Sari la conținut

Nicole !

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Postat

alina... niko... sau cum iti zice tie... o tepara ordinara... sun... imi spune serviciile... cadem de acord ca ma pun pe drum spre poarta 6... si cand ajung imi spune ca ea e disponibila intr-o ora... asta e ultima bomba...

concluziile le trageti voi... pt mine... la DE EVITAT !!!

va salut,

Vaporeanul

• Oras:Constanta
Postat

alina... niko... sau cum iti zice tie... o tepara ordinara... sun... imi spune serviciile... cadem de acord ca ma pun pe drum spre poarta 6... si cand ajung imi spune ca ea e disponibila intr-o ora... asta e ultima bomba...

concluziile le trageti voi... pt mine... la DE EVITAT !!!

va salut,

Vaporeanul

Heii . de ce vorbesti asa? nu fi rau! Stiti cum faceti majoritatea? sau genul ca tine...ma sunati 1 data, 2 ori, aceleasi intrebari...va dau locatia "informativ", iar fara a fixa o intanlire veniti direct la adresa si imi spuneti ca sunteti " jos " . Dapoi eu ce sa fac...sunt om, mai ies la o cafea, la cumparaturi etc. Nu sunt Alina! Alina a fost o tipa ce a lucrat cu mine 1 sap...a plecat, iar cartela a ramas la mine.  Intre timp am inceput sa o folosesc eu . Acum mi-am cumparat nr nou. Multumesc

ps. acum mi-am adus aminte...tu m-ai sunat info si nu ai spus ca vi !!!!! 

ps. Eu cred ca m-am facut inteleasa. Sunati cu 1h, 2 inainte chiar si 1 zi pt programare !!!...sa stiu 100% ca vi ( sa ma pot pregati sau sa pot ajunge acasa si asa evitam orice neplacere, discutie !!!  ) 

ps. nu ai cum sa spui ca sunt neserioasa doar din motive de genul! 

Craciun fericit, sarbatori fericite ! Fi mai bun 

Postat

In tomis 3 cam pe unde ai locatia? Mai da un punct de reper din zona te rog.

Bunaaa . In poarta 6. Este un bloc nou pe colt, te rog sa ma suni sa iti dau detalii ! pup. 

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

In semnatura ta scrie locatie tomis 3 :)

In poarta 6 nu am dezlegare sa vizitez fete :( imi pare rau

Postat

In semnatura ta scrie locatie tomis 3 :)

In poarta 6 nu am dezlegare sa vizitez fete :( imi pare rau

Anuntul este foarte vechi, trebuie sa il editez. M-am tot mutat...sincera nu o sa mai stau nici pe aici mult...Cum crezi, eu te anunt daca ma mut curand. Dar sa sti ca am apartament intr-un bloc nou, vedere superba...o puteam face si in leaving...si pe balcon . hahha pup

Postat

Anuntul este foarte vechi, trebuie sa il editez. M-am tot mutat...sincera nu o sa mai stau nici pe aici mult...Cum crezi, eu te anunt daca ma mut curand. Dar sa sti ca am apartament intr-un bloc nou, vedere superba...o puteam face si in leaving...si pe balcon . hahha pup

Imi place cum scrii si imi place noua ta prezentare ca sa zic asa;) vroiam sa iti spun de ieri dar azi m-ai convins!

O sa cer dezlegare de la nevasta sa ma lase in p6 si discutam.

Momentan esti simpatica, incearca sa o tii asa ;)

Ps: pe balcon e cam frig momentan :))

Vizitator vivito
Reputație: 0
Postat

Niko ,alina sau cu te_o chema.maine la 9 sunt la tine.:)).numai sa raspunzi la tel

Postat

Imi place cum scrii si imi place noua ta prezentare ca sa zic asa;) vroiam sa iti spun de ieri dar azi m-ai convins!

O sa cer dezlegare de la nevasta sa ma lase in p6 si discutam.

Momentan esti simpatica, incearca sa o tii asa ;)

Ps: pe balcon e cam frig momentan :))

hahha. tu vz ce dezlegare gasesti si de restul ma ocup eu. 

Postat

Niko ,alina sau cu te_o chema.maine la 9 sunt la tine. :)).numai sa raspunzi la tel

Msj pe telefon te rog. Ex. Sunt X de pe ...si vreau maine o rezervare la ora x .  Eu asa imi verific programarile ! Fara suparare...dar sa nu uit si dupa iar discutii...neserioasa ....of . etc. etc

Postat

Niko ,alina sau cu te_o chema.maine la 9 sunt la tine. :)).numai sa raspunzi la tel

de ce nu ai venit? m-ai sunat pt info ...si nu ai mai venit. 

Postat

Maine esti? Ti-as da o sansa in ciuda recenziilor de pe vechiul topic...

Si o scurta intrebare oralul tine mai mult de 30 de secunde? Fara suparare, dar daca esti ok eu as veni anul asta cat mai am timp

Vizitator vivito
Postat

Raspunzi la tel anu asta ?

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

6 - 6 . poarta in casa. 

'am poarta in casa'"...stai ca nu ai loc.Cat stai hai sa dai si tu un meniu, ti-ai schimbat atitudinea fatza de noi utilizatori de forum si iubitori de nebuni??

• Like 2
Postat

Valens, oare cand inveti si tu sa scrii? Tot "iubitor de nebuni" ai ramas?

Vizitator haloowen
Postat

Valens, oare cand inveti si tu sa scrii? Tot "iubitor de nebuni" ai ramas?

A schimbat tactica. Acum nu mai pune asa multii :))))))

Postat

Raspunzi la tel anu asta ?

Lucrez.  imi cer scuze, nu pot sa va rasp la fiecare in parte...posibil sa fac si deplasari in seara asta. Un an nou fericit ! pupici

• Like 1
Postat

Maine esti? Ti-as da o sansa in ciuda recenziilor de pe vechiul topic...

Si o scurta intrebare oralul tine mai mult de 30 de secunde? Fara suparare, dar daca esti ok eu as veni anul asta cat mai am timp

Nu stiu ce inseamna 30 de secunde la tne. sexul oral la mine nu consta intr-un timp anume . Multumesc...

Postat

30 de secunde inseamna de la 1 30  :slap2

si invers. 

Va pup baieti, sa fiti iubiti si sa va aduca anul nou bucuri si imbrastisari calde si liniste sufleteasca. Eu sunt disponibila, cine doreste...ma poate contacta pt programare. 

• Like 1

• Telefon: +40728776282
  • Oras:constanta
  • Telefon: +40728776282
  • Oras:constanta
Postat

Ne spui si noua un meniu te rog?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.