pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2019 Laur mi-a dat o idee, ce rost are sa visezi daca poti trai acum, cat o fi...Am cautat job perfect, relatie perfecta... am renuntat, nu erau destul de perfecte. :)Vreau sa petrec o luna, un an, mai multi... cu unul cu care ma simt bine.Peste maxim 2 ani vreau sa plec din tara, pana atunci sau vii cu mine. Nu la curvasareala, la munca. :)Sa vad ce da din voi.Sunt 8 ani parca, traiesc bine cu mine, nu e nevoie, pot fi mai placuti anii urmatori... :) 5
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2019 Mazel tov !!! parca asa se zice? :aplaud :X 4 7
Administrator pisicuts Reputație: 114539 Postat Martie 18, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 18, 2019 Laur mi-a dat o idee, ce rost are sa visezi daca poti trai acum, cat o fi...Am cautat job perfect, relatie perfecta... am renuntat, nu erau destul de perfecte. :)Vreau sa petrec o luna, un an, mai multi... cu unul cu care ma simt bine.Peste maxim 2 ani vreau sa plec din tara, pana atunci sau vii cu mine. Nu la curvasareala, la munca. :)Sa vad ce da din voi.Sunt 8 ani parca, traiesc bine cu mine, nu e nevoie, pot fi mai placuti anii urmatori... :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2019 Lasa-maaaaa! :laugh2Felicitari, serios, s-a simtit o mana puternica pe site. ;)Dar lasa-mi topicul! :rax2 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 18, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Martie 18, 2019 asta e vis? 1
mumuki Reputație: 48 Postat Martie 18, 2019 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Postat Martie 18, 2019 sindromul stockholm 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2019 asta e vis? Vrei sincer? :)Au fost ani de autodirijare... corpul tipa, mintea spunea calm ca asta e...Pot face asta la nesfarsit. Repar corpul, pe cat pot, hormonal nu am cum sa repar...Visam, apropos de vise, ca ma atinge cineva pe coapsa pe interior.... pentru mine a fost un cosmar! M-am trezit cu tot ce am vorbit cu mine... in dorinte! :slap2Stiu ca ma urasti, tu stii de ce, sa raman asa sau ar merita? Pentru ca eu, sincer, as prefera sa ma simt obisnuita singura in pat decat... 1
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 faa iar ai dat iama an vodka sa moara jaxana daca nu vorbesti an dodii 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2019 faa iar ai dat iama an vodka sa moara jaxana daca nu vorbesti an dodii Asa e, nu sunt om, eu pot orice, topic closed.
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 18, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 18, 2019 ...Și care-i compromisul dacă-ti merge bine!? :)) 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 18, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 18, 2019 faa iar ai dat iama an vodka sa moara jaxana daca nu vorbesti an dodiiCe ai?Citește mai cu atenție, fata a fost destul de clară în exprimare dar...cam grăbită.Urmeaza să-și expună ideile mai pe larg...dacă nu i le mai tai! 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2019 Ce ai?Citește mai cu atenție, fata a fost destul de clară în exprimare dar...cam grăbită.Urmeaza să-și expună ideile mai pe larg...dacă nu i le mai tai! Tu inca traiesti cu impresia ca ma cunosti... Si azi! :laugh2Drogato, pana sa vorbesti despre mine, vezi cum reusesti sa vorbesti despre persoana ta... nu-ti iese decat "Avem niste cai verzi pe pereti... Sunteti idioti?! Uite caii verzi! Duamne ce prosti, da' bine ca am facut psihanaliza!" :) 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 18, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Martie 18, 2019 Vrei sincer? :)Au fost ani de autodirijare... corpul tipa, mintea spunea calm ca asta e...Pot face asta la nesfarsit. Repar corpul, pe cat pot, hormonal nu am cum sa repar...Visam, apropos de vise, ca ma atinge cineva pe coapsa pe interior.... pentru mine a fost un cosmar! M-am trezit cu tot ce am vorbit cu mine... in dorinte! :slap2Stiu ca ma urasti, tu stii de ce, sa raman asa sau ar merita? Pentru ca eu, sincer, as prefera sa ma simt obisnuita singura in pat decat... io intrebam daca esti vistantric. ca te exprimi la fel ca ea. si vis te intelege!! eu te urasc? ne cunoastem cumva?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2019 io intrebam daca esti vistantric. ca te exprimi la fel ca ea. si vis te intelege!! eu te urasc? ne cunoastem cumva? Eu vorbesc ca Vis? Ok.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Tu inca traiesti cu impresia ca ma cunosti... Si azi! :laugh2Drogato, pana sa vorbesti despre mine, vezi cum reusesti sa vorbesti despre persoana ta... nu-ti iese decat "Avem niste cai verzi pe pereti... Sunteti idioti?! Uite caii verzi! Duamne ce prosti, da' bine ca am facut psihanaliza!" :)Amandino, tu ai pasarele la etaj si dunga pe buletin. Urmeaza si bratara la picior Adevarat, tu ai facut psihanaliza, numai ca tu erai legata in camasa de forta in fata doctorului de la ospiciu. Cum ai evadat, plm, te-o scot vreun racket de-ai tai
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 18, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Martie 18, 2019 Eu vorbesc ca Vis? Ok. daca cineva poa' sa-mi elucideze urmatoarele fraze imi retrag cuvintele: "Peste maxim 2 ani vreau sa plec din tara, pana atunci sau vii cu mine.Sa vad ce da din voi.Sunt 8 ani parca, traiesc bine cu mine, nu e nevoie, pot fi mai placuti anii urmatori..." sunt la rand, nu sunt luate din text. hai ca pe prima am inteles-o dupa ce-am citit-o de 4 ori. limba romana e flexibila, nu contorsionista.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2019 Ce am spus? "Sa vad ce da din voi."...Continuati.Eu nu sunt Vis, nebuna de legat din punctul meu de vedere, si nici nu ma compar... Dar hai sa vedem cat de mult cadeti...Cine sunt eu ramane pentru mine pana merita sa vada si altcineva. ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2019 Amandino, tu ai pasarele la etaj si dunga pe buletin. Urmeaza si bratara la picior Adevarat, tu ai facut psihanaliza, numai ca tu erai legata in camasa de forta in fata doctorului de la ospiciu. Cum ai evadat, plm, te-o scot vreun racket de-ai tai Nu am facut psihanaliza.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 18, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Martie 18, 2019 Ce am spus? "Sa vad ce da din voi."...Continuati.Eu nu sunt Vis, nebuna de legat din punctul meu de vedere, si nici nu ma compar... Dar hai sa vedem cat de mult cadeti...Cine sunt eu ramane pentru mine pana merita sa vada si altcineva. ;) ba eu vad ce-ai spus. astept pe cineva sa-mi traduca. edit: tu esti aia la care blocasem vreo 3-4 conturi c-o luasei rau pe aratura...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2019 ba eu vad ce-ai spus. astept pe cineva sa-mi traduca. edit: tu esti aia la care blocasem vreo 3-4 conturi c-o luasei rau pe aratura... block.png Handicapatule, de mine erau multi obsedati, conturi cu Amada s-au revarsat pe aici si cand nu eram activa... Este o conspiratie, nu-i asa, bolnavule?! Era greu sa faci diferenta. :hihat
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 18, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Martie 18, 2019 Handicapatule, de mine erau multi obsedati, conturi cu Amada s-au revarsat pe aici si cand nu eram activa... Este o conspiratie, nu-i asa, bolnavule?! Era greu sa faci diferenta. :hihat neeeah....fix asa te exprimai si pe celelalte...tu si vadim ce va mai spoiti asa pe la gura...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2019 neeeah....fix asa te exprimai si pe celelalte...tu si vadim ce va mai spoiti asa pe la gura... Nu am avut clone. Am avut si am obsedati, pe forum sau telefon... Eu sunt singura Amada. Ai dreptul sa crezi ce vrei, am spus asta de multe ori, asa cum daca eu cer adevarul, nu aveam minciuna in brate. Dar si aici poti crede ce vrei.Sunt prea directa sa ma ascund si cu asta cred ca am spus totul. ;) Fara nimic, ma uitam la clipul ei... arh! :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 18, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 18, 2019 hmmm....urata decizie dintr-o data =))
big smoke nr1 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 faa iar ai dat iama an vodka sa moara jaxana daca nu vorbesti an dodiiO sticla de numarul 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum