Sari la conținut

Vot circarul forumului !

Vot Circarul Forumului   

55 membri au votat

1. 1. Care este circarul forumului ?

• Picon mosul pedofil
    • Legenda XOXO
    • Dolores/Fuckirul si clonele
    • Cerrone/Tuicarul/Ultravox tortionarul securist
    • Muion de la raion
      0
    • Lingaul Brett
    • Shaormarul fazanist
      0
    • Themadking piticul
    • Miskin ospatarul
    • Miky77 patronul
    • Pisulica Pipilica
    • Amada batoza
    • Basescu 2015
    • Crocozaurulfermecat
      0

Postări Recomandate

• Oras:Jamaica
Postat

pe cuvantul meu de sarb macar acum in ultimul ceas sa aflam

Sărbii sunt bărbați adevărați, aprigi, adevărați războinici, un popor curajos, viteaz, probabil cel mai brav din Europa. Au fost singurii care s-au opus nemților cu arma-n mănă.

Tu ești departe de a fi așa ceva. Mai degrabă chiar tu arăți a circar. Numai un clovn putea deschide un asemenea topic. Caraghios.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Sărbii sunt bărbați adevărați, aprigi, adevărați războinici, un popor curajos, viteaz, probabil cel mai brav din Europa. Au fost singurii care s-au opus nemților cu arma-n mănă.

Tu ești departe de a fi așa ceva. Mai degrabă chiar tu arăți a circar. Numai un clovn putea deschide un asemenea topic. Caraghios.

Ai curaj sa recunosti ca esti Cerrone/Tuicarul/Ultravox tortionarul securist ?

• Like 2
Postat

n-are curaj, s-a dat de gol pe topicul Antoniei de la Vogue pentru ca nu suporta sa fie contrazis chiar daca e cretin :laugh2 . Asa au fost indoctrinati acesti securisti, in 89' au disparut repede, au fugit dintr-un loc in altul sa nu fie omorati de vecini. Asta cred ca e venit de pe undeva din zona lui Miky ca duhneste a prostie

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Mi-ai luat vorba din gura🤣 Stilul de a scrie, reactiile din spatele textului sunt identice. Pare genul unui pensionar din bloc, reclamagiu, care a descoperit internetul, si care, din cand in cand se mai duce la un masaj, ca deh, atat poate.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator mc hammer
Postat

Recunoaste ca esti masochist, sunt sigura ca te putem ajuta cand mai ajungi prin Bucuresti. :)

Amada, nu ar fi fost placut pentru tine si MissKin sa va petreceti Valentine’s Day impreuna? El statea, tu il sodomizai, apoi te servea la masa, nu se mai supara nimeni si toata lumea era fericita, fara incidente si garsoniere. Binenteles ca ar fi fost intr-o camera de 5* din vasul de croaziera pe care lucreaza MKin

PS: de ce a pikat Infolabe?

LE: Ai fi fost mai calma, nu mai jigneai, nu te mai luai de Pisic. Erai un picutz mai vanilla

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Mi-ai luat vorba din gura Stilul de a scrie, reactiile din spatele textului sunt identice. Pare genul unui pensionar din bloc, reclamagiu, care a descoperit internetul, si care, din cand in cand se mai duce la un masaj, ca deh, atat poate.

e suparat raclamagiul ca a fost pus pe lista neagra

Vizitator mc hammer
Postat

A injurat un user in cel mai josnic mod cu putinta, de aia si-a luat-o

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Amada, nu ar fi fost placut pentru tine si MissKin sa va petreceti Valentine’s Day impreuna? El statea, tu il sodomizai, apoi te servea la masa, nu se mai supara nimeni si toata lumea era fericita, fara incidente si garsoniere. Binenteles ca ar fi fost intr-o camera de 5* din vasul de croaziera pe care lucreaza MKin

PS: de ce a pikat Infolabe?

LE: Ai fi fost mai calma, nu mai jigneai, nu te mai luai de Pisic. Erai un picutz mai vanilla

Ti se pare de bun simt sa faci misto de ce am tras pe 14 februarie? Ok.

Eu am stiu ca urmeaza consecinte, dar m-am descarcat, aveam un mare bolovan pe suflet si mi se rupe de nesimtirea ta.

Cand o sa-ti fie greu, sper sa primesti misto din plin! :)

• Oras:13 Septwmbrie
  • Oras:13 Septwmbrie
Postat

http://www.pmslweb.com/the-blog/wp-content/uploads/2015/12/23-funny-roadwork-fail.gif

=))

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

http://www.pmslweb.com/the-blog/wp-content/uploads/2015/12/23-funny-roadwork-fail.gif

Ăștia-s Muișkin și cu iubitu’ lui, Muiky77?

• Like 3
  • Oras:Pa aci
  • Oras:Pa aci
Postat

Tuicaru si Carla

=))

Vizitator mc hammer
Postat

Ti se pare de bun simt sa faci misto de ce am tras pe 14 februarie? Ok.

Eu am stiu ca urmeaza consecinte, dar m-am descarcat, aveam un mare bolovan pe suflet si mi se rupe de nesimtirea ta.

Cand o sa-ti fie greu, sper sa primesti misto din plin! :)

Da, nu citisem continuarea la povestea ta de pe 14 februarie si nu as mai fi facut gluma. Acum, nu pot sterge ce am scris insa te rog sa accepti scuzele mele.

O zi frumoasa

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator mc hammer
Postat

A ajuns securistul tortionar cerrone/tuicarul/ultravox si mai nou kingstonn

pe primul loc , wow

Miskina sufera de complexul locului 2, asta in conditiile in care primul vot si l-a dat singur. Grea viata de chelner

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Interogatorii de-astea exact securiştii foloseau. Prin urmare, cine zice, ăla e.

Şi încă ceva. Sârbii sunt oameni deştepţi. Tu eşti un geniu, se vede.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Interogatorii de-astea exact securiştii foloseau. Prin urmare, cine zice, ăla e.

Şi încă ceva. Sârbii sunt oameni deştepţi. Tu eşti un geniu, se vede.

mosule, eu zic sa plimbi ursul ca puti a prost de la distanta. Intra si pe cerrone si ultravox...a stai ca nu poti :laugh2, ca ti-a banat motanul conturile de balamuc. Dar il mai ai pe asta si tuicarul, fraere !

Postat

n-are curaj, s-a dat de gol pe topicul Antoniei de la Vogue pentru ca nu suporta sa fie contrazis chiar daca e cretin :laugh2 . Asa au fost indoctrinati acesti securisti, in 89' au disparut repede, au fugit dintr-un loc in altul sa nu fie omorati de vecini. Asta cred ca e venit de pe undeva din zona lui Miky ca duhneste a prostie

Eu ţi-am zis doar că tu eşti cel mai mare troll. Şi asta e evident atâta timp cât nu ai nicio recenzie, niciun comentariu pertinent, nicio informaţie utilă pentru membrii forumului. Dimpotrivă nu faci decât să te iei de alţi useri, să jigneşti şi să faci scandal.

Lăsând la o parte că spui nişte bazaconii ( la care, normal, nu stau să răspund), binevoieşti să mă faci cretin şi prost. deşi nu ţi-am zis nimic. Dacă, pentru jignirea adusă, eu te bag în pizda mă-tii, eşti mulţumit, da ? E, atunci te trimit exact în pizda mă-tii.

Hai drum bun !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Eu ţi-am zis doar că tu eşti cel mai mare troll. Şi asta e evident atâta timp cât nu ai nicio recenzie, niciun comentariu pertinent, nicio informaţie utilă pentru membrii forumului. Dimpotrivă nu faci decât să te iei de alţi useri, să jigneşti şi să faci scandal.

Lăsând la o parte că spui nişte bazaconii ( la care, normal, nu stau să răspund), binevoieşti să mă faci cretin şi prost. deşi nu ţi-am zis nimic. Dacă, pentru jignirea adusă, eu te bag în pizda mă-tii, eşti mulţumit, da ? E, atunci te trimit exact în pizda mă-tii.

Hai drum bun !

La ghena troll ordinar ! esti degeaba pe forum comunistele, tot in rosu imbracat ? sa ii lingi coaiele lui Dragnea, idolul tau

Postat

mosule, eu zic sa plimbi ursul ca puti a prost de la distanta. Intra si pe cerrone si ultravox...a stai ca nu poti :laugh2, ca ti-a banat motanul conturile de balamuc. Dar il mai ai pe asta si tuicarul, fraere !

După cum i-am spus şi clonei tale, habar n-am ce zici şi chiar nu stau să mă justific faţă de un neica nimeni. În acelaşi timp însă ai o mare dorinţă de a te duce în pizda mă-tii. În consecinţă, îţi îndeplinesc doleanţa şi te bag direct la mămica ta în pizdă. Drum bun şi ţie.

Şi ţinem legătura ! 

• Like 1
  • Minus 1

Postat

După cum i-am spus şi clonei tale, habar n-am ce zici şi chiar nu stau să mă justific faţă de un neica nimeni. În acelaşi timp însă ai o mare dorinţă de a te duce în pizda mă-tii. În consecinţă, îţi îndeplinesc doleanţa şi te bag direct la mămica ta în pizdă. Drum bun şi ţie.

Şi ţinem legătura ! 

hai sictir tortionarul pulii mele

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...