Sari la conținut

Timisoreni....cine vine azi la citro?

Postări Recomandate

• Oras:A Clockwork Orange
Postat

:) pai nu ti-am zis sa o shi bei,nu-ti ajunge ca o privesti? Ce la "muieri" nu e la fel? la unele poti doar sa belesti ochii k sunt "pt. premiantzi" !

Daca dau de "cico" aduc sticla la prima "reuniune"!

• Răspunsuri 231
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

@gabriel, pe unde umbli? Ti-am facut patul in sufragerie. Sa nu vii foarte tarziu acasa, pentru ca eu ma trezesc dimineata la prima ora. Mancare ai in frigider.

Postat

......verde de paris sau cianura sa-i aduk?

• Oras:pretutindeni
Postat

Si uite asa vedem ditamai chatul pe forum si toti sunt colorati... ma, voi sunteti exhibitionisti si vreti sa va ridicati poalele in public?

ati pus in acest topic in doua zile mai multe postari decat au fost recenzii pe forum din septembrie incoace... Va consumati toata energia prin buricele degetelor si raman fetele nf... Acum imi explic de ce se plangea sexyroxy de asa ceva, asta toamna...

Rusine sa va fie...

Data vitoare va prind eu... adica e omul pe drum si voi la citro... las ca ma scot cu Annita...

Postat

Numai niste mustar. Si niste paine. Carne fripta am cacalau. Numai sa vina odata acasa. Ca se inhaita cu golanii din Sagului sau Girocului si o pateste. Doamne fereste!

Postat

Nu fi rau Cautaretzule , eu m-am chat-uit da am facut si 3 recenzii (in stilul meu sintetic) shi zau ca daca nu era topicul asta pt descretzit neuronii nu mai reveneam pe forum serios e mai ok sa mai shi zambim din cand in cand , numa sa nu se ia Motanul de noi ca-i umplem host-ul! si iara ne posteaza linkuri catre salam gutza si ala mic si negru care sufla greu.

iar chestia cu culoarea si reputatzia zau ca pe mine nu ma incalzeste , daca se poate renuntz la ambele , numa sa nu=mi scrie deasupra "Curvar Ucenic" k nu corespunde realitatzii.

Postat

Offtopic in ditamai offtopicul...

rider, nu cumva in lunile mai, iulie si, mai nou, august sunt niste competitii sportive? evenimentul din iulie este considerat ca al treilea eveniment de mare anvergura din lume... dac stii la ce ma refer si posta rea nu ti  se pare eliptica, avem o pasiune comuna... :thinking

Postat

@clontosule, nu ne certa asa tare. Ne mai distram si noi. Nu putem fute chiar tot timpul. Eu ce-i drept, mi-am facut datoria astazi, dar o sa scriu maine despre asta. Daca vrei sa citesti, esti binevenit. O sa vezi ca fac(em) si lucruri utile. Sper sa le apreciezi.

Postat

Achiesez la spusele lui Rider: dupa peste 15 ani de munca sa fiu considerat ucenic, mi s-ar parea prea mult.

Postat

Achiesez la spusele lui Rider: dupa peste 15 ani de munca sa fiu considerat ucenic, mi s-ar parea prea mult.

Depinde de calitate, nellu76, nu de  timp... Poti fi iepure si la 50 de ani... :slap2  :rax2

Postat

Nu despre calitate e vorba, ci de experienta. Oricat de prost ai fute la inceput, in 15 ani tot inveti ceva, nu mai esti incepator(ucenic). in

• Oras:Timisoara
Postat

Concluzia: se mai iese la limonada, sau nu? Am fost plecat o luna din Timisoara...de maine revin... Cu siguranta daca este o intalnire in oras in weekend o sa fiu prezent. Dana, astept detalii...

• Oras:....
Postat

Back home...nu ma certati , nu am avut timp de recenzie dar pana maine se fabrica...

Back with offtoppic in ontoppic despre offtoppic... :slap2

Postat

in acest sfarsit de saptamana se pare ca vremea nu prea tine cu noi...deci mai asteptam putin...Cine se mai anunta?

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Se mai anunta Ploaia !!

• Oras:MH(Strehaia-Severin) - TM(Timisoara)
  • Oras:MH(Strehaia-Severin) - TM(Timisoara)
Postat

hahaha

Postat

Blondy, vad ca esti activa doar pe discutii generale in Capitala. Pe noi iar ne neglijezi? Te tzuc!

Postat

Nu ...nu mai sunt prea activa nici acolo...astept si eu vreme mai frumoasa ca sa se lase cu un citro...

In weekend am mai cunoscut un timisorean de al nostru...pe Shiva, acum ceva vreme pe Anita ( o frumusete de femeie)...Eu socializez si cu siguranta nu neglijez partea de vest...doar ca sa zicem ca in ultima vreme preocuparile mele s-au schimbat ceea ce ma face sa nu mai aloc atat timp forumului.

In urmatorul weekend daca e frumos...vedem...

Veniti si voi cu idei, propuneri...nu numai eu... :rax2

Postat

Dar pe mine nu vrei sa ma "cunosti"?

Postat

Propun eu daca vremea tine cu noi sa iesim la o terasa in Piata Unirii la 'un citro' -nada, limonada, dupa preferinte :)

Daca e ok vremea ma inscriu si eu, daca se poate. :laugh2

Toate cele bune !

Postat

Dar pe mine nu vrei sa ma "cunosti"?

Pai nu te cunosc??

Treaba e cam asa..." Voiesti sa cunosti lucrurile?Priveste-le de aproape.Vrei sa-ti placa?Priveste-le de departe." (I.L.Caragiale) :laugh2

Alte moduri ale cunoasterii le-am exploatat atat cat sa ma satisfaca total "gasirea" si atunci alte curiozitati de genul rescpectiv nu mai am... :girly

Postat

Alte moduri ale cunoasterii le-am exploatat atat cat sa ma satisfaca total "gasirea" si atunci alte curiozitati de genul rescpectiv nu mai am... :girly

Blondy, parca esti Patapievici.

P.S. Eu oricum te plac. Fie ca vrei sa ma "cunosti" fie ca nu. Dar un citro in doi tot vreau sa beau cu tine. Nu de alta, dar am atatea sa iti spun.

Postat

Pt. ca ma cearta lumea pe mess ca nu ma tin de promisiune ...am zis sa va intreb...iesim undeva weekendul asta?azi sau maine?citro, cafea ...ceva?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...