Sari la conținut

Jessica - sectorul 1 - 0725115812

gelugun

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti

Atitudine + mesaj convingator zic eu. Deci , cred ca ma inscriu pe lista de masaj 😊. Acu mai rămâne problema timpului de rezolvat... dar o rezolvam si pe asta.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Nu recomand.

Atitudine 4

Masaj 2

Corp 7

Fata 6

Toata activitatea 25 min DTD

Sa stii ca initial asa am crezut si eu cand am ajuns la ea, ca e pierdere de timp si ca voi arunca banii pe fereastra, in prima faza asta am banuit cand am observat ca sta doar cu ochii in telefon, nu socializa, pana mi-am facut dus...mi se parea distanta

Apoi mi-am schimbat parerea, dupa ce a inceput actiunea si a observat ca-s linistit, ca ma bucur de masaj, ca nu ii cer altceva fata de ce presteaza, s-a relaxat si ea... se implica, are initiativa si emana senzualitate. Pe mine m-a lasat sa o mangai, glumea cu mine, ma pupa si se misca pasional. Poate nu e cu toti la fel si nu are aceeasi deschidere cu toata lumea. Cred ca e si in functie de energia si emotiile pe care i le transmiti.

La un moment dat i-am zis sa incheiem, ca nu vreau sa trag de timpul ei, apoi s-a uitat la ceas si a exclamat "nu-i problema, mai avem 10 minute!"...am fost uimit de corectitudine, nu m-a grabit deloc, mai rar asa ceva, parerea mea

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

nu sar si eu in apararea ei, da r totul depinde de tine. cate de repede se relaxeaza si ea. trebuie sa intelegem ca suntem niste straini.

si ii cerem sa fie dragastoasa cu noi. cu mine a fost. si sincer pe langa atingerile si multe altele, am facut un FK memorabil. foarte pasional. pt mine a fost ceva deosebit....te pup frumoaso

Link spre comentariu

Am fost si eu acum vreo 2 zile la Jessica. Draguta fata, frumoasa la fata si cu un corp fain. Am inteles ca am picat imediat cum se trezise, asa ca asta a explicat probabil inceputul mai "slow". Dupa un dus am intrat in camera de masaj, si a urmat, in loc de masajul de relaxare, un mangaiat destul de interesant pe spate si in alte zone esentiale. M-a intors pentru erotic, unde m-a terminat destul de repede cu un tit job si handjob in 69. Cum trecusera doar vreo 30 minute de la start si luasem o ora, am mai stat un pic de vorba pana m-am hotarat sa ma duc la dus.

Per total a fost o experienta ok, dar nu dintre cele mai reusite. Eu unul nu am simtit ca ne-am "conectat" sau ca a existat vreun fel de chimie.

Pentru ca sunt adeptul feedback-ului, Jessica, am sa-ti las aici cateva idei care, pentru mine, ar fi schimbat experienta din una "ok" in una "wow", pentru ca avea potentialul sa fie "wow":

- mi-ar fi placut sa ma intrebi la inceput daca ma deranja fumul de tigara

- mi-ar fi placut sa ma mentinem un contact vizual, macar partial, in timpul actiunii

- mi-ar fi placut sa creezi si sa mentii iluzia de GFE

- mi-ar fi placut sa fii un pic mai prezenta la final, dupa dus, la despartire. m-am simtit complet ignorat in favoarea telefonului, nu stiam daca aveam cui sa ii zic un la reverede, sau sa ies pur si simplu din apartament.

Acestea fiind zise, cred ca ai potential sa devii una dintre optiunile de top, daca vei dori sa te mulezi mai mult pe micile fantezii sau dorinte ale clientului. Desi experienta mea, fiind singulara, este departe de a avea pretentia unei evaluari obiective a masajului tau :)

• Like 5
Link spre comentariu

M-am dus la ea asteptandu-ma la Afrodita promisa de majoritatea comentatorilor de aici, pentru a da de o tipa plictisita, probabil ca trecuta de 30 de ani, plina de tatuaje de prost gust.

Pe urma, am facut greseala de a ramane, crezand ca masajul se ridica la inaltimea recenziilor

Masaj: 1. M-a mangaiat, usor, pe spate, si cam atat.

Corp: 8, daca fac abstractie de tatuaje.
Figura: 4

Durata activitatii, inclusiv dusurile mele: 25 de minute.

I-am lasat cei 200 de lei si am plecat dezgustat.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Fata nu e vreo zana si nici atitudinea nu o ajuta. E doar...ok-ish.

Daca doriti gfe sau macar vreo 2 vorbe mai bine renuntati la idee.

Mi-a placut totusi masajul si mai ales tehnica finalizarii care mi-a creat iluzia ca as fi terminat in pasarica ei.

Si mi-a placut ca am putut sa admir din plin funduletul ei in timp imi facea un tit job.

Comparand cu masajele Irinucai (nota 10) ...asta e undeva la nota 5.

Link spre comentariu

Am fost si eu acum vreo 2 zile la Jessica. Draguta fata, frumoasa la fata si cu un corp fain. Am inteles ca am picat imediat cum se trezise, asa ca asta a explicat probabil inceputul mai "slow". Dupa un dus am intrat in camera de masaj, si a urmat, in loc de masajul de relaxare, un mangaiat destul de interesant pe spate si in alte zone esentiale. M-a intors pentru erotic, unde m-a terminat destul de repede cu un tit job si handjob in 69. Cum trecusera doar vreo 30 minute de la start si luasem o ora, am mai stat un pic de vorba pana m-am hotarat sa ma duc la dus.

Per total a fost o experienta ok, dar nu dintre cele mai reusite. Eu unul nu am simtit ca ne-am "conectat" sau ca a existat vreun fel de chimie.

Pentru ca sunt adeptul feedback-ului, Jessica, am sa-ti las aici cateva idei care, pentru mine, ar fi schimbat experienta din una "ok" in una "wow", pentru ca avea potentialul sa fie "wow":

- mi-ar fi placut sa ma intrebi la inceput daca ma deranja fumul de tigara

- mi-ar fi placut sa ma mentinem un contact vizual, macar partial, in timpul actiunii

- mi-ar fi placut sa creezi si sa mentii iluzia de GFE

- mi-ar fi placut sa fii un pic mai prezenta la final, dupa dus, la despartire. m-am simtit complet ignorat in favoarea telefonului, nu stiam daca aveam cui sa ii zic un la reverede, sau sa ies pur si simplu din apartament.

Acestea fiind zise, cred ca ai potential sa devii una dintre optiunile de top, daca vei dori sa te mulezi mai mult pe micile fantezii sau dorinte ale clientului. Desi experienta mea, fiind singulara, este departe de a avea pretentia unei evaluari obiective a masajului tau :)

normal ca pot lucra la aceste lucruri si tine si de voi de fiecare data sa comunicati cu mine ce va place si ce nu chiar si inca de la tel eu incerc pe cat posibil sa ma mulez .... normal ca o sa ajung o optiune de top cred ca deja sunt una

Link spre comentariu

M-am dus la ea asteptandu-ma la Afrodita promisa de majoritatea comentatorilor de aici, pentru a da de o tipa plictisita, probabil ca trecuta de 30 de ani, plina de tatuaje de prost gust.

Pe urma, am facut greseala de a ramane, crezand ca masajul se ridica la inaltimea recenziilor

Masaj: 1. M-a mangaiat, usor, pe spate, si cam atat.

Corp: 8, daca fac abstractie de tatuaje.
Figura: 4

Durata activitatii, inclusiv dusurile mele: 25 de minute.

I-am lasat cei 200 de lei si am plecat dezgustat.

amuzant 

te-ai gandit poate problema  nu este la mine ? dar in fine gusturile nu se discuta

nu ma astept sa fac pe toata lumea fericita

dar cred ca sunt total diferita de ce spui tu aici 

dar e ok fiecare are dreptul la o parere

de ce spui tu ma amuz este ok nu sunt singura care face asta ai de unde alege. nu ma astept sa fiu pe placul tuturor. insa aici let us agree to disagree

Link spre comentariu

Fata nu e vreo zana si nici atitudinea nu o ajuta. E doar...ok-ish.

Daca doriti gfe sau macar vreo 2 vorbe mai bine renuntati la idee.

Mi-a placut totusi masajul si mai ales tehnica finalizarii care mi-a creat iluzia ca as fi terminat in pasarica ei.

Si mi-a placut ca am putut sa admir din plin funduletul ei in timp imi facea un tit job.

Comparand cu masajele Irinucai (nota 10) ...asta e undeva la nota 5.

multumesc pentru cuvintele frumoase

eu in stilul meu ma consider un strong 10 dar dupa cum ziceam gusturile nu se discuta

• Like 1
Link spre comentariu

Normal!Suntem toti pe laba cu pozele tale conform instructiunilor de ieri. 😊

E mai neriscant asa. Recenziile sunt cam schioape fata de tupeul pe care il afisezi verbal...pana mai balansezi lucrurile astea doua,laba e sfanta! 😊😊😊

My boys sunt libera

Link spre comentariu

Normal!Suntem toti pe laba cu pozele tale conform instructiunilor de ieri. 😊

E mai neriscant asa. Recenziile sunt cam schioape fata de tupeul pe care il afisezi verbal...pana mai balansezi lucrurile astea doua,laba e sfanta! 😊😊😊

Nu pot eu sa te tin din lucruri sfinte vorba aia una buna la vremea ei ... face cat 100 femei ... la fel si eu

Link spre comentariu

Aici te-ai stricat cu mesajul asta! Deja te consideri vreo "muza" a erotismului

eu muza ? nu... mai mult bad & rebel girl ... girl gone wild ... i am a wild one ... pentru cui ii place genul mai nebuna si rebela

Link spre comentariu

Nu stiu cat de ok e sa te consideri bomba... dai dovada de narcisism, iar narcisismul vine la pachet cu o atitudine de rahat. Corect e sa lasi clientii sa spuna daca esti sau nu “bomba”.

eu cred ca ma consider cu realism asa cum sunt

si exact cum ma vedeti in poze

si cui ii place sa vina sa puna mana si sa ne jucam sa-mi incerce masajul 

daca nu vrei sa vii pentru ca eu ma consider cool ... este ok ce pot sa fac

eu cred ca sunt super ok si ascultatoare si astept acelasi lucru si de la voi. cat timp nu mi se cere altceva cred ne intelegem bine. 

cui ii place let's get naughty 

my boys, sunt disponibila 

come grab my ass se pare not for everybody's taste

va astept la masaj besos 

Link spre comentariu

Buna Jessica.

As vrea si eu sa vin la masaj,dar sunt interesat de masaj axat in principal asupra testiculelor.

Ai vrea sa faci asa ceva? :blushing2

da sigur ma pot concentra inteleg

mai ales prostatic daca vrei 

veniti va face Jessi coaiele piure daca e nevoie pe bune inteleg placerea  si daca vrei ma pot concentra pe asta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...