Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Iliescu către Geoană :-Prostănacule!:)))))) 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2019 Nu esti la curent cu nuantele din politica romaneasca. Nu e a alege Rusia si America ci intre Rusia si UE, adica intre evul mediu si viitor. Un popor care isi uita trecutul, nu merita un viitor. Deci cu America imi dai dreptate. Acum casca-ti ochii ca tot "comunistii" au bagat Romania in UE...Alegerea a fost facuta demult, repet, doar ca unii din voi inca stati cu morcovul la fund. Nu mai e cale de intoarcere.Sa-i apuce si figurile ca nu au cum plati datoriile la UE.Nu vorbi de istorie ca e o adevarata rusine pentru tara asta.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2019 Iliescu către Geoană :-Prostănacule! :))))))Nu este prima data cand Misskin il umilește pe țăranul bășit si afumat fără ca retardatul sa isi dea seama :laugh2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2019 Deci cu America imi dai dreptate. Acum casca-ti ochii ca tot "comunistii" au bagat Romania in UE...Alegerea a fost facuta demult, repet, doar ca unii din voi inca stati cu morcovul la fund. Nu mai e cale de intoarcere.Sa-i apuce si figurile ca nu au cum plati datoriile la UE.Nu vorbi de istorie ca e o adevarata rusine pentru tara asta.Au venit si la Obregia cu urna mobila?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2019 Au venit si la Obregia cu urna mobila? Nu te mai strofoca ca esti paralel cu mine, alergand pe aratura.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 26, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 26, 2019 Nu te mai strofoca ca esti paralel cu mine, alergand pe aratura.tu ce faci pe forum ??????? nu vezi ce frumos e afara ! 1
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 26, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Mai 26, 2019 Vai de capul celor ce nu asculta de Mîșkin,la faza cu votatul ma refer.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2019 Inca, dupa 30 de ani aproape, sunt unii carora le place sa ai ia mwie. Problema nu ar fi ca isi iau, problema este ca ii schimba o data la 4 ani. " Ah, astia nu mi au dat muie bine, hai sa incerc si cu " ceilalti". Cea mai mare curva care exista in acest moment, este politica si este pacat ca sunt unii ( gen Miskin, Pipilica si altii) care chiar cred ca ce voteaza ei conteaza. Treziti va ba...Vreti ordine in tara, iesiti in strada, ca in Franta, nu cotcodaciti pe aici ca papagalii. Asa nu faceti decat sa va mai luati mwie inca 4 ani.De la aceeasi, doar ca nu mai sunt imbracati in rosu...sunt imbracati in albastru, galben, portocaliu, violet...plm.Sa înțeleg ca nu trebuie sa votam civilizat,democratic,legal........ci sa procedam ca in Franta,sa incendiem mașini,magazine si sa schilodim jandarmii,sa dam in PLM foc orașelor.Oly,iti recomand cu încredere eutanasia,este păcat sa te chinui într-o lume care nu te înțelege. 2 11
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Deci cu America imi dai dreptate. Acum casca-ti ochii ca tot "comunistii" au bagat Romania in UE...Alegerea a fost facuta demult, repet, doar ca unii din voi inca stati cu morcovul la fund. Nu mai e cale de intoarcere.Sa-i apuce si figurile ca nu au cum plati datoriile la UE.Nu vorbi de istorie ca e o adevarata rusine pentru tara asta.Nu mai mare decat rusinea din istoria tarii unde te-ai nascut, rusine pe care ai adus-o dupa tine si de care nu scapi. In rest, tu nu existi in tara asta, chiar daca locuiesti aici
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Apropo de Chior şi de Orb(an), în ecuația Mioriței lui 2019 cu Traian şi Ludovic, baciul Dacian e în +. Şi atunci mă întreb, retoric, pe cine au să omoare, la apus de soare...? PSD prevăd deja cum juisează mâine ptr majoritatea covârşitoare la europarlamentare. Ei sunt din altă Mioriță şi au Miorițele lor, mândre şi cornute. Şi multe. Nu PSD trebuie jumulit şi pus pe butuci, ci clica mizerabilă de canalii din conducerea lui trebuie înfierată. Restructurare triere şi reorganizare în sânul partidului şi aduse în față elemente mai puțin pătate. PSD nu cade fără puci sau război civil, acte de care Ro nu are nevoie. Şi atunci ce soluții ar mai fi?Nu mosu, nu sunt de acord cu tine. Unu: la prezenta asta nu are de ce sa juiseze PSD-ul. Doi: nimic, dar absolut nimic, din ceea e face PSD-ul astazi nu iese din linia partidului. Culmea: PSD-ul face EXACT ceea ce a promis in campanie. Teoria ta, cu clica de la conducere, ii fac pe Ponta si ai lui sfinti.Tu crezi ca eu o scuip pe Corina Cretu, o mega-experta, in marul lui Adam pt. ca este incompetenta?Nu! O scuip pentru ca stiu ca va lua sub palaria ei aceeasi analfabeti functionali care vor "gestiona" fonduri de milioane de euro. Nu, nu fonduri din alea, europene! Alea locale, de la bugetul tarii, din programul fara birocratie a lu' Dragnea. Alea pt. care s-au imprumutat Statul pe 30 de ani (nu glumesc, vezi comunicatele PSD) la care vor contribui nepotii mei, nenascuti, si ma vor intreba pe ce a cheltuit generatia mea banii. In ziua de azi, nimic nu e mai tembel decat sa spui ca "toti sunt la fel". Da! Toti te vor fute in cur, insa la futut in cur stranepoti d-ai tai, nu au toti acelasi zel si sange rece. PSD-ul de azi e PSD-ul de ieri si cel de maine! Ti-o jur! 1
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Iliescu către Geoană :-Prostănacule! :)))))) next generation Basescu catre Patriciu :sa-ti fie rusine=)) 4
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 next generation Basescu catre Patriciu :sa-ti fie rusine=))Sa-mi bag pula, tare si apasat, in sufletul lu' Patriciu, pana vad aripi de inger pe lateralele cariciului. Vreau sa-i bantui cu pula sufletul, macar o eternitate!
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Sa-mi bag pula, tare si apasat, in sufletul lu' Patriciu, pana vad aripi pe inger pe lateralele cariciului. Vreau sa-i bantui cu pula sufletul, macar o eternitate! next, Cristi catre Johanis : =)) 2
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Mi-e sincer mila de Orban, singurul prost care s-a opus fecundatiei de basm ce a avut loc intre PSD si opozitia de la acea vreme. Pa motiv ca presedintele, a carui frate infunda puscaria, era dictator. D-asta trebuia sa le accept eu schimbul de saliva, precum cel de braza topita da pa o felie pe alta. Muie, Crin Antonescu! Tie si familiei tale, de la mic la mare! 1
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Sa înțeleg ca nu trebuie sa votam civilizat,democratic,legal........ci sa procedam ca in Franta,sa incendiem mașini,magazine si sa schilodim jandarmii,sa dam in PLM foc orașelor.Oly,iti recomand cu încredere eutanasia,este păcat sa te chinui într-o lume care nu te înțelege. Intrebare. Cei din Franta nu au votat legal si democratic ? L-au votat pe Macron ca pe un salvator, si si-au luat muie.Alta intrebare. De cati ani, si de cate ori, s-a votat democratic si legal in Romania dupa 1990 ? Degeaba il votez eu pe Rares Bogdan, pe listele PNL, daca javra, dupa 2 luni isi da demisia si trece la PSD, asa cum au facut foarte multi de-a lungului timpului. Treziti-va baaaa, nu va mai luati muie de bunavoie si nesiliti de nimeni, nu va mai bagati singuri cu gura in pula, meritati ce vi se intampla.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2019 Sa-mi bag pula, tare si apasat, in sufletul lu' Patriciu, pana vad aripi de inger pe lateralele cariciului. Vreau sa-i bantui cu pula sufletul, macar o eternitate! 1 11
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2019 Nu mai mare decat rusinea din istoria tarii unde te-ai nascut, rusine pe care ai adus-o dupa tine si de care nu scapi. In rest, tu nu existi in tara asta, chiar daca locuiesti aici Esti beat?!Ce, pula mea, de nationalista ma vezu tu pe mine?! Nu sunt!Din tara ies cu buletinul romanesc pe care nu-mi vine sa-l scot din buzunar, iar cand o fac spun ca nu m-am nascut in Romania!Ce crezi, sunt vazuta altfel.Eu mai exist in tara asta 2 ani, stai fara grija.
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Cum pula calului sa votezi pro proasta proastelor?
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2019 Intrebare. Cei din Franta nu au votat legal si democratic ? L-au votat pe Macron ca pe un salvator, si si-au luat muie.Alta intrebare. De cati ani, si de cate ori, s-a votat democratic si legal in Romania dupa 1990 ? Degeaba il votez eu pe Rares Bogdan, pe listele PNL, daca javra, dupa 2 luni isi da demisia si trece la PSD, asa cum au facut foarte multi de-a lungului timpului. Treziti-va baaaa, nu va mai luati muie de bunavoie si nesiliti de nimeni, nu va mai bagati singuri cu gura in pula, meritati ce vi se intampla.Tot pe principiul asta te întreb si eu,de ce te-ai însurat,ca exista o probabilitate ca nevasta sa se mute la vecinul.Dar copii de ce ai facut,ca exista probabilitatea sa ajungă drogați,infractori.............
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2019 Esti beat?!Ce, pula mea, de nationalista ma vezu tu pe mine?! Nu sunt!Din tara ies cu buletinul romanesc pe care nu-mi vine sa-l scot din buzunar, iar cand o fac spun ca nu m-am nascut in Romania!Ce crezi, sunt vazuta altfel.Eu mai exist in tara asta 2 ani, stai fara grija.Vorbește lumea ca pentru buletinul ala te-ai măritat cu o cioara.
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Tu ai adus vorba de cei din Franta, nu eu.Asa putem sa spunem ca de ce mai mancam, ca oricum ne cacam....Atunci spune ce facem cu cei pe care ii votezi tu acum ( nu dau nume, ca nu stiu cu cine) si peste doua luni trec dincolo. Sunt curios de raspuns, si ce faci in cazul asta peste 4 ani, la alegerile urmatoare.
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Asta iti doresc eu Psd-ule!
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 26, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Mai 26, 2019 LOL, prostănacul de Geoană...Nu oricine se poate lăuda că a fost preşedintele României...o noapte :)))Geez, parcă şi acum îl văd cum țopăia pe scenă : Am înviiiins !!! Mihaela, dragostea mea! Asta în timp ce marinarul era sub masă, nu de whisky ci de râs...Cel mai hilar uppercut luat vreodată în era postdecembristă. @Berare, cheers bro. M-a blocat Mălin Bot pe facebook când i-am scris anul trecut ce-mi spui tu acum :))) Ce sens are răzmerița şi haosul promovat de el, fără ancorare în date concrete şi alternative viabile, bazate pe realitate? În următorii 4 ani de hegemonie pesediacă absolută şi fără echivoc,prezice Nostradamucosul de mine că: 1. Se cristalizează ideile politice ale outside-ărilor ce încă bâjbîie cu platformele lor (momentan neconvingătoare), şi 2. PSD, care are calul troian de pe acum în curte, va purcede la epurarea partidului, proces iminent, ptr că altfel se autodistruge din cauza leprelor de la top. Cum zicea William S Burroughs despre colapsul maiaş, că "toate civilizațiile şi încrengăturile sociale inexpugnabile, au putut fi distruse NU dinafară, ci din interior... PS. Mi-e dor de Băse şi e F1 pe Digisport! :)))
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2019 Tu ai adus vorba de cei din Franta, nu eu.Asa putem sa spunem ca de ce mai mancam, ca oricum ne cacam....Atunci spune ce facem cu cei pe care ii votezi tu acum ( nu dau nume, ca nu stiu cu cine) si peste doua luni trec dincolo. Sunt curios de raspuns, si ce faci in cazul asta peste 4 ani, la alegerile urmatoare.Se pare ca tu nu ai înțeles ca acum avem de ales intre un partid care a spus cu subiect si predicat ca vor sa ducă târa intr-o dictatura,dar nu una de tip Ceausist ci modelul Coreea de Nord si niste partide cu bune si rele,dar care vor sa rămânem in europa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum