Sari la conținut

Rebecca99

Vizitator rebecca99

Postări Recomandate

Vizitator rebecca99
Reputație: 0
Postat

Bunaa sunt disponibilă acum

Vizitator rebecca99
Postat

Locația mea se afla la Piața unirii .. sunt disponibilă pana la 02:00 maxim 03:00

Vizitator rebecca99
Postat

Buna❤ Sunt disponibilă acum

• Oras:Buc
Postat

Salut,

Vizitat domnisoara, pozele sunt informative dar nu reale. Am citit pe pg anterioare ceva despre o tipa cojarel sau ceva de genu. Ei bine.... ea este!

Arata mai bine pe fb decat in realitate. Tate dragute si...atat. simplatica in felul ei

Arata de 7, ascultatoare si fara figuri.

Suge binisor, 7

La normal: ea deasupra dupa care am pus-o capra si ce sa vezi...miros de pescarie fapt pt care ne-am intors la supt si din pacate am finalizat pe mine :( intrucat cim nu, pe corp nu. A picat examenul.

150 lei fin

Intuneric in camera, m am rugat de ea sa traga perdeaua. Un prosop folosit la baie, sapun pula, mai erau niste unii in camera alaturata pe care recunosc ca nu i-am vazut.

Concluziile le trageti singuri

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator rebecca99
Postat

Salut,

Vizitat domnisoara, pozele sunt informative dar nu reale. Am citit pe pg anterioare ceva despre o tipa cojarel sau ceva de genu. Ei bine.... ea este!

Arata mai bine pe fb decat in realitate. Tate dragute si...atat. simplatica in felul ei

Arata de 7, ascultatoare si fara figuri.

Suge binisor, 7

La normal: ea deasupra dupa care am pus-o capra si ce sa vezi...miros de pescarie fapt pt care ne-am intors la supt si din pacate am finalizat pe mine :( intrucat cim nu, pe corp nu. A picat examenul.

150 lei fin

Intuneric in camera, m am rugat de ea sa traga perdeaua. Un prosop folosit la baie, sapun pula, mai erau niste unii in camera alaturata pe care recunosc ca nu i-am vazut.

Concluziile le trageti singuri

Faptul ca nu am vrut sa ți o sug fără din cauza igienei tale , te face sa vorbești prost acum aici la mine??:)) ma faci sa rad , ești prea terminat

Vizitator rebecca99
Postat

Și in primul rând prosopul nu era folosit, erau toate spălate și încă nu se uscase

Vizitator rebecca99
Postat

Astfel de persoane așa merita sa le vorbești .. după ce ca sunt prosti mai sunt și nesimțiți

• Like 1
Vizitator rebecca99
Postat

Sunt disponibilă acummm

Vizitator rebecca99
Postat

Ma găsiți pana la ora 02:00

Vizitator rebecca99
Postat

Bunaa, sunt disponibilă acum

Postat

Tiar pestele al dracu :))

Fa, sa-ti ajute dumnezeu sa faci bani si cu capul, nu doar cu pisda... pana atunci nu te recomand. Iti candeste pizdaaaa a mortaciuneee

• Minus 1
Vizitator xyzzyx
Postat

Pe cateva pagini in urma se vorbea si de faptul ca a furat bani.acum a revenit si ati uitat. sunt o groza de recenzii reale care reflecta serviciile slabe ale ei.este o tigancusa cu tate frumoase pusa pe fast fuck. gandire de curca are si istoric pe youtube cu ploua ca sa creasca porcii si sa se faca pateu

Vizitator rebecca99
Postat

Tiar pestele al dracu :))

Fa, sa-ti ajute dumnezeu sa faci bani si cu capul, nu doar cu pisda... pana atunci nu te recomand. Iti candeste pizdaaaa a mortaciuneee

ești penibil deja ma enervezi , te descrii pe tine cumva ? Sau ai uitat ca te am trimis sa te speli?:)) da in fine n am ce sa cer la persoane d astaa
Vizitator rebecca99
Postat

Astăzi ma găsiți pana la ora 01;00

Vizitator rebecca99
Postat

Si care vreți sa va convingeți ca nu este adevărat ce spune domnul de mai sus , va aștept la mine :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...