inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 20, 2019 Buna!! Ma gândeam sa ma întorc la Timișoara , însă nu mai vreau sa “ma plimb” singura , așa ca m-am gândit sa va cer opinia legată de noua mea colega (prietena)Activează pentru prima data in România , este pro-client și educata.Totul rămâne la alegerea voastră , voiam sa știu dacă e pe gustul vostru . Bruneta , 100% naturală , par lung (natural) , piele albă (nu face solar și nu dorește bronz)Înaltă - 1m 80 aproape Sâni mari . Este începătoare in România , dar nu și pentru prima data in domeniu. Este foarte serioasă ... As dori opinii sincere. Momentan lucrează la Brașov sub numele de Maya -NEW (Acesta nu e un topic de recenzii , l-am deschis strict pentru a va cere părerea!!) pentru ca voi contați cel mai mult :* 3
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 Topic Brașov : https://nimfomane.com/forum/topic/130856-maya-❤%EF%B8%8F-new-0757315390-‼%EF%B8%8F/#entry5523358
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 Sa știți ca eu nu am nimic de câștigat , doar ca m-am plictisit sa stau singura in apartamente străine :)))Și nu pun nici vorba buna pentru Cine nu consider eu ca merita :)
rock10 Reputație: 611 Postat Martie 20, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Martie 20, 2019 Vino cu ea in Timisoara. .. Eu sunt pt .. Nu stiu prestatia ei .. Dar la.cum.arata eu sunt pt genul ei avem.nevoie in TImisoara .. Daca si prestatia e la nivel atunci eu zic ca o sa aiba succes.. Ca ai multe altele .. Ts pup si multumesc pt opinie 😘😘😘😘 2
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 Vino cu ea in Timisoara. .. Eu sunt pt .. Nu stiu prestatia ei .. Dar la.cum.arata eu sunt pt genul ei avem.nevoie in TImisoara .. Daca si prestatia e la nivel atunci eu zic ca o sa aiba succes.. Ca ai multe altele .. Ts pup si multumesc pt opinie 😘😘😘😘 îți mulțumesc și eu pt răspuns !! Prestația nu o cunosc , însă atitudinea și corectitudinea va fi de nota 10 , garantat . E regula la noi :)Ii puteți urmări topicul de Brașov , totul depinde de gusturi .Am încercat ieri sa ii fac un cont și nu reușesc , nu primește notificare pe email pt activare . Dar dacă reușesc zilele acestea , o învăț sa între pe forum ca nu prea vreau nici sa scriu eu mereu in numele ei .Astfel puteți sa interacționați direct cu ea 💋💋
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 Scuze :))) m-am exprimat greșit Ii cunosc prestația , dar nu ma văd in măsura pe mine sa îmi dau cu părerea , ci clienții
rock10 Reputație: 611 Postat Martie 20, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Martie 20, 2019 Scuze :))) m-am exprimat greșit Ii cunosc prestația , dar nu ma văd in măsura pe mine sa îmi dau cu părerea , ci clienții prestatia da trebuie sa o cunoastem.noi care o sa mergem.la ea .. Eu la felul cum.arata si calitatile fizice vreau sa cred ca e una buna chiar foarte buna .. Ps: nistd poze mai dezgolita cu ea ar fi .. 😋😋😋 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5263 Postat Martie 20, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Martie 20, 2019 In legatura cu crearea contului, am vazut si pe Sibiu pe cineva care a incercat sa isi faca cont si nu a reusit. Am vazut pe un topic, la o fata, ca nu merge cu adresa de mail yahoo cica numai cu gmail. Ea asa a reusit. Sper sa o ajute pe colega ta. 3
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 In legatura cu crearea contului, am vazut si pe Sibiu pe cineva care a incercat sa isi faca cont si nu a reusit. Am vazut pe un topic, la o fata, ca nu merge cu adresa de mail yahoo cica numai cu gmail. Ea asa a reusit. Sper sa o ajute pe colega ta. Off , dar eu nu prea ma pricep deloc la adrese de gmail .. ea nici atât . Mulțumim !! 🤗🤔
Membru Premium angelmro Reputație: 5263 Postat Martie 20, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Martie 20, 2019 Daca nu incearca sa vorbesti cu pisicuts, poate el va ajuta mai repede, fiind siteul lui. 2
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 Daca nu incearca sa vorbesti cu pisicuts, poate el va ajuta mai repede, fiind siteul lui. i-am scris ieri un PM , dar încă nu mi-a citit mesajul ...
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2019 nu ... nu va vad pe amandoua la "dublu" parerea mea :hihat... mai multe pareri pe PM :kiss3 5 5
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 nu ... nu va vad pe amandoua la "dublu" parerea mea :hihat am intrat “la dublu” in Brașov :))) ni s-a spus ca ne potrivim :))Deci ? De ce nu ne vezi ? 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 nu ... nu va vad pe amandoua la "dublu" parerea mea :hihat... mai multe pareri pe PM :kiss3 femeile cu coloana vertebrală își asuma orice risc și toate consecințele :* 2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14600 Postat Martie 20, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Martie 20, 2019 Daca veniti amandoua va fi o mare problema. Cel putin pentru mine. Nu o sa stiu pe care sa va aleg. Am inteles ca e si varianta cu amandoua, insa nu stiu daca ma tine. Nu neaparat buzunarul cat mai degraba "instalatia" :laugh2. P.S. Va astept(am) cu drag! 3
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 Daca veniti amandoua va fi o mare problema. Cel putin pentru mine. Nu o sa stiu pe care sa va aleg. Am inteles ca e si varianta cu amandoua, insa nu stiu daca ma tine. Nu neaparat buzunarul cat mai degraba "instalatia" :laugh2. P.S. Va astept(am) cu drag! măcar sa fie asta problema :)))Ne alegi pe rând , tragi la sorți , bilețel :))) :)))) Maya / Ines 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14600 Postat Martie 20, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Martie 20, 2019 măcar sa fie asta problema :)))Ne alegi pe rând , tragi la sorți , bilețel :))) :)))) Maya / InesAsa cum zici. Asta sa fie singura problema. Veniti aici si vedem noi ce-o fi. Rau n-are cum sa fie. Te pup! 4
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 Te pup și eu
terente66 Reputație: 2 Postat Martie 20, 2019 Oras:in pat cu prietena lui pisicut Oras:in pat cu prietena lui pisicut Postat Martie 20, 2019 Cu Jasmine impreuna cred ca ar fi cel mai bine. Va completati de minune 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Daca veniti amandoua va fi o mare problema. Cel putin pentru mine. Nu o sa stiu pe care sa va aleg. Am inteles ca e si varianta cu amandoua, insa nu stiu daca ma tine. Nu neaparat buzunarul cat mai degraba "instalatia" :laugh2. P.S. Va astept(am) cu drag!Mergem împreună, tu cu buzunarul, eu cu "instalația" :P (nu te speria, doar ca suplinitor, dacă va fi cazul ;)). Praf le facem pe amândouă :laugh2 :laugh2 :laugh2
candy1980 Reputație: 17 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Hey. Si.eu vin .. Eu ma bag la maya .. 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14600 Postat Martie 20, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Martie 20, 2019 Mergem împreună, tu cu buzunarul, eu cu "instalația" :P (nu te speria, doar ca suplinitor, dacă va fi cazul ;)). Praf le facem pe amândouă :laugh2 :laugh2 :laugh2Instalatia de resuscitare ma gandesc? Ca voi avea nevoie.Legat de afirmatia ta, "praf le facem pe amândouă", eu n-as paria pe noi. Tinand cont ca au jumatate din varsta noastra( si aici nu tine deloc de intelepciunea data de varsta), mai-mai ca as paria pe victoria lor. Daca nu 2 solist, macar X2. 4
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 Mergem împreună, tu cu buzunarul, eu cu "instalația" :P (nu te speria, doar ca suplinitor, dacă va fi cazul ;)). Praf le facem pe amândouă :laugh2 :laugh2 :laugh2 sa nu fie invers 😂🔠1
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 20, 2019 Va mulțumim frumos pentru părerile sincere !! Ines & Maya ðŸ™ðŸ½
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum