seleus Reputație: 0 Postat Octombrie 26 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Octombrie 26 Cum arată domnule mamaia asta? Urmăresc topic-ul de vreo jumătate de an și devin din ce în ce mai curios. Merită efortul, e atrăgătoare, stârnește curiozitate, îți trezește ștrombeleagul!? Mulțumesc! Link spre comentariu
Alison Reputație: 70 Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 1 oră în urmă, seleus a spus: Cum arată domnule mamaia asta? Urmăresc topic-ul de vreo jumătate de an și devin din ce în ce mai curios. Merită efortul, e atrăgătoare, stârnește curiozitate, îți trezește ștrombeleagul!? Mulțumesc! Arată ca o femeie în vârstă ( are vreo 65-66) ani,.dar are o ciudă pe pulă de na-i văzut așa ceva, suge pula si înghite tot ca un vițel ! Link spre comentariu
jacksparoow Reputație: 0 Postat Octombrie 27 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 27 Bună ziua, in anul 2024 a mai călcat cineva pragul doamnei mature din Alexandru? Ma mai poate informa cineva despre cum mai este la dânsa? Ca am ceva timp de când nu am mai dat la buci și vreau sa imi dau drumul de mai multe ori cu ea Link spre comentariu
alx980 Reputație: 180 Postat Octombrie 28 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 28 Pana la urma creca tot omorâți voi baba 🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Alison Reputație: 70 Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Acum 9 ore, jacksparoow a spus: Bună ziua, in anul 2024 a mai călcat cineva pragul doamnei mature din Alexandru? Ma mai poate informa cineva despre cum mai este la dânsa? Ca am ceva timp de când nu am mai dat la buci și vreau sa imi dau drumul de mai multe ori cu ea Dute că te fute baba de te îndoaie! Link spre comentariu
jacksparoow Reputație: 0 Postat Joi la 21:18 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Joi la 21:18 Băieți dar sincer acum doamna ce vârstă are ? Eu nu am mai fost la ea, nu am mai primit limbi in cur, dar as vrea ca experiența as incerca sper sa nu moară pulica acolo si sa nu se ridice. Link spre comentariu
messinna Reputație: 7 Postat Vineri la 07:25 Oras:CITY Oras:CITY Partajează Postat Vineri la 07:25 Acum 10 ore, jacksparoow a spus: Băieți dar sincer acum doamna ce vârstă are ? Eu nu am mai fost la ea, nu am mai primit limbi in cur, dar as vrea ca experiența as incerca sper sa nu moară pulica acolo si sa nu se ridice. boss mergi la ea ai telefonul suna fixeaza intanire si daca nu iti place pleci ce tot atatea intrebari. crezi ca o sa iti zic eu sau altul daca o a ti se scoale sau nu ? mergi actioneaza si asta e iti place stai nu iti place pleci..... Link spre comentariu
alexandrel Reputație: 0 Postat 5 ore în urmă Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat 5 ore în urmă Bunicuța e bomba cu ceas, daca știi cum sa te comporți cu ea, pleci în genunchi, eu personal după câteva vizite în care ne am cunoscut mai bine, am călcat bine de tot accelerația la oral....sunt mare fan mature, asa ca daca vreo unul din colegi are ceva nou în mânecă I as fi mai mult decât recunoscător Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum