digitalboner Reputație: 45 Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 besos te ami astept data viitoare iti spun ce imi place si mie cum ti-am promis besos besosda da da data viitoare iti fac si eu tie masaj vedem cine este mai erotic
Membru Premium derwall Reputație: 671 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2020 S-a cam încins atmosfera pe aici.Lăsăm pe toată lumea să își revină , așteptăm să mai treacă ceva timp și reluăm subiectul ( cel puțin eu ) peste ceva timp.Acum sunt multe reflectoare pe @ Jessica...și scorul este cam egal - pro/contra.Succes și inspirație tuturor , maseuza și clienți! 4 4
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2020 S-a cam încins atmosfera pe aici.Lăsăm pe toată lumea să își revină , așteptăm să mai treacă ceva timp și reluăm subiectul ( cel puțin eu ) peste ceva timp.Acum sunt multe reflectoare pe @ Jessica...și scorul este cam egal - pro/contra.Succes și inspirație tuturor , maseuza și clienți!besos si pentru tine... 1
cristi ccd Reputație: 167 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2020 Cred ca "sora" Jessica nu prea le dibuieste cu marketing-ul si stiintele economice de baza.Daca tu dai rateuri si primesti astfel de recenzii, vei cam ramane fara baieti dornici sa-ti bata la usa, mai ales ca de ceva timp ai concurenta de calibru in zona, care face fix ce trebuie sa faca, sa satisfaca exigentele clientelei.Piensa en ello, senorita cu besos-besos. 😉 1
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2020 da da da data viitoare iti fac si eu tie masaj vedem cine este mai eroticeu bineinteles dar iti dau sansa sa-mi dovedesti altfelbesos besos si pentru tine
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2020 Cred ca "sora" Jessica nu prea le dibuieste cu marketing-ul si stiintele economice de baza.Daca tu dai rateuri si primesti astfel de recenzii, vei cam ramane fara baieti dornici sa-ti bata la usa, mai ales ca de ceva timp ai concurenta de calibru in zona, care face fix ce trebuie sa faca, sa satisfaca exigentele clientelei.Piensa en ello, senorita cu besos-besos. eu cred ca nu pot fi pe gustul tuturor si asta este ok pentru mine. cred ca daca vorbiti cu mine mai ales aici si imi spuneti la ce va asteptati. este usor sa va dati seama despre ce este vorba la mine...ok chiar prefer sa raman fara tipul care mi-a scris o recenzie urata ca si client. si este vb de caracter.stiu ca sunt multe fete pe site, dar stau foarte linista in aceasta privinta deoarece am o parere foarte buna despre mine si ceea ce fac eu si ce fac bine... nu consider ca am concurenta cel putin in ceea ce priveste ce le place clientilor mei la mine... te dejo pensar en mi y mis besossi ne revedem luni my boys
legionarul Reputație: 534 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 10, 2020 hai sa iti spun ce vad eu in recenzia ta. m-ai facut curioasa cum un tip cu asa prezenta pe forum poate scrie asta. asa ca tocmai m-am uitat la postarile tale din ultimii ani in 4-5 ani cat am avut eu rabdare sa ma uit la ce ai scris pe site sunt 99% din cazuri doar injuraturi, insulte si pozitii ce marcheaza ceva evident si anume fustrarea ta. nu o spun din cauza postarii tale la mine, accept ca poate nu am fost pe placul tau. nici nu as putea fi pe placul tuturor. ar fi culmea sa ma astept ca din de exemplu 100 clienti sa plece toti fericiti. mai pleca 1 si nefericit. felicitari esti unul din acei 1 din acei 100 clienti nefericiti ai mei. deci problema este la mine ? nu cred. cred ca daca te uiti la toate postarile tale care sunt publice, o sa vezi ca cel cu probleme de obicei esti tu... sau ce interese oi avea tu... spune-mi te rog daca tot ai atata experienta nu ar trebui sa sti cum sa alegi ce este bun cum sa alegi ce iti place ? cum se face ca nu iti place nimic ? sau lasa-ma te rog sa te intreb ce iti place ? te rog spune-ne aici la mine pe topic ce iti place la un masaj erotic pentru ca asa toti clientii mei care stiu ceea ce fac si ce spui pot vedea daca problema este la mine sau la tine. si hai sa-ti spun de ce ai gresit eu de obicei lucrez foarte rar si de obicei imi iau 2 sau 3 programari pe zi. eu nu aveam de ce sa te grabesc. eu nu grabesc pe nimeni. tocmai din cauza aceea clientii mei se reintorc la mine si am o intelegere foarte buna cu ei. tot ce spui tu si cum s-a desfasurat actiunea nu are nici o legatura cu felul in care eu imi tratez de obicei clientii cu felul in care se desfasoara lucrurile. este ok eu pot sa traiesc cu gandul ca nu te-am facut fericit. dar daca te uiti la toate postarile tale ar trebui sa te gandesti mai bine unde este problema. si mie imi vin des clienti super ok cu super experienta de pe site si ce crezi se intorc ? de ce ? pentru ca sunt diferita in modul de ai primi de a ma purta nu grabesc pe nimeni. daca la mine ai avut ghinion si vad ca de ani de zile ai numai ghinioane poate ca problema nu sunt eu. sau poate nu am avut nici o conexiune, sincer nu stiu si nici nu imi pasa pentru ca eu nu sunt asa cum ma descrii tu. pozele mele sunt reale, cum sunt eu este evident fata de cum sunt alte fete. as adauga la cat de des mergi la panarame , ca nu sunt genul tau de femeie. cat de des mergi la panarame ieftine care se vand pt niste bani de nimic si cat de des mergi la un masaj ? ca sa poti aprecia unul ok ? tot postarile tale o spun. sau poate te-a deranjat ca eu fac doar masaj ? ceea ce este evident si ai venit cu alte filme in cap obisnuit cu femei ieftine ? oricum iti multumesc pentru ce ai remarcat ca ti-a placut la mine pentru ca am respectat programarea si pentru ca sunt draguta si ce ai mai spus tu frumos acolo. dar imi pare rau ce ai relatat tu nu are nici o legatura cu felul in care se desfasoara lucrurile la mine. nici macar cand nu imi place un client, nu il scot mai repede. la mine timpul tuturor este respectat. mai ales ca eu nu fac prea multe programari intr-o zi si lucrez rar. cum lucrez eu si ce spui tu de actiunea noastra nu se leaga. uita-te cum scrii de obicei recenzii si o sa vezi unde este de fapt problema. si daca problema a fost la mine, te rog spune tu ce iti place de obicei la un masaj. si sa vedem daca ceilalti care au venit la mine au aceeasi experienta ca a ta. pentru ca majoritatea clientilor mei iubesc erotismul meu si partea de GFE. ori culmea tocmai asta nu ti-a placut la mine... eu pot sa traiesc cu gandul ca nu ti-a placut la mine dar daca te uiti la recenziile mele si la cele lasate de obicei de tine o sa vezi ca poate problema, in principal nu sunt eu.... si uite te rog, sa profitam de ocazie, spune-mi tu ce ai fi vrut diferit ? cum ai fi vrut tu sa se desfasoare lucrile ? ce ai fi facut tu diferit in locul meu ? si ai mentionat ca am o atitudinea smechereasca, o da asta confirm... uita-te cum arat eu, cum sunt eu, ce review uri am de obicei si cum sunt majoritatea fetelor de pe site aici.... asta iti certific... nu sunt pentru toata lumea si poate nu sunt o femeie pe gustul tuturor, poate sunt prea bossy si prea tare pentru tine... dar pentru mine este ok, este ok de fiecare data cand ma uit in oglinda si stiu cati clienti fericiti am.... poate nu am avut conexiune baby, happens chemistry is a bitch.... poate nu m - ai atras... oh doamne am niste clienti dupa care mor.... ma abtin eu sa nu-mi ies din tipare.... imi pare mie rau cand pleaca asa ca te rog spune-mi ce ai fi facut tu diferit in locul meu ? si daca tot ai atata experienta de ce de obicei pleci nefericit de la toata lumea ? unde este atingerea ta in a alege ? eu stiu la ce este buna atingerea mea.... si altii stiuAtata scris n-am mai vazut se mult! Cand am zis ca or sa sara unii de cur in sus ma refeream in primul rand la tine, DIVO! Dar am incercat sa citesc postarea ta, desi m-a plictisit teribil. Hai sa-ti zic ceva, maseuza bossy si tare...desigur modestia e un cuvant inexistent cand te "uiti tu in oglinda" si vezi cati oameni fericiti ai facut, scarmanadu-le mosorul! O profesionista nu intra niciodata in polemici cu clientii ei, indiferent de cum sunt acestia! Daca o deranjeaza ceva la un client spune si atat! Si nu-l mai primeste a 2 a oara. Tu esti o țață trista! Asta nu e nici injuratura, nici jignire...e o constatare!1. Zici asa: 99% injuraturi, insulte...frustrare...ti-as recomanda sincer un oftalmolog si dupa, un psihiatru. Psihiatrul chiar poate face minuni. Sper sa nu fii un caz depasit!2. "Nu e vorba de a fi pe placul cuiva"-am specificat ca nu ai respectat timpul, ba din contra ai invercat sa ma flituiesti dupa 30 min. Sigur o sa zici ca mint, ca am alte interese, etc. Stiu, mi s-a spus asta de nenumarate ori. Colegii futaciosi de pe aici stiu adevarul. Asa ca, nu e cazul sa explic unor frustrati!3. Ma intrebi daca dupa atata experienta nu ar trebui sa stiu sa aleg ce e bun? Intotdeauna aleg ce e bun! Si, de aceea vin si "povestesc" despre accidentele/țepele luate ca sa nu le mai ia si altii! De aceea majoritatea postarilor mele sunt critice la adresa curvelor tepare pt ca asta e scopul forumului, sa informezi pozitiv sau negativ ca sa invete si altii din experientele tale. Eu ma axez pe experientele negative spre disperarea unora care cred ca merge ai asa! Da, stiu ca deranjez țoapele!4. Eu nu merg la "panarame ieftine". Panarama poate esti tu, ieftina sigur nu! Nu, nu eu am jignit, tu ai facut-o, eu doar am repetat ce ai zis tu!Daca ai fi citit poatarile mele ai fi vazut ca sunt extrem de selectiv!5. Esti prea "bossy si prea tare pt mine"? Eu cred ca esti o penibila trista (nu am zis proasta) care se ia in gura cu clienții! Lucru total inacceptabil pt confratii de pe acest forum! Aici nu e piata obor! Consider ca am pierdut f mult timp cu tine, lucru pe care nu-l fac de obicei! Tu nu-ntelegi un lucru! Te platim ca sa ne satisfaci, nu sa ne dai afara dupa jumatate de ora! Daca nu ma crezi citeste pe topicul tau ca nu sunt singurul care spune asta! Si in loc sa corectezi si sa-ti imbunatatesti atitudinea, te certi cu noi ca o țață! Ma opresc aici! Nu, nu am zis marș! 1
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2020 Atata scris n-am mai vazut se mult! Cand am zis ca or sa sara unii de cur in sus ma refeream in primul rand la tine, DIVO! Dar am incercat sa citesc postarea ta, desi m-a plictisit teribil. Hai sa-ti zic ceva, maseuza bossy si tare...desigur modestia e un cuvant inexistent cand te "uiti tu in oglinda" si vezi cati oameni fericiti ai facut, scarmanadu-le mosorul! O profesionista nu intra niciodata in polemici cu clientii ei, indiferent de cum sunt acestia! Daca o deranjeaza ceva la un client spune si atat! Si nu-l mai primeste a 2 a oara. Tu esti o țață trista! Asta nu e nici injuratura, nici jignire...e o constatare!1. Zici asa: 99% injuraturi, insulte...frustrare...ti-as recomanda sincer un oftalmolog si dupa, un psihiatru. Psihiatrul chiar poate face minuni. Sper sa nu fii un caz depasit!2. "Nu e vorba de a fi pe placul cuiva"-am specificat ca nu ai respectat timpul, ba din contra ai invercat sa ma flituiesti dupa 30 min. Sigur o sa zici ca mint, ca am alte interese, etc. Stiu, mi s-a spus asta de nenumarate ori. Colegii futaciosi de pe aici stiu adevarul. Asa ca, nu e cazul sa explic unor frustrati!3. Ma intrebi daca dupa atata experienta nu ar trebui sa stiu sa aleg ce e bun? Intotdeauna aleg ce e bun! Si, de aceea vin si "povestesc" despre accidentele/țepele luate ca sa nu le mai ia si altii! De aceea majoritatea postarilor mele sunt critice la adresa curvelor tepare pt ca asta e scopul forumului, sa informezi pozitiv sau negativ ca sa invete si altii din experientele tale. Eu ma axez pe experientele negative spre disperarea unora care cred ca merge ai asa! Da, stiu ca deranjez țoapele!4. Eu nu merg la "panarame ieftine". Panarama poate esti tu, ieftina sigur nu! Nu, nu eu am jignit, tu ai facut-o, eu doar am repetat ce ai zis tu!Daca ai fi citit poatarile mele ai fi vazut ca sunt extrem de selectiv!5. Esti prea "bossy si prea tare pt mine"? Eu cred ca esti o penibila trista (nu am zis proasta) care se ia in gura cu clienții! Lucru total inacceptabil pt confratii de pe acest forum! Aici nu e piata obor!Consider ca am pierdut f mult timp cu tine, lucru pe care nu-l fac de obicei! Tu nu-ntelegi un lucru! Te platim ca sa ne satisfaci, nu sa ne dai afara dupa jumatate de ora! Daca nu ma crezi citeste pe topicul tau ca nu sunt singurul care spune asta! Si in loc sa corectezi si sa-ti imbunatatesti atitudinea, te certi cu noi ca o țață!Ma opresc aici! Nu, nu am zis marș!Raspunsul tau demonstreaza exact ceea ce am vrut sa subliniez in prima ta postare.Si este vizibil pentru toata lumea din activitatea mea si a ta cine este la piata obor dintre noi doi. Eu nu am pierdut nici un client in discutia cu tine. Poate pe tine. Dar pot trai fericita cu asta. Nici pe mine nu ma intereseaza ce crezi tu pentru ca nu ai bun simt. Si avem multe lucruri diferite. de exemplu opinia mea despre mine. Am alta parere despre mine decat ai tu. Si am una foarte buna si nu am de ce sa fiu modesta daca sunt sigura la ce sunt buna. In acest moment eu ma simt insultata fara sa fi insultat pe nimeni. Exact ceea ce vroiam sa demosntrez. As ruga un admin sa intervina in aceasta discutia daca mai insulti pe topicul meu. Sau folosesti cuvinte vulgare. Nu de aceea sunt aici.
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2020 In acest moment eu ma simt insultata fara sa fi insultat pe nimeni. Exact ceea ce vroiam sa demosntrez. As ruga un admin sa intervina in aceasta discutia daca mai insulti pe topicul meu. Sau folosesti cuvinte vulgare. Nu de aceea sunt aici. Nu sunt de acord cu asta. Va rog nu vreau sa fie sters nimic din discutie. Este bine ca toata lumea sa vada. Dar as dori acest personaj sa nu ma mai insulte gratuit pe topicul meu. Sunt aici ca sa vorbesc cu voi. Daca asta nu se poate fara insulte prefer sa ma retrag eu de pe site. Astept pozitia unui admin despre modul in care cuvintele sunt folosite la mine pe topic. Si daca asta este ok atunci poate nu este locul meu aici.
androginul_8 Reputație: 20 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2020 Buna jessica
crystofor Reputație: 278 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2020 iti multumesc ca ai fost la mine si pentru pozitia ta eleganta. apreciez mult mai mult o persoana care imi spune cu eleganta ce i-a placut si ce nu. la urma urmei d-aia suntem toti aici sa vorbim despre asta. si eu incerc sa ascult intotdeauna ce imi spuneti voi in sensul bun al cuvantului... imi pare rau ca nu am fost exact pe placul tau dar daca vrei sa profitam de ocazie sa intram in acest subiect, putem vorbi despre asta. despre ce iti place ce ti-a placut ce nu. sunt deschisa... daca si tu vb ok . nu ma deranjeaza. Jessi nu am spus că nu ai fost pe gustul meu, fizic și din ce am discutat mi-ai plăcut. Doar că și eu am remarcat grabă de a încheia ședința mai repede. Ora nu este ora si nici nu aveam neapărat pretenția asta, dar din masaj ai fi putut să lungești timpul încât să nu mă simt grăbit. La plecare mi-ai spus că se poate face și 2 finalizări dacă îți spun asta de la început, apreciez asta. Cât despre faptul că ai fi vrut să comunicăm , să îți spun ce și cum doresc, consider că era un pic aiurea să spun că nu are rost să ne grăbim. Te pup si ai grija de tine, dar așa cum spuneam și anterior pe mine unul nu mai convins. 2
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2020 Jess s-ar parea ca tu ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea....asta,daca nu esti multumita cu portofoliul actual de clienti....imi cer scuze...nu te cunosc,te am in catare de mult timp,dar dupa cele citite mai sus,inclin sa fiu un pic mai reticent,cu atat mai mult cu cat si eu in repetate randuri te-am rugat sa postezi poze si nu prea ti-a pasat....E alegerea ta ce tip de clienti vrei sa ai,dar eu ca prestator de servicii si care am grija sa castig clienti neincetat cred ca nu esti tocmai proclient si....faptul ca te certi cu clienti pe site iarasi nu este unul tocmai ok....oricum pentru a fi top si spre asta ar trebui sa tinzi,nu asta e drumul corect....Scuze inca o data. 1
horusgod Reputație: -17 Postat Ianuarie 13, 2020 Postat Ianuarie 13, 2020 some FUD p-aici o bag pe lista pare misto
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 . Jessi nu am spus că nu ai fost pe gustul meu, fizic și din ce am discutat mi-ai plăcut. Doar că și eu am remarcat grabă de a încheia ședința mai repede. Ora nu este ora si nici nu aveam neapărat pretenția asta, dar din masaj ai fi putut să lungești timpul încât să nu mă simt grăbit. La plecare mi-ai spus că se poate face și 2 finalizări dacă îți spun asta de la început, apreciez asta. Cât despre faptul că ai fi vrut să comunicăm , să îți spun ce și cum doresc, consider că era un pic aiurea să spun că nu are rost să ne grăbim. Te pup si ai grija de tine, dar așa cum spuneam și anterior pe mine unul nu mai convins.eu iti multumesc inca o data ca ai fost la mineconsider in continuare ca nu grabesc pe nimeni si sunt super comunicativa si daca nu te-am convins de ceea ce fac imi pare rau dar nu o sa consider din cauza asta ca nu sunt o fata super si ca nu fac un masaj erotic super. fiecare are dreptul la opinia lui. si tu la ata si ti-o respect. si cat timp vb frumos putem discuta orice absolut orice.eu sunt sigura de ceea ce fac, cum sunt si ca ceea ce fac fac bine. si nu cred ca grabesc pe nimeni. poate nu am avut noi un click o conexiune - dar de obicei ies minuni cand am o conexiune buna cu clientii mei. depinde si de voi nu doar de mine. si nu tineti pt voi spuneti-mi intotdeauna ce va place. 1
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 Jess s-ar parea ca tu ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea....asta,daca nu esti multumita cu portofoliul actual de clienti....imi cer scuze...nu te cunosc,te am in catare de mult timp,dar dupa cele citite mai sus,inclin sa fiu un pic mai reticent,cu atat mai mult cu cat si eu in repetate randuri te-am rugat sa postezi poze si nu prea ti-a pasat....E alegerea ta ce tip de clienti vrei sa ai,dar eu ca prestator de servicii si care am grija sa castig clienti neincetat cred ca nu esti tocmai proclient si....faptul ca te certi cu clienti pe site iarasi nu este unul tocmai ok....oricum pentru a fi top si spre asta ar trebui sa tinzi,nu asta e drumul corect....Scuze inca o data.nup.nu consider. eu nu ma cert cu nimeni pe site. eu doar rugam utilizatorii postului meu pe forum sa nu foloseasca jigniri. in rest putem vb de orice. si daca primesc critici o iau constructiv. si chiar va indemn cand veniti la mine sa imi spuneti ce si cum va place. cum am spus mai sus. chiar ma consider wow si super comunicativa si chiar consider ca fac foarte bine ceea ce fac. acum daca nu reusesc sa multumesc pe toata lumea sau sa am o conexiune cu toata lumea nah. nu o sa plang din cauza asta.dar sunt foarte multumita de ceea ce sunt ce am ce fac si de clientii mei - majoritatea - vin exact pentru ca sunt atenta nu ii grabesc si pentru ca ies scantei cand trebuie. pentru mine ceva nu se leaga mai sus.dar sunt deschisa sa discutam orice vreti voi. eu daca mi se vorbeste frumos iau totul constructiv la urma urmei iubesc ceea ce fac. si cu cat comunicam mai bine cu atat cred o sa va placa mai mult.
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 some FUD p-aici o bag pe lista pare mistote astept besos. de fapt va astept pe toti chiar si pe cei care va indoiti ca lucrurile sunt altfel. poate cel mai bine va convingeti singuri.
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 my boyssaptamana aceasta ma gasiti luni miercuri si sambata. nu lucrez foarte mult zilele acestea. va astept sa incepem saptamana impreuna. besos besos
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 Anunt de pe www.publi24.ro Cam suspect ....☺Disponibila
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 my boyssaptamana aceasta ma gasiti luni miercuri si sambata. nu lucrez foarte mult zilele acestea. va astept sa incepem saptamana impreuna. besos besosVa astept besos besos
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 ia vedeti my boys like? https://imgur.com/a/zurLQ2X besos va astept vedeti ca nu stau mult astazi si lucrez this week doar luni miercuri si sambata let's get naughty
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 voi fi busy 60 min disponibila iar 13 15 - 13 30 besos
horusgod Reputație: -17 Postat Ianuarie 13, 2020 Postat Ianuarie 13, 2020 ia vedeti my boys like? https://imgur.com/a/zurLQ2X besos va astept vedeti ca nu stau mult astazi si lucrez this week doar luni miercuri si sambata let's get naughtyi will come spank that ass
Membru Premium derwall Reputație: 671 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 13, 2020 i will come spank that assAșteptăm recenzia....sa ai grijă de @Jessica....că dorim sa o testam și noi...succes și inspirație ! 4 4
sorinfirst Reputație: 168 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 Salut, Am tot citit asa in fuga cateva “comentarii” de pe aici.Nu e ca si cum vreau sa ma bag, dar eu am fost la ea de 2 ori pana acum, o data in vara si inca o data pe la sfarsitul anului si tot ce pot spune este ca mereu a avut o atitudine profi si mereu a fost zambitoare si primitoare. Legat de serviciile ei, eu unul nu am avut nimic de reprosat, m-am simtit mereu bine cu ea.Repet, nu vreau sa iau apararea sau sa ma bag in polemici, doar mi-am expus parerea. O zi buna!
horusgod Reputație: -17 Postat Ianuarie 13, 2020 Postat Ianuarie 13, 2020 fost astazi la domnisoara am ramas uimit cat este de frumoasa este super atragatoare este genul blonda super rebela cand pleci de la ea zici ca mergi pe aer ne-am cunoscut un pic mai bine invitat la dus inainte de actiune Aspect 9 Jessica este o femeie foarte frumoasa mult sex appeal Locatie 9 bloc vechi pe magheru Masaj Relaxare 8.5 foarte ascultatoare te intreaba ce si cum iti place si unde sa insiste Masaj Erotic 10 Este super la partea de Masaj Erotic si super GFE GFE ar trebui sa se inventeze 12 pentru ea cred ca nici cu iubitele mele nu am petrecut momente atat de hot. doamne cat de bine te incita. nu m-am simtit grabit nici un moment ba chiar este super si nu te deranjeaza nimeni (lucreaza singura am stat si la un chat am ars 4 tigari pierzandu ma n ochii ei). all in all cred am avut chimie (deep face kiss) si s-a simtit pe ambele parti. fata este super se joaca cu tine si te incinge la max. voi reveni terminat povestea de dragoste si am plecat acasa 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum