̫̮̗̱͚̱̠͑̆́̔͑͊̆̾̽͗̂̀̈́̆̓̇͌͂͋͒̐͆͊͋̿̿̋́̇̌̋͗̎̔͂̉̕̚͘̚̚͜͝͠͠͝ͅd̢̢̨̢̛̼̝͉̲͎͍͙͔̞̰̞̗͖͉̬̳̞͚͎̭̫̮̲͙̞̜͇̼͍̬͉͎̙̞̥̉̂̄̀͗̍̑̑́̏͊͐͊͛̽̇̐̆́̐̀̉͑͋̋̏̽͌͋̇͒̃͂́͋̂̈̃̋̐̄̿̚͝͝ͅͅȩ̡̧̨̡̧̛̛̛̛̼͓̟̯͖͚̭̻͍̫̲͖̦̜̮͈̤͎̥̮̙̤̝̣̺̘͕̦̻̗̬̲̝̙̟͎̻̙̼̯͑͑̈͐̎̑̏̓͐̇͋̎̓̓̊͐̐̿̒̓͂͐̍̀͊͗͒̋̈͆̈̐̃̈̚̕̚̚͘̚͝͝ ̧̨̡̢̛̯̭̩̗̤̥͇̻̤̤̜͓͚̦̗̪̫̣̜̠̠̙̝̺̙̺͎͈̪̦̠̫͔̱̙̍̇̿̿͊̐̐͗̉̾̑̑͊̾̆̆̉̓͂̔̐̀̐̽̈̑̀̎̒̓͐̈́̃͒͒̈̌̒͋͗̅̓̕͜͠͝ͅd̡̨̟͓̭̮͍͎̜͍̰͇͈͙̮̤̗͕̣͈̬̩̪̫͙̤͍̫͎̻̬̤̰͖͎͔̖̅̆̃̀͗͗͂͋͑̈́̇́͒̊͒͆̑͛̋̅̒̔̈́̃͋̀̇̈́̇̄́̀̆̆̅̌̂̾̈́͂̕̚͜͜͠ͅẻ̺̣̟̮͙̘͔̦̥̬̪͎̰̘̭̗̤̗͓̲͚̬̮̣̮̟͍͈͚̠̹̞̦̜̹̘͈̲̣͙͊̓͛͆̿͐̔̈͑͂̌̌̈́͐̒̌͒̋́͂̎̈̋̈̂̿͂̄̏̂͐̍̒̾͑̂̄̕̕͜͠͝͝ ̧̢̢̢̨̨̤̯̬͇̤̪̤͖͓̠̗̬̥̳̘͙͇͎̮̟̼̪͍̙̭͍̠͎̺̠͉̮̤͙̤͚̹͓͑̏̇̍̉̄̀̓͆͆̅̋̂͛̽̒̓͌͑̍͊̀̍́̑̓̂̓̂̓͆̐͂̽́͒̑̎̃͠͝͠͠͝ͅd̡̧̢̨̧̨̡̛̪̹̳̪̫͎̮̫̦̥̼̗̹̰̤̘͎̰̮͇̭̹̟̤͙͖͈̳̹̲̰̮̙̮̣͙̍̾̐̿̾̄͌͛̄͂̇́̑̇̓͌̍̈́̽̽̌̔̉͆́̌͒̂͗͒̎́̊̚̕̚̕͝͝ͅi̡̨̨̢̡̨̖͍͎̟̣͔̘͈̭͉̫̻͚̹̟͍̭̼̥̹̼͚̝̠͎̰̭̺̪̗͓̠͍̘͎̟̤͋͊̄͐̈́̽͊́̀̈́̑̿́̈̋͑͐̾̈́̿̿̒̎̋̆̌́̀̏͑̆͒͌͆͛̀̿̕̕̕̕̚͝͝͝͝ͅḿ̡̨̛̩̜̬̪̝̱̭̼̝̭̻͖͍͖̳͙̩̰̱͓̲̭̫̝͚̻͎͓̯͎̲̪̼̬̾̃̓̀̌͋͒̎̆̓̄̊̍̄̑͆̅̄͗͒́͗̓̈̀͛͗̐̏͗̾̓̚͘̕̚͜͜͝ę̧̡̛̛̬͍̳̦̘̻̞͕͇̖̙̟̰̩͖̬̝̮͙̮͇̲̱͚̠̟͉̟̤̳̟̼̺̩̩̖̜͔͌̿̊̏̅̿̀͑̈́͛͐̿̎̆̿̌̉̅̾̒̃́̈́̌̅̇́́͆̓͑̚̕͠͝n̢̡̧̧̡̧̯͓̜̹͉͎̰͓͓͍̭͈̫̦͔̟̞̝͚̲͍̭͇̣͓͙̙͇͕̰̱͈̉̑̔͑̃̿̇̈͋̀̍̏̂͑͌̌͂̅͑͗̃͛͋̅͌̃͆̋̄͐̅̂̓͂̚͘͜͜͠͠͝͝͝͝͠͝ͅͅͅš̢̧̢̧̡̢̰͈̻̠̗͍͇̻̻̮̖̹͔̪̩̠̭͖̻͇͖̳̫̩̰̤̬͉̥̳̥̦̪́͗̃͛̐͂̔̿̐͆̋̀͋̽́̽͒̽͊̿̈́̐͋̆̃̓̓́̎͊̈̏͘̚͜͜͝͝͝͠͝͠͝ͅͅi̡̛̙̼̹̹͎̩̗̞̯͙͍̮̹̯̗̪̫͚̰͓̞̲̭̬̖̺͚͙̬̳̥̭̮̩͖͓̣̖̣̭̘̅͒̈̅̿̆̄̽̇̿̏̈͗̉͛͌̔̔͒͋̅̀̃̂̈̓́̂͋͗̉̊̓͘͘͘͜͜͠͠ͅͅų̧̨̨̧̢̡̛̛͓̠̖̺̞̺̟̟̩̲̼̠̱͇̗̻͖̝̺̠͓̤͍̫̫̗͎̖̼̰̙̻͉͕̭̼͊̍̑̿͛͗̇̅̈̾͛̍͋̓͌͌̾͊͌̊͛̿̐͑̓̀̀̀̀̿̈́̃͛̒̕̕͘͘̚͜͜͠͠n̡̧̢̢̫̩̩̯̖̻͔̯̲̲̘͚̪̘̠̖̹͙͔̖̩̮̰̼̟̪̯̳͎̘̱̫̺̹̫̞̜̥̘͌̍̀͆̽͗́͆̃̉͂̓͐̔̉̿̄̿͒̾͊̾̍͛̅́̾̉̓͑́̈́̄͒͋̿̔̾̀̕̚͝͝͝͝ȩ̢̢̼̯̺̞̼͚̰̦̖͖̲̮͓̣̭͍̬̻͔̯͈̜̝̟̠̫̟͉̳̊̾̍͌͌̒̈̆̆̃͗̏̽̀̇̾̆̃͂̅͋̀̈́͑̾͂͌̈́̌̄͗̒̓͒̈́̕͘͘͜͜͜͜͝͝͠͝͝ͅͅͅ ̢̡̢̧̩̖̣̯̥͇̻͕̩͕͖͈̹̯͖̘͈͔̦̳͇͇̙̮̥̦̜̞͍̖̣̭́̊̊̑̉̆̑̂͆̏͑̅̄̑̉̑͌̽̀͌̓̈́͛̅́͑̊̄͋́͋̔̈́̊̀͗͌̏̓̏̕͜͠͝͝͠͝ͅͅs̨̢̡̡̛͍͓̠̼̱͈̮͓̳̥̙̙̺̘͈̥̰̝̹͉̖͈̤̤̪͙͈͕̖̳̪̺̩͔̭̼͍̤̅͊̑͊̌̿̋̇̅̑̓͂̿͋̂͗̐͌̎̐̎̆̎̀͒̅͌͋͑͗̂̄̆̆̉̉̚͠͝͠͝î̡̨̡̹̱̺̩̮̞͔̞̲̤͍̼͙̹̮̪̱̣͖̻̝̘̦͎̫̪͎̲̮̲͎̲̪̫͚̙̯̤̭́̓́̒͋͐̉̈̾̌̾̆͒̊̓̃̈́̉̓͌́̿̾̍̈́̈́͊̃̓̃̑͆͑̐̅̿̾́͗̚̚͘̚͝͠ ̧̨̨̨̢̧̨̧͚͎͍̜̼͍̳͕̘̯͕͈̘͇̤̞̼̹̙̣̭̳̠̼̳̝̪̟̘̮̫͍̫̳̓̅̂͊͐͐̾͂̿̒̈͗͋̊̾͌͂̈̿͛͂̍͆̈́̓͂̊̀͆̈́̆̽́̒̌̾̈́̋͌̆͘̕͜͝͠͝ͅd̡̧̢̡̛̰̮̭̮̜͚̗̺̻͕̬̲̦̟̥̩͔̱̳̞̪̘̙̯͎͙̰̰̭̯̹͈̩͆́̐̓̿͐̃̓͛͌́̿͒̉̋͊̆͌̈́̍̿́̔̈́̃̾͑̏̈́́̇̂̚͘̚̕͜͠͝͝͝ͅẽ̡̡̛̟̟̫͔̬̥͙̲͙̪̯̻͎͍̭̖̜͕̜̤̭̦͈̳̬̜̳̝̗̲͉̖̠̞͓̙̞͕̈̄̑͐̿͛͋̀̍͒͆̋̃͋̓̽̐̋͛̓̑͛̈̈́̈̈́̽̎̽͛̓̓̈̅͋̆͑͒͘̕̚̕̕̕͜͜ ̨̡̨̧̜̮̝͈̰̱̹̻̙͉̝̞̥̩͔̠̯̪̩̲̺̦̞̩̟̳͉̭̱̬̗̠̮̎̋͌̂̒̀͌̎͂͗̃̀̄̀̾͛̀́̀̈́̽̈́̾̍̍̀̂̔͊́̾͆̄̓̓̔̃̕̕͘͘͜͜͝͝͝ͅͅş̧̨̡̨͚̫͖̟̭̩͉̥͙̝͚̞͚̜̤͍̺̙̫̭̱͔̲̮̖̪͉̜̮̙͍͈̼͉̰͔̎͊̍̈́̃̋̋͂̆͛̒͌͗̈́̓̀̄̓̑̓͐͗̑̌͋͌̂͗͂̂̂̾̐̌̎̆͋̀́̽́̚̚͘͝͝ͅͅţ̡̡̧̡̮̮͓͎̰̼̥̭͉͇̥̟̟̙̩̱̲̰͍̱̩͓̫͕͈͙̹̞̞̪̖̱͖̗͈̪͕̌͌̽̇̔̂͛̌̌̋̍̈̅́̓̔͐̈͗̆̄̿̈́̈̈́̋̆́͛̇͐̃̎̃̋̚͘̚̚͠a̧̧̢̨̛͈̬̹̮͖̙̱̝̱̯̬̪̹̭̯̫͖̭͔̘̤͈͙̯͉̫̮̫̟͔̻̬͚̭͒̽̄̌̂̈́͒́̑͑͐̂̓͒̾͗̿̇̓̋͐͒͌͌̔̔̀̇̓̓͒̚̕͜͝͝͝͝͝r̨̧̨̧̢̧̛̲̺͉͙͙̳͕̯̦̰̬̹̗̬̩̫̯̥̟̦̠͉͕̼̠̜̥̬͈̘̝̜̻̥̟͙̪͔̊͂̊̇̎͒̋͑̂̏̐̎̋͒͋̓́́̈́̾́̋͆̆͗̐͌̈́̋̈́͒͛̿̊̒̕͜͜͝ḛ̢̡̨̻̗̙̞̣̜͓̮̦̻̪̠̩̞̬̮̺͓͉̞̯̥͕̳̮͖̟̥̘̪̺͓͎̞̭͈͉͖͎̍̈́̐͛̐͂̈́̈́̍͋̀̏̃̀̃̽̄͗̍͒̑̈̑̔͋͌̋͛̎̎͗̿͊̊̊̂̈́̆̅͘͘̕̕͜͝͠ͅa̹̩̟̟͚̙̼̦͈̘̼̙͈̲̤̩͖͍͉̤͙̠̹̳̻̼̬͚̳̭̩̯̱̬̤͚̙͒́̊͛̎̓͐̈̊̀̿̾̀̈́̄̿̇̀̂̿̊̂͒̓͑̃̈́͌̋̈́̿͋̒͛͊̄̒́̃̚̚͜͝͝͝ͅ ̨̨̡̧̛̺̫̘̖̼͓̰̙̙̦̼̝͔̪̪̝̫̪̤͉̗̝͔̜͎̩͖͉̯͈̫̞̤̠̩͈̥͚̠̖́̄̒́͊̍̌̇̈́̈́̾̅̾͗́̾́̂̉͋̿͒̒̆̃̑̇̇̓̇̉͗̉̍̚̕̕̕͜͝ͅm̧̢̛̫̹̹͇̻͎̫̣̳̘̱̪͍͓͔͍̼̮͕̤̱̼̰͕̩̱̻̼̠͕̦̠̳̦͍̗͕͚͈̜̹̾͂̀̒̆͑̽͑͊͗̇̆̋͌̅̀͑̒̍̑͗̓͐̏̅̇̑͑̈̋̎̈́̿̆̃͘͘͜͝͠͠ę̧̧̨̨̥̮͕̻̪̩̣͔̘̣̺̮̼͔̭̥͈̼͖͖̹̰͚͍̠̳̻̭̳̳͔͍̫̲̪̦̪͎̊̐̏͐́̅͊̀̊̊̊̋̐̈́͐̃͌͒̒̎͐̒̅͗͗̀̔̊̌̏̿͘̚͘̕͜͜͠͝͝͝ȃ̢̧̢̡̛̛̩͍̙̭̦̹̝͉̲͓͎͙̙̝̲͍̠̩̱̭̣͉͚͔̳̗̺͔̲̪̤̭̥̣̙̀̆̎̇͂̽̈͐̊̐̈́̓̅̽̇̽͊̏̃̈̓̿͂́̓͗̑̑̋͒͑͘͜͝͝͝ͅ ̨̧̡̛̰̙̞͍̝̝̝̝̣͍̰̥̝͓̤̼̦̠̮̼̖̣̦̲̹̪̭͉̯̱̦͓̮̗̺̹̙͕̯͈͎̯̎̐̈́̂̇̾̆̌̃̎̈̇̏͒͒̀͗̑̈̄̋͆͛̾̐̃͐̈̎̓̍̅̈́͗͒͛̈́̈̃͝͝͝͠)̡̨̦̦̪̟̦̪̝̺͖̩̰̗̖͇̞͎͈̦͇͔͕͈̠͚̰̬̻͓͉͙̤̟̠̯̲̯̔̐̇͑̓͊́̋̈̈́̉̊̏̆̐̄̍̀͌̊̃̋̍̈́̊̃̓͆̿́̀͋̀͊̒̅͌́͘͘͜͝͝ͅ

̡̢̢̧̨̨̱͖͈̪̞̭̺̠̝̝̭̣̘͍͔̰̜̥͕̠̗͎̘̗̯̪̯͖̫͓͓̰̄̇̄͂̍̀͂͐͌͒̑́̍̌̃͊̏͐̇̾͊̐̓̂̄̐͂͛̽̎̅̌̈́̍̈́̓͘̚̚͜͝ͅͅ

̫͇̟̠̩͉̮̣̳̗̬̳̘̫̥̼̮͕͔̫̦̠̘̜͍̤̰͕̩̞͎̠͍̺̤̙̞͈̩̇̂́̒̈͊̂̄̽̊̊́̽̀̀̂̀̐͆͑̆̿̂̋͆̽́̈́͐̕̕͘͝͝͠͝͝͝-̢̧̧̦͕̫͕̻̳̠̝̝͇̬͎̣̩̣̠̳̬̬̹͈̰͇͔̹̩̳̝͕̻̟̖͌̐̏̉̒̉̑͌͂̾̿̑̌͛̐̀͒̔̊̽̄͐̈̽̅͆̒͂̏͌͂͂̀̏͐̕͘͜͜͜͝͠͝͝ͅp̧̨̡̡̨̛͇̹̘̺̬̦̫̤̥̮̭̰͔̟̖̪̯̠̻̱̙͔̮̦̥̩̙̲͍̮͈̬̝̣̙͉̔͐̈͂̇̈̅̒̽̽͊̀̑̉̓̌̀́̍̓̃͛͊͒̉̽͗͛̔̽̑̓̇̾̽̄̀͘̚͘̚̕͝ǘ̧̨̻̝̪̺͈͔̝͈̪̣̖̻̪̹̯͉̦̖̭̟͉̺͖̞͕̞̳͎͙̱̦̻̝̪͎̺͎͍̖̗̓̓͊͐̈́̽̃͒̌̏̑̓̿̏̈́͋̐̈́͐̀̌̓̍̊̀͆̏̂̄̃̂̔̌̒̍̆̆̕͘̕̚͜͜͝͝ṯ̗̮̝̯̠̳̭̜͈͙̝̬̺͇̪̻̪͎̟̳̹̻̩͉͇̮̻̥̻̭̹͓̺̙̹̬̪͕̣͇̿̅̎̍̀͐́͌̍̐̇͛̋̀͛̿͒̽͆̈̿́̑́͊̈́̏̔̀͌̎̿͒̌̎́̇͌̕͘̚͝͝͝͠é̡̧̢̛̜̹͇͖͎̳̟̗͇̦̣̗̝͕̜̖̭̪̬̰̝͇̫͙͓̝͚̭̳͔̠̜̞͇̱͍̘͔̂́́̅̓̀̓̓̌͋̑͂̐̔̿̔̊͊̈̈́͋̈́͛̑͂̉̋͘̕͘͘͠͝͠͠͝͠ͅͅͅm̡̨̡̢̢̡̛͇̟̻̥̯͚̫̪͖̦͈̖̳̝͎̤̜̻̼̗̲̞̗̘̥̼͈̹̩̔͑̀̆̅́̒̀͋̑̉͑̽͑́͂́̀̔͂͊̀̀́͐͌́̎̉̀̏̀́͑̓́̀̈́̿̇̕͜͜͜͠ͅ ̢̨̙̳̜̳̩̯͔̠̩̙͖̯̮̫̤̩̺̦̭̗̝̳͙̘͓͍̪̗̗̠̹̰͙͓̮̓͌̈́̃̒͛͐̂͆͌̌͑͊̃̍̆̈̊͆̄̐̿̾̐̈̀̇̈̈͑͒̾̾̈́̿́̕͘͜͠s̢̡̢̡̜̖̬̗͍̦̙̺̼̥̘͕̼̲̮̩͕̝͚̪͈̰̲̲̗̯̣̙̹̱̝͓͓͓̥̞̜͇͚̒̇͊̅̽̽͂̓̊̉͗̅̊̈͛̏̉̄̍̓͐̌̐̅́̑̉͆̾͂̆̈́̓̇͂̀͘̚̕͜͝ͅę̧̧̨̛̛̬̪̣̫̳̹͕̺̤̠͖̠̞̟͕̯̱͇̘͙͕̦̹̟̦͔̥̱̩̹̖̖̪̼̃̒͐͋̄͊̒̐̌̀͑̎̈́̈́͗̌͌̅͂͛̄͆̌͛̂̓̂͂̂́̈́͗̑̽͌͝͝͝͠͝͠r̢̛̲͙̻̭̳͖͈̻̫͖̰̼͖͉̩͓̞̺͓̮̩̯̦̟͎̖̬̘̪̙̗͍̙̖̹̩̬̙̹̞̟͒̀̽͛͛̓̈̾̉͒̾̉͗̍͑͐̈́̊̔͆̍́̈́̋̔̈̄̅́̈̿͒̿͘̚͘͜͝͠ͅv̢̺͙͕͓̠̤̤̥̜̩͙̪̠̠̱̥̬̟̘̲̜͙̳̞̦̖͖͕͈͔̹̼̮̙͇̙̮͗̓́̉̀̓̿̿͒̾̈͊̑͐͂̅̈́̈̃̈̂̋̍́̀̅̎͐̈́͋͛̈̆̽̋̀͘͘̕͠͠ĭ̢̧̛̛̭̭̘͈̪͔̠͓̝̹̯͔͚̣̘̝̯̮̪̟̙͇͍̠̩̘̰͙̞̜͔̭̹̣̩̳̫̜̩́̿̾̏̾͋̌͑̀͊͗́͗̇̾̄͒̈́͂̂̊͑̿̍͐̉͋̀͛̀́͛̇̍͘͘͝ ̢̢̡̢̛͍̤̣̺̙̗̣̗̠̞̤͕̯̥͚̖̼̫̦̘̦͔̖͈̘̮̘̤̟̙̳̹͕͙̩̾̇̂̔̈̾͆̅͌̎̆͑̍͑̄̍͛̓̊̉̒́̓̈́͊́̃̄́̓̉̑̓̅̀̐̈͋̈́͘͘͘͜͠͝ơ̧̧̨̢̢̢̡̦̼̼͔̻̱̲̼̦̭͙͔̱͖̥͎̼̲͓̬͓̫̠̙̯̹̯͎̼̜̪̫͍̰̩͖̘̝̮͂̈́̆̊̈́̿́̍͑͐͑̽͋̓̇̈́͒͂̓͆̈́̾͗́̐̅̿̋̉͊̉̐́̃̒̀͗͗͝͠ ̨̧̛̛͚̙̠̪̻̟͕̬͍̝̬͇̥̮̭͓̰̻̯͓̹̙̗͖͙͓̻̬̹͎̮͍͖̙̹̥̹̞̹̤̲͔̐͗̊̎͆͊͊͆̓̃͂̂̔͂́́̈̊͑̈́̏̎͑̋͒̿̒̎͗̄͑̀̆͘̚̚͝͠͝ͅc̢̢̡̢̡̡̨̡̛͔̠̱̖̭̪̟͈̬̻̹͉̺̤̗̱͕̘̯̟̬̬̲͈̳͙͍͍̯̫͔̉̎̿̐̿̈͂͛̑́̍̈̓͌̓̽͒̊̇̀̅̈́̔̓̓͊̂̋̄́̑̈̈́̚̕͘͜͜͠͝ͅͅͅā̢̧̢̛͔̩̯͚̪͖̣̪̹̦͓͉̼̭̤̜̥̭̦͇̮̞̮̤̥̱͍̹̟̮̤̲̪͓́̈͗̇̌̊̓͐̈́͗̿̉̈͒̂͒̽̊́͋̔͛́̓̍̓̓͐̓̇̎͊̓̚̕͘͜͜͜͝f̨̡̧̧̜̱̪͔͔͖̖̳͕̰͈͖̗̬̩͖̺̥̥̦̣͔̣̱͉͇̠̦̣̖̮̰̮̝͓̈́̈́̈́͆̋͛͂̈́͛́͑̔́̈̃̐̐̂͛͑́̎́̈̋̉̉̍̈̓̈̕͘̚̚͜͠͠͝͝͠ͅͅͅę̡̢̧̢̛̟̬̦͙̥̳̪̻̯̖̮̲̬͓͈̖̘̝͓̱̦̯̦͖̜͔̮̬̟̥̳̤͕̩̝̒̇͒̊̒͌͆̓̀̇̓̂̈́͗̓͒̉̔̒̍͂̈́͐̒̒̅́̈́̽̀̏͋́̚͝͝͝͝͝ͅͅa̢̧̳̗̲̠͓̭̳̦̞̪̘͓͈͕̫͚͕͖̗̘̬͚̝͖̗̮͎͍̠̺͍͈̱̹̝̦̎̿̀̈̋͐̒͋̓̐̍̾̅̐̅͑̒̊͑͒͛͋̋͑̀̓̾̔̒̆̑͒͂͂͂̕̕̕͘͝͝͝͠ͅ,̡̧̡̨̛̥̠̬̮̤͚̫͚̦̻̟̳̪̥͇͚̞̟͔͔͎̩̱̺̞̤̳͈͔̼̙̙̜̟͙̲͚͖̜̽͑̈́̓̎̈́̿́͋̆̄̃͒͆͂͌̈́͗͑̂̈́̃̈́͛̾͐̐͋̔̀͂̌̊̐̚͘͘͜͜͠͝͝͠ ̧̨̡̛̛̪̥͚̳͓̞̙̭͔͖̝͙͓̝̲̫̰̘̳̬͔̹͉̭̞̝͚̜̥͕͕̻̻̗̭̳̖̐͆̈́̄̌̓͐͐́́̇̀͑̔̉͊̓̽́͑̎͒̈́̑͂͂̃̊̿̇̀́͘͘̕̚͝͝͝͠͝͠͝ứ̧̧̢̡̧̖̹͎̹̭͓̫̙̩͎̙͈̖̹̟̠͈͍̯̣̹̹̬̫͙̗̗̬̤̦̬͓̺͙̹͍̩͙͌͌̓̉̔̽̌̍̔̍̿͂͑̒̈̾̿͌̈́̀̅̔͛̿̊̊̇̉͌̊̈́͂̑͂̏̕̚͜͝͝͠ͅņ͚͇͉̳͉͔̹̟͇̹̱̳̰͍͙̞̫̗͇͚̘̮̫̝͓̩͉͕͚̬̳͖̞̮͔̩͇͚̼̙̏̀̍̆̌̅̀͛̈́͊̀̈́̀̅̊͗̈́͂͛̅͊̏͛̈̊̀́̋͒̆̋̓̓̕̚͜͜͜͝͝͝͝͠ ̢̨̨̧̡̡͚͕͎͖͎̯̱̣̲̙̜̣͍̭̗͔͖̭̩̹̞̦̞̩͚̪̘̜͙̤̻̠͔͕͔̞͉̮̗͖̋̾̌̍̃̈̀̇̾̉͂̀̾̐́̅́͋̓̿̾͊̂́̆͒̓̀̄̎́͂̿̇͝͝͠͠͝ş̡̨̢̧̠̭͈̠̟͉̪̣̞͈̼̳͎͍͙͈̮̘̳̺̱̭͙͔͙̘̱̪̼̝͉͈͙͚̤͎̏̓̓̏̏̌̍̊͆͗͆̽̉̔̊͛͋̈̌̐̃̅̋̿̉̃͐͂́̈̂͒̀̿̄͗͘͜͝ứ̡̧̢̧̮͕͚̟̹̳̫͕̠͓͈̺͔̫̼̥̠̜͍͓̗̪̺͍̗̭̳͍̪̯̩̞̠̼̮͓̉̏̒͗͋̀̇͛́͆̏͐͐́͂̓́̍͒͒̇͗̆̌̉̈́̊̑͛̇̎̆̽̑̾̀̎̋̚̚͘͝͝ç̢̧̨̨̡̧̮̲̙̘̬͕̝͉̺͉͚̜̮̬̹̯̠̹̜̯͔̻̬̗̞̮̗͔̲̻͉̘͔̈́͗̏̓̑̊̃͊̔͑̎͑͛̎́͐̈́̂͐̉̈͗̊̈̃̔̈́͒͆̍̿̌̔͌̽̔̄͛͛̂̀̍͝͝͝͝.̡̢̨̧̨̧̛̛͇̗͍̳̭͈̙̻̖͕̤̹̺̻̠͉͓͎̼̯̺̜̥̞̜̙̘͖͕̲͗͐̽̽̅̽͑͊̆́̊͒̈́̓̋̌̂̀͑̊͆́̈́̈́͊͂̏͌̂͒͛̕̚͘͜͝͠͝͝ͅͅ.̢̧̧̡̛̬̘̱̼̩͇̪̹͖̣̳̹̰͙͚͙͎̱͕̦̮͈̩̮̱͚̦̤̪̘̹̘̯̻̫̮̘̳̯̏͒͊̄̐̆̍̒͊̋͑̾͌̒̈́͒͊͒̿̏͐̈́͌̐̽̓́̑͋͒͊̀̚̕̕͜͝͝͝͝.̨̡̡̢̧̢̛̗̣̥͈̝͕̱̮͚̥̭̜̥̩̻̰̱̘̥͓͔̪͖͉̦̰͎̀́́̅́̋̂̿̒̈́͋̍̔̈́́͂̽̐͗̽̎̽̆͋̆̅̂̋̋̏͋̽̐̕̕̕͜͜͜͜͝͝ͅͅ ̨̨̨̤̝̗̝͙̞͚̖̜͙̻̼̜͖͖̭͖̰̭̘͙͚̦̦͍̣̦̠͎̟̠̪̲̠̞̰̲͖͙̭̎͐̐̔͆̽͌̉̑̒͂́͊͌̿̀̾́̄͌̂̆̓͊͒͑̄̈́͛̄̃́̎̓̈́̕̕̚͜͝͠s̨̡̢̨̺͖̜͔̩̫͖͚͍͉̩̖͕̭̦͔̗͎͕̱͚̫̻̱͎̙̪̰͚̣͍̲̣͎̾̄̽̎̍̏́̌̃̽͗̏̈̐̌̆̑͂̓̈́̓̃̃̔̏̅̏́̔͂̒͗̎͆̎̈́̕͜͝͠ͅͅų̢̧̡̗͚̙͚̟̫̘͖̺͉̫͉̼̬̬̠̙̖̭̺͔̻͓̙̫͔͎͓͓̱̱̦͕̙̰̱͕̰̀̿̀̀̔̏̀͋̒͑̉̋̋̾͆̍͌̃͐̇̒́̓̋̅͒͛͐͋̒̅͒͋́́́͂̕͘͘͝͠͝ͅͅņ̢̨̨̛͙̱͎̦̼̞̰̺̳̺͎̜͍͕̪̻̝̻̺̟͕͉̙̖̘͇̬̻̫̙̪̭̰̳͙̻̬̬̦͓͛̎̌͊͑̈̿̏̈̌̿̍͆̿̐̍̈́̓͌̉͊̆̑̾͒͂͆̓̾́͑̽̈́͆͗͘͘͝͠͝͝ͅt̢̡̛̳͎̲͇̝̖̤̦̰̲̟̭͖̞̹̥̗̘̟̙̯̰̬̮̙̹͓͕̰͇̤̻͉̯̭̪̑͂̾̍͌̊́̆̓̈́̊̈́̓̈́̍̊͐̉͂̊̊̄͐̾̀͋͒͑̒̄͛̀͒͒̅̋̉͒̈́̎̕͜͝͝͠ ̢̢̢̧̛̛̛̛̛͍̫͕̜̘̠̬̲̙̖̤͓̝͉͔̰̠̮̘̰̼̘͕̝̯͎͓̗̮̘̰̥̤̥̊̂̇̇̆̔̒̾̓̓͗͐͋͐̊͊͂̅̍́͌́͑̔̅̔̊̄͂̌̕̚͘͜͜͝͝͝ͅs̨̧̛̩͉̬̯̮͕̥̜̼̠͔͔͇̻̩͓̣̼̮̰͚̳̭͍͈͉͓͔̣̖̱͇͚͒͒̔̄͛̈́̊̈́̄̒͋͂̊͐̈́̒̏̓̽͐̃͗̓̒̋̈́̀͗͑̆̀̈́̆̆͐̿͘̚͘̕͜͜͜͝͝ǐ̧̨̢̨̗̜̖̜̪̗̱͖̲͎̞̬̠͇̙̜͍̹̬̭̮̱̤͉͚͓̟͓̼̮͕͚̼͆͂̾͑͛̈́̇̇̈͆́̽̄́̒̃̑̓̾̽͆͌͛͆͋̈͛̎͋̅̌́͛͂̈͘̕͜͝͠͝͝ͅͅ ̧̢̨̢̧̡̛͚̼̼̥̺̼̬̼͇̼̙̺̳͔̗̜͓͚̗̮͚̙̬̮̭̗͖̳͕̱̻̦͕̟̼̇̂̀͌̓̈́͌̐͋̋͂͗̀̉̇̌̔̀̐̇͋͂͂̎̂͒̊͋͗̅̈́̊̇̓͊̋͘͘͜͠͝͝͝ͅv̨̧̨̡̧̛͈̳̲̳̲͎̞̜̟̘̯̭͙͍̹̮̲̝̳͈̳̳͉̣̰̩̗̙̞͕̹͔̯̘̞̂̑͗̑͒͂̍̾̑̈́́̆͒̌͋̐͐̓͗͛̐̀́́̀̉̐̅̒̽̀̇̾̐͘͘̕͘͜͝͝r̨̨̯̻̻͇͖̯̱̜̝̤̝͚̥̦̗͎̞͖̳̖̝̳͕̟̙̺͕̲̯̖̣̼͓̟͆͆̈́͗͊́̍̋̈́͛͒̄̈̔̈̑͂̾͆̆̉̆̔̈́̊̊͐͋̈́͌͂̐͐̍̐̑̎͗͘̕̕͠͝͝ͅͅͅe̡̨̛̛̠̞̺̮̦̙͔̦̣͇̰̳̭͎͕̪̟͖̻͉̮̖̱͕̱̩͉̘̯̖̼̩̪̼̘͈̠͆̿̌͗͊̈̆̇̿̏́͌͊̆̆̊̍͒͐̊̽̄̍͛͆͌̾̆̀́̋̽̏̓͘̕̚͜͜͝͠͝͝ͅa̢̧̧̧̡̢̧̢̨̛̞͉̺̠̟̠̝͖͈̪͇̰̳̟̝͖͚̺̩̼̘͉͎͙̼̲̯̹̯̝̞̥̖̱͈̲͊̒͗̊͂̆̇̊̅́̅̋̓͗͂̍̋́́̃̽̿͑̑͆̒̾͛͋̅̃̊͑̑̑̎͌͂̓͛̚̕͘͜ụ̢̢̡̢̨͎̺̹̥͖̙̹͍̜͓̬͔̜̫̣̤̯̰̤̳̫̗̙͉̬̹̮̬͚̬̥͖͛̐̉͑͒̀̈́́̇͒͋̍͊͗̽̄̂̈́͊̈͗͆̒͂̾̉͐̂͛̂̉̌́̋̅́̏̚͘͘͜͝͝͝͝ͅ ̢̧̢̡̢̨̛̟͔͓̝̬͔̺͈̼͖̣͔̫̯͚̙̻͕̣̳̲̠̪̟͕̟͓͈̗͍̻̩̣͈͔̞͈̖̤̋̌̍͛̃̍̃̀̀̓̃̑̇̄͐͐̇̂̈́̿̋͐͒͋̊̆̏͆̈́̉̈́̚̚͘̕͜͝͠s̨̢̨̢̛̫͕̭͚̜͕͍̩̻̞̳̝̲̱̞̠͔͉̺̼̲͕̯̜̠͎͈̺͚̪͉͎͈̙̟͓̟̺̟̆͋̈́̉̽̏̊͐̍͊͂̈̉͋́̔̌̾͛͊̾̌́̀̒͑̍̈́̈́͆͌͐̂̾͒̉̀̕̕̚͘͘͜͜͝͝͝ͅǎ̢̧̧̛̬̱̣̙͚̣͓̳̗̜͉̠̙̺̥̞͖̙̗̪͈̠̫͉̯̩̦͙͓̮͈͕͙̤̱̆̽̈̉̅̍́̔̃̈́͐̀̌͆̒̏̊͋̎̂̋̏̑̉̆͑͂̍͒͑͂́̈́̑̔͗͛͌̚̕̕͜͠͝͝ͅ ̡̧̧̨̡̛̛͍̲͉̳̩̻̝͕̞̻̯̬̖̩͉̬͓̫̻̹̙̯̯̪͉͎̥̥̬̺͔̲̱̣̣͉͎̼̬̲̆͑́̀̓͌͆̀͒̌͆̀̾͆͛͑͊̈͆̏̋̅̓́̔̽͋́̇͆̈́́̅̆͒̏͘̕͘͠͠͠͝ͅd̢̨̧̧̧͉̣̪͓͙̪̩͈͈̮̲̭̬̭̤̺̺̠̬͕̝͎͍͕̙̱̬̮̖̞͍̾͆̇̎̐̑̾̅̌̊̍̑͒̏̋̀̓̓̋͒̆̓̂̋͊͌͌̃͗̉̀̃͘͘̕͘͜͝͝ͅę̧̡̡̢̨̛̩͇͚̤̰̦̗̗̜͔͉̫̞̩̘̜̹̗͔̺͚̝̹̲̺͕̝̣̬̪̝̤̅̈́̋̿̏̐̒̐̿̐̐͐͌̽̀͊͋͛͊͆̂̊͌͂̈́̌̂̏̉̍̓͋̒̎̄͘͘̕͘͝͝ͅv̧̛̮̬̙͕̠̠̜̯̣͔̠̳͎̥̟͔̬̩͕̩̤̼͍̳͚̞̝͇͕̺̪̠̠͖͕̮̏͂̎̋͋̔̎̀̂̇͌͗̌͐̿͊̄̆̋̍͑͊̇̒̊̒̍́͆̀̌̆̔̚͘͜͝͝͝ͅį̡̧̧̡̡͇̥̞̰̰̪̞̻͍̩̱̲̣̪͓̫̺̭̜̫̟̟̲̮͚̦̖̜̞̭̫̩̦͉̦̫̀͆͛̓̆̌̌̿͋̇͆̇̈́́̿̓͐̈́̉̾̏̔̄̌͑͛̂̆̃̓͛̒̿͛̈́̾̋̅̚̕̚̕̕͜͝͠ͅṅ̢̧̡̨̛̛̛̝̠̟̞̜͎̯͈͉̰̜͎̼̳͖̜͙̗̯͚̯̺̖̗̠̘̬̫̩͖̞͈̭͚̪̓̈́̉͆̃̀̓̀̽̓̏̎̂͗̈͂̀̉̽̃̀̇̊̀̑̒̑͂̀͌̎̂̆͆̓̈́̉̉̕ ̡̨̛̥̪̪̝̦̝̟̙̺̜̩̲͇̯̞͈̭̗̩͇̘͚̝̫̻̗͓̳̭̜͍͚̞͔͈̬̼̙̞̥̩̙̩̓̓̏́̏́̑̎̋̊̅̀̃̔̽͌̓̾̔̋̒͋̌̒̔́͑̆̓̀̔̏̒͋̒̕͘͘͝o̡̡̱̹͍̖̼̫͉͖̠͖̲̜͉̺̼̟͚̮͉̖͓͚̫͖̥̲̝͉̘̱͙̗̖͇̬̣͐̿̽͂̄̿́̆͛̾̈́̓̿͊̉̀̀͆̅͋̉͊̎̈̐́̔̏̈́̊͑̆̿̇͌̀̃̽͘̕̕͜͝͠͠͝ͅͅ ̨̧̨̢̛̝̗̱̲͙̭̱͙͕̯̬̬̺͉͚̬̱̫͈̯̝̯̙̝̙̪̦̭̖͉̙̖͈̦̬̥̭͖̹̣́̈́̌͛̓̈̋̅̈́̒̓̾͌͒̀͋͂̾͒̌̏̔̎̍̈́̌͂̈̏̽͋͂̎̉̔͑́̕̚͠͝͠ͅȩ̢̡̡̗͙͈͕̻̪̮̫̹̳̮̪̙̗̘̼͙̩̩̞̞͚̯͔̝͇̟̤̗̰̺͎͙̟͐́̎̒̾̒̄̾̈́̐̇̃̽̄̌͋̐̎͛̓̿̽͐̂̈́̀͋͑͋͂̔̀̕̚͘̚̕͜͝͝͝ͅͅś̨̨̛̝͉͕̤̙̤̬̩̲̠̲̖͖̟͖̻̙͈͇̘͔̜͍͕̥͚̙̮͕̫̩̬̰͍̭̗̣̥̞͉͕͔̌̀̈́̏͋̐̋̀̇̈́̓̎̇̆̀̈́̈̉̑̈́̈́̀͋̋̏̾͌͆̇̇̿̀̓́̈́̐̒̕͜ç̢̞̞͇̺̫͍̙͚̖̜̤̰̲̟̗͓͈̲̥͎̖͇̪̰̮̦͕̟̭͉̙̰̮̹͖̗̝͉̓̈͗̆̓̈́̊̓̓̽̎͑͌͂͗͛́̏͋̋͒̈́̎̀̏́̓͊͒̈͗̀͊͛́͒̓̒̒̾͛̉̇̚͘͜ͅơ̡̨̡̨̢̧̡͚̗̹̫̜͇̖̯̭̖̩̭͇̬̖̻̞͕͇̯̣̰̟͎͍̘̲̣̩̖̟͇̤͚̒͐̈̓̈̉̀̑̏͆̌͒̋͗͑̏̀̾̈́͐͊͐́̌́̄̽͗̾̔͑́̾̀̈́̽͐̄̍̀̔̑̓̕͜͝ͅŗ̰͍͔̲͚͍̼̮̱̠̮̜̜̭͈͔͈̞̝̬̹̯͖̭̫̦̲̖͖͇͓̼͈̤̰̅͋͊̅́̓̓̈̓̇͆́̊̍͐̓̈́̓͋͊͋̂͐̒̓́̈́̓̍̈́͛̀́̐̔̂̃̚̕̚͜͝͠͠ͅͅt̢̧̢̛̗̪̱͎̩̹̱̖̠͇͇̣̙͇̩̻͍͕̳̦̮͖̪̘̞͖̫̣͙̺͙̺̟̳̳͌̉͒̐͋̓̿̄̅̊͒̾͌͂̇̌̾͂̓͆̔̔̉̓̏͛̀̿̎̿̎̍̾͂͆͊̈̍̕͜͜͝͠͠ͅą̨̨̨̛̞͈̞̞̹̘͔̝̠͎̳̜͙̰̣̫͇̥̺̳̹̣̼̮͖̳͚͎̱̱͉̜͖͇̹̞͎̙̫̫̻̄͛̈͑͛̍̔̌͗̈́͗̈́̑̍̎̎̐̊̄͑̊͋͊̆͛͑̒̓̿̊̇̂̑̂͌͐̕̕̕͝ͅ ̨̧̨̢̨̢̛̩̱͈̳̺̙͉̯͔̦͔͚̺͉̣̩̘̹̦͔̰̠̺̦̙̱̦̝̥̠͍̞͓̋͐͗͆̔̔̍́̈͗͛͒͋̓̈́͗̄̈̾͗̑̑̿͑̏̿̊̕̕̕͘̕͘̚͝͝͝ͅs̨̡̡̧̡̨̨̨̢̧̤̩̝̥̗͙̲̱̗̭̲͔̼̫͍̮͔̤̬͔̬̬̤͚̠̤̭̯̤͚͇͔͔̆̊̅̇̒̄̀̊̃̆͊͂̒̂̔͛̿͑̑̉́̌̊̋͂̇̉̉͋̓̄͆̐̉̈̚̕̕͜͝͠p̡̨̡̧̨̢̻̟̱̹̻̱͖̼̰̩͎̟͇̰̥̥̦̱͍̖͕̼̪̜͔̭͔͖͇͇̺̠̫̂͑̊̃͌̋͊̉̂̋̀̽́̒͆̊̅̂̄̂͐́̍͛̿̂̊̈́͂̾͒̆̄͗̍̄̌̕̕͜͝͝͝ͅę̨̡̨̛̭̹̼̯̫̻̬͉̟̯̠̦̭͔̱͍̝͓̘̼͈̭͚͇̟̰̹̙̫͙̘͉̻̥̟̩̣̩̖͌̅͆̏̉̏̃̃̌͊̍̿̅̔̓͗̎̓̄͂͆͊͑̓͌̈́͛̍͐̓̋̿̈̕͘̕̕͘̕̚͜͝͝͝ͅc̨̨̧̛̛̣͖̘͖̪̬̠̥͈̠̗̱̗̰̩̗̗̖͕̘͓̝͍̤͕̗̩̟̻̫͙̤̝̙̙͇͔͖̘̹̔́̄̏̓̊̒̃̀̿̊̆̃̋͆͐̈̋̂͊̔̿̀͋̿̿̀͗͗̀̈̀͛̔̂̀͊̀̍̍̇̚̚i̛̛͕͕̼̲͕̪̗̱͓̺̳̖̭̬̟̞͚͕̠̭̘̪̣̲̤̲͉͓̗̙̲̟̩̳͕̗̼͇͙͌̂͛̆̑̀͗̆͌̌̅͂́̉̇͒͒̅̃̑̎͑͛̑͗̓͛̌̇̅͋́̂̆͑̎̕̚̕͘̕͝͝͠ą̢̧̢̖͙̱͙͓̺̦̻͍̤͔̬̙̭̬̞͖͙̜̮͈͙̰̼͔̙̤̩̗͈̪̰̻̦̞̀̏́͆̌͊̃̾̊̇̌̇͗̈́̃̀̏͂͌͒͂̓̎̔̐̓̌͊̋̓̑́́̓͛̂̚̚̕͘͜͜͠͝͝͝ļ̨̛̦̞̟̰̰̯̭̖̞͓̥̱͕̥̗̠͍͚̤̺̠̲̩͉̲̼̼̰̣͉̳̼͎̼͖̭̳̱͎͚͓͊͒̍̽̎̒̑̌̄̒̑͊̔̇̀͂̈́̆̇̐̾̓̈́̇̿̉̋̀̓͋̃͘͘͜͝͝͝͝͝ͅͅa̡̡̛̛̙̝̦̞̘̯̹̖̺̖̳͉͈̗͚͇̳͓̞̜̤̣̻̘͖͇̜̥͉̯̪͕̼̳̹͖͆̂̑͊̆͒̾̄̇̌̍͊̀̏̄̉͒̓̀̅͗͊̒̄̽̌̄͌̉̿̈́̈̓͋̎͌͘̕͝͠ͅͅ ̨̢̡̢̠̗͔̳̦̙̹̬̙̱̯̩̻̯͚̠͎̖̦̻͚̠̮̲̺̙͎̤̭͎̪̭̺̉̊͛̿̽̏̇̇͌̈́̈́͛̏̀̔̈́̌̂̾͋́̒͒͌̾̆͋̈́̃̅͐̍̃͘͘̚͜͜͝͠͝͝͠͝!̨̡̧̲̫̟̲͙̮̳̱̺̯̻͕̖̝̘̹͈̤̥̫͚͙̤̖͕͚̱͓̼͙̫̗̣̠̹̻̍̿͋̔̐̋̅̂̉̾̓́̒͌̈́̎̾̃̊̽̄̉́̐͆̉̊̍́͆̿͗̌̊̚̕̚̕̚͝͝͠ͅ ̨̢̡̛͙̱̱̘͖̳͙͙̲̗̻̤̻̯̘̹̞̻̙͎͕̲̙͕͍̮̠̫͓̞͚̫̯͕̑̑̉͛̌̈͋͗̀̀̈̆̾̓̑̉̑̉̑̅̅̓͗͆͌̒̍͋͑̓͂͘̕̕̕͜͜͜͝͠

̡̧̧̛̱͙̞̥͈̥̞̬̙͇̟̣̪͈͚̣̦͇̗̱͔͈̗̥̞̬̹̙͉̳̻̪̖͍̂̀͌̽͆͂́̇̌̇̏̅̽̀͛́̈́̃̍̄̋͒͐̈͆̍͆̂̓̆̿̓͋̇̈͒́̇͘̚͜͝͠͠͝͝

̡̡̨̢̧̧̨̢̨̠̳͉̬̫̗̭̼̺͔̲̼͚̙̼̰̖̤̮̗͚̖̲̜̹͎͙̩̗̣̇̊̊̍͌͗͂͂̍͆̀̂͒̾̾̑̀́͛̉͋̈́͌̈́̌̀͐̈́͒̄̾̍̏̏̑̀̒̄̀̕̕̚͜͝-̧̢̢̰̪̫̜̳͖̪̼̪̱̣̣̫̱͚͉͎͖̼͍̱͇̭͇͙̫̹̺̩͉̰͎̙͉͔̱̋̄̽̐͒̃͐̾̒͛̾̋͛͌̓́́͛̀̽͊̇̈́̌̔͗́̒͛̒̅̇͆̐͗̑͒̕̚͘͜͠͝͝͠͝ ̧̡̡̧̛̻̩̘͓͙͎̖̳͉̫͖̲̘̩͓̻͓͖̦̺̱̪̙̖͇̱͚̦̥̺͙͇̬̀̈́͗̈̑̑̿͌̎͌̆̏͋̎̒͒̿͆̃͂̒͋́͗́̈́̀̓̑́̅̕̚͘͝͠͝ͅͅḑ̢̡̛̳͈͔̙̮̻̯̻̻̺̤̗̥͇̠͔̼̲͇͚̫̬̫͔̻͓̩͔͎̗͍̞̰̱̠̦̤̮̃̈̑̿́̐̊̽͂͛̐͐̀̎̉͒͗̀̂͊͑̈́̂̽̋̐͊̆̆̽͐͋̌͋́̅͑́̒̈́̈́̚͜͝ͅų̢̡̨̧̢̛͈̮͓̫̭͎͚̹̯̩̞̱̯͔͈̖̫͓͇͚̯̝͖̺̗̫̻͇͇̰͇͓̩̪̙͙́͐͋͒́̈́̐̒̈̇̅̄́͐͂̅͂͐̐̀́̓̐͋͗̇́̇́̎̌̋̉̀̕͜͜͜͠͠͠s̡̡̡̨̢̧̨̛̛̤͍̱͎̟̮̬͇̹̹̳̩̞͈̝͇̫͈̪̮͙̤̰͚̩̳̩̗͉̟̲̥̮͉͈̊̌̀̾̋̒̏͆̈̐̑̈̔̈́̈́̔̎̽͒̏͋̂̈̿̈́͊́̆̆̄̀̔͘̕̚̚͜͝͝ ̡̢̼̦̹̤͓̺̬̪̖̘͉͖͉̲̱̜̹̞̮̺̟̹͍̮̫̮̰̦̲̥͓͇͚̓̃̈͋̓́͊͑̀͆̄͌̈͋̂̆́̅͌̒́̀̈́̓͌͂̿̍͑͗̈̈́̕͘̚̕͜͜͠͝͠͠ͅì̡̡̧̢̨̛̪͍̘̭͈̺̲͇̯͎͉͖̳̘̻̗̳͎̯̳̻͈̜̯͕̖͍͚̞̬̖̜̬̭̹̰̤̩̙̱͖̏̉̃̂͐̽͗̆̐̄͋̎́̒̋̂͋̏́̇̄̎̈́͌̾̈́̆͛͂̆̉̑̊̆͊̅͘͘͘͝͝͠͝n̡̢̢̧̥̻̞̙̗͖̝͇̝͖̣͉͔̘͍̠͔̖͈̲͉͙̳͚̝̠̱͎̱̟̯͕̫̙̪̮͋̌̇̑̐͋̾̐̐̆́̽́̈́͌̾͐̉̍͑̄͊͗̐̒͂̔́͒̏̾̆͘̕̚̕̚̕͘͜͝͠͝͠ͅͅͅà̡̡̢̢̧̢̛̛̭̥͉̟͍̩̮̜̺̱͕̬̲̪̤̭̥̝̼̱̪̝̳̦͔̰͈̺̤̰̬̩͇̝̣̫̳̃̈́̃̓̇́͊̒̀̀̿̉̈́͋̂̿̾̍̓̑͐̾́͂͛͌̐̇̽̓͂̏̍̈́̏͊̕̕͝͝ì̢̧̨̧̡̡̨̛̛̹͔̰̟̗͈̟͈̻͖̰̮̣͎̻̟̝̤̯͕̯̫̣̲̙̤̯̺̰̪̤͔͔͉͐̓̏̆́̌̊͗́͌̈́̌̒̓̂͂́̈͐̈̇̄̎́͂́̌̉͊̾̈̅̌̈̌͐̀́̕̚͠͝ͅͅͅͅn̢̢̧̡̛̛̛̫̖̥͚͙͈͖̥̲͕̙̤̥̗̦̪̝̟̪̝̱̳̱̯͍͖͕̜̻̭͍̭̬̣̪̪̬͔̻͒͒̈͑̓̇̀̎́̀́͛͐͂̉͗̈́͌́̓̇́̾̉́̽̀̂́̑̒̚͘͘̚͜͜͝ţ̛̛̛̠͔̺̗̝̜̜̯̻̝͚̻̫͕͇̹̤̹͉̬͎͉̟̩̥̟̙̙̼̠̭͓͇̻̣̰̀̿̎̍̈́̈́̾̀̍̃͒̀͒̄́̒͌̽͒̀̉͗͗́̆̎̋̋̓̚̕͘͘͠͠͠ͅę̢̢̢̛̛͕̲̻͓̞͉͔͚̗͖̟̥̻̟̘̣̤̩̤̹̯̬̻͉̺̰̥̻͎̽͐̍͛̈́̓͛́̑͂̎́̓̉̋̇̏̂͊̀̅̏̓̽͌͊̌̽͑̀̀̈́̑͌̾̈́͒̔̚͘͜͜͜͜͜͠͠,̧̡̢̛͔̺̗̞̝̙̙̲͚̫̳͍̫͙̺͈̝̣̣̣̩͚̥̙͈̤͍̮̩̠̝͇̘͚̫̗̩͓̦̌̽́͊͐̽̃̋͐̄̏͛̀̈́͛̓̌͐̈́̀͒̇̾̇̓̉̅̈̃͂̀̂̋̉͒̓̑́̋̓̚̚͜͜͝͝ ̨̢̡̙̼͇͎̞͓̠͚͕̣̰̜̭̼̝͔͈̤̫̤͙͍̪̮̩̤̫̖̯͔̣̗͓̻͍̑͐͆̍͒͂̐̈́͌̄̍̈́̂͐̈́͐́̊̿̒̄̌̓̉̈̑͗̊̈́̏̋͋̄̋̐̍̓̄̐̊̚͘͜͜͜͜͝͠͠͝ͅͅd̢̧̡̨̧̨̛̛̛̞̯̺̣͚̜̪͇͓̳̣̝̹͓̮̻͈̦͕͕͖͔̦̻̣̣͍͖͈͙̼̹̬̦̘̒̑̀͆͑̈́̈́̈́̿͐̌͛̂͌̀̏̓̓̋́͆̽͗̊̈́̇̅̒͆͌͊̽̍̒̿̈́̿͌͠͝͝͠ử̡̢̡̡̩̯̩͚̺͕̬̱̞̪͈͕̥̫͈̻̖̠̰̟͚͇̖̘͇̗̺̼̖̤̻͈̤̖͕̝̰̯͖̲̥̎͒͐̂͌̂̾̈͒̄̃͒̄̑̉̈́͑̈́͋̑̅̐̑͌̋̂̊̃̒͋̋̅̈́̅͘̚̚̕͝͝p̡̢͉̺̲̹̫͕̫͖̩͉̗̰̜̻̗̲̫͍̦̰̹̤͈͇̺̙͙͎͉͖͇̜͓̤̖̭̗͇̲̮̩̈́͂͗̅͑̈̀́̀̅̂̓̈́̍͂͒̀̄̈̌͆̾̏̿͗̓̄͊͊͂̂̽̑̉̓̊̾͜͠͝͠ͅa̢̧̨̧̢͔͔̗͓̼̻̲͕̦̠̰͉̰͙͉͇̩̲͍̩͚̠̦̮͖̝̯̗̙͎̗̣͔̜̲̝̭͎͓̣͆̿̆̀̆͂̀̏͂̾͂͐͋̌̿̽͆̿̌̓̄͛̿̂͂̊̓͋̅͌͂̑̉̒̌͒̇̇͘̚͜͠͝͝.̡̡̧̛̛͓͓͇͈̦̰͕̣̖̥̗̠̪͖̮̘͉͇͖͙̱̻̰͓͍̖͎̮̻̤͇͓̮͂̓͊͒̓̈͆͂͐̈́̐̅̂͌͌̾̅̆̓̅̋̍́͐͂̒͑̓̈́̎̊̃͆̂̿͐̔͌͐̍͜͝͠͠ͅ.̡̡̛̮̫̣̟̲͈̣̠̝͔͈͇̭̫̟̱̳͉͓̼͕̥̹̯̭̣̜̞̥̫̭͉̟͓͓̥̜͕̎̄̑͛̓̏͋̃́̉̾͒͋͗̾̄̀̈́̐̓́͋̓̎̐͛̀̀͂̏̔́̔̔̐͆̃̅͘̚͘͜͝͝ͅͅ.̡̢̧̺̦̝̲̼͉̖̪͚̯̞͔͈̺̖͇̭̘̮̳̺͖̰̭̲̗̹̲̯̯̥̞͔̱̼͎̼̯͕͔̗͈̜̅̂̿̒̽̀̂̀̃̈̈́͗̀̎͋̽̃̃̆́̅̋̓͛͐̊͐͒̊̂̽̿̔̌̀̚̕̕͝͝͝͠͝͠͠

̧̨̨̙̖̬̺̠̰̩͍̦̣͔̗͓̖̘̘̘͖̺̞̮̩̰͎̦̙̦͖̟͔̼̪̜̬̋̎̇͌̏͌͒̈̽̓̈́̊̒̊́̐͑͗̇̃̅̄̓̔̈̇͂̅̈́͊͒̋̓̓̈́̍̓̓̈́͛͌̾͋͘͜͝

̡̡̧̪̖̖̪͓̩̦̣̳̣̙̼͍͚͇͕͎̜̥̞̻̙̦̞͍̹̩̲͈̯̦̤̪̜̣̔͊̉̈́̆̑̏̓̒̊̅̃̆͐̓͐͂͋͛̌̋̈́̇̋̒̾̽͒̾̂̃̍̋͂͒͗̅̽͂̕̕̕̕͠͝ͅͅM̡̡̨̢̛̘̰͎̳̻͇̖̝͖͖̱̠͖̫̮͖̯̜̭̖̠̯̮̲̫̱͎̹̖͍̼̖͓̋̐͒̾͆͗͒̓̐͆͊͑̀͊͗̓̍͑͌̅̎͌́̎̄͗̑͊́̅̈́̄̇͋̔̅̊͐̔̓̕͘̚͜͜͝͝ͅą̡̡̧̢̨̞̩̪̫͉̻͉̥̺̙̦̻̦͓͓̞̬͚̣̼̤̟̣̟̬͈͓̺̟̯̺͍̤͇̦͛͑̌̓̆̊́̈́̀̾͂̃̏̇̄̉̐̉̏̈́̓̓̃̍̊͌̎̀̑̔̈̃̕̚͘͝͝͝͠ ̢̧̢̼̘̲̞̫̗̰̱̖̩̰̘̣͉̥̤̣͖̳͚̮̙͓̙̺̟̩̠̝̻͔̖̠͎͇̪̗̽͂̈́͊͛͌̐͋͗̈̓̎͒̒̄̅́̑̅͂͒̐̈́͒͂͆̃̓́̎͗̋̈́͒͒̆̔̐̐͝͠͝͝͝ͅͅd̢̡̧̧̨̢̛͚̳̫͇̹̙͕̖̱̰̝̪̜̞̘̗̻̤̮̳̥̮̥̥̪̹͈̼̗͇̭̼̭͉̽̉̈́͋͂̇͛́̒̑͌̒́́̀̑̉̉͒͒̆̈̌́͒̈́̓́͂͆̅͘̚̕̚̕̕͝͝͝ͅȩ̡̡̧̡̧̧͔̪̻͇̳͈̗̹̘̹͍̝̠͎̪̗̭͉̰̩̳̫̟̯̻̖̞̖͉̲̣͉͛͑͐͗̇̓́̿͑̈́́̈́̆̿̃͂̉̀̄̈͊̌͐̋̆̏̓̂̑̊̓͑̊̈́̽͐͗͐́̎͂̑͠͝p̨̡̡̡̯̭̰̘̳̟̬̗̱̟͚̘͕͎͇̻͔͔͚̩̩̥̼̜͚͚̯͔̬͉̭͔͚̠͙͖͒̏̆̾̂̑͂̔̋̃̒̐̐̋̽͂̃̑̑̀́͆͊̇̂̀͊͛̀͊̔͂̄̓͋̌͆͘͘͘̚̚͘͜͜͝͝ͅͅḽ̨̡̡̢̛̻͇̥̙͕͔̟̲̠̗̪̘̪͔͖͕̣̮̮͖̼͎̹͎̦̺̪͕̥̗͇̟̳̳̭̓͐̑̅̓̀͑̃̔͊̓͐̌̓̈͑́̾̽̈́̋̌̽͊̽͊̀͑̾̀̌̑̌̎̅͋̌͋͗̑̚̕͝ͅą̢̧̧̛̱̣̱̗̮͍̙͕͉͖̞͍͈̥͖̲͇̼̖̣̹̻̼̣̻̲͈̹͈͍̻̰̪̱̞̞͗̒̄̓̋̄́͂́͌͐̈́̋͒̾́͂͌̒̃̏͆͋̃̀͊̌̇͒̐̇̈́̈́͘͘̕̚͘͜͠͠͠ͅṡ̡̡̡̛̛̳̮͙̟̠̲͓͈͚̬̯͇̯͔̫͓̪͓͚͙͔͕̭͍̰͎̻̳͚̘̣͔̙̥̗̬̻̮̭͂͊̽̾̒̍͗̀͋͗̉͋̔̎̍̈̾̑̌̆̎̎̋̿͐͌̾̀̂̐̂̋̄̕͘͝͠͝͝ę̨̡̨̧̡̨̨̛̛̛̼̞̝̘̮͍̦̠̠͉̦̘̰̰̯̥̟̗͉̯̼̬̮͉̟̬̟̬̭͕̺̯̳͙̺̿͐́̽͂̔͒́̐̀̄̈́̈̾͋̃͑̈́̔̃̈́̉͐͊̋̓̀̎͒̀̿̎͊́͜͜͠ͅz̡̧̧̧̢̛̛̛̫͎͍̹̰̞͔̝̦͈̪̮̪͙̖̺̤̯̩̙̻̻̤̹̮͔̩̘͖̓͆̓̍̋̓̽̄̉̑̓̔̏͛̇͌̐̌͊̿̋̏̒̑͗͑͂̍̓̀̃̾͘̕̕͜͜͜͜͝͠͝͝͠ͅ ̢̧̣̖͍̳̘̗̟̥͓̞̩̘͕͉̗̣̘͚̞̳̖̜̖̜̠̙̳̻̮̖̼̭̳̹͕͉͚̼̈́̀̍͌̐̽̏̎̎͊́̃̔͋̀̌̓͊̊́͋̓̓͛̋̈̄̈́̓̀̈͒̂̊͘̕̕̕͜͜͝͝l̢̡̧̡̛͉͔̺͖͔͚̪̝͇̭͍̬̖̰̳͍̟̮͙͕͎̹͇̼̪͎̹͖̬̠̜̹̻̱̟͓̭̰̱̐̌̈́͗̀̏̄͒͗͒̇̈́́̐̄̅̌̔̋̒̆̑̿͋̇͗̐̂͐̑̊̀̽͛͑̍́̆̾͜͝͠ͅa̧̡̨̱̜̟̞̭̞͇̫̹͕̜̲̣̫̪̝̞͉̲̫̣̙͚͇̰̮̯̙͉̤̫̤̦̜̺̺̱̔̉̓̔̾̈́͗̈̅̓̉͐͋́̄̃̑̌̃̏̾̈́͒͆͛̍̍̈́̄̒̀̿̽̈͌̃̓̚͘̕̕̕͠͝͝͝ͅͅ ̧̨̢̢̨̛̛̜̜̭̝̖͈̝͓̣̱̳̠̗̤̲̫̼͓͎̣͍̳̝̭̖̣̩̺̣̱̺̪̱͎͗̓͆̊̉̄̎̀̐͒͛͐͒͊̒̓̏͂̌̆̎͆̾̃̈́̌͆̄͌̇̑̇̀̅̊̕͜͝͝͠͠ḩ̢̢̧̢̧̡̳̠̬̝̤̣̦̣͉̰̻͔͚͎͚̰̘͙͈͈̳̰̥̬̯̝̻̭͚͂̏̎͒̓̽̍͂̏̃̒̈̈́̈́̑̎̍̽̿̓̈́̌̅̓̀͒̓͊̍̋̔̉̄̽̊͘̕͝͝ͅͅở̧̛̦͍̞̬̟͓̙͇̘̻̖͍̳̦̭͇̼͓̪̘̭͎̼͎͍͕̟̩̦̼̭̙̣̤̗̮͓̟͎͉̺̝̀̀̔͑̏̑̀́̆̀̈́͆̓̔͗̉̑͌̓̅̑̃͂̓̑͛̈̌̆̈́̋̽̊̌̊̃͜͝͝͝ṯ̢̧̧̛̪̩̮̙̠̲̻̪̺̝̱̺̠̜͔̣̲̦̜̠͕̰͓̹̞̘̖̦̣̖͎̩͎̘͚̖̞͔͗̏̋̈́̅̇̆́̍̄̋͐͆̀͋̓̓͛͂̽̊͛̂̋̒̂͋̋̈͆̀͑͗̒̉̂̄͂̚̚͘̕͜ę̡̢̧͎͚̯̺̫̪̙̘̬̳͚̰͍͓͓͖̩̪̻̙̖̘͙̘̙̤̥͚̻̟̞̗̦̃̆̈̀̀͋̊̀͑̐̀̒̀̽̓̃̉̐͐͋̈́̊̔̂̇̈̇̅̔̂͑͗͌̋̈̌͂͗͊̉͌̕͜͜͜͝͝͝͠l̡̢̛͙̳̗͔̮͈͙̙͈͓̗̗͖̹̮͈̲̰͓̭̞̱̘̥̝͖̪͉̺̼͈̮̯͔͔̹͖̥̙̰͒̊͑̂͑̈̐͗̾́͑̅̓́̒̓̔͑̌̇̀̌̈̒̀̉̈́͐͐̇͋̽̾̑̚̕͘̚͜͜͝͝ư̡̨̧̧̡͙̼̮͖͔̰̻̳͈̖̲͍̖̘͍̮̜̟̦̪̠̥̞̫̤̬̖͕̲̲̫̬̜̰͖̰̒͂͑̀̈́̈̃͗̇̅̓͌͆̔̋̽̐̾͐̈́̀̄̈́̈́͑͗̾͒͌̍̾̔̅̅̐̉̚͘̕̕͜͠͝ͅͅͅr̢̡̛̛̥͕̳̠̦̬̝̲̻̦̟͚̜̳̹͙̼̗̦͉̥̪̬͉͍̹͙͓̤̘͕͇͙̫̹̀̀̊͂̓̾̇̂͒͒̏̐̊̎͐̏͌̌̀̌́̈͂̓̋̀̆̈́̏̓͊͊̀͜͠͝͝ͅị̢̨̡̛̛̝͖̖͖̪̺̗͍̳͈̹͓̜̬̦͉̩͎͙͎̩͈͍̫͎̮̱̗͍̼͉̭̩͍̥͖͑̄̀̃̌͐͗̀̃̿̓̌̉̈͐͛̈́̉͛̀̃͆͋̆̂̏͊̓͐͛̿̿̈́̈̽̒̄͊̚̕̕͜͜͝͝ͅͅ,̢̧̡̛͍̞̰͈͙͚̘̰̠̟̱̩̲̥͕̝̮̰͚͇̗̗̥͓̫̠̫̭̟̠̲̫̪̜̬̜̭̻͉͇̓͋̂̋̽̆̇̏̈́̐̈́̔̔̒̑̏̑̈́͒͑̎̋̋̈́́̈́̀̈̔̈́̚̚̕̕͜͝͝͝ ̢̢̧̡̨̛̛̖̭̜͈̤͉̬̫͍̝̲͚̜̝̭̥̺̩̯̯̰̯̗̟̲͍̭̤͖͇̙̫͂̎̌̈́̊̾̀̎̿̍͆̓̇̎̔̂̂͒̄̋̄̂̌͑͋̆̀̌̂̓̀̽̑̿̚̚͘͜͠p̡̧̨̨̼͍͔̞̠̻̼̪̲̻̘̲̣͉̘̰̯̩̝̭̫̲̤͉̬͖̗̬̟̻̺̤̣̞̺̻̞̦͍̪̌̿͐͌̿̍̐̈́̂̋͂́̽̂͒̐͊̋̓͗͐̌̀̏͋͋̿̂̏̌́́͛̏̆̾̀͗͘͘̚͝e̡̧̧̨̞͖͓͇̤̠͙͉̦̙̞̥̦̦̲̤̠̮̻̯̦̱͚̝͎̱̮̯̳̠̳̮͕̩̫̗̻̻͍͐́̊̽̀̎́̀̈́̊̆̈́́̆̋͗̐̈͊̆̃̾̃͆̾̓̈́̉̊͆̋̅̈̔͘͘͘͝͝͝͠͠ͅͅͅn̢̨̢͍͎̻͇͔̪̣̝͇̮̦̜̗̳̥̤̞͔̙̰̝͙̬͚͕̮̻̦̲̞̖͈̙̣̬̦͇͕̦͗̑̅̂̇̐͑̿̓̈͒̌͗͆͐̓̔̓͗̊͌̎͛̊͒͌͆͆̇͒̇̽̂̑̕̚̕͝͝ş͍͓̖̯̗̼̱̝̥̳̘̞̼̬̦̥͈͕̗͍̹̮̺͍͙̮͖̦̺̩͍͓̻̣̮̼͍̯̭̋̓͌̿̽̌̐̃̅̈́̄̒͌̾͛̓̔̈́͛̏̀͒̈́͒̋̔͆͛̊͆̇̏̌̚̕̕̕͜͜͠͝͠ͅĭ̡̢̢̢̛̗̹͇̳̣͈̥̜͚̺̦͍̪̯͈̘̲͙̘̥̘̗̘̭̭̫͔̞͔̬͔̖̠͔̱̬͐̏́̎̆̓̐̌̈̓͊̅̑̆́͗̄̀̿̌͂̄̓̑̂̽̇͌̔͒́̽̀̕̕̚͜͜͝ư̧̧̨̢̢̛̛̗̦͎̭͔̗͇̯͖͇̺̬͓̰̹̫͍̺͔̹̩̙̙̱̩̫͙̭̞̳̼͍̻̜͓͕̩͖͗͂́̈́̆̈́̃̎̑̓͒̅̑̽̍̅̔́̈́̅̾̑̒͐̃̾̃̃̾͗̾͑̓̌̑̌̑̑̕͘͠͝ͅn̨̨̧̨̢̢͕͓̤͈͙̩̪͚̘̰̱͓̲̯̪̰̪̩̗̳͕͈̖̻̖̖̫̠̥̹̬̞̲̬͎̣͖̻̂̌͗͗̆́̒̂̔̇͂͋̉̆̉́͐̎͆̊͂̄̿͒̃͋̈́̐̈́̂͗̊̐̑͊̋̌̽̄̅̍̅̏̚͝͝í̧̧̧̢̛̛̫̲̭̪͈͇̟̦͉̣̟͚̯̦̻͙̙̬̗͍̩̘̝͕̤͎̰̜̟̙͖̭̤̞͚͎̓̍͊̎̈́̾̊̓͋̏͛̿͆̐̈́̾̅̀̅̎̄̈́̅̓̃̒̀̿̿̄̾̽̕͘̚͠͝͝͠ͅ ̨̡̛̖̰̥̟̹͉͔̤͖̩̮̭̩̫̤͓͕̬̠̝̼͍̖̹̠̺̭̹͖̰̬̞̦͉͔̮̳͎̟̳͑̎̃̊̎͑̅̑̾̌͊͛̔̎̀̿̀͊̔̓̓́̆̈́̀̆͂̎̈́̍̀̏̚͘͜͝͝͠͝/̧̡̡̧̛͎̲̞͙̪̻͚̗͓̣̤͍̤̱͙͍̯͕̜̖̝̳̥̺̫͈̯͔̺̺̝͓̤̗̤̯̪̥̹̍̍̅͒̃̋̇͂͑̾͆̎̆̈́̐͒̒͒̓̄̈̒́͌̃̽̏̽̒̑̈̾̇̈́̒̋̈̚̚͜͝͝ ̨̢̧̧͎̣̱̫̤͔̹̫̫̦͚̣͙͙̩̺͍̪͓̲̥̙͍̗̙̹͙̼̹͍̹͙͙͍̈̉͊̽́̊̾̃̄̊̔̈́́͑̑̽̀̀͌͐̋́̇̃͗͂̓́̄̾̃̿̓͂͛̅͑̓͘͜͠ͅl̢̢̢̡̡̨̛̻͉̼̳͓̼͎͇̗̭̠̳̪̜͈̜͚̠̭̙̘̣̥͓̬͇͕̜̝̖͕͔̀͑̾̐͗́̀̈́̎͐̉̀͑̈̃̉͆́̈́̔̂̾̑̈́̽̽̇̇̇̔̈́̍͒̆́̈́̚͜ͅͅạ̧̢̧̰̦̼̞̣͈̘̬̳͕̫͕̗̰̥͕͈͎͙͖͙̤̦͙͉͎̝̖̣͖̘̼͙̬̠̩̦͕͔̲͇͑̄̎͋̀̾̊̎̏̅̈́̑̍̿̈̎́̂̔̀̄͛̋̀̋̉̽͛̈́͛̀́̋͊̕͘̕̕̚̚̚͠͝ ̢̡̢̛̛̛̯̠̜̯͚̜̙̝̱͍̩̰͕͖̗͓̥͉̬̗̬̺͙͍̘̦̙̤̤͇̪̜̮̘͉̯̤̪̬̑̈́̀̅̈́̓̊̊̇̓͗̈́̎͐̓̎̆̌̉́͋͗̈̈͂͑̒̈́̃̄̆̚͘͜͜͝͝͝ͅt̢̧̡̡̡̞͎͕͉͈͕̳̱̱̫̺̠̫̲̳̟͈̦͙̠̥̬̟̳̱̦̫̱͔̪͓̺͈̭͇͍̎͋̊̔͒͗̑̐̌̇̓̈́͆̅̽̀̒̓̓̈̐̎͊̽͗̈́̓̒̓̚̚̕͜͠͠͠͠͠͠͝i̧̢̡̢̡̧͖̥͔̖̖͙̟̹̳͙̫̠̮͈̝̙͉̬̭͕̟̺̱͈͉̰̗̩͇̜̻̣͍͇̲̬̩̍̑͑̾́̀̏͂͑͌̿͒͛̅̄̄̎͋̌̎̌͑̈̓̄̋̉̉̀̐̅̀̇͘͘̚͘̚͜͠͝ṋ̢̧̢̢̢̛̛͇̹͚̦̰͎͉̣̬̥̘̠̬̞̬͔̫͇̞̖̭̩̝̹̪̜͉̳̜͕̪̰̺̩̉̊͐̊͆͒̈́͐́̄̇̈̽̓̀̎͒̿̉̂̇͆̃̌̓̈́͆̈́͑͛͋́̇͋́͋͋̂̕̚̕͜͜͜͜͝͝͝ę̧̢̢̢̛̛͙͔͈̼̻͎̣̼͎̜͎̥̯̜̩̖͙̱̪̜̖̗̗̱̳͎̟̥̬̣͓̣̟̩̳͒̓͑͌͋̎͊͋͋́̒͑̽͛̐͛̿͑̓̍̓̄̓̈̾̾͆͂̆̓̀̇͋͛̔̉̈́͠͝͠͠͝ ̧̡̨̧̧̢̛̛̛̛̹͙̟͚̠͉̗̰̳̪̟̝̮͓̟̖̞̳̞͖̞͇̹̫̤̘̯̺̺͈̝͓̠̱̏̏͐̒̊͋̍͂͗̑̒͊͐͑͐̀͂͛̿̈͐̀̍̈́̀̈́͌̿͛̅̊̈̄̅͂͘͘͜͜͝͝͠͝͝-̨̧̨͔̣̣̜̪̻̮͙͇̦̜͚̰̮͍̣̞͓̺̠̠̟̼̪͉̩̫̬̬̼̥̤̰͇̠̲̘̎̍̔̌͗̇͊̈͗̏̀̔̔̑̌̈́̒͂͛͐̏̂̌̍̎͐̎͑͌͛͊̏̕̕̚̕͘͝͝͠͠͝ͅͅͅ ̛̦̬̩̗̜͙̩̗͇̣̜̮̱̘͔̯͕̱̺͙̲͇̻̖̺̳̻̙͙̫̣̣͔̘͓̟̤̼̲͚͐̇̅̀̐͐̄̂͊͗̔̈́̎̒͐̒̍͂̅̌͋͂͌̃͑́̈́̏͗̎͛̒̿͛̔̌̃͛̾̕̚͜͜͠c̨̢̧̡̢̧̡̡̜̯͉͉͚̳͎̰̝̞̪̬̙̮̼̫̲̮͓̙͔͙͖͕̗̺͖͇̝͖̻̘͒͌͆͛̓̏͒̋̈̍͆͒̂͊̈́̀̏̃͛͑̿̀̌̽́̈́̓̀͊̀̓̔̐͐̔͘̕͘͘̕͘̕͘͜͜͜͝͠͝ͅḥ̛͇̖͖͕͈̫̰̜̗̹͓̥̯͈̤̖̳̬̠͙̖̥͓͖͎͈̱̟̝̗̭̤̞͇̓́̀̿̐̌̿̍̀̃̄̔́͌̒́̂͗̇͋̑̈́͑̿̊̅̏̀́̌̓͒̽͌͐͂͑́͜ͅͅi̧̢̡̨̡̛̥̩̙͇͎͓̺̫̦̘̝͍͉̪̝̻̬͓͇̭̙̱̯̲̦̩̭͓̮͖̯͇̭͚͌̃̍̇̅̔̽̏͐́̒͑͐̿́̃̔͋̎͊̔̉͂̈́̀̐̃̒̆̀́͐̇̍̆̅̚͘̕̚͝͝͠͝ͅḁ̧̢̨̱͈̳̘͓̬̖̜͍̘̘̱̳̻̪̮̜͙̱̭͈̗̙̹͕̜̖̤̳̟̘͓̤̭͎̺͓͆̍̆͊̒̅̆̿̔̅̽̀̿̔̍̀͐̒̾̔̔͌͌̂̓̍̐͋̓͋͊̏̑͆̽̏͋̚̚͝ŗ̧̢̧̛̛̲̘̠̮̙̥̝̲̠̹̯̰̮̟̣̦̗͖̟̙͚͕̣͔̪̞̖̰̩̺̼͈̙̩̲̮̟̯̟̓̄̎͂̌̉̐̑̃̀̃̈̀̂̂͌͑̈́̏̈͗̀̉̓͊̈̅͐̾͆̅͒̅͂́̈̀͒͘̚͘͜͝ ̡̢̧̡̨̨̧̛̝͉͔̜̳̖̜̘̫̼̩̘̟̥͎͍̝̼̗͉͖̺͚̫̥͇̖͕̠͔͑͗͛͛͂̀͋̋̃̍͂̄̈̒̊͂̓̆̓̈̃͂͂̈́̓̑́̿͋̔͗̓̽̉̓̕͜͝͠͝͠͝͝͠͝͝ͅs̢̡̧̢̢̢̡̪̬̳̱̜̬̤̯̞̫̠̼̤̜͓̭̪̦̘̤̫̞̲̤̭̼̺͈̬̻̙̻̼̹̠̙̿̿͋̆̀͒̈́͊̎͒̔̒̃̈́͑̀̈̀͆̾̏̊͂̓̓̀͂̽̀̈́͗̃͐͘̚͘̕̚͘͜ͅį̧̨̡̛͉͎͕͎̖͈̱̻̙͕̮̭͖̹̼̬͇͍̹̣̭̗̠̦̙̥͈̦̜̻̭͓̪̺̜̫̮̗̻̋́͆̀̽̏͂͋̐̎͒̂̔̃̎̄̒̑̌́͂̿̐͊̄͌̈́͌͌̈̇̐͘̚̕͘̕͘͜͜͠͠ͅ ̡̢̧̛̠̺͕͓̗̳̥̙̯̲̝̪͕̻͎̯̬̜̤̦͕̣̥̲͓̟̖̯̙͚̘͖͔͕́͌̐́͛̑̊̉́͊̈́̏̾̈́́̏͑́̒̏̏̑̅̐̒̆͋͑́̔͗̔̈́̊̔̒̓̕̚̕͜͠͠ͅį̡̞̜͙͈̘̺͖͙̩͓̦̫̥̻̙̻̱̼̩̖̰̞̩̙̠͇̣̳͉͉̩̩̺̰͊̎̋̾̔̈́͋̌̄͛̿̎̓̄̏̎̉̑̐̔͋̀̒͋͌͑̎͛̀̄̉͑́̓̊̚͜͜͝͠͠͝ͅͅn̡̧̡̨̞͎̪̖̼̬̟͉͕̺̦̝͎͈̼̘̲͓͔̻̬̮̗̲̟̳̣͉̦̯̣̻̖̖͙̂̍̑̾̆͑̇̈́́́̔̀͛̏̒̉̊͗̌̑̐̐̓͗͂͌͌̓̚̚͘̕͘͘͜͝͠͝͝͝ ̡̧̢̼͖̭̪̝̯̠̫̠̦͍͈͉̠͚̫̭̭̫̱̻̰̝̞̤͎̯̘̙̲̭̹̯̥̗̣̖̜̤̂́͌͒̏̔̊͛͋͒̄̋͂̈́́̋̑́͒̄̅̈́̂̎̀̂͌̉̄͊̈͛͒̈̅̌̉̚͘̚͜͠ͅͅa̢̧̢͈̗̞̘͚̬̞͉̼͎̰̠͔̣̟͇̜̘͕̖̬̺̥͎͉̲̟͕̯͉̯̙͍̠͒̽̎̓̽̍̽̂̅̓͂̓̍͌̾͗̓͗͒͂̂̓̃͋̔̓͒̈́͊͗́̀́̅̀̆̿̚̚̕͜͝͝͝ļ̡̢̡̢̨̧̞̞̬̫̬̼͈͕͇͇̯̗̖̹͔̘̠̦̣͈̳̘̗͚̻͓͔̟̦̪̯̃̃͊̈́̈́̈́̾̌̌́̈́̓̊̓̈́̊̅̓̉͂́̍̈́́́̊͗͑̓̓̉̎̐͐̀͂̑̈́͘̚͘͘̚͜͜͠͠ͅt̡̧̡̡̛̼̞͔̥̼̬̮̝̤͎̰̫̭̰̞̬̯̩͙̘̻͇͎̖̹̬̼͇͔͔͖͙̬̓̆̌̆̒̃̍́͊̑͗͐̅̆͑͛̇̈́͊̉̍̓̋͑̒͑̒͗̃͂̓̕̕̚̚͘͜͠͝͝͝͠ͅͅͅe̡̨̡̢̛͙̞̠̟̞̣̜̱͔̪̟͍̻̺͙̖̩̰̺̪̘͉̫̠̳̬̣͕̫̤̼̖̖̖̳̘̖̲͂̉̂͐̍̀̏̅̓͊̂̊̈́̍͆͋̎̏́̔̓͂̇͛̓̈́̀̂̈̌̔̎͂̂̒͘͜͜͠ͅͅ ̧̨̢̧̡̡̢̛̣͈̻̦̯̥̳̳̭̻̙͕͕̺̱͚̟̝̖̙͈̯̦̥͚̰͕̫͕̰͇͖̖͎̿̓̎̓̋́̃̈̾̈́͗͒̈̆̃̎̃̿́̀̀̓̏̌̂̃̇̋͆̇̊̈́̋̕͘͘͜͜͜͝͝l̨̨̨̢̛̛̫̮͍͈̳̳͓̬̳͍͎͙̫͕̟̫̬̯̮̜͓̰̙̬͖͍̟̰̥̜̼̠̊́̑̂̊̂̑̑͂̾̅͛̏̍̋̌̏̈́̀̔̏́̎͌̽͗͛́̃̍͑͑͘͜͜͜͝͝͝͝ơ̢̡̡̗̼̼̰̬̮̪̗̣̭͖͍͙̟̩͔͓̮͈̮͉̼͔̗̹͎̩̝̪̼͔̬̝͕̳̱̻͔̰̍̈̒̽͒̊̈̓͐͒̉͒́̐̌̿͂̀̅̏̈͗͂́̅́̈́̎̆̑̈́͒͌͑̚̚̚̚͠ͅͅc̡̨̢̧̢̥̞͎̼͈͙̖̟̥̼͓̗̠̖̱͉̲̰̭̦̰̞̫̗̣̱͖̘̠̝͚̩͇̮̰̮̑̓̄̓̿́͊̍̀̀͂̀̈́́͗̾̈́̈́̃̍̐̔̀͊͑̍̓̅̍̆͆̇͆̾͐̕͘͘͜͝a̡̡̡̛̤̮̬̤̖̘̣̲̝̘̬̤̩̥͚͈͍̞̘̥͈͓̣̩̜̦̠̱̝̙̭͖̻͖̤͐̈̑̈́̾̋̎̈́̾̒̓͌̌̈̓͐̂̈́͛̿͌̐̏̒̔̾͛̾͋̌͊͆̈͑̔͛̌̄̈́͘͜͜͝͠͝͝ļ̨̡̡̧̣͉̬̹͚̱̮̝͍̠̥̠͍͓̺̠̟͖̼̝͍̠̣̼̯̻̹̞͓̹̦̈́̈̍́́̆̎͒̊́̾́́̇͒͆̆̎̏̒̃͒̎̂̔̑́͂́̄̀́̎͂̊̄̏̅̒͘̕͜͝͠͝ͅị̢̢̡̨̢̡̛̛̗̘̫͔̻͙̦̦̝͖̼̮̻̰̭̥̻͎͍̥̗͎͓̮̹̳́̉́͐̍̄͛̆͊̆̿͛̅͌͌͋̄͒͐̑̒͌͂̔̃̒́̅̾̆̄̒͗́̋̕̕̕̚̚̕͜͜͝͝ͅͅͅͅt̨̨̡̛͍͕̗͕͕̭̱̩̬̰̖͕̗̳̥̩͕͇͖̞̥̤̬̩̥̹̩̫͔͖̙̟̰͍̹̖̯͉̠̤̮͐̍̋̓́̋̆̅̔̽̀͋̏̈́̅̐͊́̃̊͗͋̓̓̾̀̍̔̃̇̀̇̀͑́͘̚͠ͅą̢̧̡͙̖̫̜̲̗͚̟̙͖͍̯̗͉̲̻̱̪̻̱̜͎̤̖̖̲̰͚͕͉͖̻̲̩̙͕̰̮̖͗́̇͒͋̿̎̋̑̓̅͆͐̌̄͊͗̅́͋̄́̆̔̍͊́̅̌͂̇̚͜͜͠͝͠͠͝͠ẗ̡̨͎̠̞̞͍̙̹̤̳͕̗̞̙͎͕̜̜̤̦͖̭̼͍͕̼̭͚̗̱̤̣̮̗̱͕̲̤̲͈͍̬́̓̓̓͑̑̔̈́̑̊̄̑̐̀̋̑̓̊͛̈̀̄̑͋̽̅̑͂̇̅͂̾̾͑̉̐̓̀̈́̋͘͜͜͝͝͝͝͠ͅǐ̡̢̡̖͈̬̜͔̱͉̼͇͚̲̳̩̤̜͙̯͚̟̻̗̙̹͉̣̘̖̤̙͈͈̰͚̯̰̠̻̱̲̼̐̄̂̄̓̐̓̀̏͑̓͛̔̿̆̀͐̆̒̋͂̓̌̈̌̂̈́̃̃̃͂̚͘̕͜͠͝͝͝͝͝ͅ ̡̧̧̧͕̜̞͎̜̪͎͎̝͓̦͈͉̱̭̬̳̟͔̹̝͕͚̰̟̞̘̥̘͇̲̣̫̥͌̇̈̅̏̇̊͐̔̃̋̑̈́̏͐̃̉͒̒͐͋͒͗̄̿̓̒̀͛̑̃͗̀̽̾͛̈́̋͛̚͘̕͘͘͜͝(̧̧̧̧̢̛̛̛̛̛̩̥̳̪͕̤̘̮̮̼̬͎͚̱̮̟̙̲͕̩̬̭̰͎̰͕̫͍̘̫̝͕̭̞̓̿͋̐̅̽͑͗͐͑̊̂̾̌̈́͋̇̄̍͋̄̓̇̌̈́̈́̑̀̕͘͝͝͝ͅ ̧̧̨̛͕̼̭̲̤̦̻̳̩̲̣̻̦̞̤̙̞̗͖͍̬̟͈̰̙͚̟͇͎̤̭͎̯̗̩͈̻̥̤̻͙͙̱͒͊̿̂̽̅̐̂̀̈́̽̿̓̐̑̏̆̊̽̂̈́̃̏͑́͆͐̔͑̌̓͑͐̏̔̾̿̀͠͝͝͠͝d̡̧̧̧̛̖̹̗͔̤̣̺͎̼͎̙̳̘̜͎̪̞̜̰̻͚̫̲̣̲͔̫̲͚̞͍̟̬͋̇̂͂̿̆͆͑̑̔͗͒͗̔̄̍̔͋̉̑̋̓͋̓́̔̂̄̊̄̓̓̌̀̒͘͘̚̕͘̚̕͠ͅͅä̢̡̧̢̤͓͕͍͍̩͔͉͔͎̩͔̭͖̳̲̦̤̹̥̻̖͙̻̭̺̞̜̰͎̮̯͉͔̞͍́̈́̀̑̄̽́͐̂̄̂͌́̑̈̅̈́̑̈́̽̐̔̊̋̾̈́́̋͆͊̈́̓̂͜͠͝͝͝͝ͅͅc̡̡̢̧̢̡̡̛̛͙͓̼͕͖̺̜̟̩̣̳̹̙̮̻̩̱̬̘͎͖͕͖͉̳͓̪̤̖̺̜̖͒̈́̉̅̂͂̊̒̌̅̂̌̽̓̍̌͂̄̌͆̑̆͋̊̒̊̑̽̽̎̄̽̚͘̕͜͜͝͝ͅͅą̧̨̨̥̩͚̻͕͙̹͕̳̹͇͔̟̖̩͎̬̰̰̝̩̹̩̩̮͖̣̥͙̖̪̥̱̱͕̊̇̿̈́̑͌̏̔̋̾̏́̀̓̓͛̇̌͋͛̑́̀̍͆̔̽̐͒̑͊͂̃̈́̚͘͘͝͝͠ͅ ̨̨̟̜͙̻̹̰̩͖͎̻̮̳̠̻̘̰̤̙̦̘̯͖͉̼̮̟͇͎͈̟̪̞̫̰̺͖̞̖̩͈̼̆̀̏́̌̈́͑̊͒͊͛̋̽̑͑̔͑́̇̽͑̿̎̅̃̅̓͌̉̇́͂̈̿̎͆͘̕͘͠͝ͅį̢̛̛̛̙̠͈͍̺̘̳͙͚͙̰̲̲̫͇̳̻̺̜͈̯̭̲̣̲̳̼̠̣̦̺̘̟̣͓̼̰̜̈́̓͆̊͐͆̀͛̇͆͋̍̊̈́̐̉̏̀͂̉̔̀̽̑̍̓͊͊̆̀͛͑̀̄̚̕̕͝͝͝͝ͅm̡̧̧̛̜̞̣̬͕̜̼̗͍͎̥̪͔̯͎̺̰̠̗̜̘͈̱͙̭̺̳̬̥̹͍̣̫͔͙̱̑͊͌̈́̋̂̏̂̆͊̑͑̊̎̿̂͒͑̍̇͒̽͛̃̋̈́͂̓̐̅͒̄́̒͑͘̕̕̚͜͠͝͠ͅí̧̧̢̙͔̤̲̞͚̤̬̫̠̪̦̗̹̺̖̜̦͇͈̠̲̯̮̳͍̲̜͓͍̤̲͔̤̹̦̲̭̱̈́̎͗̿̊̿͑̈́̄̈́̃͐͆̂͒͑̇̃̀̑̿̓̿̃͐̇̆̊̋̓͗̆͘̕̕͜͜͜͠͠͝͠͝͠͠͠ͅ ̧̨̢̡̛̛̮̟͉̱̖͇̤͚̫͔͓̗̠̜̙̘̻̱̭̰̟̰͉̫̠̱̜͔̘͔̜͉̰͙͉̪̰̱̯̟̉̂̀̿͐͋̎̈́̌̒̾̋͗̅̊̃̀̊͛̂͛͊͊͊̈́̏̎̋̏̅́̏͋̋̂͌̐̓͘͝͠͝ͅͅę̨̨̡̙̹͙͇̣̻̼̘̲͖̥̱̺͍͇̬̮̼͚͕͇̳͈̻̼̠̰͕̠̼̭̭͔̳͍͕͒̐͒̈́̓͒͌͌͆̄̌̿̔̇̄̊́̉̍̉̓͌̊͑̌͒̓͋̋̊̾̈͂̇̊̆̕̚͜͠͠͠ͅͅs̢̢̢̮̼̥̼̺̱̺̱̪͚̦̝͇͖̘͈̟̳̗͖̥͎͉̺̯̱̻͈̳͉̣͉͉̖̀̐̍͆̌̔͒̑̏̽̀͒̂̐͌̀̒̌́̋͑̃̔̏͊̽̔͋̋̂̑̒̊̓́͌͒̓̐̃̊̕̕̚͠ͅt̨̨̨̨̨̫̭̙̩͍͍̜̠̲̙̲̳̣͍̱͎͓͍̪̗̘̟̮̳̱͇̞̫͚̫͔̣̀͒͂̒̍̏̌̎̑̋̆͂̈́͒̀̐͆̓̔͆̎͂͌͋́͊͑́̑̽̀͑͒̈́̀̚̕͘͜͜͝͠i̢̡̨̨̧̛̛̛̛͓̼̝͈̳͚͎͓͈͇̪͚̟̫͚̻̠̭̜̙̪̺̮͎̙͉̜̝̟͕͓̲͈͍̫͍̇̾͊͒̈́̈̃̾͑̐̋̓̆̋̍̈́͐̀͐̽̏̈́̿̀̽͐̂͐̌̉̀̈́̈́͊̾̓͋̉͐̕̚͜ͅ ̨̧̡̧̛̝̬͎̰͚̠̘̼̣͓͇̠̘͖͚͓͕̥͕̺͚̮͕̦͎̱͙͖̻̙̹͇͍͗̄̓̓̿̊͗͑̎̓͐̐̒̆́͛̓́̆͊̐̀̇̌͛̈́̈́̎̄͒̿͛̍͂̈́͘̚͜͝͠ͅͅĉ̨̨̨̢̡̧̨̡͖͖̞͎̙̹̝̞͉̰͕͇̹̮̱̦̗̭̯̣̳̦̫̳̩̠̦̞̹̖͉̞̪̠̅͂̒͛͌͊̋̌̈͆͐͑͐̍̄́̈̈͊͛͂̀͊̊͂̊̈́̑͋̈̃̒̍́̎̔̈́̊͋͘̚͘͘͜͠͝ļ̧̧̧̨̧̧̛̛̻̰̘̱̭͔̖̭̜̼̳͉̫̰͔̩͍͔͈͚̠͉͎̦̮͇͕̗̺̰͎̰̳̞͐͊̔̿̏̏͗̐̄̃͛́̋̍͐̓̉̈̂̈́͗͂̔̅̉͂͑́̇̈̓̓̕͜͝͠͠͝i̡̡̢̨̛̛͚̰̥̥͍̪̪̭̖̲̼̖͚̳̰͕̞̦͈̹̹̞̼͚͇̥̠͍͕̲̩̩̞̯̥̗̍͒̔͌͋̈́̎̈́̆̽̽͗̿͑̓̈͑̇̊̋̀̋̿̓̈͐̎͐͊͐̽̈́̃͛͑̐͌͌́̔̕͘̕e̢̢̡̧̨̙̦͖͖̯̖͇͔̻̜͖͈̬͉̻͇̣̞̲̺̹̤̼̣̩̰̫̩̞̯̪̗͓͓̲̯̋̏̐̓̉̇̑̀͑̔͂̃̌̍́͂̓͐̋̂̃͑̆͑̾̂̃̈́͗̂̆̉̒͊̈́̑̅̾̚̚̚̚͜͜͠͝ͅͅn̢̨̨̡̢̨̜̪͙͇̥̱̰̯̜̞̼̫̤̯̝̟̯̙̪̗̱̜̦̞̣͎̩̦͇̺͙̠͚̞̲̻͈̿̔̈́̀͑̾͛̿̈́̿͛̈́̽̓̂̄͆͊̿̎̅̈́͑͋̅̐̄̈́͋̌̌͑̄̀̓̾̋̕͘̕͝͠͠ͅt̡̧̛̠̰̙̮̩̞͓̞̱̺̬̩͚̪̤̦̻̭͉̞̭̞̻̹͓͔̜̝͕̰͕̺̘̙͚̻̫͇̙̻̼͖͆̓̂̉̔̄͒̈́̈́̈͑̄̆̐͐͗̀͑͊͊̓͋̏̆̌̈́͛͒̑́̅̄̏͌̊͒͊͗̕͜͠͠ͅ ̧̨̡̛̬̦̞̳̳̘̭͔̼͓̦̺̗͉̣̠̟̬͉̼̳͎̘̭̯̫̖̱̰̘̺̦̟̥̈́̑͑̈̓̔́͗̐́̋͂͌̐͆͐̀͂́͊́͌̀̑̂́͌̽̑͛̈́͂̅̒̉͘͜͜͝f̨̢̢̢̖̻̱̬͖̹̪̫̤̩͉̹͚̜̺͍̻̯̙̝̠̝̗̼͓̦̪̝̰͖͉̻̲̥͙̹̯̿̿͛̃̍͊̎̔̿̿͐̍̏̈͊̑̈́́͋̇̎̽̀̒́̑́̈͒̂͐̌̈́̌̀̌̈̐͘͘͜͝͝͝i̢̨̢̧̨̢̛͚̤̜̩͚̜͉͖̟̺̜̬̪͉̭̫̯̹͓̘̥̟͇̘̯̯̼̖͓͓̜͓̜̻̟̠̝͈̗̓́̀̎͌̈̔̈́̃͛̈̓͐̾̈́̎̓̒̈́̀̊͗͊͗͋̆̽́͗͑͌͒̍̊̾̾̈̽̚̚̚͜͝͝͠ḓ̢̭̝͙̬̹̫̳͈̜̩̲̰̪̞̪̣͔͕̳̯̣̥̭̯̬̥͓̻̞̳͖͙̻͇̞̻̎̽̑́͆͐̈́͐́̈́̉̊̿̑͐͊̿̓̔́͆͋̎̈́͛͒̓̍̽̅̎̇̉̚̕͘̕̕̚͝͝͝͝͝ͅȩ̧̨̧̡̨̨̠̯̠̹̗̤͍͔̘͈̤̟̪̯͖̱̙͈̥̯̲͇͙͎̥̜̼̬̬̱͆́͗̒̑͒̆͂͐̑͗͋͑̈́̏̓̈́̈͗̌̄͂͋̍̓̋̊̀̓̓̓̆̓̌̍̓͒͒̌̐̕̕͜͠͠͝͝ͅl̛̛̛͎̱̥̗̩̳̭͕̩̯͙̰̻̟̮̗͍͕̤̱͚̮̘̦͕̹̲͔̘͈̠͉̖̞̤͉͚͙̳̪͔͐̑͛̀͋́̈́̈͛̐̓͆́̈̀̇̿̌̀̾̽͗̾̆̾̿̿̊̂̈́̅̋̚̚͜͜͝ͅͅ ̡̢̨̨̨̨̟͉̼̞͉̰̘̹̹̦̩̗̟̻̞̜͕̹̲̫͎̻̭̫̙͍̱͓̹͔͖̱̻̣̗̏̊̅̔̽͌͑̑́̈̇͑́͂̍͌͐́̀͑̓̓̀̀̓̄̽́̇̐̆̍̃͊̿͘̕͘͜͜͜͝͠)̢̨̡̢̛̤͔̝͎̭̥̻͇̠̥̪̘̲̪̣͚͙̟̬͎̫̮̘͇̘͈̗̜͙͚̭͉̝͍̹̈̄̃̓̈́̿̊̈͗͊̀̽̋̂́͐͋̀́͒̌̐̆̔̑̆͌͌͋͐̀͌̆̾̾̏̇͘͜͜͝͝ͅͅ.̡̨̧̡̛̟͈͎̱̺͇̩̩̣͚̳̗̞̙̘̬͙̘̯͖͕͇͍͔̰̯̬̟̤̩̖̥̭͓͉̲͇̬̤̈́̓̋͛̾́̀̅̀̈̈́͂̊̊͊̊̀̓̈̍́͛͑̈́̾̄͂̈́̈̽͑͌̽̏̃̽͋̈́̾̓͋͒̋̚͜͝ͅ ̢̢̢̨̛̛̘̱͙̼̯͈̥̼̰̗̤̥̻͉͙̼̖̝̪͍͚̰͈̰͍̱̼̼͔̞̲̥̮͙̭̬̙̹̅̄̈́͋̅͐̾̒̐̔͌̒͋̈́̔̀̽̋̈́͊́̇̀͒̋͌̀̽̾͐̔́̿̕̚̚͜ͅͅt̡̢̨̥͍̫̲̩͔͙̦̘͔͚͈̭̳̟͕̩͉̪͉͓̩̣̯̺̻͔̗̺͉̖͉̺̝̺͑̅̀̌̄̋́̄̿̿̓͆̃͂̀̃̈̑̀̀́̋̈́̇́̂̀̓̓̂̍̏̅̃͊̔̕̕͘̚̕͜͜͝͠ͅͅę̡̧̛̛̛̫̲̹̞̳̗̲̞̦͎̲̜̺̪̝̺͖͍̖͈̦̞͕̜̺͚̰͉͚̹̤̜̥͓̘̬̝͒̓͒̌͋̐̈́̉̿̂̐̒͗̐́͒͂̓̂͂͋̂̎̍̎̑͂̿̈́̑͆̌̃̿̌̚̚̚͘̕͝͝͝ ̧̧̨̢̛̰̲̞̬̭͈̤̤͙͓̟̪̻̠̪̰̫̣̞̳̝̘̹̼̹͉̺̫͖̪̦͖̪̠̜̠͇̖͒̑̾̏̿͊͊́̀̅͒̋̄̎̏̈́̍̒͆̇̐̾̉͆̎͊̑͌̄̐̏͛̉̿̇͛͌̅̕̕͜͜͜͠͠͝p̡̧̢̧̨̢͙̺̟͓͍̩̤͓̗̪̪̟̞̞̫̦̫̳͔͇̼̰̮̻͖͚͖̝͔̞̭͕̮͊̀̓́͆͋̑̈́̉͂̊̊̒͗̀̍̎̉͒̾̾̉̑͒̔͛̃͂͑̎̂̉̑͂̚̕̕͘̚̕͜͜͝͝ͅơ̡̧̧̧̧̘͎̮̯̬͙͕̠͚̳̺̰̻͇͕̞̭͍̮̳͚͎̘̟̠͈̠̯͙̬̫̯̲̻̤̻͚̩̐̃̄̀́̇̔̋̆͑̈́͛̆̽̀͋͆̋́́́̅̽̾͆̅̔̓̐̂͌̂̅̈́͂̂͘̚̕͘͝͝͠͠͝ͅt̨̨̛͇̙̬̠͖͈͚͉̹̦̠̮̹͔̥̲̭̫̞̦͍͇͍̮̻̦͇̯̳̼͍̙̣̭͔̤̬͉̩͖̲͛̆̇̋̄͋̃́͑̈́̌̿͊̈͋̌̒̓̑͂́̊́͒̀̈́͒̿͒̾͑͗̃̚̕͜͜͝͝͠͝ ̧̢̨̛̯͖̰̞̮̣̥͓̘̤̠͉̦͎̙̬͔̪̦̝͙͚̯̱̹̺̥̤̖̦̦̮͈͔̙̝͕͂͌̽̏̈́̑̃̓͗̽̊̓̎͂̊̅̈̒͒̏̓̈́͑̔͗̒͒̓̒͛͊̀̚͘̚͘̚͠͝ͅí̢̡̨̲̗̳͖͔͈͓̜̹̙̭̞̜̬̯͚̲͉̦̘̘͍̞̩̮͉̞͇͓̼̼̥̙̫͔̹͖̺͈̥̘̅̾͐͑̈́̈́͐̑͋̓̈͐͌͗̅̃̐̒̉̓̉̋͆̈̃̇͋͂̄̃͊̀͌̉̆̿̍̂̓̓̈́͘̕͝ͅņ̨̫̳̭̭̫͕̟͙͇̪̭̤̳̼͓̯̞͓̞̹̼̜̻̩̟̞̗̘̭̫̖̞̞̹͍̩̫̳͎͉̞̤͙́̆̿̌̀͋̐͗͒͗̈́̾͐̑͛̂̈́́͋͆͌̇̏̈́̈͗̓̏͗̈́̑͌́̋̔͒̿͑͆̾͑̄͜͝s̡̢̢̢̛͍̪͇͉̠̠̥̖͉̜̰̙͚̖̣̪̮̟̥̰̬̲͎͖̲̮̙̗̟͖̰̦̩̯͖̟̠̹̗͆̇͆̽͐͂̈̀͂͗͋͛̓̈́̏̌͋̓̓̄͐͌͊̒̇̍̅̈́̊͂́̌̀̑̅́͌́͗͌̒͐͝͠͝ŏ̡̡̧͔̰̗̳͔̻͈̯̭̪̠͕͖̠̳͉͕̭̣͙͓͈͕͉̲̩̩̟̣̮͉̱̥̎͗̀͐͐̂̈͋̔̂̆͑̍̿͆̊̒͐̈́́͊̒̀̈̽͑̎̽͐̎͆́̃̒̑̕͘͘͜͝ͅt̨̡̨̨̛̘̝̝̪̬̰̜̖̮͎͔̯͙̱̩̻̲̫̬͍̼̼̯̰̻͇̼̼̥͕̪̣̋̾̈͆̾̈̌̀͗̉̌͛͆̽́̓̾̊͒̽̓̽̽̌͂̈́͌͂̃̂̅́͐͛͛́͒̿̾͛͂͘͜͠͝͝ͅi̡̡̨̢̛̬̻̤̹̜̗̥̺̭͔̩̱͈͈̲̱̩̱̦̲̻͈̳̞̳̮̞̪̱̱͍̰̙͙̲̮̔̎̀͌̈́͆̒͋̔̓͌̒̃͒́̒̓̋̈̀̍̏͗̈́́̏̀̾̃̐̓͛́̍̚̕͘͜͠͠͝͠ ̡̡̛͎͉̤͎͈̩͎̟̺̺̙͕̱̫͓̝̩̱̲͖̰̮̲͇̳̮͍̬̣̬̪̺͕̗̺͙̺͔͗̔̊̊͋̎͑̈́̇̃̈̿͂͐̏́̔͗͋̂͑͂͐̑̈́̓̐͗́̔̅̓̐͆̄͋̊͠ļ̡̛̟̺̳̘̜̯͎̬̲͚̘͔̠̹̖͉͓̲̥͇̬̭̥͍̦̲̟͓͍̭̰̯̯͈͍͔͂̈́̉͂̊͂̃̄̓̌̇̆̀͗͊̅̓́͛͛͗̾͒̈́̃́̌͋̈̽̏̆̍̈́̍̐̀̐͌̈́̂͜ͅa̡̡̧̛̛͍̳͇̝͍͈̜̱̦͙̤͉̬͓͕̯̬̤͎̤͚̺̳̞̳̤̞̳̲͙̠͚̟̹̙̐̉́̎̒̐̑͌̈́̽̈́̂̑̓̐̿̑̓͗̎̍̎̾̓̈́͛͌̅̎̈́̊̀̀̋͆͌̀̇̕͜͝͝͠͝ͅͅ ̢̡̧̧̨͍͉̣͓̭͎̣̫̻̰͔͓͍͙̻̺̲̲̮͕̪̦̼͚̜̦͉̹̭̉̾̔̄̏̆̒͂̂̔̀̓̔͋̄͗̾̂̊̅͛́̎̇̈́̃̀̂̄͂̾͐̈́̔̕̕̕̕̚͜͜͝͝ͅͅe̡̡̧̳̟̙̺̘̖̞͚̰̟͍̠͓͖̤͇̭͖̳͉̤̺͚͉͚̩̠͙̖͖̦͎̞͗̏̽͑͐̇̓̍̀̅͒̂́͒̾͐͊̓͂̒̌̿͑́̓͛͒͌̌̆̒̑̕̚̚͜͜͠͝͠ͅv̢̡̢̨͈͕̮̟̫͕͖̦͖̤͍̙̝̮̩͚̳͕̰͉̹̗̩̜͙̩̖̠̟͎̥̝̭̥̺̗̱̝͇̺͋̎̂̄̾̒͊͗͐̎̄̍̉̅̍̿̏͗̾́̐͆͗̎̔͑̈͗̈́̓̏̀̐̄̈͒̐̔̊̕̕̕̚͜͜͝͝ȩ̨̨̧̛̦̺͈͍̭̪̤̙̬̟̱͉͈̼̫̜̥̰͙̠͔̻͔͕̼͎̦̺̤̝̪̞͉͉̃̆͌̀̽̀̔͂͆͌̍͋̃̅͆̃̊̑̐̈͒̈̃́̂͑̊́́̑̆͐͒͂̏̍̏̋̕͝͝ͅͅṋ̢̢̢̨̧̧̨̛̭͚̱̪̠͖̟͕͈̗͇̗̼͖̥̭̩̠̟͈̫̟͎̤̱̼̱̓̓̉͂̒̂̈̈́̑͗̿̀̍̽͋͊̾̈́̓́̈́́̂̀͒̾͂̀̿̇̔̑̏͘̕̚͘̕̕͜͝ͅͅͅį̢̨̨̡̢̛̪̼̲̖͉̼̪͎͙̠̦͖̱̪̜̭̣̥̰̪̥͓̰͔͍͙̝̲̳̪̮̪̪̥̹̦̩̀͋̇̔͑̒̌̿̀̋̎̈́̒̃̔́̊̈͊̾̈́̂̅̊̀̆̇̈́̓͊̒̿̉̚̕̚͜͠͠m̧̨̧̡̛̛͚̯͍̤̺̹̥̙̲̫̦͚̱͓̱̩̲̠͇͙̭̙̬͖͈͓̦͕͉̘̱̙̯̘̖̣̞̯̓̍́̀̑̒͂́̋̈́̅͐̈́͗̆̄̏̆̀͑́̀̽̀̅́͒̾̃͂̽̆͒͋̇̇̈́͑̚̚͝͝͝͝ę̧̫̤̳̟̦̻͚̜͚̥͔̟̜͙̖̙͖̯͎͇͎͈͉̝̟̗̘͖͖̮͇̮̼̩̮̄̔̐̂̏͊̏̈́̑͑̓̔́̒͌̀͒̏͂̽͒̄͊̃̓̋͋̊͑̿̚̚̚̕̚͘͜͜͝͠͠ͅͅn̡̧̢̢̡̡͉̱͕̮̞̟̥̫̰͙̙̜̠͙̰̦̱̻̗͕͓̯̬̝̟͚͔̞̘͕͎͒̓͂̾̂̔̂̂̂͆́̈́̅̅͋̓̋́̋͛̒͐̃̑͌̅̉̇͂͒͗͗̒̂̅͛͆̑̂̋͘̚͜͠ͅţ̛̪̰͎̰̝̫͈͈̳̹̳̝͓̭̼̥̻̫̟͓̹̥̦͖̮̹̟̙̜̮̲̩͍̲͉͙̜͖̩̾̉̀͊͆̒̓̈͛͛̈́͆̔͆̌̈́̑̆̑̒̀̏̿̐́͂̊̈̈́̽̈́̽̍̎̅̚̚̚͜͜͠͝ͅe̢̢̨̢̧̛̮̺͕̞̫͚̯͉̬̬͈͙̹̱̟͙̱̼̩̳̝̜͈̫̪̫̥̳̳̠̘̭͙̮̭̩̔̋͑̋̄̅̇̄͐͒̀̔̀̈́̓̈́̓͌̑̾̓́̉̋͌́̍̇̀̆̒͆̒̽̍̓̒̕̕̚͘̚̕͝ ̢̨̧̨̧̛͈̥͙̤̖̠̹̙͍̻͎̠͕̣̺̪̜̫͙̟̹͎͕̤̲̞̺̣̼̹̖͉̇́̉́̑̾͒͆̓́͆̋͋͂͊̉̃̾͋̔̐̎̍͛̃̏͗̐̍̆͗̀͆̎̉̊̀̕͘̚̚͠ͅę̢̧̧̡̛̛͎̭̬̠̯̫̳̤̻̰̫̺̱̯̭̟͕̣̲͕̹̙̯̩̻͈̼̙̯̘̻͇̜̌̍͌̈́̍̊͂͐́͆̊͌̔̅̓̍̋̽̓̂̔͊̾̽͛̔͊̈͛̾͒͛̕͜͜͝͠͝͠͝ͅͅt̨̧̡̛̛̳͉̣̼͖̜̩̖̤̘̼͈̱̰̙̥͔̱̤̳̝͙̝̞̣̭̥̮̟͉̪̖̬̼̘̳͙̼̏͊̓̽̿̒̌̑͑̿̈́͐̈́̀͗̉͒̑͗̈̒͂̓̄͐͊̒̇͐̽̈̄͘̕̚̚͜͜͝͝͝ċ̨̡̡̧̛̜̱͓̥̱̙̯̭̻͕̼͕͔̹͇͎͓̩̲̜͎̺̮͎̻̳̭͉̻̟̻͖̳́́̐̋̈́̀̀͗̿́̽͊̈́̆̃̃̋̉̋͌̎͒͆̔̑͂͋̇̉͐̑̐́̾̔͆̚̚͜͜͝͝.̨̡͎͇̩͈̬͈͙̟̹͍̤̘̮̥̥͈͖̝͖̝̘͍̖̦͓͕̤̯͎̮̦͔̺̟̪̠̰̪͖͚̓̿̄̏̀̂̅̋̏͑̌̋̅̽͂͐̈̔͋̿̾̿̈́͌̓̆̍̏͗̄͗͌̉̒̇͘̕͜͜͜͝͝͝ ̢̢̧̨̧͍͈͕͔̼͍̜̪͚̤̦̪̝͙̦̥͕̭͕̩̫̤̟̻͉͈͎̜͎̮̤̱̰̜͉̞̲͆̔̏̑̄̽̑̎͊̄̐͑́̿̽̈́̍̓̀̊̌͛̍̊͗̈̇̎̔̉̾̐̍̇͋̊̃̐̓̕͝͠ͅ

̨̧̢̡̧̢̛̺̮͈̭̙̦̜̞̲̹͎̯̜̭̜͓̗͔̼̰̳̲̙̱͓̠͚͔̲̗̣͙̠̜̤͊̐̈́̉͌̔̎͆̐͗̔̌̈́͛͑́̔̿̈́̄̎̇́͋̈́̽̓͌̾̑͑̔̈̾̿̌̕̕͝͝ͅ

̢̨̧̢̡̛̛͔͙̝͎͙̭̬͓̦̖̻͈̳̖̜̘̪̤̗͍̪̖̪̦͇̰̱̘͕̯̻͇̹̲̱̱͚͓̣̒̇͐̆͛̈̌̾̾̽̏̅̈́̒̉͗͗̍̒̉̒̄͂̄̓̓̈́̒̒͗̾̈́̃̇̌͝͝ͅ

̧̡̡̡̡̛̛͎̲̭̩͙̖̙̘̦͈̬̖̤̩̜̲͓͕͚̖͉͙͚̟̞̻̯͓̣̲̪̹͕͚̋͛̍͑̾̀̽̉̊́́̏̍̐̈́̎̓͗́̂̇̋͗̈́͛̈́͗̀̈́̅̓̔͗̇̊̾̎͊̔͘̚̕͘D̢̡̢̨̧̨̛̩̯̜͈̮̞͉̤̱͕̫̱̺̮̖͓̦̱̼͈̬̖̩̣̺̻͇̮̝̞̝̬̣̝̻̮͍̟̑̿͗̓̀̓̂̈́̈́̄̑̔̌͛̍́̾̅͒̒̿̋͋͛̓̆̄͛̊̆̊̾͋̉̉̈́͂͘͘͘͝͝͠ȩ̨̨̧̡͕̝̞̘͖͙͇̱̗̝̭̣̻͖̗̞̖̪̣͕̦̖̖̟̹̤̞͔̱̼̮̮̝̼͎̜͓̿͗̐̏̿̈́̃͂̔̀͊̌̎̎̅̄̅̀̔͂̆͑̄͊̎̄͂͌̄͑̊͋̈͋̇̅̿͌͑̕͜͝͝͝͝p̡̡̨̧̳̙̺̫̮̩̠̰̦̞͙̤̜̩̻͇̤̹͇̼̼̻̱̺̣̞̤̹̠̹͓̦͓͖̣̽͊̇͋͑̓̃̂͐̊́́̀̔̉̿̂̂̎̃͊̈́̀̔̄̌͐̔̾̔́͊̔̇̾̀͐̂͜͜͝ͅļ̡̡̛̛̛̠̟̫̪̮͚̩͉̺͉̪͓̙͙͕̮͖̮͍̗͓͈̹̥̼̫̬̝̬̩̖̗̬͓̰̺̤̰̩̍͒̍́͑͗̌̎̈͗̾̄̾̾̓̓́͋͆̑̓̽̀̌͋͊̀̀͌͛̕̕͘͜͜͝͝͠͝͝ͅá̧̡̠̜̭̤̦̠̣̼̪̟̲͕̳̮̱̤͖̭͈͙̣̥̫̥͈̟͖̘͍͔̞̖͚̯̞͔̖̗͓̔́̿̃̊̆̊̄̋͐̐̔̏͑̂̊̈̏̓̓͐̉̌́́͗̉̽̔̈͛̌̎̈́͒̍̐̎͒̚͝͝ͅͅͅş̢̡̛͖͙̠̭̮̼̫̞͚͉̟͔̥̗̰̤̲͈̘̲̻͎͎̟̞͎̫͕̣̤̯͔̩̼̀̅͊͆́̀̐̏̈̏͌͛̂̏̀͐͊̈́̐̃̆͋͗͌͐̋̔̔̑̔̂́̋́̐̍̄̍̎͆̚̕͜͝͝͠ͅͅͅȧ̡̡̢̧͎̥̦̗̻͓̰̱̱͇̗͉̙̲̳̻͙͎̠̣͕͇͎̥̺̝͉͈̥͕̲͚͓͖̀͛̇̐̊̓̎̑͑̌̽̆͛̈́͑̅̓̑̓̈͋̍̀̓́̋͋̔̍͒͛̏͗̈̐́̓̆̔͜͜͠͝͠ͅŗ̨͉͇̙͍͉̟̘͉͕̩̬̫͍̰͖͓͈̭̩̯̖͈͍̖̖̱̬̥̼͍͙̙͕͎̤̗̜̼͍͙̌̑̑͒̓͐͂̌͊̂̒̓̊͊̐̓̊̉̓̈́̆̎͛̏͌͛̾̽̾̽͗̈́͒̀͂́͛̎̽́̀͒͗͘̚͜͜͝ͅͅi̧̥̯͈͕̟͎̫͈̳͓͙͔̞̙͈͇̟̣̬͍̪͎̥̯̘̳̤͉̫̼̬͙̩̞̘̬̫̎̊́̀͆̇͗͗͑̇̈́͑̈́̀͑̉̑̈́̈́̑̈̎̐̑̇͑̂̀̀̂̍̓̂͘̚͘͠͝͠͠͝͠͝͝͝ͅͅ ̨̨̨̛̛͙͓̹̰͕̤̻̟͎͇͍̞͓̻̣̞̲͔̘͕̻͚̻͓̯͔͚̠͚̝̭͉̤̤̣͕̰͉͚̣̝͐̿̔̈́̋͋̿̃̌̾̄͋̌͆̇̀̓̓̃͗̉͊̔̆̍̍̏͊̎̀̈́̀̔̓̓͜͠͝ì̢̢̧̧̩͔̱̠̞͖͎̫̥̲͎͖͉̺̥͉͔̜̩͔̳̘̖̗͍̪̯̣̳̰̤͓̬̤̗̱̝̣͉́̾͂̔̉̏̽́̔̀̐͑̓̓̽̃͌̽͌̅̀͌̈̊̆̑͊̀͊̅̋̓͋̔́͑͘͘͘͝͝ͅͅņ̧̡̜̣̩̫̺̖͙̝͔͓̭̘̞̟̱̺̟͍̭̙͇̻̫͓͖̙͎͔̲͈̠̺̩̤̰̟͆̌͌̑̄̈́̋̈̎̅͗̈̇͂̊̓̈́͒̓̂̂͐̌́̓̔̑̑̓̆̑́̆́̚͘̚̕̚͜͠͝ͅͅͅ ̡̨̛̤̦̙̪̪̝̺̭̼̮͈̣̭̝̥̪̬̘͚̻̱̰̩̺̤̱̖̩̥͖̪̼̥̙̦̭̦̃̑̍̌͐̂̓͌͑̅͛͛́̈́́́̅̒̌̎́̂̅̀̾͑̓͑̍̓́͌͒́̋͒͘͘͜͜͝͝͝S̛͚̱̫̗͍͕͉̹̩͓͇̙̳̪͉̜͈͈͙̠̤̼̼̠͚̘̰͉͎̲̱̮͓̣̖̫̹̖̄̊͂̔̏̌̌̓͒̑̓̀̋̔̄̎̒͂̌͐̈́͋̄͒̑͋̓̊̈́̈́̿̚̕̕̚͠ͅt̡̛͓̪̜̪̪̺̟̼͈͖̩̘̠̜͇̪̺̻̬̻͔̮̯͓̙̜̖͓̣̠̖͖̝̭̹̥͙̳̱͖̪͔̪̃̎͛́͋͊͂͋̈́̀̉̈̄̓͐̂̇̏̀̔̈́̌̋̋͐̏͐̆̅̂̉̋̑̚̚͘͠͠͝ͅͅą̛̛͚̫͎̭͖͈̳̥̯̝͓̘͈̩͇͚̩̘̩͎̯͖̟͖̖̥͓̯̺̤̭͙̼̲̰̱͖̺̱́͂̓̈̈́̈́̅͆̋̇͒̓̆̅̀̊̒͋̈́̈̋͂͑̑͛͋̂̏̐̈́̏̀̈́̽͘̕̕̕͜͝͝͠͝͝͝ͅṱ̡̢̢̧̛̛͈̺̼̖͇̰̜̮̘̫̭̖̯̟̣͍̯̼̤̜̲͇̤̻̳̙͉͉̼̟̯̘͙͔̜̼̪̓̅̅̈̿̌͌̿̔̅̌̊̎̐̿̓̀̍̀̏͊̎̅͂͂̒̎̈́̌̊̅̈́͗̎͜͝͠͝͠į̨̢̢̡̛̫̬̖̺̣͇̞͙̫͙̩̪̠̟̙̗͓̼̖̜̟͈̬͕̟͓̱̗̰̗͇͖͍͖̝͉̺̼̪̱̍͛̒͊̆̋̅̏͛̏̄̅̈́̊̽́̑͌̀̑̓̊̊̈́͑̇̓̊̓̀̂̔̓́̿̚͘͘͜͠͝͝ư̧̢̡̭̝̠̬̤̼̘̮̻̘̻̪̰̬̠̣̙̥̭̼͉̟͉̞̬̬̮̘̣̩̣̭̥̿͒̓̔́̍̇͌̐́̓̎̌̈́́̑͑̍̓͐̾͊̈́̉̅͌͑̀̈́͊̂̕̕̕̕̕͜͠͠ͅͅn̢̨̧̡̛̝̘͇̯͍̜͕̥̳̯̣̯̲̱̻̞̩̣̣̙̗̫̪̟͖͔̤͚̘̞̮͍̤̮͉͔̯͚̥̿͐̇͂̀̋́̓̅̓̅̍̃͗̈́̐͋̃̇̃̋͗̔͌͐͗̊̿̈́͒͊̔̀̈́̀̅̓̄̕̕̕͘̕͘͠ͅͅį̧̡̢̖̗͈̲̰͎̜͇̝͍̯̩̜͇̦̱̝̙̙̞͎͍͎͎͕̳͚̻̦̮̪̻̮̤͇͚̰̜̤̥̞̄͊̆̉͛͌̏̑̈̈́͛́̎̓͋̈͒̒̎͋̂̅̅̽̇̽̎͌̈́̈́͊͗̋̈̈́͑̓̅̾͜͝͝͝͝:̧̧̢̢̛̙̩͙̘̼̬̙̱͙̮̥͍̲̠̻̬̺̱͔̲̥̺̻̝̤̞͇̲͔̲̔̍͒̒͂͛̓͆̊̈̍̅͐̓́̆̈́͒̈́̂̾̓̾̐̿̅̆͗̀͘̚͜͝͝͝͠͝͝ͅͅͅ ̨̢̡̢̧̢̼̗̣̗͍͕̥͚̤͔̲̻͕͎̦̯̱͓̙̙̹̙̼̬̘̠̰͖̜͙̬̱̞̣̿̋̅͊̋̾̈́̀̈́̑̔͗͐̑̓́̈́͊̒̂͗͋͊̈͌́̄͋̐͐̑͗̽̊͗̚̚̕̕̚͘͜͠͝͠͝ͅM̨̡̧̧̡̛̗̩̝̹̙̻̪̖̤̲͈̺̝̯̘̻͈̬̫̭̥̮̹̰̞̯̜̙͙̗̗̫̙͕̭̥͖̺͐̾̽̓̾͑͂̍̊͋͗́͐̈́̓̋͊͒̈́̂̃̔̀̅̍̓͑́̐̒̎̍̊̄̔̏̚̚̚̚͜͜͝͠͠͝͝ͅā̡̡̨̡̡̧̛̛̛̯͖͙̜̬̭̰͎̗̹̫̬̮̝̹̪̥̫̝̜̜͍͖̗̝̦͎̟̜̮̘̳̻̙̝̓͒̑́̈́̅͆̒͆̔͆͌̌̎͋͋͗͋̊̂̈́͂̍̈̄̌͗͑̽̂̑̏̕̕͘̚͘̚͘͠ͅm̡̧̢̨̤̤͉͈̼̬͕̱͖͓͇̯̰̬͉̮̬͙̺̜͓̫̳̟͙̙̬̤͉͔̟̫̪̲̰͌̍̀͌̓̋̈́͂̌̀͐̐͂̀͑͆̄́̅̓̔̄͛̒̎̓̐̆͌͗̊͛̽̈́̓̈͌͘̚͝͝ͅa̧̨̡̢̛̝̠̙̣̲͙̜̻͉̙̱̠̬̙͇̰̻̝̘̮̱͉̥͓̣͎͙̯̘͚̦̖̪̹̗̭͖̟͙͗̑̊͋́̾̾̌͌̋͒̊̋͐͊̔͂̋̇̅͋́̄̒̈́̈́̓̀͌͑̋̑͠͝͠͠͝͝͠i̡̛͙̲̫͖̮̜͉͓͉̤̹͓̤͓̜̞̹̙̭͔͙͎̖̖̭̤̭͍̲͇̙̘̩͖̣͖̺̱̫̤̮͕̮͛͌̽̔̀͌̎̉̐̿̔̃͆̓̎͂̋͒̍́̎͛͂̓̓̓͐̐̒̓̊̏̈́̊̇̔̏͘͘͝͠͠͠͠͝a̢̧̨̧̨̡̛̬̤͖̭̬͓̮̭̘̣̞̲̰̖̹̘̞̳͈̰̫̰͈̯̖͉̘͓̥̰̟̫̼̋͑͗̈́̋̌̆̓̅̉̔͊͑̐̓̆́̓͗̑̂̊͗͊̃̏́̾͂͑̇̌̌́̀̇̅̓͊̾̎̎̀͘͜ͅ ̢̨̧̹̩̼̭͔͍̥͓͕͉͇̼͚͖͎̯̠̥̠̙͖̝̯͇͇̳̲͇̙͖̦̻̬̭̻̭̗͋̀̆̏͊̈́͂̂͑̽́̽̊̍̏̆͂̑̾̐̾̀̃̊͛̓̊͛̓̋͂̒̇̓̓͘͘͘̚͘͜͝ͅͅͅͅͅN̢̢̨̡̳̠͖̲̲̜̙͎̖̖̗͔̤̯̘̬̫̩̩͈̖̩̼͚̥̲̲̣̰̯̙͇̤̼̫̼͈͓̊͐̍͗́̔́̀͒̑͒͂̍̈́͗͌͊͌̒͐̔̄͐̉͆̀̒̈́̍̀̀͆͒͐͊͆̎̔̎̿̑͘̚͝͝ơ̡̡̢̢̛̘̝̗̳͚̮̪̭̰̞̻̬͓̜̦̠̝̪͙̼̺̣͚̰̝̖̬̮͙̘̝̪̥̝̓͑̀̏̈́̐̄͌̾́͆̑́̓̇̓́̓͌͐̈́̓̃̆͊̏̓̉̃̆̆̆͒̌̚̚͜͜͜͠r̨̢̧̡͔̘̺̣͇̝͇͖̞̥̹͉͍̱͎̭̳̥̱̣̻͇̙͎̗̹̱̙͕̟͕̟͔̣̬̅́̂̎̽̈̆̃̀̑̇̏̓̈́̾̿̎̓́̋̏͒͋̓́͆̓͂̉̍͐̆̍̉͌̎̓́͘̚͝͠͝͠ͅḑ̨̧̢̨̲̼̰̬̝̤͇͚͇̬̹͚͕͕̠̼͓͇̫͕͇͕͈̦͓͙̮̦͚͖͔̦̬̬̝̭̘̜̩͓̐͑̀̋̏̇̐͌̀̀̌̓͑̒́̽́̈́͑͌͂̇͗͒̂̇̅͂̓̂̈́͐̎͋͊͌́̓̐̽̒̚͘̕͘,̢̡̨̧̙͈̥̞̝̰͉̠̱̘̘̪̲̥̦̫͙̖̦̘̗̙͖͎̰̼̲̺͖͚̞͈͚̗̖̻̹̌̓̽̈͋̈́͊̐̄̇̊̋̌̽̈́̔͒́̈́͑͊̂͂̈̈́̿̓́̎̈́͂̍͑̉͆̀͂̈́͂̕̚͝͝ͅ ̨̡̨̢̡̛͎̖̳͔̘͉̯̣̦̣̗̭̮̱̥̜̤̰̳̠̼̹͔͍͉̝̻͚̪̞͍̱̜͍͓̞̭̭̳̏͆̔̓̏̂̅̄͑͂͋͆́̓͒̐͗̂̀̈́́̆̾̈́̇̆̓̈̌̅͆̃͗̇̈́́̄͆̈́͠͠Ę̡̧̡̢̛̛̛̛̞̬̭̣͔̙̠̬̠̱͍͔͉͉̮͓͖̥̗̞͙̩̳̣͖̻̘̬̬̭̤̗̟͇̙̜͍̺̋̅̈̈́̊͒̀̔͗́̾̌́̊͆̈́̇͆̐̏̄̎͒́̊̎̒͐͌͆̀̏͗̚͘͜͜͜͠͝f̛̛̱̗̜̦̖͎̭̟̗̖̲̱͎̫̺͔̭͎̟̬̩̜̬̦̭̘͈̳̠͚̯̖͙͍͖̗͙͚̮̈́͛͗̐̓͑̀̽̌͊͆̍̈́͛̋͋̈́̄͑̓̔́̉̈́̆̆̃͆̿̉͂̓̋̔͋͜͝͝o̧͕̤̟͎̫͖̪̹̹͔̫̻̩̞̹̳̣̯͚̯̗̰̳̫̹̗̠̝̝̬̰̗̜̜̒̉͂͂̑̃̾̑̆͌̊̈̉̐̀̽̏̈͒͋̈́͊͛̔̉̓̋̇͒͒̔͒̒̏̾̐͛͛͑͗̒̕͜͠͠͝ͅͅr̢̛̛̗̲̝̺̫̦̬̞̫̻̟̼̙̠̼̝͚̞͎͕̳̩̺͈̬͍͍͔̗̪͍͈͖̰͔̟̫͚̮̼͕͎̊̑̀̽̑̃͑̈́̊̇͆̂̊̌̂̍̽̂̂̾͆̅̉̾͌̈́̏̈́̎͑͘͘̕͜͝͝͠ĩ̧̡̞͕̩̖̬͉̖̺͕̦̞̹̗͖̫̺̩̦̖̳̻͈̖͈̻͙͈̤̖͖̯̖̙̫͎̖͎͇͔́͒̈́͌͑̈͒̓͛͑̀͛̊̎̒̂̅̾̑͂͑͐̒̈̀͆̅͂̄̌̊̕̚͝͝͝͠ͅe̢̡̢̡̢͕̬̬̝̰͔̗̗̯͚̜̦͍̻̺̥͈͓̦̜̱̙̖̙̥͉̫̞̮̙̲͕̠͙̟͊̔̍͒̀͊̃̈́̌̆͆̾̂̅̿̽͆͛͗̀̐̂͐̀̃̌̎̀̃̓̂͆̑̑̈́̌̍̚͝ͅͅ,̨̨̛̛̛̣͙̲̭̼͎̜̬̰̣̗̗͎̤̮̦̖͔̣͔͎͇̗͉͈͉̙̝̺̰͍͔̩͖͓͕̗͎̱̻̞̤͌͊̓̏̏͛̽̌̽̽̀̎̓̈́̈̆̉͊͑͛͂̑̅̿͋̄̔̊̓͗̀̈́̓̏̇̓͐̓̚̚̕͜ ̧̢̧̛̛̭͚̘͖̟̩̟͙̩͕͈̞͇̺͍̬̜̜̟̗͓͎̱̠̻̩͇̮͔͍̞̹͖̲͔̐̐̔̄͛̈́̏̈́͌̾͗̋̉̓̆͑̀̃̔͒̊̆̑͌͌̃͂͑̓̌̄̓͛̚̚͘̕͠͠͝ͅÇ̨̧̨̢̡̛̛̮̣͔̻̥̫̼̦̟̣͓̼̣͈͚̪̰͖̺̮̱͚͕̘̦̩͉̯̤̫͉͖̝̥̖̺̪̙͐̂͋̋͛͐̐̍̌̄̌͐͐̓̉̓͆́̐̑̃̍̋̓̃͂̉̇̓́͌̈́̐̾̕̚̕̚͘̕͜͠͝ŏ̡̯̗̪͇͍̳͍̞̩̯͙̳͈͇̪̤̤̩̭̦̰̖͓͙̱̖͉̻̝͓͍͙̠̦̺̜͈̥̞̘̟̤͌̓͐̊̇̈͐͊̋̀̃͛̆̽̽̋̿̇́͋̋͋̄̇̑̽̊̌̀̈̍̄̓̕͘͝͠ͅs̡̨̨̧̨̨͙̭͎̠̤͇͈͉͓̮͔̯̙̪̺̲͎̳̹̥̻̥̣̜̺̻͚̭̃͆̃͑͛̌̑͛́̒͒͂̎̊̀̽̆̀̔̆͋͛̑̊͆̿̂̃̑̽̆̚͘̕̚̚̕̚͜͜͜͝ͅͅͅţ̨̡̡̧̡̢̛̠̱̝̹̫̭̱̙̳̥͈̦͚̖͍̟̠͕̺̘̼̩̜̲͎̣̥̰͕̦͓͚͕̊́̀̍͊̈͗̐̋͂̀́͗͐͆͂̈͋̀́̃͊̔̑̀͋͛̓͒̊̏̌̚̚̚̕͜͜͝͠ͅͅi̢̡̧̛͇̜̹̻̻̭̲̞̫̱̟̩̭̞̲̥̭͇͎̫̲̱͉̞̰͚̦̩̜̹̖̬̤̮̥͍͙̮͖̻̽͊͗̐̃̒͆̌̔̏͐͒͆͆͋͐̅͌̿̽̉̂́̈̑̀̔̏̈̍̈͘̕͘͝͝͝͝n̨̡̛̖̭̯͚̘͉̺̠̱̤̩̘̤͙̠̞̤̬̥̮̯̦̟̫̱̭̞͍̗͎̜̼̰̯̩̱̤̫̼͂͒̐͋͐͑̔̎̄͊̍̒̊̂̊͋̓̄̽̃̅̉̎̓̂̊͐͂͛̈́̊̇͆͛̐͌̚͘͠ͅȩ̢̢̡̢̤̤̦̝̺̘̻̤̗̘̖̟̘͖̬̯͍͙͓͖̼͙͙̜̝̺̹͖̮̳̝̫͋̈́̿̑̈́̅̒͊́̋͊͂͆̇̄̊͌̐̇͊̇̐͗̍̂̾̈́̈́̍̈́̓̀̿͑̒̒͌̈́̀̑͘͜͜͝͝͝ͅͅṡ̨̢̢̢̡̡̛̛̟̺̮̳͍̫̠̹͉̻̻̤͔͖̬̖̞̩͎͖͔̜̘̩̥̖̗̠̗̯͔͇͓̟͍̠̔̓͂̂̃̈́̂͊̍́͑̓̓́͗̐́̉̍̈̈̾̔͊̍̀͆͐̒̔̐͋͆̂̀̕̚̕̕͝͝͝ͅͅͅţ̧̢̨͇̜̼̱͈̠̫̥̳̻͉̩̩͕͎̙̥̲͇̬̪̫̩̖̖̬͚͙̟̯̯̗̲͎̻̞̱̽̾̒̏̿̀̆̋̃̓̃̄͑̋͒̀̆̉͂͑̏͆͋̃̍͊͂̉̋͑͌͊̒̑̾́̇̏̈́͘̚̚͜͝͝͝ͅį̧̡̨̢̨̢̨̛̺̘̪̹̟͇̙̬̦̩̗͖̜̦̤͇̣̪̙̖͔̺̘̰̞̗̟͕͈̦̰͚̻̥͇́̑̽̀̾̏̌̑̎̍͑́̋͛̽̆̃͑̋̓̐̀̓̏̈̆̈́̑̓̀̓̓͗̒́̉̐̎̽͘̕͝͠͝ͅ,̡̢̛̛̜͉̟͎̻̪̫̥̦͔̩̘̰̥̭͉̗̘̹̙̘̥͚͙̤̥͉͎̦̪̹̺͚͖̝͇̱̌͐̄͋͂͆̈́̒̃̅̆͆̋̈́̍̔̀̾͒̅̈́̊͐͆̃͆͋̎̒͂̇͐͊̕͘͘̕̕̕͜͜ ̢̧̡̨̧̢̛͈̤̞̯͚̺̝̣̳̺̞͙͇̻̣͔̥̺̪̦͍̼̫̻̤̞̦͍̳̣͙͆͛̋͂́̅̎͐̉̓̊͌͐̆̍̆̇̀͑̒̒̊͌̋̿̏͌̋͑͐̑̾͛̀̈́͌͐̌̚̕͜͜͜͝͝ͅͅŅ̡̨̢̧̨̛̟͈̻͔̜̥̳̩̥͇̦̹̯̤̪͔͙̙̯̖͖̲͉̭̤̞͇͙͉̜̲̪͎̑͆͐͒͆͐̉̉̔̓̄̆̃̏͛̃̓͑͐̀̂̆̇́̌̈͊̈́͌͒̐͂͛̉̐͐̄̒̚̕̚̕̕̕͜e̡̢͉̫̟̹͕̗̺̰͕̙̰̤̦͈̠͙̹͚̮͉͈͕̙̮͉̭̦̮̖͈̞̯̳̞̝͚͋̊̃̂́̑͑͊̓̾̈̐͛̽͒͋͊͑̈̓̎͊̈̒̌͋̈́͑͒͋̉̽͗́̿̆̄̀̚̕͜͝͠͝͝ͅp̧̢̨̡̢̛̛̛̖̝̗̠̯͈̞̳͕̺̦̰̤̪͖̬͈̝̠̞͙̬͓̬̻͉̜̞͖̹̝̣̿̂͗̏̑͊̑̀͛͑͆͒̍͊̈́̎̉͌̃̏͂̔̄̐͐̏̏͆̉́̄̑́͂͑̾̕͘͠͝͝ͅt̢̢̡̧̧̛̛̳͓͎͍̲͚͎͍̟̟͔͍̤̦̟̗̣͈̳͓͉͎̯͚̼̜̩̥̯̩̆̄̆̾̃͋̀̀̏̃͒̂͑̃̒̿͌͂̔̋̈̅͛͒̒̀̏́̂͛͌̓̍̏̓̓̑̚̕͜͜͝͠͝ͅư̡̨̨̨̨̢̛̩͍͔̣͇͔̼͈̜͕͎̹̝̬͖͎̦̬͈̜͇͎̝̯͈̘̮̱̘̼̜̞͓̔̍͋̓̓͒̔̔̋̉́̽̎͛̑̔̍̈́̓̏̀̑̇͒̌̈̏̑̓́̐̈́̀̈͘͝ͅn̨̨̛̛̺̩͈̖̼͚̩̹̮͖̹̺̙͉͙̞̰̣̻͕̼̭̻͖͔̬̯͚̩̤̼̬͔̹̼̝̱̖̺̮̞͔̘̿̓̓̀̇̇̄̈́͆̆̃͂̈́͆̃̀̈̈́͊̀́͂͂̉͐͌̓̉̏͘͘͘͜͠͠͝͠͝-̡̢̨̛̼̻̹̪͕̯̘̲̻͕͉͕͖̳̳̘̰͚̟̘͓̼̻̪̘̜͓̰͕͚̞̙̬̤̜̲́̾̉̀̓͗̾̔̏̾̿̂͆͗̈̋̿̈̄̋̈́͂͌̽͐͗̇̀͋̚̕͘͘͘͘̕͜͠͝Õ̪̲͕̳̤͖̙̰͍̥̤͙̯̫͎̗̻̦̠̬̫̥̬̹̺̹͚̦̟̬̼̥͓̺̫̮̼̠͛̾̿̾̏͒̓̄͒̒̍̀͛̀̏͐̓̇͗̆̀̽͒̾̓́̌̀͛̇̿̉̕̕͜͝͝͠͠͠ͅͅl̢̧̡̧̢̡̨̛͈̼̥̼̘̣͉̙̩̱̱͉͕͖̣̦͔̞̪͚͖͕̖̪̭͕̙̥̻̜̤̺̺̣̖̿̈̌̒̈̈́͑͑̽̈́͆̔̓̽̎̐̏̐̀̈́̈́͑̑̿̐͊̓̈́̐͗͋̓͂̚̚̚͜͝͝i̢̧̛͖̫͓̟̺͙̘̭̻͖͍̝͚̹̦̺͍̰͍̗̩̲̰̤̩̝̪̞̤̪̰̗͔͇̪͇̫͖͆͗̍̇̅́̌͂͋͗̾̔̈͑̇̀̌̂͋̽̔̀̅̀̈̈́͂̾͒͐̎̀͑̌̓̓͒͛̚͘̚͠͠ͅm̢̧͕̝̖̙̪̪̣̙͓̜̖̥̭̫̟̱͇͕̞̗̘̹̲̞̩̼͉͍͔̣̰̟͇̐̏́̏̍̈̐̓̈́̾̆̓̉̅͌̍̓̀̋͋̃̅̆̋̂̄̀̑̓͋͐̀̈̀̂̕͘̚̕͜͜͜͝͝͝ͅͅͅp̨̡̘̱͚̙̹̜͙͓̭̞̜͕̼͚̱͇̙̭̲̫̠̪̦̪̫̟̞̩̩̞̤̖̖͓̱̭̞̆̍́̏͋̾̃̈́̃͑̈́̾̆̓̿̊̒̈̏̅̽̇̈́͛̿͛̊́́̐̎̀̀̒̾̔͂̎̌̕̚͠͝͝͝͠,̧̡̨̞̰̟͚̣̥͔̥͍̫͎̺̥̭̯̫̰̺̺̲̞̘͎̞̝͎̪͕̤̳̱̠̭̗͌̇͌̊͒̍̍͑́̃̎̊͗̋̂͌̉̉̉̏̀͐͗̇͌͌̿̾̃͐̊͑͑͗̀̅͊͘̕͜͝͝͝͠͠ͅͅ ̨̢̤̳̺̦͙̠̙̼̖͈̻̝̺̮͖̭̯̬̭̰̳̯̺̰̞̮͖͓̜̻̫̜̦̐́̈̔̀͊̆̓̐̆͗̂̎̀̂͂̾̾̎͂́̈́̈́̆̾͆͛̅̒̍̚͘̕̚͜͜͜͝͝͝͝ͅͅJ̨̹̺̼͎̟̤̗̲̘̟͈̦͍̳͙͎͖̺̫͍͖̖̬̥̥̝̘̜̠̟̣̰̻̼͈͕̰́̃̔̑̎̓̐́̌̿̐̋̌̽̀̐̎͂̄͑̃͂̾̎́͋͂̑̃́̅͐̂͗̿̋̄͑͑̊̌͘͜͠͠͠͝ự̢̧̡̛̛̟͓͉̬̭̖͇͕̪̯͎̫͍̩̲̙̯̳̞̥̰͖͓̳̻͇̜̳͎̞͓̘͓̿́̈́̒̅͒̌͑͆̾͐̅̈͛̓̋́̔̊̃͒̀̍͊͛͋͊̆͌͂̚͘͠͝͝ͅp̧̧̡̢̧̛̛̞͕͖͎̗̱͍̗̟͉̻̱̝̹̤̟͔̹͍͖̞͇̦̱̼͖̯͔͉͓̘̞̫̞̫̘̃̎̿͋̔͂̑̆̈́͊͆̓̿͋́̂̿͂̀̀̊́̅̃̒́̀̅̓̽̈̌̌͐̚͜͝͝ͅi̧̢̡̡̙̳̬͈̬̱̥͖̼̗͖̤͔̮̲͇̹̜̝̟̭͍̺͕̤͍̥͎̬͖͈̯̤͙͕̬̦̳̺̽̇̀̌̈́̊̈̾̂̈̑̓͒̑̌́̀͑̀̌̀͗̀̄͋͆̐́̉̎̈́͂̐̈͐̽͘͘̚͘͜͝ͅţ̢̢̡̛̛̛͔̭̩̭̙͍͉͈̺̭̰͉̳̹̩̥̲̲̰̣̻̭͔̖̖͔͙̣̟̱̘̤̙̀͋̄̀͋͐͂̃͐͑̍̋́͂̊̈͊͋͒͋͐͊̀̍͊̐͐̃̀͂͊̽͂͌̐͊̚̕͝͠ͅḙ̢̨̨̛̛̛̤̙͓̹̩̯̲̪̰̰̬̫̦͍̼͚͓̤͙̗̻͔̳̗͙̹̞̭͔͍͙͙͙̞̠̯̺̘̬̥̃͗̽́́̑̀͛͗̋̔̓̂͗́͊͛̓̊́̒̌̀̊͌͐̈́̐͂͋̈̈͊̕̚͘͠ͅr̢̨̧̨̧̨̛̛̛̫̼̟̘̝͉̗̪̠͎̞̝̘̱̳͚̩̭̼̬̠̭̩͍̭̻̘͙͚͔̬̮̼̲̲̈́̊̒́̅̓͑̋͋̎͊͋̀̽̽̈̑̔̎̅̈́́͊̈̂͆̅̈́͑̄̿̂̔̂̓̄̈́͑͂̓͘͘͜͜͝ͅ,̢̡̧̧̨̨̧̛̛̛͔̫̲̞̫̹̠̣̣̞̥͈̰̱̳̦̜͇̟̺̲̪̯̹͔̰͎͈͉̣̻̒̔̌͑̓́͑̋̄̆̒̊͌̾̈́̎̇̈̌͛͛̍̓͐̎̀̄́̆̀̐̋̕̚̚͘͠͝ ̡̛̛͉̺̮̲̘͙͉̰̪͓͕͎̥͚̤͈̬̺̗̼̗̬͈̤̰̱̲̪̟̳͕̝͓̯́́̈̓̿̾̊̀͂̊̄̿̄̒͑̾̄̈́̾̂́͗͗͆̍̎͌̓̈̒̂̿̽͗͑̀͆͛̈́̈́͜͜͠͝͝͝ͅV̡̨̛͕̜͍̬̲͖͓̗̣̜̼̩̥̩͖̘̜̲̰̳̜̥̟͎͓̻̤̰̟̘̣͔͎͎͈̰̥̅̈́̿̎̉͋͗̒͋̽̒̾͒͊̾̾̅̈̍͗̽̏̈̽̋͂̔͐̐̃̋́͋̈̒̄̆̚͝ͅe̢̢̡̛̩̯̼̻̬̻͙̟̟͖̣͉̠̹̣̩̥̝͓̻̯̭͙̰̖̱͖̖̩͓̲͎̳͕͓̺͖̯͛́̄̓̀̂̊̾̍͊͋̾̔̍͗͗̎͗̄͌͆̾̉͊̏̈́͊̒̆̿͊̿͗͘̚̕͜͝ņ̡̣̹̞̼̤̬͕͈̖̙̮͕̮̱̠̮̯̠̘̦̦̗͙̞̬͎̬͈̜̙̼̹̞̘͔̹̲̦̝̬̬͇͑̉̏͋̓̎͒͆̔̊̓́̓̈́̈́͌̉̆͒̓̍̉̏̆̍͆̔̈̈́̎̂͑̓͊̀̓̈́̍̕͘͘͜͜͝u̢̢̗̭̬͔̘̬̫̺͔͕̗̹̺̣̖͖̦̳̤͔̯̠͖͎̞̙͎͎̤̗̪͖̙͈͍͎̽̎́̇̉͆̀͂̐̃̅̿͐̋͗̉̾̍͆̄͆̈́̍̓͒͒͊̅͆̅̓̈́̊̍́̒̓̾͊͊͛̕̚͜͜͠͝͝ͅͅş̨̧̡͚̤̰̣̳̫͍̘͍̠̙̮̦̣̜̤͖̲̜̰̱̝̤͉̗̥͚͓͓̤͖͙̝̥͉̤̞̲̗̺̑̏͆̈͗̈̃͂͂͊̋͐̉̂́͆̈̓̔̈́̿̇̇̓͑̈́́̃̆̆̿̃̈́̓̎̆̄̈̈̃̾͘̕͘͠ͅ,̨̡̢̢̧̧̦̯̣̲͓͉͍̰̤̺̖̰̭͕̪̦̼̱̫̬̙̭̪̥͙̫̤͔͈̭͙̽̈͊͊͐͑͑̈́̂͋̈́́̅̃̈́̿̌͊͋̄̔̆͗̇̃̄̆̾͗͋̉̉͗̀̌̚͜͝͠͝͝S̡̨̡̨̢̢̢̛͔͓̠̩̻̣͙̺͚̘͕̬͖̣̭͓̼̣͚͈̞̭͕̩̺̪̘̭̹̅̑͑͆̇̉̈́̇͗͑͐̌͐̇̑̒̿̑͆͌̃͊̈́̉̊͂̓͋̕͘̕̚̕͘͘͜͜͜͜͜͝͝͝͠ͅa̢̧̨̢̧̨̛̫̯͔̺̪͈͙̠̼̝͓̼̳̹͉̪̱̝̰̪͎̹̦̼͎͈̦̼̞͍̗͔̖̦̋̿̎͌̽̈́̏͐̀̽̾̃͋̓̒͌̿̋̑́͌̀͗́̍͂͐̏̊̅͛̄͊͑́̆̉̈͗̔̈́͘͘͠͝ț̨̧̢̢̛̹̞̖̰̺̩̣͓͉͖̰̱̖͓̱̪̙̦̰̥̞̹̪͈̦̹̳͓͎̙̝͈̩̗̊̓̀̓̃̑̑̄̃̎͗́̀͆̄̿̃͑̂͐͊̂́͒̅̈́͒́͐͐̈̇͌̉̀͆̆͊̃͒̅͝͠ư̧̨̡̡̨̢̡̧̛̛͚̹͉̱͚̩̮̥̠͓͍̦̼̮̬̺̬͔̹̤͚͔̠̰͙̥̥̻̲͙̳̬͍̹̔̌̉̏̈̃̂̔͂̑̀̇̿͋͂̽̂̌̄̾̎̑̉̍̒̃͒́͌̏̑̐̆̀̐̅̓̚̕͠͝ͅr̡̨̨̢̳̬̙̣̹͍̦͕͎̲̻̫̻͚͖̭̣̟͍̫͔̥͈̟̼̻̺͈͔̩̗̮̣͓͓͌̇̄́̏̈́́̑̄͂̈́͗̍̓̀̂̒̀́͊͒̈́͗̈́̏͒̃͊͐̿́̋̈́̓̾͆̽̎̕̚̕͘̚͜͜͜͜͠͝͠n̨̧̢̢̢̢̧̛͔̪͇̻̪͙̙̝̠̣̮̺̼͕͕̝̗̯̦̭̫̩̪̤̬̜͍̉̑̽̍̐͆͌͐͐̏̅̅̃̽̀̓̎̿̔̄̍̐̓̽͌͂̆͑̅̒͗̀̌̔͆͐̚̕̕̕͘͜͠͝͝͝ͅͅͅ,̢̡̧̛̯̬̠͕͖̝̗̠̩̭̯̪͎̜̹̣̠̯͍̙̻͇̟̳̜̫͓͇̱̗̞̯̹͈̙̳͈̖͙̼̰͔͛͑͑̽̃͑͛̒͌͋̈́͂̃̀͒̂́̽̇̓̌̊̔͌̽̆̅̄͌̈̉̌̂̌͘̕̕͜͝͝ ̢̧̧̪̻̫̤͎͙̗̟̖͎̺̠͙͙͙̹̣̠͎̹̳͙͖̮̻̪̺̻͍̘̥͓̟̼̙̪̱̈̂́̒̀̿͐̓̇͆͒̀͆̊̈͛͗̂̒̄̐͊̏͊̊̓̄͂̿̈́͊͛̌͑̐̚̚̚͜͜͜͜͝͠ͅM̢̛̜̳͙͎̮̹̣͍͚͔̟̜͍̗̜̟̯̲̖̗͔̜͔̜̬̼͙͙̺̪̖̗̻̠̭̭̩̩͒̏̌͑̐͑̎̊̆̂̄̀̏̎̌͊̿͛̅͛̄͐̍̇̈̋̽̀̇̈͒͐̎͂͗̈́̂̓͛̚̚͜͜͝͝a̡̢̨̧̛̙͎̹͚̘̣̤̜̬͔͖͉̙̳͓̥̘͎̙͇̖̻̗̯͍͚͎̗͓̱̮̥̩͌̂͌͑̏̓̂̿̈́̒̓̔͂̃̈́̑̓̏̆̀͋̈̓̆̋̈̎̒̉̀̇̽̈́̃̀͑̒͘͘͘͜͠͝͠͠͝ͅn̡̧̨̡̢̛̪̝͖̖̤̲̮̭̖̠͇̘̯̳͔̪̭͈͖͕̙̭̯̜̣̗͕͈͉̗̤̭̰̩̫̖̖̙̍̿̄̓̈́͒͊͑͌͊̀͂͛̓̓̉͊́̊͊̽̇̏̅̈́̋͒̔̏̿̾͑̿̀͂́̚̚̕̕͜͠ͅg̛̛̼̹̲̯̻̝͉̘̠͔͙̪̤̩̬̲͕͔̤͎̼̳͔̜̱͔̣̳̮̝̫͕̰̰̱̣͐͊̾́͆̽̈́̌͑̉̈́̓́͆̎̈́̎̃͌̎̆͑͆̓̋̈́̓̀́͋̒͐͘̕͜͜͠͝͠ạ̧̡̧̨̨̨̢̠̜̝͓̭̗̪̳̰̟̲̰̬̣̝͍͙̟͍̺̻͖̯͔̭̮͈̦͕̮͉́͋̄̅̑͂̿̌̂̅́̅̾͐̈́͐̀́̂̐̒̍̅͒̃̇̒͛̿̍̊̎̃̂́̈́̈̾̅̃̕͘̕͠͠͠ͅͅl̛̛̺̹͔̫̘̬̥̘͉͚͖͙̲̺͖͇̳͈͕̦̰̲̻̯̫̰͍͈̘̭̫̦͍̘̮̟͇̘͍͖͍̓̄̾͂̎̄͑́͒̂̆͗͒̎͗͂̀͗̂̃̓̓̿̈́̉̌͐̉͌̾͊͘̕̚̚̚͘̕͜͜͠͝͝͝͝ͅî̧̢̨̛̛̻̺̳̭̙̮͓̥͍̮̞͍͎͎͓͙̙͇̬̣̬̺̲̱͎̟̩̙̟͕̲̣͚̝̫̪̼̻̠̘̺̜͙̂̋̂̇̋̈̑̐̍̌̅̎͗̉͛̈̊̽͗̋̈́̎̔͊̋̐̉̆̉̚͘̕̚͘͝͠ạ̢̡̧̢̡̢̼̮̗̞̪̱͇̤̲̯̣̺̰̜̻̯̫̦͉͉͚͖̲͍͚̮͍̦̺͍̼͉̑͗͐̀̓͗̍͛͛͂͋́̒̃̅̈̅͋͊̈̀́̏͒͆͋̀̾̇̇͌̄̎͌̈́̽̒̕͘̚͝,̡̢̨̢̙͍̰̰̦̲̖̖̲̪̠͖̜̙̞͕̜̙̣̭̪̞̩͔̤̩̬̞͙̤̝͎̤͚̳͎̥̒̃͆͑͛̈̒̏̓͗͑͗̆̂̃̃̏̎̊̃͒̓͐̌̆́̓͂̉̂̃̂́̎̂́̾͘̕͝͝ ̨̢̧̢̢̧͕̗̬̗̼̝̮̩̳̗̦͙̦̳͉͇̪̹̮̭̩̦͈̳̖̻̹̭̥̻̬͕̭̻̖̽̈̒͌͆̌͌̒̍̆͑̋͐͂̓̽̍́͋̾́̽̇́͗̔̄͒̒̌̓̽̎͒̎̉̊̀̀̚̕͜͜͜͠͠T̢̨̨̡̨̡̢͖͔͓̬͉̭̬̰̺͖̣͔͓̼̻̰̦̬̮̞̮͔͉̲̘͔̱͇̪̞͍̹͓͓̉͂̽̄̔̿͗̾̊̽̓̎̾̈́̈́͛̈́͌̈͊̓̑̽̃̈́͒̅̇͒͂͆̑͐̍̉̋̌͌̑͗̍̕̕͝͝e̢̡̨̧̨̨͈̬̯̫̞̜̦̲͙̱̟̫̜͓̠̫̬̰̯͕̰̤̻̯̭̝͈͎̥̺͎̗̫͖̥̲̯̗̘̿̽̐̾͂̓̿̈̑̐̑̀̿͒̈́͊̾̎̊̌̋̋́̄̔̓̿̀͆̀̏͊̽̒̒̅̓̏͑͑̚̚̚͝͝c̡̡̢̛̠̮̻̳̥͚͇̞͙̗̫̣̘̻͕̹̜̜͔͙͍͔͕̝̱̳͖͔̻͎͍̜̟̈̀͛͒̊̈́͊͑̾̈́̈̀͗̐͐͊̎̉͗̍̆͑̿͂̉̾̊̒́͒̆͐͘̕͘͜͜͠͝ͅḧ̢̧̧̛͔̘̻͈̮̣͕͙̦̖͔͎̫̮̯͉͙̱͖̜͍͇̪̠͙̜͙̠̭̲̱̻̯̦̳̠̣́͂͆̈́́͑́͐͗͑̒͑̾̔̊̽̆̈͐̆̄̎͒͛̅́̈̍̓́͊̌̐͐̽̚̕͘͝͝͠į̨̨̨̛̤͙͙̲͖̥̜̱̰͚̝͇͕̰̹̺̼͙͚͈̻͈̞͔͚̩̭͇̬̻̱̺̬̈́̀͛͒̽̊͒̓̔͛̌̽̎̈́̐̔͗̆̎̿̑̍͋́̒͒̑̅͊̔̎́̚̚̚̚̚͜͝͠͝ͅͅŗ̢̧̧̡̨̡̛̛̛̳̗̲͓͍͕̣̜̲͍̝̟̝̪̯͓̬̯̥̙̲̙̞͙̩̙̗̻͍̦̣͉͙̩͆͐̔͂̇͐̊̈́͋̿̋͆̽͌̏͐́̓̂̇̽̍̊͆̾̂̂̓̓͒͛̕͜͝͠͠͝͝͝͝ͅģ̨̨̡̤͍̝͖̹͉̼̻͖̬͈̯̳̼͇̙̼͓̪̬̹̥͍͎̭̻̜͖͖̘͇͕̬͍̘̒̎̿̀̔̉̐̒͆̏͊̾͐̂͒̎̿͂̽͌̈̽̓͂̋̓̂͊͌̐́͋̾̈́̑̓̔̚̚̚͠͝͝ͅͅh̢̨̨̢̡̧̯̺̲͍̮̼̞̫̜̰̼͔̰̟̩̩̠̩̹̰̞͈̙͖̝̣̞͖̯̝̪̙͌̆̀̉̄͐̐̀̉̔̉̌͛͑̀͐̓͐̆̉̊͑̀͐͊̑͒͌̃̑͊́͒̄̿͂̈́͋̓̕͜͜͜͜͠͝͠͠i̢̢̢̧̧̡̛͈̘͔͕͕̫̭͖̬͔͕̰͎̬͓̩͚͓͖͎͈͇̜̖̻̭̩̲̠̰̙̥͍͚͍̬͉̳͒́̎̃́́̏̈́͂̾́̔͂̑́́̈́͌̍̉͑̈́̀͐̈́̉̈́̽̉͐͐̾̆̄̿͘̕̕͘̕͜ơ̡̧̯͈̼̲̻̖̝̲̘̩̜̩̞̻͔̮̟̥̲̙̮͇̹̼̙̜̝͓̘̱̟̲̦̠̟̤̂̐̄̾̓͗̀͌̈́̎͒̇̔͊̈́̅̋̂̀̇̒͐͛̈́̈̃̿̾̿̎̈́̐͂͑̆̓̚̕̚͝͠͝͠l̡̢̨̨̧̛̛̛̛̟͔̺̙̰̼͕̳̝̘̦̝͔̰̼̜̹̠͖͙̹̻͔̣̗̜̱͍̞͇̲͎̻͙̩̥̥̙̾͊̉̔̀̒̎̈́̏͗̈̉͋̉̽̊̐̊́͂̿̅̽̑͂̃̑͒̌͐̄̈́̚͘͠,̧̨̨̛͕͙͓̖̙͚̰͔̳͔̺̯̪͕͎͙͙̪̹̪͙̣̯̭̩͎̮͚͉̘͉̗͉̣͉̝̯̖͗͐̒͑̐̐͗̈̌̊͒̑͒̔͒́͒̆̋͆͊̄̈́̀̄̉͗͗͊̌͂̆͊̚̕͜͠͝͝͝͝ͅͅ ̨̡̧̛͖̟̭̗̩͇̳̮̖͓͇͓̱̘̣̖̣̻͚̰͖̰̲͖̭̦͕̲̰͍̼̝̣̈́̈́̀̓̽́̾̉̽̉̅̏̓̓̋̋̏͛̌͑̉̅̅͂͐͒́̌̓̀̒̀͗̓̾̉̈̕̚͘̚͘͝ͅͅ

̨̨̢̛̛̟͖̼͎̞̦̠̰̤̹̺̞̞̙̥̹̖̙̭̜̞̠͖̟̭̝̠̯͉͓͍̼͎̰̦̻̤͉͖̾̎̒̏͗́̆̾̑̈́̄̈́́̋̾̃͂̆̇̐̆͛̓̈́͌̓͌͆̌̈́̊̎͆̉͘̚͜͜͠͠͠͠͝͠ͅ

̢̧̢̢̫̙̖̯͎͎̤̗͔̼͍̬̻̭̯̜͍̩̭̭̬̪̣̗̱̳͍̞̮̤͉͓̝̓̉̀̍͊̆̀̇̀̅̑̽́̈́̂̏͂͒̋̈͋͋̈́̔̿̽̃̈́͐̄̚̚̚͘͜͠͠͠͝͝ͅͅŅ̡̧̧̳̗̭̳̣̗͖͈̲̯̺̼̣̬̟̘͎̰̹̥̦͖͇͉̖͈̞͎̗̞͕̳̖͇͈̮͔̜̠̮̉̿̐͂͐̎̈̉̅̐́́̏̽͌̌͌͒͒̐͛̇̐̿̐͗̏̏̀̑͐̌͊͘̚̕͘͜͠ą̡̡̛̻̣͔̜̤̱̜͈͇̻̤̥͎̼͓̗̜̝̗̮̱͔̟̱̣̞̮͖̞͓͓̞̟̳̭̲͔̹̄́̆̐͌̈́̏͒̀̅͛͂̀̈́̓͌̆͑̽̍͒͗̊̑̈́̌̎͒̒̀͊͊̈̔͊̎̚͘̕͘͜͝͝͝͝v̦̘͖͎̟̥͇͓̝̬͔̬͎̞̘̞͈̪̣̣͔͉̝͉̲̠̦̻̦͎͔̤̺̱̣̦̓̄̄̉́͐́̆̐̿͐͛͂́̓̿̑͋̓̈̈́͛̎͋̿̋͂͐̃͌͂͋̓̓̎̐͗͗̈̊̋̓̕͝ͅͅͅͅỡ̢̡̧̢̨̧̢̝̹̰̣̳̞̬̲͖͎͎̦̣͖̗̗̳͔̼̝̬͔̻̖͈̼͙̖̪͍͗̓́̃̔̾̇̾̓̓̃̀̀̄̓̎̌͑͗̉̂̑̈́̎̑̌͐͆̀͌̾͆̚͘͘͜͝͝͝͝ͅͅd̢̡̧̧̢̢̛̛̰͔͖̖͕͖̗̤̺̭̰̻̙͇̺̲͍̖̻͉̖̼̬̹̫̤̞͕̘͖̹̝̗̦͍̈́͑͂́́͆́͐͗͐̑̿̒̉̇̈́́̀͆̿̂̄́̓͑̈̊̀̏̈́͊̓͆̏͌͂͑͘͜͠͠ͅą̢̢̢̛͍̱̮̙͖̬͙͔̲͓̼̜͈͇̣̳̮͖͖̩̳͚͎̮͚̞̯̲̼̙̮͙̥̟̣̺̘̝͛̃͑̽̓̄̑́́̄̊͑̍̿̈́͌͂̀̒̔̇̉̾̄̎̀̊͂̎͌̿̐̌̏͊̚̚̚̚̕͘͝͝ͅͅŗ̢̨̡͚͖̗̰̱͇̗̱͕̜̤̞̝͇̣̖̳̪͖̤̺̪̺͎̠̯͙̩͕̼͚͙͖̼̤̄̇̓̒͗̈͆̓͂̎̈́̾̎̓̆̓̓͑̓̆̇́̄̋̈̅̂̈́͗́͑̋͛̕̚͝͠͠į̢̨̛̛̣͎̮͙̮̝̦̞̮̺̮̮̞̖̱̰̘̰͕̝̦̳̟̼̺̹͕͈̦͉̲̦̠̺͓̦̲̭͐̑̾̔̈́͊̀͌̏̅̊̈́̓̋̀̋̿̎̃͗͊̓͆̿͂̂̐̽̎̑̅̐̋̈̕͘̕̚̕͜͜͝͠.̡̧̨̛͔͈͔̜̲̦̲͇̣̱͈̳͓̦̱̤͚̟̪̘̝̟̮̙̪̞̺̦̹͕̝̝̗͌̈̉͛̐̅̈́͋̔̓́̑̑̓̈́͊͒͑̃̅͊́͐͌̓̂͗̄͌̈́͋̑͋̐̃͐͋͛̊̇͜͝͝ͅͅ

̡̨̛̛̲̦̪̲̰̮̬̣̙̫͕̤͎̮̝͉̩̝̦̩̞̺̰̤̞̳̤͍̠̗̬̱͖̯͔̠̮̞̮̜̃̑̀͛̽̓͒̌̄̿̿̐́̋̂̋͂̔̅͗̓̈͆̾̇͑͌̐̔̄̽̌͂̌̆̿̚̕͜͝͝͝

̧̢̧̧̨̛̥̩̣̱̳͕̣̜͔͉͔̖̺͇̟̟͚̠̮̣͖͇̠̘͇̫̯͎͚̼͍̣͔͔͈̥̳͕̘̻̌̉̋̿͋̔̀̀̈̿̀́̐͒͒̆̉̐̈́̍̽̈́̈́͊͋̋̎̿̉̌͋͐̍̌̽̍̓̕̕͘̚͝͠ͅṈ̢̧̡̲̺̝͍̼͎͉̬͚̖̺̤͖͖̜͈͙͓̠͙̣̺̰̻̯̯̖͓͇͇͙͇͊̿͆̎̋̄̌̎̿͗̈́̀̀͂́͑́̂̉͂̑̒́̑͊̈́͑͆̐̑̐͗̂̚̚̚̕̚͜͝͝͠͝͝ͅư̡̡̢̜̜̹̲̱̬̠͓̠̰̦̥̦̪̝͉̜͍̰̜̻̜̬̩̫̝̬͕͙͔͚͈̖͍̦̻̳͔̙͍̦͋̀̆̈́̒͐̔͂͂̅̔͆̽̿̿̎̐̓͑̽̈̅́̾̌̏̍̀̀͆͊̉͆͑̽̚̚̚̚͜͝͝ͅ ̨̨̧̢̧̛̝̟͉͖̻̠̺̙̙͔̻̲͓̥͔̲͉̖̠͖̥̗̘̪̯̺̫̹̻̻͚̜͔̰̦̈́̑̎̌̏́̊̇̀̂̾̌͐̔̀́͋͌́̉͛̅̉̊͋͑͊̊́̃̏͊̿̅̕̚̚̚̕͠͝ͅt̨̨̛͓̲̞͖̘̟̼̻̟̳̹͍̙̞̪͚̭̬̣͓̯͉͖̺̭̗̜͎͚̫̟̱̜̭̠͇̩̃͒̒̄̒̊́͌̄̎̑̔̓̒̉͌̈́̿̓̊̔̈͆̍̇̾̒̓̂̃̇͑̈́̆̽͋͒̚͜͜͝͝͝͝ȓ̨̡̧̛̩͙͎̲̺͙̟̬͕̰͓͖̩̗̜̰̜͉̭̹̺̜͓̲̘̦̟͉̥̹̱̘͉̰̈́̄̇̓̋̈́̓̊̎͊͐̇̔͊̿͊͌̓́̃̿̇̒͂̓̒́̏̄̚̕̚͜͝͝͝͝ͅi̢̡̡̡̛͕̜̟̗̯̘͍͍̞̳̖̰̣̳͍̺͖̗̥̰̹̖͎͙̣͇̯̮͓̪͇̟̮͈̔̔͑͑̾͌̈́̔̒͊̀̄̾̏̽͌̀̓́̉́͂̒͐̋̽̊̉͒̏̇́͒̑̉̕͘͘͘͜͝͝ͅm̧̨̡̨̧͖̙̞̹̼̘̣̝̝̼͖̤̲͓͉̦͉͈̯͓̩̙͎͈̗̰̫̘̞̝̼̱̩̯̟̀̃̅͂̈́̌͆̅͌̀̈́́̿̅̃̉̔̃̋͒̌̉̄̽͋̇̑͒̆̑̔̇̄̑̒͋̕̚͝͠͝͠ͅï̡̢̢̡̧̡̢̡̧̧̜̦̜̣̪̗̪̗̟̥̦̦̟͙̜̜̗̣͎̹̤͉͎͇̼͔͈̭̠̮͔̪͂̓̋͗̈́͆̆̾̑͊͋̀́̒̾̿̄̐̌̉̀́̅̇̀̆̄̔̇̐͆͛̉͗͊̅̈́̿̾̐͌́̐͝͝ͅt̨̨̢̢̧̢̛̜͇̹̹̮̗̯̜͚̬̤̲͇̞̰͖̭̩͎̻͈̯̰̤̱̖͎̟̱̬̳͖̖̄̏͗̈́̒̌̀̓͗̈́͐̀̃̄́̏̽͗̓̂̈́̇̇͊̀̒̏͂͛̒̽́͋͛̐̈́̓͂̅̈́̎̕͘͜͝͝ͅ ̢̧̧̬̞̦̯̻̹̮̠͔̣̣̪̗̼̲͚͙̠̮͇͎̞̙͕̥̻̗͍̹͎̺̗̫͚͔̻͚̼̹̜̅̾̀͆̄̀̌̊̃́̈́̓̉͗̏̿͋͑̈̄̊́̏̓̈́̋̔́̔̃̓̓̉̕̚͘͘͝͠͝ͅͅͅp̨̡̢̢̛̩̩̳͈͈̭̻̩͖̻̝̪̳̰͇̞͖̭̫̫̜̥͚͓̖͈̟̪̝͓̼̯̤͙̲̻͙͕͚̿͗͋̓͋̽͑̎̃̔͐͋̎͋̇̎̃̄̍͐̾̓̇̇̑̇̓̈́̄̀̄͐̏̂̈́̉̈̕̕̕̚͝͠͝ͅȍ̡̢̢̩̱̮̮͓̮̻̩̜̞̮͚̦̙̰̦̪͕̗͔̞͚̫͈̗͎̺̻͎̫̮̹̪͍̳͎͙͍̣͚̗̃͌͆͆͛̏͛͛͂͐́͋̿̌̑͒̏́̍͒͗̓̐̋͛́̋̀̈́͂͗̋̓̏͝͝͝͝͝z̧̛̛̜̟͖̺̩̜̞̝͇͓͍̞̩͚̹̪̻̘͎̙͕̲̼̦̜̫̥̬͔̗̪̻̘̻̠̰̩̞̹͍̲̃̐̔̏͌̍͑̍͒́̌̑̄́̊̏̉͑͊̑̒̈͗͑̎̔̿͛͒̔̂͛̍̎̈́͗̃̈́́̈͒̕̚͜͝ḛ̡̛̛̛̰̯͈͖̜̘̘̱̯̻̫̼̺̮̼̺̗̙̝̯̭͇͎̟̱̞̝̞͔̗̲̹̱̣̯̭̂̈̽͑̋͒͋͊̃̿͗̐̔̽̂̏͐̉̐̆͋̈́̏̂̈̋̐̔̎͛͊͗̀͂̄͗̋̚̚͝͝͝ͅ ̨̧̧̨̛̞̟͈̻̥͕͇̩͓͎͍̖͔̮̩͕̭͓̝͉͕̤̙̝̙̙̟͓̗̭̹͙̹͙͇̺̮̟͍̖͛̀̈̎̈́̓͑̏̔̐̓̋͑̆͛̿͂̌̈́̅̓͆̐͋̽̈́́̓̍͆̓̚̕̕͝͠͝ͅń̡̨̢͉̲͕͇̩͇̟̻̜̹̘̮̤̼͙͖͈̫͖̼̘͈͔̘̬̞͖̳̰͈̪͔̖̲̆̇͐͑̽̐́̇̓́̈́́̋̍̆͋̂̓̍̃̒͛̂̂͂̉̏͑͒͛̅̊͘̚̚͜͜͠͝ͅù̡̧̢̳̜̘̮̝̲̤̝͔͙͍̗̖̲̜̦̟͚̬̺̯̝̖̹͇̟̱̥̘̼̤͍̰̝̯̗̼̘̌́͗̾̂̍̆̈́̍͆̀́͆̓̊̌̓̂̾̍͊̅́̄̉̈́̒̊̈́̐͆́̉̌̆̀͛̏͘͜͜͠͝ͅḑ̧̡̢̨̯̦̰͇̖̪̼̫͓̝̠͈̣̞̭͙̰̣̙̣͉̪̻̥̗̺͍̞͉̹̼̥͉͊͋͐́̽͂̈́̋̏̃̋̑͐̈́̈́̾̆̒͗̈́̄͆̀̽̎͆́̎̽̈́́͋̃̈́̃̒̄̚̕͘͝͝͝ͅ!̢̹̞̝͍͓͙̱͔̟̰̯̙̭͓̖̣͕̝̭̼̘̜͖͙̟̱̖̜̼̫̻̙͔̞̹̰̰̦̹̰͎͛́̇̀͌͂͛̈́̄̽͂͗́͑̾̀̀͆̈̀̎͋̍̏͂̿̅͋̾̽̓̃͗̀̈́͑͝͝͝͝͝ͅͅ!̲͙̝͖͇̱̞̣̲͎̖̥̦͖͇͍̰̩̬͉͚̙̦̼̫̟̫̦̱̫̥̱͙͎̮̖̣͖͙̀̈͆̆͛̈́̽͋̒̔̔̇̔̅̑̎̒̆̈́̏̓͗͑̎͒͊̓̀̊͂̓̃̎̈́̓͛͘̕̚̚̚͝͠͠͝ͅͅ ̢̛̛̦̜̻̪̱̱̬͎͔͈̼̫̹̲̺̪̦̼̟̙͕̭̞̯̜̠̣̘̤͍͉̳̙̫̮̮̮̖̺̮̖͎͖̓̑͂́͋̌̃̄͒͑̌̒͌̀̆̑͗̾̔͗̾͗̿͑̆̽̿̈́̌̀̇̈́̆̐̅̈́͑̉͝͝͝ͅn̡̢̜͔̙̠̣̣̻̦̟͙͈̤̮͎̦̣̼̪̱̫̠̫̠͎̲̥̥͙̱̦̫̲͕̠̻̖̈́̎̈́̀̃̾͗͆͆͗͂̄͌̅͊̈́̆̆̀̈́͌̑̆̍̈̀̊́̀͗̾͒̓̐͒̽́̄̆͘̚͜͠͝͝͠͝u̢̢͉̟̲̝̝̬̫͚̖̫̜̙̯̥̙͎͇̖̭̗͉̮̝͍̻̩̠͈͖̙̼̜̟̭̳̲̱͎̝̽̈́̉͂̂̋̓͐̈́͗̅̓͊͊̿̽̃̈́̍͛͗̇̓̇͛͐̅̀̄͋̎͗̊͒͛̏͛̔̕̚̕͜͜͝͝͝ͅͅ ̢̨̨̛̛͇̘̟̞̭͖͉͇̟̥͍̗̪͔̺͕̰̪̙̯̼̩̤̫̳̬̳̬̮̙̤̫̖̠̘̣͕̜̰̞̙̔̌̏̾̾̃̋̈́̀̔͂̎̉̋͂̓́͛̆̑͐̆͐̓̀̔̌̔̈́̄̚̕͜͠͠͝͝f̢̡̨̡̡̨̛̛̲͙̞̖̺͕̘̯̱̗͉͇͓̱̙͍̼̭̺̗͉͓͍͖̥̳̪̬̬̘̲͕̺͚̱̘̺̂̂͋̒̍̈̎̏̑̀͗͆̓̇̂̔͒̈̒̈̄͊̆̉̀̒̾̋͋̂̇̏̚͘͘͜͝a̡̧̨̡̛̛̛͍͈͖̻̻̫̺̤̦̝̣͎̫̗͚̪͍̱̠̬̝͙̰̟͇̪͙̙̭̟̝͙͓̱̲͍͚͖̭̱̍̍̃̈́̾͊̉̃͐̈́͊́̉̈́̽̃́̿́̏̄̄͛̎̋̓̌͋̈́͛̈́̍̽̚̚͜ͅĉ̡̢̨̳̺͍̲̞̬̘̟͈̗͇̻͚̙͈̩͕̱̳̤̖̳̺͉͍̻̳̠̯̮̺̞̺͉͓̺̪̀̏̓̋͛̓̆̉̈̃̈̅̏͐̈́̀̿̉̅̅̉̀́̾̇͒͋̑̈͐̊̐̓̕̚̕͝͝͝ͅ ̨̡̢̛̛͓̺̗͙̜̮͍͚̠̦̗͇͉̞̪̩̩̱̲̦͍̜̰̺̥̭̱̻̰͇͈͓̳͉̱̣͉͌͑̾̋͒̓̐͋͗̅̂̊̍͗̇̃̄̐̿͑̽̈̄͛̊̊̌̽͐͗̃̋͂̌̕̚͜͝͠͠ͅs̢̨̨̧̙̙͉̤̤̭͈̟͇͕̼͓̳̠̙͇̯͓̜̜̰̱͉̲̲̹͍͉͕͇̦̱̻̺͗̋̃͐̀̏̀̽̀̍̆̈́̎̈̽͒͌͆̇̄̆̓͑́̈́͗̓̽̊̆̂̓͐̎̒̂͂̽͌̒͘͝͝ͅͅͅͅḩ̛̝̠̲̤̭̼͖̟̺̻̻̲͚̞̤͉̲̺̟͚̼̼̮̺̖̘̖͍̮̮̩̮͎̾͒̿́̑̈́̐̂̔̑͐̌̄͛͌͋̓̉̎̅̑̀̉͋́̍͋̍̔̎͒̀̓̏̀̅͑̾͗̋̅̚͜͜͜͜͝ͅǫ̧̢̧̛̲͓̩̺̭̻̜͚͈̼̜̣̱͍͙͖̦̯͈̭͚̮͖̮̺͚̞͙̟̗̝̜̝͖͇̪̙͙̏͂̓́̍̈́̐̓̾̀̋̅͂̉͆͆̒͒̈́́̓͑̋̔͑̐͒̔̂̿̓͗̆̈́̍͊͂͆͠͝͠͠͝ͅw̨̢̨̝̳̝̮̩̦̲͖͕̼͈͍̳̠̳̬͎̥̻̞͍͉̬̪̬͈͕̫̝̬̱̪̙̰͈̰̟̰̮̻̾̄͋̋͆̔̆̓̂͗͛̊̏̀̈́̾̆͒̊̈͑̊̄̿̿̊̈́̒́͒̋̊͊̐̾́͘̚̕͝ ̧̡̨̧̛͔̹̱̦̘̥̩̖͙̪̲̭͚̰̣̳̘̼̲̟̞̥̝̭͕̝̟͖̥̜̫͕̼̟̞̞̱̓̾̒́̆͂͛́̋͐̒͛̔͋̈́͌͆́̎̈́͌͑̈̅͐̃̓͗̀͆̔̊̓̾̆̎̈̌̃͘̕͝͝͝͠l̢̢͔̱̲͖̩͖̲̱̬̗͚͚̳̭͎͇̠̱̜̤̪̺̩͉̣̥̺͕̟̝̖̲̱̯̰͕̺̍́̉͗̌̑̀̈́̾̂̈̆̏̓̀͂̓̆͌͑̏̾͂͛͊̌́̋͗̽̈́͑͂͒̆̌͠͝a̡̢̨̢̛̖͉͈͎̦̯͔͓͔̼͇̜̼̳͎̹͍̫͓̘͉̭̜̘̙͓̩̱͎̟̯̗̳̭̣͎̟͎͒́͂̏̅̃͋̓͒̈́͛̿̏̿̆̉̇͒̃̓̎͗̌̊͒͌̀̿̃̉͑̋͘͜͝͝͠͝͝ͅͅ ̨̛̞̜̲̝̙̣̣̗͈̹͍̖͎̳͕̟̟̠̯͈͕̳̦̼̦͉̙̹͓̮̘͚͕̘̮̘̞̘̮̱͗͒̄͗̇̔͋̊͂̀͛̀̀͐͂̄̿́̈̑̃̈͑̅́̀̉̈͊̇͆͗̕͘͜͜͜͜͠͝͝w̧̨̢̡̛̘̟̩͔̻̟̲̜̘͚̟̞̘͙̝͈͔̣͇̜̰̝̰̯̲̠̥͔̝͈̝̝̰̙̟̫̯̾̑̏̆̑̍̽͊̓̎̉̐̇̂͑͌̆̔̀͑̂̉̌͐́͛̎͊̎͂̈́̑̒̚͜͜͝͝͝e̢̡̡̢̡̢̢̛̛̛̝͕̪̺̮̥͖͙̹̲̝̙͚̙̭͙̼͔̯̲̬̪͎̺̬̟͉̖̝̯̒̒͛͂͌̇̽̈́͗͋̏̈͒͊̀̄̀͊̋̎̀́̃̆͐̽̈́̒̂̑̊̎̕͜͜͜͝͝͝ḇ̨̡̨̡̧̲̖̰͚̪̭̱̹͈͕͖̮͎̭͚͕̣̫̪̭̯̮̰͚̫͚̬̞͎͚̗̼̯̅̽̔̈̈̈́̋̓̈́͆̐̈̾́̍̏̃͒̇̀̾̽͛̅̐̒̍̂̆̄́̂̓̊́̍̕̕͘͜͠͝͝͠ ̢̡̛̛̱̘͙͎̟͈͎̜̘̼̣̪͓̬̗̳̮͉͖͕̬͉̹̼̘̜̣̹͓̼̭͖̤̫̤̼̜̙̪̪͍́̀̈́̆͂̐̇̆̌̒̐̀͐̌̋̇̊̀̉͌̀͛̉̑̌̈́́̃̓̒̈́͒̔͑̔̈́̓̾͊͒̇̚͜͜͝͝!̨̧̢̢̻̙̲͓̝͎̪͍͈̟̬̲̖̼̝̹̳̤͖̬̜̯͉̯̪̞̰̫̞͖̖͎̺͙͉̪̅̈́͊̊̀̍̊͛͂̃̎̿͂̃͐̔̂̂͒̒̈́̌̊̈́̆̀̍̈̂̍͒͌̓̑̔̈́̿̑̓͘͝͝͠!̛̛̦̘̩̠̭̠̰̝͓̙̯͓̪̞̱̲̗̦̦̱̜̭͉̠͔̱̣̭̙̬̘͈̩͖̫̼̌̓̏͗̐̀̍̾͛̒̅̂̆̄͗̽̇̏̃͛̄̔̍͗̊̒̋̅̿̎̃̿̕̚̚̚͝͝͠ͅͅͅ

̢̢̨̛̳͎̙̺͔͉̰̳͚͔͎̱͓͍͓͓͈͈̼͔͖͓͙̤̯̫̦̼̳̹̙̟͈͖̥̘̥͍̇̂̀̋̓͑͑̀̀̎̌̇̎͑͋͆̐͒̓͑̏̎͒̇̓̀́͌͂̆͛͗̓́̚̚͜͝

̢̡̧̧̡̺͇͚̘̮̮͙͓̣̳͓̪̬̗̺͓͈̯̬̣̬̣̝͇͓̮̻͙͙͉͓̘͇͉͚̣͈͋̓̌̈́̏͛̈͆̈́̋͐̅̾́̇̋̐̉́̏̃̎̽̈̍͆̽̀̄͊̓̽̈́͑͐̑͐͘̚̚͜͠ͅP̢̧̧̧̛̥̳̱̦͓͕̰̤̜̥͔̺̻̝͔̘̬͖̫͔̮̪̖͓̱͔͇͉͕̭̣̦̳̦̣̜͚͙̿̔̿̀̀͗̈́̐̇̒̌̽̈̓̔̍͋͗͌̐́̍͐̓͆̔̍̃̽̐̑̑̾͊̾̈́̚͝ͅͅt̨̧̙̮̹̤͎̣̣͈͚͇͔̙̮̬͉̤̞̪͕̗̣͈̫͈̲̯͕̺̦̻̙͍͍̘̺̋̔̌́̒͛̃̊̽̾̎͊̑̈́̇͛̃̈́̓̔͂̓́͆͛̎͗̀̓͗̓͌̑̈́̋͗͘̚͘̕͝͠͝ͅͅͅ ̡̨̢̛̥̪̤͚͖̼̫̗̘̰̬̬͕̘̞̙̮͕̜͙̹̥̰͙͈͎̖̪̤͕͕̩͖̭̪̮͔̟̻̓̊͊̎̿̌͋̇̏̔̀̌͌͛͑͐̒̈́̒̎̅̈́͑̈͊̂̍͌̒͂̿̅́́̂̀̏͒̓̚͘̚͝p̨̧̡̡̝̣̤͚̥̝͇̼̬̞̗͈̪͕̳̰̼̣̟̭̩̠̦̱̠͈̫̪̙̗͎̗̻̟̈́́̊͒́̑̓̈͂̈́̏̃͐͒̂̓̎́̏̈̐̀̈́͐̍̈́̋̈́̍̈́̏̆̿͐̓͘͘͜͜͠͝͝͝͝͠͝ͅr̡̢̡̧̡͙͎̼͔̤̹̯̠̟̘̙̣̺̖͍̯͍͖͈͔̜̝͚̲̹̭̠̫̻̗̱̭̥͊́͐̌͊͆̿́̆̈́̀̈́̎̉̓͊͂̅͌͆̿̂̾̉̾̔͊̊̑̿̓̃͒͒̋͘̚̚̕͜͜͜͠ͅő̧̧̧̢̡̜̠̥̱͎̼̥͕̮͚̩̫̭̗̬͙̦̣̪̻͍̜͔̬̩̬͙͈̫̤̗͔͖̩̝̤̙̺͙́̀̎̿͒̃͛̓́̑̀̓̅̾͌̍͗͗̀̔̃́̒̋̈́́̅̓̏̐́͘͜͠͝͝͠͝ģ̢̨̱̮̗̳̱͖̠̥͉̝̟̮͎̙̜̝̦͇͚̹͖̞̰̱͓̹̲͔̩͓͇͉̹̬͓͖̜͇̠̐́̾̂̾̌̇̊͋͗̈́͊͋̾̀̇̀̃̽́͐̔́̂̍̓͐͂̀̊͊̈͛͆̉͂͒͘̕̕͝͝͝ͅr̢̧̢͕̘̘͙͓̱̻͈͍̱̜̘̜̹̹̘͔͖̝̩̘̦̭̖͙͎̼̫̲̲͍̮̙̣͒̊̉̋̋̀̓̌̋̾͊̓͗̅͛̈͌̽̒̈̒̅͌͌͗̄̇̌̅͛͆͑͘͘͘̕͘̚͘̚͜͜͝ͅa̡̦̟͖̲̼̯͔̜̮̫͍̺̮̹̲̥̩̙̙̤͇̘̲̰͖̘̜̪̭̱̭͖͕͇̦̗͓͉͓̣͌̒̈́̍̾͋́́̽̽̉̃͐̔̍́̆̓͑̇̑̈́̑̏͗͌̄̈͆̀̾̏͗̆͋͘̚͜͝ͅm̨̢̢̧̢̛̦͉̜͇̖̬͍̹̳̠̭̜̖̙͓̮͔̤̘̱̻̣͓̺̫̩̻̖̩͍̝͇̟͊̑̔̀̓̑̓͌̓́͗́͆̇͂̓͒̿̂͌͑͂̑̄͒̎͒̍̍͐̓̐̆̕̚̕͘͘͘͘͜͜͜͝͠ͅȧ̡̨̧̛͎̬̺̪͍̮̯̬̬̰̰̹̭̼͎̬̲͉̠̻͚͖̺͔̱̱̦̬͖͔̹̩̩̣̘̰͉͒̐̄͐̉̔͂̏͊͌̅̔̑̈́̓̒̒́́́͂̐̋͊̀̿̊͊̈́́̚͘̕͜͜͠͝͠͝͠ͅr̡̢̡͇͙͎̣̙̙͔̪̰͔̬̞̖̬̼͓̲̝̥͇͙̪̻̝͕̤̤̲͓̬̙̰̬̋̑̑̍́̌̉̃̿́̑̓͒́͒̽̋̏̒͂̊̀́̓̓́̃̓͆̿́̾̆̀̇́͋͂͌̏͛͘̚̕͘͜͜͠ͅi̧̡̡̧̧̧̧̮̰͚͓̩̻͇̜̺͚͔̯̩̺̺̺͚͓͖̤̟̦̣̠̖͇͚͉͚̠̰͈̝̮͙͊́̂͆̈́͋̎̈́̇̐̀̅͐̌̽̌́̄̆̉̒̿̔͌̏͌͗̽̓̋̌̅͌͘̕̚̚͘͝͝͝͝͠ͅ ̡̢̧̢̨̢̧͚͔̲͉͓͔͓͇͍̦̻̳̼͕̻̺̳͚̤̥̱͙̫͍͎̠̥̰̻̗̫̲̪̰͑̑͗͋͂̈́͂́̾͑̅̿͐̾̃͆̆̈́̐̊̍̈͗͋́̅̑͋̀̓́͘̚̚̕͘͜͝͝͝͝v̧̨̡̛̗̼̮͈̜͖̠̹̟̩̟͉̖̝̠̤̦̺͙̬̯̻̘͇̬͍͔̥͐͒̀́̓̽̅̏̽͆̏̌́͆̐̓̅͐̋̓̋̅̒̀̿̇̅͌́͊͌̾̑͐̐̚̚̕̕͘͘͜͜͜͜͠͝͝͝ͅͅͅà̧̡̛̛̳͇̞̱͔͔͖͖̺̘̳͚̰͕͙̭͓͉͇̭̩̭̟͙̜̹͍̝̝̝͈̞̙̱̳̻́̎̀̃̎̅̂̾͒̐̂̎̀͋̄̀̾͐̄̌͛͗̎̉̓̋̽́̂͋̍̀͂̑͑̾̑͊̂͘͝͝͝ͅͅͅ ̧̢̰̜̭͇̯̱͚̮̹͖̪͖̥̮̪͙̠͖̱̰̯̩̝͇̙̟̦̤̲̱̜̥͚̬͉͊͗̌̐͛̓̄̅̿̄̉͋̈̊͂̒̔́̅̇̑͋̒̉͑͒̆́̐̂́́̉̃͐͆͘͘͜͜͜͠͝͝͝r̡̧̧̨̤͔̦̳̣̳͍̠͉̫̤̖̥̺͇͖̭͍͔͇̲͇̗̙̫͍̠̟̜̠̦͔̓̓̾͗̋͋͌̔̌͑́̾͒̽̅̄͗̀̊̇́̽̽̈́͋͑̈́̑͗̑̓́̊̈́̓̕͜͜͝͝͝͝ơ̢̨̢̛̮͖̫͕̩̻̫͔̼͎̻͎̘͉͙͓͎̣̬̥̯̰̟̝̲͓͚̯̪͖͙͍̣̘͔̫̞̩̬̻̩̥̄̈͗͆̾̄͂̍̓̋͂̇͑͌̎͒̂́͑͑̂̅̿̅̈́̐̒͒̋̔̇̀̄́́͐̾̚͘͜͠g̨̡̞̗̳̳͈̫̦͉̯̼̠̗͙͇̠̥̻͙͙͔̪͕̫̘͓̪̙̦̺̜̖͈̩͉̳̭̅͗̓͆͂̊̐̄͆̋̈́̾͛̎̔̔͆͗͒̍̿̈́̓̈́̐̆̉̂̏̈̔̉͋̅͛͘͘̕ͅͅ ̢̨̛͖̺͔͚̻̤͍͙͉̩͚͍̪̞͍͍̻̼͈̩̮̲̝̞̩͔͎̪̠̯̙̳͈̥̣͒͗͑̀̈́̊́͗̆̇́͌̀̎͋͛͆̇̈̀̔́̆̋̈́̏͊̒̈́̍͒̀̈́̂̓̅́͋̄̅͜͝͝ͅş̢̧̡̢̛̛̛̩͚̣̪̦̼͚̪̠̙̝̲̮̗̱̬͈̣̣̜̝̥̦͕̻̖͚͎̺̟͚͉̱̯̠̖͎̥̙̊͑́́̋̐̂̒́̍̏̇͗̓̈̓̈̿͊́̏̆̽̓̈͗̉̿̔̐̒͆͘̕͜͜͝͠͝a̧̡̧̢̨̧̨̛̛̲̮͖̖̝̯̠̱̬̯̦̭̟̫̬̪͉̹͔͇̣͇̤̪̮͕̪̖̼͇̭͙̬̝̋̃̎̇̇̈́̈̈́̔̍͌̔̄̋͐͆͑͂̓̌̇̽͂̓͛͋̄̑̅̄́̌̓͑́̕̕͜͜͝͠ͅ ̧̜͙̟̺̫̬͙̜̺̟͇̘̪̝͉̟̤̗̝̱̫̥͉̭̪͍̘͙̭̜̳̻̺̖̺̫͔͑̾̇̆̃͋̌̎̀̓͊͛͛̅̈́̏͌̇͋̍̒̐̓͑͌̓͑̊͗̊̋͘͘̚͜͜͝͝͠͝͠͝ͅi̡̧̧̡̡̡̹͙̭͚̬̥̜̘̯̮̝͈̤̹̳͕͓̗͓̭͕̳͈̜̯̝̞̞͎̳̦̝̮͈̲̳͚̱͙̱͊̊͗̈̎̏̆̃̊̾͆͂͑̏̈́͂̎̀͒͆͆̈̔͋̀̐͒̋͑̓͆̎̓̌̅̕̕̚͝͠͝͝͝͠m̧̢̩̺̻̼̤̖̲͈̦͍̳͕̩̞̪͎̣̻͉͚̯̘͚̪̘̞͚̞̝̖̲̖͙̍͗́̑̄̾̅͐̓̉̂̆̓͂̀̾̇̅̄͊̊̋̈̊̓͂̅̆̈́̋̅̉͘̚͘̚͘̚̕͜͝͝͝͝ͅͅͅį̡̙̜̺̥͔̤̻̗̬͚̤̤̭͍̥̤̟͚͎̬̥̮̤̱̖̩̞̪̺̞̭̭̌̊̅͌̌̿̄̄̐̍̔̆̋̓͊͐͐̑͆̐̓͌̏̍͂́̽̓̈́̾̀̍̇͂̅̕̕͜͜͠͝͝͝ͅͅͅ ̧̢̡̛̛̠͖̘͕̱̪͉͔͔̰̪̗̱̮͙̣̤̖̤̪͈͕̖̼̫̯̳͍̟̗̞̥̗̓̃̑̏̄́̃͒̍̔͂̄͐̓̽̎̉̑͒̇̐̎̔̾̿͛̃́̔́̎́͗̈̈͂̃͘̚͜͝͝ͅļ̡̡̡̧̛̩͚̱̠̱̫̩̰̱̤͈̤̫̗̼͍͉̰̙̹̯̯̦͓͖̙̣̣̳̬̘̜͚̗̠̣͖̗͍̎̇̆̿̄͑̒̍͗͒̀̀̔́͋͑̿̽̈́̾͛͐̌̅̊̂̉͊͋̈́̓͌̽̈̆͗̉̕̕̚͠͝͝͝͠ͅͅą̨̨̨̡̨̛̛̮̗̹̠̻̠̞̲̩̩͓̹̤̦̟̣͚̲̰̤̣̠̗̖̻͖̞͈̪͈̖̞͇̟͙̩̼̪̫̒̀̎̔͋̔͛̅͌̀̃͒̊̿̾̍̋͑̈͒́̋̾̂͐̓́̈́͂͒̄̑̑̓͒̋̕̚̕͘͝͝s̢̢̡̛̛̛̛̜͓̳̜͓͉̜̗̯͇̖̭̲̯̬͔̩̠̼̗̻͕͈̞͇̫̠̗̤͚̜̭̠̻̽̄͆̄͒̀̌̂̀̈́̐͊́̈́͗̈́̉̽̓̊̑̀͗̎͛̾̅̃͘͘͝͝͠͝ͅͅa̢̢̢̼̠̬̯͓̜̩͖̯͉̫͇̳̱̖̥̯̖̺͚͔̺̳͙͍̼̲̮̤̙̹̝͇͔̪̥͑͋̾͌͐̀͒̈́̄̈́̓͒͐̋̀̽̈́̈͗̽̉͒̂̈̐̈́̓͌͗̆̐͋̆̋͌͋͛͝͝͝ͅͅt̢̡̧̡̛̛̛̻̩̳̝̻͚͉͕̜̜̳̭̻͖̩͉͔̙͇̗̳̖̺͎͙̗̭̩̘̳̝̦̮͚͚̦̖̓̔͋͊̋̅̀̂̔̔̋̓̏͆̂̀̓̈́́̿̔͒̈́̈́́͊̎̒̏̀̽͊̓̕̕̕̕̚͘͜͜͠͝į̨̨̢̧̛̣̜͍̜͕̗̫̤̙̣͓͈͔̣̖̫̱͕̮̻͎̫͖͈̻̪̬̺̹̺̙̠͎͕̂̀͐̌͛̽̓̽̀̈̍̈̌͋̒̇̆̊͗̏͋̌̐̏͋̃̀͋̑͒̔̚̕͜͜͝͝͝͠͝ ̡̢̨̢̧̢̨̢̡̛̱̘̭̬̜͚͔̹̝̬̳͖̤͔̣̟̝̹̯̬̩̗̤͇̹̻̱̗̦̲͍̘͇͕͈͋͊͊͛̏̈́̇͐̒͒̉͐̍̈̂̍̌͗͒́̑͗͐̂̀̐̆̀̈́́́̾̄̽̾̈̔̕̚̚̕͝͝ư̡̧̨̛̛̪̼̝̘̥̝̩̥͈͙̺͉̪̙̟̝̥̟̟̪̞̩̙̗̥̮̖͇͚͔͖͈͈̪̌͆̆͊́̐͌̅̅̓̓͂͑̌͐̈́̔̐̊̉̆͑̋́͋̏̿̐̾͛̆͛̋͘̕̚̚̚͜͜͜͠͠͝͝͝ņ̨̡̡̡̢̛̥̥̮̮̩̠̫̯͈̤̙̮̻̱̙͓̹̳͉͍͍̯̯̙͓̮̞̖͇̗̇͂̒́̃͌̎̅̂̀́͐̔́͒̌̑̌̽͋̈́́̑͋̉̀̊̐̏͋̅͂̎̒̄͘̚̕͘̚͝ͅͅ ̧̨̧̣̠̺̬̟̩̩̜͙̬͓̭̟͈͇̼̗͓̤̦͕̙̺̱̭̣͎͔̬̭̗̬̜̫͊̎̋̊͆̈̓̋̊͋́̇͋́͗̒̎̓̉̋̐͂̑͂͂̇̄́̔̈̃̽͛̀͆̊͘͠͝ͅm̧̡̖̣̜̘̻͎̩͓̠̠͕̮̱̰̹̪̱̰̙̝̦͉̦̠̞̺͉͔̺̟̯̰̫̠̩̜͚̪̽̅̽̑̐͑͆̓̄͛͗͂̏͐̑͋͂̌̌̄̉̿̄͌̾̆́̎̇̐̈́̃͂̂̕̕̚̚̕͘͝͝s̢̧̛͎̭͕̜̘̟̞͍͖͇̱̦̫͉͓̪͖͓̻̖͙̥͇̻̺̗̼̜̝̥͇̜̙̠͎̤̗͓̟͈̤̅̇̔̓̈́͋͆̽̿̅̿̂̅̅̊͗̾̉͌͑̌̀̌̀̒͆̇̐̀̔͊̏̅̽̕̚͜͠͠j̢̢̨̗͚͚͈̘̰̯̲̠͕͍̻͇̙͓̬̙͖̬͔̱̻̣̗͉̜͈͎̗̺̻̩͕̟̼̼̞̪͉̩͈̀̀̃̋̔̐̈̅̔̏͋̂̅̾̇͑̂́̂̅͌̒̏͑̿̒͆̂͒̀̉͂̀́̅̃͛͊͘͜͝ͅ.̢̨̢̧̹̣̜̭̗͓͖͎̥͖͖̮͇̞̟̖͉̫̬̘̝̖̮͍̗̟̖̜̦̭̰̙͉͇̣̗̝̱͍͕͐͑́͊̓̆̓̒̈̒̽̓̈́̒͋̈̾̄̀̃̏̽̊́̑̂́͐͑̉͛̉̒̑̀̏̈̋̕̚͜͜͝͝͝ ̢̨̛͕͎̰̳̜̣̗̫̫̹̪̘̦̩̞̞̮̲̠̩̘̟͕̬̬̙̦̖̬̖͎̭̥̲̟̭̘͈͈̀̔͊̆͑͂̾͆̃̂̈́͋͆̽̒̀̎́̎̎͑̋̽͗͛̈́̃̿̃́͛̊̈́̕͘͘͘͘͝͠-̨̧̧̢̧̛̛̩̦͙̹̣̠͙͈̬̰̬̘̗̝̤̬͚̠̹̯̮̱̖̯̪͖̤̘̩͉͍̜̝̺͇̜̒͂͋̄̄̄͌̌͒̐̌̈́̄̈͑̃͆̈́̉̽͊̔̾̑̔̈́̿̓̽̾̈́̈́̐̂̃̈̐̀̐̚͘͝ ̨̳͍̮̣͕͎̮̮̙̱͍̭̙̟͚̭̤͎͚̙͚͚̖̜͕̣͔̳̹̮̯͕̭͙̫̗̪͉̭͌̃͆͐̓́̎̔̍͌͊̇̒̈́̾͊̅͊̾̆̆̎͂̽̓̃͆͌͂̃̈́̔̂̋̏̒̈̔͂̚̚͘͘͘̚͜͝ͅf̢̧̢̢̨̛̛̘̖̠͓̫̻̩͈͉̟̥͇͕̳̬͎͈̺̮̪̗̪͈̖̘̠̤̲͔̥͓̘̣̮̤̙̼͛̓̽͊̄̑̉́̓̔̃̐͗͑͛̎͐̂͒̉͒̈́̃̎̉̿̓͑̎̈́͆̇̌̀̃̎́̏͘̚̕̕̕ͅͅi̧̧̨̧̛̛̠͈͎̗͚̱͇̘̫̺͔̥̙͇͎̪͚̭̤̼̼͍͎̬̣̬̝̭̦̪̘̲̩͉̜͎̙̬̱͙͇̊́̐̀͊́͊̽̈̋̍͒̌̽́̓͒̈́́̈͋͒̈̒̉̉̏̌̑̌͋̉̓͊̑̀̃͜͝͠͠ţ̡̡̡̛̬̣̹̤̬̮̠̲̝̳̝͕̮͓̪̘͖̗̘͈̞͇͍̥̹̱̯̜͓͔̬͎͎̖͕͗͒̿̉̂̎̏̎̑̾̎̿̎͒̅̃̊̋̐̃̓̐̈̀͌̅̿̐̽͗͊͑͌͐̕͘͘̚̕͜͝ĭ̧̢̱̱͍̭̰̹͎̖͙͇̺̜̠̮̦͎̣̠̥̦̦̣̝̟̥̯͚̰̙̳̼̝͕͇̃̅̓͆̃́̽́̊̉̀̓͌́̈́͌̂̔͆́̔̍̏͋̈͑̓̉̇̆͒͘͘͜͜͝͝͠ ̧̧̧̢̛̟̫̟̺̻̘͉͇̼̪̫̻̘͉̱̺̗̥̘͕̦̖̖̮͖͓̞̠̱̻̯̠̜̙̒̄̋̽̊͆͒͆̋̂̈̆̓̏̃͋̊̈́͂̐̔̐̍̊͂̒͊̍̑̑̀͆̓̿̓͊̚͘͘͜͝͝͝ͅp̨̨̢̺̱͙̤̹̼̣̰̰͓͈̳̣͙̠̙͍̠͚͇̼̳͍̳̝̩̟̫̞̰̳̩͓̻͈͖̞̈́͗͌̇͊̏̐͊̂̈̊̄̓̓̏͆̽͋̿̒̀͆́̉̋̃̑͛͐͊̿̏͊͊́͌͘̚͘̚͜͜͜͜͠͠ͅͅư̡̡̧̤̲̭̖̻̮̲͙̜͓̭̰̪̲̫͇̘̯̼̤͍̺̮̲̝̥̱͉̬̭̮̻̼͓͚͎̺̣̟͇̮̅̏͌̈́͆̽̈́̄̍̋̽̋͗̌̍̽͗́͌̂̃̍͐͊͛̅̓͐͛̈̂̆́͊͋̚͘̚̚͝͝͠ͅͅn̡̡̛̙̼̪̖̖̳̫̲̮͈̯͚̝̱̦̥̪̻̱͔̹̬̼̜͖̯͎͚̪̹̣̯̮̹̱̻̝͕͍̹̿̈́̇̐́̒̓̈́̋͆̑̄̽̄̊͋̀͐̍͑̃̈́̓̔̑̌͗̄̿̋̈́̀͛͗̈́̈͑͌͋̕͘͝͝͠c̡̢̡̡̧̡̨̛̜̲̜̬̣͖̮͍̹̠̘͎͚̤̲̱̱͓̼̙̥̳̳̳̙̺̞̣͓͚̦͚͖͈͗̿̒̈́̏̍͒͆̑̉͗͛̋̐̎̀̓̏̊̈́̌̿͗́̒͌̈͗́̋̉̄̋̈́̎̌̕͘͜͜͝͝t̡̨̢̡̧̢̮̘̻̙͔͍̬̙͍̤̝̜̖̹̯̞͙͈̠̭͈̥̙̲̳͙̞̫̦̣̳̻̰̮̞̱́͆͒̀̄̒̈̓̾̂̑̀̏́̌̀̐̆̀̓̐͒̅̌̅́̒̽̃̿̃̆͑̓͛̎͐̋̃͋̊́̕̚̚͝ư̧̡̧̢̧̛̪̞̩̤̤̙̥̗̱̥̗̺͍̣̦͎̪̱̼̜͈̖̥͓͙̱̱̫̤̺̗̞̰̠̖͍̏̄͆̀̀̑́́̈́̎̔̓̉̆̿̄̉̆̊̽͌͌͗̎͗̅̓͆̽̑̀̔̋̽̆̽̃͘͜͝͝l̨̨̨̨̧̨̛͎̻͓̙͎͖̬͓̪̤͇̟̞͖͕̗̥̜̺̞͕̖̘͔̞͇͚̹͎̥̗͈̻͇̬͋͆̐͋̀͋̀̒̍͂̐̀̄̍̇̔́̑̀́̾̀͊͊͌̾͂̔̽̔̎̿͑͘͘͜͠͠͝͝ͅa̡̢̧̨̧͚̥̬̻̪̲̤̬̘̩͓̝̬̥̥̭͔̭̻͕͖̦͔̞͖̲̬̳̳̠̝̭̜̥̯̘͔̜͈̰͂͊̑́͗̇̍̂̏̈́͑̄̉̓̅͂̓͛̎̍͒̽́̑̽͐̇̎̂̔͋̾́̾̈́̋͋̚͘̕̚͜͝͝͝͝į̧̡̨̢̨̨͈̻̭͖̖̘͉̟͙̺̭̣̬̱̣̯̖̯̯͉͖͉͙͓̝͕̮̞̜̳̼̈́̋̌͊̋͌̂̉͊̏͌͋̄̈́̏̓̽̾̊̓̎͛̊̿̃̾͑͐̈̔̈́̔͊̄̀͋̔͘͘̕͘͝͝ͅ ̡̡̢̧̛̛͉̻͍̲̭͍̫̲̦̺̰̠͇̗̠͉͙̖͔̣͉̫̣̳̥̗̰̘̠̦̭̺͓̹͎̌͒̈́̊̉̈́́͋̍̍̀̊͆̃̐́̊̃͌̎̃̉̀̋͌̒̈́̈́̏̆͂̿̌̓̄̒̓̚͜ͅ/̢̡̭̞̞͔̖̮̯̹̜̰̦̯͚̟̩̘͖͙̟̩̖͕͈͚͉̻͖̝̱̘͚͈̼͚̫̮̟̏͊̊̂̂̔͐͗̄͒͐̿̐͛̓͑̈̑̒̏̈́͊̽̾̾͐̽̈́͋̀̃̐͘̕͘͘͝͝͝͝ͅs̢̧̛̛̛͖̣̥̦͉̼̫͇̮̬̭͕̱̣̳̘̲͙͙̗̼͖̯̻̣̺͚̻̮̖̤̬͖̬̤̞̖̩̲̓̎́͂͛́̀̾̓̋͒̇͂̈́͌̀̀͗̽̀̈́̐̔͛̂̾͌̆̽̿̂͑̒̑͛͘͘̕͘͜ͅé̡̨̨̛̛͔̹͕̥̞̯̪̻̳̭͍̙̯͍̲̥̼͉̺͔͖̩͕̭̪̝͚̲̺̰̹̺͉̦̫̈́̔́̃̀̀̅̔́̏̊͊̃̐͑͂͑̔̀̅̆̉̒̍̚̕͘͜͠͠͝͝͝͝͝͝͠ͅͅͅͅͅŗ̡̡̨̢̡̛̛̛͓̭͖̦͔͈̞̥̬̲͉̖͕͈͎̠͔͕̠̯̺̲̺̹͔̭̜̺̹͂̉̑̆̈́̉͐͛̿̓̂̈́͑̈́̑̿͗̈́͛̑̋̀͗̃̒̈̃̒̔͒͋̌̂̽̍̕̚̕͝͝͝͝͝ͅͅͅi̡̨̧̨̡͈̺̬̠̖͖̩̘̤̳͓̩͎̪͖͔̺̥͉̟͓͕̲̞̟̫̜̤̞͈̫͉̊́̔̃͛̈͂̍́͗̓̊͐̓̑́̋͋̄͋͂͗̂͒͑͗́̒͐̌̇̌̂̚̕͜͝͝͠ͅͅơ̢̡̢̧̛̛̬̯͚̗̗̤̘̬̼̜͓̱͔̝̲͎͉̯̝̠̰̬̱̹͎̺̮͕̯͇̙̹͍̪̭͈̈́̌̔̈́̋̾̓͐͐̇̂̏̉̊͐̔͋̆̋̌́͆̍̉̋̊͌́̒͒̈̏̽͘̕̕̚͘ͅͅs̡̢̡̧̨̡̡̡̛̲̫̮̖͔̱̥̥͍̯̝̣̤̗̫͎̝̭̪̩̘̭͙̤͇̱̖̦̬̗͈͇̤̩͛͑͌̏̊̀̈́̑̿̌͋̓̾͆͊̔̂̉̅͒̽̀͋̄͆͐̔̏̌̒̈́̑̿͒̊͆̂͘͘̚͠͝͝ͅͅͅͅį̡̧̢̛̙̫̙̠̳̻͚̝̬̙̟̻̦̠̜̙̗̯̖̜̙̬͈̪̱͈͕͍̹̠̻̰̻̦̪͂́̽̽̏̈̀͑̀̅͌̒̾͛͐͑͆̽̿̌̀̀̓́́̆̃̈́̿́̈̽͌͂̎̒̚̕͘͜͝͝͝͝ͅ ̡̡̧̛̹͕͍͇̥̦͍͚̮͈͚̭̗̱̩̟̦̬̼͔̹͈̭̤̫̺̗̲̰̣̗̤̲͉̼̩̓́̆́͂͊͊̽̎̅͗͗̈͋̅̎̎̂̌̈́̄̏̈́͆̄̊͛̊͐̔̓̇̈́̍̉̀̚̕͜͜͜͠͝͠ͅ/̢̢͎̤̣̜̻̮̠͇̦͙͎̣̫̻̗̙̲̰͔͚̙̟͔̦̱̖̹͕͚̠̻̥̜̬̫̜̠̗͕̝͕̹̒̔͛̂͑̌̒̀͋̈̎̋̀̓̋̑̊́̀̈̑̋̂̆̏̏̓̽͗͐̒̆͒̅̃͒̆͌͘͘͘̕͠͝͝͝ͅ ̧̡̧̨̛̛͉̝͉̹͎̹̘̦͉̮͎̗͔̤̦̟͕͉͈̪͕̩̝͈͔̼̗̩͕̠̭͍̤͓͎̙̘̱̥̃͂̒͛̀̃͛́̑̽̆͆͛̈́̂̀͛̿̈́͋̉͋͋́̒̋̆̒̒̽̋̄͂̑̿́̈́̕̕͜͝ͅͅd̨̧̢̡̡̩͚͍̥̬͎̫̲͍̘̼͇͈̪̖̲̲̠̜͉̳͎̹͔̜͇͔̜̮̪̺̲̟̫̮͔̊͛͊̈̌͛̂͋̀̈́͌̔͌̓͑́̈́͒̂̓̈́̉̅̒͌͐̈͌̇́̈́̃̏̓̈̈͗̈́̄̾̉̿͗̄͝͝î̧̡̢̢̛͙̲̟̳̝̲̫͇̻̱̮̯͎̝̱̰̯̠̤͇̖͇̗͈̘͔͓̣̮̞͎͖̘̺̳͓̓̊̀̒͋̈́̊̅̾̋̊͋̒͐̔̉̅̉͒̑͆̃̒͋͑̄́̋̇̿̐͗͘̚̕͘͘͜͜͝͝͝ͅs̨̡̛̛̟̳͙͖̜̫̟̥̦̳͔͈̘͕͚̼̯̭͉̳̤̹̦̫̼̤̮̖̪̲̙͔̝͍̤̈́̊̎̋͗͒̓̄̇͛̑̈͛͆̀͋́̽̊͒̎̿̒́̈͒͋̍̓͛͗̃̓́̕͘̕̚͠͝͠͠͝ͅͅc̨̡̢̢̛̤̬͔̰͉̱͖̲͕̱̜͎͓̮̹̯͉̪̠̥̳͕̫̮͇͚͕̪̳̜͖̼͎͎̪͖͈̒̔̌̆̋̎̽̍͐̽̑̓̋̀̾͒̿͋͒̈́̾̇̍̿̌̈́̓̑̑͗͌̚̚͘̚̕͘͜͜͝r̡̢̧̡̨̧̨̥̖̥̩̙̥̮̳͔̘̙͔̘̥̪͓̣̼̬̥͎̝͙̺̖͙̬̘͖̘̱͔̳̱̤̞̞͐̎̈̍́́̉͐͐̎̈́́͛̉̑̅̔̈́͆̋̋̿͊̃̈́͂̈̅̆̃̋͗̈́̚̚͘̕͘̚͝ͅͅe̡̧̢̧̢̛̲̻̻͇̗̞͓̞̹̠͍̺̻̪̪͚̝̫̞̖͉̩͉̭̟͈͎͔̟̯̭̗̣͈̳͎̗͂̈̋͛̌̓̿̌́̎̃̈́̉̽̀̂́͋̋͋̒̌̍̇͌̾͗̑̈̈́̊̈́̈́̌̀̕̚̚̚͜͝͝͝͠͝ͅt̢̢̧̛̹̖̤͍͙̰̻̹̝̩̥͕̲͕̯̞̯̻̺͍̥̭̻̼̭̺͚̺͎̠̟͓̞̥̽́̀̆̐͐͂́̏̎̌͐̄̒͂͗̃͗̑̈͌̇͌̍͌̐͛̌̓͒̅̄͆̉̽̚̕͘̚͜͜͜͝͝͝ḭ̡̧̛̟̰̼͉͍̞̜̹͚̗͚̖͈̩̖̹͓̖̼͚̺̦͉͎̞̦̤̱̦̺̭̦̠̘͙͓̦̜̩̤̏̈̏͌́͐́̉͌͌̉̑͑̈́̽̾͗̏̃͋̏̐̉̒̆̈́͆̾̈́̃̐͒̓̊̌͑́̚̚̕̕͠͠ͅ ̨̡̧̨̛̛͕̣͎̘̟̮̘̬̗͇͈̮̳̟̰̹̭̬̯͍̠̮̣̳̥̟̳̜͈͓̘̜͍̞̌̈́̈́̇͑͊̈̈́̆̅̉͗͑̍̐͗̇̓̾̎̐͊͗̍̂̾͛̓̎̀̃̅͂̈́̏͊̍̽̆̚͘͘͜͜͝͝p̧̨̡̨̛̞͙͉͔̙̟͙̠͚̯̻̦̫̣͇̬̣̥̺̼̬̘̼͚̳̫̟̭̘̺͈͔̪̤̳̤̰̗̞̗̆̔́͛͑̇̏̈́͂̒̄̐͑̈̓̑̀̒̈́́̓̊̅̔̽̏͌̋̔̎͂͐̈́̉̈̎̅̉̇͗͘̚͝͠͝t̨̡̧̡̢̛̠̣̹̥͍͎̟̭̪͚̝̫̖͈̜̘͙̥̖͚̞̳͔̹̩͍̩̜̣̮̜̫͍̯͊̃̒̀͒̄͗̽͋̄͌͐̇̏̅̅͗̐͒͋̔͌͛̐̿̀̈͌̃̿͛͛͘̚̚̕͝͠͝ ̢̨̛̛̫̘̖̯̜͉͉̖̙͍̟̦͉̖̟̝̺͓̰͔̬̮̹͚͍͍̮͍̳͍̞̤̲̦̥̥̹̳̳̤̈̈́̓̆͌̔̈́̎͒̇̌̍̏͑͂͌̊̇̏̍̔͛̽͐́̓̈͛̆͛͗̇̕̚̕͜͜͜͝ͅą̧̡̧̢̛̠̬̯̻͍̖̲̦͔̣̜̮̮̮̮̪͎͖̟̤̥͇̮͖̝̩͈̲̠̜͓͈͎̤̝̉̑̔̐̉̈́̀̆̄̀̊̓̅̄̊́͑́͛̔̾̃̀͐̈́̈́͗͋̃̈̇͂́͊̈́͆̿̍̕̕̕̕͜͜͝͝ͅ ̧̡̧̨̨̟͔̲͓̪͉̹͔̼͔͙̤̯̱̜̠͈̳͇̳̲̯̳̣̙̖̘̬͚̪͊̓͂͂̈́̌͛̑͌̀̀̈́̅̏̆͆̈́͑̄͋̎͑͊̾̾̐̃̑́̾͊̋̈́̎̈̒̎̿̂̚̚͜͜͠͝͠ͅȩ̧̨̛̛̛̩͇͎͉̟̩̻͖͕͇̪̰͖̜̮͇͖̹̲͔͙̼͙̜̟͚̩̙̪͕͍͎͖͓̮̜̍͊͐̅͑̽̀̑̅́́̈́͂̈́̓͛̆̌͂̀̀͑͛͊̓̓̃̂͐̐̔̽̽̋̋̃̑͑̽̚̚̚͜͜͝ͅͅv̡̡̢̛̲̞̰͍̫͕̯̣̩͍͈̞̜͙͚̻̗̜͖̬͖̲̱̩͙̥͉̺̘̮̝̳͎͙̩̀̀̓́̿̌́̾̆̌̊͐̑̄͑̎̆̉͋̊͆͂̋̅͑͐̽̔̉̿̏́̈̋̚͘͘̕͘͜͠ͅį̧̢̧̢̧̜̟̙͖̙͈̥̮͚̗̝͍̠͍̳̭̦̯̜̟͎̯̰̻͖͙̹̮̩̮͎͙̯͖͖͐̆̊͑̒͗͊́̈́̓̏̆͋̏́̄̈́̀̏̈́̈́͆͗̈̔̿͌̈́̈́͛͂͒̑͋͌͋̄̎͑͋̈́̕͜͠͠͝͠ͅţ̢̧̧̛͔̮̭̝̺̗̲̹͉͕̣̠̰̩̠̯̱̺̯̩͈̥̯̮̯͎̙̮̠̱̺̙̞̬́̽̋́̋͂̆̌̒̊͗͑̍̊̑̈́̒̾̀͌̈́̉̈́̈́̿͊̿̑͑͑̓͑̚͘̕̕͜͠͠ͅͅͅa̧̨̨͎̻͉͉̭͕͕͖̟͉͓̗̜̤̜̪̼̙̥̲͉͇̰̘͓̗̜̺̗͎̲̟̝̓̍̾͌̏̀̉͂̓̀͗̅͗̄̈̏̍̈̔̓͐̈͊͋̓̍̿̑̎̅͗̑̂̊́̑̚̕͘͘͝͝ͅͅͅͅ ̢̨̡̛̼̜͚̖͚̩̦͇͈̘̤̬͇͔͕̦̮̼͔͙̘͇͇̪͔̙̰̱̘̯̥͔͎̤̊̓̉̎͐̏͌̎̊͋̈́̉̀͌̒́̍̒̈́̀̍̌̍̆́͑͐̓́̏̌͗̐̓̋̽̄͜͝͝ͅa̧̤̝̤̮̖̭̘̤̞͓͍̣̙̩̰̩̖͈̫̹̦̣̰̙̦̭̜͕͎̝̪̗̙̭̩̹̦̟̮̙̩̭̯̎̾̍̈́̈̈́̊͂̈́̀̈̊́̽̓̑̓̒͒̐̊̍̈̀̿̃̌̿̽̔̀̈̀͐̈́̈́̉̋̕͝͝ͅn̢̡̧̨̡̗̤̲͖̩͚̣̗̖͙̫̮͕͖̫͓͍̦͚̯̪̲̯͎̪̙̮̟͎̗͖̞̞̙̦̩͔͎̖͐̍̌̀͒͌̍́̊̃͊̄̂̀̎̈́͗̈̃͐͗̈́́̀̀͒͂̇͆̒̈͌͗͐̇̎̃͋̕͘͘̕͘͝ͅͅu̧̢̢̢̳̰̝̭̹̣̥͚̹̞̹͍͉̖̦̭͇̜͇͉̗͕̼̟̠̬̮̱̬̘̖̠̜̞̬̝̒̂̏̄͆͛̀̀̌̓̓̾͗̀̎͌͊͒͑̀̇̆͋͒̽́̏́́͗͒̍͛̈́͒́̆́͆̕̕͝͝͝͠ͅm̢̢̛͔̺̬̦̲̫͕̙̜̼͍̼̞̻̺̯̩̦̬̣̘̞̯͉͉̦̬̤̙̩͚̦̮͚̻̞̿̒͐̑̒̈̈́̽͊͒̎̀̌̋̅͐͋̂́̄̈̔͌̍̓̇̍̇͐̀̌̄̈̉̒́̚͘̚̕͘͝͝ͅį̨̨̢̧̢̡̺̞̣̜̮͖̙̯̟̺̞̜͍͔̹̪̤͎̜͓̮̜͎͓̫̦̹͈̞̙̩̯̳͋̽͋̈́̈́̀̃̑̊̎͛̆̇̅̀̊̅̉̂̀̆̿̊́̈̅͑̎̉̎̌̈́͂̌̓̇̌͘͘̚͝͠ͅͅt̨̨̜̝̠͚͔̥̮̘͔̣̗̰̱̘̞̮̭̘̩̱̥̦̺̝̦̪͉̳͎̫̖͎̣͙̠͓̘̘̫̗̯̅̂͛̅̍͌̾̔͂̑͊̃̋̋̀̄̅̐̇͛̈̀́̀͛̂͋̑̿̓͐͂́̈́̽̐̆͘͜͝͠͠͝͝e̡̡̨̡͔̲͕̼͖̖̭̦͎͍̭̳̮̪̭̭̱̠̹̝̞̺̺̬̜̬̖͇̮͉̱̺̬̬̎̏̓̅̑͌́͌͆̉͆̾̑͆͒̀͆̀͋̏́̑̾͐̾̄̊̋̒̌̋̉̎̀͂̅̚̕̚͘͜͠͝ͅ ̡̨̨̢̺͚̳̮̭̱̹̳͈͉̦͍̗̣͕̞͕̺̻̰̥̙͇̳̜̪̰̘̟͎̲̤̼̱̌̄̾͊͂̋̔͋̊̾̌̔͑̾̃̉̋̃̽̎̽̏̐͑̈́̔̒̆̈́̆͐̈̍̋͌̚̚̚͜͜͝n̨̨̡̡̛̲̯̳̦̥̤̠͕̩̦͈̤̬̺͉̻͕͕̺͔̱̭̙̮̱̞̹̥̘͖͓̝̫̞͖̬͍̦̬͍̭̈́͊̈̀͛́́̑͛̓̓͋̈́̓̐̈͗̄̈̈̉̏͑͛̆͊̀̿̓̔̒͌͛͒̚͜͝͠ę̡̧̢̱̮̲̣̳͍͙̠̭͈̮͔̜̩͓̗̮͎͍̺̝̭͔͇̦̱̤̘͔̜͍͍̣̠̀͋͌͂͋̏̒̿̿̈́̓̿͑͋̐̓̓͊͗̾̀̄̀͒̋̇̀̌͑͗̈́̐͂̑̽͐́̓̕͘̚͜͜͝͝͝͝p̧̧̨̧̛̟̗̹͎͎̻̭̣͉̩̠̠̤͕̩͚͍͔̼̣͓̺͚̪̬̥̜̮̣̫̫̳͙̘͖͓͓̼̃̄̈̅̊̋̈́̈̃̈́̒̉̃̈̃̒͒̓̀͗̄͗̆̈́̑̉͑̽̊̿̋̄͆͗͂̑̉͗̓͆̓͜͜͝͝͝ͅͅl̨̢̛̛̛̛̛̺̥̝̼͎̗͙̩̣̱̗̪͙̱̘̲͈͙̮̯̼̞͎̭̯̻̳̰̺̺̘̭̻̹̟̤̙̀̉̄͌̓̾̿̀̆̍̈́̃͋͐̄͑̓̋̈́̍̆̊̑̑̊̈́̏͊̃̏̑̽̿́̄̑̕͝͝͝͝a̢̨̩̻̥̗̤̭͔̖͕̯̱̻̦̭̦͚̹̘̠̻͍̝̞̼̥͍̹̙̳̫̟̼̣̩̹͖̐́͑̈́͐̈́͆̔͛̀̎́̊̉͗̎̎̒͌̉̅̆͂̂̏͐́͗̉̈̍̀͐̑͆̐̓̊̈́͑̕͘̚͜͝͝͠ͅͅc̨̡̧̡̡̛̛̛̱̣̝̮̠̼̜̦̥̭̺͎̲̟̟̥̱͙̞͙̯̻̪͚̬͇̩̺͕͎̘̲̳̜̀̽̾̂̔̇̌͐̉͑͐̈́͋̊͐́̇̽̀̅̉͆͒̆́͆͑̍͒̇̃́̿̐͘͝ͅͅȩ̧̨̨̛͍̖͎̬͕̹͉̬̜͙̠̫̻͉̞̟̱͍͍͓͕̭̳̗͕̳̺̞͓͙͕̮͆͒̍͌̈̈̌̐̂̈́́̔̈́̓͑̆͗̑̍́̉͌̀̏̅͐̿̑̀̔͆̍̑̆̆̂͒̂̚̕̕͜͝ͅr̢̨̧̨̧̨̢̥̜̦̙̝̥̭̺͓̠͕͕̥͇̖̲̯͔͓̮̘̬̮̺̹͓̤̻̖̞̞̭̍̉̓̆̓͋̀̃̄͋̃͛̀̋̎̿̄́̽̂͒̈́͐̔̊̀̀͒̈́̈̄̌̀̒̅͒́̄̊̂̚̕͜͜͝͝ͅͅi̡̧̧̡̧̛̯͔̦̺̠̖̠̹͕͕̥̰̪̖̪͎͖̮̭͍̘̬̰̰͇̪͖̲̻͔̞̜͓̖̼̹̥̯̠̓̒̆͛̓͑͒̑́̒̓̃̉̌̽̿̆̏̈̎͑̃̐̂͒̀̍̽́̓͆̌̿̒͒͒͒͑̕̚̕̚̚ͅͅ!̢̡̧̡̣̭̭̩͉͉͕̬̼̙̫̱̱̦̰̻͔̜̺͇͎̹̺̭̮̳͍̱͓̬̯̥̤̮͇̳̌̑̽̋̇̽̊͋̔̀̌͌́̍̈́̾̊̈́́͒͊͗̃́̽̐̈́̈́̍̆̇̓͌̐̾̎̑͗͘̚͜͝͠͝ͅ!̡̢̧̧̧̛̞̻͎̤̟̖͓̥̮͇̦̞̮͈̫͍̤̮̰͓͖͈͓͚̹͚͕̞̭̥̻̭̜̳̪̝̯̟͍͋̌̌͋̒̅̎́͌͑͛͑̿̒͗̃͂̏͊͆̌̇̏̌̃́̾̊̆̃̌̊͊͗͑̇͌̚͘͝!̧̢̢̧̬̥͚̩̮͈̳͉͖̹̠̯̖̘͉̗̬͎̙͔̫̗̮̼̮͚͍̟̼̮̥̤̙͙͔̺̯̥͂̔̿̃̇̑̒̆͑́̒̄͐̔̇̔̋͒̔̋̄̿̿̅̒͒͌̄̋̃͛͛͑̓͗̓̚̕͘̚̚͝͠͠ ̨̧̢̨̢̣̯̲̱̲̬͈̗͔͚͓̮̭̱̟̲̩̬̲͖̱̙̰̪̙̬͉͙̣̖͍̼͎̦̠̼͓̮͔̓͆̾̍͂̑́͗̑͋̔́̑̈͌̔͆̑̔̈́̈́͐̾͌̃͂͊̈͑͑̌̓̓̌͆͗͌̌̕͜͝ͅ

̢̧̡̡̛̺̮̳͇̖̱̠̩̺̮͕͕͔͉̞̣̦̩̳͖̗̝͓̰̰͍͇̮̲̗̹͖̞̺͈̓́͒̒̾̓̇̓̄͋̓̈̈́͑̈́̌̀͋̎̍̽́̋̅̿̿̿̃̊̅͐̆̅͋͜͜͠͠͝͝͝

̧̡̨̛̛̺͇̞͍͉̫̪͔̘͙͔̦̬̥̱̳͕̼̠͓͔̮̭̟̠̜̫͇̫̯͈͇̪͛̀̽̀̀̔̂̾͒͂͗̅̑̂͆̇̎̑̐̓̿͆͒̑͒́̉̌̽́̆͆̊̀͛̾̈́͐͒͘̚͜ͅD̨̨̢̨̨̛̞̫͔͖͎̺̺̠̹̥̲͓͉͖̟̘̪̹͉̪͍̩̹̫̺̙͔̫̝̪̣̥͉̦̺͎̫̋̾̈́͆̿̅̾̒̐̀̄͆̐̇̈͋͆̒͆̓̾̅̀̋̀̎͆͗̅̍͗̀͗͘̚̕͘͜͝͝͠͝ą̧̡̪͍̺̪̬̟̦͕̜̞͖̥͓̥̼͖̩̭̪͓̞̣̭̬̹̹͈̣̖͍͎͖̩̹̓̔̄͊́͐͐̄̀̓̉̋̐̒̊̎̌̎̃̎̎͛̇̈́͂̄͛̿͆̉̓̆͑̆̃͗̆̉́͆̕͝͝͠ͅc̢̨͔̳̤̹͍̻̘̺̱̝̼̱̥͎̣͕̩̗̰̥̺͓̰̗̫̪̞͎̱̗̱͔̮̳͎̳̠̪͖̱͙̝̈̿̈́͌̇̍̏̉̂͗͊̾͗̂̃̍͋̿́͊͆͗̊̆̇̀̎̾͋͋̈́͛͛͋́͘̚͠͝ͅą̨̹̦̝̹̻͍͍̖̗͓̙̺͍͇̘̤̲̰̳̖̘̤̬̦̯͕̹͚͕̝̝̪̭̻̺̺͇̮̭̱̩̟̬͉̔̏͒̀̽͗̓̋͛̀̀̍̉́̔͒͛͛́̏̋̈́̍̑̍̇̊́̿̎̚̕̕̚̚̕͝͝͠͝͠ ̢̡̢̛̛̛̫̝̹̜͈̙̮̖̬̳͉̻̫̹̠͇̯͔͙̹̙͎̬͎͉̝̞̲̼̹̦̯̘̭͙̹̩̙̖̥̫̮͚̔́̈̄͒̓̒́̈̊̇͑͑́̄̄͌̈́͌̏͋̒̐͑̂͊̇̓̒͌͌̌̚̚͝ȑ̡̨̨̩̖̹̤͎̲̱̝͓͙̗̳̬̯̼̜͓̣͓͓̖̺̥̜̱̟̦̺̞͓͎̱͋̿̏͆̂͑̔̄͌̅͆̀̉̃̂͗͊͆̿͗̃̊̄͆́̇͛̏͒́͗̄́͛͆̕̚͘͜͜͝͝͝ͅͅa̧̡̡̨̨̡̨̨̛̬͕̼̘̳̮̩̪̘̠͚̙̤̫̱̱̣̞̘͙̰͍͎̟̖̫̥̗̯͆̏̊̅̐̉̇̽̀̾́̃̓̐̆̿̋̄͐̈́̏̋̅̌̂͒̊́̈́͑̏̈̈́́́̕͜͠͠͝͝͠ș̢̧̢̢̛̛̛̤̙͎̟̩̞̬͙̞͕͔̣̩̘̝̼̪̼̜̲̩͈͓͙̳̘̦͇̦͚͍͇̣̙̱̹̏̉͐̇̈̄̈́̀̈́̍͛̓͛̊̓͋͒̒̏́̐̈́̅̐͛̍̑̽̑̈́͒̕͘͘̚͜͝ͅp̧̨̨̨̡̰̻̹̜̜̦͔̰̦͎͍͍͕̝̳̝͈͎̺̙̹̩̖̟̘͇͓͇̤͉̫̠͉̮̗̯͒̏͐͒̎̔̈́̔͑̉̌̀͌̓̈̈̆̾̍́̈́̈́̾͐͒̒̓̆͑͛̍̈́̄͒́̄͒̀̚̕̕͝͝͝u͔̦̺̝̪̲͙̝̠̱͍̥̹̳̼̺̮͚̝͓̖̗͚͎̹̰̮̰̼̳̲̳͕͚̼̝̇͆͒͛͗̋̽̄͑͗͊̾̃̇̽̊̀͊͋̓̐̃̎̂̃͗̈̑̾̐͌̅̓̊͂̑͋͂͂̾̀̆̈̌͝ͅͅņ̡̢̢̧̱͍̞͙̳͓̹̤̮̣̘̭͖̰̮̘̗̤̭͙̬͉͎͔̝̳̦̙̪̞͓̣̦͔͑̎̑̎͋͒͑͗̒́͒̀̃̽̿̅͊́͆̇̓̀̏̐̑̾̉̔̆̓̀͆̑̂̌͘͘̕̚͜d̨̢̨̨̻̙̥̝̞̫̥̺̱̭̬͙̜̪̭̬̮̪̫̳̟̹̰̼̲͎͉̻̠̜̻͕̹͔̘͓̣̻̼͋̔̏̂̄͂̍͌͆̌̈́̍͂̅̈́̌͑̓͗̔̍͌͗̽̓̈̓̑̄̂̒̈̑́̀͒̕͘͜͜͝ͅ ̢̢̧̢̡̨̟̲̣̱͈̲̫͇̺̮͈̗̬̩̪̘̬̟̤̫̣͇̙̗̫̱̱̠̣̟̥̺̯̼͎͉̠͗͂̏̈̌͛̋̓̈̀̿̿̑̅̈́̏̽́͌̑̂͛͐̓̆̋̍͋͒̈͗́͆̈́̔̇̕͘̕͝͝͝ͅͅm̢͈̭̻̺̩̜̞̝͖̥̘͈͈͕͉͇̘̝̖̘͉̘͕͍̺̼̤͔̘̠̲̠̺̙̰̹̒́͂̇̈́̾̈́̋͒͛̅̇̈́̆̾̄͆́͆̐̿̃͌̋̇̓̈́̔͑̄̑̂͐̄̋̇͊̿̂͗͘̕͘̕͘͠ͅa̧̢̛̦̱̣̥̯͙͙͉͓͚̗̜̟̝̜̫̮̳͕͖͚̹̺̰̱̤̰͕͎̦͚̤̩̣̭̲͖͚̽̎̓̐̄͋͑͐͑͋͂̌͛͌̃̅̒̇̑̊̿̍͊̈́͗̓̍̐̏̄̒̇͒̈́́͋͒͘̕̚̚̕͜͜į̨̢̡̧̛̥̣̖̰̥͚̯͈͉̬̻̦̳̗̰̲͎̺̤̬͙̭̹̖̗͎͙̲̲̤̙̩̥̦̬̮̹͓̊͛͗̈́̈́́̓̆̎͊̆͛̔̍̄̾̌̂̾̂̎̑̆͒̓̔̅̂̅̒͌̿̒̌̎́̊̚͜͝͝͝͠ ̢̡̧̧͉̗̼̼̰̫̻̫̰̱̹̻̖͉̖͍̗͚̠̬̞̜̣͚̳̳̫̮̞̟͚̺̞̯̣̰̯̪͓͓̒̑̄́̓̌̑̂̓̈̇̀͒͛̒̈́̇͛̈̀̈́͗̍̓́̃͋́̽̅̿̀͗̈͑̓́̇͘͘͘͝͠ǵ̡̨̡̧̡̨̛̛̪͙͕̲̤̻̱͉̘̲̹̻͍̣̫̣͚̗̻̟͇̝͉̩̣̜̳̦̞̙̭̮̥͙̬͉͋̏͛̋̽̀̄͌̈́͊̎̀̋̈́̈́́͌̽͛̐͌̍̏̈́̉̅͂͛͊͗̚̕͘̕͠͝͝͠ŗ̢̢̧̢̛͇͇̻̣̙̘̠̱̜͇̮̮̹͇̙̼͙͔̗͎̠̞͔̣͔̦̬̭͍̹̩̱̥̬̀̋́̆̎͌̊̌́͐̑̏̅̈́̀̽̽̑̀͑̏̈̋́́̓̓̿̊̈́̀̋͊̎̆̄̎̕͘̕̚͝͝e̡̡̢̨̨̨̘͇̪͍̦͇̲̞̳̩̣̥͙͖͖̯͍̹̪̯͖̟̝̗̭̫̞̙̥̰̦͎̙̥̪̥̙̱̔͂͗̽̈́̀͒͋̈́̆̓̈̂̃̋̀͌͒̃͛͊̾͆̓̔͗̆̊̔̊̇̀̑̋͗̕͘͝͝͠͝͝͠ủ̩͎̪̬̰̯̥̖̰͉̩̙̹͈̱̟̗̻̙̱̖͇̞̲̻̫͍̙͔̳̠̮͓͚̼̤͙͕̃͊̄̆͑̋̎̑͗͛̾̀̈́̄̈́̾̎͑͛̀̇̆̂̀̌͂̑́̿͂͐̍̔̐̓̚̚̚̕͜͝͠ţ̨̢̛̞̟̦̥͖̪̰̳͔̞̳̥̞̮̺̳̪̫̳̝͓̹̺̠̪̥͍͉͉̤̦͙̝͚͇͕̯̜͔̽̃̈͆̓͑̋̓͐̐̉͒̌͗́́̆̽̀͑̈́̀͋̈́͛̃̿̊͂̋͌́͊̍̒͘͝͝͠͠ͅ ̧̡̛̛̛̟͚͉̯̼͈̫̠̤̣̬̥̪͔͉͙̹͖̙̟͎̥̗̞̼̟͙̦̝͚̗̯̮͚̩͚̗̖̟̥͛͋̍̇͌̆́̂̔̆̊̓̄̉̎̌̄͗͂̍͑͋̄̾̈́͊͛̈́͊͑͒͗͒̈́̑̄̽̕̕͘̚ͅͅl̨̧̨̢̼͖̯̝̺̣̪̖̙̥͓̖͎̩̙̗̟̩̦͓̳̠̩̤̳̬̳̲̝͍̼͉̲̭̿͐̈͗́̑͌̒̈́̀̂̄́̿̈́̏̔͋̂̓̔̏͛̆̍̂̈́̾̎̅͋̈́̉̀̾́̏͑̇̐̔̀̚͜͝͠͝ͅą̛͎̯̰̠̘̳̭̙͕̙͚̝̼͔̥͖̬̤̺̼̹̥̰̝̖͙̠͈̠̲̫̺̗̅̃͂͒̿͒͗̾̿͊̀̅̐͛̅̿̂̑͐̀̇̌̓̾̿͊̐͛̀͂̑̍͛͊̃̏̕͜͠ͅͅͅ ̡̧̨̧̧̛̱͖̯͈̺̣͕͈̺̱͖̘͓͇̟̘͈͈̱̹͍͖̲̣̘̭̩̯̻̰̥̰̖͚̙̀̽̇̒̌̉͊͊̒͗͂̄̈́̀̾̂͑̈̀̍͌͋̋̂̾̊̿͋͊̉̑̈́̍͗̈́̐̚̕̚͠͝͝͠ͅm̢̧̧̺̠̳͎̜̭̮̣̙̹̩̤̟̭͈̥̪̣̺͎͕̞̰̭̰̝̤̗͍̰̲̲̝̥̠͖̽̍̓͒̇̒̊̆͐̉͑̒̒͗̃͑͌̎͊̄̊͐̔̏̋̓̾̿͐̈́́́͊͂͆̈͂͐̎̄̈́͘̚͘͘͝ͅͅͅs̨̢̡̢̡̡̧̛̛̘͚̳͈̦͓̣̬̻̲͍̩͚͍̖͈̠͈̱͖̩͓͉͙͕͕͔̗̘̖̖̟͎̘͍̠̅̉̿̎̈́͗̓͗̄͗̀̀̓̌̀̏̒̽̇̐̋͆̈̓́̍͂̂́̓̀̇̾̃̓̃̇̀̏͂̚̕̕͜ͅj̢̢̛̥̲͈̖̠̹̞̪̭͚̮̟͍̦̠̩͉̤͈̤̼̼̝͎͍̫̠̻͎͍̩̗̳͚̬̾͋̑̾̍͋́̍͆̍̊͌̍͋̅͒̑̀̾̿͑̑͐̀̾̋̍̑͋͐̏̓͗́̋͗͘͘̚͝͠͠ͅͅͅ.̡̡̡̨̡̡̢͇͇͖͖͔̩͍̰̻̹̳̥̣̤͇̟̘̥̱̤̹̱̻̯͔̗̱̼͓͔̠̟̦̠̞̳̒̉̅̈́͐̆̍̉͐̓͊͗͆̇̊̈̈̎̃̐͆̌͊̃̒̊̏̐̍̃͘͘̚͘͜͝͝͝͝͝͠ͅͅ ̧̡̡̨͉̮̺̲̠͖̣̫̦̮̙̟̘͚͍̦͖̝̪̮̪͙͓̣͈̘̗̠̭̱̤͖͉͔̩̖̫̣̈́͗̃͒̈́̊̓̅̋̈́̄͗̓͐̑͗̓̇̎̏͒̅͗́̄̀̀̊̓̇͋̈͋̈̆̈́͌̽̅̃̕̕͜/̢̧̢̢̧̡̡̛͓̲͈̬̲̤̗̦͉͉͍͇͇͉͉̯̘̬̪̩̗̫͉̲̣̮̙͕̼͈͚̘̲͔͛̇̔̈́̉̈́̉͌͛͆̌͋̏͐̎̿͆͊͆̽͗́͐̋̎̆͗̍̈́͛͛̈́̈́̈́̄̚͘͘̚̕͝͝ͅͅ ̢̡̧̖̣̟̻̰̲̭͉̤̯̯̱̱̺̪̦̙̻͖͚͈̹̭̖̤̥̖̤͕̞̥̩̙̺͓̊̀̀̓̿̓̐̈́͛͋̇̑̇̊̇͌͗́̃̔̈́̿͐̀́̌̽̄͆̒̔͒̿̍͘̚̚͝͠ͅͅà̡̨̡̨̛͇̤̰̫͔̫̼̗̝͔͔͔̙̺̬̠͓͓̤͇̮͖̠̼̞̻͔̝̞͕̺̦͌̄̅͊̑͒̃̄̐͛̒͒̈́͆͛͊́̈́̓̃̍̎͊͂͑̊͑̚͘̕̚͘̕͘͜͜͜͜͠͝p̧̡̧̛̣͇͚̘̹̣̙̼̤͓͕̘̤̗̬̼̟̯̹͈̜̙̭̤̹̞͈̮̘̳͉͖͙̫̍͋̔̓͒̎̎̑͑̍̐̄̀͂̇̃̈́̾̈́́̈́̌̀͆̄̅̂̿̆̈̌̿̎͘͘͘͘͠͠͝͝ͅͅe̡̡̡̨̧̛̛̛̛̮͈̤̪̼̠̪̪̩̟̙̦̰͉̙͇̭̠͖̹͙̤͈̱͖̪͚̤̺̗̞͙̩̲̋̆̓̃͂̎̽̅́̿̐̇̆̆̃͛̽͗̊̉̊̿͗͂͌̿́͋̓̂̽̽͌͒̃͐͘̚͜͜͜͠͠͠͝ͅͅļ̢̧̡̧̛̛͎̬͙̳̲̠͇̟̫͉̭̯̖̯̺͕̠̞̞͕̤̝͙̲̹̖̺͙̣̫͈̼̥̹̥̪̮̼̫͗͊̅̉͆̏̄́̔̑̊͛͐̀̔͑̅́̄̐͒̈́̉̾̃̽̓̀̈͆͋̽͛̍͆̇̔̂̔̃͊͐̽̕͜ư̡̧̧̧̟̬̲͔̗̞̗̺̝̱̯̝͎̬̞͔̘̼͎̜̱͙̖̠̰͖̩̭̗̺̦͓͈̗̣̜̞̳̺͚̾͋̍̐̽̑̌̾̈̈̔́̆͊̿̉̌͗͂͛̈́̈́̐̿̎̉̀̈́̒͛̂̏̐͋̎̂͗̕̕̕͜͜͠͝͝͝͠ŗ̡̡̳̬͇͖̹͍͇͔͎̹̠͙̩͍̠͇̲̮͖͔̦̼̝͙͈̠̙͉̥̰͙̳̳̝̥̰͍̬͓̮̒́̃̌́͐̏͌̈́̂̒̾̓̄͂̐͛̈̈́͗̀̾̀͑̑̓̊̄̑͛̈́̓͘͘̕̕͝͝͝ͅĭ̧̢̙̙̜̜͖̝̦̲̫͎̟͇̦̣̪̟̯̜͙̙̩̠͖̯̳̜̥͈̲̣̭̹̙̟͉͙̱͎͖̓͆̾̔͋̒̑̽̽̓̓̈́́͑̌̂̄̂̓́̀̐̒͌͑̐͊͒̐́̔͂̑͆͑̓̌̌̅͋̌̕̕͘͠ͅͅ ̨̨̛̠̤̰̙͎͕̗̙͕̩̳̮̙̻̱͈͔̬̠͔͖̹̟̠̞̼̣̰̫̟̰̙̞̘͇̩̜̳̲͉̪͖̀̃͂̀͋̂̋͋͗̊̉̃͋̃̌̈́́͒͐͂̋̓̄̐̇̉̑̅͋̈́͋͆̅̔̑̄̆͛̚͜͠ͅ.̢̢̧̨̨̛̩̮̥̩̣̟̩̹̝̦̬̜̹̖̣̟̤̯̻̳̝̰̖̹̩͍͓͇͔̫̼̭͕͖̗́̈́̽̏̆̋͗̅̉̀̾̄̍͆̌̋̍̑̈́̄̏͗̋͑̒̒̔̈̍̈́̏̓̊͑̇̆̊́͜͠ͅ ̡̡̛͕̖̹̪͓̰̺̭̰͇͖̬͚͍̯̱͉̪̼̳̤̝̟̭͉̠͉͕̜̯̻̞̼̙̥̃̀͛̀̎̍͗͒͆́̊̌̈́̀͗̀̉́̃̊͒̅͑͛͆̈́͗̽̉͗͑̄̽̚̕̕͜͠͝ͅͅṿ̡̨̛̛̼̝͕̤͇͍͇̲̳̱̗͍̦̹̙̘̯̞̱̪͇͈̱̺͓̬͍̳͔̘̞͚̜̥͔̞͉͚̤͓̬͕͐͒̓̔̔̓̈́̄̐̃͌͂͂̊̋͊̏̈́͑͑̄̓̋̔̉̃͌̒͗̽͘̕͠͝͠͠ą̨̛̗̗̞͙̯̘͙̞̖̮̺̝͍̲͉̘̝̞͍̹̦̖͍̜͔͎̤̜̯͎͚̥̺̭͎̤̩̙̖͇̝͇̊̀͆́̎͌̿̀̒̌̋̋̇́͊̽̓̇͗̑̀̈́̎͒̇̀͒͌̈́̈̅̇̄̋̎̀̆̎̇́̚̚͝͝ ̨̧̨̛̛̩̭̲̗̞͕͙͖͇̮͓̜̬̟͎̖͍̱̳̼̘̺͙͕̟͓̮̙̘͚̳̟͖͆̃̇͛̓͂́͐̈͐͆̍̇̐̈́̓͐̾̓̒̂̓͋̌̊̀̔͋͋̐́̀̀̀̑́͛͊̕̚͘͜͝͠ͅr̨̛̤̹̞̮̗̤̲͈̦̩͖͍̯͖̜̞͈̼͎̻̘͔͇̞̟͖̟̹̦̼̖̟͖͇̰̅͐͛̈̄́́͂̉͛͋͆̓̎̌͑͑̈́́̈̀́̐̓͑̈͒́̑̅̚͘̕̕͜͝͝͝͠ͅơ̢̧̛̛͈̹̩̦̟̣̟̯͖̙͓̮͕͕͍̩̻̜͓̭̭͖̺̣̜̥̼̮͙̳̘̖̱̞̠̹̬̐̃͂̓̏́̋̈́͒͋̇̓̐̄̿̽̉͛͆̋̊̅̎̾̈́̈́͋͂̉͗̇̅̚͘̚͘͘͝͠͝͠g̢̛̛̜̞̩͎͖̲͇̻̱̻͚̻̻̮̦͙̱̲̬̭̱̼̬͉̰̮̻̖̠̟̺̝͔̮̟͚͈̭̩͓̓̑̓̆͆͒̓̌̊̄͋́͐̃̍͐̓̾̊̌́́̆͌̃̃͋͗̆̓̃̓́̈́̌̐̇̈́̚͘̕͠͝ ̧̢̨̡̧̮͍̪̹͍̫̮͕͎̗̜͚̙̘͖̘̤̩̙̦̟͉͉̘͙̳̠̞̭̖̺̬͍͚̇̓̀̇̂͗̒̇̒̔̿̒̓̀͒́͗̌̾̓͆̍̽̑͂͗͆̒̓͒̍̿̋̾͛͘̚̕̚͜͜͜͜͜͝s̢̨̢̛̛̞̪͈͈̮̟̼̹̖͔̰͇͇̙̠͉̼͓̞̠͎̯̳̖̥̣̫̪̙̞̳͓͍̮̫̀̒̈́͐̈́̊̓͑̓̓̿̒̂̓́̉̊̓̐̉͌͐̈́̂͒̈́͋̎͗̄̓̾̚͘͠͠͝͝͠͝͝ͅą̨̨̢̧̛̯͈̺̮̭̟̠̻̖͚̺̠̜̜̬̰͙͎̙͎̯̬̬̗͈͈̣̞͔̳̲͕̰́̋̎̎͆͆̃̉̈͗̋͋̏̿͑͆̇̾̈̈́̊͌̍̒͂͐͌̽͛͂̂̉͊̔͂̒̐͋̈́̕͘̚̕͠ ̡̡̡̳̳͙̗̯͓͙̝̜̳͓̣̝̹̪͖̟͓͙͉̱̰̥̪̞̙͕̦͕̙͙͎̳̬̹̰̖̀̈́̓̀̆̓̌̐̈̈́͛̈́̅̽̓̿́̉̾́͋̔͂͋̔͐̅̃̋̂̓͛͌̐͆̄͘͘͘̕͘͜͝͝͠͠ͅͅͅͅî̡̛̛̛̛̛̭̲̳̗͓͈̫̜̫̞͈͍͍̲̱̠͚͔͙̭̳̠̳͔͈̺͙̖̞̺̬͎̣̫̖̗̤̀͆̈́̓̈́͑̒̅͒̔̌̈́̓͂́͑͋̃͗̈́̿̃̋̈̔̆̆́̚͘͘͝ͅͅͅṅ̡̢̛̦̮̫̤̞̙͉͙̩͕̺͎̱͚̥̠̦̫̠̻̩̺͓̱̤̗̮̜̟̦͖̦̅̉̋̽̉̓́̄͊̇́̇͛̍̔́̅̊̍̈̃̆̆̇̎̃̔̒̒̓͆̊͗̄͐̚̕͜͜͜͜͠ͅs̨͎̜͚̙̟͕̭̣̬̦͍͍̼͕̙̼̜̯͎͎͚̬̣̮͖̮̭͎̦̣̮̞̣͚̩̮̗̒̆̃̈́̒̓̌̈̽̒̑͑͛́̈́͊̀̆͗̾͐̔̈́͐̒̄̿̓̊̄̑̎̌̆̄̚̕͝͝ͅį̧̡̧̧̨̛̛̛̝̬̻̣̤̠̻̪̫̪̱̼̝̘̺̯͓͉̣̠͖̪͈̫͉͎̩̗̙̝̪̫̮̠͓̲̞̹̈̑̈́̓̿͊̽́͛̃̀͐͐͋͒͛͛̑̀̌̓͋͗͗͗̒̀̓̉̎͗̂̈́̄̿̽̕͘͝͝͠ͅs̢̡̨̡̯͇̝͇͇̲͓̦͔͇̣̱̠̝̭̱̤͈̱̞͈̦͙̘̥͕̣̘̺̳̻̝̯̻̖̪̮͛̈́̓̆̾̂́̄͒̑̐̐̐̀͐̔̌͑̑̿̒̎̀̅͒̿̏͒̔̅͊̐͆͒̈́̽̉͂͒͐̍͘͠͝t̨̧̢̧̛̛̠͈̱̩̪̠̙̫̺͓̪̖̥̣͍̫̲̩̖͇̯̩̝͎̳̖͕̬̙͇̯̪̹̖̘͈̓́̑͋̏̎̌̄̏̓̔̇̌̍̅̾̈́̒̈́͊͐̐̎̒̀̉̋͌̐̐̆́̑͐̀̕͘͜͠͝͝ͅȁ̡̧̡̛̰̗̫̱̞͙̪̺̥̼͉͉̘̝̼̠̩̤̜͚͙̮̯͉̘͇̫̯̙͕͈̳͔̝̦̮̤̮͇̯́̔͌͋̂͗͆͗̈́̈́͌̊͒̌̈̈́̈̂̈̉̄̓̊̔͋̅͐̈̽͑́͐̋̈͋́̃̕̕̕͜͜ͅţ̡̧͎̦̞͎̪͚̠̖̙͍͙̟̬̯̥͈̘͙̪͍͖͕̟͖̦̯̱̘̭͇͎̳̩̱͙͎̣̭̗͈̠͔̍͑̔͐͐̌̆͊̆͊͛̎̅̿̌́̑̉͐̄̔̇̽̏̔́̿͒̌̍́͗̍̑̏̕͜͠͠͝ị̡̨̧̢̡̛̣̳̮͙̱̦̳̫̹̙͇͓̙̪̬͓̳͚̻̰͇̝̭͍͖̭͍͇̣̮̣̲̰͔̓͒͌̋̂͑̓̓̈́̀̔́́̍̊́́̏̓̉̂̓͋͆̑͒̾̂̽͛͋͑͊̐̊̇́͆̚͘͘͘͘͠͝ͅ ̨̨̧̧̡̛͇͔͇̟̩͇̭̭̯̳͎͉̬͓͓̣͎͖̲̜̰̳̘̲̹̙͎̺͈̼̲̈́̇̐̀̆͊͑͐̋́͌͂̑͑̌̒́̈́̿͌͛̾̎̈́̇̈́̃̅̇́͌̌͑̿͂̓́̍̀͜͝͝͝ͅͅͅͅ!̡͎̼̰̲̥̼͈̮̩̺̘̘͔͎̜̼̙͖̬̯͎̙̺͇̬̪̤̼͇͔͇̠̥͚̖̗͆̐̏̉͊̌̍̿̉͒͑͊̒͐͌̈́́̅̑͆̑͌̀̈̎̍̊͋́̂̈́̋̃́̓̍̃̚̚̚̚͜͝͝͝͝!̢̛̛̭̤̻̝͉̮̼͉̘̠͖͖͎̠͕̺̘̭͓͚͔͓̱̲̮͙̳͉̘͓̺̮̯͎͍̞̞̯͛̌̏̈́̈́͌͌̄̈́̇͐̿̌̌͊̓͊͛̋̆̔̿̉́́̋̔͌̔̈́̿͋̂̃͊̕͠ͅ!̢̢̨̧͇̤̝̘̙̤̯̝̪̻͍̻̳͍̪̖͉̯̯̪̪̰̖͕̮̹͈̘̹̦̩͉͓̳̺̭̦̓̔̑̉̊̋͛̄̇̐̂̓͋̋̍̿̀̑̃̍̑̐͋̀́́̆̉̔̆͒̉̓̐̈͊̿͒͐͛̅̚͘̕͜͜ͅ ̨̨̢̧̢̦̘̣̪̱̺͇̬͓̠̝̻̗̩͕̺̗̺͎͕̩̮͔̣̱̼̻̳͔̗͍̺̩͚̼̭͇͗̒͗̔͛͐̔̊̀̍͒͒̒̉͑̈̋̊͛͒̍̍̇̈́̑̒̅̉͐̾͌̋́̋̀̈́̀̀̀̕͘̚̚͜͠Ņ̢̧̛̬̥͇̟̪̻̭̘̘̯͔̣̣͎̩̺̝̫͍̮̣̯̤̻̹̰͕͎̭̩̯̞̳̪̤̰̖̳͕͆̽͒͐̀̉̍̊̈́̀͗̔̐̐̇̃̿̽̋̆́̄̊̓̏̽̂̊̔́̊̚̚͘͘͜͝͠͠͝͝͝ũ̧̡̧̢̧̨͚̘͉̘̭̣̺̤̯̘̳͕̤͍̘̬̝̥̠̰̯̝̠̪͓̯̠̞̲̫͇̻̯̫͙̜͎̊̀̍̆̍̀̔̂̉͒̓͋̈̀͌̊̉̑̓̽́͊̒̿̔̎̚̕̕̕̚̚̕͜͜͠͝͝͝͠ ̨̢̡̡̛̛͔̤̤̜̜̳͇̦̰̫͕̺̱͎̤̲͙̖̘̘͍̟͉͉͎̱̖̹̘͉̖̰̩͕̜̩̀͒̒̇̊̍̌́̃͛̋̔̇̂̈́͐́̑̂̅̈́̑̑͌̓̑͗̎̓́̈̌̋̃̊̑̒͂̎̕͝͝ͅŗ̡̢̡̛̛̺̼͓͍̟̯̫̝̗͙̯̻̥͔͇̫̳͔̻͕̬͉̗̬̭̞̮̦̻̻͓̞̲̣͍̔̎̿̉̈́͊͗̃̉̅͆̏̀̀͂́̔̀̈͑́͗͗͐͛̌̾͂̾̈́̀͐̆̃́͗͘͘̕ͅa̡̧̨̡̧̛͙̤̖̝̤̭̯̙͔̞̥̻̘̬̻͎̳̮̳̬̘̱̮̘̯̼͙͙̰̳͖̰̫͈̠̾͛̐͂́̀̓̄́̾̀̊͗̍̈̾͗͐̎̀͋̀̈́̾̊́͗̓́̚͘͘̕͜͝͠͝͝ş̡̣͓̙̮̯͓̪̭̜̯͉͈̥̦͍͕̲͍͇̙͔̻͉͉̰̲͙̥̗̗̱͓̙̼̗̠̝͈͓̩̫́̆̏̈́͂̆̓̅̆͐̾̃̽̍̌̋̎̀́̒̎̈͒́̽̈͆̏̀̒̈́͊̓͘̚̕̚͜͠͝͝͠p̢̢̡̛̙̖̤̭̻͈͎̰̬͓͈͇̳̩̯͎̳͖̹͉͓̹̲̬̼̙̹̻̬͙͇̣̤̖̝̞̟̹̲̗̖͔̊̓͊̐͊͛͑̂̆͗̓͛̃͋͋̅̂̆̐̊͒̊͋͑̄͘̕̚͠͠͝͠͝͠͝͝͝ų̡̢̛̻͓̙̩̜̟̩͚̮̺͇̠̼̜̺̳̪̭̩̥̮̖͓̺̰͚̞̥̤̲̭̹͚͖͚̭̟̪̮͇̠́͑̀̆͌́̿̃͐͒̾̅͒̎̐͆̿̉̔̐͊̓̀͐̀̊͛̄̿̔̈̑͂̾͌̍̀̚̕̚͘̕͜ͅṋ̢̧̢̛͕͓̜̜͙͎̦̖͔̗̼͕̘̦̺͓̤̠̠̼̤͙̳̭̝͖̜̜̳͎̫͇̺̻͑̑́̂͂͗́̒̆̍̿̏̾̀͂̆̅̏̔̿̐̍̇̌̔̐͒̈́̎͊̑́͒̈́͗͌͐͋͒͒̇̀̚̚͠d̡̢̛̛̪̥̗͚̱͖̱͕̠̞̱̗̹̺̟͕̯̟̲͕̝͈̟̱̘͔̱͇̥͉̭̣̳̯̯̠̫̱̥̥̩͂̔̊͑̌͌̿̆̂̐̉̋̏̆́̊̒̽̒͗̿̔̇̈́͌͋̀͌̒̔̅̊̽̐͜͠͝ͅ ̧̧̧̢̣͎̣͉̳͚̞͙̭̟̩̱͎̘̰̖͚̜̳̦͎̺̩̺̟̥͚̖̣͙͎͈͖̩̤͎̫̮̼̙̄̒̉̑̎̄̑̇̇̑͛̒̊̐̑̏̆̿̈̀̉̽̌̑̆̀͒̈́͌͒͒̈̿͛͌̽̈̔̄̀̉̕̚͜͠͝͠ļ̡̨̧̛̛̰̦̦̲͈̱̠̘̟̠̗̳͕̪͍̹̲̤̺̰̜̜̮̰̥͕̞͖̰̼̭̳̘́̍̓̏́̒̂̿̀̾̐͆́̋͋̃̆̔̓̓͂̍͛̉̓̍̾̓̏̍́͗̊̽̕̚̕͠͠͝ͅä̢̨̨̛̳̲̖̼̞̦̲̦̣͕̰͕̫͉̹̣̭̗̣̮̞̳̬̗̻̩̬̝̗̮̤͈͕͕̜̲̒͑̓̌̂͊͗̀͗̿̋̔̽͌̃̽́̈́̏̓͗̈̐̀̏̉̃̈́̾͒̎̔̽̉͑̂̒̕̚͜͝͝͝͝ ̧̢̧̛̪̟̗̹̬̱̜̝͇̞̣̝̮̬͕̘̰̟͈̥͕͙̻̳̩̪̹͎̣͍̥͇͇͑̽́̒̉̅̉͐̄̃̓̓͗͆̀͐̊͗͊̍̽̓͂̈́͒̂̅͑̿̓̕̕̕͘̚͜͜͝͝͝n̢̧̛̗̼͎̖͎̗̝̜̞̗̖̞͎͓̫̞̝͓̰̞͙̖͍͚̯͎̭̫͇̭̩̘̭͈̫͔̙͔͈̬̞̯͛̿̓́̀̃̂̏͗̿͊̂̂̍̓̓̿͊̄̃̎̍̋͋̉̉̊̉̃̅̂̐͛͊̈́̂̚̚͘̚͠͠͠͠ͅͅr̡̨̨̭̘̺͖̫̦̞̼̣͙̮̜̟͙̙͙̱̜͖̳̣̜͓̼̻̗͎̦̜͓̺̘̪̬̫̰̻̯̠̺̔̍̏̊͊̓̽͋͑̽̈̄̀̌̃͌͌̀͗͋͛̓̈́͐̎͛̏͋̏͌̅̈̈́̇̂͂͗̽͘̕͠ ̧̨̨̢̛͎͚͕̤͈̥̜͚̱̫̮̲̟̩̰͉͚͇̗̞̹̠͙̲̲͔͎̪̘̲͔̥͕͇̩̬̓̉͋͋̔͗̓̒͒̒̿̈́̆̇̏̋͊̒̈́̌͗̈́̇̒͆́͛̊̿̌͗̌̓̈́̌̿̒̚̚͘̚̚͜͝ͅp̧̨̡̨̨̡̛̛͖̰̼̣̲̜̩͈̱̦̜̞͖͕̖̮̰̥͎̠̺͇͓̦̥̳͖͎̩̘͓̍̓̇̇̔̿͆̋̋̓͒͌̈̾̌̊̌̌̑̽͆̌̈́̄͊͗͗͂͒͐̿͋͊̂̔̄͘͝͝ͅr̨̡̛̺̫̼͉͔̟̜̟̮͈̗̣̝͓̰̣̝̫̠̰̮̙̬̘̘͙̠̤̱̗̫̰͕͍̜̳͚̋̒͐͑̓͌̋͒͋̒̎̇͌̐̏̈́̾̏̈́̊͐͌̿͗͐́͐͆̊̌͋͊́̐͘̕͘̕͘͝͠͠͝ͅį̡̡̧̛̰͙͇̰͙̯̙̣̣͔̩̼̰̖̮̗̠͖͎͙͈̞͕̮̬̖̠͕̞̥͓͍͓̦̞̽̾̆̂̇͒̉̉̆͋̍́͗̀̽̑̋̽̃͑̎̉̑͑̀̏͐̓͑̈̍̔͒̉͂̉͘͘͘̕͝͠͝v̡̧̢̨̛̛̛̜̼͈̺͇̗̞̻͇͍̙͍̰͍̲͉̥̲̜̞̥̰̗̖̫̤̭̱̙̺̦̖͍̯̙̙͓̏̾́͛͛̏͊̃̾̓̓̇͐̃͐̅͂̈́͂͌̄̐̔̃̏̇͂̍̀͋̍̅̈́̍͐͘̚͜͜͝͠͝ͅa̢̢̛͖͙̩̙̖͍̤̹͈̮͖̭̳̟̹͙̤̦̦͉̬̙̪̟͇̰̝͕̲̼̞͚͉̿̀̔̑̂͐̓̂̊͌́͒̓͛̃̋̀̀̅͑̐͒̈̆͒̑̒̿̀̌̇́͊͗̀͘̕̚̚͜͝͝ͅͅt̡̧̛̛̬̝̤̖̝͓̦͈͔̖̜̼̬̩̤̰͖̩͈̺͈͓͖̦̙̹͇̦͖̥͎̹̣̮̯̰̀̿̓͆͛̔͑̔͒̈̉͐̊̉͑̓͑̅͑̅̆̉́͛̃̋̈͂̌̽̀̈́̀̕͝͝ͅͅẹ̢̛̗͙̩̟̞̻͚̻̫̮̻̜̝̲̻͚͓̲̩̠̼̰̖͙͉̙̟̘̬͔̞̤͓̼̻̙̜̩͙͊̐͂̒̂̀́̆́͒̄̈́͒͌̇̃̏̄̃͌̈́̔̇̆̊̎͗̔͗͗͌̂̒̕͘̕͠ ̡̢̢̡͔͍̣̘̮̭̼̱̺̝͇̜͎̯͚̼͔͍͍̗͔̱͇̺̘͔̹̹̱̻̟̲̦̤̫̳̞͙̯̀̏̈͒̑̌͐̊͛̐̓̆̾̃̽͋͌͌̄̆͗̅̓̿̔́͑̑͐̋͊͒̐̐͒̚̕̚͘̕͜(̧̛̩͓̹͔͙̥̮̦̠̖̘͙̺̙̠̟̦̘͎̪̲̠̤̗̫̯̖̮̩̝̞̭̱̫̻͎̙̹͕̣̇̏̊̄͒̉̃̆̌̎͂̈́̏̎̂͛͂̊̇͌̍͛̈́̿̎͂̽̌͐͌̏̅̽̉̀̃̌̇̓̓͘̚͜͝͝p̢̧̛̳͚͚͚͍͍̳̼̻̠̭̤̜̩̣͕͔̝͎̟̤̯̪͎̻͖̤̻̣̻̥͖̗̉͊̏̽̆͋̀͑̿̾̑͐͂͆̃̆͑̄̋̔̆́́̀̔̌̌̈́̾͒̔́̒̉̒͊͒͘͘͘̚̚͜͜͝͠͝ͅͅǫ̖̙̗̹̱͚͕̮͇̟̯̱̟̱͖̟̩̪̖̼̥̥͚̗͔̬͇͎͍̰͖͍͙̠͉̺̉̃͆̈́̈́̏̽̈̊͐̀̎̓͋́́̏̌̐͂́͆͂̌̃̐́̾̊̽̀͆̀̚̚͝͝͝ͅͅt̢̧̨̨̢̢̢̡̛̗̣̱͍̦̥̣͇̤͙̺̲͇̜̘̼̙̖̭̥͎̲̩͔̪̗̞̠̩̟̠̦̘̉̈́̓̋́̌̃́̈́̀̆̆̀̄̔̓̍͌͛̅̀͌̉͗̀̐̀̑̒̎͛̽̿̔̍̓̎̅̏̋͘̕͝͝ͅͅį̧̨̙͙̻͙̙̘̩̬̣͚̯̗̤̼̜̼͎̘̣̣̘͔̩̼̫̪̦̠̖͓̫̩̱̩̬̲̖̲̝̀̃̅̅͊͛̓̇͊̀͑̑͗̅̂̀̔̾̀̋̊͑̎̓͆̀̈̊̔̈̿͐̐̅̒́̀̌̕͘͜͠ ̨̨̢̢̢̛̗͉̺͕̥̼̪͔̝͍̥̰͚̼̲̬̳̣̺͖̰͉̘͉̣̣̟̖̦̟̹̰̘͇̤́̾̾͑̈́̇͆̄͋̋͐̈͂͒̌̏̉̓̅̓̃̈́͊͒́̎̉͊̈́͂̾̈́̃̈͆̀͜͝͝͝͝͝͝͠ͅş̢̢̧̡̨̛͔͎̗̠͍͔̗̜͕͈͓̫̮͓̟̰̣͙̠̙̳̪͓͍̗̦̙̗̱̙͔̖̼͈̓͌̀͑̒̅̔̓͌͛̇͒͊̾̍͑̍̏́̾̇̋̅̑̋̊͌̃̌̉̽̐̀̚͜͜͝͝͝͝͠͝͝ͅͅu̢̧̧̨̢̨̪̭͚̙̤͕̺͎̗͍̝̪͉̫̮̻͇̱̼̹̳̻̫̗͕͉̜͇͓͎̙̫̇͌̍̉͒̃̾̉̋͌̅͆̐̔͌̓̿̅̓̄̆͂͒̄̈́͂͊̃̒͌̾́̍̽̃̇̉͑͘̚͜͜͝͝͝ṉ̛̛̟͉̦̣̩̰̭͉̭͈̰̻̲̙̩̯̫̘͔͔̬͈̠̖̦̦͔̭͔̗̟̫̞̣͔͍̤̻̘̋̋̏̅̎̊̋̄̾̉̃̓̾͆̀̊̾̈̇̓̍́̀͋̽̈́̾̓̒͋́͒̊́͐͛͂͋͋͗̕̚͜ä̧̨̢̛̛̛͚͍̬̤̲̹̞̮͈̦͓̘͉̗̘̼̖̦̬͙̭̲̞̺̙͕̖̺̞̰̲̩̻́͌̉̉͛̍͑̏͐̄̍́̈́̇̎̄̉̀̃͛̑̑̎̈́̌̾́͌͛̏̓̆̾̓͊̄͒̽͊̕͜͜͝͝͝ͅ ̧̧̛̰͚̖̼̬̘͇̘̜͚̬̥̮͍̞̭̻̜̱͎̳̜̲̥̬̰̪̺̬̠͇̗̖̻̭̳̼͙̲͋̽́̓͗̐͒̎̒͊̍̉́͒͆̓͑́̀̿̈́̍̿̍͆͊̊̎̽́̓͌͘͘̕͜͠͝ĉ̢̢̛̠̘̗̖͖̣̙̜̻̺̜̼̟̦̗̹͕̖̥̯̜͍͕̰͔͖͇̹̣̲̲̹̲̭́̀͂̍̍̎͊̉̈̔̃̑͒̉̄̈́̊̏̄̽̾͋̌̈̽̇͆̄̊̎͗͂̏̈́̅̚͜͝͝͝͝ͅù̡̡̡̨̧̡̡̧̡̻̼̟͉̣̳̲̰̭͍̘̮̗̥͖̳̖͍̦̪̦̫̣̮̜̞̬̗̞́͑̐̔͆̀̍̀͑͌̀̆͗̎̉̋̍͆͆̿̄͂̃̊͐͒̔͋̈́̏͐̂͒͘͜͜͜͝͝͝ ̡̡̧̛̛̛̛̮͇̪̼͓̥̹̺͉̤̗̜̪̖̞̭̘͍̻̣̲̣̠̞͔̼̹̬̭̦̠̱̲͉̔̏͂̐̍͛͑̀̆̓͒̆͑̉̎̍̅̓̍̂̉͛͂̓̔͆͑͗̇͛̌̚̚͘̚͘̚͜͝ͅͅi̧̡̨̩̗̱̤͙̫̱̠̥͈͚̦͍̣͉̭͚̯̤̬͙̲̼̼̘͍͎̞̰̙̝͇̟̯͇̐͗̓͋͌̓̋̄͐̽̅̑̾͋̒̿͗̀̃͂̑̓͂͊̈̅̔͌́̀̈̃̕̕̚̕͜͝͠͠͝͠͝ͅǹ̡̢̢̢̟̩͚̠̞̯̘̣̰̯͓͎̖̜͍̼̜̻͕̘̹͈̭̞͉͖̥͉͚̳̻̳̞̞̝̎̈́̊̿̽̓̋͑͛̐̈́̀̈͊͐̑̑̑̑̉̽͛̀̔̓̀͂̈̿͛̈́̍̕͘̚͝͝͝͝͝ͅc̡̩̺̤̺̟̪̦͔̰̫̰͙̥̺̩̫̲̟̥͎̝͇͇̺͚͈̲̩͍̘͔̮͎̤̙̰̠͉̲͂̔́̋̈́̃̅͛̈̂̾̔̋̀͗̊̈̀̿̅̐̏̽́̇͊͐̉͂̈́̂̍̀̈͌̎̅̂̑̉͘͜͜͜͝͠͝͠ͅͅͅr̢̢̨̛̩̠͚͙̼̺̞̲̣̙̫̖͈̳͖̗̞͕͇̯̘̪̬͓͙̟̲̝͉̭͔̱͓͍̬̠̥̩̓̾̓̅̐̈́̾̋̈́͑̂͛̈́̇̈́̆̄̀̒͊̔̈́͛̍̃̅́̍͌̆̈́̓̄͘͘͜͜͝͠͠͝e̢̛̹̥̯̙͉̘͇̦̲͕̳͕͙̟̞̮͙̹͖̗̘͇̤̼̲̠͖̼̻̥͖̩̘̼̘̻͕̫̜̎̒͊̐̎̎̃͂̏̂̆̑̏͌͂̇͒͐̀͐̾̉̽́͗̽̉͊̈́͗͊̇̍̈́͒͂̋̚͘̚͠͠ͅḑ̛̥̙͔͙̟̺̠̼̝͔̘̦̥͖̻̞̩̤̳͓̯͍̹͍̗͖͙̭͔̮̻̮͕̼̰̥̜̲͊͐̀͋́̀̎́̽͂̌͗̈́̈́̋͗̄̓͗̇͂͂͛̉̑͐͌̐̄̆̓̊͌͆̑͛̒͘̚͘̚͜͝͝ͅͅe̢̢̢̨͚̯͍̜͔͍̹̼͉̬̼̣̞͈̠̥̫̜̱͇̻̼͍̟̰͎͙̙̬̮̥͉̍̀̽̃͊̿́̀̉́̓͋͒̓͂͑́̔̊͊̇̄͑̒̆̂̆̃́͒͐͘̕͝͝͝͝͝͝ͅͅŗ̧̨̛̛̛̠̦͔̜̪̖̱͕͖̪͕͕̪̖̣̘̤͓̖̩͕͈̣̫͚͙̠̯͈͓͕͔̥͈̲͔̝̭͚̑̓͛̈͒̆͗̌́̄̐̏͗͊̌̀́̊́̒̓͗͑̄̿͊̒̉̑͂̊̅͒͌̐̏̅͑͗̃̕̚͘͜ͅͅę̨̛̛̬̦̰̙̲̞̙͓̭̼̘͔͚͍̜̤͖̙͉͈̹̲͈̠͉͉̭̞͚̮͕̳̗͚͎͙̩̇͗́̓̆̉͋̑̍͑̌̍̓͂́̃̎̈́̏̈́͊̄̏͑̎̈́̈́͐̊̊͗̓̐̈́͗̔̚͝͝͝ͅ ̨̢̨̛͔̺͖̪̹̥̦̼͉̯̳̥̞̻͓̗̩̫͙͓͎͎͇̬̖͚͉̥͍̜̙̟̙̯̬̀̒͑͌̒̅͊̽͛̅̂͆́̆́͐̾̇̓̑͌́̄͂̏̒̈́̆͋̈́̂́̃͋̋͐̒̑̓̌̕͜͜͜͝ͅͅ)̡̡̡̛̛̛̟͖̜̫͙̠͇̭̱͔̪̼̮̺͕͈̮̪̺̭̞̞̥̳̤̫̯̞̹̥̼̤̫͔̹̯̫̤̟̹̌͗͐͆̂͆̄̍̈́̂̄̇̆̔̉̀͌͑̊̑͑̐͌͆͛̀̾̊̈́̐̾̍̐͗͘͝͝͝.̧̨̡̢̡̯͈̯͈̖̺͔̙͕͓̭̺̺͔̪͍͍̜̟͔̳̪̼͕̻̰͇͖̦̙͓̼͙͍̲̟͎̆̽̑́̌̈́͗̽͋̄́̑͂̈̽̈́͗̽͑̑̿̀̈́̾̀̀̓̃͒̅̀̍̕̕͝͠͠͝ͅͅ ̨̧̛̦̫̜̭͎̰͙̟̲̖̬̖̙̯̲̖͙̫̳̥̥̖͖̫̣̳̯̳̻̦͎͚̥͔͚̯͉̰̻̭̥̔̌̈́̌̓̈́͗̆͑́͂̈́̋͐̈́̒̿̃͌̀̈́̓̃͊̊̈̅̈́̀̚͘̚̕͘͝͠͠͝Ņ̡̢̨̧̛̛̛̝̜͉͕̻̩̱͇͚̺̜͕̜̰̻͕̩͕̫̼̳̯̩̮̹͈͓̳͖͇͍̫̣̳̟̓̅͛͆̑͋̓̀̂͋̍̅͌̈̌͒͌̅́̈́̄̌̋̃̋́̆̎̋̕̕̕͝͝͝ư̡̡̧̹̲̗̣̥̲͓̮̗͍̫̺͕̙̙̪͍͇̰̱̹͖̞͈̺̩͖͓͓̹̲͎̖͙̲̼̘̪̈͆̂̋̑̽̂͒̑̍̄̀̆̈́̿͛̈́͆̏̆͌̈͋̉̈́̒̍̒̿̒̽̍͐̋̓̄̈͘̕̕͜͠͠͝ͅͅͅ ̨̡̨̛̛̛͔̯̙̦̳͔͖̲̝͍͙̦͔̦̰̤̘̰̤͕̮͖̬͖̜̰͍̻̬̮̫͚̭͕͙͎͇̱̫͐̓̈́̇̑͗̿̐͑̏̊̒̅͆͗͑̀́͆̈͆̏͌̀̊̑̓̆̐͌̈̋̕̕͘͠͝͝͝ą̧̛̛͉̺̰̬͉̬̙̫̺͕̬͓̟͔̖̬̻͚͇̱̫̣̳̺̻͈̰̞̭̪͓̪̫̼̠̅͑̑̊̈́͊̑̍̈́̔̈̀͗͑̅̀̽̎̽́̈́̊̀͌̊̃̍̎̓̍̄̒̃̉̋͑͗̕̚͘͜͝͝ͅͅḿ̧̩̱͓͖͎̻̰̰͚̦̞͙̫̣͓͔̘͇̣̞͈̱̩͕̘͍̮̺̫̦̪̠̤͚̫̼̤͕̣̟͕̟̠̩̅͋̓͋̓́̀̎̿̏̇͂͑̅̄͋͆̈́̈̑͊́̉͂͗̽̌̊̌̈́̊͐̊̃̈̄͋̀ͅ ̢̨̨̧̛̦̰̞̣͙̱̟̙̭͚̪̝̩̭̲̻͎͕̯͔̳̩̞͔̘̥̼͚̣̟͍̝̜̤͖͖̭̝̰͙̏͒̋̽̓̓̒͑́̄͋̌͌̈́̀͊͛͛̃̊͒̓̎̒͛̾̀͑̒̊̀̔̆̈̄̉̈́̊̕͘͠͝͝͠͝ͅͅu̧̢̨̨̡̨̨͇̗̘̹̘̰͔̩̜̣͚͇̠̲̘͈̰̬̘̣̣͎̘̝̻̣͕̮̬̼̪̼̖̩̟͆͌̊̓͐̽̈́̿̊͌̈́̆̋́̈́͗̌̽̊̆́̈́̊̓͛̋̓̀̏̈́̓̏̾̂͗̇̈́͌͛̚͘̕͜͜͝͠ͅͅn̡̛̛̛̛̛̥̙͚̜̮̫̱̹̖̯͖̫̝̬̪̲̞̥̮̹̣͕̬̲̯̝͎̫͓̟̫͙̰͓̞͍̘̳̝͋͐̿̅̍͂̋̔͆̈́̀̾̿̀̄͊̑̈́͐̎͒͋́̓͂̑́̔͐͒̔́̈͂̀̏͌̕͝͝ͅͅ ̢̛̤͚̹̪͓̯̦̭̱͖͚̰̝͍̖͔̜̠̖͇͉͔̦͕̻̺̣̲̪̻̭͈͕̲̤̃͒͛̆̎̂̀͗̊̒̈́͛́̓̌͑́̃͌̓́̏̍͋̄̌͒̄̾̋͗̽̂́̚̕͜͝͝ͅp̡̨͚͓̜͈̠̳̗̬͙̗̥̖͕͖̮̟̰̗̘̟̖͇̗̙̪͔̤̞͇̮̤̞̬̙͕̻̰͖̳͓̼͖̬͂̂̀͌̔͆̅͛͒̈̈́͑̓̐̄̅͒̀̓͑̂͛̌̀̇̅̒͒̀͋͑̄͗̈̑̿̕͘͝r̨̢̡̢̛͕̰͈̤̲̙̦͚͚̙̪̙̤̭̙͎̫͔̲̟̞̮͍̩̲̠͉̹͙̫͔̣̠͎͓͎̜̙̄̽̎̃̄͊̐͊́̑͒̽̈́̀̈́̅̌̈́͆̒̎̌̉̓̈́̏̑̆̊̈́̈́̏̂̕͘͜͠͠͠͝ǫ̧̡̢͖̪̗̤̱̻̩̺̼̩̻̰̥̙͙͈̘͓͕̜̗̗͕̥̼̻̪̫̹̤̰͓̠̯̌̓͊͌̽̂̾̈́̀̋̈́͗̊̍̈̀̊̉͌͗̔̒̅͂̏͊̋̈́̃̅̉͋̔͌͒̕͘̚͜͠͠͝͝ͅg̨̧̨̛̛̞̣̦̺̺̗͚̹͓͙̲̫̼͖̘͓̝̘͍͎͖͇̮̣̤̯͉͈̞̰̮͍̜̥̱͙̫̙͖̐̍͋̅̈́̾̒̑̈́̀̂̏̿͑̍̍́̐͒͂̐͛̓̄̐̃̏̓̑̏̉͗̋̑̀̓̇̕͜͜͝͝͝͝ŗ̧̝̜̮̖̘̭̹̼̼̗͉̱͔̺̰̲̭͙̫̪̙̩̳̲̖̣̳̳̫̙̫̦̥̤̙̫̰̼͉͔̊̂͛̇̅̓́̈́́̒̀͆̍̿̎̔͑̈͑̏̌̍͑́̔̈́͌̈́̎͒̍̏̕͘̕͘͘̚͠͝å̢̢̡̡̧̧̢͔͓̫̤̬̖̜͕̪̻̠͉̗͎̪̮̖̖̠̬̘̝̤̲̣̳̠̲̱̙͇͖̻̤̈́̂̒̈́̈́͑͛̀͐̔́͐̐̀̆̐̆͗̅͋̓͒̽́̋̋̔̈̏͒͒̔̽͗͘͝͝͝ͅm̡̧̢̛̛̛̛̥̦̘̹͙̬̣̱̗͔̜̼̗͕̦̬͙̹̳̩̠̜̠̞͍̻̤̺̘͈͎͇̣̮̤̀̈́̏̊͛̋͊̒̄̊̈́́̎̎̃̍̉͛͗̾̇̐̇̅̈̈́̑͋̆̄̕͠͠͝ͅͅͅ ̢̢̧̡̘̣͈̪̟̥̯̯͈͚̖̫̺̞͈̘͇͇̣͙͓̗̻̖̖̬͇̻̟̭͎̰͈̙͔̫̖̥͇͍̋́̔͋̿͐̒̑͗͂̆̏̋̃͐́͛̈́̂͌̀̇̊͌̀͊̑̽́͑̑͐͂̐̕̚̕̕͘͘͠͝͠͝ͅf̧̧̧̺̝̫̩̗̫̬̪͇̟̠̟̝̤̪̳͉͍̖̤͎̱̙̩̟͔̰̳͔͚͈̙̪̜̞̻̎͊̎̔̔̉͊̈̌̎̅͂̂͐͛͑́̿̓̑̐̑̈́̊́̓̅͆͗͑̌́͛̓̾̾̓̕̕̚͠͝ͅͅi̧̛̲̠̝̠̹͖̼̫̦̥̤̼̳̲͚̬̼̪͕̲̬̱̞̫̖̦͍̲͉͕̺̮̤͓̭̯͙̼̓́̋̒͋̔͋́̀͋͒͊̈́̈̿̀̋̉̈́͒̈͗͂̊̍͛͋̄̽͛͛̒͘̕̕̕͝͝͝ͅx̨̧̡̢̡̛̛̳̦̖̗̣͇̗̥̦̰̟̤̤̳̜̣̦͙̗͇̱͎͉̞͖̺͚̫̟̘̼͍̩̥̜̜̪̣͆̊̏́͌̓̿̽̒̑͑̈̒͂̔̏̌́͐͗̃̈̅̍̀̄͆̎̆̔̌͆̾̒͛̿̚͘͠͝͝͝ͅ ̨̡̧̡̗͚͕̭͎͚͕͕̟͚̼͖̹̞̩̭͙̳̦͚͎̝̫̖̮̰̜͔͕͓̩̼̭̜͇̟̯̬̅̒̾̒͋̃̔͌̔̓͑̉̐̉͆͋̐̽̓̽̉͌̏̄̽̉́͂̽̃̍̐̐́̒́̈̊́̕͘̕͜͠͝ͅ(̢̧̨̡̛̛̛͔̮̞̖͓͓͚̺̰̦̝͇͚̜̫͎̹̣͎͔̖̳̫͈̥͙̦͍̪̠͖̖͖̝̮̳̟͖͉̒́̏̒͆̎̇̉̄̅͐́̃̔͋̆̈́̄̂̑͌̆͌̈͆́̾̃̊̌̈́̈̚̚̕̕̚͠͝͝͠͝͝ͅͅͅ ̡̢̛̻̰̩͍̬̹̗̞̺̭̙̯̺̗̤̦͖̯̣̗͚̹̩̻̦͔̝̳̭̙͉̻̞̬̤̭̲̲̫̩͗͌̇̏̑̋́̈́̌͗̆̉̅͆͗̾̑̾͐͊͐̉́̈́̐́̾̃̓͊̓̂̍̋͐̃̐̕̕͜͜͝͝͝s̢̨̨̢̡̛̳̣̭͖̯͚̙̱̟͕̝̗̩͎̯͕̙͕͇̮͉͕̟̮̝̣͉̮͚̜̗͔̮̤̈́̉͊̏̔̎̾̍̾̃͑̽̃̌̂͗̌̆͒̂̓̌͑͗̋́̇̾̍͌̈̈́̓͊͋̕͜͜͝͝ͅͅű̢̧̢̧̙̝͓̥̙̫̳̘͔̮̗̗̼͍͖͍͙͉̰̺͕̮͇͕̮̺̩͇͚̺͓̯̹̅̇͐͑̉̈̋̓̉̃̋̐̊̇̉̓̑͒̽͗͆̓̆̅̾̃͆̓̏̆͊̉̄́͘͘͘͜͜͠͠ņ̡̧̨͖̘̦̬̪̬̦̝̤͖̱̣̙̹̙̻̮̠̜̲̥͚͍̺̱̞̣̪̪͕̹͉̙̱̥́̈̿̐̽̉͐̓́̔͛̂̄̃̇̈́͋̏̅̈́͊̎̈́̍̓̀͆͛͑̐̏̑̎̊̇͘͠͝͝͝ͅͅţ̪̙͔̣͔̭̝͙͔̖̬̻̰̮͍̖̠͉̣̰͕͉̹̮͔͙̹̝͉̙̲̙̺̝͚̥̼̹͂͆͆͂̆̈́̓̒̎̊̆͆̏̑̿̀̓́͛͒́̂͆̾̅́̄̿̈̿̀̒̅̌͌͗̚̚͘̕͘͘͘͝͠͠ͅ ̧̨̨̛͓̻͈̠͇͎͈̖̣͎͍͎̼̭͔̠̖̞̙͙̤̹͇͕̦̳͉̱̲̩̫̦̗̲̊͗̂̒̃̆̽̓̅̏̾͋̐̽̐͊̀̈́́͆̊͗͊̂̏̃̈́̅͊̀́̚̕̕͘̚͜͝͝͝m̡̢̡̡̗̱͚͉̖̮̟̺̜̣͔̹̤͉̘̲̪͚̭̪̞̗̙̖̱͕͖̝͙̦̬̖͙͙̜̞͕̞͓̀̿̓͌̇͛̎̇̒̃̄͒̇́͒͛̈́͑̾̋́̀̇̔͂̐̆̀̏͊̏̅̏̑̊̍̈́̌̂̚͜͜͝͝͝͝ͅa̢̨̧̢̧̛̛̘̠̞̰̳͍̼̳̖͕̞̲̗͖̻̣̤͓̫̦͇̠̬͎̦̖͖̼̜̫̣͔͓̼͇̠̽͒́͐̋͌̍́́̇͐̈́̉̂͌̓̄̇́̋͑̀̾̿͋̈́͑͂̀̀́̄͌̂͂̽̈́͊̋̕̚̚͘͜͝ͅḯ̡̨̧̢̡̧̧̛̛̘̱̘̹͙̦͔̮͔͓̥̟̟̮̱͓̟̻̤̬̲͔̘̯͚͉̣̭̺͌͋͆̀̀͒̀̍̆͂̓͆̋̓̿̇͑̓̈͊͒̑̑͊̀͐͆̒̏̈́̌̓̏͗̿̚͜͝͝͠ͅͅ ̢̧̧̛̛͉͎̺͈͍͍̟̦̩̫͈̯͉̩͖̩̰͙̞̳̟̭̮̻̮̠̝̳̪̰͓̱̬̖̘̭͎̲͎̱̘͆̀̂̍̽͒͒̑̉̊̈̀͌̆͋̊͌̉̔́̄̊́́͋̓̑̌̕̕͘͘̕͜͝͠͝͠͠͝͠͝͝ͅm̢̨̡̛͖̫̻͖̯͙͎̝͍̻̻̖͉̺̙̘̦̬͕͇͙̣̜͈̲̩̤̠̳̤̮̻̯̭̆̈́̂̌͐̇͐́͂̓́̾̈́͋̀̓̎̑̉͆͑͑̆̏̅̇̉͛̌͗̾̾̾͆̔̃̚͘͝͝͝͝ͅữ̡̢̢̛̤̜̳̞͍̺̲͔̩̰͔̝͔̫̥͓̠͎̦̥͔̭̞̼̩͎̳̰̝͕̱͔̦̫͖̟͚̯̮͗̓̊̔̔̑̈́̋̀̄̏̑̋͂͊̿̈̌̒̓̅̓̃̃̾͒̀̂͊̾͆̇̄̉̆̕̚̚͘͜͜͠͝͝ͅl̢̢̛̤͇͙̞͙̰̺̤̣̠̪̱̝͈͎̯̯̺͉̝̯̗͚̠̹̫̭̙͇̙̫̻̘̹̱̏̉̈́͌͋̑̿͊̿̉́͌̒́͑̿͋͌͛̇̄̀͗̎̽̃͛͋̆̒͆͂͊̾̔̓͂̽̚͘͝͠͝͝ͅt̨̡̧̢̧̧̢̢̢̛͈̜̠͎̹̹̪̗̟̝̣̻͙̘̖̱̳̥̝̟̳͎̞̣͎͚̫̳̳̗͍̫͓̋̈́̒͂̌̈́̔͌̈͋̄̈́́͌͗̃̊̑̀͆̋́͊̍̆͆͛̀̄͌̔̅͂͋͂͂͂̍̚͜ͅ ̨̢̡̢̧̬͖̠̤͈͎͔̪̼̤̳̮̬̰̼̱̰͓̩͔̤̜̦̖̞̥̲̝̭̺̮̤̱̦̲̤̀̄́̈́̒̑́̋͐̀͋͛́͒̎̎͋͐̄̀̎͐̎̈́̽̐̓̿̈́̿̀̈́̉̇̉̊͘̕͜͜͜͝͝ͅa̧̡̨̢̨̹͇͕̠̲̟͕̳̲͍̟̮̝̲̺̳̘̜̜̫͙̖̜̪̩̲͚̻͈̩̦͙͙̱̞̦̍̈́̄̈́̓̋͋̊̎̀̐͑́̂́̃̌̾͌̑̄̈́̐̃͂̃̊́͐̄̎̄̍̉̓̕̚̕͜͝ͅç̧̛̭͓͈̮͖̹̻̰͇̩̱̥͉̣͚̬͙͖̞͎̖̼̠͎̟̲̬͓̲̫̩̱͙̥̪̦̖̠͉̯͊̉̃̈͊̍̍͊̃̿͆̌͗̃͐̀͐̀̔̐̑͛̀̐͒͋͑̀̀́́̆̅̚̚͝͝͝ͅẗ̢̡̨̛̜̘̦̜͓̤͎̭̳̪̺̟̮̘̲̩̗̳̖̩̮̟̪̣͈̯͔͓̙͎̰̰̯͔̬̣̬́́̋͆͌̏͒̾̆̒̾̍̓̔̅̆̈́̋̈̄̾̍̀̈́́̾̍͋̄̽̀̈́̔̊́͛́͐͆̕̚̚̕͜͠ͅi̢̢͉̘͓̤̲̟͉̮̰̩̙̣͈͚̙͖̗̦͈̦̮̫̱̻͇̗̬̜̟̬͖͎̫̗̓͂̒̊̅̀͒͑̈́͌̽̾̀͐͌͗͋̒̀̔̉̒̄͒͆̔̑͐̋͌̎̉̓͋̑̃̽̅͂͒͌̾̚͘͝ͅͅv̧̢̡̧̛̟̳͍̤̳͎̹̙̠͙̘͇̖͕̟͙͔̤̟̬̞͉͖̮͙̦̠͍͕̖͙̹̗̙̮̞͖̽͛̅͊̀̂̇͋̾̀͛͋̿̋̈́̅̌̀͂̂̈́͒͐̅͒̓͛͆͆̅̈́́͊͘̕͘͘̚͝͝͝ͅǡ̢̢̢̧̢̨̡̛̻̙͕̰̺̝͎͖̻͕̝̟̟̬̝͇͈͓̬̫͖̖̺̫̘͖̺̺͕͙̟̂͗̂̒̔̉͛̽̾͗͌͛̍̍́̌̅͌̊̑͐͑́͗̃́̎̏̄̊̆̂̂̇͑͑̍͜͠͝͝͝ ̡̧̢̧̨̛̛̛̣̲͈̹͙̺͉̭̜̫̙͖̠̯̤͉̦̱͓̻͙̼̲̟̜̳͙̜̼͇̮͓̝͊̉̐̐̅̊͛̊̈́̂̔͗̀́̍͗̐͑̒̓̔̊͗̈́̀̓̏̈́̐̀̿́͘̚͜͝͠͠͝n̡̧̡̨̛̫̗͈̻͈̰̘̻̝̻̘̱͕͎̲͚̦̲͔͖̤̮͎͉͔̮̮̯̭͔̟̹̱͑̈̇̌͆͆͋͒̈́̔̈́̓̄̋̉̊̏̽̍̊͐̈́̽̄͒̐͊̈́̀̏͂͒̏̓̕̕̕͘͜͝͝͠͝ǫ̡̢̩͔̫̦͎̗̲̪̣̬̪̰͚͙͇͈̳͉̺͎̥̦͕͕̹͕͙̗̦̞̳̳̯͐̏͒̾̇̿̐̃̋̈͊̐̊̇̑́̎̓̆͛͛͐̿̍̒̽̃̂͐̎̉͊̾̎̀͛̕̚͘̕̕͘̚͝͝͠ͅͅa̢̡̢̧̛̛̩̙̪̭͇̲̣̝̘̝̗͇̭̲͍͖̮̗̲̩̣͈̺͎̪͇͚̟̹̮̪̫̩̱̮͉͒͌̂͆̆̓̎͗̅̊̆̒̽̀̊̔͑̌̐́̉̾̿̈́̏̔͂̄̄̃͗̓̑̍͆͐̈̕̕͜͝͠͝p̧̢̡̨̡̨̛̜͎͚̥̣̜͎͉̼̝̩̩̞̩̻̪̰͉̳͍̳̞̫͎͇̫͚͈̹̞̻̥̠̪̼͈͛̽͋̈́̈̊̾͑̓̇͒̀̓̃͊̍͛̊͗͋̈́͊͑͌̉͗̾̋́̽̅̃̕̚̕̚͜͝͝͝͝ṭ̨̧̢̡̨̛̛̘̘̘̠̝̖̠̗͉̜͎̭̩̣̹̬̖̩̫͔̭̭̤̭̖͕̠̻̜̱̪͔̫͚͌̀̌̃͆̈́̂͂͆̀͒̔̍̈͋̇̅͑͊̈́́̂̽͆̃͆͊͛̆̎̓͌̃̈́̊͘͝ͅę̢̨̨̧̢̛̛̦̪̪͇̘̭͔̫͇̯̫̗̗̬̰̭̥͚̜̱̲͇̖͇͉̞͖̯̤̮̲̗̜̙̖̫̪̈́́̀͌́̎͑̂̏̀͒̾̄̋͑̓͋̔͋̄̀͛̇̀̈́̓̊̀͛̍̾͂̎̾̄̾͒̚̚̕͠a̧̨͔͔̗̰͉̹̳̩͍͇̗̪̗̰̲̗̖̬̟͙͍͈͕͉̖̭̞̼̙̲̰̣͇̤̳̜̣̣̼͆̒̎̓̑͑͛̓̊̈́̊̈́̀͆́̑̽̾́̋̆̒̍́͊̑̓͑̽̊̉̿̈́̓͛̓͜͝͝͠ͅ ̨̧̨̛̟͔̫̰̥̩̗̹̬̲͎̪̗̜͙̱͙̗̪̞̝̼̠̞̱͍̤͚̯̝̺͈̫̲̻̀̍̋͂̐̅͂͆̆̔̔̂̓̾͑͗̾̄̃̅̓̄̊̉͐̒͛̈̔̂̑̌̕͘͘͘̕͘̕͜͜͠͠͝)̨̡̢̛̛͔̻̮̗͖̠͙̭̤̰̖̟̱̗̪̼̭̩̘̘̦̟̲̱̜̼̭̣̜͇̜͇̗̹͔͍͇̈́̾̄͂̀͆͋̐̏̓͋͂̓́̿̈́̅͆̍̊̋̅͋̀̎̃̎̊́̎̒̈̀̅̽̍̎̔̕̚͜͝͠ͅ

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator ilarion
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╱╱╱╱╭━━━╮

╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰╮╱╱╱┃╭━━╯

╭━━┳━━┳━━┳┻╮╭╋━━╮┃╰━━╮

┃╭╮┃╭╮┃╭╮┃╭┫┃┃╭╮┃┃╭━╮┃

┃╰╯┃╰╯┃╭╮┃┃┃╰┫╭╮┃┃╰━╯┃

┃╭━┻━━┻╯╰┻╯╰━┻╯╰╯╰━━━╯

┃┃

╰╯
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator ilarion

am si eu o intrebare: nu cumva esti prea de lux pentru poarta 6 ?

─────────────────────

────────██████───────
────────██░░████─────
─██████─████░░████───
─██░░██───████░░████─
─██████─────████░░██─
──────────────██░░██─
─██████─────████░░██─
─██░░██───████░░████─
─██████─████░░████───
────────██░░████─────
────────██████───────
─────────────────────
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

jur ca am vrut sa sun astazi dar mi am amintit tarifele si minutele si am sunat cu drag la aliss ca ea ofera momentan servicii superlative la acelas pret o ora chiar are o ora si jumatate, jumatate. :hug1 si gfe maximal inclus

ok si trebuia sa ne impartasesti asta!? hai sa nu mai facem off topic si reclama. iti recomand sa te duci unde vrei tu... 

Link spre comentariu

am si eu o intrebare: nu cumva esti prea de lux pentru poarta 6 ?

─────────────────────

────────██████───────
────────██░░████─────
─██████─████░░████───
─██░░██───████░░████─
─██████─────████░░██─
──────────────██░░██─
─██████─────████░░██─
─██░░██───████░░████─
─██████─████░░████───
────────██░░████─────
────────██████───────
─────────────────────

Curisoii mor repede. TU si alti ca tine care sunt numa pt informatii... si consumati oxigentul...ce sa zic ...no comment! Ca si chestie...apartamentul meu e super si stau intr-o zona foarte linistita. imi place maxim...clientii mei beneficiaza de relaxare totala si de o priveliste faina !

Link spre comentariu

Buna dragii mei ,sunt Alexandra am 20 de ani , 1.68cm/59kg/bruneta iar pozele imi apartin 100% fundul si sanii🔞 pe placul tuturorâ¤ðŸ˜ˆnu sunt nici extra slim dar nici cu forme peste medie...ðŸ˜ðŸ¤—

Ne putem intalnii la mine la tine sau la hotel inclusiv in alte statiuni la preturi diferite in functie de distanta!

Oral nep (IN FUNCTIE DE IGIENA)

Normal DOAR protejat

Dus impreuna

69/ diferite pozitii/ mici fantezii

Finalizarea in prezervativ

Finalizare corporala (50lei+)

Masaj de relaxare/sex intre sani.

150lei-o finalizare(la mine)

200lei -o ora (la mine) zona city park

250lei ora la deplasare in Constanta

Nu accept anal sau sarutari pe gura!

Am dreptul de a imi selecta clientii la fel cum si voi va selectati escorta! Pupici😘😘 astept telefonul vostru,putem vorbii si pe WhatsApp

post-294350-0-89938000-1559677976_thumb.jpgpost-294350-0-44779100-1559677937_thumb.jpgpost-294350-0-62434100-1559678013_thumb.jpg

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Ps. Fac full services !! 100 + pt anal ! sunt incepatoare...

vrei +100 la anal ca esti bididoaicā?....mai vrei plāticā peste ca sa se chinuie lumea cu tine,,,hoo. hoo usor,sati ca ma doare..si alte vorbe de genu??

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...