andrada_ Reputație: 114 Postat August 13, 2019 Autor Partajează Postat August 13, 2019 Up Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 13, 2019 Autor Partajează Postat August 13, 2019 Up Link spre comentariu
david077 Reputație: 41 Postat August 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2019 Salutare! Am vizitat-o si eu pe Andrada ieri in locatia de pe Calea Vitan. Trebuie sa spun ca am luat hotararea dupa ce am citit recenzia facuta de la piovra, care a descris-o destul de bine. Este o fata foarte draguta cu niste ochi superbi si un zambet care pe mine m-au cucerit pe loc :crazylove par blond si un corp de adolescenta. Intradevar e putin stangace la inceput dar are farmecul ei . Dupa o mica discutie de acomodare se deschide si e chiar ok.Am inceput cu saruturi , mangaieri .... apoi am trecut la ON pe care il executa destul de bine( mie mi-a placut tehnica ei soft). La normal accepta pozitii , nu comenteaza, se uda natural. Nu are foarte mare experienta si asta se vede dar mie tocmai asta mi-a placut.Andrada e o fata cu mult bun simt care incearca sa-ti faca pe plac iar daca reusesti sa faci click cu ea, experienta e una reusita.Pentru cei care vor teen experience cu o fata fresh , cred ca e alegerea potrivita. Notele:Locatie: 9 ( o garsoniera cu tot ce trebuie)Aspect fata: 9,5 ( am precizat mai sus ... super draguta :gifs_ojos ) Oral : 8,5 ( e placut dar se poate si mai bine)Normal protejat: 8,5 ( as fi vrut mai multa initiativa din partea ei, dar nici eu nu am fost in forma maxima)GFE: 9 ( am fost surprins in mod placut )Igiena personala: 10 ( nimic deranjant ) De revenit - da, eu cu siguranta am sa revin- cred ca poate oferi mult mai mult .Cadoul: 250 pt o ora fara graba. Experiente reusite va doresc! 5 Link spre comentariu
argintul_v Reputație: 613 Postat August 13, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 13, 2019 Frumoasa fata! Arata ca un inger si este atat de dulce incat cred ca o sa fac diabet! Astazi am cunoscut o si eu in locatia actuala de pe Calea Vitan. Programarea am facut o prin sms cu o zi in urma si am sunat inainte cu 30 de min de ora convenita. Raspunsurile au fost foarte prompte. Locatia este ok, o garsoniera destul de mare. Patul este cam moale si inconfortabil, nici ei nu i placea. Dus modern si, foarte important, aer conditionat.Aveam o imagine destul de bine formata dupa recenziile de pe forum despre ce sa astept si chiar imi parea sa fie pe gustul meu. Este foarte frumos proportionata, inaltime potrivita, foarte draguta, iar ochii... te poti pierde usor acolo. In plus este de o delicatete rara si de mult bun simt. Felul ei de a fi ii completeaza feminitatea minunata si se potriveste perfect cu felul in care arata. Desi acum ne vedeam prima oara totul a decurs excelent inca de la inceput. Am comunicat foarte bine si la asta ajuta mult sinceritatea ei. Actiunea propriu zisa a fost in acelasi ton, soft si delicat. Mie mi au placut si oralul soft, sarutarile timide dar senzuale si as putea considera ca a fost ceva mai mult decat sex ce am facut cu ea. Am incercat si cred ca am reusit sa o fac sa se relaxeze putin. In niciun caz nu o vad sa faca sex sportiv si cu siguranta nu i ar placea. De asemenea nici cei prea dotati nu cred ca se potrivesc cu ea, fiind destul de stramta. Este destul de greu sa fiu plastic si sa dau note dar totusi vreau sa fiu regulamentar: Locatie: 9 , + usor de parcat, aer conditionat, baie foarte ok. - patul cam moale si uzat;Aspect: 10 +++, perfect proportionata, foarte draguta, ochii superbi!!!Oral: 9, soft si delicat, dar mie asa imi place, a fost mai bine decat ma asteptam;Normal: 9,5, in ton cu oralul, nu a refuzat pozitii desi nu toate sunt pe gustul ei. Ceva mai multa implicare ar fi binevenita :)GFE: 9,5, dar asta doar ca abia ne am cunoscut. Data viitoare cred ca va fi de 10!Igiena: 10, curata, epilata, nimic in neregula;Anal: nu stiu dar nu cred... In concluzie ma bucur ca am cunoscut o si sper sa mai ramana sau sa revina in zona pentru ca eu o voi mai vizita cu siguranta! Te pup Andrada! :kiss3 7 Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 14, 2019 Autor Partajează Postat August 14, 2019 Disponibila pentru programari 💋 Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 14, 2019 Autor Partajează Postat August 14, 2019 Indisponibila pentru cateva zile 💋 Link spre comentariu
barosanu1 Reputație: 537 Postat August 14, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 14, 2019 Cand to intorci? Link spre comentariu
barosanu1 Reputație: 537 Postat August 14, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 14, 2019 Cand to intorci? Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 16, 2019 Autor Partajează Postat August 16, 2019 Am revenit, disponibila pentru programari 💋 Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 16, 2019 Autor Partajează Postat August 16, 2019 Up Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 16, 2019 Autor Partajează Postat August 16, 2019 Up Link spre comentariu
trumtram Reputație: 402 Postat August 16, 2019 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat August 16, 2019 Buna, vorbesti engleza? Putin? Link spre comentariu
trumtram Reputație: 402 Postat August 16, 2019 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat August 16, 2019 Buna, vorbesti engleza? Putin? Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 17, 2019 Autor Partajează Postat August 17, 2019 Disponibila pentru programari 💋 Link spre comentariu
vortex Reputație: 26 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Anual ? Link spre comentariu
vortex Reputație: 26 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Anal ? Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 17, 2019 Autor Partajează Postat August 17, 2019 Up Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 17, 2019 Autor Partajează Postat August 17, 2019 Up Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 18, 2019 Autor Partajează Postat August 18, 2019 Up Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 18, 2019 Autor Partajează Postat August 18, 2019 Up Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 19, 2019 Autor Partajează Postat August 19, 2019 Disponibila pentru programari 💋 1 Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 19, 2019 Autor Partajează Postat August 19, 2019 💋 10 Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat August 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 19, 2019 Dacă ai pune si o poza la fel dar fara textile.... Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 19, 2019 Autor Partajează Postat August 19, 2019 Up Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat August 20, 2019 Autor Partajează Postat August 20, 2019 Disponibila pentru programari 💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum