Sari la conținut

MATURĂ- 0754757130 -MASAJ DE RELAXARE CU FINALIZARE O/N

baron58

Postări Recomandate

• Oras:Iași
  • Oras:Iași

Cum arată domnule mamaia asta? Urmăresc topic-ul de vreo jumătate de an și devin din ce în ce mai curios. Merită efortul, e atrăgătoare, stârnește curiozitate, îți trezește ștrombeleagul!? Mulțumesc!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, seleus a spus:

Cum arată domnule mamaia asta? Urmăresc topic-ul de vreo jumătate de an și devin din ce în ce mai curios. Merită efortul, e atrăgătoare, stârnește curiozitate, îți trezește ștrombeleagul!? Mulțumesc!

Arată ca o femeie în vârstă ( are vreo 65-66) ani,.dar are o ciudă pe pulă de na-i  văzut așa ceva, suge pula si înghite tot ca un vițel !

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi

Bună ziua, in anul 2024 a mai călcat cineva pragul doamnei mature din Alexandru? Ma mai poate informa cineva despre cum mai este la dânsa? Ca am ceva timp de când nu am mai dat la buci și vreau sa imi dau drumul de mai multe ori cu ea

Link spre comentariu
Acum 9 ore, jacksparoow a spus:

Bună ziua, in anul 2024 a mai călcat cineva pragul doamnei mature din Alexandru? Ma mai poate informa cineva despre cum mai este la dânsa? Ca am ceva timp de când nu am mai dat la buci și vreau sa imi dau drumul de mai multe ori cu ea

Dute că te fute baba de te îndoaie! 

Link spre comentariu
  • Oras:CITY
  • Oras:CITY
Acum 10 ore, jacksparoow a spus:

Băieți dar sincer acum doamna ce vârstă are ? Eu nu am mai fost la ea, nu am mai primit limbi in cur, dar as vrea ca experiența as incerca sper sa nu moară pulica acolo si sa nu se ridice. 

boss mergi la ea  ai telefonul suna fixeaza intanire  si daca nu iti place  pleci  ce tot atatea intrebari.  crezi ca o sa iti zic eu sau altul daca  o a ti se scoale sau nu ?  mergi  actioneaza si asta e iti place stai nu iti  place  pleci.....

Link spre comentariu

Bunicuța e bomba cu ceas, daca știi cum sa te comporți cu ea, pleci în genunchi, eu personal după câteva vizite în care ne am cunoscut mai bine, am călcat bine de tot accelerația la oral....sunt mare fan mature, asa ca daca vreo unul din colegi are ceva nou în mânecă I as fi mai mult decât recunoscător 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 7 guests

• Creează nouă...