Sari la conținut

0764094798

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat
    Tocmai ce am zburat din casa acestei făpturi.

Este cea din poze, am sunat-o și m-am dus la ea, locația pe Coșbuc 7 /60.M-am înțeles cu ea telefonic la un anal la 150 de lei.Sunt mare fan al analului.Am ajuns la ea și din nou ne-am înțeles la preț și servicii.I-am dat banii și gata toată înțelegerea.De sărutat nici tălpile de la picioare nu m-a lăsat deși ne înțeleseserăm ca pot să o sărut peste tot mai puțin pe gură, de anal nici vorbă.S-a pus pe burtă și a zis că doar așa poate să facă anal.E grasă fraților! Trebuie măcar 30 de cm de penis sa-i ajungi la gaură,ok am zis, dacă doar asa faci anal hai să facem normal și asta e.La care ea îmi zice ca nu poate face  normal ca e la ultima zi de ciclu!Hai o muie macar de 150 de lei,la care ea ca nu face oral.Îmi zice sa-mi frec penisul de ea pana mă termin și gata!Mi-o venit să râd și apoi să plâng.Mi-am tras capișonul de pe penis și am ieșit din locație deoarece mi-a fost teamă să nu-i trag un pumn în bot.Evitați-o fraților!Sfatul meu.La revedere!

Postat

Sorry for You broo...

Exact asta e rolul acestui thread.

E suficient ca unul din noi sa testeze, nu e nevoie de mai multe recenzii in unele cazuri.

Mulțumim, ne pare rau de experiența ta total nefericita, parca in acest caz mergea și un fast fuck decât ce și pățit tu

Din păcate cam asta e in mare oferta locală

Postat

Sorry for You broo...

Exact asta e rolul acestui thread.

E suficient ca unul din noi sa testeze, nu e nevoie de mai multe recenzii in unele cazuri.

Mulțumim, ne pare rau de experiența ta total nefericita, parca in acest caz mergea și un fast fuck decât ce și pățit tu

Din păcate cam asta e in mare oferta locală

Sunt convins că nu sunt singurul care a luat țeapă dar ceea ce nu înțeleg este motivul pentru care ceilalți nu scriu aici experiențele plăcute sau neplăcute.Intră aici, citesc și își spun ce bine că a mai luat unul țeapă.Această activitate ar trebuii legalizată pentru ca făpturile ca și cea descrisă de mine să poată fi acuzate de înșelăciune.Am cumpărat ceva și nu am primit nimic.

• Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: 0701337794
Postat

Din pacate legalizarea prostitutiei va mai dura mult si bine...degeaba ne plangem ca ne iau banii prin servicii proaste sau deloc! Isi schimba nr.de tel.si pun un nou anunt,alta descriere si la catva f.nefututi,tot le trag teapa.Suntem de vina ca dam atatia bani pt.o golire,nestiind la cine-i dam;mie unul,imi pare rau pt.cei care riscati acesti bani! Eu unul nu-mi permit,decat sa le fut una-n gura si cine stie ce pb.voi avea apoi,mai bine pas!

Postat

Mustaciosule, aproape la fiecare postare a ta, te tot plângi ca tu nu îți permiți! Eu nu te cred. Din moment ce ai cont aici, scrii aici, îmi vine greu sa cred ca nu îți permiți. nu zic sa mergi sa arunci în stânga și dreapta, dar ma mira ca tot te plângi de asta...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...