mircea321 Reputație: 3 Postat Martie 23, 2019 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 23, 2019 Salutare.Vreo recomandare pt masaj erotic in mures ? Am citit topicuri, dar nu m-am ales cu nici o informatie utila fiind prea multe certuri:)) N-am mai fost niciodata la masaj erotic asa ca apelez la indrumarea veteranilor. Multam in avans.
m_raducu_2012 Reputație: 181 Postat Martie 23, 2019 Oras:mures Oras:mures Postat Martie 23, 2019 Salutare.Vreo recomandare pt masaj erotic in mures ? Am citit topicuri, dar nu m-am ales cu nici o informatie utila fiind prea multe certuri:)) N-am mai fost niciodata la masaj erotic asa ca apelez la indrumarea veteranilor. Multam in avans.Salutare .... în Tg Mures nu ai optiuni bune de masaj ... Du-te la Cluj .
Membru Premium masterblaster Reputație: 939 Postat Martie 24, 2019 Membru Premium Postat Martie 24, 2019 Totusi, daca n-ai la dispozitie 10 ore si 300 lei pentru un masaj erotic, o recomand pe Andreea pentru prima experienta. Are topic pe forum. Sau daca vrei o fata mai tanara si lipicioasa, Ana Maria de la Luxury. 1
mircea321 Reputație: 3 Postat Martie 25, 2019 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Martie 25, 2019 Multam fain. O sa incerc sa dau de Andrea peste vreo o saptamana doua. O sa incerc si luxury. O zi faina. Un admin /moderator poate inchide acest topic.
asterix2000 Reputație: 13 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 Salutare .... în Tg Mures nu ai optiuni bune de masaj ... Du-te la Cluj .Asta este parerea ta subiectiva! 1
Vizitator piticu999 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Stii ceva noutăți asterix2000?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum