Sari la conținut

Nicole !

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Patagonia
Postat

nu deloc explica-ne in ce univers traiesti? nu este clientul rege? tu cu ce bani te inbraci, iti platesti chiria, te alimentezi, iti cumperi gel de dus si pasta de dinti sa nu iti puta p...., c..... si g....???

zi dece crezi ca trebui sa ne tratezi ca si cum iti datorim noi tie ceva? daca ai probleme fundamentale psichice suna si tu la parintii si fale capul balamuc dece nu te au inascut pe tine printesa cu avere mare sa nu trebuiasca sa misti tu nici un deget in viata asta. dar nu inprastia pe aici vanturi de mare dama ca nu cred ca esti nici macar nu am gasit un indiciu sa zic daoo dracu ca este ea figuranta si fitoasa si frigida futai doar pe bani la ea dar macar are clasa si mi sa scoala exact din cauza asta, nimic.

Laso asa !

• Like 1
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

O fi prins vreun fraier  :laugh2

• Like 3
Vizitator cenzurat
Postat

eu stiu cum arat si ce prestez. Vino sa ma vezi si dupa spui daca nu sunt ok. risti si tu 50 lei in plus... 

stai ca matematica mea imi joaca feste

50 in plus pt ce????

adauga aici tarifele sa vad si eu

Postat

sexul trebui sa fie ca tango-ul nicole draga sa trezeasca fuego de la passion in om

• Oras:Constanta
Postat

stai ca matematica mea imi joaca feste

50 in plus pt ce????

adauga aici tarifele sa vad si eu

INCALL ( LA MINE ) : 150 - 1 fin250 - 1h ' 2FIN !!!  OUTCALL (DEPLASARI STATIUNI ) : Discutam la tel in functie de distanta!!!

• Minus 1
Vizitator cenzurat
Postat

INCALL ( LA MINE ) : 150 - 1 fin250 - 1h ' 2FIN !!!  OUTCALL (DEPLASARI STATIUNI ) : Discutam la tel in functie de distanta!!!

si pana la urma de ce ai bagat poze false?

tot nu ai raspuns cat timp alocat pt o finalizare?

baga repede niste selfiuri cu tel ca sa mai speli din pacate

• Like 4
Vizitator haloowen
Postat

Bravo ai un os! :D Acum veniti sa vedem daca sunt eu in poze !

ete nah!

pe banii cui?

no mai bn mergem noi la punct sigur? cautam o Glory-holle ;) doar pt cunos***ori.

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Zdreanta

O fi prins vreun fraier  :laugh2

Zdreanta

:beex2

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Pe mine m-a blocat. Am stabilit o intalnire, nu a raspuns la tel si apoi, cand i-am scris pe watsapp ca este "neserioasa" m-a blocat fara drept de apel...deci?!

• Like 3
  • Minus 1
  • Telefon: Stelian11436@gmail.com
  • Telefon: Stelian11436@gmail.com
Postat

ba fratilor... tipa tot zice in paranteza aia ca ea e activa mai mult noaptea... ce plm inseamna asta la ea, cand eu sun trei seri la rand intre 00 si 2 NOAPTEA si nu raspunde... ca nu mai inteleg nimic!!

va salut,

Vaporeanul

• Like 2
Vizitator j0hnny_legend
Postat

Înseamnă ca e la strada si nu poate sa răspundă ca mai trec mașini si claxonează :)

Am sunat-o si eu si mi-a zis intr-o ora ca are putina treaba :)

Eu nu înțeleg de ce nu o muta motanul la de evitat pentru poze false

Poate ca știe motanu ceva ce noi nu știm

‘Ti-ar whiskasu’ al dreaq motane! :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

ba fratilor... tipa tot zice in paranteza aia ca ea e activa mai mult noaptea... ce plm inseamna asta la ea, cand eu sun trei seri la rand intre 00 si 2 NOAPTEA si nu raspunde... ca nu mai inteleg nimic!!

va salut,

Vaporeanul

hei. Nu am lucrat 3 zile. Acum sunt activa, astept apelul tau. Scuzele de rigoare...

Postat

Pt rautaciosi ! Scuzele de rigoare ... cine a primit PM a inteles povestea mea...! :*

Postat

Pe mine m-a blocat. Am stabilit o intalnire, nu a raspuns la tel si apoi, cand i-am scris pe watsapp ca este "neserioasa" m-a blocat fara drept de apel...deci?!

Daca esti unul din tipii care cere poze in avans sau ma ia cu cuvinte magice gen de pescareala sau suni in fiecare zi fara rost...e si normal sa te fi blocata. ai wap!? te rog sa imi scri sa vad cine esti. 

• Minus 1
Postat

Înseamnă ca e la strada si nu poate sa răspundă ca mai trec mașini si claxonează :)

Am sunat-o si eu si mi-a zis intr-o ora ca are putina treaba :)

Eu nu înțeleg de ce nu o muta motanul la de evitat pentru poze false

Poate ca știe motanu ceva ce noi nu știm

‘Ti-ar whiskasu’ al dreaq motane! :)

Abtinete...lasa pe astia mai tinerii sa se dezlantuie :). De trefla nu ma muta !

• Minus 1
Vizitator haloowen
Postat

Mata :)

Pune-i cratima daca vrei sa iasa feng-şui :)))))

Din start ai pierdut o serie de cateva zeci de clienti cizelati. Ok,noaptea o sa mai ai parte de cate un betivan,vreun injectat sau vreun fumator de sobolani care vrea sa-si verse "amarul" pe o pasarica frageda.

O sa fie topicul asta ca al izabelei92. Cand te retragi,cand apari ca si contul ala rosu costa.

Ce sa zic,spor si suptces!;)

• Like 4
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...