Sari la conținut

26 mai cu cine votati?

Postări Recomandate

Postat

eu nu inteleg de unde polarizarea asta bine vs rau. nu exista alb si negru in viata... cine chiar crede ca unii sunt curati ca lacrima si ceilalti negri ca iadul, e naiv.

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

beraru, foarte putini dintre cei cu un grad ridicat de cultura intra in politica, deci nu prea pot fi votati.

lasand la o parte ca lumpenproletariatul (inculta, da multi) oricum nu i-ar vota.

De acord cu ceea ce spui, pana anul asta.

Uita-te pe lista USR si zi-mi, obiectiv, unde crezi ca te-ai "aseza" tu.

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Popor de latini mai tambeli  ca in Romania nu o sa intalnesti nici prin  Spania sau Italia

Dupa cum a spus si Oly  nu merg la vot de mai bine de 20 de ani , atunci a fost ultima oare cand  mi-am luat teapa  , teapa pe care am si inteles-o  cu timpul .

De ce ? Ca mi se rupe de politica din Romania , mi se rupe daca iese/fura  stanga sau dreapta (ciclic , vorbind , asta se va intampla in permanenta pe perioade scurte de timp)  cum mi se rupe si de oligofrenii plictisitori care desschid asemenea topice si  transeaza politica pe un site de curve . De parca si pe acestea de politica li se falfaie , cu toate ca o politica prosta a dus si la inmultirea de curve la orice colt de strada , ca asa au inteles ele prin forma de educatie si scolarizare (lipsa)

Ohhh...ce plictiseala pe aici , si ce discutii interesante , ale acelorasi mocofani neamuzanti si neinitiati pe orice tema de discutii s-ar deschide

Mai bine iesiti in parc , la un gratar , la o plimbare ....etc....si relaxati-va ca  oricum va sta creierul lejer in cutia craniana

Poate va dau si alte  detalii mai tarziu ....ca sa vedeti cat sunteti de prosti , nu alta ....pana atunci  Relax de duminica ....PAMPALAILOR !!!!

Postat

O punem pe fie-ta, candidat unic al pakistanezilor.

Prost te-a mai facut.

Si proasta ai facut-o, daca o educi sa stea acasa.

Tu iti dai seama educatie de la un tata care a futut o fata cu 1 an mai mare decat fica-sa?

• Oras:Muntenia
  • Oras:Muntenia
Postat

uite, chiar am parcurs acum lista USR si am remarcat mai mult tineretea lor, decat gradul extrem de ridicat de cultura. O.k, nu mai sunt pe lista niciunui partid (cred si sper) pusi ostentativ candidati ”din popor”.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pentru ca debilii si alienații mintal n-au drept de vot.

Daca mi-ar fi pasat, as fi zis ca-mi pare rau pentru tine.

Postat

defapt ma pis pe toti taximetristi nu doar oly, de handicapati asitati social care nu sunt in stare sa castige un ban decat din taximetrie, sunt la fel de cretini ca si femeile care se fut pe bani si voteaza PSD sau nu merg la vot

Vizitator beraru
Postat

Oricat de pesimist ai fi, nu poti sa spui ca sunt multe tragedii in viata. Multe ca numar, insa nu si ca, virgula, clasificare.

La mine, in top 5 este cea in care ai un sef (mult) mai prost decat tine. Intra la capitolul "tragedii", nu glumesc.

Anul asta imi fac sperante.

• Like 1
Postat

Am uitat sa zic , astia cu Hastagurile sunt cei mai prosti posibili oameni

Adica s-ar lasa mintiti si cumparati  in orice clipa , chiar si de unul ca  Soros care crede in democratie evreiasca .

• Like 1
Vizitator beraru
Postat

Gogule, observ, ca monologhezi p-acilea.

Sigur! Ma bucur sa pot monologa cu tine. Intotdeauna ai fost un bun partener de monolog.

• Like 2
Vizitator olʎ
Postat

Popor de latini mai tambeli  ca in Romania nu o sa intalnesti nici prin  Spania sau Italia

Dupa cum a spus si Oly  nu merg la vot de mai bine de 20 de ani , atunci a fost ultima oare cand  mi-am luat teapa  , teapa pe care am si inteles-o  cu timpul .

De ce ? Ca mi se rupe de politica din Romania , mi se rupe daca iese/fura  stanga sau dreapta (ciclic , vorbind , asta se va intampla in permanenta pe perioade scurte de timp)  cum mi se rupe si de oligofrenii plictisitori care desschid asemenea topice si  transeaza politica pe un site de curve . De parca si pe acestea de politica li se falfaie , cu toate ca o politica prosta a dus si la inmultirea de curve la orice colt de strada , ca asa au inteles ele prin forma de educatie si scolarizare (lipsa)

Ohhh...ce plictiseala pe aici , si ce discutii interesante , ale acelorasi mocofani neamuzanti si neinitiati pe orice tema de discutii s-ar deschide

Mai bine iesiti in parc , la un gratar , la o plimbare ....etc....si relaxati-va ca  oricum va sta creierul lejer in cutia craniana

Poate va dau si alte  detalii mai tarziu ....ca sa vedeti cat sunteti de prosti , nu alta ....pana atunci  Relax de duminica ....PAMPALAILOR !!!!

Inca, dupa 30 de ani aproape, sunt unii carora le place sa ai ia mwie. Problema nu ar fi ca isi iau, problema este ca ii schimba o data la 4 ani. " Ah, astia nu mi au dat muie bine, hai sa incerc si cu " ceilalti". Cea mai mare curva care exista in acest moment, este politica si este pacat ca sunt unii ( gen Miskin, Pipilica si altii) care chiar cred ca ce voteaza ei conteaza. Treziti va ba...Vreti ordine in tara, iesiti in strada, ca in Franta, nu cotcodaciti pe aici ca papagalii. Asa nu faceti decat sa va mai luati mwie inca 4 ani.De la aceeasi, doar ca nu mai sunt imbracati in rosu...sunt imbracati in albastru, galben, portocaliu, violet...plm.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Intotdeauna voturile in favoarea unui partid au fost echivalate cu dragostea suprema fata de acel partid. Din gama: "avem in spate milioane de voturi!"

N-a zis nimeni ca o parte dintre voturi s-au dus spre chior si nu spre orb.

Apropo de Chior şi de Orb(an), în ecuația Mioriței lui 2019 cu Traian şi Ludovic, baciul Dacian e în +. Şi atunci mă întreb, retoric, pe cine au să omoare, la apus de soare...? PSD prevăd deja cum juisează mâine ptr majoritatea covârşitoare la europarlamentare. Ei sunt din altă Mioriță şi au Miorițele lor, mândre şi cornute. Şi multe.

Nu PSD trebuie jumulit şi pus pe butuci, ci clica mizerabilă de canalii din conducerea lui trebuie înfierată. Restructurare triere şi reorganizare în sânul partidului şi aduse în față elemente mai puțin pătate.

PSD nu cade fără puci sau război civil, acte de care Ro nu are nevoie. Şi atunci ce soluții ar mai fi?

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

Si tu suferi de paranoia ruseasca? :)

Pune-ti o intrebare: Daca Romania avea de ales intre Rusia si America, pe cine ar alege? Nu-mi spune ca Rusia.

A fost demult, dar bateti piua aiurea.

De ce nu as avea drept de vot? :slap2

Nu esti la curent cu nuantele din politica romaneasca. Nu e a alege Rusia si America ci intre Rusia si UE, adica intre evul mediu si viitor. Un popor care isi uita trecutul, nu merita un viitor.

• Like 1
Postat

Inca, dupa 30 de ani aproape, sunt unii carora le place sa ai ia mwie. Problema nu ar fi ca isi iau, problema este ca ii schimba o data la 4 ani. " Ah, astia nu mi au dat muie bine, hai sa incerc si cu " ceilalti". Cea mai mare curva care exista in acest moment, este politica si este pacat ca sunt unii ( gen Miskin, Pipilica si altii) care chiar cred ca ce voteaza ei conteaza. Treziti va ba...Vreti ordine in tara, iesiti in strada, ca in Franta, nu cotcodaciti pe aici ca papagalii. Asa nu faceti decat sa va mai luati mwie inca 4 ani.De la aceeasi, doar ca nu mai sunt imbracati in rosu...sunt imbracati in albastru, galben, portocaliu, violet...plm.

Oly e greu in Romania . Dupa cum am spus , suntem cea mai proasta natie de latini de pe Terra , Divizati , manipulati  si invrajbiti de unul sau de celalalt .Am ajuns sa ne dam in cap cum prindem ocazia si sa ne furam caciula unul la celalalt .Multi s-au resemnat , pe altii nu-i intereseaza ....si oricum  coruptia predomina peste tot si in orice tara ,

Noi vom fi si peste 50 de ani tot la inceput de drum   , fiindca   jocurile sunt deja facute .

Ce-a zis Miskine ?  Ca oricum provin din aceleasi structuri  comuniste  

• Oras:FALASTOACA
Postat

Am uitat sa zic , astia cu Hastagurile sunt cei mai prosti posibili oameni

Adica s-ar lasa mintiti si cumparati  in orice clipa , chiar si de unul ca  Soros care crede in democratie evreiasca .

Astia cu hastagurile nu sunt toti oamenii lui Soros,extratereștri au si ei oamenii lor care le reprezinta interesele.Este o conspirație de nivel mondial si galactic.

Ba țăran bășit si afumat,viata ti-a dat teapa si prostia din capul tău.De asta te-au parasit 2 neveste si ai ajuns culegător de ciuperci.

• Like 2
  • Minus 11
Postat

ptia predomina peste tot , nu doar in Romania

Oly e greu in Romania . Dupa cum am spus , suntem cea mai proasta natie de latini de pe Tera , Divizati , manipulati  si invrajbiti de unul sau de celalalt am ajuns sa ne dam in cap cum prindem ocazia Multi s-au resemnat , pe altii nu-i intereseaza ....si oricum  coruptia predomina peste tot si in orice tara ,

Noi vom fi si peste 50 de ani tot la inceput de drum   , fiindca   jocurile sunt deja facute .

pe unde mai umbli patroane ? ce hoteluri de lucs ai mai ridicat prin Congo ?

Postat

Miskin a vrut sa-ti spună ca ești prostănac,La cat de prost esti nu aveai cum sa înțelegi.

• Like 2
  • Minus 11
Postat

Besi bahhh rahatule si nu-ti mai cauta  atentie cu mine

La o scara mai mica , acelasi lucru se petrece si aici 

Niste izmenari batuti de soarta si fara o reala ocupatie , manipuleaza zilnic alti  izmenari , mai cracanati decat primii . Adica nu stiu...care sunt DE TOP pana la urma ?

Postat

Besi bahhh rahatule si nu-ti mai cauta  atentie cu mine

La o scara mai mica , acelasi lucru se petrece si aici 

Niste izmenari batuti de soarta si fara o reala ocupatie , manipuleaza zilnic alti  izmenari , mai cracanati decat primii . Adica nu stiu...care sunt DE TOP pana la urma ?

Ce înseamnă o "reala ocupație"??? Te-n gura de țăran analfabet "semi**spam editat** si semiproxenet"

Mai intreaba-l odată pe MissKin ce a vrut sa spună despre tine. :laugh2

• Like 2
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...