americanu_28 Reputație: 227 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 30, 2019 Camelia de la ce ora începi programul mâine ? Link spre comentariu
camelia11 Reputație: 1304 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Partajează Postat Iunie 30, 2019 Camelia de la ce ora începi programul mâine ?Bună dragule,programul meu este de la 10 dimineața pina la 01:00,sau 02:00,seara!💋🤗 Link spre comentariu
camelia11 Reputație: 1304 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Partajează Postat Iunie 30, 2019 Poze si pupici ... Va astept ... :kiss3 :kiss3 :couple :couple :ellao :ellao 8 Link spre comentariu
griffo23 Reputație: 121 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iunie 30, 2019 Poze si pupici ... Va astept ... :kiss3 :kiss3 :couple :couple :ellao :ellao Soon... Very Soon ești în top... Ce-i al tău e al tău.Bravo! Link spre comentariu
cristiandavid Reputație: 345 Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Dupa o programare ratata din cauza mea, am ajuns într-un final.Doar note Locație 10 tot ce ai nevoieAtitudine 9/10On 8/9Np 8/9Gfe 9Igiena 10Mulțumit, cred ca și Cami a rămas mulțumită De recomandat? La 150/250 cât e acum, da Ps: nu știu cum, dar am scăpat fără urme de dinți:D 1 Link spre comentariu
camelia11 Reputație: 1304 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Partajează Postat Iulie 1, 2019 Pozici si pupici .... :couple :couple 4 Link spre comentariu
camelia11 Reputație: 1304 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Partajează Postat Iulie 1, 2019 Dupa o programare ratata din cauza mea, am ajuns într-un final.Doar note Locație 10 tot ce ai nevoieAtitudine 9/10On 8/9Np 8/9Gfe 9Igiena 10Mulțumit, cred ca și Cami a rămas mulțumită De recomandat? La 150/250 cât e acum, da Ps: nu știu cum, dar am scăpat fără urme de dinți:DBună!ms mult de note,te mai aștept cu drag! 😘 Link spre comentariu
americanu_28 Reputație: 227 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 1, 2019 Am fost și eu la domnișoara azi ! Fraților țineți de ea ce face fătuca asta putine fac cu experiența in spate ! Raport pret calitate 10 pe linie fără nici o problemaCamelia hai și la Oradea o săptămâna ! Mulțumesc pentru experiența ! 💋 Link spre comentariu
camelia11 Reputație: 1304 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Partajează Postat Iulie 1, 2019 Am fost și eu la domnișoara azi ! Fraților țineți de ea ce face fătuca asta putine fac cu experiența in spate ! Raport pret calitate 10 pe linie fără nici o problemaCamelia hai și la Oradea o săptămâna ! Mulțumesc pentru experiența ! 💋iti multumesc din suflet pentru note ! Te mai astept cu mare drag ! :* S Link spre comentariu
mihai1996 Reputație: 66 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Iulie 1, 2019 Buna Camelia pe la Sibiu nu ai vrea sa ne faci o vizita? O seara frumoasa sa ai Link spre comentariu
thortm Reputație: 394 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Iulie 2, 2019 Intamplator eram la semafor asteptand culoarea verde, si cine credeti ca trecea pe trecere? Domnisoara Camelia. Arata bine, pantaloni scurti, un body peste tate si adidasi.Trebuie neaparat sa o vizitez zilele acestea. Link spre comentariu
americanu_28 Reputație: 227 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 2, 2019 Camelia la Oradea nu vii in vizita ? Link spre comentariu
camelia11 Reputație: 1304 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Partajează Postat Iulie 2, 2019 Buna baieti .... mai sunt disponibila dor 3 zile in Timisoara .Va pup si va astept ! :couple :couple :ellao :ellao Link spre comentariu
americanu_28 Reputație: 227 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 2, 2019 Buna baieti .... mai sunt disponibila dor 3 zile in Timisoara .Va pup si va astept ! :couple :couple :ellao :ellaoVii la Oradea ? ÃŽmi dac abonament la tine 😂 Link spre comentariu
camelia11 Reputație: 1304 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Partajează Postat Iulie 2, 2019 Vii la Oradea ? ÃŽmi dac abonament la tine 😂Bună dragule, din păcate nustiu dacă o sa vin!😘😋 Link spre comentariu
airwolfalex Reputație: 51 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 2, 2019 Cand revii in Timisoara?Sper ca nu pleci definitiv? Link spre comentariu
camelia11 Reputație: 1304 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Partajează Postat Iulie 2, 2019 Cand revii in Timisoara?Sper ca nu pleci definitiv?Bună dragule meu, da o sa revin in Timișoara dar nustiu cind ca plec în weekend!:couple :couple :ellao :ellao Link spre comentariu
alexxx2666 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Tipa asta are un peste polițist, ca toate moldovencele care apar, Ovidiu. Stiu din sursa sigura. Mai stiu ceva, ca e infestata cu HIV de unde servicii de top la preturi rezonabile. Trebuie să produca pt ca pestele care a luat-o nu stia ca e bolnavă și a plătit un preț mare pt ea. Acum isi recuperează investiția din rulaj Link spre comentariu
americanu_28 Reputație: 227 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 2, 2019 Bună dragule, din păcate nustiu dacă o sa vin!😘😋De ce nu vrei sa vii ? Oricum dacă ai de gând sa ajungi pe aici in 3,4 zile ești in top ! Link spre comentariu
Vizitator justadick Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Tipa asta are un peste polițist, ca toate moldovencele care apar, Ovidiu. Stiu din sursa sigura. Mai stiu ceva, ca e infestata cu HIV de unde servicii de top la preturi rezonabile. Trebuie să produca pt ca pestele care a luat-o nu stia ca e bolnavă și a plătit un preț mare pt ea. Acum isi recuperează investiția din rulajMa tu te.ai îndrăgostit de ea si nu sti cum sa.i atragi atentia. 2 postari ai si alea 2 despre fata asta. Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Tipa asta are un peste polițist, ca toate moldovencele care apar, Ovidiu. Stiu din sursa sigura. Mai stiu ceva, ca e infestata cu HIV de unde servicii de top la preturi rezonabile. Trebuie să produca pt ca pestele care a luat-o nu stia ca e bolnavă și a plătit un preț mare pt ea. Acum isi recuperează investiția din rulaj Salut :) Pe mine mă interesează dacă tipul este de la rutieră?Am boală pe ăia!Cu peștii n-am nimic, da' p'ăia să nu-i văd!Cum dau ochii cu ei cum mă opresc din drum... Mai mereu. Ovidiu și mai cum îl strigă? 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Ma tu te.ai îndrăgostit de ea si nu sti cum sa.i atragi atentia. 2 postari ai si alea 2 despre fata asta.Nu, nu!E paranoia băiatul.:DFata a lucrat și la Iași, Cluj, Oradea.De acum tot Iașiul, Clujul că acolo a stat mai mult...are HIV...:laugh2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Ți-e frică, ă? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Ți-e frică, ă? :laugh2Daaaaaaa...Tremur că varga...:laugh2Urmează Timișoara...:D Link spre comentariu
adevarsaunu Reputație: 1 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Tipa asta are un peste polițist, ca toate moldovencele care apar, Ovidiu. Stiu din sursa sigura. Mai stiu ceva, ca e infestata cu HIV de unde servicii de top la preturi rezonabile. Trebuie să produca pt ca pestele care a luat-o nu stia ca e bolnavă și a plătit un preț mare pt ea. Acum isi recuperează investiția din rulaj mio venit idee sa fac cont nou din cauza afirmatiei tale. Is tare curi os/oasa ce sti tu mai exact si de unde ai aceste infosrmatii si ce dovezi ai? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum